Multicooker Best i Test – Her er de beste multicookerne ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Multicookere er maskiner som består av en gryte hvor man tilsetter ingrediensene, og deretter tilberedes maten enten via slow cooking eller med trykk.

I denne artikkelen har vi undersøkt en rekke tester, og viser deg her de beste multicookerne på markedet ifølge ekspertene. Vi sammenligner også priser slik at du raskt og enkelt finner de billigste forhandlerne på nett. 

Vi gjennomgår modellene én etter én med tanke på hva hver av produktene kan gjøre, og deretter går vi nærmere inn på hva ekspertene eller forbrukerne konkret har sagt om modellene. 

Ekspertkildene består en rekke anerkjente kilder som testsidene Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, avisen Independent.co.uk, teknologimagasinene T3.com og Cnet.com samt det britiske husholdningsinstituttet Goodhousekeeping.com. 

Hvis du ønsker å lese mer om testene og testkildene så finner du en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i denne artikkelen. 

Denne multicooker testen inneholder:
 
 Oversikt over de beste multicookerne
 Guide til å finne den rette multicookeren
 Gode råd og kunnskap om multicookere
 Oppskrifter til multicookeren
 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt samt linker til eventuell videre lesning 

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at forbrukerne enkelt kan få en oversikt over de beste produktene på markedet. 

Multicooker Best i Test 2021 – Her er de 5 beste modellene

I avsnittet nedenfor finner du en liste over de beste multicookerne ifølge ekspertene. Vi viser deg hvor de forskjellige modellene er blitt testet og hva ekspertenes anmeldelser er. Du finner også prissammenligninger av de forskjellige modellene slik at du raskt og enkelt finner den billigste forhandleren.


Crock Pot Express Crock Multi Cooker 

4,5 av 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
3,5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com
87 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com
Anbefalt av den britiske avisen Independent.co.uk

Crock Pot Express Crock Multi Cooker 

 


Crock Pot Express Crock Multi Cooker er blitt testet av 4 forskjellige ekspertpaneler som har sett nærmere på hvordan modellen klarer seg innen tilberedning, funksjonalitet og brukervennlighet. 

Ekspertpanelene består av testsiden Trustedreviews.com, teknologimagasinet Cnet.com, avisen Independent.co.uk og britiske Goodhousekeeping.com. 

Enkel og rask

Crock Pot Express Crock Multi Cooker er designet til å kunne sette god og næringsrik middag på bordet raskt og enkelt. Faktisk opptil 70 ganger raskere sammenlignet med tradisjonell matlaging. Her er det snakk om et enkelt produkt som betjenes på fronten via et brukervennlig display. Videre er gryten stor slik at apparatet kan brukes til å mette hele familien, og kapasiteten ligger derfor på 5,7 liter. Det er nok til 6+ familiemedlemmer. 

8 programmer

Crock Pot Express Crock Multi Cooker skal også fremheves for sine 8 programmer som gjør maskinen svært allsidig. De 8 programmene inkluderer gryteretter, risotto, ris, yoghurt og supper. Man trenger bare trykke på en knapp for å velge programmer. 

Produktet kan også tilberede maten via trykkoking som får tilberedningsprosessen til å gå mye raskere. Man kan også bruke den til tradisjonell slow cooking. Rengjøringen er også enkel da gryten er laget med non-stick-belegg, og den tåler i tillegg maskinoppvask. 

Mange funksjoner i ett produkt, ifølge ekspertene

Crock Pot Express Crock Multi Cooker er blant annet blitt testet av teknologimagasinet Cnet.com som gir en høy score. De forklarer at den har en god pris, kan tilberede maten under trykk, er kompetent som riskoker, lett i bruk og enkel å gjøre ren. Den er enkel, og kanskje for enkel for den erfarne hjemme-kokken. 

Goodhousekeeping.com forklarer at Crock Pot Express Crock Multi Cooker er fantastisk til slow cooking, men den kan også utføre mange andre oppgaver som for eksempel tilberedning via trykk. Det nevnes også at den har en smart holde-varm-funksjon og enkel rengjøring. 

Independent.co.uk har testet 9 multicookere inkludert Crock Pot Express Crock Multi Cooker, og de skriver at maskinens kvalitet er super. Den er også bra til å brune kjøtt og dampe ris i tillegg til at den er rask når man bruker trykkoking. De britiske ekspertene synes likevel at den er litt vanskelig å gjøre ren. 

Crock Pot Express Crock Multi Cooker – spesifikasjoner
Merke: Crock Pot
Antall programmer: 8
Kapasitet: 5,7 liter
Høyde: 30 centimeter
Bredde: 35 centimeter
Dybde: 35 centimeter
Vekt: 5,8 kilo 

Fordeler med Crock Pot Express Crock Multi Cooker
Fokus på rask matlaging
8 programmer
Kan brukes som slow cooker
Kan tilberede via trykk
Enkel rengjøring

Her kan du se en presentasjonsvideo av Crock Pot Express Crock Multi Cooker. Videoen er produsert av Crock Pot: 


Russell Hobbs-21850

Anbefalt av det amerikanske nettmagasinet Colourmyliving.com
Anbefalt av den britiske bloggen Cookerguide.co.uk
4 av 5 stjerner hos det tyske testmagasinet Reisland.net
4,4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser på Amazon.co.uk

Russell Hobbs-21850

.
Russell Hobbs-21850 er blitt testet av 3 forskjellige hold eksperter som består av henholdsvis nettmagasinet Colourmyliving.com, bloggen Cookerguide.co.uk samt det tyske testmagasinet Reisland.net. Her er Russell Hobbs-21850 en favoritt blant brukerne da modellen får en score på 4,4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk. 

Flott og enkel

Russell Hobbs-21850 er en svært flott gryte som vil være til pynt på bordet med sin blanke overflate. Her er det snakk om en multicooker til en litt større familie da den har en kapasitet på 5 liter. Det er nok til 5+ personer. I tillegg er den også fin til nybegynneren fordi det følger med en grundig bruksanvisning med instruksjoner. 

11 programmer

Russell Hobbs-21850 vil være et godt valg for den forbrukeren som ønsker å bruke multicookeren til flere formål. Denne maskinen kommer nemlig med 11 programmer som gjør det mulig å for eksempel slow cooke maten, sautere, koke ris, lage gryteretter, bake kaker og brød. I tillegg finnes det en smart holde-varm-funksjon og et stort LED-display med en 24-timers timer. 

Virkelig bra ifølge ekspertene

Russell Hobbs-21850 er blitt testet av 3 forskjellige hold eksperter som alle er svært fornøyde med modellen. Blant annet skriver Colourmyliving.com at modellen er god til å sautere kjøtt og grønnsaker, og at den til og med gjør de kompliserte rettene enkle. Det fremheves også at den kommer med en god timer-funksjon, og at den tilbereder kjøtt bedre enn en vanlig slow cooker. Den kan også brukes til å bake brød og kaker. 

På minussiden kommenterer Colourmyliving.com at apparatet har en litt for liten kapasitet dersom man vil bruke mange ingredienser. I tillegg er hverken bruksanvisningen eller oppskriftshefte særlig gode. 

Cookerguide.co.uk roser modellen for de mange funksjonene, de gode programmene, den gode prisen, det smarte LED-display som gjør gryten enkel å bruke samt rengjøringen som er enkel. Imidlertid merker de seg også at det er vanskelig å tilberede små porsjoner skikkelig, og at den innerste gryten må rengjøres ofte. 

Endelig har også tyske Reisland.net testet Russell Hobbs-21850, og her er ekspertene så imponerte at de stort sett ikke finner noen feil ved modellen.    

I stedet får multicookeren ros for å ha et flott display. En enkel betjening, et pent design, enkel oppbevaring samt et godt og tettsittende lokk. Det nevnes også at modellen er god til å tilberede alle slags retter.

Russell Hobbs-21850 – spesifikasjoner
Merke: Russell Hobbs
Antall programmer: 11
Kapasitet: 5 liter
Høyde: 23,5 centimeter
Bredde: 26,5 centimeter
Dybde: 39 centimeter
Vekt: 4 kilo 

Fordeler med Russell Hobbs-21850
Flott multicooker
Enkel betjening
11 programmer
Til mange typer tilberedning
Med timer og holde-varm-funksjon 

Her kan du se en video om hvordan man lager små pulled pork- burgere med sin Russell Hobbs-21850. Videoen er produsert av Russell Hobbs UK: 


Crock Pot 5,6 L Multi Cooker 

5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos britiske Ao.com
4,7 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos danske Skousen.dk

Crock Pot 5,6 L. Multi Cooker

 

.
Crock Pot 5,6 L Multi Cooker er ikke blitt testet av eksperter, men vi har likevel valgt å ta med denne maskinen da det her er snakk om en brukerfavoritt. Brukerne bruker produktet i hverdagen og vet derfor hva som fungerer godt og mindre godt. Vi går konkret inn på hva brukerne mener etter gjennomgang av produktet. 

Tradisjonell Crock Pot

For mange er merket Crock Pot det samme som slow cooking, og Crock Pot 5,6 L Multi Cooker er heller intet unntak. Her er det snakk om en flott og avlang modell med en gryte plassert inni selve rammen. Utenpå finnes displayet der man blant annet kan programmere tid og temperatur. 

Her er det snakk om et allsidig produkt som blant annet kan slow cooke maten på flere innstillinger, steke, riste, tilberede ris og sautere grønt. Modellen er svært fordelaktig til gryteretter der man bare tilsetter ingrediensene, så gjør maskinen resten av jobben. 

Til den store familien

Crock Pot-modellene kommer i forskjellige størrelser som passer til størrelsen på husholdningen. Crock Pot 5,6 L Multi Cooker vil være et godt valg for en stor familie eller hos den forbrukeren som ofte får gjester på besøk. Gryten har nemlig en kapasitet på 5,6 liter, noe som er mye, og derfor kan man lett tilberede mat til 5-8 personer. 

Et «må ha» på kjøkkenet, ifølge brukerne

Crock Pot 5,6 L Multi Cooker er en klar favoritt blant brukerne, og flere brukere fremhever maskinen som et fantastisk multiprodukt som de ikke kan unnvære. Spesielt blir enkelheten ved matlagingen fremhevet. En bruker sier det slik: «So easy to use and super effective. Genuinely makes my life that little bit easier, so for me it is a kitchen necessity and worth every penny». En annen bruker uttrykker begeistringen slik: «So happy with this product. It does everything it says and it does it very well». 

Flere av brukerne kommenterer også på størrelsen, og kommer frem til den konklusjonen at den passer bra til 5+ medlemmer. 

Crock Pot 5,6 L Multi Cooker – spesifikasjoner
Merke: Crock Pot
Antall programmer: 5
Kapasitet: 5,6 liter
Høyde: 46 centimeter
Bredde: 34 centimeter
Dybde: 28 centimeter
Vekt: 5,8 kilo 

Fordeler med Crock Pot 5,6 L Multi Cooker
Stor modell
Kan tilberede mat til 5-8 personer
Flere programmer
Stor allsidighet
Flott display med mange muligheter 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Crock Pot 5,6 L Multi Cooker. Videoen er produsert av Crock Pot: 


Guide: Slik finner du den rette multicookeren

Guide: Slik finner du den rette multicookeren

Det finnes mange forskjellige multicookere på markedet, og derfor kan det være vanskelig å finne ut av hvilken man skal velge. Basert på ekspertkunnskap fra

Choice.com.au og Consumerreports.org viser vi deg her hvordan du finner den rette modellen til dine behov.

Størrelse/kapasitet
Multicookerens kapasitet er viktig fordi de varierer en del i størrelse. Hvilken størrelse man skal velge avhenger av familiens størrelse. De små multicookerne kan romme ca. 3-4 liter, mens de store kan romme 5-6 liter.

Tilbereding under trykk
Noen multicookere kommer med mulighet til å tilberede maten under trykk, mens andre ikke gjør det. Mulighet for trykkokings vil være en svært god ide, for med trykk-tilbereding går det ofte mye raskere. Uten trykk-funksjonen vil multicookeren bare foreta en form for slow cooking-tilbereding. 

Innstillinger
Finnes det en mulighet til trykkoking, så se etter en multicooker som kommer med flere innstillinger for dette. På den måten kan man selv regulere trykket og dermed tiden det tar å gjøre ferdig tilberedingen. Jo høyere trykk, desto kortere er tilberedningstiden.

Ekspertene kommenterer imidlertid her at man ikke skal se etter en så rask tilbereding som mulig, for en lang tilberedningstid gir en bedre smak og flere nyanser.

Programmer
Forhåndsinnstilte programmer gjør det enklere å bruke multicookeren. Noen maskiner kommer med programmer for spesifikke typer mat som for eksempel ris, karrigryte, stek, grønnsaker eller gryterett. 

Funksjoner
De forskjellige multicookerne kommer med flere forskjellige funksjoner – ofte i overensstemmelse med prisen. Det betyr at noen modeller også kan foreta air frying slik at man kan tilberede pommes frites på en sunnere måte, foreta bruning av for eksempel kaker eller lage sprøtt skinn på kylling og annet fjærkre. 

Noen multicookere kan for eksempel også dehydrere matvarer (for eksempel frukt og grønt) ved at fukten trekkes ut. Det gjør at matvaren blir til en spennende snack. Noen maskiner kan også bake og tilberede matvarer på sous vide-metoden.

Timer
En multicooker bør ha en timer-funksjon slik at den kan telle ned tiden og gi beskjed når maten er ferdig. 

Sikkerhet
En multicooker er et flott redskap å ha på kjøkkenet, men sikkerheten må være på plass først. Det har vært problemer med multicookere med trykk før, der flere personer endte opp med forbrenninger – så for å unngå dette er det viktig å investere i en modell som har låsing av lokket med en god låsemekanisme – også gjerne med mer enn én. Når man tilbereder mat under trykk kan nemlig trykket åpne lokket dersom det ikke er satt godt nok fast. 

Velg gjerne en multicooker med et lokk som er av glass og dermed er gjennomsiktig. Da kan man enklere følge med på hvordan tilberedningen går. Ekspertene forklarer i tillegg at man bør velge en modell som kommer med en ventil til dampen. Når man tilbereder mat under trykk så er det viktig at gryten kan drenere dampen.

Design
Det er individuelt hva man foretrekker når det kommer til utseende, men ekspertene anbefaler at multicookeren bør ha noen hull der maten kan sette seg fast. 

Det kan være lurt å velge en modell som kommer med en maksimum-linje for påfylling slik at man unngår å fylle for mange ingredienser i gryten og at maten ikke blir ordentlig tilberedt.

Rengjøring
Velg en multicooker med avtakbare deler som enkelt kan tas fra hverandre og rengjøres. Husk at rengjøringen av lokket på modeller med trykk kan være litt vanskelig. 

Pris
Prisen på multicookere varierer svært mye, men det er ikke ensbetydende med at en billig multicooker er dårligere enn en dyr. Ofte vil de mer prisvennlige modellene ha færre funksjoner og muligheter enn de dyre. Her kan man med fordel lese ekspertenes vurderinger da de har testet modellene og funnet frem til hvilke som er bra og hvilke som ikke er så bra.  

Linker til eksperttestene kan finner du nederst i denne artikkelen.


Gode råd og kunnskap om multicookere

multicookereBasert på ekspertkunnskap fra Thekitch.com og Digitaltrends.com gir vi deg her noen gode råd til hvordan man får de beste resultatene:

Test-runde: Start med å teste multicookeren kun med vann før du tilsetter ingrediensene. På den måten får man bedre føling med maskinen, hvordan den fungerer og hvordan alle delene passer sammen.

Vær påpasselig med å ikke tilsette for mange ingredienser: Man bør ikke fylle gryten med mer enn to tredjedeler da maten skal kunne tilberedes ordentlig. Enkelte matvarer utvider seg (spesielt ved tilbereding med trykk), noe som kan bli et sikkerhetsproblem dersom gryten er full. På de fleste multicookere finnes det streker som indikerer hvor mye gryten kan fylles opp. 

Husk væsken: Når man tilbereder mat i en multicooker skal det alltid være væske i gryten. Tilsett minst en kopp vann eller annen form for væske før tilberedningen starter.

Hold ventilen ren: Hvis man bruker tilberedning under trykk så er det viktig at ventilen for damp er helt ren og ikke tilstoppet. Er den tilstoppet så kommer ikke dampen ut, og dette kan gi sikkerhetsmessige problemer. 

Vurder et ekstra lokk: Hvis multicookeren både kan foreta tilberedning med og uten lokk så er det lurt å vurdere å skaffe seg et ekstra lokk når man bare skal slow cooke. Lokket til slow cooking er lettere å rengjøre og enklere å jobbe med når du skal se på maten.


Gode oppskrifter til multicookeren

Her gir vi deg noen gode oppskrifter til multicookeren som viser apparatets allsidighet:


Kylling Cacciatore 

Kylling CacciatoreIngredienser:
4 kyllingfileter med skinn
2 ss olivenolje
3 stilker selleri, hakket
½ løk, hakket
1 beger champignoner, hakket
2 fedd hvitløk, presset
1 boks hakkede tomater
2 ts Herbs de Provence
2 dl vann
3 terninger kylling-buljong, smuldret
2 ss tomatpure 

Slik gjør du
:
1. Varm opp oljen i gryten på multicookeren (om mulig på Sauter-funksjonen). Tilbered kyllingen til den er brunet – cirka 6 minutter på hver side. Ta opp kyllingen og legg den på en tallerken.

2. Hell selleri, løk og sjampinjonger i gryten og kok dem i cirka 5 minutter. Tilsett hvitløk og kok videre i cirka 2 minutter. Legg kyllingen tilbake i gryten og tilsett tomater, tomatpure og Herbs de Provance – samt vann og buljong.

3. Sett på lokket og lås det. Velg trykkfunksjonen og bruk gjerne en høy innstilling. Bruk 10-15 minutter for at trykket skal nå det ønskede nivået. Kok deretter i 11 minutter.

4. Fjern lokket (i overensstemmelse med modellens trykk-fjernings-mekanisme) i ca. 5 minutter og sjekk om kyllingen er gjennomstekt. Serveres med én gang.

Du kan finne hele oppskriften hos Allrecipies.com.


Champignon-risotto 

Champignon-risotto Ingredienser:
3 ½ dl ris
2 dl hvitvin
10 dl hønsebuljong
Salt og pepper
1 dl parmesanost
25 gram usaltet smør
½ dl olivenolje
7 dl sjampinjonger skåret i skiver
2 ½ dl hakket løk
1 kvist rosmarin 

Slik gjør du
:
1. Velg Sauter-funksjonen på multicookeren og tilsett smør og olivenolje. La smøret smelte og tilsett deretter sjampinjongene. La det syde i 3 minutter. Hell i løk og tilbered ytterligere i 2 minutter. Tilsett rosmarin og fortsett tilberedningen i 1 minutt.

2. Hell risen i gryten og rør til alle riskornene er dekket med væske. Tilsett deretter hvitvin og la dette syde i 3 minutter. Deretter skal hønsebuljongen tilsettes.

3. Lukk og lås lokket. Velg den høyeste innstillingen for tilbereding med trykk og vent i 10-15 minutter til trykket har nådd den valgte innstillingen. Tilbered deretter i 6 minutter.

4. Fjern lokket (i overensstemmelse med modellens trykk-fjernings-mekanisme) og rør i risottoen til konsistensen er kremaktig. Fjern rosmarin-kvisten og krydre med salt og pepper. Tilsett parmesanosten og la den smelte. Serveres med én gang.

Du kan finne hele oppskriften hos Allrecipies.com.


Chilorio a la Mexico 

Chilorio a la Mexico Ingredienser:
1 kg svinekjøtt i terninger
4 appelsiner, ferskpresset
1 boks hønsebuljong
1 løk, skåret i ringer
1 ts tørket oregano
3 chili, tørkede og finhakket uten frø
5 dl kokende vann
½ dl eplesidereddik
1 jalapeño, finhakket og uten frø
2 fedd hvitløk
2 ss koriander, hakket
¼ ts spisskummen 

Slik gjør du
:
1. Hell svinekjøtt, appelsinjuice, hønsebuljong, løk og oregano i gryten på multicookeren. Lukk og lås lokket. Velg den høyeste innstillingen for trykk-tilbereding og la det stå i 10-15 minutter til trykket når det ønskede nivået. Tilbered i 20 minutter.

2. Fjern lokket (i overensstemmelse med modellens trykk-fjernings-mekanisme) i 10-40 minutter.

3. Fjern svinekjøttet fra gryten, tørk det og legg det på en tallerken.

4. Legg chilien i en ildfast bolle. Tøm kokende vann over og la de ligge i bløtt i 15 minutter.

5. Tilsett 1 dl av vannet som chilien lå i, samt chilien, epleeddik, jalapeño, hvitløk, koriander og spisskummen i en blender. Blend massen til en tykk saus. Hell sausen over svinekjøttet og server med én gang.

Du kan finne hele oppskriften hos Allrecipies.com.


Krydret butternut squash-suppe 

Krydret butternut squash-suppe Ingredienser:
1 ss olivenolje
1 løk, hakket
2 fedd hvitløk
500 gram butternut squash, hakket i terninger og uten frø
1,2 liter grønnsaksbuljong
1 ss sukker
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts ingefær
½ ts karripulver
2 ½ dl fløte 

Slik gjør du
:
1. Slå på multicookeren på Sauter-funksjonen. Varm opp olivenoljen og tilsett deretter løken. La dette syde i ca. 7 minutter. Tilsett hvitløk og la det syde videre i 1 minutt.

2. Tilsett butternut squash, grønnsaksbuljong, sukker, salt, pepper, ingefær og karripulver. Lukk og lås lokket. Velg den høyeste innstillingen for tilbereding under trykk og vent i 10-15 minutter til det ønskede nivået av trykk er oppnådd. Tilbered i ytterligere 10 minutter.

3. Fjern lokket (i overensstemmelse med modellens trykk-fjernings-mekanisme) i ca. 5 minutter.

4. Blend suppen i en blender til konsistensen er kremaktig. Tilsett fløte og server med en gang.

Du kan finne hele oppskriften hos Allrecipies.com.


Slow Cooked BBQ Kylling 

Slow Cooked BBQ Kylling  Ingredienser:
4 store kyllingbryst, skåret i halve deler og uten skinn
2 ½ dl ketchup
2 ss sennep
2 ts sitronsaft
¼ ts hvitløkspulver
1 dl lønnesirup
2 ss Worchestershire-saus
½ ts chilipulver
1/8 ts kajennepepper
8 brødskiver, oppskåret 

Slik gjør du
:
1. Legg kyllingen i bunnen av gryten på multicookeren.

2. Bland ketchup, sennep, sitronsaft, hvitløkspulver, lønnesirup, Worchestershire-saus, chilipulver og kajennepepper sammen i en skål.

3. Hell sausen over kyllingen og la den slow cooke på lav innstilling i 6 timer.

4. Del kyllingen fra hverandre med to gafler og la den syde videre i 30 minutter.

5. Server kylling-blandingen som fyll i en sandwich.

Du kan finne hele oppskriften hos Allrecipies.com.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Gastroback Design Multicook Plus 42526 

God anmeldelse hos det tyske testmagasinet Testberichte.de

Gastroback Design Multicook Plus 42526 

Gastroback Design Multicook Plus 42526 er blitt testet av tyske eksperter hos Testberichte.de, og ekspertene har blant annet sett nærmere på funksjoner og brukervennlighet. Gastroback Design Multicook Plus 42526 imponerte de tyske ekspertene, og derfor får maskinen en god anmeldelse. 

Svært allsidig 

Gastroback Design Multicook Plus 42526 skiller seg ut i forhold til de andre multicookerne ved at den kan utføre veldig mange oppgaver. Med dette apparatet på kjøkkenet blir en del av de andre kjøkkenredskapene derfor overflødige. 

Modellen er nemlig utstyrt med over 20 forskjellige programmer, og det gjør det mulig både å bruke en automatisk matlagingsfunksjon til å lage syltetøy, yoghurt, ris, suppe, grøt, pasta og brød – samt å slow cooke, dampe og frityrsteke maten. 

Stor kapasitet 

Gastroback Design Multicook Plus 42526 kan lage svært mye, men i tillegg finnes det flere funksjoner som letter arbeidsbyrden. Her er det snakk om et smart LED-display med tydelige markeringer, 24-timers timer og en holde-varm-funksjon. I tillegg er det her snakk om en multicooker med en stor kapasitet på hele 5 liter. Det følger også med et oppskriftshefte. 

God ifølge ekspertene

Gastroback Design Multicook Plus 42526 er blitt testet av de tyske ekspertene hos Testberichte.de som rett og slett beskriver modellen som «god». Dette begrunner de med at produktet imponerer på de testede parameterne. De nevner spesielt at apparatet har noen gode funksjoner og virker som det skal. I tillegg er håndteringen av produktet svært bra, og det samme gjelder sikkerheten og tilberedingen. Det konkluderes med at maskinen er svært velfungerende. 

Gastroback Design Multicook Plus 42526 – spesifikasjoner
Merke: Gastroback
Antall programmer: 20
Kapasitet: 5 liter
Høyde: 24 centimeter
Bredde: 32 centimeter
Dybde: 39,5 centimeter
Vekt: 4,5 kilo 

Fordeler med Gastroback Design Multicook Plus 42526
Svært allsidig
Kan utføre svært mange oppgaver
24-timers timer
Holde-varm-funksjon
Stor kapasitet


TriStar PZ-2964 

4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Tristar.eu

TriStar PZ-2964
TriStar PZ-2964 er ikke blitt inkludert i ekspertenes tester, men vi har likevel valgt å ta med denne modellen da det her er snakk om en brukerfavoritt. Derfor har vi undersøkt hva brukerne fremhever av fordeler og ulemper, og etter nærmere gjennomgang av produktet går vi konkret inn på hva de har skrevet. 

Grillpanne

TriStar PZ-2964 er ikke en multicooker i vanlig forstand, men i høyeste grad en multifunksjonell grillpanne. Derfor er modellen også mye lavere og fungerer ikke slik at ingrediensene legges ned i en gryte. I stedet tilsetter man ingrediensene direkte i grillpannen. Man har mulighet til å stille inn pannen på opptil 280 grader, og et solid lokk som følger med gjør at man på mange måter kan bruke den som en vanlig multicooker. Det finnes 5 temperaturinnstillinger. 

Til hjemmet eller ferien

TriStar PZ-2964 er designet til både å kunne brukes i hjemmet eller på ferien da den lett kan tas med. Produktet kan brukes til mange formål, og man kan tilberede gryteretter, sautere, koke og steke samt bake pizza eller tortilla. Grillpannen er laget for å kunne tilberede store porsjoner av gangen da den har en diameter på 40 centimeter. Høyden ligger på 4,5 centimeter, og i tillegg er den utstyrt med sikkerhetshåndtak samt et gjennomsiktig lokk som gjør det enkelt å holde øye med tilberedingen. 

Svært effektiv ifølge brukerne

TriStar PZ-2964 har ikke fått så mange brukeranmeldelser enda, men på fabrikkens hjemmeside fremhever én forbruker at modellen er svært allsidig og effektiv i bruk. 

TriStar PZ-2964 – spesifikasjoner
Merke: TriStar
Antall innstillinger: 5
Kapasitet: 3,7 liter
Høyde: 4,5 centimeter
Bredde: 40 centimeter
Dybde: 40 centimeter
Vekt: 2 kilo 

Fordeler med TriStar PZ-2964
Panne i stedet for gryte
Stor diameter
Kan blant annet tilberede gryteretter, koke, sautere og steke
Kan tas med på ferie
Flere innstillinger for varme


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke multicookere har fått de beste anmeldelsene i tester?

Crock Pot Express Crock Multi Cooker og Russell Hobbs-21850

Hvordan testes multicookerne?

Multicookerne er blitt vurdert ut ifra deres evner til å lage forskjellige mat etter oppskrifter og resultatene av dette.

Hva er en multicooker?

Multicookere er maskiner som består av en gryte der ingrediensene legges i, og deretter tilberedes maten enten med slow cooking eller trykk.


Multicooker test – Disse kildene har vi brukt

Cnet.com 
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin som jobber med et bredt utvalg av aspekter innen den teknologiske verden. I denne omgang har Cnet.com testet Crock Pot Express Crock Multi Cooker. Du kan lese anmeldelsen i sin helhet hos Cnet.com

Cookerguide.co.uk
Cookerguide.co.uk er en britisk blogg med fokus på matlaging. Bloggen foretar også tester, og her er det snakk om en test av Russell Hobbs-21850 hvor det er blitt sett nærmere på modellens prestasjoner. Les hele testen på bloggen Cookerguide.co.uk. 

Good Housekeeping Institute
Hos britiske Goodhousekeeping.com finner man kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige hus-, hjem- og hageprodukter. I denne omgang har nettsiden testet Crock Pot Express Crock Multi Cooker – les testen ved å trykke her

Independent.co.uk
The Independent er en britisk avis som behandler et bredt spekter av nyheter fra inn- og utland, politikk, sport og kultur, men det er også plass til det kulinariske og forbrukerprodukter. Independent.co.uk har her foretatt en test av forskjellige multicookere der Crock Pot Express Crock Multi Cooker er blitt inkludert. Hele testen kan leses hos Independent.co.uk. 

Reisland.net 
Reisland.net er et tysk testmagasin med fokus på kjøkkenprodukter. Her har de tyske ekspertene sett nærmere på hvordan modellen Russell Hobbs-21850 klarer seg med tanke på for eksempel tilberedningsevner, funksjoner og brukervennlighet. Les hele testen hos Reisland.net. 

Testberichte.de 
Testberichte.de er en tysk nettside som har som formål å samle resultater fra forskjellige tester og forbrukeranmeldelser og deretter analysere dem. Testberichte.de lager sine egne ekspertvurderinger i tillegg til å gi en samlet vurdering. Her har de tyske ekspertene sett nærmere på Gastroback Design Multicook Plus 42526. Les testen i sin helhet hos Testberichte.de

Trustedreviews.com
Trustedreviews.com er en testside som foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og tester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Trustedreviews.com har i denne omgang testet Crock Pot Express Crock Multi Cooker. Ønsker du å lese mer om testen av Crock Pot Express Crock Multi Cooker kan du klikke på denne linken.


Andre relevante tester og artikler

Fant du ikke det du lette etter så har vi her hos Forbrukerliv en rekke andre tester som kanskje kan være interessante for deg. Er du på utkikk etter lignende produkter som de i denne testen så kan du med fordel lese vår slow cooker test og vår Crock Pot test. Med disse tests kan du skaffe deg en oversikt over markedets beste anbefalte modeller, og finne nyttig kunnskap og inspirasjon til matlagingen. 

Som en forlengelse av denne artikkelen vil vi gjerne fremheve vår gode sous vide test. Kort sagt er sous vide en måte å langtidstilberede mat på ved å vakuumpakke råvarene før de legges ned i et temperaturstyrt vannbad.

Som tidligere nevnt krever det at råvarene vakuumpakkes før man kan benytte seg av sin sous vide. Derfor finner du her i vår brede vakuumpakker test en oversikt over markedets best anbefalte modeller. 

Dersom man vil at matlagingen skal gå raskt så kan man bruke noe så praktisk som en elektrisk grill. I denne testen gir vi deg en god oversikt over hvilke modeller ekspertene anbefaler samt hvor du kan kjøpe produktene til best mulig pris. 

Du kan også lese våre relaterte artikler slik som vår toaster test, vår Tefal snack collection test og vår Tefal Optigrill test som alle inneholder testvinnende modeller.

Du kan også velge å legge til en airfryer på kjøkkenet ditt. Vi har samlet noen av de beste airfryerne fra Philips, hvor du kan lære mer om de forskjellige modellene og hva de har å tilby.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere