Twintip ski test-guide: De beste twintip ski ifølge forbrukere og eksperter

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Elsker du å stå i slalåmbakker, høy fart og det å kjenne kraften i skiene føre deg bortover snøen mens du raser nedover bakkene i full fart?

Da kan det hende du er interessert i twintip ski og alt det skiene har å tilby deg av fart og spenning.

Twintip ski er en populær type ski blant forbrukere på alle nivåer. Skiene er designet til slalåmbakken og er derfor litt kortere enn vanlige ski. Skiene er designet litt som et timeglass da de er bredere i endene og smalere på midten. Navnet «twintip» skyldes at begge endene på skien peker litt oppover, noe som gir deg en enda bedre manøvrering i bakken.

I denne artikkelen har vi gjort arbeidet med å finne frem til noen av de beste modellene, og her har vi lett igjennom både ekspertanmeldelser og brukeranmeldelser for å kunne gi deg en oversikt – samt fortelle deg hvordan skiene oppfører seg i praksis.

Dette bør du tenke på før du kjøper twintop ski:

green-elm Lengde: Som en tommelfingerregel kan du tenke at twintip skiene skal nå deg et sted mellom haken og toppen av hodet. Dersom du for eksempel er 182 cm høy så bør du velge et par twintip ski som er mellom 170 cm og 190 cm i lengden. Du kan imidlertid velge en lengde som er opptil 5 til 10 cm høyere enn det du er.
green-elm Ferdighetsnivå: Anser du deg selv som profesjonell, eller er du en nybegynner i slalåmbakken? Twintip ski vil nemlig være designet til ulike ferdighetsnivåer, derfor er det viktig at du er ærlig angående ferdighetene dine og velger en modell som passer til det nivået du befinner deg på. Enkelte modeller er også laget til menn, mens andre er laget spesielt til kvinner.
green-elm Vekt: Jo lettere skiene er, desto bedre vil de være å ha med å gjøre. Du vil også bli mindre sliten i bena etter en lang dag i bakken dersom skiene veier lite. Vekt og pris henger imidlertid ofte sammen.
green-elm Bindinger: Ikke alle ski har bindinger inkludert i prisen. Sjekk derfor om modellen du vurderer kommer med bindinger, eller om dette er noe du blir nødt til å kjøpe i tillegg.
green-elm Budsjett: Tenk over hvor mye du har råd og lyst til å investere i nye twintip ski. Dersom du vet hvor stort budsjett du har så kan du enkelt redusere listen over potensielle kandidater slik at det blir enklere for deg å velge.

arrow-more

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på.


Blizzard Bonafide Twintip Ski – premium ski med en solid trekjerne

 • 5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • 71 av 100 mulige poeng i test hos Outdoorgearlab.com
 • God anbefaling fra Skiessentials.com
 • God anbefaling etter en test hos Test4outside.com

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>

Blizzard Bonafide Twintip Ski er et glimrende valg for deg som kun vil ha det aller beste som markedet har å by på når det kommer til ski og vintersport.

Oppdatert modell

Blizzard Bonafide Twintip Ski er en oppdatert versjon av allmountain-skiene Bonafide fra Blizzard. Disse skiene er ikoniske og har fått utrolig mye skryt for sin eksepsjonelle kombinasjon av allsidighet og teknisk prestasjon.

Utstyrt med True Blend Flipcore

Med disse skiene vil du kunne gli elegant nedover bakkene med utrolig presisjon takket være True Blend Flipcore. True Blend Flipcore er nemlig en kjerne av tre, og denne kjernen er blitt utviklet av to forskjellige typer tre med ulik tetthet som fokuserer på skienes fleksibilitet.

Ulike typer tre for ulike funksjoner

Skiene har en myke type tre i tuppene både foran og bak, noe som er en stor fordel da skiene holder seg smidige og er mer ettergivende i løypa. Under foten er det en mer kompakt tresort som fungerer mer som en gasspedal som gir deg en god kraft og driv.

Hos Google Shopping har Blizzard Bonafide Twintip Ski fått hele 5 av 5 stjerner av brukerne. Dette er full pott og vitner om modellens fantastiske kvalitet og prestasjon. Den store fordelen med disse brukeranmeldelsene er at de gir et realistisk inntrykk av hvordan skiene faktisk oppfører seg i bakken.

Fordele

 •     God stabilitet
 •     Raske ski
 •     Allsidig twintip modell
 •     Godt grep
Ulemper

 • Lidt tung
 • Ikke så ettergivende i bakken

Blizzard Zero G 105 Twintip Ski – lang kontaktflate med full sidevegg

 • 5 av 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • God anbefaling av ekspertene fra Wildsnow.com

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Blizzard Zero G 105 Twintip Ski er et perfekt valg til deg som gjerne vil ha et par ski som er spesielt designet til den erfarne brukeren.

Egner seg ikke til nybegynnere

Disse skiene er spesielt designet til erfarne brukere både når det kommer til prestasjon, stil, design og ytelse. Dersom du anser deg selv som en nybegynner så finnes det andre ski som passer bedre til deg – men dersom du er ganske erfaren så vil det være vanskelig å finne ski som er like gode som disse.

Blizzard Zero G 105 Twintip Ski har nemlig mange gode egenskaper som kan hjelpe deg med å ta prestasjonen din til nye høyder. Med denne modellen får du en lett kjerne av tre, og da er det snakk om typen paulownia. Denne typen tre hjelper til med å redusere vekten på skiene uten å gå på kompromiss med ytelsen.

3D-geometri i rammen

Blizzard Zero G 105 Twintip Ski er utstyrt med en 3D-geometri i rammen. Denne geometrien garanterer en optimal fleksibilitet i løypa, samt en enda bedre vridningsstivhet. Bindingsområdet er forsterket med karbonfiber for en enda bedre stivhet, og dette hjelper til med å holde bindingen godt festet til skiene.

Lang kontaktflate

Skiene har en lang kontaktflate som er kombinert med en enda lengre sidecut og en full sidevegg. Dette forbedrer blant annet stabiliteten din når du står på ski – samt at skiene blir litt mer ettergivende i all slags terreng og alle værforhold. Dette hjelper til med å gi deg en bedre energioverføring, ytelse, kontroll og stabilitet.

Fordele

 • God flyt
 • Ikke for aggressiv
 • Enkel å manøvrere i mange ulike værforhold
 • Veier lite
 • Kan brukes i all slags vær
Ulemper

 • Ikke egnet for nybegynnere
 • Blir fort litt ripete oppå etter bruk

Slik kan du ta best mulig vare på twintip skiene dine

Dersom du skal ha skiene dine i lang tid – og de skal holde seg så godt som mulig – så er det viktig at du tar godt vare på skiene dine når det kommer til rengjøring etter hvert bruk. I tillegg er det viktig at du vet om hva slags periodevis vedlikehold som trengs for at skiene dine skal holde seg i best mulig stand. Du kan med fordel lese videre for å finne ut de helt grunnleggende grepene du må ta for å ta best mulig vare på skiene dine.

Tørk av skiene etter hvert bruk

Det lønner seg å bruke et håndkle eller en tørr klut til å tørke av twin tip skiene dine etter hver gang du har brukt de. Å tørke av smeltet snø hjelper nemlig til med å hindre at skiene dine ruster langs kantene eller rundt bindingene. Dette tar kun noen sekunder, og slik vil du komme langt på vei når det kommer til vedlikehold av twintip skiene dine.

Bruk en skisvamp ofte

Det er fort gjort at skiene får litt riper og hakk etter en dag i bakken, derfor kan du med fordel bruke en skisvamp til å redusere skaden på skiene etter hver gang du bruker de. Dette er en enkel og relativt billig måte å holde skiene i god stand på.

Bruk varm voks en gang iblant

Det har seg slik at de aller fleste ikke smører skiene sine ofte nok. Det lønner seg imidlertid å bruke en varm voks til å smøre skiene med etter noen dager med bruk. Dette vil gjøre twintip skiene dine en stor tjeneste da kald snø kan være hard mot skiene. Du kan gjøre dette selv dersom du har et egnet strykejern. Husk imidlertid å ikke la et varmt strykejern stå på ett sted for lenge, for da kan du risikere å ødelegge skiene dine.

Husk å slipe kantene

I likhet med smøring en gang iblant så trenger også kantene litt kjærlighet for å kunne holde seg i toppform. Hard snø med mye is kan lett gjøre kantene på skiene litt uskarpe, og dette skjer mye raskere med slalåmski enn med langrennski da farten er høyere og stilen er mye mer aggressiv. I motsetning til bruk av varm voks som du kan gjøre selv – så lønner seg imidlertid å få en profesjonell til å slipe kantene dine – dette er ikke noe du vil eksperimentere med på egen hånd.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Salomon QST 99 Twintip Ski – lette ski med fantastisk vibrasjonsabsorbering

 • 5 av 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • God anbefaling fra Skiessentials.com
 • 58 av 100 mulige poeng i test hos Outdoorgearlab.com

 

Salomon QST 99 Twintip Ski er skiene for deg som vil ha ski av god kvalitet som varer lenge, uten at du behøver å bruke massevis av penger på den flotte skiopplevelsen.

Veldig bra vibrasjonsabsorbering

Disse skiene fra Salomon er utstyrt med et C/FX-forsterkningslag, og dette hjelper til med å ta ytelsen til nye høyder. Her får du dobbelt så mye karbonfiber, og karbonet er balansert slik at du kan få en god støtdemping og en eksepsjonell vibrasjonsabsorbering.

Titaninnlegg under foten

Under foten finner du et titaninnlegg fra kant til kant. Dette innlegget går igjennom hele skien og vil kunne gi deg en maksimal kraftoverføring og et enda bedre kantgrep, også på hard snø. I tillegg har disse skiene en fiberforsterkning på overflaten.

Fiber Forsterkningen på kantoverflaten gir deg en forbedret holdbarhet, et enda bedre kantgrep og slagbestandighet. Disse twintip skiene fra Salomon har i tillegg en Cork Damplifier i tuppen på skiene som også hjelper til med å absorbere vibrasjon ytterlige samt at det gir en enda bedre demping. Skiene har derfor en enda lettere vekt enn det som forventes av slike twintip ski.

Veldig god ytelse ifølge brukerne

Salomon QST 99 Twintip Ski har fått full pott med 5 av 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping. Brukerne har skrevet ærlige anmeldelser etter at de har testet skiene i praksis. Den gode ytelsen går igjen i flere av brukeranmeldelsene, og her er et utdrag av hva en av brukerne har å si om disse skiene fra Salomon:

«Great value but high performing entry level powder ski that is still great on the piste. Plenty of online reviews to support this too. I’m 6 foot 7 and they perform well for me with my mondo 31.5 Solomon boots».

Fordele

 • God stabilitet og styrke
 • Lette ski
 • Rask «kant til kant»
 • God i svinger
Ulemper

 • Litt klumpete design
 • Litt hakkete grep i svingene

Blizzard Zero G 95 Twintip Ski

Blizzard Zero G 95 Twintip Ski er modellen for deg som er profesjonell og er på utkikk etter en allrounder som er perfekt til både toppturer og frikjøring.

Gir god ytelse både oppover og nedover

Disse twintip skiene fra Blizzard gir deg en fantastisk ytelse både oppover og nedover når du leker deg i bakkene på lange dager i fjellet. Skiene er utstyrt med en ramme av karbonfiber som er integrert med en lett kjerne av tre.

Treet er av typen paulownia og hjelper til med å redusere vekten uten å gå på kompromiss med ytelsen. Modellen har i tillegg en 3D-geometri i rammen, og dette garanterer at du får en optimal fleksibilitet og vridningsstivhet.

Forsterket bindingsområde og lang kontaktflate

Karbonfibrene i bindingsområdet er forsterket slik at bindingen holder seg godt festet til skiene. Du får her en lang kontaktflate, og det er denne flaten – kombinert med en full sidevegg og lengre sidecut – som gjør at skiene er så stabile som de er.

Skiene er i tillegg behagelige i all slags terreng, til og med når snøforholdene varierer. Blizzard Zero G 95 Twin tip Ski gir deg en veldig god energioverføring, kontroll, stabilitet og ytelse.

Testet av ekspertene

Ekspertene fra nettsiden Outdoorgearlab.com har testet modellen og deretter gitt skiene en høy poengsum og en god anmeldelse. Ekspertene trekker frem skienes karbonteknologi og 3D-ramme som store fordeler, og beskriver skiene som «bemerkelsesverdige».

Fordele

 • Lett modell
 • God ytelse i bakker
 • Enkel å manøvrere i svingene
 • Flott design
Ulemper

 • Sakker farten litt i hard snø
 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen

Blizzard Rustler 10 Twintip Ski

Blizzard Rustler 10 Twintip Ski er perfekte for deg som elsker en stabil og rolig kjøretur med høy forutsigbarhet fra skiene dine.

Strategisk plassert karbon

Med disse skiene fra Blizzard vil du kunne glede deg over moderne teknologi og gode signaturkonsepter. Disse skiene er nemlig utstyrt med 2 av Blizzard sine signaturkonsepter, og da er det snakk om Carbon Flipcore D.R.T. samt en innovativ midje på skiene.

Carbon Flipcore vil hjelpe til med å gi deg en kjøretur som er både rolig og myk, og det er fordi karbon er plassert på strategiske steder på skiene. Karbonen er med på å forbedre både stabilitet og forutsigbarhet når du raser nedover skiløypene, slik at du kan være sikker på at skiene gjør det du vil at de skal gjøre.

Innovativ midje og tradisjonelt spenn

Blizzard Rustler 10 Twin tip Ski er i tillegg utstyrt med en innovativ midje. Midjen bygger på ideen om at du vil få mye bedre kontroll og flyt jo lengre skiene er. Her får du derfor god kontroll og flyt – til og med i bratt terreng.

Skiene har en Rockerprofil med et tradisjonelt spenn som gir skiene et bedre carvingpreg og en enda bedre flyt – dette gjør skiene responsive og stabile i myke snøforhold og i all slags terreng.

Full pott fra brukerne

Brukerne hos Google Shopping har skrevet anmeldelser av Blizzard Rustler 10 Twintip Ski etter å ha testet modellen i praksis. Brukerne har gitt modellen full pott med hele 5 av 5 mulige stjerner. Den store fordelen med disse brukeranmeldelsene er at de gir et realistisk inntrykk av hvordan skiene er i praksis.

 

Fordele

 •     Enkel manøvrering
 •     Lette ski
 •     Enkelt å snu
 •     God stabilitet
 •     Godt grep
Ulemper

 • Ikke så kraftig sammenlignet med andre modeller
 • Kort lengde på skiene

Salomon QST 106 Twintip Ski


Salomon QST 106 Twintip Ski er et ypperlig valg for deg som vil ha et par allmountain ski som skal brukes til frikjøring på fjellet.

Titaninnlegg under foten

Disse skiene er utstyrt med et titaninnlegg under selve sålen på foten. Dette innlegget strekker seg fra kant til kant gjennom hele skien, og det er dette innlegget som er ansvarlig for den maksimale kraftoverføringen samt et forbedret kantgrep på hard snø.

Utstyrt med ekstra fiberforsterkning

Skiene er i tillegg utstyrt med en fiberforsterkning på kantoverflaten. Denne forsterkningen gir en bedre holdbarhet, slagbestandighet og enda lenger holdbarhet. På tuppen av skiene finner du i tillegg en Cork Damplifier som absorberer ytterligere vibrasjoner og gir deg en enda bedre demping i løypa.

Brukerne har mye ros å komme med

Brukerne hos Google Shopping elsker disse skiene. Her har brukerne skrevet egne anmeldelser av skiene etter å ha testet de i praksis. Salomon QST 106 Twintip Ski får nesten full pott av brukerne med hele 4,8 av 5 mulige stjerner. En erfaren bruker har følgende å si om skiene:

«I’ve been skiing since I was 6 and worked at ski areas teaching and coaching kids. The 106 QST is just an amazing all round soft snow ski. Perfect for charging in bounds with varying conditions going back n forth between packed pow and off piste. Great powder ski. Have had mine in BC a couple times now and just sweet. In fact I like my pair so much I just put a pair of 2019 Shift bindings on them so I can use them in resort and out in the backcountry, off cat, and heli».

Fordele

 • God flyt i myk snø
 • God kraft
 • Lett modell
 • Enkel å manøvrere
 • Veldig enkel i svingene
Ulemper

 • Bindinger er ikke inkludert i prisen

Dynafit Beast 98 Twintip Ski

Dynafit Beast 98 Twintip Ski er glimrende dersom du er på utkikk etter et par slalåmski i et skarpt design med freshe farger. Disse skiene er designet i en spennende oransje farge som virkelig fanger oppmerksomheten.

Kjerne av tre

Disse skiene har en kjerne av tre som hjelper til med å absorbere støt og gi en veldig god demping mens du raser nedover slalåmbakken. Skiene måler 98 mm i bredden og er designet til menn. I tillegg så er modellen utstyrt med ABS og karbon-glass fiber for ekstra holdbarhet.

Utstyrt med en Double Ellipse Rocker konstruksjon

ABS ligger i sideveggen på skiene og gir et godt grep, spesielt i svingene. I tillegg så er Dynafit Beast 98 Twintip Ski utstyrt med en Double Ellipse Rocker konstruksjon – og denne konstruksjonen sørger for at du får optimal kontroll og at skiene er ekstra enkle å manøvrere i bakkene.

Brukerne gir modellen mye ros

Brukerne hos Google Shopping har skrevet brukeranmeldelser av Dynafit Beast 98 Twin tip Ski etter å ha testet modellen i praksis. Det er en stor fordel at du forholder deg til brukeranmeldelser når du skal kjøpe nye ski, for disse vil gi et ekte inntrykk av hvordan skiene er i praksis – uten at noen prøver å selge skiene til deg.

Brukerne har her gitt Dynafit Beast 98 Twintip Ski hele 4,6 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om skiene:

«The sidecut dimensions are great compromise between the weight & float of the skis..The skis have a very long front rocker with a shorter rocker in the back. The skis are light, turn very nicely in a carving turn and the Dynafit/Pomoca precut skins for the Beast 98 are making things much easier in transitions. Overall good skis.»

Fordele

 • God stabilitet
 • Veldig bra i nedoverbakke
 • Enkelt å manøvrere i svingene
 • Gir en god flyt
Ulemper

 • Tung modell

Völkl Kenja 88 Twintip Ski

Völkl Kenja 88 Twintip Ski er et glimrende valg dersom du vil ha et par ski som passer til din aggressive stil i løypa. Skiene er nemlig designet til deg som elsker fart og spenning.

Utstyrt med en Titanal Frame konstruksjon

Dersom du har en aggressiv stil og liker fart så er dette de perfekte skiene for deg. Skiene er nemlig utstyrt med en Titanal Frame konstruksjon med Carbon Tips. Disse elementene hjelper til med å gi deg en bedre demping og økt stabilitet.

Kjerne av tre

Med Völkl Kenja 88 Twintip Ski får du også sidevegger i full lengde for en bedre kraftoverføring samt en Multilayer kjerne av tre. Denne trekjernen er ekstremt holdbar da den er laget av en kombinasjon av bøk og poppel. Under selve bindingen er treslaget hardere, og rundt bindingen så er treslaget lettere.

Skiene er utstyrt med en 3D Radius Sidecut som gir deg en lang svingradius både ved tupp og hale – slik at du kan manøvrere i store svinger på en enkel og effektiv måte, til og med ved høy hastighet. Midt på skiene vil du kunne få en kortere svingradius slik at du også kan ta korte og myke svinger i lav fart.

Eksepsjonell stabilitet, ifølge ekspertene

Ekspertene hos nettsiden Skiessentials.com har testet Völkl Kenja 88 Twintip Ski og deretter skrevet en detaljert anmeldelse av modellen. Her har skiene fått en god anmeldelse, og ekspertene trekker frem mange gode sider ved modellen.

Det som stikker seg mest ut er imidlertid skienes gode stabilitet. Ekspertene mener at skiene er stabile i all slags fart, og at de har en kraft og lekenhet som var overraskende god, ifølge ekspertene.

Fordele

 • Stabile i høy fart
 • God i hard snø
 • Svært allsidige ski
 • Godt grep i svingene
Ulemper

 • Ikke så god flyt
 • Smal modell

Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Brukerne skriver deretter brukeranmeldelser etter å ha testet produktene i praksis over tid. Her har brukerne anmeldt modellene Blizzard Rustler 10 Twintip Ski, Salomon QST 99 Twintip Ski, Blizzard Bonafide Twintip Ski, Salomon QST 106 Twintip Ski, Dynafit Beast 98 Twintip Ski og Blizzard Zero G 105 Twintip Ski.

Du kan lese mer om Blizzard Rustler 10 Twintip Ski her.
Du kan lese mer om Salomon QST 99 Twintip Ski her.
Du kan lese mer om Blizzard Bonafide Twintip Ski her.
Du kan lese mer om Salomon QST 106 Twintip Ski her.
Du kan lese mer om Dynafit Beast 98 Twintip Ski her.
Du kan lese mer om Blizzard Zero G 105 Twintip Ski her.

OutdoorGearLab.com

Outdoorgearlab.com er en amerikansk nettside som fokuserer på friluftslivet og produkter som kan brukes utendørs. De har blant annet også testet modellen Blizzard Zero G 95 Twintip Ski.

Testen ble utført: Den 23. oktober 2019
Du kan lese mer om Blizzard Zero G 95 Twintip Ski her.

Skiessentials.com

Nettsiden Skiessentials.com er en amerikansk nettside som skriver om alt som har med ski og skigåing å gjøre. Nettsiden begynte som en butikk i 1984 og har siden utviklet en nettside med mange lesere. Her har nettsiden testet modellen Völkl Kenja 88 Twintip Ski.

Testen ble utført: Den 15. mars 2021
Du kan lese mer om Völkl Kenja 88 Twintip Ski her.

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om trenings-relaterte produkter.

Dersom du er interessert i å følge med på ulike målinger slik at du får et visuelt inntrykk av hvordan du har prestert og hvordan du forbedrer deg, så kan du med fordel lese vår artikkel om pulsklokker. Vi har også en dyptgående artikkel om de beste slalomski, skibriller, felleski og skihandsker.


FAQ

Hvilke twintip ski er best?

Blizzard Rustler 10 Twintip Ski, Salomon QST 99 Twintip Ski, Blizzard Bonafide Twintip Ski, Salomon QST 106 Twintip Ski, Dynafit Beast 98 Twintip Ski, Blizzard Zero G 105 Twintip Ski, Blizzard Zero G 95 Twintip Ski og Völkl Kenja 88 Twintip Ski.

Hvor lange skal twintip ski være?

En tommelfingerregel er at twintip skiene skal nå deg et sted mellom haken og toppen av hodet. Dersom du for eksempel er 182 cm høy så bør du velge et par twintip ski som er mellom 170 cm og 190 cm i lengden.

Hva er twintip ski?

Twintip ski er kortere enn vanlige ski, med en timeglass-look. Skiene er også litt bredere i hver ende, og begge endene har tupper som peker litt oppover for maksimal manøvrering. Skiene er populære blant slalåmkjørere på alle nivåer.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere