Tredemøller på tilbud: Her er de beste tredemøllene på tilbud ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Det er vanskelig å holde seg motivert til å trene når været er dårlig, men du vil ikke kaste bort pengene dine på en tredemølle som du kun skal bruke i noen måneder

Tredemøller er dyre, og det er lett å bli fristet av tilbud som virker for gode til å være sanne. Hvordan vet du om du får en god deal på en tredemølle?

Vi har gjort undersøkelsen for deg. Vi har funnet anmeldelser av alle de beste tredemøllene på markedet i henhold til vårt produktforskningsteam, eksperter og tidligere brukere. Vi holder også prisene våre oppdatert med de siste tilbudene slik at du kan være sikker på at tredemøllen er på salg.

Hva bør du tenke på når du kjøper en tredemølle?

Tredemøllemotor
Tredemøllemotorer driver løpeflaten, og en sterk motor kan utgjøre hele forskjellen på om en maskin er stillegående og jevn eller om den overopphetes og brenner ut. Når du sammenligner tredemøllers motorer, se bare på de kontinuerlige hestekreftene. De kontinuerlige hestekreftene er et mål på motorens kraft som kan leveres i lengre perioder under normal bruk. Se etter 1,5 – 2 HK og over. Matrullene er også viktige. De gir stasjonen fra motoren til løpematten. Jo større valsen er, jo mindre spenning og slitasje er det på alle delene. 2″ ruller er standard, og 2,5″ er allerede en forbedring.

Løpematte
Når du bruker tredemøllen, sliter du ut løpematten og legger press på brettet som støtter løpematten. Derfor bør du alltid se etter tykkere løpematter og de som er laget av materiale av bedre kvalitet. 2-lags konstruksjonsmatter bør være et minimum. For å dekke gjennomsnittlig løpebehov bør løpemattens overflate være over 40 cm i bredden og rundt 130 cm i lengden.

Funksjoner
De fleste tredemøller har i dag en skjerm som viser all nødvendig informasjon mens du bruker den. Disse kan være LCD- eller LED-skjermer. På noen tredemøller kan du koble til telefonen eller nettbrettet. Disse har vanligvis unike holdere for telefonen din. Med disse kan du ikke kun overvåke hastighet, tid, kalorier, hjertefrekvens, men også la deg velge forhåndsinstallerte programmer, endre treningsintensiteten, registrere data eller tilpasse og tilpasse treningen. Avhengig av modell kan hjertefrekvenssensorer ha ulike plasseringer. Samtidig har noen tredemøller også spesielle pulsprogrammer som endrer intensiteten i sanntid mens du trener.

Pris
Budsjettvennlige alternativer finnes for rundt 10.000 NOK, mens de dyrere modellene kan koste opp mot 25.000 NOK. Hovedforskjellen mellom de to typene av tredemøller er i byggekvaliteten og funksjoner som de tilbyr. Budsjettvennlige alternativer har en tendens til å ha færre funksjoner og er kanskje ikke like holdbare som de dyrere modellene. Imidlertid kan de fortsatt gi en god treningsøkt og kan være et godt alternativ for noen som akkurat har begynt å bruke tredemølle. For de som er ute etter flere funksjoner og holdbarhet, kan de dyrere modellene være et bedre alternativ.

Bruker- og ekspertanmeldelser
Det er verdt å se på hva tidligere kunder har å si om tredemøller og hvor effektivt de jobbet for dem. Brukeranmeldelser kan fortelle deg hvordan enheten yter i daglig bruk og om funksjonene fungerer som de skal. Ekspertvurderinger bestemmer nøyaktig hvor godt tredemøllene yter under mer ekstreme forhold, sammenligner dem med hverandre og ser hvordan de holder seg til forgjengerne eller markedet. Vi har inkludert bruker- og ekspertanmeldelser nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken tredemølle du skal kjøpe.

arrow-more


NordicTrack EXP 10i – tredemølle med valgbar demping som ofte er på tilbud

Beste premiumvalg

 

NordicTrack EXP 10i

NordicTrack EXP 10i tredemølle kommer med Flex Select-demping, som gir løpere mulighet til å justere dempingsnivået når de løper. Den passer godt for de som trenger en sammenleggbar tredemølle med både stigning og fall.

 • Flex Select-demping
 • Foldes sammen og låses på plass
 • 10 års garanti

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av NordicTrack EXP 10i

3,5 hestekrefter
Nordictrack EXP 10i tredemølle har en kraftig 3,5 hestekrefters motor og to 2″ digitalt forsterkede høyttalere, slik at du kan nyte favorittmusikken din. En annen utmerket funksjon er at du kan koble instruktørledet trening til Bluetooth-hodetelefonene dine. Denne tredemøllen er plassert i den høyere prisklassen sammenlignet med andre produkter på markedet.

10 års garanti
NordicTrack EXP 10i tredemølle er en avansert maskin som tilbyr toppmoderne funksjoner og spesifikasjoner. Den brettes sammen og låses på plass for enkel oppbevaring, og den leveres med 10 års garanti for å sikre at du er fornøyd. I tillegg når den hastigheter på opptil 19 km/t, noe som gjør den egnet for løpere på alle nivåer. De doble AutoBreeze treningsviftene holder deg kjølig mens du trener, noe som kan virke som en luksus i stedet for noe viktig for tredemøllen din. Men å ha disse viftene i nærheten mens du trener er definitivt fint.

iFit
Hvis du ønsker endre på treningen din lar iFit-treningsprogrammene deg utforske nye ruter og treningstyper fra over hele verden. iFit Coach holder oversikt over treningsresultater med hver økt. Etter hver trening logges dataene på tredemøllen og kobles til en hvilken som helst annen enhet på iFit. Dette gjør det lettere å få forslag til trening, ernæring og livsstil.

Hva sier brukere og eksperter om NordicTrack EXP 10i

Tredemøllen fikk en høy vurdering på 9,2/10 på treadmillreviews.net. Ekspertene likte at maskinen hadde en rekke oppgraderinger, inkludert Bluetooth-tilkobling og at helling funksjonen ikke er høylytt. Deres dom var: “I det store og hele er det de små oppgraderingene som gjør den nye EXP 10i til en seier. Tillegget av tilkobling for Bluetooth-hodetelefoner – som lar brukere lytte med på treningsprogrammene deres uten å bruke tredemøllens høyttalere – er en velkommen fordel, det samme er oppgraderingen til helningen som bidrar til å holde maskinen relativt stillegående.”

FORDELER

 • Relativt lav vekt på rundt 100 kg
 • Lys berøringsskjerm
 • Trådløs tilkobling
 • 3,5 hestekrefter motor
 • To 2″ digitalt forsterkede høyttalere
ULEMPER

 • Skjermstørrelsen kan være litt liten for noen
 • iFit er bare gratis den første måneden

Forbrukerlivs vurdering

NordicTrack EXP 10i er en velprodusert maskin. Med en vekt på rundt 100 kg er den ikke for tung for noen å flytte rundt på, men den er fortsatt stabil og solid når den kjøres på den. Den kommer med en lyssterk berøringsskjerm, men en ulempe er at den kan være litt større. Det følger med et iFit-abonnement, men det er kun gratis den første måneden. Totalt sett et av de bedre produktene av de dyrere alternativene.

Spesifikasjoner:
treningsprogrammer: iFit
maks. personvekt: 136 kg
vekt: 110 kg
løpebredde: 50 cm
maks. hastighet: 19 km/t
løpelengde: 152 cm


Hvor mye kan du spare på å kjøpe tredemøller på salg?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av noen få faktorer, for eksempel hvilken type tredemølle du kjøper og forhandleren du kjøper den fra. Imidlertid kan du vanligvis spare alt fra 10 % til 50 % på en tredemølle når du kjøper en som er på tilbud. Hvis du derfor er ute etter å få et godt tilbud på en tredemølle, sørg for å sjekke ut salg hos nettbutikkene dine. Du kan muligens finne et enda bedre tilbud enn du trodde var mulig.

Er det billigere å kjøpe tredemølle på nett enn i en fysisk butikk?

I de fleste tilfeller, ja. Nettforhandlere har vanligvis lavere faste kostnader enn fysiske butikker, noe som betyr at de kan overføre disse besparelsene til kundene sine i form av lavere priser. I tillegg tilbyr nettforhandlere ofte gratis frakt på bestillinger over et visst beløp, noe som kan redusere kostnadene for tredemøllekjøpet ytterligere. Hvis du derfor leter etter den best mulige prisen på en tredemølle, er kjøp på nett vanligvis det beste alternativet.

Hva er forskjellen mellom en billig og dyr tredemølle?

Det er noen viktige forskjeller mellom billige og dyre tredemøller. For det første har dyre tredemøller en tendens til å ha flere funksjoner og komponenter av høyere kvalitet enn de billigere alternativene. I tillegg kommer dyre tredemøller ofte med bedre garantier og kundeservice. Til slutt, hvis du er på utkikk etter en førsteklasses tredemølle som har alle klokkene og fløyter, vil du sannsynligvis måtte betale mer for den. Hvis du bare leter etter en grunnleggende tredemølle som vil få jobben gjort, kan du finne mange rimelige alternativer som vil dekke dine behov. Uansett hva budsjettet ditt er, er det mange flotte tredemøller på salg som kan spare deg for penger. Sørg for å shoppe rundt og sammenligne priser før du gjør ditt endelige kjøp. Med litt research, er du sikker på å finne den perfekte tredemøllen for hjemmetreningsstudioet ditt.

Hva er den beste tiden på året å kjøpe en tredemølle?

Den beste tiden på året å kjøpe en tredemølle avhenger av noen få faktorer, for eksempel budsjettet ditt og typen tredemølle du leter etter. Men generelt sett er den beste tiden å kjøpe en tredemølle i vintermånedene. Dette er fordi mange forhandlere tilbyr gode rabatter på tredemøllene sine i løpet av denne tiden av året for å gi plass til nytt varelager. Derfor, hvis du er ute etter et godt tilbud på en tredemølle, er det verdt å sjekke ut salget i vintermånedene. I tillegg tilbyr mange nettforhandlere gratis frakt på bestillinger i vintermånedene, noe som kan redusere kostnadene for kjøpet ytterligere.

Hva er den beste måten å spare penger på en tredemølle?

Det er noen forskjellige måter du kan spare penger på ved kjøpet av en tredemølle. Først, sørg for å shoppe rundt og sammenligne priser før du gjør ditt endelige kjøp. I tillegg tilbyr mange forhandlere salg og rabatter på tredemøllene sine gjennom året. Hvis du er fleksibel med timingen din, kan du kanskje finne et godt tilbud på en tredemølle ved å vente på et salg. Mange nettforhandlere tilbyr også gratis frakt på bestillinger over et visst beløp. Hvis du ønsker å kjøpe en tredemølle på nettet, sørg for å dra nytte av denne fordelen for å redusere kostnadene for kjøpet ytterligere. Ved å følge disse tipsene vil du garantert finne et godt tilbud på en tredemølle som passer ditt budsjett.

Tredemøller er et populært treningsapparat som gir deg muligheten til å gå, jogge eller løpe innendørs. De er spesielt nyttige for å opprettholde kondisjon og forbrenning, og er derfor ofte et sentralt element i treningsrutiner. Tredemøller fokuserer hovedsakelig på trening av underkroppen, som inkluderer bein, setemuskulatur og leggmuskler.

Selv om tredemøller gir en effektiv trening for underkroppen, er det viktig å også ha fokus på overkroppen for å oppnå en balansert og helhetlig styrkeøkning. En stakemaskin kan være et utmerket supplement til tredemølle-treningen. Stakemaskiner bruker tau og motstand for å trene skuldre, armer og overkropp generelt, noe som bidrar til en mer allsidig trening.

For å skape et komplett treningsprogram som omfatter både kondisjon og styrke i hele kroppen, kan det være gunstig å kombinere trening på tredemølle med bruk av stakemaskiner. På denne måten vil du både få trent underkroppen med tredemøllen og overkroppen med stakemaskinen. Dette gir deg en variert og balansert treningsrutine som bidrar til økt styrke, utholdenhet og generell helse.

Abilica tredemøller

Tredemøller er et populært treningsutstyr som lar deg løpe eller gå i ditt eget hjem. De er en effektiv og behagelig måte å trene på, uavhengig av værforholdene utenfor. Du kan også velge å fokusere på et bestemt merke som har utmerket seg innen tredemøller: Abilica.

Abilica tredemøller er kjent for sin kvalitet, ytelse og holdbarhet. Disse tredemøllene er designet for å passe forskjellige behov og budsjetter, fra enkle modeller for hjemmebruk til mer avanserte alternativer for profesjonelle treningssentre. Abilica har et bredt utvalg av tredemøller som passer både nybegynnere og erfarne løpere.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping er et nettsted for sammenligning av produkter som er laget av Google. Den lar brukere søke på nettet etter produkter og tjenester ved å bruke en rekke forskjellige filtre. Brukere kan også sammenligne priser mellom ulike leverandører og lagre varer til en ønskeliste. I tillegg gir Google Shopping også produktanmeldelser og vurderinger fra andre brukere.

Såle tredemølle F63 se kundeanmeldelser her.
ProForm City L6 se kundeanmeldelser her.

Pricerunner

Pricerunner er et nettsted for prissammenligning som gjør det mulig for forbrukere å finne de beste tilbudene på produkter og tjenester. Nettstedet tilbyr et bredt spekter av kategorier, inkludert elektronikk, reise, mote og mer. I tillegg gir Pricerunner brukere en oppdatert database med priser fra forhandlere, noe som gjør det enkelt å finne den laveste prisen på ethvert produkt. Ekspertene deres tester og anmeldte Sole Tredemølle F63.

Du kan lese den her.

Treadmillreviews.net

Treadmillreviews.net er et nettsted som gir anmeldelser av ulike typer tredemøller. Nettstedet inneholder anmeldelser av både bolig- og kommersielle tredemøller. Nettstedet inneholder også en kjøpsveiledning for å hjelpe forbrukere med å velge riktig tredemølle for deres behov. I tillegg gir nettstedet tips om hvordan du bruker og vedlikeholder en tredemølle. Ekspertene deres testet og vurderte NordicTrack EXP 10i.

Du kan lese den her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Sole Tredemølle F63 Sole Tredemolle F63

Sole Tredemølle F63 er en tredemølle som tilbyr en stor løpeflate med god demping. Denne tredemøllen er også flott for folk som vil ha en av de beste hjemmetredemøllene når det gjelder valuta for pengene.

 • Stor løpeflate med god demping
 • Stort utvalg av treningsprogrammer
 • Konsoll med innebygde høyttalere

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Sole Treadmill F63

Stigning på 15 %
Sole tredemølle F63 er en maskin av høy kvalitet som tilbyr et imponerende utvalg funksjoner til en overkommelig pris. Den har en maksimal stigning på 15 %. Sammenlignet med andre tredemøller på markedet, tilbyr Sole F63 en god verdi. Den er slitesterk, pålitelig og har alt du trenger for en intens cardio økt.

Vektkapasitet på 147 kg
Sole tredemølle F63 er et godt valg for løpere og turgåere på alle nivåer. Den har ti forskjellige treningsprogrammer å velge mellom, samt en konsoll med innebygde høyttalere som lar deg lytte til favorittmusikken din uten å måtte bruke hodetelefoner mens du trener. Tredemøllens maksimale vektkapasitet er 147 kg, noe som gjør den egnet for brukere i alle størrelser. I tillegg kan tredemøllebeltet nå hastigheter på opptil 20 km/t, slik at du kan få opp pulsen uansett under all slags type trening du driver med.

Bred løpeflate
Sammenlignet med andre tredemøller på markedet, tilbyr Sole F63 en av de bredere løpeflatene på 51 cm. Dette gjør den egnet for løpere eller alle som ønsker mer plass til å bevege seg rundt. I tillegg er tredemøllebeltet ekstra tykt og laget av slitesterke materialer, så det er mindre sannsynlig at det slites ut over tid. Tredemøllen har også en stor LED-skjerm som viser hastighet, distanse, tid og forbrente kalorier, slik at du enkelt kan spore fremgangen din.

Hva sier brukere og eksperter om Sole Treadmill F63

Basert på kundeanmeldelser har Sole Treadmill F63 en vurdering på 4,4 av 5 på Google Shopping. Tredemøllen får ros for sin høye kvalitet og ytelse, i tillegg til sin komfort og rimelige pris. Eksperter fra pricerunner.se utropte den som sin testvinner når de gjorde tredemølletesten, og sa: “Sole F63 passer for en løper som vil ha en tredemølle til middels pris uten å gå på akkord med byggekvalitet, ytelse eller komfort. Her får du den beste mulige tredemøllen for pengene dine.

FORDELER

 • Brukervennlig treningscomputer
 • Konstruksjon av høy kvalitet
 • Sterk motorkraft
 • Pulsbelte inkludert
 • Opptil 15 % stigning
ULEMPER

 • Litt smale transporthjul

Forbrukerlivs vurdering

Sole tredemølle F63 kommer med en kraftig motor. Treningscomputeren er svært brukervennlig og enkel å bruke. Konstruksjonen er av høy kvalitet. Et pulsbelte er inkludert. Den eneste ulempen med denne tredemøllen er at transporthjulene er litt smale, så det kan være vanskelig å flytte rundt hvis plassen er begrenset. Totalt sett er Sole tredemølle F63 et produkt vi sterkt anbefaler.

Spesifikasjoner:
treningsprogram: 10
maks. personvekt: 147 kg
vekt: 115 kg
løpebredde: 51 cm
maks. hastighet: 20 km/t


FAQ

Hvor kan jeg kjøpe en billig tredemølle?
Det finnes flere steder hvor du kan kjøpe en billig tredemølle. Mange nettforhandlere tilbyr gode rabatter på tredemøllene sine, så det er definitivt et godt sted å starte søket. Vi har funnet noen av de beste tilbudene på markedet for å gjøre forskningen din enklere.
Hva bør jeg se etter i en billig tredemølle?
Når du leter etter en billig tredemølle, er det flere ting du bør tenke på. Først bør du være sikker på at tredemøllen er slitesterk og vil vare lenge. For det andre vil du være sikker på at tredemøllen er enkel å bruke og har alle funksjonene du trenger. For det tredje vil du sørge for at tredemøllen er behagelig å bruke og har en god garanti. Til slutt vil du forsikre deg om at tredemøllen er enkel å montere og kommer med alt nødvendig tilbehør.
Hvordan vedlikeholder jeg en tredemølle?
For å vedlikeholde en tredemølle er det viktig å regelmessig sjekke beltet og dekket for rifter og av og til smøre beltet og dekket. Bortsett fra det, sørg for at ingen skruer eller bolter er løse og sørg for å holde overflaten ren.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere