Tredemøller på tilbud: Her er de beste tredemøllene på tilbud ifølge ekspertene

Sist oppdatert Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Det er vanskelig å holde seg motivert til å trene når været er dårlig, men du vil ikke kaste bort pengene dine på en tredemølle som du kun skal bruke i noen måneder

Tredemøller er dyre, og det er lett å bli fristet av tilbud som virker for gode til å være sanne. Hvordan vet du om du får en god deal på en tredemølle?

Vi har gjort undersøkelsen for deg. Vi har funnet anmeldelser av alle de beste tredemøllene på markedet i henhold til vårt produktforskningsteam, eksperter og tidligere brukere. Vi holder også prisene våre oppdatert med de siste tilbudene slik at du kan være sikker på at tredemøllen er på salg.

Hva bør du tenke på når du kjøper en tredemølle?

Tredemøllemotor
Tredemøllemotorer driver løpeflaten, og en sterk motor kan utgjøre hele forskjellen på om en maskin er stillegående og jevn eller om den overopphetes og brenner ut. Når du sammenligner tredemøllers motorer, se bare på de kontinuerlige hestekreftene. De kontinuerlige hestekreftene er et mål på motorens kraft som kan leveres i lengre perioder under normal bruk. Se etter 1,5 – 2 HK og over. Matrullene er også viktige. De gir stasjonen fra motoren til løpematten. Jo større valsen er, jo mindre spenning og slitasje er det på alle delene. 2″ ruller er standard, og 2,5″ er allerede en forbedring.

Løpematte
Når du bruker tredemøllen, sliter du ut løpematten og legger press på brettet som støtter løpematten. Derfor bør du alltid se etter tykkere løpematter og de som er laget av materiale av bedre kvalitet. 2-lags konstruksjonsmatter bør være et minimum. For å dekke gjennomsnittlig løpebehov bør løpemattens overflate være over 40 cm i bredden og rundt 130 cm i lengden.

Funksjoner
De fleste tredemøller har i dag en skjerm som viser all nødvendig informasjon mens du bruker den. Disse kan være LCD- eller LED-skjermer. På noen tredemøller kan du koble til telefonen eller nettbrettet. Disse har vanligvis unike holdere for telefonen din. Med disse kan du ikke kun overvåke hastighet, tid, kalorier, hjertefrekvens, men også la deg velge forhåndsinstallerte programmer, endre treningsintensiteten, registrere data eller tilpasse og tilpasse treningen. Avhengig av modell kan hjertefrekvenssensorer ha ulike plasseringer. Samtidig har noen tredemøller også spesielle pulsprogrammer som endrer intensiteten i sanntid mens du trener.

Pris
Budsjettvennlige alternativer finnes for rundt 10.000 NOK, mens de dyrere modellene kan koste opp mot 25.000 NOK. Hovedforskjellen mellom de to typene av tredemøller er i byggekvaliteten og funksjoner som de tilbyr. Budsjettvennlige alternativer har en tendens til å ha færre funksjoner og er kanskje ikke like holdbare som de dyrere modellene. Imidlertid kan de fortsatt gi en god treningsøkt og kan være et godt alternativ for noen som akkurat har begynt å bruke tredemølle. For de som er ute etter flere funksjoner og holdbarhet, kan de dyrere modellene være et bedre alternativ.

Bruker- og ekspertanmeldelser
Det er verdt å se på hva tidligere kunder har å si om tredemøller og hvor effektivt de jobbet for dem. Brukeranmeldelser kan fortelle deg hvordan enheten yter i daglig bruk og om funksjonene fungerer som de skal. Ekspertvurderinger bestemmer nøyaktig hvor godt tredemøllene yter under mer ekstreme forhold, sammenligner dem med hverandre og ser hvordan de holder seg til forgjengerne eller markedet. Vi har inkludert bruker- og ekspertanmeldelser nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken tredemølle du skal kjøpe.

arrow-more


Sole Tredemølle F63 – en av de beste tredemøllene på tilbud

Vår anbefaling

 • Testvinner hos Pricerunner
 • 4.5/5 på Google Shopping

Sole Tredemolle F63

Sole Tredemølle F63 er en tredemølle som tilbyr en stor løpeflate med god demping. Denne tredemøllen er også flott for folk som vil ha en av de beste hjemmetredemøllene når det gjelder valuta for pengene.

 • Stor løpeflate med god demping
 • Stort utvalg av treningsprogrammer
 • Konsoll med innebygde høyttalere

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Sole Treadmill F63

Stigning på 15 %
Sole tredemølle F63 er en maskin av høy kvalitet som tilbyr et imponerende utvalg funksjoner til en overkommelig pris. Den har en maksimal stigning på 15 %. Sammenlignet med andre tredemøller på markedet, tilbyr Sole F63 en god verdi. Den er slitesterk, pålitelig og har alt du trenger for en intens cardio økt.

Vektkapasitet på 147 kg
Sole tredemølle F63 er et godt valg for løpere og turgåere på alle nivåer. Den har ti forskjellige treningsprogrammer å velge mellom, samt en konsoll med innebygde høyttalere som lar deg lytte til favorittmusikken din uten å måtte bruke hodetelefoner mens du trener. Tredemøllens maksimale vektkapasitet er 147 kg, noe som gjør den egnet for brukere i alle størrelser. I tillegg kan tredemøllebeltet nå hastigheter på opptil 20 km/t, slik at du kan få opp pulsen uansett under all slags type trening du driver med.

Bred løpeflate
Sammenlignet med andre tredemøller på markedet, tilbyr Sole F63 en av de bredere løpeflatene på 51 cm. Dette gjør den egnet for løpere eller alle som ønsker mer plass til å bevege seg rundt. I tillegg er tredemøllebeltet ekstra tykt og laget av slitesterke materialer, så det er mindre sannsynlig at det slites ut over tid. Tredemøllen har også en stor LED-skjerm som viser hastighet, distanse, tid og forbrente kalorier, slik at du enkelt kan spore fremgangen din.

Hva sier brukere og eksperter om Sole Treadmill F63

Basert på kundeanmeldelser har Sole Treadmill F63 en vurdering på 4,4 av 5 på Google Shopping. Tredemøllen får ros for sin høye kvalitet og ytelse, i tillegg til sin komfort og rimelige pris. Eksperter fra pricerunner.se utropte den som sin testvinner når de gjorde tredemølletesten, og sa: «Sole F63 passer for en løper som vil ha en tredemølle til middels pris uten å gå på akkord med byggekvalitet, ytelse eller komfort. Her får du den beste mulige tredemøllen for pengene dine.

FORDELER

 • Brukervennlig treningscomputer
 • Konstruksjon av høy kvalitet
 • Sterk motorkraft
 • Pulsbelte inkludert
 • Opptil 15 % stigning
ULEMPER

 • Litt smale transporthjul

Forbrukerlivs vurdering

Sole tredemølle F63 kommer med en kraftig motor. Treningscomputeren er svært brukervennlig og enkel å bruke. Konstruksjonen er av høy kvalitet. Et pulsbelte er inkludert. Den eneste ulempen med denne tredemøllen er at transporthjulene er litt smale, så det kan være vanskelig å flytte rundt hvis plassen er begrenset. Totalt sett er Sole tredemølle F63 et produkt vi sterkt anbefaler.

Spesifikasjoner:
treningsprogram: 10
maks. personvekt: 147 kg
vekt: 115 kg
løpebredde: 51 cm
maks. hastighet: 20 km/t


NordicTrack EXP 10i – tredemølle med valgbar demping som ofte er på tilbud

Beste premiumvalg

 

NordicTrack EXP 10i

NordicTrack EXP 10i tredemølle kommer med Flex Select-demping, som gir løpere mulighet til å justere dempingsnivået når de løper. Den passer godt for de som trenger en sammenleggbar tredemølle med både stigning og fall.

 • Flex Select-demping
 • Foldes sammen og låses på plass
 • 10 års garanti

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av NordicTrack EXP 10i

3,5 hestekrefter
Nordictrack EXP 10i tredemølle har en kraftig 3,5 hestekrefters motor og to 2″ digitalt forsterkede høyttalere, slik at du kan nyte favorittmusikken din. En annen utmerket funksjon er at du kan koble instruktørledet trening til Bluetooth-hodetelefonene dine. Denne tredemøllen er plassert i den høyere prisklassen sammenlignet med andre produkter på markedet.

10 års garanti
NordicTrack EXP 10i tredemølle er en avansert maskin som tilbyr toppmoderne funksjoner og spesifikasjoner. Den brettes sammen og låses på plass for enkel oppbevaring, og den leveres med 10 års garanti for å sikre at du er fornøyd. I tillegg når den hastigheter på opptil 19 km/t, noe som gjør den egnet for løpere på alle nivåer. De doble AutoBreeze treningsviftene holder deg kjølig mens du trener, noe som kan virke som en luksus i stedet for noe viktig for tredemøllen din. Men å ha disse viftene i nærheten mens du trener er definitivt fint.

iFit
Hvis du ønsker endre på treningen din lar iFit-treningsprogrammene deg utforske nye ruter og treningstyper fra over hele verden. iFit Coach holder oversikt over treningsresultater med hver økt. Etter hver trening logges dataene på tredemøllen og kobles til en hvilken som helst annen enhet på iFit. Dette gjør det lettere å få forslag til trening, ernæring og livsstil.

Hva sier brukere og eksperter om NordicTrack EXP 10i

Tredemøllen fikk en høy vurdering på 9,2/10 på treadmillreviews.net. Ekspertene likte at maskinen hadde en rekke oppgraderinger, inkludert Bluetooth-tilkobling og at helling funksjonen ikke er høylytt. Deres dom var: «I det store og hele er det de små oppgraderingene som gjør den nye EXP 10i til en seier. Tillegget av tilkobling for Bluetooth-hodetelefoner – som lar brukere lytte med på treningsprogrammene deres uten å bruke tredemøllens høyttalere – er en velkommen fordel, det samme er oppgraderingen til helningen som bidrar til å holde maskinen relativt stillegående.»

FORDELER

 • Relativt lav vekt på rundt 100 kg
 • Lys berøringsskjerm
 • Trådløs tilkobling
 • 3,5 hestekrefter motor
 • To 2″ digitalt forsterkede høyttalere
ULEMPER

 • Skjermstørrelsen kan være litt liten for noen
 • iFit er bare gratis den første måneden

Forbrukerlivs vurdering

NordicTrack EXP 10i er en velprodusert maskin. Med en vekt på rundt 100 kg er den ikke for tung for noen å flytte rundt på, men den er fortsatt stabil og solid når den kjøres på den. Den kommer med en lyssterk berøringsskjerm, men en ulempe er at den kan være litt større. Det følger med et iFit-abonnement, men det er kun gratis den første måneden. Totalt sett et av de bedre produktene av de dyrere alternativene.

Spesifikasjoner:
treningsprogrammer: iFit
maks. personvekt: 136 kg
vekt: 110 kg
løpebredde: 50 cm
maks. hastighet: 19 km/t
løpelengde: 152 cm


ProForm City L6 – lett tredemølle for kompakte områder

Beste budsjettvalg

 • 4.2/5 på Google Shopping

ProForm City L6

ProForm City L6 tredemølle er en lett modell som er perfekt for studenter, de som deler rom, eller hvem som helst i en liten leilighet eller annen kompakt plass. Den kommer med en vekt på 51 kg.

 • Lett modell
 • Solid design og krever ingen montering
 • iFit-aktivert og inkluderer ett års familiemedlemskap

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av ProForm City L6

Liten og rimelig
ProForm City L6 tredemølle plasserer seg i den lavere prisklassen. Selv om den er liten og rimelig, tilbyr denne modellen mange av de samme funksjonene som sine større, dyrere motstykker. Maskinen kan nå hastigheter på rundt 13 km/t, takket være dens 1,6 CHP Mach Z-motor. Den har en maksimal vektkapasitet på 110 kg, noe som gjør den egnet for nesten alle.

Bluetooth-tilkobling
Tredemøllen er Bluetooth-aktivert, og brukere kan bruke andre treningsapper takket være nettbrettholderen, men maskinen er ment å fungere med iFit, som gir live-trenere til å jogge virtuelt og lar dem kontrollere maskinens motstand og hastighet fra en fjernkontroll plassering.

51 kg tredemøllevekt
ProForm City L6 tredemølle passer folk som ønsker en tredemølle som ikke krever noen montering. Med et solid design og en vekt på kun 51 kg er den enkel å flytte rundt og oppbevare når den ikke er i bruk. Den inkluderer også en iFit-aktivert skjerm som lar deg spore fremgangen din, og den kommer med et ettårig familiemedlemskap. iFit er kompatibel med treningsappene Apple Health, Garmin Connect, Google Fit™ og Strava.

Hva sier brukere og eksperter om ProForm City L6

ProForm City L6 tredemølle har en samlet vurdering på 4,2 av 5 stjerner på Google Shopping, med brukere som berømmer byggekvaliteten, den jevn driften og hvor mye valuta for pengene den gir. Flertallet av brukerne er veldig fornøyde med kjøpet og vil anbefale tredemøllen til andre.

FORDELER

 • Bluetooth-aktivert
 • Kompakt og enkel å oppbevare
 • Fullt sammenleggbar konsoll
 • Enkel bakgrunnsbelyst skjerm
 • Kan brukes som tredemølle under skrivebordet
ULEMPER

 • Maks hastighet lavere enn i andre modeller
 • Liten sporstørrelse kan være begrensende for større brukere

Forbrukerlivs vurdering

ProForm City L6 tredemølle kommer med en bakgrunnsbelyst skjerm. Konsollen er fullt sammenleggbar, noe som gjør den svært kompakt og enkel å oppbevare. Når modellen legges sammen kan den også brukes som en tredemølle under skrivebordet. Maksimal hastighet er ikke den raskeste, og banestørrelsen egner seg ikke best for folk med store skritt. ProForm City L6 tredemølle er et godt og rimelig alternativ.

Spesifikasjoner:
treningsprogrammer: iFit
maks. personvekt: 110 kg
vekt: 51 kg


Hvor mye kan du spare på å kjøpe tredemøller på salg?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av noen få faktorer, for eksempel hvilken type tredemølle du kjøper og forhandleren du kjøper den fra. Imidlertid kan du vanligvis spare alt fra 10 % til 50 % på en tredemølle når du kjøper en som er på tilbud. Hvis du derfor er ute etter å få et godt tilbud på en tredemølle, sørg for å sjekke ut salg hos nettbutikkene dine. Du kan muligens finne et enda bedre tilbud enn du trodde var mulig.

Er det billigere å kjøpe tredemølle på nett enn i en fysisk butikk?

I de fleste tilfeller, ja. Nettforhandlere har vanligvis lavere faste kostnader enn fysiske butikker, noe som betyr at de kan overføre disse besparelsene til kundene sine i form av lavere priser. I tillegg tilbyr nettforhandlere ofte gratis frakt på bestillinger over et visst beløp, noe som kan redusere kostnadene for tredemøllekjøpet ytterligere. Hvis du derfor leter etter den best mulige prisen på en tredemølle, er kjøp på nett vanligvis det beste alternativet.

Hva er forskjellen mellom en billig og dyr tredemølle?

Det er noen viktige forskjeller mellom billige og dyre tredemøller. For det første har dyre tredemøller en tendens til å ha flere funksjoner og komponenter av høyere kvalitet enn de billigere alternativene. I tillegg kommer dyre tredemøller ofte med bedre garantier og kundeservice. Til slutt, hvis du er på utkikk etter en førsteklasses tredemølle som har alle klokkene og fløyter, vil du sannsynligvis måtte betale mer for den. Hvis du bare leter etter en grunnleggende tredemølle som vil få jobben gjort, kan du finne mange rimelige alternativer som vil dekke dine behov. Uansett hva budsjettet ditt er, er det mange flotte tredemøller på salg som kan spare deg for penger. Sørg for å shoppe rundt og sammenligne priser før du gjør ditt endelige kjøp. Med litt research, er du sikker på å finne den perfekte tredemøllen for hjemmetreningsstudioet ditt.

Hva er den beste tiden på året å kjøpe en tredemølle?

Den beste tiden på året å kjøpe en tredemølle avhenger av noen få faktorer, for eksempel budsjettet ditt og typen tredemølle du leter etter. Men generelt sett er den beste tiden å kjøpe en tredemølle i vintermånedene. Dette er fordi mange forhandlere tilbyr gode rabatter på tredemøllene sine i løpet av denne tiden av året for å gi plass til nytt varelager. Derfor, hvis du er ute etter et godt tilbud på en tredemølle, er det verdt å sjekke ut salget i vintermånedene. I tillegg tilbyr mange nettforhandlere gratis frakt på bestillinger i vintermånedene, noe som kan redusere kostnadene for kjøpet ytterligere.

Hva er den beste måten å spare penger på en tredemølle?

Det er noen forskjellige måter du kan spare penger på ved kjøpet av en tredemølle. Først, sørg for å shoppe rundt og sammenligne priser før du gjør ditt endelige kjøp. I tillegg tilbyr mange forhandlere salg og rabatter på tredemøllene sine gjennom året. Hvis du er fleksibel med timingen din, kan du kanskje finne et godt tilbud på en tredemølle ved å vente på et salg. Mange nettforhandlere tilbyr også gratis frakt på bestillinger over et visst beløp. Hvis du ønsker å kjøpe en tredemølle på nettet, sørg for å dra nytte av denne fordelen for å redusere kostnadene for kjøpet ytterligere. Ved å følge disse tipsene vil du garantert finne et godt tilbud på en tredemølle som passer ditt budsjett.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping er et nettsted for sammenligning av produkter som er laget av Google. Den lar brukere søke på nettet etter produkter og tjenester ved å bruke en rekke forskjellige filtre. Brukere kan også sammenligne priser mellom ulike leverandører og lagre varer til en ønskeliste. I tillegg gir Google Shopping også produktanmeldelser og vurderinger fra andre brukere.

Såle tredemølle F63 se kundeanmeldelser her.
ProForm City L6 se kundeanmeldelser her.

Pricerunner

Pricerunner er et nettsted for prissammenligning som gjør det mulig for forbrukere å finne de beste tilbudene på produkter og tjenester. Nettstedet tilbyr et bredt spekter av kategorier, inkludert elektronikk, reise, mote og mer. I tillegg gir Pricerunner brukere en oppdatert database med priser fra forhandlere, noe som gjør det enkelt å finne den laveste prisen på ethvert produkt. Ekspertene deres tester og anmeldte Sole Tredemølle F63.

Du kan lese den her.

Treadmillreviews.net

Treadmillreviews.net er et nettsted som gir anmeldelser av ulike typer tredemøller. Nettstedet inneholder anmeldelser av både bolig- og kommersielle tredemøller. Nettstedet inneholder også en kjøpsveiledning for å hjelpe forbrukere med å velge riktig tredemølle for deres behov. I tillegg gir nettstedet tips om hvordan du bruker og vedlikeholder en tredemølle. Ekspertene deres testet og vurderte NordicTrack EXP 10i.

Du kan lese den her.


FAQ

Hvor kan jeg kjøpe en billig tredemølle?
Det finnes flere steder hvor du kan kjøpe en billig tredemølle. Mange nettforhandlere tilbyr gode rabatter på tredemøllene sine, så det er definitivt et godt sted å starte søket. Vi har funnet noen av de beste tilbudene på markedet for å gjøre forskningen din enklere.
Hva bør jeg se etter i en billig tredemølle?
Når du leter etter en billig tredemølle, er det flere ting du bør tenke på. Først bør du være sikker på at tredemøllen er slitesterk og vil vare lenge. For det andre vil du være sikker på at tredemøllen er enkel å bruke og har alle funksjonene du trenger. For det tredje vil du sørge for at tredemøllen er behagelig å bruke og har en god garanti. Til slutt vil du forsikre deg om at tredemøllen er enkel å montere og kommer med alt nødvendig tilbehør.
Hvordan vedlikeholder jeg en tredemølle?
For å vedlikeholde en tredemølle er det viktig å regelmessig sjekke beltet og dekket for rifter og av og til smøre beltet og dekket. Bortsett fra det, sørg for at ingen skruer eller bolter er løse og sørg for å holde overflaten ren.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere