Kenwood kMix Test 2021 – Her er de beste modellene ifølge ekspertene (Best i Test 2021)

Senest opdateret den 0

I denne artikkelen ser vi nærmere på kjøkkenmaskiner fra merket Kenwood. Vi undersøker spesifikt modeller fra Kenwood kMix-serien.

Alle kjøkkenmaskinene blir gjennomgått med fokus på det spesifikke produktets funksjoner og spesifikasjoner. I tillegg til dette undersøker vi også ulike ekspertkilders egne vurderinger i flere anerkjente tester.

Vi har blant annet sett nærmere på tester fra det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön – samt tester fra Which.co.uk, Goodhousekeeping.com, Kagoo.co.uk, Mixerreviews.co.uk, Testberichte.de og T3.com.

Hvis man ønsker å lese mer om de ulike testene så finnes det linker over de undersøkelsene vi henviser til nederst i denne artikkelen.

Denne Kenwood kMix test inneholder:
🔸 Gjennomgang av Kenwood kMix kjøkkenmaskiner
🔸 Informasjon om Kenwood
🔸 Gjennomgang av testkilder

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultater fra upartiske tester. På den måten kan forbrukeren enkelt skaffe seg en oversikt over de beste produktene som finnes på markedet. 

Kenwood kMix Test 2021 – Her er de beste Kenwood kMix-modellene ifølge ekspertene

Best i Test 2021: Her finner du en gjennomgang av de beste produktene fra Kenwood kMix-serien. Vi hos Forbrukerliv har analysert eksperttester både fra inn- og utland, og har samlet de modellene som har fått de beste anmeldelsene i denne testen. Du finner også en prissammenligning under hvert produkt slik at du enkelt kan finne den forhandleren som selger produktene til best pris. 


Kenwood kMix KMX750

✅ Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Kåret til «Best Buy» hos britiske Which.co.uk
✅ 85 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com

Kenwood KMX750

Butik Pris

Annoncer

2.674,00 Les mer
2.675,00 Les mer
3.155,00 Les mer
3.539,00 Les mer

.
Kenwood kMix KMX750 er blitt testet og anmeldt av de tre ekspertkildene, dette inkluderer det danske forbrukerrådet Tænk, det britiske testmagasinet Which.co.uk og britiske Goodhousekeeping.com.

De tre ekspertkildene er imponerte over modellen, derfor har alle gitt modellen enten en toppkarakter eller topplassering.

Ekspertkildene liker spesielt godt maskinens yteevne og effektivitet. De er imidlertid mindre imponerte over prisen – da de mener at den ligger i den høye enden av skalaen.

Kraftig kjøkkenmaskin med et stilrent design 

Kenwood kMix KMX750 er en kjøkkenmaskin som er laget i et stilrent design. Modellen finnes i flere farger slik at man har mulighet til å velge akkurat den fargen som passer best inn på ens eget kjøkken.

Modellen er også enkel i designet, derfor virker den ikke forstyrrende blant resten av innredningen.

Med Kenwood kMix KMX750 får man en kraftig maskin med en motoreffekt på 1000 Watt. Det vil si at modellen er i stand til å tilberede og elte selv mer krevende blandinger og deiger.

Modellen er også romslig da den medfølgende bollen har en kapasitet på 5 liter. Bollen er laget i rustfritt stål, derfor er den holdbar og kan tåle det meste.

Kan brukes til mange forskjellige funksjoner

Kenwood kMix KMX750 er utstyrt med en del redskaper som gjør at man kan bruke maskinen til mange ulike arbeidsoppgaver.

Det følger med en deigkrok, en K-spade og en visp. Med vispen er det mulig å piske eggehviter og pisket krem, mens man kan bruke deigkroken til å elte deig. K-spaden er velegnet til å blande diverse ingredienser.

Maskinen er også utstyrt med en hastighetskontroll med hele seks nivåer. Her kan man både øke og redusere hastigheten etter behov. Kenwood kMix KMX750 er også en trygg modell da den stopper automatisk dersom man løfter den.

Ekspertene: En av de bedre kjøkkenmaskinene

Ekspertene fra Which.co.uk kaller Kenwood kMix KMX750 for «en av de beste kjøkkenmaskinene på dagens marked».

Dette mener de blant annet på grunn av modellens design og effektive yteevne. I testen fant ekspertene nemlig ut at maskinen klarte de fleste oppgavene «perfekt».

Ekspertene fra Goodhousekeeping.com legger også merke til at modellen er både stabil og kraftig.

Den egner seg derfor godt som en «hjelpende hånd på kjøkkenet». De skriver også at Kenwood kMix KMX750 er «svært brukervennlig» da det er enkelt å bytte mellom tilbehøret.

Selv om ekspertene generelt sett liker Kenwood kMix KMX750 svært godt, forklarer de at prisen for kjøkkenmaskinen er høy og at modellen er bedre til å lage store porsjoner i forhold til små.

Spesifikasjoner ved Kenwood kMix KMX750:
🔴 Høyde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vekt: 9,1 kilo
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Bollekapasitet: 5 liter
🔴 Antall hastigheter: 6

Fordeler ved Kenwood kMix KMX750:
Kan brukes til mange ulike oppgaver
Motoreffekt på 1000 Watt
Trygg modell
Med seks hastigheter
Bollekapasitet på 5 liter


Kenwood kMix HMX750

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ 86 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com
✅ 6 av 6 poeng hos britiske Mixerreviews.co.uk
✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Kenwood kMix HMX750

Butik Pris

Annoncer

.
Kenwood kMix HMX750 er blitt testet og anmeldt av fire ekspertkilder som alle er imponerte over modellen. De har testet modellen for å kunne vurdere hva som er bra og hva som er mindre bra ved maskinen.

De ulike ekspertkildene som har testet Kenwood kMix HMX750 inkluderer Råd & Rön, Goodhousekeeping.com, Mixerreviews.co.uk og Testberichte.de. Det er enighet blant ekspertene om at Kenwood kMix HMX750 er en god håndholdt mikser på grunn av modellens yteevne.

Flere av ekspertene mener modellen har begrensninger når det kommer til hvor lenge man kan bruke den av gangen.

Robust og kraftig maskin

Kenwood kMix HMX750 veier 1,5 kilo derfor er den en del tyngre enn andre håndholdte miksere på markedet.

Dette har imidlertid ingen betydning for modellens yteevne eller håndterbarhet da modellen er kraftig med en motoreffekt på 350 Watt. Den kan derfor ta seg av mer krevende og tunge deiger samt tynnere blandinger.

Modellen er spesielt godt kjent for å være velegnet til brøddeig med sine holdbare og robuste deigkroker. Kenwood kMix HMX750 kan imidlertid også brukes til lettere blandinger. Den kan brukes til å piske eggehviter og pisket krem – som ikke er like krevende som for eksempel en brøddeig. Det følger med både en visp i rustfritt stål og en deigkrok ved kjøp av Kenwood kMix HMX750.

Det er også mulig å velge mellom fem ulike hastigheter samt pulsering – slik at man kan velge den hastigheten som passer best til det man skal lage.

Stillegående og håndterbar modell

Med Kenwood kMix HMX750 får man et solid og kraftig produkt som gir en bedre stabilitet og tyngde når man bruker maskinen. På den måten kan man enklere tilberede de blandingene man er i gang med.

Maskinens håndtak har et non-slip håndtak som gjør at den er enkel å håndtere. På grunn av håndtaket har man bedre kontroll over maskinen under bruk. Selv om Kenwood kMix HMX750 er en forholdsvis kraftig mikser så bråker den ikke mye.

Kenwood kMix HMX750 er også utstyrt med en ledning på 111 centimeter. Dette er ikke den lengste ledningen som finnes på markedet, men den kommer til gjengjeld med en innebygd opprullingsfunksjon av ledningen slik at den er enklere å pakke sammen etter bruk.

Ekspertene: Fantastisk til både å blande og piske 

Alle eksperter er enige i at Kenwood kMix HMX750 er «fantastisk til både å blande og piske». De beskriver dette som en av de største fordelene ved modellen i og med at det er noe av det viktigste ved en håndholdt mikser.

I tillegg til dette forklarer Goodhousekeeping.com at Kenwood kMix HMX750 kommer med avtakbare deler som alle tåler å vaskes i oppvaskmaskin, derfor er den enkel å rengjøre.

Dette er Mixerreviews.co.uk enige i, og de legger også merke til at maskinen er stillegående under bruk samt at den har nok kraft til å blande selv de mest klissete deigene.

Testberichte.de trekker også frem brukervennligheten som en fordel da mikseren er enkel å håndtere til tross for dens tunge vekt.

Ingen av ekspertene finner noen utpregede ulemper ved Kenwood kMix HMX750, men det nevnes imidlertid at ledningen er for kort og at det er en forholdsvis dyr mikser.

Spesifikasjoner ved Kenwood kMix HMX750:
🔴 Høyde: 19 centimeter
🔴 Bredde: 14 centimeter
🔴 Dybde: 8 centimeter
🔴 Vekt: 1,5 kilo
🔴 Motoreffekt: 350 Watt
🔴 Antall hastigheter: 5 

Fordeler ved Kenwood kMix HMX750:
Kraftig modell med 350 Watt
Fem ulike hastigheter og pulsering
Avtakbare deler tåler maskinoppvask
Stillegående modell
Non-slip håndtak


Kenwood kMix ZJX650

✅ 83 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com

Kenwood kMix ZJX650

Butik Pris

Annoncer

719,00 Les mer
861,00 Les mer
863,00 Les mer
confidentliving.no 982,00 Les mer
1.020,00 Les mer

.
Kenwood kMix ZJX650er blitt testet og anmeldt av britiske Goodhousekeeping.com som er imponerte over modellen. Goodhousekeeping.com har derfor valgt å gi maskinen 83 av 100 poeng.

Man bør imidlertid legge merke til at testen er av en modell som er litt større enn denne – men det er fremdeles den samme.

Ekspertene har gitt Kenwood kMix ZJX650 en god vurdering blant annet på grunn av at vannkokeren er stillegående og at den er enkel å håndtere.

Goodhousekeeping.com forklarer også at vannkokeren ikke kommer med mange ulemper. De mener imidlertid at den er forholdsvis dyr og at den kan være litt varm å ta på – noe man bør være oppmerksom på.

Ekspertene: Vannkoker som ikke skuffer

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en vannkoker som ekspertene fra Goodhousekeeping.com elsker. De forklarer at den «ikke skuffer» da den har en «fremragende yteevne».

Selv om vannkokeren ikke var den raskeste til å koke opp vannet, samt at utsiden ble litt varm, mener Goodhousekeeping.com fremdeles at modellens yteevne og effektivitet «er god».

I tillegg til dette så legger ekspertene også merke til at Kenwood kMix ZJX650 har et enkelt design. De liker størrelsen på vannkokeren svært godt da de mener den hverken er for stor eller for høy.

Ekspertene nevner også at noe av det beste ved modellen er at den er utstyrt med et flipplokk slik at det er enkelt å helle vannet i en kopp.

De gjør også forbrukerne oppmerksomme på at Kenwood kMix ZJX650 ikke kommer med en indikator som viser at vannkokeren er påslått eller holder på å koke vann.

Enkel og håndterbar vannkoker 

Kenwood kMix ZJX650 er utstyrt med et SureGrip-belegg. Dette belegget sørger for at vannkokeren er enkel å håndtere på grunn av de sklisikre og myke overflatene. På den måten er vannkokeren tryggere å betjene.

I tillegg til dette kommer Kenwood kMix ZJX650 uten en ledning, derfor kan man fylle i vann og helle det i en kopp både raskt og enkelt.

Vannkokeren har en kapasitet på til sammen 1 liter, og varmer opp vannet forholdsvis raskt på grunn av motoren som har en effekt på 2200 Watt. Kapasiteten betyr at vannkokeren egner seg godt til ca. tre personer.

Flere nyttige egenskaper

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en vannkoker i rustfritt stål med et nettfilter. Filtret sørger for at all kalk fanges opp. Det er også avtakbart, derfor er det enklere å rengjøre den etter bruk.

Videre kommer Kenwood kMix ZJX650 med en beskyttelsesfunksjon mot tørrkoking. Det betyr at den slår seg av automatisk dersom den er tom for, eller ikke inneholder nok vann.

Sist, men ikke minst, er det enkelt å plassere vannkokeren på basen. Den er nemlig utstyrt med en base på 360 grader, derfor kan man plassere den hvor som helst. Det er også mulig å finne en vannivåindikator på modellen.

På den måten kan man enklere holde øye med hvor mye eller lite vann som er i vannkokeren.

Spesifikasjoner ved Kenwood kMix ZJX650:
🔴 Høyde: 22,9 centimeter
🔴 Bredde: 13,2 centimeter
🔴 Dybde: 21,5 centimeter
🔴 Vekt: 1,04 kilo
🔴 Kapasitet: 1 liter
🔴 Motoreffekt: 2200 Watt 

Fordeler ved Kenwood kMix ZJX650:
360 graders base
Beskyttelse mot tørrkoking
Med SureGrip-belegg
Nettfilter som fanger opp kalk
Ledningsfri modell 

Her kan du se en kort presentasjonsvideo om den kolleksjonen Kenwood kMix ZJX650 er inkludert i. Videoen er produsert av Kenwood: 


Kenwood kMix HDX754

✅ God anmeldelse fra teknologimagasinet T3.com

Kenwood kMix HDX754

Butik Pris

Annoncer

.
Kenwood kMix HDX754 er blitt testet og anmeldt av teknologimagasinet T3.com – som har gitt stavmikseren en god anmeldelse. Dette har de gjort fordi de liker modellens design og tilbehør svært godt.

Ekspertene er imidlertid mindre imponerte over stavmikserens pris da de mener den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller på markedet.

Pen stavmikser som er god til å mose poteter, ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene fra T3.com får man en stavmikser som både er kraftig og effektiv. De skriver imidlertid også at denne modellen ikke er mer effektiv sammenlignet med en billigere modell fra Bosch, men at den heller er «betydelig mer attraktiv».

Ekspertene forklarer at de spesielt er imponerte over modellens teknologi som gjør at man kan starte langsomt slik at «man ikke ender med et ansikt fullt av eggeplommer».

I tillegg til dette legger de også merke til at Kenwood kMix HDX754 er «god til å mose poteter», derfor er dette en av grunnene til at man bør kjøpe denne modellen.

I tillegg til å mose poteter, kan man også bruke Kenwood kMix HDX754 til mange andre ting, derfor mener ekspertene at den er en «fremragende hjelp på kjøkkenet».

Når det kommer til ulemper så nevner ekspertene stavmikserens pris, og at den ikke kommer med en visp.

Kraftig stavmikser med TripleBlade-teknologi

Med en kraftig motor på 800 Watt samt Kenwoods TripleBlade-teknologi er man sikret en stavmikser som sørger for en rask og kontrollert yteevne.

Uansett om man skal i gang med å bake kjeks, blande sammen en suppe eller blende en smoothie, kan man få hjelp til dette med Kenwood kMix HDX754.

Med TripleBlade-teknologien er man sikret en rask og effektiv maskin uansett om man skal hakke eller blende.

Det er også mulig å bruke fem forskjellige hastigheter samt en pulsfunksjon hvis man har bruk for det.

Med de ulike hastighetene kan man selv velge hvor raskt eller langsomt det skal gå – slik at man har full kontroll over blandingen.

Enkel håndtering

Kenwood kMix HDX754 er en allsidig stavmikser som kan håndteres ved kun å bruke én hånd. Man trenger bare trykke på én enkelt knapp for at maskinen skal gå i gang med arbeidet.

Systemet bruker til sammen tre kniver til å blende, blande, hakke og så videre. De tre knivene er laget i rustfritt stål, derfor er de både robuste og holdbare.

Når man ikke bruker Kenwood kMix HDX754, kan den oppbevares i kjøkkenskapet eller bli stående på kjøkkenbenken. Stavmikseren kommer i et stilrent retro-design som vil passe godt inn på de fleste kjøkken.

Spesifikasjoner ved Kenwood kMix HDX754:
🔴 Høyde: 26,8 centimeter
🔴 Bredde: 34,2 centimeter
🔴 Dybde: 36,8 centimeter
🔴 Vekt: 2,35 kilo
🔴 Motoreffekt: 800 Watt
🔴 Antall hastigheter: 5 

Fordeler ved Kenwood kMix HDX754:
Tre kniver av rustfritt stål
Kan brukes til flere oppgaver
Med TripleBlade-teknologi
Enkel håndtering
Fem hastigheter


Kenwood TCX751

✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Kenwood TCX751

Butik Pris

Annoncer

855,00 Les mer
855,00 Les mer
855,00 Les mer
854,00 Les mer

.
De tyske ekspertene Testberichte.de har testet og anmeldt Kenwood TCX751. Her har brødristeren fått en god anmeldelse da de spesielt liker hvordan den toaster brødet og modellens ulike funksjoner.

Ekspertene skriver også at de er mindre imponerte over prisen på modellen da den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller.

Opprettstående brødrister med tinefunksjon 

Med Kenwood TCX751 får man en enkel og elegant brødrister med et retro design. Brødristeren vil derfor se attraktiv ut på en kjøkkenbenk da den også finnes i flere forskjellige farger.

På den måten kan man velge akkurat den fargen som passer best til kjøkkenets innredning.

Kenwood TCX751 er en opprettstående brødrister hvor brødet ristes på begge sider samtidig. Det vil si at man ikke trenger å snu brødet selv. Man har også mulighet til å riste to brødskiver samtidig.

Brødristeren kommer også med en tinefunksjon, derfor har man mulighet til å tilberede frossent brød i maskinen dersom det er bruk for det.

Kraftig brødrister med opplyste knapper og justerbar ristingsgrad

Kenwood TCX751 kan snus i tre ulike retninger og kommer med et fargedisplay som alltid er tent.

Brødristeren kommer også med en bagel- og oppvarmingsfunksjon man kan bruke dersom man har bruk for det.

Med bagel-funksjonen blir den overskårne siden av bagelen ristet, mens oppvarmingsfunksjonen sørger for at man kan varme opp det ristede brødet på nytt.

Selve motoren har en effekt på 900 Watt, derfor er den forholdsvis kraftig. Det er også mulig å rengjøre brødristeren raskt og enkelt på grunn av det avtakbare smulebrettet. Dette hindrer at brødristeren fylles med gamle brødsmuler.

Brødristeren er utstyrt med en justerbar ristingsgrad og opplyste knapper. De opplyste knappene gjør at man enkelt kan se hva man trykker på.

Med den justerbare ristingsgraden kan man angi temperaturen for å riste brødet slik at det blir som man ønsker. På den måten får man jevne resultater.

Ekspertene: Rister brødet optimalt, og har flere praktiske funksjoner 

Ifølge de ulike kildene som ekspertene fra Testberichte.de har laget en sammenfatning av, er Kenwood TCX751 en god brødrister som «rister brødskivene optimalt».

Det forklares at modellen rister brødet til det er gyldenbrunt, derfor vil man ikke oppleve at det svis.

Ekspertene forklarer også at brødristeren kommer med flere «praktiske funksjoner som gjør at ristingen blir enda enklere».

De mener det er en fordel at man kan velge mellom flere funksjoner da man på den måten kan riste brødet akkurat slik man vil ha det.

At man kan riste to skiver brød på begge sider samtidig er også en fordel, derfor nevnes dette flere ganger.

Flere brukere og andre kilder skriver imidlertid at brødristeren ikke er den mest velegnede til større brødskiver. Man bør derfor være klar over dette før man velger å kjøpe den.

Spesifikasjoner ved Kenwood TCX751:
🔴 Høyde: 25,7 centimeter
🔴 Bredde: 16 centimeter
🔴 Dybde: 27,2 centimeter
🔴 Vekt: 2,1 kilo
🔴 Kapasitet: To skiver brød
🔴 Motoreffekt: 900 Watt 

Fordeler ved Kenwood TCX751:
Kan riste to brødskiver på begge sider samtidig
Med tinefunksjon
Med bagel- og oppvarmingsfunksjon
Justerbar ristingsgrad
Laget i et retro design 

Her kan du se en kort presentasjonsvideo om den kolleksjonen Kenwood TCX751 er inkludert i. Videoen er produsert av Kenwood: 


Kenwood kMix COX750

✅ God vurdering hos det danske forbrukerrådet Tænk

Kenwood kMix COX750

Butik Pris

Annoncer

1.089,00 Les mer
confidentliving.no 1.117,00 Les mer

.
Kenwood kMix COX750 er blitt testet og anmeldt av det danske forbrukerrådet Tænk, som har gitt kaffemaskinen en god vurdering.

Dette har de gjort da de mener modellen lager god kaffe og er rask til å brygge en hel kanne. De er imponerte over at den er utstyrt med en aromafunksjon.

Selv om ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk generelt sett liker Kenwood kMix COX750 svært godt, nevner de at kaffemaskinen kommer med en vannbeholder og kanne som er ganske små – noe de ikke er like imponerte over.

Elegant kaffemaskin med praktiske funksjoner

Kenwood kMix COX750 er laget i et enkelt og elegant design som passer inn på ethvert kjøkken.

Kaffemaskinen er utstyrt med en kapasitet på 0,75 liter, derfor kan man brygge opptil seks kopper kaffe samtidig. Modellen kommer med flere praktiske funksjoner som for eksempel en aromafunksjon. Med denne funksjonen kan man justere kaffen slik at den passer til ens egen smak.

I tillegg til dette er Kenwood kMix COX750 utstyrt med en dryppstopp-funksjon. Dryppstopp-funksjonen gjør at man ikke trenger å vente på at kaffemaskinen er ferdig med bryggeprosessen.

Man kan nemlig fjerne kaffekannen eller helle i en kopp kaffe når man vil, og deretter sette kannen tilbake på plass slik at prosessen kan fortsette.

Med autoslukk-funksjon og permanent filter

Med Kenwood kMix COX750 får man en kaffemaskin som er utstyrt med et permanent filter. Det permanente filteret sørger for at man ikke lenger trenger å kjøpe papirfilter til maskinen. Filterkurven er avtakbar slik at den raskt kan renses når det trengs.

Det er også enkelt å bruke kaffemaskinen da de ulike innstillingene og funksjonene finnes foran på maskinen.

Videre kommer Kenwood kMix COX750 med en autoslukk-funksjon. Denne funksjonen sørger for at maskinen automatisk slår seg av når det har gått 30 minutter uten at den er blitt brukt. På den måten unngår man å bruke unødvendig med strøm.

Vannivå-indikator og varmeplate

Kenwood kMix COX750 er utstyrt med både en varmeplate og en vannivå-indikator. Varmeplaten sørger for at kaffen holder seg varm og full av smak lenger, og vannivå-indikatoren sørger for at man alltid har mulighet til å se hvor mye vann som er fylt i maskinen.

Med Kenwood kMix COX750 får man en kraftig kaffemaskin som er utstyrt med en motoreffekt på 1000 Watt. Det hjelper på kaffemaskinens yteevne da den dermed kan brygge en hel kanne med kaffe forholdsvis raskt.

Spesifikasjoner ved Kenwood kMix COX750:
🔴 Høyde: 32 centimeter
🔴 Bredde: 19 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Vekt: 4,5 kilo
🔴 Kapasitet: 0,75 liter
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt 

Fordeler ved Kenwood kMix COX750:
Motoreffekt på 1000 Watt
Med autoslukk-funksjon
Med dryppstopp-funksjon
Permanent filter
Med aromafunksjon


Om Kenwood

kenwood logo
Kenwood er et svensk merke som ble grunnlagt i 1947 av Kenneth Kenwood. Helt fra begynnelsen av fokuserte Kenwood på kunst og maskiner, derfor hadde de som mål å utvikle produkter som hverken gikk på kompromiss med design eller kvalitet.

Kenwoods reise begynte med en brødrister som raskt ble populær da den kunne riste en brødskive på begge sider samtidig. Virksomheten ble svært populær på 1950-tallet da de ble kjent internasjonalt, og Kenwood er blitt større med årene. Nå er Kenwood ett av verdens ledende produktmerker.

Virksomheten hadde som mål å være en hjelpende hånd på kjøkkenet hos både profesjonelle kokker og vanlige matelskere. Derfor har de utviklet en lang rekke kjøkkenprodukter som for eksempel brødristere, blendere, kaffemaskiner, håndholdte miksere og mye mer.

Kenwood har kommet ut med flere ulike serier – blant annet kMix-serien som er en av de mest populære. Her er det blitt satt fokus på et flott design med fine farger – samt brukervennlige og effektive produkter.

I dag finnes Kenwood på flere ulike kjøkken mange steder i verden, og er en ledende produsent som opererer i mange forskjellige land.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke Kenwood kMix modeller er best i test?

Kenwood kMix KMX750, Kenwood kMix HMX750 og Kenwood kMix ZJX650

🧐 Hva er Kenwood kMix?

Kenwood kMix er en serie av stilige kjøkkenapparater i forskjellige livlige farger fra det britiske kvalitetsmerket Kenwood.

🤔 Hvem er Kenwood?

Kenwood er en britisk produsent av en lang rekke forskjellige kjøkkenapparater. Siden firmaets grunnleggelse i 1949 har de fokusert på å utvikle produkter som verken går på kompromiss med design eller kvalitet.


Gjennomgang av testkilder 

Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰 
Det danske forbrukerrådet Tænk lager tester og anmeldelser av ulike forbrukerprodukter. I denne omgang er det snakk om produkter fra Kenwood kMix-serien. Her har de testet produktene med fokus på deres spesifikasjoner og funksjoner.

Du kan lese anmeldelsen av Kenwood kMix KMX750 og Kenwood kMix COX750 her og her. Du bør imidlertid være oppmerksom på at full tilgang krever et abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧 
Den britiske nettsiden Goodhousekeeping.com hjelper forbrukerne med å finne de beste produktene til hus og hage. På nettsiden kan man derfor finne både oppskrifter og artikler om diverse emner.

Goodhousekeeping.com tester og anmelder også forbrukerprodukter. Her har de testet produkter fra Kenwood kMix-serien som for eksempel Kenwood kMix KMX750, Kenwood kMix HMX750 og Kenwood kMix ZJX650.

Ønsker du å lese anmeldelsene av de ulike produktene så kan du klikke her, her eller her.

Mixerreviews.co.uk 🇬🇧 
Hos den britiske nettsiden Mixerreviews.co.uk tester og anmelder de ulike kjøkkenmaskiner slik at du enklere kan finne de beste. Her har de testet Kenwood kMix HMX750. Les hele testen her.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön lager tester av produkter som brukes av forbrukere i hverdagen. Her har ekspertene testet et produkt fra Kenwood kMix-serien.

Du kan lese anmeldelsen av produktet her. Du bør imidlertid være oppmerksom på at full tilgang krever et abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er et tysk magasin som spesialiserer seg på anmeldelser og tester. På grunnlag av resultater og brukeranmeldelser fra forskjellige kilder, vurderer de ulike typer produkter slik at leserne kan se resultatene. Her har de vurdert to produkter fra Kenwood kMix-serien, nemlig Kenwood kMix HMX750 og Kenwood TCX751. Les anmeldelsene her og her.

T3.com 🇺🇸
T3.com er et amerikansk teknologimagasin som leverer nyheter, anmeldelser, guider og artikler om teknologi og elektronikk. T3.com anmelder og tester et vell av produkter som for eksempel stavmiksere. Her har de testet noen av de beste stavmikserne som finnes på markedet – inkludert Kenwood kMix HDX754. Les hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧 
Forbrukermagasinet Which.co.uk er en britisk nettside som leverer tester og anmeldelser av forbrukerprodukter. De tester massevis av produkter slik at du kan finne ut hvilket produkt som passer best til dine behov. Her har de testet stavmikseren Kenwood kMix KMX750 BLX750.

Les testen av Kenwood kMix KMX750 her. 

Du bør imidlertid være oppmerksom på at det krever et abonnement dersom du vil lese hele testen.


Andre relevante tester og artikler

I denne testen har vi gått igjennom en lang rekke modeller fra Kenwood kMix-serien som har klart seg best i test.

Dersom man allerede kjenner til Kenwood så vet man at de er ledende produsenter på markedet når det kommer til kjøkkenutstyr. De ligger spesielt helt i front når det kommer til kjøkkenmaskiner. Ønsker du å få en bred oversikt over Kenwood sine ulike modeller så kan du lese vår generelle Kenwood kjøkkenmaskin test her.

Du kan også lese spesifikke tester om produkter i Kenwood-serien – som for eksempel vår Kenwood Chef test og vår Kenwood Major test. Her finner du en oversikt over ekspertenes favoritter, samt en prissammenligning slik at du raskt og enkelt kan finne din nye kjøkkenmaskin fra Kenwood til best mulig pris.

Kanskje du ikke bare er interessert i produkter fra merket Kenwood. Da har vi her hos Forbrukerliv en lang rekke med artikler som kan være spennende for deg.

Les for eksempel vår DeLonghi test eller vår KitchenAid Artisan test. Felles for disse testene er at de er designet på samme måte som denne Kenwood kMix testen, derfor finner du en dyptgående gjennomgang av de ulike produsentenes produkter som har fått best anmeldelser av eksperter.

Du kan også lese noen av våre generelle tester som gir deg en oversikt over hva markedet ellers har å by på – samtidig som vi viser deg de produktene som har klart seg best i ekspertenes tester.

Her finner du blant annet vår Blender test, vår Vannkoker test, vår Foodprosessor test, vår Stavmikser test og vår Håndholdt mikser test. Vi har også inkludert en prissammenligning slik at du raskt kan finne den forhandleren som selger produktene til best mulig pris.