Beste Knivblokk: De 5 beste knivblokkene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Er du glad i å lage mat og vise frem kokkekunnskapene dine til venner og familie? Har du en liten samling med gode kniver som du gjerne vil holde så skarpe og i så bra forfatning som mulig?

Da kan en knivblokk være noe for deg.

Knivblokker kan være en god idé dersom du vil ivareta kvaliteten på knivene dine. I stedet for å legge de løst i en skuff så vil du med en knivblokk kunne plassere og oppbevare knivene på en trygg måte som også ser ganske så kul ut på kjøkkenbenken din.

En knivblokk er en flott måte å organisere knivene dine på – i tillegg til at knivblokken vil beskytte de individuelle knivbladene.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe deg en knivblokk:

Kapasitet: Det finnes mange ulike størrelser på knivblokker og magnetlister – og disse har ofte plass til ulikt antall kniver. Dersom du ikke har så mange kniver så kan en liten knivblokk passe best til deg. Dersom du er profesjonell kokk eller hjemmekokk så kan det hende du foretrekker en modell med plass til mange kniver.
Design: Det finnes knivblokker som er inndelt etter størrelse på knivene. Det er smart dersom du har et helt knivsett. Dersom du imidlertid har flere av én type kniv så kan det hende at du vil foretrekke en universell knivholder hvor du selv kan bestemme størrelsene på knivene som skal settes i den.
Utseende: I likhet med mange andre kjøkkenredskaper så kan du også få knivblokker som varierer i utseende. Her kan du få alt ifra tre til plast. Velg derfor den modellen som passer best til din personlige smak og stilen du har på kjøkkenet ditt.
Plassering: Tenk over hvor du vil at knivblokken din skal stå. Har du nok plass til at den kan stå på kjøkkenbenken, eller vil du helst at den skal henge på veggen? Du kan også få en knivblokk til skuffen din slik at du kan sette bort knivene helt dersom du ikke vil at de skal stå fremme hele tiden.

I denne artikkelen har vi samlet hele 5 av våre absolutte favoritter når det kommer til knivblokker – både når det kommer til funksjonalitet og design. Her vil vi hjelpe deg med å finne den perfekte knivblokken til akkurat deg og dine behov.


Eva Solo Knivblokk Black – Vår anbefaling

Eva Solo Knivblokk Black

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Eva Solo Knivblokk Black er en nydelig knivblokk med et stilrent design for deg som setter stor pris på det estetiske. Eva Solo er et kvalitetsmerke som er kjent for å produsere flott produkter til hjemmet – som nettopp denne knivblokken.

Av aluminium og plast

Eva Solo Knivblokk Black er laget med materialer av plast og aluminium. Produsenten bak den flotte knivblokken er Eva Solo, et anerkjent merke når det kommer til unike og elegante design på produkter til hjemmet.

Enten du er glad i å ha gjester på besøk til et månedlig middagsselskap – eller om du skal lage mat til deg selv og familien din – så vil Eva Solo Knivblokk Black hjelpe til med å organisere knivene dine. Ikke bare vil de kunne oppbevares på ett og samme sted – de vil også holde seg skarpe mye lengre når du tar vare på de på denne måten.

Fleksibel innside

Eva Solo Knivblokk Black har en fleksibel innside – og dette gjør at knivene dine kan oppbevares på en trygg måte uten at du risikerer at de kommer til skade. Her er det garantert mer enn nok plass til alle knivene du eier – og i tillegg til dette så vil heller ikke Eva Solo Knivblokk Black ta opp spesielt stor plass på kjøkkenbenken.

Eva Solo Knivblokk Black er nemlig kompakt i designet, men klarer likevel å holde mange kniver – og det liker vi ekstra godt da det finnes lite som slår den kraftige kombinasjonen av kvalitet og funksjonalitet.

Eva Solo Knivblokk Black kan i tillegg settes i oppvaskmaskinen – noe som gjør modellen ekstra hygienisk og enkel å rengjøre. Dette setter vi stor pris på da enkel rengjøring ofte ligger høyt på lista over viktige aspekter ved redskaper vi skal kjøpe til å ha på kjøkkenet.

Fordeler ved Eva Solo Knivblokk Black:
Stilrent og elegant design
Enkel og hygienisk rengjøring
Oppbevarer knivene på en skånsom måte

Spesifikasjoner ved Eva Solo Knivblokk Black:
Materiale: Plast og aluminium
Innside: Fleksibel innside
Rengjøring: Kan vaskes i oppvaskmaskin


Dorre Knivblokk – Best til prisen

Dorre Knivblokk

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Dorre Knivblokk er modellen vi har kåret til å være «best til prisen» i denne artikkelen. Modellen passer perfekt til deg som har et budsjett å holde deg til – eller til deg som ikke har lyst til å bruke så mye penger på en knivblokk.

Skandinavisk design

Dorre er nemlig en svensk produsent som lager redskaper til kjøkkenet, og her har ikke det skandinaviske designet sviktet oss. Dorre er en familiebedrift som drives av familien Johanssons tredje generasjon.

Bedriften har en filosofi som går ut på at de skal tilby kundene sine autentiske og smakfulle produkter til en god pris – noe de definitive har fått til med Dorre Knivblokk.

Plassbesparende modell

Med Dorre Knivblokk vil du få en hvit, rund knivblokk med et rent design av skandinavisk kvalitet. Dette er en flott modell med et minimalistisk design. Dorre Knivblokk er en relativt liten modell med tanke på design og plassbesparing.

Den er liten nok til at den ikke vil virke forstyrrende blant resten av kjøkkeninnredningen din dersom du velger å la den stå fremme på kjøkkenbenken. Dorre Knivblokk har en høyde på 23 centimeter, så den kan stå så og si hvor som helst på kjøkkenbenken uten å være i veien.

Fordeler ved Dorre Knivblokk:
Gir en trygg oppbevaring av knivene dine
Stilrent design
Tar liten plass på kjøkkenet
Best til prisen

Spesifikasjoner ved Dorre Knivblokk:
Design: Minimalistisk og rent
Høyde: 23 cm
Bredde / diameter: 12 cm
Lengde: 12 cm


Fiskars Edge Knivblokk med 5 kniver – Det luksuriøse valget

Fiskars Edge Knivblokk med 5 kniver

 

Fiskars Edge Knivblokk er et svart og elegant knivstativ som kommer med kniver til ulike formål. Fiskars Edge Knivblokk er perfekt til deg som gjerne vil ha et knivsett hvor du har en kniv til alt du måtte komme til å trenge med tanke på kutte- og skjæreoppgaver.

5 ulike typer kniver

Fiskars Edge Knivblokk kommer med hele 5 ulike japanske kniver, slik at du vil ha en kniv til enhver anledning. Disse knivene er laget av rustfritt stål og inkluderer en skrellekniv, en tomatkniv, en brødkniv, en Santoku-kniv og en stor kokkekniv.

En skrellekniv kan du bruke til å skrelle grønnsakene du skal bruke til for eksempel middagen. Dersom du vil ha tomater som er skjært i perfekte skiver til familiefrokosten, så kan du imponere de andre rundt bordet med den flott tomatkniven som følger med i dette settet.

Brødkniven kan også hjelpe til med å skjære perfekte brødskiver, uansett om du liker grovt brød eller fint brød til matpakken din – eller matpakken til de du er glad i. Santokukniven har et bredt knivblad uten noen spiss, og den er litt tynnere enn en vanlig kokkekniv. Den kan du bruke til å kutte opp det meste med – en sann universalkniv av japansk kvalitet.

Den store kokkekniven er en enda større universalkniv som du kan bruke uansett om du anser deg selv som en hjemmekokk eller amatørkokk – eller om du jobber som kokk i en profesjonell sammenheng.

Disse 5 knivene utgjør sammen et perfekt sett som kan gjøre matlagingen til en glede. Knivblokken kan enkelt plasseres på kjøkkenbenken eller festes på veggen dersom du foretrekker det.

Kan vaskes i oppvaskmaskinen

Fiskars Edge Knivblokk kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen – noe vi synes er ekstra bra da rengjøringen er veldig enkel. For aller best effekt vil du nok måtte slipe knivene minst én gang i måneden.

Produsenten Fiskars er anerkjent for å lage kvalitetsprodukter. De er mange år med erfaring og kompetanse i bakhånd da selskapet ble stiftet i 1649. Siden da har Fiskars utviklet gode produkter til bruk i kjøkken, hjem og hage.

Fordeler ved Fiskars Edge Knivblokk:
Laget av japansk rustfritt stål
Kan stå fritt eller festes på veggen
Inkluderer 5 kniver
Knivene tåler å vaskes i oppvaskmaskinen

Spesifikasjoner ved Fiskars Edge Knivblokk:
Farge: Svart
Materiale: Rustfritt stål
Type kniv: Knivsett
Lengde: 39 cm


Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre – enkel modell med plass til 7 kniver

Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre er et glimrende valg for deg som vil kunne stue unna kjøkkenknivene når de ikke er i bruk.

Plass til 7 kniver

Wüsthof Knivstativ til kjøkkenskuffen i tre kan holde opptil 7 kniver av ulike størrelse. Her vil du nemlig få plass til hele knivsamlingen din – for denne modellen kan holde alle slags kniver uansett størrelse.

Modellen har plass til 4 mindre kniver og 3 store kokkekniver eller universalkniver. Dette vil kunne dekke de flestes behov når det kommer til kniver og matlaging – uansett om du er amatørkokk og liker å lage mat til familien din hjemme, eller om du jobber som kokk i en profesjonell sammenheng.

Diskret modell

Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre er mer diskret sammenlignet med mange andre knivholdere. Dette knivstativet kan skjules i en skuff når du ikke bruker knivene, slik at øyet kan hvile på andre elementer i designet du har på kjøkkenet.

Kanskje du er glad i minimalisme og gjerne vil at interiøret i hjemmet ditt – og dermed også på kjøkkenet ditt – skal være åpent og rent? Da vil Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre være modellen for deg!

Bærekraftig materiale

Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre opprettholder nemlig minimalistiske verdier med et bærekraftig materiale. Tre er nemlig et materiale som er fornybart og naturlig, og dersom det bearbeides riktig så kan det høstes helt uten bruk av kjemikalier eller energi.

Wüsthof er derfor på ballen når det kommer til moderne design og miljøvennlige prosesser for å produsere sitt knivstativ til kjøkkenskuffen din.

Fordeler ved Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre:
Laget av tre
Kan stues vekk i kjøkkenskuffen
Stilig design
Plass til 7 kniver

Spesifikasjoner ved Wüsthof Knivstativ til Kjøkkenskuffen i tre:
Farge: Trefarget
Materiale: Tre
Høyde: 5 cm
Lengde: 43 cm
Bredde: 11 cm


Zone Denmark Knivblokk Black Singles – funksjonell knivblokk med dristig design

Zone Denmark Knivblokk Black Singles

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Zone Denmark Knivblokk Black Singles er modellen til deg som liker dristige design og «statement pieces». 

Dristig dansk design

Dersom du liker design som stikker seg ut og blir lagt merke til, så vil Zone Denmark Knivblokk Black Singles være et ypperlig valg for deg. Dette er en knivholder som blir lagt merke til – i tillegg til at den er funksjonell.

Zone Denmark er et dansk merke som elsker å tolke moderne trender – noe de gjør ved hjelp av sine innovative danske designere. Dansk design – og skandinavisk design generelt sett – er som regel av veldig god kvalitet i tillegg til at de oser av moderne stil og funksjonalitet.

Plass til alle slags kniver

Zone Denmark Knivblokk Black Singles gir deg nok plass til å oppbevare alle slags kniver. Selve innsatsen består av mange tynne strå av plast – derfor kan du plassere knivene dine på kryss og tvers, for her er det ingen dedikerte plasser til hver enkelt kniv.

Med Zone Denmark Knivblokk Black Singles trenger du derfor ikke være nøye med plasseringen, og du vil kunne oppbevare massevis av kniver i ett og samme produkt.

Fordeler ved Zone Denmark Knivblokk Black Singles:
Dristig design
«Statement piece»
Kan holde alle slags kniver
Dansk design

Spesifikasjoner ved Zone Denmark Knivblokk Black Singles:
Farge: Sort
Materiale: PP / TPR
Lengde: 17 cm
Bredde: 9 cm


Kjøpsguide: Slik velger du en knivblokk

Type knivblokk

Knivblokker kan ha mange ulike former og fasonger. Det kan for eksempel inkludere en klassisk knivblokk som skal stå fremme på kjøkkenbenken, eller det kan være en magnetlist til kniver som skal festes på veggen dersom du foretrekker det.

Det finnes også knivblokker som hører til i kjøkkenskuffen slik at du enkelt kan stue den vekk dersom du ikke vil at den skal stå fremme hele tiden. I og med at det finnes så mange ulike valg på markedet, så kan det være lurt at du tenker litt over hvor du vil plassere knivblokken din – slik at du finner en modell som passer til akkurat ditt kjøkken.

Dersom du er på utkikk etter andre produkter som kan hjelpe til med å gjøre matlagingen enklere – spesielt når det kommer til å gjøre skjæringen av matvarer enklere – så kan du også ta en titt på en av våre andre artikler.

Da kan du for eksempel fordype deg i ekspertenes favoritter når det kommer til kjøkkenprodukter som minihakkere eller stavmiksere. Du kan også ta en titt på stavmiksere fra Bamix dersom du er interessert i dette merket. Se også de beste knivsett i tester.

Dine egne behov for en knivblokk

I tillegg til den ytre utformingen av knivblokken så er det også stor forskjell på den indre utformingen og hvordan knivene settes i eller på selve knivholderen.

Jobber du som kokk i en profesjonell sammenheng med mange kniver – eller har du kun de mest grunnleggende knivene da du bare lager mat hjemme? Når du velger deg en ny knivblokk så bør du tenke på hva slags behov du har til knivblokken – for alle har ulike behov og preferanser i forhold til livsstil og budsjett.

Det kan også hende at du vil at knivblokken din skal stå i stil med andre kjøkkenprodukter du har hjemme. Dette kan vi heldigvis også være behjelpelige med. Kanskje er du nysgjerrig på hva markedet har å by på av gode gryter til induksjon eller stekepanner – da er det bare å ta en titt på artiklene vi har skrevet om disse produktene.

Har du et helt sett med flere forskjellige kniver så kan det hende at du foretrekker en knivblokk med forhåndsbestemte lommer til knivene. Har du imidlertid mange kniver av samme sort, så vil du nok foretrekke en modell som er mer universal slik at knivene kan plasseres fritt.

Utseendet på knivblokken

Utseendet kan også være et viktig aspekt for deg når det kommer til å velge den perfekte knivblokken til dine behov. Knivblokker finnes i naturlige materialer som for eksempel tre eller bambus, hvor det naturlige treet gir et unikt fargespill slik at knivblokken får et organisk og unikt uttrykk. 

I den andre enden av skalaen finner du knivblokker som er laget av metall, som for eksempel rustfritt stål. De vil ha et renere og mer klinisk uttrykk som passer godt inn i et kjøkken med et mer industrielt og moderne utseende.


Slik rengjør du knivblokken din

Når du bruker knivblokken din så er det uunngåelig at den må rengjøres jevnlig. Hvis du ikke rengjør den så kan det samle seg bakterier i knivblokken, og det vil du absolutt ikke få på knivene som du skal bruke de til å tilberede mat med. 

Knivholderen skal tørkes av utenpå med jevne mellomrom, og så skal innsiden gjerne rengjøres grundig én gang i måneden hvis du bruker knivene ofte.

Første steg i rengjøringen er å riste gamle brødsmuler ut av knivholderen. Dersom du snur knivblokken på hodet så vil de fleste smulene falle ut av seg selv, men du kan også med fordel banke litt på bunnen slik at du får løsnet de smulene som har satt seg fast i bunnen.

Dersom du har smuler som er ekstra sta og ikke vil ut, så kan du bruke en piperenser til å rengjøre bunnen med – den vil nemlig hjelpe til med å løsne smulene.

Når knivblokken er fri for smuler så kan du vaske den med vann og såpe. Hvis knivholderen din tåler det, så kan du med fordel legge den litt i bløtt i varmt såpevann før du rengjør den med en liten børste.

Sørg for at du bruker en børste som kan gå helt ned i hullene og rengjøre alle kriker og kroker. Er knivblokken din laget av solid, ubehandlet tre så kan det være at du må være forsiktig med å legge den i bløtt, for da kan treet utvide seg og ødelegge knivblokken.

Skyll knivblokken grundig med vann slik at alt såpevannet skylles ut. Når du har vasket knivblokken så må den også desinfiseres. Bland litt mildt blekemiddel med vand og la blandingen virke i ca. et minutt.

Som et mer naturlig alternativ til blekemiddel kan du også bruke eddik eller Brintoverilte i stedet. Sørg for at du skyller knivblokken godt etterpå, slik at det helt sikkert ikke sitter fast noen rester av desinfiseringsmiddel noen steder.

Til slutt så må knivblokken ha god tid til å tørke. Sett knivblokken på hodet oppå en ren overflate eller et oppvaskhåndkle, og la den stå til den er helt tørr. Hvis du setter knivene tilbake i holderen før den er helt tørr så kan ikke overflødig vann slippe ut – og da kan det gro bakterier. Hvis du ikke har tid til å vente på at den skal tørke av seg selv, så kan du bruke en hårføner eller en vifte til å fremskynde prosessen.

Knivlister som du skal feste på veggen – eller knivholdere som er formet som en plate – må igjennom samme rengjøringsprosess, men her er fordelen at de ikke har noen hull hvor det kan gjemme seg smuler som må skures vekk med en børste. Derfor kan du forkorte rengjøringsprosessen litt med en annen type knivholder dersom du foretrekker det.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus

Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus

 

Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus er et unikt og flott knivstativ til deg som synes det er veldig viktig med hygiene og enkelhet når knivstativet skal rengjøres.

Hygienisk modell med enkel rengjøring

Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus vil eliminere problemene du vil få når du skal rengjøre en vanlig knivblokk. Her vil du ikke trenge noen piperenser for å kunne nå helt til bunnen, eller riste ut gamle smuler.

Du vil heller ikke gjøre knivene sløvere hver gang de glir inn eller ut av holderen dersom du går til innkjøp av Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus. Det vil gjøre at du får en fornøyelig opplevelse hver gang du skal kutte opp ingredienser til matlagingen.

Med Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus trenger du ikke bruke unødvendig med tid og krefter på å irritere deg over sløve kniver – eller kriker og kroker som er vanskelige å rengjøre.

Allsidig knivstativ

Med denne modellen så er allsidighet nøkkelordet! Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus gir deg mulighet til å feste alle slags kniver til magnetplaten.

Du trenger derfor ikke bekymre deg for om knivene vil passe eller ikke, for dette knivstativet kan holde alle knivene dine, uansett hva slags størrelse eller form de har.

Dette trenger ikke bare inkludere knivene dine, for Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus kan i tillegg holde andre redskaper av metall – som for eksempel en saks, en stekespade eller kanskje et stekepinsett.

Her er det kun fantasien som setter grenser for oppbevaringen – for så lenge redskapet ikke er for tungt og det er laget av metall, så vil Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus kunne holde det trygt.

Miljøvennlig design

Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus er et miljøvennlig valg – og Taylor’s Eye Witness har virkelig fulgt med i timen da de designet sitt magnetiske knivstativ med bambus. Det er fordi bambus er blant de mest miljøvennlige materialene man kan bruke. Bambus vokser nemlig mange ulike steder i verden, og planten vokser i tillegg fort.

Bambus er ekstra miljøvennlig da planten ikke krever noen form for kunstgjødsel – og den trenger også lite vann. Dette har bidratt til at bambus er blitt så populært å bruke i fremstillingen av klær og andre forbrukerprodukter.

Taylor’s Eye Witness er i tillegg et spennende merke som produserer mange ulike kvalitetsprodukter til kjøkkenet ditt – et friskt pust blant alle de forskjellige valgene markedet har å by på.

Fordeler ved Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus:
Laget av en magnetplate og bambuspaneler
Dobbeltsidig og fleksibelt knivstativ
Stilig design
Hygienisk modell
Knivene forblir skarpe

Spesifikasjoner ved Taylor’s Eye Witness Magnetisk Knivstativ med Bambus:
Farge: Grå og bambus-tre
Materiale: Bambuspaneler og magnet
Lengde: 24 cm


Fiskars Functional Form Magnetlist

Fiskars Functional Form Magnetlist

 

Fiskars Functional Form Magnetlist er en knivholder til deg som elsker at ting er enkle å rengjøre og som gjør lite ut av seg.

Tar lite med plass

Fiskars Functional Form Magnetlist er en enkel magnetlist som ikke vil bli til en grobunn for bakterier – og den tar i tillegg svært liten plass både alene og når den er full av kniver.

Kommer med monteringssett

Denne magnetlisten kan henges opp på veggen slik at den gir en enkel og effektiv løsning når det kommer til å oppbevare knivene dine. Her vil du få monteringssettet inkludert i prisen – og dette liker vi utrolig godt!

Da trenger du ikke bekymre deg for om du har alt det du trenger av verktøy for å kunne montere knivlisten på veggen.

Diskret design

Fiskars Functional Form Magnetlist er diskret i designet og gjør lite ut av seg. Modellen har en sort magnet som omkranses av en tynn kant med plast i fargen sølv.

Derfor vil Fiskars Functional Form Magnetlist passe godt inn i alle slags kjøkken – uansett hva slags design resten av interiøret i rommet har.

Fiskars er et anerkjent finsk merke som kom på markedet så tidlig som 1694! Dette vitner om hvor god kvaliteten på produktene er. Siden den gang har bedriften produsert et vell av ulike redskaper til kjøkken, hjem og hage.

Fordeler ved Fiskars Functional Form Magnetlist:
Kraftig magnet til kniver
Tar liten plass
Trygg og praktisk magnetlist
Elegant og diskret design
Enkel installasjon
Monteringssett er inkludert

Spesifikasjoner ved Fiskars Functional Form Magnetlist:
Farge: Sort og sølv
Materiale: Plast og magnet
Lengde: 32 cm


Brabantia Tasty Knivblokk

Brabantia Tasty Knivblokk NO

 

Brabantia Tasty Knivblokk er perfekt til minimalisten som gjerne vil ha én kniv til hvert formål – og alle knivene plassert på ett sted for en oversiktlig og trygg oppbevaring av knivene.

Knivsett med 3 kniver

Brabantia Tasty Knivblokk inkluderer både selve knivblokken og 3 flotte kniver til forskjellig bruk. Her får du to kokkekniver til universalbruk – en tynn og en bred – samt en brødkniv.

 Vi liker godt den minimalistiske tilnærmingen da det er fint å ha et redskap til alt man trenger, uten noe overflødig som tar opp mer plass og ressurser enn nødvendig.

God kvalitet og laget av rustfritt stål

Brabantia Tasty Knivblokk sine medfølgende kniver er fremstilt i rustfritt stål – noe som vitner om kvaliteten på knivene. Rustfritt stål er et nydelig materiale å lage kniver av da det både er holdbart og sterkt.

Derfor vil du kunne ha disse knivene – og knivblokken – i mange år fremover, uansett om du skal kutte myke eller harde ingredienser. Disse knivene og knivblokken vil tåle påkjenningene, og det er vi veldig imponerte over.

Det er en god trygghet å vite at man har investert i et produkt av kvalitet som man ikke trenger å erstatte med én gang, men som kan følge deg og være til hjelp i lang tid.

Laget med kjærlighet av en familiebedrift

Brabantia Tasty Knivblokk er produsert av Brabantia. Dette er en familiebedrift som ble etablert i byen Aalast i Nederland i 1919.

At produsenten er en familiebedrift vitner om kvaliteten og kjærligheten som er lagt i fremstillingen av produktene. Brabantia Tasty Knivblokk er selvsagt intet unntak, og den kan du trygt invitere inn i hjemmet ditt som en del av den faste innredningen på kjøkkenet.

Fordeler ved Brabantia Tasty Knivblokk:
Laget av japansk rustfritt stål
Kan stå fritt eller festes på veggen
Inkluderer 5 kniver
Knivene tåler å vaskes i oppvaskmaskinen

Spesifikasjoner ved Brabantia Tasty Knivblokk:
Farge: Grå
Materiale: Rustfritt stål
Type kniv: Knivsett med 3 kniver
Lengde: 35,5 cm


FAQ

Hva skal man se etter i en knivblokk?
Du må holde øye med hvor mange og hva slags kniver det er plass til i knivblokken. I tillegg må du også tenke over om du vil ha en knivholder til bordet, skuffen eller en du kan henge på veggen. Til slutt må du gå etter et design som passer godt til akkurat din personlige stil.
Er knivblokker hygieniske?
Knivblokken må rengjøres grundig ca. én gang i måneden for at den skal holdes fri for bakterier. Tøm den for smuler, vask den grundig med vann og såpe, desinfiser den med blekemiddel eller eddik, skyll den og la den tørke helt før du tar den i bruk igjen. Rengjør du knivblokken jevnlig så er dette et hygienisk sted å oppbevare knivene dine.
Blir knivene sløve av å bli oppbevart i en knivblokk?
Ved enkelte knivblokker så glir knivbladet langs materialet hver gang du tar kniven ut av holderen og når du setter den inn i holderen igjen. Dette kan gjøre knivene sløve. Se derfor etter en knivblokk hvor knivene hviler på skaftet – eller hvor de kan settes fast på magnetisk vis.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere