Nilfisk støvsuger test 2019 – Finn de beste støvsugerne fra Nilfisk her

0

Denne artikkelen handler om tester av støvsugermerket Nilfisk. Basert på ekspertenes vurderinger i flere tester, gjennomgår vi dem, for å finne ut hva som gjør hver enkelt støvsuger til et bra kjøp.

I tillegg til støvsugerne fra Nilfisk har vi også inkludert noen andre testvinnende støvsugere fra andre merker, for å vise hvilke alternativer som er verdt å vurdere.

Vi har gjennomgått ulike tester for å kunne guide deg til å finne en støvsuger, som best passer dine behov. Vi har sett nærmere på tester fra det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske motparten Råd & Rön, samt svenske Testfakta. Vi ser også på hva forbrukerne sier om støvsugerne.

Denne Nilfisk støvsuger testen inneholder:

🔸 Oversikt over de beste Nilfisk-støvsugerne, samt noen andre merker
🔸 Råd for å få et godt inneklima ved støvsuging
🔸 Informasjon om HEPA-filtre
🔸 Guide for å forstå støvsugernes sugeevner
🔸 Informasjon om Nilfisk
🔸 Gjennomgang av ulike tester, som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene fra uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Nilfisk Elite WCL14P08A1 

God vurdering hos det danske Forbrukerrådet Tænk

Nilfisk Elite WCL14P08A1

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 770,00 Kr. 0,00 Kr. 2 770,00 Kr. Les mer

 

Modellen Elite WCL14P08A1 er en støvsuger fra produsenten Nilfisk. Nilfisk er en av verdens ledende produsenter når det kommer til rengjøringsutstyr, derfor er deres støvsugere kjent for å være av god kvalitet. Modellen Nilfisk Elite WCL14P08A1 er intet unntak da den har fått en god vurdering av ekspertene fra det danske Forbrukerrådet Tænk.

Hos det danske Forbrukerrådet Tænk tester de ulike forbrukerprodukter – blant annet støvsugere – og videreformidler resultatene til forbrukerne. Nilfisk Elite WCL14P08A1 har fått en god vurdering av det danske Forbrukerrådet Tænk da de ble imponerte over denne modellen.

Denne støvsugeren kan brukes på flere ulike overflater, derfor er den et opplagt valg. Dette er en god modell som har fått den høyeste plasseringen når det kommer til evne til å støvsuge harde gulv og gulvtepper. Støvsugeren er nemlig plassert i klasse A på begge underlagene.

Nilfisk Elite WCL14P08A1 er en energivennlig støvsuger det er verdt å investere i dersom man vil ha en støvsuger som ikke bruker mye energi. Nilfisk Elite WCL14P08A1 er også en energibesparende modell hvor man kan spare opptil 50% energi i forhold til andre modeller. Støvsugeren ligger i energiklasse A+.

Allergivennlig modell med justeringsmuligheter
Støvsugeren Nilfisk Elite WCL14P08A1 er en allergivennlig modell som er et opplagt valg dersom man sliter med allergi eller astma. Modellen er utstyrt med et Ultra+ Filtration system. Det betyr at den har en lufttett konstruksjon, et HEPA 14 filter og en støvpose laget av mikrofiber. Modellen sørger derfor for at luften alltid holdes ren og frisk.

Med Nilfisk Elite WCL14P08A1 har man flere muligheter når det kommer til justering av støvsugeren. Dersom man ønsker å regulere sugeevnen eller justere lengden på håndtaket, er det mulighet for det. Sugeevnen kan justeres via håndtaket hvor det finnes en knapp man kan trykke på for å skru den opp eller ned.

Denne modellen er ikke spesielt støysvak da lydnivået ligger på 73 dB. Sammenlignet med en normal samtale med et lydnivå på 60 dB er støy fra denne støvsugeren en del høyere.

Nilfisk Elite WCL14P08A1 har en motor med en effekt på til sammen 650 Watt. I tillegg til dette følger det også med en fjernkontroll som gir brukeren mulighet til å slå støvsugeren av og på uten at man trenger å være i nærheten av støvsugeren for å gjøre det. Ledningen må imidlertid selvfølgelig settes i en stikkontakt.

11,2 meter arbeidsradius og 3,2 liter støvsugerpose
Nilfisk Elite WCL14P08A1 er en støvsuger med optimal arbeidsradius og posestørrelse. Modellen har en arbeidsradius på 11,2 meter – det er litt kortere i forhold til mange andre modeller. Ledningen er til gjengjeld lang nok til at man kan støvsuge flere rom eller store rom i samme omgang.

Hvis man er lei av støvsugere hvor man må slite med å få ledningen tilbake på plass når man er ferdig med å støvsuge, bør man skaffe seg en modell med et automatisk kabelinntrekk.

Dette får man med Nilfisk Elite WCL14P08A1 som kommer med et automatisk kabelinntrekk. Det vil si at man ikke behøver å sloss med ledningen for å få den på plass. Alt man trenger å gjøre er å trykke på én enkelt knapp for at den skal trekkes inn igjen.

Modellens støvsugerpose har en kapasitet på 3.2 liter, derfor er det plass til mye skitt og støv før den må tømmes eller byttes ut. På støvsugeren er det en indikator som forteller om det er på tide å tømme posen eller om man kan vente litt med det.

Enkel betjening
Det er ingen grunn til å gå til anskaffelse av en støvsuger som er vanskelig å styre eller kontrollere. Dette vil ikke skje med Nilfisk Elite WCL14P08A1 da modellen er enkel å betjene på grunn av det myke og ergonomiske håndtaket.

Nilfisk Elite WCL14P08A1 har et mykt støvsugerhåndtak som ligger godt i hånden. Produsenten har hatt fokus på å lage et håndtak som er ergonomisk og behagelig å holde. Det betyr at man får et godt grep om håndtaket slik at støvsugeren blir enklere å betjene under støvsugingen.

Nilfisk Elite WCL14P08A1 kommer med et brukervennlig poseoppheng. Det er laget på en måte som gjør at man kan bytte posen veldig raskt og enkelt – og på en ergonomisk måte.

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite WCL14P08A1– mål
🌀 Høyde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Dybde: 45 centimeter
🌀 Vekt: 7,2 kilo 

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite WCL14P08A1– nøkkelopplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: A
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 22
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydnivå: 73 dB
🔴 Arbeidsradius: 11.2 meter
🔴 Posestørrelse: 3.2 liter

Fordeler ved Nilfisk Elite WCL14P08A1:
🔵 Brukervennlig poseoppheng
🔵 Opplagt valg til gulvtepper og harde gulv
🔵 Mykt håndtak
🔵 Allergivennlig modell
🔵 Energivennlig modell
🔵 Mulighet for å justere sugeevnen opp eller ned


Nilfisk Select Classic

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos svenske Råd & Rön

Nilfisk Select Classic stoevsuger

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 673,00 Kr. 0,00 Kr. 1 673,00 Kr. Les mer
1 679,00 Kr. 0,00 Kr. 1 679,00 Kr. Les mer
12 085,00 Kr. 0,00 Kr. 12 085,00 Kr. Les mer

 

Både det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön har testet Nilfisk Select Classic, og modellen får toppkarakterer hos begge. Ekspertene merker seg spesielt Nilfisk Select Classic når det kommer til sugeevne på tepper og brukervennlighet.

Tepper og harde gulv
I de fleste hjem finnes det både oppholdsrom med tepper, kjøkken, bad og boder med hardt gulv. En støvsuger bør derfor være så multifunksjonell som mulig, slik at den kan rengjøre alle overflater og materialer. Nilfisk Select Classic oppfyller dette kravet godt da den fungerer godt både på harde gulv og tepper, selv med vanlig munnstykke. Støvsugeren fjerner støv og smuss enkelt og effektivt.

Brukervennlig modell
Nilfisk Select Classic er både rimelig og enkel å bruke, fordi dette er en av merkets rimeligere modeller hvor fokuset ligger på forbrukerens komfort. Knapper og indikatorer er enkle å bruke, og det gode grepet gjør støvsugeren lett å flytte på. Det er enkelt å justere modellens 5 forskjellige suge-intervaller som sikrer riktig styrke, avhengig av underlaget og materialet.

Modellen er også lett å vedlikeholde, og det er lett å skifte filter på støvsugeren.

Modellen er utstyrt med det anerkjente HEPA-utblåsningsfilteret og har et svært lav utslipp av støvpartikler.

Kort og effektiv
Støvsugeren veier over 8 kilo, men den er kort og tar ikke stor plass. Det gjør den lettere å manøvrere rundt, for eksempel i mindre rom. Det er fortsatt muligheter til å forflytte seg på større områder, for arbeidsbredden er på over 11 meter. Støvsugeren har god effektivitet, for selv om støvposen bare er på 2 liter reduseres ikke sugeeffekten selv om posen blir full. Det gjør at forbrukeren ikke må skifte pose så ofte. Det anbefales likevel å bytte støvposen når den er 2/3 full. Det følger med 3 munnstykker til Nilfisk Select Classic.

Utvalgte fordeler ved Nilfisk Select Classic:
🔵 God allround modell
🔵 Fjerner effektivt støv fra tepper
🔵 Brukervennlig og enkel å håndtere
🔵 HEPA-filter sikrer bedre klima
🔵 Effektiv modell hvor støvposen ikke behøves å skiftes så ofte


Nilfisk Elite RCL14E08A2

God anmeldelse hos det danske Forbrukerrådet Tænk

Nilfisk Elite RCL14E08A2

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 195,00 Kr. 0,00 Kr. 2 195,00 Kr. Les mer
2 195,00 Kr. 0,00 Kr. 2 195,00 Kr. Les mer
2 999,00 Kr. 0,00 Kr. 2 999,00 Kr. Les mer
2 999,00 Kr. 0,00 Kr. 2 999,00 Kr. Les mer
4 119,00 Kr. 0,00 Kr. 4 119,00 Kr. Les mer

 

Det danske Forbrukerrådet Tænk har testet Nilfisk Elite RCL14E08A2, og mener modellen har flere praktiske funksjoner. De var for eksempel ekstra imponerte over at støvsugeren var effektiv til flere ulike oppgaver – samt at lydnivået er forholdsvis lavt. De mener imidlertid ikke at støvsugeren er godt egnet til å fjerne dyrehår fra gulvtepper.

Nilfisk Elite RCL14E08A2 er plassert i den beste klassen for støvsuging av harde gulv – nemlig A – mens den er plassert i den neste beste klassen for støvsuging av gulvtepper – nemlig B. Dersom man bor i et hjem med begge gulvtyper så vil dette være en ideell støvsuger.

Støvsugeren er også energivennlig da den er plassert i energiklasse A++. Man kan trygt stole på at modellen ikke bruker for mye energi i løpet av året.

Støvsuger med allergivennlige funksjoner og lavt lydnivå
Med Nilfisk Elite RCL14E08A2 får man en støvsuger som er velegnet til allergikere og astmatikere, da den kommer med flere allergivennlige funksjoner. Den er blant annet utstyrt med et Ultra+ Filtration-system med en lufttett konstruksjon, et HEPA 14-filter samt en støvpose av mikrofiber.

Videre er Nilfisk Elite RCL14E08A2 utstyrt med en motor på 450 Watt. Dette er ikke den kraftigste motoren på markedet, men det er fremdeles en motoreffekt som kan takle de fleste oppgaver.

Lydnivået er forholdsvis lavt da det ligger på 68 dB. En samtale i et normalt stemmeleie ligger på ca. 60 dB, så denne modellen vil ikke virke forstyrrende til sammenligning. Støvsugerposen kan romme hele 3,2 liter – derfor er det ikke nødvendig å tømme eller bytte ut posen hele tiden.

11,2 meter arbeidsradius
Nilfisk Elite RCL14E08A2 sørger for at man kan komme til over store områder ved bruk av kun én enkelt stikkontakt. Dette er mulig fordi støvsugeren har en arbeidsradius på 11,2 meter.

I tillegg til arbeidsradiusen på 11,2 meter kommer støvsugeren også med en lang slange og et langt rør. Disse er nemlig 3,2 meter lange, noe som er en fordel i forhold til bevegeligheten. Modellen vil ikke konstant være i helene på forbrukeren, derfor vil man ikke snuble over den når man støvsuger.

Komfortabel og ergonomisk modell
Nilfisk Elite RCL14E08A2 sørger for at betjeningen er rask og enkel. Dette er mulig da all betjeningen foregår via håndtaket. Uansett om man skal slå støvsugeren av eller på, eller man har bruk for å regulere sugestyrken, kan dette gjøres via knappene på håndtaket. Dette er både tidsbesparende og behagelig da man kan regulere alt via støvsugerens håndtak.

I tillegg til at betjeningen skjer via håndtaket, er det også ergonomisk. Det vil si at man får helt riktig betjening samt et godt grep om håndtaket – noe som gjør støvsugeren enklere å betjene og kjøre rundt med.

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – mål:
🌀 Høyde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Lengde: 45 centimeter
🌀 Vekt: 7,2 kilo

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): B
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: B
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 15,8
🔴 Motoreffekt: 450 watt
🔴 Lydnivå: 68 dB
🔴 Arbeidsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,2 liter

Fordeler ved Nilfisk Elite RCL14E08A2:
🔵 HEPA 14-filter
🔵 Ergonomisk håndtak
🔵 God arbeidsradius på 11,2 meter
🔵 Velegnet til harde gulv
🔵 Energiklasse A++
🔵 Stillegående modell

Her kan du se en presentasjonsvideo av Nilfisk Elite RCL14E08A2 utarbeidet av WhiteAway.com:

https://www.youtube.com/watch?v=JsBfVHR4YO4

Testvinnere fra andre kjente merkevarer

I denne artikkelen har vi gjennomgått flere støvsugere fra Nilfisk, som har mottatt toppkarakter av eksperter gjennom ulike tester.

I tillegg til disse toppscorerne fra Nilfisk, er det også mange andre gode støvsugere på markedet. For å sikre en så nyansert oversikt som mulig, vil vi også gå igjennom vurderingen av andre støvsugere, som har fått ros av ekspertene.

Vi vurderer alternative støvsugere på samme måte, slik at det gir deg bedre mulighet til å sammenligne og finne en støvsuger som passer godt for deg.


Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline 

Testvinner hos det danske Forbrukerrådet Tænk

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 584,00 Kr. 0,00 Kr. 2 584,00 Kr. Les mer
2 584,00 Kr. 0,00 Kr. 2 584,00 Kr. Les mer

 

Miele er kjent for å produsere husholdningsprodukter med stort fokus på miljø, yteevne, betjeningskomfort, design og service. Miele er en av de mest populære produsentene som finnes på markedet når det kommer til husholdningsprodukter, hvitevarer og kjøkkenprodukter.

Denne modellen er blitt testet av det danske Forbrukerrådet Tænk, og de ble så imponerte over modellen at de kåret den til testvinner når desammenlignet den med de andre testede modellene.Tænk mener denne støvsugeren vil passe godt inn i de fleste hjem på grunn av modellens mange funksjoner, høye yteevne og gode kvalitet.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er blant annet en energivennlig støvsuger som ikke bruker mye energi. Derfor ligger den i energiklasse A+, som er en av de beste energiklassene når det kommer til støvsugere.

Modellen Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har en god rengjøringsevne – spesielt på harde gulv der den ligger i klasse A. Dette er derfor en god modell å gå til anskaffelse av dersom man vil ha en støvsuger som er god på harde underlag. I tillegg til dette ligger modellens rengjøringsevne i klasse D når det kommer til støvsuging av gulvtepper.

550 Watt motor med Power Efficiency
Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har en Power Efficiency motor med en motoreffekt på 550 Watt. Det er ikke den mest effektive motoren man kan få på en støvsuger, men med funksjonen Power Efficiency blir alle de små støvpartiklene og skitten likevel sugd opp. Derfor er man sikret en effektiv sugeevne med denne funksjonen.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har et universalt gulvmunnstykke. Det vil si at munnstykket kan brukes til på flere ulike underlagenten man er i gang med å støvsuge den ene eller andre overflaten. Munnstykket gjør at støvsugingen blir enklere dersom man bor et sted med flere ulike overflater. Modellen har også et AirClean+ Filter som holder luften ren og frisk under støvsugingen.

Modellens arbeidsradius er på 12 meter, noe som er en optimal arbeidsradius for brukere som vil støvsuge flere rom eller gå langt med støvsugeren uten å måtte bytte stikkontakt fordi ledningen er for kort.

Kabelinntrekket er komfortabelt og trekker automatisk tilbake ledningen når man er ferdig med å støvsuge. Man må imidlertid trykke på en knapp for at ledningen skal trekkes inn. Støvsugerposen har en kapasitet på 4.5 liter, noe som er en forholdsvis stor størrelse.

Vær oppmerksom på at støvsugerens lydnivå ligger på 76 dB, noe som er forholdsvis høyt i forhold til andre modeller. Derfor er det viktig å huske at dette ikke er en stillegående støvsuger.

Trygg støvsuger med metalltrådfunksjon
Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er en trygg støvsuger som er utstyrt med en funksjon som kalles metalltrådfunksjon. Denne funksjonen sørger for at man alltid er beskyttet fordi tråden er integrert i selve håndtaket på støvsugeren.

Metalltråden har til formål å fungere som en slags lynavleder som forhindrer statisk utladning mellom brukeren og støvsugeren.Dette er derfor en sikkerhetsfunksjon som alltid vil virke uansett om man er oppmerksom på det eller ikke.

I tillegg til metalltrådfunksjonen er Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline utstyrt med et låssystem som er både fleksibelt og praktisk. Dette låssystemet gjør at man enkelt kan låse og åpne støvsugeren dersom det er behov for det. Man vil høre en låselyd når man samler håndtaket, munnstykket og røret.

Denne modellen kommer med en integrert kasse for tilbehør som kan åpnes ved å trykke på en knapp på selve støvsugeren.

Flere ulike funksjoner og egenskaper
Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har flere ulike funksjoner og egenskaper i forhold til hva mange andre modeller på markedet er utstyrt med. Hvis man vil ha en støvsuger som er utstyrt med en møbelbeskyttelseslist og en temperaturbegrenser så vil denne modellen fra Miele være et opplagt valg.

Med en møbelbeskyttelseslist er det mulig å beskytte møblene man har i hjemmet da funksjonen sørger for at møblene ikke skades når man støvsuger. Det kan hende man skumper hardt borti et stolben, og da slipper man å bekymre seg for om man har skadet stolen sin. Med denne funksjonen vil man ikke skade møblene, for her ligger det et mykt lag med kunststoff rundt hele støvsugeren som forhindrer dette.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er utstyrt med en temperaturbegrenser som sørger for at man unngår overoppheting. Luftveiene i støvsugeren kan risikere å bli blokkert, og dette er grunnen til at noen støvsugere overopphetes. Det vil ikke skje med denne modellen, for den slår seg av automatisk dersom den blokkeres. Deretter vil den kjøle seg ned og være klar til bruk igjen når feilen er fikset.

Spesifikasjoner ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline– mål
🌀 Høyde: 23 centimeter
🌀 Bredde: 51,5 centimeter
🌀 Dybde: 28 centimeter
🌀 Vekt: 7,26 kilo 

Spesifikasjoner ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline– nøkkelopplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: D
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 20,3
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydnivå: 76 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordeler ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline:
🔵 Flere funksjoner som temperaturbegrenser og møbelbeskyttelse
🔵 Filter med AirClean
🔵 Motor med Power Efficiency
🔵 Spesielt god til bruk på harde gulv
🔵 Energivennlig modell
🔵 Integrert kasse for tilbehør


Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen 

Testvinner hos det danske Forbrukerrådet Tænk 
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux EUS8GREEN

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
2 299,00 Kr. 0,00 Kr. 2 299,00 Kr. Les mer

 

Denne modellen fra Electrolux er populær både hos det danske Forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Modellen heter Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen og er spesielt kjentfor sitt lave energiforbruk, ergonomiske teleskoprør og gode rengjøringsevne. Modellen er blitt anmeldt av flere forskjellige eksperter som alle er imponerte over modellen. Det danske Forbrukerrådet Tænk kåret derfor modellen til testvinner i alle testene de utførte. Modellen ble også kåret til toppscorer hos svenske Råd & Rön.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er som tidligere nevnt kjent for sitt lave energiforbruk. Det betyr at støvsugeren ligger i energiklasse A. Den er i tillegg utstyrt med et system som kalles Silent Zen – derfor er den også forholdsvis lydsvak.

Dette systemet gir støvsugeren en forbedret og lydsvak slange. Lydnivået ligger på58 dB, noe som er mye lavere sammenlignet med mange andre modeller i tilsvarende prisklasse.

Denne støvsugeren kan brukes på flere overflater da det følger med et 3-i-1 munnstykke som kan monteres på støvsugeren og deretter brukes på diverse underlag.

Støvsugeren har i tillegg fått en god plassering når det kommer til rengjøringsevne på både harde gulv og gulvtepper da den ligger i klasse A og klasse B.

Strømbesparende modell med lavt energiforbruk
Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er en strømbesparende modell med et lavt energiforbruk. I tillegg til at den ligger i energiklasse A er det også mulig å spare opptil 50% mer energi.

Dette er sammenlignet med andre støvsugere som også ligger i energiklasse A. Derfor kan man spare mye strøm og energi med denne støvsugeren – noe som er en fordel for både miljøet og lommeboken.

Et annet fordelaktig aspekt ved denne støvsugeren er at den er snill mot miljøet da den er laget av 55% resirkulert plast. Den er også laget av 92% resirkulerte og resirkulerbare materialer.

Det er gode muligheter for å kose seg med støvsugingen medElectrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen på grunn av modellens gode arbeidsradius på opptil 12 meter. Det betyr at man slipper å lete etter en ny stikkontakt hele tiden da én stikkontakt vil være nok til å dekke store deler av rommet.

Hvis man støvsuger et mindre rom er det nesten ingen grunn til å finne en ny stikkontakt til ledningen. Støvsugerposen har en størrelse på til sammen 3.5 liter.

Modell som er enkel å kontrollere og styre
Electrolux EUS8GREENModellen fra Miele er både enkel å styre og kontrollere da den har Motion Control Systemet. Dette systemet sørger for en optimal manøvrering der støvsugeren vil rette seg etter og følge brukerens bevegelser. Modellen er derfor enkel å dra rundt på da den lett følger etter mens røret følger alle bevegelsene. 

Røret er nemlig et ergonomisk teleskoprør som ligger godt i hånden. Det kan justeres slik at man slipper å støvsuge i en ubehagelig stilling som ikke er bra for ryggen.

Støvsugerens hjul er kjent for å være 360 graders hjul som kan følge med i alle retninger. I og med at hjulene kan snus helt rundt blir det også enklere å styre og kontrollere støvsugeren. Hjulene er myke gummihjul, derfor beskytter de også underlaget slik at det hverken får riper eller slites.

Modell med fokus på forbrukeren
Under produksjonen av Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er det blitt lagt fokus på forbrukeren. Mange av modellens funksjoner er laget for å være komfortable og behagelige.

Først og fremst har Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen en motor på 750 Watt. Det ligger i den høyere enden av skalaen når det kommer til støvsugere. Ekspertene mener i tillegg at modellens sugeevne er «fremragende».

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har et filter som både er avtakbart og hygienisk. Det vil si at man bare må huske å rense filteret jevnlig slik at det effektivt renser luften på en optimal måte.

Sist men ikke minst er denne støvsugeren praktisk da den er utstyrt med et automatisk kabelinntrekk. Ett trykk på en knapp vil trekke ledningen tilbake på plass igjen. Støvsugerposen har en størrelse på 3.5 liter. Det er også mulig å sjekke indikatoren på støvsugeren for å se hvor full posen er. Det betyr at man slipper å måtte åpne støvsugeren for å sjekke om posen er full.

Spesifikasjoner ved Electrolux EUS8GREEN– mål
🌀 Høyde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Dybde: 40,2 centimeter
🌀 Vekt: 5,9 kilo 

Spesifikasjoner ved Electrolux EUS8GREEN– nøkkelopplysninger
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: B
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 24,4
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Lydnivå: 58 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordeler ved Electrolux EUS8GREEN:
🔵 Støvsugerindikator til støvsugerpose
🔵 Meget stillegåendemodell
🔵 3-i-1 munnstykke til flere overflater
🔵 Automatisk kabelinntrekk
🔵 Energivennlig modell
🔵 Laget av resirkulerte og resirkulerbare materialer


Electrolux ZUOGREEN+

Testvinner hos svenske Testfakta

Electrolux ZUOGREEN plus

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 499,00 Kr. 0,00 Kr. 1 499,00 Kr. Les mer
1 690,00 Kr. 0,00 Kr. 1 690,00 Kr. Les mer
1 690,00 Kr. 0,00 Kr. 1 690,00 Kr. Les mer
1 690,00 Kr. 0,00 Kr. 1 690,00 Kr. Les mer

 

Merk: Electrolux ZUOGREEN + er en utgått modell, som er erstattet med Electrolux EUO9GREEN.

Svenske Testfakta har i sin test undersøkt syv forskjellige støvsugere, flere prisbelønte merker er testet. Electrolux ZUOGREEN + er også inkludert i testen der det konkluderes at denne modellen slår konkurransen. Vurderingene av Electrolux ZUOGREEN+ klarer seg godt på alle testede parametere og ekspertene fremhever at modellen er usedvanlig stille.

Sterk sugekraft og virkelig god på gulv
Hverdagslige hendelser, dyr, barn og rester fra husholdning kan slite på harde gulv i hjemmet ditt.

Electrolux ZUOGREEN+ er testet både på harde gulv og tepper, og begge steder gjør den det bra. Modellen er blant de bedre når det gjelder å rengjøre harde gulv med sin kraftige motor og sugeeffekt. At Electrolux ZUOGREEN+ er så god på harde gulv er hovedsakelig på grunn av utformingen på munnstykket. Electrolux ZUOGREEN+ klarer en avstand på nesten 40 millimeter, som til sammenligning er nesten en centimeter mer enn hos de svakeste modellene.

Vegger og kanter
Electrolux ZUOGREEN+ er veldig lett å manøvrere, og den går jevnt og uforstyrret over gulvet. At den er lett å manøvrere, pluss sterk sugeevne, gjør at støvsugeren er smidig og god på å nå helt inntil paneler, vegger og kanter. Mange støvsugere har problemer med dette fordi munnstykkene ofte har vanskeligheter med å komme helt inntil krokene. Med Electrolux ZUOGREEN+ er det lite støv som ikke fjernes.

Svært lav støy
Electrolux ZUOGREEN+ roses også av eksperter for å være utrolig støysvak, med et støynivå på maksimalt 64 dB, noe som er svært lite. Til sammenligning har mange modeller et støynivå på cirka 68-69 dB. En normal samtale mellom mennesker har et støynivå på cirka 65 dB, så det er tydelig at Electrolux ZUOGREEN+ ikke bråker så mye.

Det fremheves også at Electrolux ZUOGREEN+ er svært enkel å bruke, og at brukervennlighet bra. Det følger med fire ulike munnstykker, som hver passer til sin overflate/underlag og de ulike munnstykkene sikrer at støvsugingen er optimal. Det følger blant annet med et møbelmunnstykke, som er laget spesielt for å rengjøre møbler, samtidig som den beskytter tekstilene, og et børste-munnstykke med stive hår, er bra for vanskelige underlag.

Utvalgte fordeler ved Electrolux ZUOGREEN+:
🔵 Veldig bra for harde gulv
🔵 Kraftig sugeeffekt
🔵 God for vegger og kanter
🔵 Svært lav støy
🔵 Gode munnstykker


Philips FC8721/09

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Philips FC8721/09

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 956,00 Kr. 0,00 Kr. 1 956,00 Kr. Les mer
2 299,00 Kr. 0,00 Kr. 2 299,00 Kr. Les mer
2 310,00 Kr. 0,00 Kr. 2 310,00 Kr. Les mer

 

Philips har produseret mange forbrukerprodukter, og den nederlandske merkevaren er kjent for å produsere kvalitet innenfor et bredt spekter, som telefoner, kjeler, TV, krølltenger, barberhøvler og elektriske lyspærer. Philips produserer også støvsugere, blant annet modellen Philips FC8721/09. Denne modellen har også blitt inkludert i forbrukerrådene Tænk og Råd & Rön sine tester av støvsugere. Ekspertene er enige om at Philips FC8721/09 er en av favorittene og fungerer godt på mange testområder.

Dyrehår, sprekker og kanter
Ofte går pris og kvalitet hånd i hånd, men Philips FC8721/09 er bevis på at et produkt kan være rimelig og samtidig veldig bra.

Modellen er funksjonell og samler støv og smuss raskt, enten det er snakk om harde eller myke gulv og tepper. Det er kjæledyr i mange hjem, og det er ikke til å unngå at de etterlater hår. Med Philips FC8721/09 er det imidlertid ikke et problem å fange opp hårene, selv på tepper og møbler hvor det kan være vanskelig å komme til. Generelt får modellen gode poeng på alle områder, også når det gjelder sprekker og støvsuging helt inntil veggen. Det er 2 punkter som ofte gir støvsugere problemer. Fleksibilitet og kraft er avgjørende, og Philips FC8721/09 har toppkarakter på disse områdene.

Stor kapasitet
Philips FC8721/09 sørger for å gi brukeren et behagelig klima å arbeide i, for modellen bråker ikke mye. I tillegg er den miljøvennlig, er i energiklasse A og har et lavt energiforbruk. Philips FC8721/09 er en kraftig støvsuger som opererer med stor effektivitet. Effektiviteten skyldes blant annet den store støvposenbag, som rommer 3,5 liter med støv og smuss. Posens størrelse har innvirkning på hvor godt støvsugeren suger, fordi det tar lenger tid før posen blir full. Og en større pose inneholder selvsagt mer støv og smuss.

Holdbar og med HEPA-filter
Philips-produkter har generelt et godt rykte for å tilby kvalitetsprodukter, og Philips FC8721/09 er enda et bevis for dette. Ekspertene også enige i at denne modellens holdbarhet er veldig bra. Det samme gjelder motor og filtre. Philips FC8721/09 er ikke bare holdbar og robust, den tar også hensyn miljø og allergier. Støvsugeren har et innebygd HEPA-utblåsningsfilter, som er spesielt bra i husholdninger med allergi, siden den skiller ut selv svært små partikler. Det er også tatt hensyn til brukervennlighet rundt HEPA-filteret, for det er enkelt å skifte filteret. Philips FC8721/09 har stor bevegelsesfrihet, fordi den vil kunne bevege seg i en radius på rundt elleve meter, noe som betyr at det er lang rekkevidde, og du ikke behøver å skifte stikkontakt hele tiden.  Det følger med tre munnstykker, hver tilpasset sin spesifikke oppgave.

Utvalgte fordeler ved Philips FC8721/09:
🔵 Fungerer bra på alle underlag
🔵 God til å få opp dyrehår
🔵 Beveger seg jevnt langs vegger og gjennom sprekker
🔵 Stor kapasitet med romslig støvpose
🔵 Innebygd HEPA-filter gir bedre klima, spesielt for allergikere


Electrolux PureD9 – PD91-Green

God anmeldelse hos det danske Forbrukerrådet Tænk
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux PureD9 – PD91-Green

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 505,00 Kr. 0,00 Kr. 2 505,00 Kr. Les mer
2 505,00 Kr. 0,00 Kr. 2 505,00 Kr. Les mer
2 594,00 Kr. 0,00 Kr. 2 594,00 Kr. Les mer

 

Modellen Electrolux PureD9 – PD91-Green er en støvsuger som er velegnet til støvsuging av harde gulv. Den er nemlig blitt plassert i klasse A for støvsuging av harde gulv, mens den ligger i klasse C for støvsuging av gulvtepper.

Støvsugeren er plassert i energiklasse A+++, derfor vil den ikke bruke mye energi i løpet av året. I tillegg til dette ligger motorens effekt på 350 Watt. Selv om dette ikke er den kraftigste motoreffekten som finnes, er den fremdeles kraftig nok til å klare mange oppgaver.

Videre er Electrolux PureD9 – PD91-Green blitt anmeldt av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det danske Forbrukerrådet Tænk. Begge ekspertkildene er fornøyde med modellen, og de har begge to gitt den en god anmeldelse. De har valgt å gi modellen gode anmeldelser basert på støvsugerens støynivå og sugeevne.

Bærekraftig støvsuger
Electrolux PureD9 – PD91-Green er en bærekraftig støvsuger da den er laget av 70% resirkulert plast. Det er imidlertid ikke kun selve støvsugeren som er bærekraftig, for posen og emballasjen er også bærekraftig. Emballasjen er nemlig laget av 100% resirkulert materiale.

I tillegg til å være en bærekraftig støvsuger er Electrolux PureD9 – PD91-Green også en fleksibel støvsuger. Støvsugeren er nemlig utstyrt med et 3i1-munnstykke som gjør det mulig å støvsuge flere underlag.

Praktisk modell
Electrolux PureD9 – PD91-Green sørger for at man raskt og enkelt kan støvsuge større arealer. Arbeidsradiusen ligger på til sammen 12 meter. I tillegg til dette kan støvsugerens pose romme hele 5 liter, derfor slipper man å måtte tømme den hele tiden.

Det er også enkelt å manøvrere rundt med støvsugeren da den kommer med 2 bakhjul og 1 mindre nesehjul som kan dreies helt rundt. Det betyr at man slipper å trekke hardt i støvsugeren for å få den til å følge etter – det vil den gjøre automatisk.

Støvsugerens sugestyrke kan også reguleres dersom det er noe man ønsker å gjøre.

Brukervennlige funksjoner og lavt lydnivå
Støvsugeren Electrolux PureD9 – PD91-Green er laget med et lydnivå på 67 dB. Dette er lavt for en støvsuger i og med at en samtale i et normalt stemmeleie har et lydnivå på 60 dB.

Videre er Electrolux PureD9 – PD91-Green utstyrt med et PureAdvantage-filter og en S-bag-pose. Både filteret og posen sørger for at støvpartikler suges opp og at luften som blåses ut igjen er ren og frisk.

Det er også enkelt å skifte støvsugerposen, og dette kan gjøres på en hygienisk måte. Selve posen er nemlig utstyrt med et CleanLift-håndtak som sørger for at den kan tas av med kun én rask håndbevegelse.

Spesifikasjoner ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – mål:
🌀 Høyde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Lengde: 51 centimeter
🌀 Vekt: 7,09 kilo

Spesifikasjoner ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: C
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 9,9
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Lydnivå: 67 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordeler ved Electrolux PureD9 – PD91-Green:
🔵 CleanLift-håndtak
🔵 Velegnet på harde gulv
🔵 3i1-munnstykke
🔵 Nesehjul som kan dreies 360 grader
🔵 Miljøvennlig modell
🔵 Lavt lydnivå


Dette bør du se etter når du kjøper en ny støvsuger

Det er mange støvsugere på markedet, og hvert merke har også en rekke forskjellige modeller. Kanskje har du et favorittmerke, eller det er marginene, som bestemmer hvilken støvsuger du tar med hjem.

Det er ulike parametere for om en støvsuger er bra, og ofte er valget også en smakssak, ifølge Abcnyheter. Men er det en veldig god idé å se etter disse faktorene før ditt neste støvsugerkjøp:

HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air filter): Filteret sikrer at selv svært små støvpartikler, ikke slipper ut i rommet igjen. Hvis det bor allergikere i husholdningen, er det spesielt viktig å ikke forverre allergien. Du bør også sjekke ut hva nye filtre koster.

Pose: Støvsugeren er utstyrt med en støvpose, så du bør sjekke hvor stor den er og hvor lett det er å bytte? Også gjerne sjekke ut hva ekstra kolli kostnaden for fremtidig bruk.

Ekstrautstyr: Hvilke ekstradeler følger med? Legg for eksempel merke til hvilket munnstykke som er inkludert. Du må ha riktige munnstykker for å gjøre harde gulv, tepper, hjørner, hyller og møbler rene.

Sugestyrke: Hvor sterk er støvsugeren, og hvor godt kan den suge? Spesielt viktig for sprekker og dyrehår. Sjekk gjerne sugeeffekten, både med og uten munnstykker.

Hjul: Sjekk ut hvor god støvsugerens rulle-evner er. Se etter hvor godt hjulene beveger seg, og hvor enkelt støvsugeren ruller over terskler og hindringer.

Rekkevidde: En lang ledning sparer deg for mye besvær. Ofte varierer rekkevidden fra 9-15 meter.

Gulv eller tepper: Vurder hva det er mest av i ditt hjem: harde gulv eller tepper. Noen støvsugere er gode til begge deler, mens andre har klare preferanse.

Kjæledyr: Der det er dyr, er det også dyrehår. Hår fra kjæledyrenes pels kan ikke unngås, så hvis det er dyr i hjemmet, er det lurt å se etter om støvsugeren utmerker seg på dette området. Sjekk om det er et spesielt munnstykke for dyrehår. Elektriske børster er ofte gode til dyrehår.

Lydnivået: Det er stor forskjell på hvor mye støv å gi en støy. En normal samtale mellom mennesker har en støy på rundt 65 dB og et rop ligger på cirka 80 dB. De mest stillegående støvsugerne får du ned til cirka 60-65 dB, men selv støvsugere på rundt 70 dB, bråker ikke mye.

Energiforbruk: Se etter energiklassen, når du kjøper ny støvsuger. A er best og mest miljøvennlig. Kravene til strømforbruk på støvsugere har blitt skjerpet de siste årene, og fra september 2017 senkes kravet ytterligere til 900 watt.

Roboten: Det er vanligvis ikke anbefalt å kjøpe en robotstøvsuger, men hvis det bare skal fjernes overfladisk støv, kan du vurdere å kjøpe en robot støvsuger. Tidligere var de lite effektive, men de nyeste modellene har utviklet seg mye.

NB: Som en del av EU økodesign- og energimerkingsordninger, kom det i 2014 nye energikrav for støvsugere, hvor støvsugere ble pålagt å maksimalt ha en effekt på 1600 watt. 1.september 2017 senkes kravet ytterligere til 900 watt. I tillegg er det rapportert at støvsugere skal være energimerket, og både filtreringskapasitet og lydnivå må stå på etiketten.


Bør du støvsuge med åpne vinduer?

Er det best å åpne vinduet når du støvsuger, eller er det bedre å vente til etter støvsugingen?

Bolius råder til å gjøre begge deler.

Mange av de nye støvsugerne har så gode filtre, at de tar opp det meste av støvet. Til tross for dette er det fortsatt vanskelig å bli kvitt alt virvlende støv, når støvsugeren beveger seg over gulvet, og rør og munnstykker presser mot gulv og overflater.vindue aaben ved stoevsugning

Det er allikevel en god idé å åpne vinduene når du støvsuger. Du bør åpne flere vinduer, slik at det blir gjennomtrekk. Gjennomtrekket hjelper støvet å trekke ut, noe som ikke skjer om det kun er et åpent vindu. Det er viktig å få ut gammelt støv, siden det inneholder levende organismer som støvmidd og mugg. Begge kan gi et allergier og dårlig inneklima, selv om du ikke ser de små organismene med eget øye.

Det er lurt å la vinduene stå åpne, etter at støvsugingen er over. La det være gjennomtrekk i fem til ti minutter etter at støvsugeren har slukket, slik at alle støvpartikler som blir virvlet opp under støvsuging, har tid til å komme opp i luften.

Hvis du har en robotstøvsuger, er det fristende å la den kjøre når du er borte, men da er det ikke lurt å la vinduer stå åpne. Du må stille inn robotstøvsugeren, slik at den stopper før familien kommer hjem. Da legger støvet seg, slik at ikke beboere blir truffet av en vegg med støv. Luft deretter ut i fem til ti minutter med gjennomtrekk.


HEPA og godt inneklima

hepa filterStøvsugerprodusenten Nilfisk er opptatt av at forbrukerne skal oppleve et godt inneklima. De skriver at luften inne i hjemmet er avgjørende for om beboerne har det bra. Dårlig inneklima kan gi plager som hodepine, tretthet og irritasjon i øyne, nese og hals, og dette kan over tid utvikle seg til allergier.

Man har beskyttende filtre i lungene, nesen og bronkier, som hjelper til med å blokkere uønskede partikler som støv, men det er ikke alle som tåler like mye. For å unngå unødvendig støv i hjemmet, spesielt hvis det er allergikere som bor der, er det en god idé å investere i en støvsuger med et godt filter.

Når støvsugeren blir slått på, hiver den støv og luft gjennom røret, men denne luften skal ut igjen, og må være så ren som mulig. Ingen støvsuger fungerer uten å sende luften tilbake i rommet, men inne i maskinen sitter det filtre som sikrer at luften som sendes tilbake, er ren. Men det er grader av renhet, og ikke alle filtre er like gode.

Med et HEPA-filter i støvsugeren er du imidlertid sikret en mer allergivennlig støvsuging.

HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og det finnes fem filtreringsklasser: 10-14. Gå gjerne etter HEPA 13 eller HEPA 14, som kan fange mikroskopiske partikler fra røyk og støvmidd, som ofte årsaker allergi.

Filtrene fanger opp partikler og renser luften, før de sender luften tilbake. HEPA 14 er så effektiv at den får med seg 99,99% av alle partikler.


Støvsugerens sugeevne

Ord som sugekraft evne eller sugestyrke benyttes ofte når vi snakker om støvsugere, men hva betyr det egentlig betyr? Nilfisk kommer med en guide for hva en god sugeeffekt innebærer:

Du måler sugeeffekten i watt, som lages av motoren. Du kan si at jo større motor, jo høyere effekt, noe som gir kraftigere sugekraft.

Men er derimot ikke så enkelt, fordi det er effektiviteten som bestemmer hvor godt støvsugeren er til å fjerne støv og smuss. Effektiviteten måles ikke i motoren, men i enden av røret, der også andre faktorer som filtre og støvposer spiller inn. Hvis filteret ikke er renset, og posen er fylt, så kan ikke støvsugeren suge like godt. Det er derfor viktig å rengjøre filtrene og skifte pose. Kjøp også originale poser, som fungerer bedre.


Om Nilfisk

nilfisk logo
Nilfisk er en dansk produsent av produkter til rengjøringsindustrien, som ble grunnlagt i 1906. Selskapet tilbyr produkter både til private forbrukere og industrielle og kommersielle foretak. Nilfisk har hovedkvarter i Brøndby men har distributører i over 70 land og over 5500 ansatte over hele verden.

Kvalitet og innovasjon er to av selskapets kjerneverdier, og de tar stolthet i å levere kvalitet rengjøringsutstyr for alle. Selskapet er mest kjent for sine støvsugere, som er designet med den nyeste teknologien. Nilfisk har stort fokus på miljø og klima, og det er opptatt av å gjøre støvsuging så miljøvennlig som mulig, både for forbrukere og miljøet. Nilfisk bruker mye ressurser på å lage energisparende støvsugere med gode filtre.


Nilfisk støvsuger test –Disse kildene er brukt:

Forbrugerrådet Tænk:
Det danske forbrukerrådet utfører grundige tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her snakker vi om en test med ikke mindre enn 64 støvsugere i alle prisklasser, fra både kjente og mindre kjente merkevarer. De har sett på støvsugernes evne til å rengjøre harde gulv og tepper, samt hvor gode de er til å fjerne dyrehår og skitt i sprekker. Det har også blitt sett på brukervennlighet, holdbarhet, støynivå og energiforbruk.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.


Råd & Rön:
Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører tester av ulike produkter, som forbrukerne trenger i hverdagen. I denne testen har Råd & Rön testet 92 forskjellige støvsugere i alle prisklasser og merker. Ekspertene har sett på sugeevne, brukervennlighet, støynivå og energiforbruk.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.


Testfakta.se
Svenske Testfakta utfører uavhengige tester og forskning, og de har spesialisert seg på sammenligning av laboratorietester av forbrukerprodukter. Testen til Testfakta er en laboratorietest av sju ulike støvsugere, som er testet på ulike parametere som sugeevne, støynivå, bruk og holdbarhet. Les mer her.


Forbrukervurderinger:
I tillegg til de ovennevnte testene, har vi også sett på forbrukernes vurderinger. Vi sett på de omtalte støvsugerne og undersøkt hva forbrukerne mener om produktene. Det er et godt supplement til ekspertenes vurderinger.


Slik lager vi en Nilfisk støvsuger test:

Støvsugertesten av Nilfisk består av testresultater fra ulike testmedier og aviser. Vi samler alle testresultatene, slik at du kan få en oversikt over hvilke Nilfisk støvsugere, ekspertene mener er best på markedet.


Andre relevante tester

I tillegg til denne Nilfisk støvsugertesten har Forbrukerliv også utarbeidet en rekke andre tester med større fokus på forskjellige merker.

Du kan blant annet lese vår Miele støvsuger test hvor vi fokuserer på de Miele støvsugerne med best ekspertanmeldelser.

Vi har også laget en Electrolux støvsuger test hvor vi har fokusert på de de modellene ekspertene har kåret til de beste på markedet.

Hvis du derimot ønsker å lese en test av de beste støvsugermodellene på markedet uavhengig av merke, burde du lese vår tradisjonelle støvsuger test.

Hvis du er av typen som helst ikke vil stå for støvsugingen, kan en robotstøvsuger være et bra valg. I vår robotstøvsuger test kan du lese mer om hvilke modeller som er kåret til testvinnere og toppscorere av ekspertene. I artikkelen finner du også en prissammenligning av alle produktene, slik at du enkelt kan skaffe deg oversikt over de billigste forhandlerne.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse