Minihakker Test-oversikt – Finn de beste mini- og løkhakkere

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Best i Test guide: I denne artikkelen tar vi en gjennomgang av en rekke minihakker-tester som er utført av skandinaviske testmagasiner.

Her får du en rask og enkel oversikt over hvilke minihakkere og minikuttere ekspertene anbefaler. Vi har også sammenlignet priser, slik at du kan kjøpe hakkeren din til billigst pris.

Objektivt oversikt over minihakkere:
Artikkelen tar utgangspunkt i uavhengige tester fra blant andre den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. I tillegg har vi tatt en gjennomgang av tester hos andre anerkjente medier, og sett nærmere på brukervurderinger og anmeldelser hos mange av de ledende nettbutikkene.

Dette inneholder artikkelen:

Gjennomgang av de beste minihakkerne på markedet
Guide som viser muligheter med minihakker
Gjennomgang av testkildene som er brukt for å skrive artikkelen

Vær vennligst oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men vi samler derimot resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt får overblikk over de beste produktene på markedet. 


Philips HR 1393 – Kraftig og elektrisk minihakker

✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön 
✅ 85 av 100 poeng hos det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute

PHILIPS HR1393-90

Philips HR 1393 er blitt testet av 2 hold eksperter, og det inkluderer den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute. 

Svenske Råd & Rön har utført generelle tester av minihakkere der flere modeller er blitt inkludert, mens britiske Good Housekeeping Institute har hatt fullt fokus på kun Philips HR 1393. 

Alle ekspertene har sett nærmere på hakkeevner, prestasjoner, brukervennlighet, rengjøring, design og anvendelighet, og produktet får flotte anmeldelser over hele linja.

Enkel og smart

Philips HR 1393 vil være et veldig godt valg for den forbrukeren som gjerne vil ha en smart og kompakt minihakker som er lett og enkel i bruk. Den kommer i et flott design med en motor øverst og en beholder nederst, og utrykket er stilfullt, elegant og med myke former. 

Modellen gjør ikke mye ut av seg og vil designmessig passe godt inn på alle typer kjøkken uansett stil. Den kompakte formen gjør at modellen er enkel å oppbevare på kjøkkenbenken eller å finne skapplass til.

Selv om maskinen er kompakt så er den veldig arbeidsdyktig og kraftig. Den opererer med en effekt på 450 watt – noe som er ganske mye. 

Med 450 watt sørger den for å levere nok kraft til knivene slik at den kan håndtere alle slags hakkeoppgaver – både når det kommer til myke ingredienser (som for eksempel frukt eller urter) og harde ingredienser (som for eksempel frø, nøtter og harde grønnsaker). 

De 450 wattene komplimenteres av 2 kniver i beholderen som er spesialdesignet til å kunne arbeide sammen og dekke hele arealet i beholderen. Knivene er laget av rustfritt stål og designet til å aldri bli sløve.

Enkel i bruk

Philips HR 1393 er laget til å ha en god brukervennlighet da den er svært enkel i bruk. Når det skal hakkes så trenger man bare trykke på toppen av maskinen, og deretter hakker og skjærer knivene opp innholdet.

Innholdet holder seg i beholderen som er laget av bærekraftig plast, og etter å ha fullført oppgaven kan den lett rengjøres igjen – den tåler nemlig å bli vasket i oppvaskmaskinen.

Man kan også tilberede mange ulike ingredienser samtidig, for kapasiteten ligger på hele 0,7 liter.

Det skal imidlertid også nevnes at denne minihakkeren selges til en svært overkommelig pris slik at den er mer tilgjengelig for flere typer forbrukere. 

Modellen kan med fordel brukes av den erfarne hjemmekokken som gjerne kunne tenkt seg en god hjelper på kjøkkenet til å ta seg av hakkeoppgaver, men også nybegynneren vil lett kunne få glede av den da den er så enkel i bruk.

Presterer fantastisk ifølge ekspertene

Philips HR 1393 er blant annet blitt testet av husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute som gir modellen imponerende 85 av 100 poeng. 

Den høye poengsummen blir gitt fordi ekspertene mener at denne modellen presterer veldig bra. Den fremheves spesielt for å være fantastisk til å hakke nøtter og brød, og som en bonus så egner den seg godt til å blende supper og milkshakes – resultatet av disse blir en deilig kremaktig konsistens.

I tillegg til dette så roses minihakkeren for å være veldig enkel i bruk og lett å finne oppbevaringsplass til.

Good Housekeeping Institute nevner imidlertid også et par ulemper ved modellen, og her kommenteres det at den kan ha litt vanskeligheter med å hakke løk i forhold til de anbefalte tidene – for da blir hakkingen for fin. 

I tillegg til dette har modellen en tendens til at ingrediensene setter seg fast øverst i lokket – noe som gjør at rengjøringen blir vanskeligere.

 

Spesifikasjoner ved Philips HR 1393
Type: Minihakker
Produsent: Philips
Watt: 450
Kapasitet: 0,7 liter
Antall kniver: 2
Antall hastigheter: 1
Høyde: 12 centimeter
Bredde: 12 centimeter
Dybde: 24 centimeter
Vekt: 1 kilo

Uvalgte fordeler ved Philips HR 1393
 Smart og praktisk
 God pris
 Enkel i bruk 
 Tåler å vaskes i oppvaskmaskin
 God til å hakke nøtter


KitchenAid 5KFC 3516 – Brukervennlig elektrisk minihakker

✅ Anbefalt av Storbritannias største testmagasin Which.co.uk
✅ Anbefalt av det amerikanske matmagasinet Thespruceeats.com 
✅ Anbefalt av det amerikanske forretningsmagasinet Forbes.com

✅ Anbefalt av det amerikanske teknologimagasinet The Wirecutter

KitchenAid 5KFC 3516

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

KitchenAid 5KFC 3516 er blitt testet av 4 ekspertkilder – det inkluderer testmagasinet Which.co.uk, matmagasinet Thespruceeats.com, forretningsmagasinet Forbes.com og teknologimagasinet The Wirecutter. 

Her har ekspertene sett nærmere på hvordan modellen presterer innenfor ulike slags hakkeoppgaver, design, brukervennlighet, rengjøring og anvendelighet. Alle ekspertene konkluderer med at dette produktet absolutt kan anbefales varmt til forbrukerne.

Klassisk KitchenAid

KitchenAid 5KFC 3516 vil være et godt valg for den forbrukeren som vil ha en kraftig minihakker som også har et flott design. Utseendet er tro mot den klassiske stilen til KitchenAid – som er stilfull, fargerik, en smule retro og markant. Man vil legge merke til dette apparatet uansett om man velger en knallrød farge eller en mer nøytral farge. Den er fremstilt kun av kvalitetsmaterialer og er laget til å kunne holde i mange år.

I tillegg til dette er den veldig kraftig i bruk med en effekt på 240 watt. Sammen med de 2 knivene i rustfritt stål er den dermed i stand til å assistere på kjøkkenet når det skal hakkes forskjellige typer ingredienser. Det kan være for eksempel myk frukt, urter, nøtter, frø eller harde ingredienser som løk eller gulrøtter. 

Denne modellen har 2 hastigheter samt en puls-funksjon som både gir en rask arbeidsprosess samt en full kontroll, og den medfølgende beholderen kan romme hele 0,8 liter – noe som er en god del. 

Beholderen er utstyrt med en helletut og et håndtak som øker modellens brukervennlighet og er laget av miljøvennlig BPA-fri plast. Den tåler også å vaskes i oppvaskmaskin.

Fantastisk til puré ifølge ekspertene

KitchenAid 5KFC 3516 er blitt testet av forskjellige hold eksperter som blant annet inkluderer Storbritannias største testmagasin Which.co.uk. Ekspertene herfra anbefaler produktet på det varmeste og forklarer at dette virkelig er en god minihakker. 

Modellen briljerer spesielt når det kommer til å lage puré, noe som egentlig ikke er hovedfunksjonen til denne typen kjøkkenmaskiner. 

I tillegg til dette så har den gode hakkeevner når det kommer til nøtter og løk, og det nevnes også at selve maskinen er enkel å sette sammen og komme i gang med.

Which.co.uk skriver også at modellen er enkel i bruk og at rengjøringen er ikke et problem. Hvis man er nybegynner så påpekes det at man kan finne informasjon i bruksanvisningen som har svært tydelige instruksjoner.

Ekspertene har imidlertid også funnet et par ulemper ved modellen, og her forklares det at den har litt vanskeligheter når det kommer til hakking av urter.

God til de små oppgavene ifølge ekspertene

KitchenAid 5KFC 3516 er blant annet blitt testet av forretningsmagasinet Forbes.com sammen med en rekke andre maskiner. 

Ekspertene herfra er spesielt imponerte over modellens design og muligheten til å kunne kjøpe minihakkeren i hele 18 forskjellige farger. 

Det fremheves at denne modellen spesielt vil være et godt valg for den forbrukeren som har problemer med å hakke grønnsaker.

The Wirecutter anbefaler produktet og mener at modellen er ideell til små oppgaver på kjøkkenet – som for eksempel hakking av et par grønnsaker. Den er ikke stor nok til å kunne kalles en vanlig foodprosessor, men innenfor modellens felt er den svært fordelaktig.

Ekspertene tilføyer også at det her er snakk om en av markedets bedre prestasjoner innen minihakkere, og resultatet av hakkingen blir jevnt. 

Som en bonus er den god til å bearbeide både myke og harde ingredienser samt til å blande sammen ingredienser– for eksempel til majones.

Spesifikasjoner ved KitchenAid 5KFC 3516
Type: Minihakker
Produsent: KitchenAid
Watt: 240
Kapasitet: 0,8 liter
Antall kniver: 2
Antall hastigheter: 2
Høyde: 22,2 centimeter
Bredde: 17,8 centimeter
Dybde: 14,3 centimeter
Vekt: 1,2 kilo

Utvalgte fordeler ved KitchenAid 5KFC 3516
 Flott design
 Klassisk KitchenAid-produkt
 Kan utføre mange hakkeoppgaver
 2 hastigheter
 Miljøvennlig beholder med helletut
Her kan du se en presentasjonsvideo av KitchenAid 5KFC 3516. Videoen er produsert av KitchenAid: 


OBH Nordica Quick 6721 – god kvalitet og bygningskontruksjon 

OBH Nordica Quick 6721

 

God kvalitet til lav pris

OBH Nordica Quick 6721 vil være et godt valg for den forbrukeren som gjerne vil ha god kvalitet og en god bygningskonstruksjon til en overkommelig pris. 

Designet er kanskje ikke det mest elegante som finnes på markedet, men modellen er til gjengjeld svært robust bygget – laget til å brukes hver dag. Den er derfor slitesterk og laget av de kvalitetsmaterialene OBH Nordica er kjent for.

Maskinen har også den fordelen at den kommer til en fornuftig pris som ikke sprenger budsjettet – derfor får man en god kvalitet til en liten penge.

Til mange ulike slags oppgaver

OBH Nordica Quick 6721 er den ideelle makkeren på kjøkkenet både til den erfarne hjemmekokken og til nybegynneren. Den er nemlig veldig enkel å betjene, og det krever kun ett enkelt trykk for å hakke de ønskede ingrediensene.

I tillegg til dette så er modellen svært allsidig og kan brukes til mange slags oppgaver. Den kan for eksempel brukes til middagen når man har bruk for å kunne hakke eller bland kjøtt enten alene eller med andre ingredienser. 

Modellen egner seg godt til å hakke grønnsaker og kan til og med håndtere de harde typene. Det lar seg gjøre takket være den kraftige effekten på 150 watt i samspill med de 2 slitesterke knivene. Løk kan for eksempel bli helt finhakket, mens gulrøtter blir hakket jevnt. 

Man kan bruke apparatet til å hakke for eksempel nøtter og urter, men det er også mulig å lage puréer eller smoothies.

Høy sikkerhet

OBH Nordica Quick 6721 har den fordelen at den er svært sikker i bruk. Den kommer med en sikkerhetsmekanisme og sikkerhetslås som forhindrer ulykker på kjøkkenet. 

Som en ekstra detalj har modellen sklisikre føtter som gjør at den står helt stødig på underlaget – til og med når den arbeider hardt.

Rengjøringen foregår veldig enkelt – for å sikre så lite manuelt arbeid som mulig så tåler de avtakbare delene å vaskes i oppvaskmaskin. Dette gjelder både knivene, lokket og beholderen.

Spesifikasjoner ved OBH Nordica Quick 6721
Type: Minihakker
Produsent: OBH Nordica
Watt: 150
Kapasitet: 0,7 liter
Antall kniver: 2
Antall hastigheter: 1
Høyde: 23,5 centimeter
Bredde: 16 centimeter
Dybde: 15,5 centimeter
Vekt: 0,8 kilo

Utvalgte fordeler ved OBH Nordica Quick 6721
 Slitesterk
 God pris
 Kraftig modell
 Stor allsidighet
 Trygg i bruk 


Bosch MMR 08A1 –  Kan både hakke og piske

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ 7,4 av 10 poeng hos det internasjonale testmagasinet Askgeorge.com

Bosch MMR 08A1

 

Bosch MMR 08A1 er blitt inkludert i 2 forskjellige eksperttester – her dreier det seg om tester utført av henholdsvis den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det internasjonale testmagasinet Askgeorge.com. 

Ekspertene har vurdert modellen ut ifra spesifikke parametere, og på grunnlag av disse vurderes det at det her er snakk om en svært velfungerende minihakker.

Unikt design

Bosch MMR 08A1 vil være et godt valg for den forbrukeren som gjerne vil ha en litt annerledes minihakker. Dette er et produkt som ligner litt på en liten UFO fra en science fiction-film, og derfor er designet ganske spesielt. 

Designet er veldig søtt, men tjener imidlertid også et praktisk formål. Utformingen gjør nemlig at kraften fordeles bedre og at man får bedre kontroll over arbeidet.

Her er det også snakk om et svært kraftig apparat som har en god styrke: Effekten ligger på 400 watt, noe som er mye for denne typen kjøkkenmaskin. 

Sammen med de slitesterke knivene gjør denne effekten at maskinen vil være i stand til å håndtere både lette og tyngre oppgaver.

Stor allsidighet

Bosch MMR 08A1 er utstyrt med en motor som vil være en svært effektiv hjelper på kjøkkenet. Dette er nemlig en ganske unik minihakker da det følger med 2 forskjellige typer kniver. Her er det snakk om henholdsvis en universalkniv og en visp. 

Universalkniven utfører vanlige oppgaver som for eksempel hakking av diverse ingredienser som kjøtt, løk, gulrøtter, nøtter, frø og urter, og motoren på 400 watt sørger for at selv de hardeste matvarene kan håndteres. 

Vispen kan imidlertid utføre en rekke andre oppgaver da den kan piske innholdet. Det kan være for eksempel egg eller fløte, og derfor er produktet nesten som en liten kjøkkenmaskin.

Det følger med en beholder med en kapasitet på 0,8 liter, og den er laget av bærekraftig plast. Den tåler å vaskes i oppvaskmaskinen – noe som reduserer den manuelle arbeidsbyrden. Man kan også sette den i mikrobølgeovnen hvis man har bruk for å varme opp innholdet. Knivene tåler også å vaskes i oppvaskmaskin.

Stor kraft og kapasitet ifølge ekspertene

Bosch MMR 08A1 er som sagt blitt testet av 3 hold eksperter – av disse er den svenske forbrukerorganisasjon Råd & Rön. 

Legg imidlertid merke til at begge disse er betalingskilder. Det betyr at man må betale for å se de spesifikke resultatene fra testene. Ønsker man å gjøre dette så finnes det linker til begge undersøkelsene nederst i artikkelen.

Testmagasinet Askgeorge.com har også testet Bosch MMR 08A1, og her hersker det stor begeistring over apparatet med en poengsum på hele 7,4 av 10 poeng. 

Det nevnes imidlertid både fordeler og ulemper ved modellen. Når det kommer til fordeler så er produktet svært kraftig og kommer med en god kapasitet.

Når det kommer til ulemper så forklarer ekspertene at de hadde forventet litt mer, og at det var problemer med et lokk som ikke satt ordentlig fast. Askgeorge.com skriver også at modellen ikke kan knuse isbiter samt at den bråker en del.

Spesifikasjoner ved Bosch MMR 08A1
Type: Minihakker
Produsent: Bosch
Watt: 400
Kapasitet: 0,8 liter
Antall kniver: 2
Antall hastigheter: 1
Høyde: 25 centimeter
Bredde: 19,5 centimeter
Dybde: 19,5 centimeter
Vekt: 1,2 kilo

Utvalgte fordeler ved Bosch MMR 08A1
 Unikt utseende
 Stor kraft
 2 forskjellige kniver
 Kan både hakke og piske
 Enkel rengjøring


Kjøpsguide: Hvorfor investere i en minihakker?

De fleste kjøkkenmaskinene er relativt dyre å anskaffe seg, og tar som regel stor plass på kjøkkenbenken. En hakker er hverken dyr eller plasskrevende og kan hjelpe med mange oppgaver under matlaging.

Selv om du bestemmer deg for å få flere og dyrere kjøkkenmaskiner siden, kommer en hakker garantert fortsatt til å være en av de kjøkkenmaskinene du bruker mest. Den er enkel å ta fram, rask å rengjøre og kan mer enn man skulle tro.

Markedet for minikuttere er stort og litt uoversiktlig, så det kan være utfordrende å finne de beste modellene.

Velger du en av de modellene vi har presentert over, kan du være sikker på å få en god, funksjonell maskin. Vi har valgt de beste maskinene i forskjellige prisklasser, og alle de presenterte modellene klarer som best i testene vi har gjennomgått på nettet.

Her er et par tips:

Hakking:
Som navnet antyder, er en minihakker perfekt til å hakke/finhakke forskjellige ingredienser. I de fleste tilfeller blir det gjort kjapt, og du kan holde øye med resultatet gjennom beholderen. La hakkeren gå helt til innholdet er kuttet opp til den størrelsen du ønsker. Svært mange bruker blant annet hakkere til løk, som blir kuttet opp på sekunder. Det går fort, men det beste er selvsagt at du slipper sviende og røde øyne.

Ferske urter er også perfekte å hakke opp med en minihakker – kun på få sekunder. En minihakker klarer også langt tyngre oppgaver, for eksempel maling av nøtter. Noen velger også å kutte hele kaffebønner og bruke hakkeren som kaffekvern.

Blending:
De fleste minihakkerne kan også blende, men det finnes unntak. Dersom dette er en funksjon som er viktig for deg, bør du sikre deg at den valgte modellen også tilbyr denne funksjonen. Den relativt lille skålen begrenser selvsagt porsjonsstørrelsen, men en hakker er perfekt til for eksempel smoothies eller sauser. Merk at en hakker ikke har samme motorkraft som en blender. Vanligvis er de ikke laget for vanskelige oppgaver slik som knusing av is – en funksjon som selv mange skikkelige blendere sliter med.

Visping:
En del minikuttere kan også brukes til å vispe, og noen modeller har til og med en egen visp som tilbehør. Denne funksjonen kan for eksempel brukes til visping av krem eller mikse pannekakerøre. Hakkeren har også perfekt størrelse til å vispe eggehvite. Det er stor forskjell på hvor bra de ulike modellene takler visping, så du bør undersøke dette dersom det er en funksjon du vil bruke mye.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Kenwood CH550 

Kenwood CH550Minihakkeren fra Kenwood er en av de mindre modellene på markedet som fortsatt har en effekt på 400 watt, noe som er ganske kraftig for en liten maskin. Modellen har en praktisk størrelse, som betyr at den er lett å lagre i en skap eller skuff.

Beholderen på minihakkeren har en kapasitet på 0,5 liter og er laget i kraftig og uknuselig plast, slik at den tåler harde slag og støt fra for eksempel frosne bær og isbiter. Maskinen har to hastighetsinnstillinger og kan brukes til alt fra alt smoothies til kjøttkaker.

Den faktiske bruken til minihakkeren er ganske grei: du putter råvarene i beholderen, som deretter festes på motordelen og er klar til bruk. Du setter hakkeren enkelt i gang ved å trykke ned lokket, så vil den stopper igjen av seg selv når du gjentar bevegelsen. Modellen er også utstyrt med en sikkerhetslås, hvor bollen og motoren må kobles sammen før maskinen kan kjøre.

Bladene på minihakkeren er i rustfritt stål og tåler derfor også oppgaver som å knuse harde isbiter. Dette skyldes blant annet at Kenwood bruker fire knivblader i stedet for to, noe som ofte er tilfelle på andre minihakker-modeller. Med Kenwood CH550 får du altså en liten men hardfør maskin for allsidig bruk på kjøkkenet.

Beholderen på minihakkeren kan være i oppvaskmaskinen, mens knivdelen bør vaskes opp for hånd, siden de kan bli sløve etter gjentatt vask i oppvaskmaskinen. Motordelen kan tørkes med en fuktig klut etter behov.

Fordeler med Kenwood CH550:
 Motor med effekt på 400 watt
 Kraftig nok til å knuse is og frosne bær
 Alle deler, unntatt motoren, kan vaskes i oppvaskmaskinen
 Sikkerhetslås
 Doblbeltbladet kniv i rustfritt stål


WMF Lineo Minikutter

✅ Anbefalt av Råd & Rön

wmf-lineo-minihakker

Med WMF Lineo får du en litt større og kraftigere minhakker enn gjennomsnittet. Prisen er også litt høyere enn på noen av de andre modellene, men her får du en kraftig minihakker med stor motor på hele 500 Watt (nesten på nivå med en skikkelig kjøkkenmaskin). Modellen er spesielt egnet for hakking i alle kategorier, slik som nøtter, urter, løk og ost, hvor den med sin kraftige motor og skarpe kniver hakker kutter opp raskt og jevnt.

Det er tydelig at det har blitt gjort mye med designet på denne modellen: Blant annet har selve basen finish i rustfritt stål, og den forholdsvis lave fasongen gjør at den står støtt på bordet mens den jobber.

Alle plastdelene, inkludert kniven, tåler maskinoppvask.

Fordeler med WMF Lineo:
 Stor kraftig maskin med 500 Watts motor
 Klarer all kutting raskt og jevnt
 Flott design med base i rustfritt stål
 Plastdeler og kniv tåler oppvaskmaskin
 Ledningsrull under bunnen
 Relativt stillegående med 82,5 dB(A)


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke minihakkere er best i test?

Philips HR1393/90

Hvordan testes minihakkere?

Minihakkere er vurdert ut ifra hvor godt de hakker samt hvor enkle de er å bruke og rengjøre. I tillegg er konstruksjonskvaliteten vurdert og støynivået målt og vurdert.

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper en minihakker?

Du bør velge en modell som du enkelt kan holde øye med når ingrediensene er blitt hakket. I tillegg er det en fordel om de forskjellige delene kan vaskes i oppvaskmaskin.


Minihakker Test – Disse kildene har vi brukt:

Askgeorge.com

Askgeorge.com er et internasjonalt testmagasin som har fokus på å teste forbrukerprodukter til hjemmet for å gi leserne bedre informasjon før de kjøper nye produkter. Her er det snakk om en test av minihakkeren Bosch MMR 08A1 som du kan lese i full lengde her.

Forbes.com

Forbes.com er et av de mest tradisjonsrike amerikanske forretningsmagasinene og ble grunnlagt i 1917. Forbes.com er kanskje mest kjent for listene sine der de årlig kårer forskjellige personer/virksomheter innenfor spesifikke kategorier – for eksempel den årlige listen over verdens rikeste mennesker. Magasinet har satt fokus på blant annet forretningsvirksomhet, finans, teknologi, lederskap og livsstil, og i forbindelse med sistnevnte er de beste minihakkerne på markedet blitt kåret. Modellen KitchenAid 5KFC 3516 finnes på denne listen. Les hele testen hos Forbes.com.

Goodhousekeeping.com / Good Housekeeping Institute

Hos det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne både kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige hus-, hjem- og hageprodukter. Goodhousekeeping.com har her testet minihakkeren Philips HR 1393, og hele anmeldelsen kan leses hos Good Housekeeping Institute. 

Thespruceeats.com

Thespruceeats.com er et amerikansk matmagasin som har fokus på å guide leserne til den letteste måten å lage god mat på. Ekspertene skriver artikler, inspirasjon og guider som omhandler både ingredienser, oppskrifter og helse slik at man kan få sunne, spennende og næringsrike måltider til alle anledninger. Magasinet utfører også tester av kjøkkenprodukter fra tid til annen, og her er det snakk om en test av minihakkeren KitchenAid 5KFC 3516. Du kan lese den i full lengde på hjemmesiden deres hos Thespruceeats.com.

Thewirecutter.com

Thewirecutter.com er et amerikansk testmagasin som har fokus på anmeldelser av teknologiske produkter. Basert på egne vitenskapelige tester guider ekspertene forbrukerne til kjøp av de beste apparatene. Her er det snakk om en test av de beste minihakkerne / foodprosessorene som finnes på markedet, og modellen KitchenAid 5KFC 3516 er blitt inkludert. Magasinet er i dag en del av den amerikanske avisen NY Times sitt medieimperium. Les hele testen her.


Andre relevante tester og artikler 

Fant du ikke det du lette etter i denne testen så har vi her hos Forbrukerliv også en rekke andre artikler som du kanskje vil synes er interessante. 

Som et godt alternativ til vår artikkel om minihakkere finner du her vår generelle foodprosessor test. Med denne testen kan du skaffe deg en god oversikt over markedets best vurderte modeller – samt finne nyttig informasjon og gode oppskrifter. 

Hvis det er et spesielt merke du gjerne vil vite mer om så kan du lese vår produsent-spesifikke tester.

Dersom du skulle være på utkikk etter en ny blender, så kan vi også være behjelpelige med gode artikler om dette. I vår generelle blender test finner du en oversikt over markedets best anmeldte modeller på tvers av produsentene. 

Dersom det er et spesielt merke du gjerne vil vite mer om, så finner du også i denne kategorien en rekke produsent-spesifikke tester. Her kan du blant annet lese vår Blendtec blender test, vår KitchenAid blender test, vår Vitamix blender test og vår Wilfa blender test som alle inneholder testvinnere og toppscorende modeller.

Dersom du ikke har behov for å knuse is med blenderen din, så kan kanskje en god stavmikser være et fremragende og plassbesparende alternativ. Finn de beste modellene med vår generelle stavmikser test eller fordyp deg i våre spesifikke Bamix stavmikser og KitchenAid stavmikser tester. 

Vi håper du finner det du leter etter.

 

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere