Electrolux støvsuger test – Finn de beste støvsugerne fra Electrolux her

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen ser vi nærmere på de beste støvsugerne fra merket Electrolux. Støvsugerne har vært igjennom flere tester, og etter nøye vurderinger, har ekspertene vurdert at disse Electrolux-støvsugerne er de beste.

I tillegg til Electrolux-støvsugerne har vi også inkludert testvinnende støvsugere fra andre merker, for å vise hvilke alternativer til Electrolux, som er verdt å vurdere.

Vi har gjennomgått ulike tester, for å kunne guide deg til å finne en støvsuger som passer dine behov. Vi har sett nærmere på tester fra den svenske Råd & Rön, samt diverse aviser som Søndagsavisen, svenske Expressen og TV-kanalen SVT Plus. Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til, nederst i denne artikkelen.

Denne Electrolux støvsuger testen inneholder:

🔸 Oversikt over de beste Electrolux-støvsugerne, samt et par fra andre merker.
🔸 Råd og tips til bedre støvsuging og hvordan du kan forhindre allergier i hjemmet.
🔸 Guide til å bruke riktig munnstykker, når du støvsuger.
🔸 Informasjon om Electrolux.
🔸 Gjennomgang av diverse tester, som vi har undersøkt og analysert.

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.

Merk også: som en del av EU sin økodesign- og energimerkingsordning, kom det i 2014 nye energikrav for støvsugere, hvor støvsugere ble pålagt å maksimalt ha en effekt på 1600 watt. 1.september 2017 senkes kravet ytterligere, til 900 watt. I tillegg er det rapportert at støvsugere skal være energimerket, og både filtreringskapasitet og lydnivå må stå på etiketten.


Electrolux EUO9GREEN UltraOne

✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux EUO9GREEN 

.
Modellen EUO9GREEN UltraOne fra Electrolux er  testet av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Modellen har fått gode anmeldelser fra hold da Råd & Rön har kåret støvsugeren til testvinner.

Støvsugeren ligger i klasse A for rengjøringsevne av både harde gulv og gulvtepper. Derfor vil den være et opplagt kjøp dersom man har behov for en støvsuger som kan støvsuge flere ulike overflater.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne har en yteevne som sies å være blant de beste når det gjelder støvsugere. Selv om yteevnen er høy forblir energiforbruket lavt. Denne modellen ligger nemlig i energiklasse A – derfor er støvsugeren snill mot både miljøet og lommeboken.

Denne modellen bruker 65% mindre energi i forhold til hva andre støvsugere i samme energiklasse bruker.

Effektiv motor med god arbeidsradius

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er utstyrt med en effektiv motor med en effekt på til sammen 850 Watt. Det betyr at modellens sugeevne er optimal. Med støvsugerens innebygde Silent Air-teknologi er denne modellen stillegående med en forbedret slange – derfor er lydnivået såpass lavt. En samtale i normalt stemmeleie sies å ha et lydnivå på 60 dB, og denne støvsugeren har et lydnivå på 65 dB. Derfor kan man lett høre på musikk eller se på TV mens man støvsuger uten at det vil være særlig forstyrrende.

Når det kommer til støvsugere er det viktig å ha en lang ledning da dette betyr at man får en god arbeidsradius. Jo bedre arbeidsradius, desto færre ganger trenger man å finne en ny stikkontakt. Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne får man en arbeidsradius på 12 meter – derfor kan man støvsuge større arealer på én gang.

I tillegg kommer modellen med en ledningsoppruller. Alt man trenger å gjøre er å trykke på en knapp for at ledningen skal trekkes tilbake på plass igjen. Støvsugerens høyde kan også justeres via teleskoprøret – man kan stille det inn slik at den passer til ens egen høyde.

Med en støvsugerposekapasitet på 5 liter er det mulig å bruke den opptil 80% lenger enn andre støvsugerposer på markedet. Denne posen er utstyrt med en hygienisk lukking og filtrering. Med filtreringen vil luften holdes frisk og ren. Dersom man er i tvil om posen må tømmes eller ikke kan man ta en titt på displayet for å finne ut av dette. Her vil det finnes en indikator som viser om posen må tømmes eller byttes.

Allergivennlig modell med 2 munnstykker

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er kjent for å være en allergivennlig støvsuger da den er utstyrt med et Allergi Plus-filter. Dette filteret er vaskbart, og derfor er det viktig at man husker å vaske det jevnlig – enten for hånd eller i vaskemaskinen.

Dette filteret forhindrer mer enn 99% av støvpartiklene i å komme ut i luften. Derfor vil luften alltid være frisk og ren – noe som er en fordel for forbrukere som lider av enten astma eller allergi.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne kommer med 2 munnstykker. Disse munnstykkene er utstyrt med hver sin funksjon og kalles: AeroPro Parketto Pro parkettmunnstykke og FlowMotion kombimunnstykke. Kombimunnstykket er støysvakt, men har likevel høy sugeevne.

Det følger også med andre munnstykker ved kjøp av denne modellen – som for eksempel et møbelmunnstykke, et fugemunnstykke og et børstemunnstykke. Med disse er det mulig å støvsuge mange forskjellige overflater ved hjelp av Electrolux EUO9GREEN UltraOne.

Enkel betjening og myke gummihjul

Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne trenger man ikke være bekymret for om gulvet blir skadet, slitt eller ripete når man bruker denne støvsugeren.

Modellen er nemlig utstyrt med 360 graders myke gummihjul som er spesiallaget for å kunne kjøre forsiktig over alle typer gulv. Det betyr at de ikke kommer til å skade gulvet. Hjulene er også støysvake og følger alle ens bevegelser slik at støvsugeren følger etter.

Hvis man skal inn bak planter eller under en sofa vil det være enkelt med denne fleksible modellen da håndtaket er har en ergonomisk passform. Det vil si at den er enkel å håndtere og at man har god kontroll over styringen. Det er også et bærehåndtak både på toppen og på framsiden av støvsugeren.

Spesifikasjoner ved Electrolux EUO9GREEN – mål:
🌀 Høyde: 25,5 centimeter
🌀 Bredde: 30,7 centimeter
🌀 Lengde: 50,2 centimeter
🌀 Vekt: 5,8 kilo 

Spesifikasjoner ved Electrolux EUO9GREEN – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: A
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 26,8
🔴 Motoreffekt: 850 watt
🔴 Lydnivå: 65 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordeler ved Electrolux EUO9GREEN:
Arbeidsradius på 12 meter
 Kommer med forskjellige munnstykker
 Lavt energiforbruk
 God rengjøringsevne på harde gulv og gulvtepper
 Myke hjul som ikke skader eller lager riper i gulvet
 God for allergikere og astmatikere


ELECTROLUX ESP72DB Silent Performer

Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön 
✅ 8.55 av 10 poeng hos britiske Toptenreviews.com

ELECTROLUX ESP72DB

.
Electrolux ESP72DP Silent Performer er blitt anmeldt av ulike eksperter. Dette inkluderer den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og britiske Toptenreviews.com. Alle ekspertene er imponerte over Electrolux ESP72DP Silent Performer – derfor har de gitt modellen positive vurderinger.

Britiske Toptenreviews.com har gitt støvsugeren 8.55 av 10 poeng. Sist men ikke minst har svenske Råd & Rön kåret støvsugeren til toppscorer sammenlignet med de andre modellene i testen.

Denne modellen er klassifisert med en god rengjøringsevne når det kommer til harde gulv – her ligger den i klasse A. Støvsugeren er imidlertid også god til støvsuging av gulvtepper, og her ligger den i klasse B.

Siden gulvtepper som regel er vanskeligere å støvsuge enn harde gulv så er dette en god plassering for en støvsuger. Electrolux ESP72DP Silent Performer kan derfor brukes til flere ulike underlag. Det er også mulig å bruke modellen på forskjellige overflater – spesielt ved bruk av DustMagnet Silent-munnstykket.

Toptenreviews.com har vurdert Electrolux ESP72DP Silent Performer og er imponert over modellen. De mener dette vil være et godt valg av støvsuger til mange familier.

Med modellens gode arbeidsradius og kraftige sugeevne mener ekspertene at man raskt og enkelt kan ta seg av støvsugingen. De mener imidlertid at man skal legge merke til at den er litt langsom til å suge opp skitt fra gulvet sammenlignet med andre modeller de har vurdert i diverse tester.

Praktisk modell med lavt energiforbruk

Electrolux ESP72DP Silent Performer har et lavt energiforbruk – derfor er den snill mot både lommeboken og miljøet. Støvsugeren ligger nemlig i energiklasse A – noe som er en god klasse når det gjelder støvsugere.

Denne modellen har en god arbeidsradius på opptil 12 meter. Det betyr at man lett kan støvsuge større arealer på én gang da man slipper å måtte bytte stikkontakt hele tiden.

Med støvsugerens automatiske ledningsoppruller er det ikke bare enkelt og praktisk å støvsuge – det er også lett å bli ferdig med støvsugingen da alt man trenger å gjøre er å trykke på en knapp med foten eller hånden for å rulle inn ledningen etter bruk.

En støvsugerpose skal helst ha en god kapasitet da det betyr at posen kan holde lenger. Man trenger heller ikke tømme eller bytte ut posen hele tiden. Denne posen har en kapasitet på 3.5 liter og er utstyrt med en hygienisk lukking.

På modellens display finnes det også en indikator hvor man raskt og enkelt kan finne ut om det er på tide å tømme posen eller om den fortsatt klarer et par runder til med støvsuging.

Fokus på enkel betjening uten skader og slitasje

Med Electrolux ESP72DP Silent Performer er det lagt fokus på enkel betjening og at modellen ikke skal føre til slitasje eller andre skader – ikke bare når det gjelder ryggen, men også når det er snakk om gulv og møbler.

Electrolux ESP72DP Silent Performer er nemlig utstyrt med en 360 graders Motion-teknologi samt en ErgoShock-støtdemper. Med Motion-teknologien er det enkelt å komme til i vanskelige kriker og kroker da støvsugerens hjul kan snus helt rundt og i alle retninger. Derfor blir det enklere å styre og kontrollere støvsugeren – også når man skal komme til rundt diverse møbler, planter og ledninger.

Man trenger ikke være redd for at gulv eller møbler skal bli slitt, få riper eller bli stygge etter støvsuging. Denne modellen er ikke bare utstyrt med gummihjul – den har også en ErgoShock-støtdemper. Denne støtdemperen fungerer som en støtpute mellom møbler, planter og støvsugeren. Hvis man støter på en sofa vil det ikke skje noe med den fordi støtdemperen går imellom støvsugeren og hvert enkelt møbel.

Justerbart teleskoprør og sugeevne

Modellen Electrolux ESP72DP Silent Performer kommer med et justerbart teleskoprør som kan stilles inn etter behov. Det betyr at man kan stille inn støvsugerens høyde etter ens egen kroppshøyde slik at man slipper å bøye seg ned eller posisjonere seg feil mens man støvsuger – noe som kan gå utover ryggen. Med modellens klikksystem kan man justere røret opp eller ned etter behov.

Electrolux ESP72DP Silent Performer kommer også med et hygienisk filter som sørger for at luften ikke blir tilgriset og skitten – den vil faktisk holde seg ren og frisk da støvpartiklene fjernes. Derfor er dette et godt valg av støvsuger for brukere som lider av enten astma eller allergi.

Det kan være en fordel å kunne regulere sugeevnen på støvsugeren dersom man vil være sikker på at den fungerer optimalt. Dette avhengerav underlaget og hvor skittent det er. Med Electrolux ESP72DP Silent Performer er det mulig å regulere sugeevnen selv ved å trykke på en knapp. Her kan man justere sugeevnen opp eller ned avhengig av hva slags underlag man skal støvsuge og hvor skittent det er.

Spesifikasjoner ved Electrolux ESP72DB – mål:
🌀 Høyde: 23,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,3 centimeter
🌀 Lengde: 44,1 centimeter
🌀 Vekt: 4,47 kilo 

Spesifikasjoner ved Electrolux ESP72DB – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: B
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 21,4
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydnivå: 70 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordeler ved Electrolux ESP72DB:
Spesielt god på hardegulv
God arbeidsradius
God til astmatikere og allergikere
Selvregulering av støvsugerens sugeevne
Enkel betjening med 60 graders Motion-teknologi
Kommer med en ErgoShock-støtdemper 


Electrolux PD91-4MG

God vurdering hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

 Electrolux PD91-4MG 

.
Modellen Electrolux PD91-4MG er en energivennlig og fleksibel støvsuger med systemene FlowMotion og PureFlow. Dette sørger for en optimal yteevne, noe den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön er enige i da de har gitt modellen en god vurdering. Motoreffekten er på 650 Watt.

Med FlowMotion kombimunnstykket er det mulig å bruke støvsugeren på alle slags gulv. Den patenterte teknologien sørger for en stille rengjøring med bedre støvopptak.

Det er lagt opp til at modellen kan rengjøre alle slags gulv da Electrolux PD91-4MG har fått toppkarakteren A når det kommer til støvsuging av både harde gulv og gulvtepper. Lydnivået er på 69 dB, som ikke er den mest stillegående modellen sammenlignet med andre modeller.

Electrolux PD91-4MG er utstyrt med et lett teleskoprør i aluminium som sørger for en lett og enkel rengjøring. Siden teleskoprøret er langt unngår man å få vondt i ryggen under støvsugingen da man kan stille inn og justere lengden etter behov.

I tillegg er støvsugeren utstyrt med et klassisk håndtak som er laget slik at luftgjennomstrømningen er optimal. Hvis man vil regulere modellens sugeevne kan dette gjøres manuelt på selve støvsugeren.

Energibesparende modell med vaskbart HEPA 12-filter

Electrolux PD91-4MG er en modell hvor det er satt stort fokus på å gjøre støvsugeren så allergivennlig som mulig. Modellen har derfor et HEPA 12-filter med Allergy Plus-teknologi som sørger for å fange opp mikroskopiske støvpartikler og skitt slik at hjemmet alltid vil være så støvfritt som mulig.

Filteret er vaskbart slik at man kan bruke det om og om igjen dersom man vasker det jevnlig.

Denne modellen er energibesparende og ligger i en av de beste energiklassene når det kommer til støvsugere. Electrolux PD91-4MG ligger i energiklasse A, derfor er dette en modell som er snill mot lommeboken, energibesparende og miljøvennlig.

12 meters arbeidsradius og enkelt posesystem

Med Electrolux PD91-4MG er det enkelt å støvsuge flere rom på én gang. Arbeidsradiusen er på 12 meter, derfor slipper man å måtte finne en ny stikkontakt hele tiden. Støvsugeren kommer med en automatisk ledningsoppruller som gjør at man slipper å slite med å få ledningen på plass etter støvsugingen.

Posesystemet er enkelt å håndtere da posens lukkemekanisme raskt forsegler posen når man skal tømme den. Hvis man ikke har så lyst til å ta i selve posen så har modellen et praktisk håndtak som sørger for at man ikke kommer i kontakt med selve støvsugerposen.

Støvsugerposen har en kapasitet på hele 5 liter – derfor holder den opptil 80% lengre enn mindre poser.

Når man skal finne ut om det er på tide å tømme støvsugerposen trenger man bare å ta en titt på støvsugerens indikator for full støvsugerpose. Dette finner man på displayet, og her kan man se om posen skal tømmes eller om den holder litt til.

360 graders myke gummihjul og enkel å oppbevare

Øverst og foran på Electrolux PD91-4MG finnes det et ergonomisk håndtak som gjør det enklere å bære støvsugeren fra ett rom til et annet. Det er enkelt å oppbevare modellen da den ikke tar mye plass. Den kan oppbevares både horisontalt og vertikalt.

Både rør og slange kan settes fast på støvsugeren når den står oppreist eller er i normal posisjon. Derfor kan den enkelt settes bort i et skap eller i et hjørne.

Med støvsugerens myke gummihjul er det ingen fare for å skade eller lage riper i gulvet. Modellen har et 360 graders nesehjul som sørger for at man kan kjøre støvsugeren rundt etter behov. Den kan enkelt nå inn i hjørner og kroker, og modellen følger brukerens bevegelser når man går rundt.

Støvsugeren er energivennlig og ligger i energiklasse A+.

Spesifikasjoner ved Electrolux PD91-4MG – mål:
🌀 Høyde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Lengde: 51 centimeter
🌀 Vekt: 7,1 kilo 

Spesifikasjoner ved Electrolux PD91-4MG – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: A
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydnivå: 69 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordeler ved Electrolux PD91-4MG:
Arbeidsradius på 12 meter
God påharde gulv og gulvtepper
Selvregulering av sugeevne
360 graders nesehjul og myke gummihjul
Enkel oppbevaring
Allergivennlig og vaskbart HEPA 12-filter


Electrolux PD91-4DB

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux PD91-4DB

.
Electrolux PD91-4DB er blitt testet og anmeldt av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Svenske ekspertene er imponerte over støvsugeren som de har gitt en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort på grunn av støvsugerens effektive sugeevne og gode kvalitet.

Ekspertene skriver til gjengjeld at Electrolux PD91-4DB er ikke er så god til å støvsuge hår på gulvtepper.

Effektiv støvsuger med parkeringsfunksjon

Med Electrolux PD91-4DB får man en effektiv støvsuger med en motoreffekt på 650 Watt, og derfor har den en god sugeevne.

Sugestyrken kan reguleres på de store knappene på støvsugeren. Modellen har et lydnivå på 69 dB, så derfor bråker ikke mye når den er i bruk. Til sammenligning har en normal samtale et lydnivå på rundt 60 dB.

Støvsugerens pose har en kapasitet på fem liter, og selve arbeidsradiusen ligger på 12 meter. Den egner seg derfor også godt til store rom. Takket være teleskoprøret kan man i tillegg justere lengden på røret alt etter ønske og behov.

I tillegg kommer Electrolux PD91-4DB med en parkeringsfunksjon der rør og slange kan parkeres på støvsugeren både når den står i normal posisjon og når den står oppreist.

Manøvreringsdyktig støvsuger

Electrolux PD91-4DB er utstyrt med et FlowMotion-system, og det gjør det enkelt å manøvrere den rundt i hele huset. Samtidig har modellen gummierte XL-hjul som kan kjøre overalt samt et 360-graders nesehjul som dreier med støvsugeren hele veien.

I tillegg er støvsugeren laget med et PureFlow-system som øker energieffektiviteten med 30 % uten at det går på kompromiss med sugeevnen.

Electrolux PD91-4DB er spesielt godt egnet til å samle opp støv på harde gulv.

På grunn av det forseglede filtersystemet så blir opptil 99,9 % mikrostøv samlet opp under støvsugingen, og deretter blåses det ut helt ren luft. Dette er med på å sikre et renere inneklima.

Flere forskjellige munnstykker

Electrolux PD91-4DB kommer med flere forskjellige munnstykker som er laget til hvert sitt formål. Ved kjøp av støvsugeren følger det både med et FlowMotion-kombimunnstykke, et Parketto Pro-munnstykke samt AeroPro 3-i-1-tilbehør.

FlowMotion-kombimunnstykket er designet til å fungere på både tepper og harde gulv, og Parketto Pro-munnstykket er spesielt velegnet til harde gulv.

AeroPro-tilbehøret består av et lite tilbehørsmunnstykke med tre funksjoner. Her har man både en børste, et fugemunnstykke samt et møbelmunnstykke i det samme tilbehør.

Sist, men ikke minst er Electrolux PD91-4DB utstyrt med et CleanLift-håndtak. Dette gjør det mulig å bare klikke av posen med en skånsom håndbevegelse slik at poseskiftet foregår mer hygienisk.

Spesifikasjoner ved Electrolux PD91-4DB – mål:
🌀 Høyde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Lengde: 51 centimeter
🌀 Vekt: 5,6 kilo

Spesifikasjoner ved Electrolux PD91-4DB – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på hardt gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på teppe: A
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydnivå: 69 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordeler ved Electrolux PD91-4DB:
Flere forskjellige munnstykker
PureFlow-system
FlowMotion-system
Forseglet filtreringssystem
CleanLift-håndtak
Parkeringsfunksjon


Andre testvinnere

Ovenfor har vi gjennomgått en rekke Electrolux-støvsugere, som enten er testvinnere og/eller har fått toppkarakter i ulike tester. Det er flere gode støvsugere på markedet, og i denne delen vil vi gjennomgå et par støvsugere fra andre merker, som også har utmerket seg i tester.

Målet er å være så nyansert som mulig og gi bedre oversikt over hvilke andre alternativer som er tilgjengelig på markedet.

Vi vurderer alternative støvsugere på samme måte, slik at det gir deg bedre mulighet til å sammenligne og finne en støvsuger som passer godt for deg.


Miele Complete C3 Ecoline

✅ Testvinner hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön
✅ Gode forbrukervurderinger

Miele Complete C3 Ecoline

.
Miele har lansert en rekke støvsugere under serienavnet C3. Forbrukere som har kjøpt denne modellen hos tyske Amazon, har også vært svært fornøyd med modellen, siden elleve av tolv kjøpere har gitt den fem stjerner.

Sterk base

Miele Complete Ecoli er C3-seriens basismodell, men den er utrolig robust og har gode filtre, som for eksempel et HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air og er et svært effektiv filter når du vil holde små partikler borte.

Motoren er sterk, noe som betyr at maskinen kan suge opp selv små støvkorn. Standard-munnstykket er veldig bra og gir en god støvsuging, der støv og skitt ender i støvposen, som rommer 4,5 liter. Det er flere liter mer enn hos gjennomsnittlige poser, som du finner hos en del av de andre testvinnende støvsugerne. Det sikrer en bedre og mer effektiv støvsuging, og posen behøver ikke å skiftes så ofte.

Gode funksjoner

Dette Miele-produktet tar hensyn til brukerens komfort. Støvsugeren har nemlig en rekke praktiske funksjoner, blant annet har den en holder for støvsugerrør på siden, slik at du ikke trenger å legge røret på gulvet hver gang du stopper. I tillegg er ledningsopprulleren veldig praktisk. Du må bare trykke på knappen en gang, siden Miele Complete Ecoline har en innebygd og automatisk opprullingsfunksjon, som ruller ledningen sammen ved et enkelt trykk.

Enkel å bruke

I tillegg til de praktiske funksjonene er modellen enkel å bruke, og du kan komme bedre til med en bevegelsesradius på cirka elleve meter. Maskinen er lett å vedlikeholde, og det er også enkelt å skifte filtre, både motorfiltre og utblåsningsfiltre. Filtrene er som nevnt virkelig bra, så denne modellen har lavt partikkelutslipp. Miele Complete Ecoline sin basismodell er også veldig miljøvennlig, siden den har så lavt energiforbruk. Med en vekt på over åtte kilo, r modellen blant de tyngre, men til gjengjeld sikrer den høye vekten, at maskinen kjører jevnt over gulvet og gir god stabilitet når du går grundig til verks. 

Utvalgte fordeler ved Miele Complete C3 Ecoline:
Suger bra og sterkt
Har gode filtre
Stor støvpose på 4,5 liter
Gode funksjoner som gjør arbeidet enklere
Lett å vedlikeholde og rengjøre


Nilfisk Elite RCL14E08A2

God vurdering hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön 

Nilfisk Elite RCL14E08A2

.
Nilfisk Elite RCL14E08A2 er fra produsenten Nilfisk, som er kjent for å lage støvsugere av god kvalitet. Denne modellen er intet unntak og har fått flere gode anmeldelser av ekspertene.

Svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön er imponerte over den kraftige støvsugeren som har fått gode vurderinger fra instansene.

Støvsugeren ligger i energiklasse A++, derfor er dette en energivennlig og energibesparende modell. I tillegg har modellen fått toppkarakteren A når det kommer til støvsuging av harde gulv, og karakteren B for støvsuging av gulvtepper.

Det årlige energiforbruket ligger på 15,8, noe som er mindre sammenlignet med mange andre modeller på markedet. Derfor er denne modellen bra for både miljøet og lommeboken.

God arbeidsradius med lang slange og langt rør

Støvsugere fra Nilfisk er kjent for å ha lange slanger og lange rør. Med denne modellen får man slange og rør som er hele 3,2 meter langt. Dette er en fordel da det vil gjøre støvsugingen enklere. Støvsugere med korte slanger følger alltid brukeren rett i hælene, noe som kan være irriterende når man prøver å gjøre rent.

Med denne modellen gir den lange slangen og det lange røret brukeren mulighet til å bevege seg langt unna støvsugeren før den følger etter.

I tillegg til en lang slange og et langt rør er Nilfisk Elite RCL14E08A2 utstyrt med en lang ledning på 8 meter. Det vil si at den har en arbeidsradius på til sammen 11,2 meter. Da slipper man å hele tiden måtte finne en ny stikkontakt.

Enkel betjening med et ergonomisk håndtak

Man betjener Nilfisk Elite RCL14E08A2via håndtaket. Det vil si at alle innstillingene man trenger kan velges via håndtaket. Dette gjør modellen både brukervennlig og praktisk da man slipper å bøye seg ned for å trykke på forskjellige knapper og justere de ulike innstillingene.

Håndtaket er ikke bare smart – det er også ergonomisk da grepet er behagelig.

Via håndtaket kan man slå støvsugeren av og på, i tillegg til at man kan justere sugestyrken. Å justere sugestyrken kan være effektivt avhengig av hva slags gulvtype man støvsuger.

Siden man kan justere sugestyrken via håndtaket kan man justere innstillingene umiddelbart uten å måtte bøye seg ned til selve støvsugeren. Dette sparer ikke bare tid, men gjør også støvsugingen mer effektiv da man hele tiden kan bytte mellom innstillingene. 

Allergivennlig modell, motoreffekt og lydnivå

Denne modellen er utstyrt med et Ultra+ Filtration-system med en lufttett konstruksjon, et HEPA 14-filter og en mikrofiber støvsugerpose. Alle disse funksjonene kombinert sørger for å holde på selv de minste støvpartiklene – noe som spesielt er en fordel for allergikere og astmatikere.

Posestørrelsen er på 3,2 liter, derfor kan man lett støvsuge store deler av huset flere ganger før man trenger å tømme posen. Posen er laget for å være brukervennlig slik at det er raskt og enkelt å skifte den. Nilfisk kaller dette for et «ergonomisk poseskift».

Støvsugerens motoreffekt er på 450 Watt. I tillegg har den et lydnivå på 68 dB. Ingen av disse ligger på topp når det gjelder motoreffekt og lydnivå blant støvsugere, men til gjengjeld får man en energibesparende støvsuger med mange andre funksjoner.

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – mål:
🌀 Høyde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Lengde: 45 centimeter
🌀 Vekt: 7,2 kilo 

Spesifikasjoner ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): B
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: B
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 15,8
🔴 Motoreffekt: 450 watt
🔴 Lydnivå: 68 dB
🔴 Arbeidsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,2 liter

Fordeler ved Nilfisk Elite RCL14E08A2:
Arbeidsradius på 11,2 meter
God på harde gulv
Selvregulering av sugeevne
Betjening og justering via håndtaket
Energiklasse A++
Allergivennlig HEPA 14-filter


Tips til bedre støvsuging – gjør du det riktig?

Det er svært få, som liker å dra støvsugeren ut av skapet og bruke tid på å gjøre gulv og tepper skinnende og støvfrie. For de fleste er det en kjedelig og nødvendig del av hverdagen, og du tenker sannsynligvis ikke over teknikker eller mønstre, når du flytter støvsugeren. Det bør du kanskje gjøre? Side2.no har gitt råd som vil bidra til mer effektiv støvsuging.

1) Støvsuging i flere retninger: Støvsuger du bare i én retning, får du ikke med deg alt støvet. Støvsug gjerne i en M-figur eller en W. Eventuelt kan du først støvsuge frem og tilbake, før du gjøre det på kryss og tvers.

2) Bruk riktig tilbehør: Ikke bruk bare standard munnstykke når du støvsuger. Se hvilke andre munnstykker som følger med støvsuger, og se hvordan ulike munnstykker passer til ulike ting. Du finner ofte en til tepper, en til møbler osv.

3) Fjern de store tingene: Det er ikke meningen at du skal støvsuge leker, mynter og annet når du støvsuger. Det kan ødelegge maskinen, så fjern dem før støvsugingen begynner.

4) Skift støvpose: Mange støvposer kan inneholde flere liter med støv og smuss. Det er mye, men det er fortsatt lurt å bytte posen før den er full. Hvis støvposen blir for full, blir sugeevnen dårligere, og du får et mindre effektivt resultat når du støvsuger. Skift gjerne posen når den 2/3 full.

5) Tørk overflatene først Om du skal ta storrengjøringen, må du huske å tørke støv av overflatene i huset, før du støvsuger. Ofte ligger det en del støv på overflatene, og mye av dette støvet kan dette ned på gulvet når du bruker kluten. Hvis du tørker overflatene etter støvsugingen, risikerer du å støvsuge dobbelt.


Bruk riktig munnstykke når du støvsuger

Når du kjøper en ny støvsuger, følger det ofte med flere forskjellige munnstykker. Kanskje synes du at de ligner for mye på hverandre, eller du er usikker på hva de kan. Men hvert munnstykke har faktisk en spesiell funksjon.

Nettstedet Whiteaway har laget en guide for bruk av riktige munnstykker for å forbedre støvsugingens effektivitet

1) Munnstykker for harde gulv: Det såkalte munnstykket for “parkettgulv” er den beste løsningen for å støvsuge harde underlag som flislagte gulv eller tregulv. Dette munnstykket er utstyrt med veldig stive hår på undersiden, noe som vil gi en mer effektiv rengjøring.

2) Munnstykker for tepper: Det er to forskjellige munnstykker som fungerer godt til støvsuging av tepper. Det ene kalles “turbomunnstykke” og den andre for et “motorisert munnstykke”. Turbomunnstykket har roterende børster, som sikrer en effektiv innsamling av støv og smuss, som kan skjule seg i teppet. I hjem med kjæledyr, kan det derfor være lurt å bruke turbomunnstykket, som er spesielt god til å plukke opp dyrehår. Det motoriserte munnstykket har en innebygd motor, som gjør rengjøringen mer effektiv, siden motoren gir munnstykket ekstra sterk sugeevne. Det motoriserte munnstykket er i likhet med turbomunnstykket, lurt å bruke for husstander som har dyr.

3) Kombinasjons-munnstykket: Akkurat som hos parkettmunnstykket, er kombinasjons-munnstykket utstyrt med veldig stive hår. Det er derfor ideelt å bruke for harde gulv og tepper. Det smarte ved dette munnstykket, er at hårene kan heve eller senke seg etter behov, ved å trykke på en knapp på toppen.

4) Spesialistmunnstykker: Hvis du har mer spesifikke behov, bør spesialistmunnstykkene tas i bruk. Her finner du møbelbørster og møbelmunnstykker, som er laget for å støvsuge møbler. De er begge smale, slik at de lettere kan manøvreres inn i hull og sprekker. De er også laget for å være skånsomme mot stoffet på møblene. Det finnes også et fugemunnstykke, med en lang, tynn form, som er skapt for å støvsuge i sprekker og andre steder der det er vanskelig å komme til med et standard munnstykke.


Seks tips for å forebygge allergi i hjemmet

De fleste har hørt at støvmidd finnes overalt i hjemmet vårt. De fleste vet også at hjemmet kan gi allergi, men dessverre er det ikke mange som tenker over det i hverdagen. Hvis du først får allergi mot husstøvmidd, kan det få ubehagelige konsekvenser både for helse og livskvalitet. Dessverre er det mange typer allergier vi kan få i hjemmet. Produsenten Neutral har mange gode tips for å forhindre allergi:

1) Luft ut: Luften ut i hjemmet så ofte som mulig. La gjerne vinduene stå åpne i fem til ti minutter, et par ganger om dagen.

2) Husk støvsuging: Støvet setter seg overalt, og det er nesten umulig å unngå støv. Husk å støvsuge ofte, og ikke glem hjørner, sprekker og møbler.

3) Rengjøring uten kjemikalier: Kjemikalier kan gi oss allergier. Bruk svanemerkede vaskemidler, som sikrer at familien ikke blir utsatt for farlige kjemikalier når gjøres rent.

4) Bruk få midler: Du trenger ikke et hav av vaskemidler. Det er nok med disse fire: Universal, oppvaskmiddel, såpe og eddik.

5) Vær oppmerksom på støvmidd: Jo høyere fuktighet i hjemmet, dess bedre levekår er det for støvmidd. Sørg derfor for å holde innendørsklimaet tørt og ikke for kaldt.

6) Fjern dyrehår: Mange utvikler dessverre allergi mot sine egne kjæledyr. Kjæledyrene legger igjen hår overalt, så vær nøye når du fjerner dyrehår fra møbler, klær og gulv.


Om Electrolux

Electrolux-logo
Svenske Electrolux ble grunnlagt i 1910, og siden den gang har stiftelsen merket seg godt utover Sveriges grenser.  Merket har flere fabrikker i Europa, hvor kvalitetsproduktene blir produsert.

Denne artikkelen handler om støvsugere, men Electrolux produserer også mange andre produkter, som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, ovner, vifter, vaskemaskiner og tørketromler. Electrolux selger både til privatpersoner og bedrifter, som for eksempel til restauranter. Nå er selskapet blitt så stort innenfor hvitevarebransjen, at de har kjøpt en rekke konkurrerende merker som AEG, Voss og Zanussi.

Electrolux sin første kommersielle suksess var en støvsuger, så på dette området er Electrolux ledende og har stort fokus.

Electrolux er i dag en stor aktør på det europeiske handels- og forbrukermarkedet, med et cirka 60 00 ansatte. Selskapet er også opptatt av bærekraft og miljø. Les mer om Electrolux sine verdier på den internasjonale hjemmesiden her, eller besøk den norske siden, hvor du kan lese mer om støvsugerne her.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Electrolux støvsugere er best i test?

Electrolux EUO9GREEN UltraOne og Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen

🤓 Hvordan testes Electrolux støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til å suge støv, skitt og dyrehår opp fra forskjellige typer underlag og langs paneler. I tillegg testes de på deres sugeevne med helt full, halvfull og tom støvbeholder, samt de innebygde filtrenes evne til å holde på støvpartikler. Til slutt vurderes de på holdbarhet og brukervennlighet.

🤔 Hva bør jeg tenke på når jeg velger ny støvsuger?

Her hos Forbrukerliv anbefaler vi at du tenker over hvor stort areal du skal støvsuge – om du har harde gulv eller tepper og om du har husdyr. I tillegg bør du alltid velge en modell med energimerking A eller bedre.


Electrolux støvsugertest – Vi har brukt disse kildene:

.Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrukerrådet, og i likhet med det danske, utfører de en rekke tester av produkter, som forbrukerne bruker i hverdagen. I denne testen har Råd & Rön testet 92 forskjellige støvsugere i alle prisklasser og merker. Ekspertene har sett på sugeevne, brukervennlighet, støynivå og energiforbruk.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ukeavisen Søndagsavisen, blir distribuert med posten og skriver blant annet om nyheter, forbruk, livsstil, tester og undersøkelser. Avisen har testet sju forskjellige støvsugere fra et tysk laboratorium.

Mange av støvsugerne finnes på det norske markedet og er derfor tatt med her. De har blitt testet for sugeevne, brukervennlighet, holdbarhet, støynivå og energiforbruk. Les mer her. 

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis som utgis hver kveld. Den har over en million lesere hver dag skriver både om nyheter, sport og underholdning. Avisen har også en nettavis, hvor innholdet er variert. Sju forskjellige støvsugere er testet for sugeevne, brukervennlighet, støynivå og håndterbarhet. Les mer her.

SVT Plus 🇸🇪
SVT står for Sveriges Television og er den nasjonale offentlige tjenesteleverandøren i Sverige. Den viktigste TV-kanalene er SVT1 og SVT2, og SVT har en markedsandel på nesten 37 prosent, noe som gjør dem til Sveriges største TV-stasjon.

SVT Plus er en del av SVT, og kanalen fokuserer på hverdagsforbruk og forbrukertemaer. Her gir de deg en test av fire forskjellige støvsugere fra forskjellige merker, hvor støvsugernes evner er testet innen lydnivå, brukervennlighet og sugeevne. Les mer her.


Andre relevante tester og artikler

Fant du ikke den riktige støvsugeren i denne testen så har vi her hos Forbrukerliv også en lang rekke andre artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Skaff deg en oversikt over markedets andre testvinnende støvsugere med vår generelle støvsuger og poseløs støvsuger tester, eller fordyp deg i en av våre mange artikler med spesielt fokus på de ulike produsentene.

Her finner du blant annet vår Bosch støvsuger test, vår Nilfisk støvsuger test, vår Miele støvsuger test, vår AEG støvsuger test, vår Philips støvsuger test og vår Dyson støvsuger test.

Et annet populært valg er de smarte ledningsfrie støvsugerne. Med vår generelle trådløs støvsuger og vår håndstøvsuger test kan du skaffe deg en oversikt over markedets beste anmeldte modeller på tvers av de ulike produsentene.

Dersom det er et spesielt merke du gjerne vil vite mer om så kan du også finne en rekke produsentspesifikke tester her. Les for eksempel vår Bosch håndstøvsuger test og vår Bosch Athlet test som inneholder testvinnende og toppscorende modeller.

Det britiske kvalitetsmerket Dyson er spesielt kjent for å lage testvinnende håndstøvsugere. Her finner du derfor vår dyptgående tester av Dyson V10, Dyson V8 og Dyson V6 som alle er testvinnende modeller.

Hvis du ønsker å slippe å støvsuge helt så kan en robotstøvsuger være det riktige valget for deg.

Her kan du lese vår generelle robotstøvsuger test som gir deg en god introduksjon til de ulike testvinnende modellene som finnes på markedet.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Electrolux PureD9 – PD91-Green

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux PureD9 – PD91-Green

.
Electrolux PureD9 – PD91-Green har fått energimerkingen A+++, som er den høyeste energimerkingen en støvsuger kan få. Derfor er man sikret en strømbesparende støvsuger som ikke bruker for mye strøm på ett år.

I tillegg til dette er Electrolux PureD9 – PD91-Green velegnet til harde gulv da den her er plassert i klasse A. Støvsugeren kan imidlertid også brukes på gulvtepper da den her er plassert i klasse C.

Motoren har en effekt på 350 Watt, som er en god del lavere i forhold til andre modeller. Det er likevel en motoreffekt som er kraftig nok til å suge opp støv fra de fleste underlag.

Electrolux PureD9 – PD91-Green er testet av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Hver av ekspertkildene har gitt modellen en god anmeldelse basert på modellens funksjoner.

Stillegående modell med PureAdvantage-filter og S-bag pose

Electrolux PureD9 – PD91-Green kan betegnes som en forholdsvis stillegående modell med et lydnivå på 67 dB. Den bråker ikke mye mer enn en samtale i et normalt stemmeleie som vil ligge på 60 dB.

Videre er støvsugeren utstyrt med en S-bag pose og et PureAdvantage-filter. S-bag posen og PureAdvantage-filteret sørger for at luften som blåses ut igjen er ren og frisk, og at til og med de minste støvpartiklene samles opp under støvsugingen.

Electrolux PureD9 – PD91-Green er også utstyrt med et CleanLift håndtak som sørger for at det er hygienisk å bytte pose. Denne funksjonen gjør at posen kan klikkes av med én enkelt bevegelse.

Støvsuger med 12 meters arbeidsradius og 3i1-munnstykke

Electrolux PureD9 – PD91-Green har en arbeidsradius på 12 meter, derfor har man mulighet til å støvsuge større overflater på én gang. I tillegg til dette har støvsugerposen en kapasitet på 5 liter, derfor slipper man å måtte tømme posen eller finne en ny stikkontakt hele tiden.

Man trenger heller ikke sjekke for å finne ut om støvsugerposen må tømmes eller ikke. Dette vises nemlig på indikatoren på selve støvsugeren.

Ved kjøp av støvsugeren følger det med et 3i1-munnstykke. Med dette munnstykket kan man støvsuge diverse underlag, noe som gjør støvsugingen enklere. Man har også mulighet til å oppbevare munnstykket i selve støvsugeren, derfor er det lettvint å sette det på dersom det trengs.

Håndterbar støvsuger produsert av gjenbruksplast

Electrolux PureD9 – PD91-Green er en håndterbar og fleksibel støvsuger som er enkle å betjene. Den kommer nemlig med 2 bakhjul og et 360-graders nesehjul. Det betyr at modellen er enkel å kjøre rundt da den følger etter forbrukerens bevegelser. Det 360-graders nesehjulet gjør det også enklere å komme til i kriker og kroker.

Dette er modellen en bærekraftig støvsuger da den er laget av 70% resirkulert plast. Det gjelder også emballasjen som er laget av 100% resirkulerbare materialer.

Spesifikasjoner ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – mål:
🌀 Høyde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Lengde: 51 centimeter
🌀 Vekt: 7,09 kilo

Spesifikasjoner ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – nøkkelopplysninger:
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Støvutslippsklasse (filtrering): A
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: C
🔴 Årlig energiforbruk, kWh: 9,9
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Lydnivå: 67 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordeler ved Electrolux PureD9 – PD91-Green:
Produsert med resirkulerbare materialer
360-graders nesehjul
CleanLift-håndtak
Stillegående modell
Energiklasse A+++
S-bag pose og PureAdvantage-filter


Electrolux Pure C9 PC91-GREEN

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN 

 

.
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet og anmeldt Electrolux Pure C9 PC91-GREEN som de har gitt en god anmeldelse.

I anmeldelsene sine skriver de at støvsugeren har en spesielt effektiv yteevne og at den er svært holdbar. Til gjengjeld er de mindre imponerte over brukervennligheten.

Effektiv støvsuger med stor arbeidsradius

Med Electrolux Pure C9 PC91-GREEN får man en effektiv støvsuger med en motor på 650 Watt – og derfor er man sikret en god sugestyrke. Man kan regulere sugestyrken slik at den passer til gulvet og mengden med støv og skitt.

I tillegg har støvsugeren en beholder som kan romme opptil 1,6 liter støv. Arbeidsradiusen ligger på 12 meter, så den er til og med velegnet til bruk i større hjem med store gulvflater.

Electrolux Pure C9 PC91-GREEN kommer med et teleskoprør som kan justeres alt etter ønske og behov.

Støvsugerens lydnivå ligger på 72 dB så derfor bråker den ikke mye under bruk. Til sammenligning har en normal samtale nemlig et lydnivå på rundt 60 dB.

Flere praktiske egenskaper

Electrolux Pure C9 PC91-GREEN er utstyrt med praktiske egenskaper i form av et PureFlow-system og flere munnstykker.

PureFlow-systemet sørger for en meget god yteevne og en avansert filtrering uten problemer, noe som sikrer best mulig rengjøring. I og med at det følger med flere munnstykker ved kjøp av Electrolux Pure C9 PC91-GREEN så kan man velge tilbehør som passer best til det underlaget man skal støvsuge.

Det følger også med både et FlowMotion-kombimunnstykke, et Parketto Pro-munnstykke og et 3-i-1-munnstykke. Her er det samme munnstykket utstyrt med både et fugemunnstykke, en børste og et munnstykke til møbler.

Enkel å vedlikeholde

Electrolux Pure C9 PC91-GREEN er en støvsuger som er enkel å vedlikeholde når det er behov for det. Modellen kommer nemlig både med et intuitivt og brukervennlig tømmesystem, og i tillegg et lett tilgjengelig filter.

Det er også enkelt å pakke sammen støvsugeren igjen etter bruk da den er utstyrt med en parkeringsfunksjon. Det vil si at man kan plassere Electrolux Pure C9 PC91-GREEN både horisontalt og vertikalt uten at den velter.

Sist, men ikke minst kommer Electrolux Pure C9 PC91-GREEN med et forseglet filtreringssystem som sørger for best mulig filtrering av mikrostøv. Dette sikrer et sunnere inneklima i huset da det kun er ren luft som blir sendt tilbake igjen.

Spesifikasjoner ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN – mål:
🌀 Høyde: 30,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,6 centimeter
🌀 Lengde: 43,7 centimeter
🌀 Vekt: 5,56 kilo         

Spesifikasjoner ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN – nøkkelopplysninger:
🔴 Årlig energiforbruk kWh: 21,5
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydnivå: 72 dB
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 1,6 liter

Fordeler ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN:
Parkeringsfunksjon
Forseglet filtreringssystem
PureFlow-system
Flere munnstykker
Arbeidsradius på 12 meter
Teleskoprør


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere