Sovesofa Guide – Finn de beste sovesofaene her

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen tar vi for oss en rekke sovesofaer i forskjellig størrelse og prisklasse.

Målet er å gi deg en oversikt over de beste sovesofa-modellene på markedet.

I testen vår ser vi nærmere på design og kvalitet, og sammenligner dem med hva du ellers kan få for samme pris. Om du er på jakt etter et godt tilbud på sovesofa bør du ta en titt på de modellene vi har listet opp her.


Zeal Daybed

Beste sovesofa for prisen

Zeal Daybed er en perfekt modell for deg som gjerne vil ha en hvileplass i hjemmet som kan brukes til flere ulike formål. 

Flott gjesteseng

Dersom du er glad i å ha besøk – eller kanskje du får familiemedlemmer på besøk en gang iblant – så er Zeal Daybed en modell som virkelig er verdt å vurdere. 

Den er ideell som gjesteseng – og du slipper også å måtte finne en egen oppbevaringsplass til for eksempel en oppblåsbar og ubehagelig madrass som gjestene ikke synes det er deilig å sove på. Du kan også justere endene på sovesofaen til å enten ligge flatt, eller bøyes oppover slik at modellen ser ut som en sofa.

Zeal Daybed er utrolig komfortabel da den er utstyrt med springfjærer. Disse springfjærene hjelper til med å gjøre komforten så god som den er.

Kan designes etter din personlige stil

Zeal Daybed kommer med utrolig mange fargevalg og tekstilvalg. Når det kommer til tekstiler så kan du la fantasien løpe fritt – for her kan du velge mellom tekstiltyper med navn som blant annet Flashtex, Cordufine, Nist, Soft, Twist og Vivus. 

Disse tekstilene varierer i grovhet og tekstur, derfor er det lurt å bruke litt tid på å finne ut hva du liker best. Du kan også få tilsendt gratis stoffprøver dersom du vil det.

Når det kommer til farger så vil du også få mange flotte valgmuligheter – her kan du velge mellom nydelige farger som for eksempel Pacific Pearl, Dark Grey, Pine Green, Blue, Granite eller Dusty Coral.

Alle fargetonene er relativt duse og elegante i uttrykket – perfekt til den minimale stilen i et skandinavisk hjem. Du har også likevel mulighet til å velge for eksempel blåtoner eller rosa farger dersom du vil ha noe som stikker seg litt mer ut. 

Zeal Daybed er en sovesofa som ser veldig elegant og stilig ut når det kommer til designet. Kanskje vil du at dette møbelet skal være hovedfokuset i rommet – eller kanskje du vil at det skal blende litt med resten av innredningen. Her kan du derfor leke deg med fargene og tekstilene til du finner noe som er perfekt for deg.

Mange ulike ben

Zeal Daybed gir deg også mulighet til å skreddersy bena til din personlige stil. Her vil du få hele 5 ulike typer ben å velge mellom. Dette inkluderer stiler som heter Bow, Laser, Stem, Straw og Styletto Dark.

Styletto Dark vil for eksempel være runde litt mørke trebein som er tykkere øverst enn nederst, mens Stem vil være rette, runde trebein med lik bredde hele veien. 

Bow er flatere og litt skarpere i utseendet – av lyst tre for en elegant look som er flott å se på. Dersom du velger Laser-alternativet så vil du imidlertid få noen ben som stikker seg litt ut – for disse er nemlig matte metallbein i en sort farge. 

Dersom du vil vite om Zeal Daybed passer inn der du har lyst til å plassere den, så ligger målene på 70 x 200 cm. 

Fordeler ved Zeal Daybed:
Populær sovesofa
Kompakt modell
Veldig komfortabel

Finn den billigste prisen på Zeal Daybed her.


Bragi Sovesofa

Beste sovesofa i premiumklassen

Dersom du har lyst til å bruke stuen din – eller muligens andre rom I hjemmet – til en ultimat avslapningssone, så vil Bragi Sovesofa være et ypperlig valg for deg.

Multifunksjonell sovesofa

Denne modellen er kompakt, og den er i tillegg utstyrt med en integrert lounger og 2 armlener. Du kan også velge å få den levert med ett armlene og et sidebord i stedet. I dette tilfellet kan du velge hvilken side du vil ha sidebordet på.

Denne modellen skiller seg derfor ut ifra mengden ved at du vil få et multifunksjonelt møbel med både et bord og en seng i tillegg til sofaen. Det er også mulig å kjøpe en hodestøtte i tillegg dersom du ønsker det. 

Springfjærmadrass

Bragi Sovesofa har en madrass med pocket springfjærer for en optimal komfort. Disse springfjærene er hele 12 cm lange, noe som bidrar til en økt komfort både når du sitter og når du ligger. 

Liggeflaten er her ganske stor, og med Bragi Sovesofa vil du kunne ha 2 personer på besøk – og de vil begge kunne sove komfortabelt da denne modellen måler 140 x 200 cm. 

Bestem designet selv

Med Bragi Sovesofa kan du også velge hvordan du vil at modellen skal se ut selv. Dette gjelder mer enn bare valget mellom armlener eller sidebord – for dette inkluderer nemlig også valg av både tekstiltype og farge. 

Er du en person som elsker duse farger og et minimalt interiør? Eller er du kanskje en person som synes det er finere med luksuriøse og overdådige design – eller kanskje massevis av farger som lyser opp dagen din? Da kan du velge mellom utrolig mange ulike tekstiler og fargetoner – alt ifra ull til skinn, og grå til rosa, knall gul eller oransje.

Dersom du vurderer å gå til innkjøp av Bragi Sovesofa så kan du også be om stoffprøver når du prøver å bestemme deg for hva som vil se best ut i nettopp ditt hjem. Disse stoffprøvene kan bli sendt hjem til deg – helt gratis. Dette er lurt da du vil kunne se og føle på de ulike stofftypene, og de vil kunne vise deg nøyaktig hvordan den endelige sovesofaen vil kommer til å se ut.

Strenge standarder for kvalitet og design

Produsenten av Bragi Sovesofa, nemlig Innovation Living, er en bedrift som utfordrer den konvensjonelle ideen om hvordan sovesofaer skal se ut. Sovesofaer har et rykte på seg for å være av dårlig kvalitet, men her presser Innovation Living på for at grensene for design skal utvides – på en måte som er stadig mer passende for en innovativ kompakt livsstil.

De funksjonelle delene til Bragi Sovesofa er basert på Innovation Living sine mekanismer som er blitt nøye testet – og all kunnskapen de har etablert siden designet og produksjonen av sovesofaene deres startet i 1989. 

Innovation Living produserer alle sovesofaene sine på egne fabrikker – derfor kan du nyte en streng standard for kvalitet med denne modellen. 

Fordeler ved Bragi Sovesofa:
Multifunksjonell sovesofa
Romslig modell
Lounger kan justeres på både høyre og venstre side

Finn den billigste prisen på Bragi Sovesofa her.


Bifrost Del Sovesofa – en kvalitetssofa som varer

Beste sovesofa i minimalistisk design

Bifrost Del Sovesofa

Bifrost Del Sovesofa er en modell som vil passe perfekt til deg som gjerne vil ha en sovesofa med et fantastisk moderne og enkelt design. Bifrost Del Sovesofa oser nemlig av kvalitet.

Egner seg til både sitting og soving

Bifrost Del Sovesofa er en sofa av svært god kvalitet som er laget til å vare. Den er veldig komfortabel, derfor kan du trygt bruke denne modellen til å både sitte i og til å sove i. Modellen skiller seg litt ut ifra mengden både når det kommer til design – og med tanke på muligheten du har til å kjøpe tilleggsdeler. 

Bifrost Del Sovesofa skiller seg ut ifra mengden da den også kan leveres med en matchende puff. Dette kan brukes som et lite bord – eller til å hvile bena på etter en lang dag. Selve designet er minimalt, men luksuriøst – og kan i enkelte tilfeller minne litt om den japanske stilen. Modellen omringes av luksuriøse rammer av mørkt tre – og er i seg selv nærmest et kunstverk. 

Bifrost Del Sovesofa er utstyrt med en liggeflate som måler 155 x 200 cm, så her vil det være mer enn nok plass til 2 personer. Dette er en stor fordel dersom du liker å ha gjester på besøk hjemme.

Det kan være lurt å måle opp plassen der du har tenkt å plassere sovesofaen. Da vil du kunne få en bedre oversikt over hvor mye plass møbelet kommer til å ta i rommet – og om den vil passe inn rent fysisk dersom det kanskje er litt trangt om plassen i hjemmet ditt. 

Velg tekstiler og farger selv

Med Bifrost Del Sovesofa vil du også kunne velge mellom ulike typer tekstiler. Fargene ligger mot den duse enden av fargeskalaen, og dette inkluderer flotte nyanser som blant annet Dance Blue, Charcoal og Mocha.

Du kan også bestille modellen i en spesialfarge – men da vil det ta litt lenger tid å få sovesofaen levert. Hvis du vil ha en spesialfarge så vil utvalget ditt imidlertid bli mye større – for dette inkluderer nemlig mer enn bare duse toner. Velg for eksempel mellom sterke nyanser som for eksempel dyp oransjerød, rustfarget fløyel eller pudderrosa møbelstoff. 

Du kan få gratis stoffprøver dersom du har lyst til å føle og ta på stoffet med dine egne hender – da vil det bli enklere for deg å se hva som vil passe best inn i den eksisterende innredningen i hjemmet ditt.

Madrassen er utstyrt med pocketfjærer for en ekstra god komfort. Her kan du være sikker på at gjestene dine vil ligge godt – og ikke få vondt i ryggen når de står opp dagen etter. Sovesofaer har tross alt et litt dårlig rykte på seg når det kommer til aspekter som komfort, men Bifrost Del Sovesofa skuffer ikke på dette området.

Fordeler ved Bifrost Del Sovesofa:
God kvalitet
Hodepute kan kjøpes i tillegg
Kan leveres med matchende puff
Lekkert design

Finn den billigste prisen på Bifrost Del Sovesofa her.


Karup Roots | Sovesofa med to sitteplasser

Beste sovesofa i budsjettklassen

Karup Roots

En sovesofa trenger ikke nødvendigvis å se ut som nettopp en sovesofa. Karup Roots er en lekker sovesofa fra Karup Design som ser ut som et tidløst møbel enten den er slått ut eller sammenslått.

Når Karup Roots er sammenslått, fungerer den som en lekker loungestol. Dersom ryggen på stolen legges flatt ned, har du plutselig en praktisk seng. Bretter du madrassen inn og feller opp ryggstøtten, har du med ett en loungestol igjen.

Massiv furu og dansk design

Danskene er kjent for sin minimalistiske tilnærming til nordisk design, og Karup Design står ofte i spissen for tiltalende designløsninger. Dette er en stilig sovesofa som leveres med en base av massiv furu, noe som gir sovesofaen et naturlig og tiltalende preg.

Puten, eller madrassen om du vil, er laget av behagelig tekstil fylt med mykt materiale. Du får madrassen i mange fine farger, inkludert naturlige fargetoner som beige (lin), grå og mokka. Ønsker du et blikkfang, kan du gå for en livlig farge som lys blå eller gul.

Spesifikasjoner og mål

Karup Roots sovesofa måler 90 x 200 cm når den er slått ut som en seng. Dette tilsvarer altså en standard enkeltseng, og møbelet passer derfor utmerket som gjesteseng eller seng for deg som bor på begrenset plass.

Møbelets ligge- eller sittehøyde er 47 cm. Når du slår sammen enheten til en stol, er sittebredden 90 cm, og sittedybden 63 cm.

Bærekraftige materialer

Karup Roots er ikke bare praktisk og fin å se på. Dette er en sovesofa som også er konstruert i bærekraftige materialer.

Sovesofaen er FSC-sertifisert, og er laget av bærekraftig tre.

Fordeler  
Moderne og minimalistisk design
Komfortabel
Bærekraftige materialer


Gode råd når du skal kjøpe ny sovesofa:

Først og fremst er det viktig at du vet hva du er ute etter. Ønsker du å kjøpe en sovesofa som er så billig som mulig, eller vil du ha en modell i høy kvalitet?

Det er mulig å få tak i sovesofaer til en svært billig pris om du tar turen til for eksempel Jysk eller IKEA. Samtidig må du være klar over at kvaliteten følger prisen. De sovesofaene vi har trukket frem i denne artikkelen er alle produsert i Skandinavia og lever opp til høye kvalitetskrav. I stedet for å inneholde skum, har sovesofaene vi har skrevet om her pocket-fjær i madrassen, noe som gjør stor forskjell for nattesøvnen.

Fjærer er viktig for søvnen:

Som nevnt er madrassen i sovesofaen viktig for søvnen din. Det er avgjørende for hvor behagelig en sofa er å sitte i og sove på.

De fleste sovesofaene som blir solgt her til lands har en kjerne av skum og er masseprodusert. Vi synes det er synd å kjøpe en slik sovesofa når man kan få en mye bedre modell til nesten samme pris i Skandinavia.

Når du velger en sovesofa med pocket-fjær, får du en sovesofa som har samme typen fjær som mange av sengene i 10-20.000 kr-klassen. Fjærene gjør at den blir mye bedre både å sitte i og sove i. Vi anbefaler helt klart ikke å velge en sovesofa som bare har skummadrass, fordi du rett og slett aldri kommer til å sove særlig behagelig på den.

Derfor er vårt råd at du investerer litt mer og heller skaffer deg en sovesofa med pocket-fjær som garantert er verdt pengene. Pocket-fjær former seg etter kroppen og avlaster trykkpunktene. Dette gir mer avslappet søvn og gjør at du føler deg mer uthvilt om morgenen.

Hvor er den produsert?

Du får det du betaler for. Den setningen har man hørt før, og den er også relevant når det kommer til innkjøp av sovesofa. Mange møbler og sovesofaer er masseprodusert i utlandet, noe som det vises godt på kvaliteten.

Innredning med en sovesofa:

Det finnes mange måter å bruke en sovesofa på. Den kan passe fint inn både som vanlig møbel i stuen, eller på gjesterommet. Den danske avisen Poltiken har skrevet en liten artikkel om hvordan du kan organisere hjemmet ditt dersom plassen er trang. Du kan lese artikkelen her, men det er viktig å huske at det er enorm forskjell på kvaliteten på sovesofaer.

Med en sovesofa i god kvalitet er det ikke vanskelig å finne en som både kan brukes som vanlig sofa og som en super seng.


Les også: Beste seng, beste kontinentalseng og beste regulerbar seng.

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Bloomington Chesterfield

Bloomington Chesterfield

Er du glad i den klassiske «britiske» stilen? Chesterfield fra Bloomington er en lekker sovesofa i klassisk design som gir umiddelbare assosiasjoner til den britiske landsbygda. Dette er imidlertid en moderne klassiker, og du kan derfor forvente et høyt nivå av komfort.

Chesterfield har middels fasthet og føles svært komfortabel enten du sitter eller ligger. Den flotte sovesofaen er dekorert med høye armlener og knapper. Den rustikke og landlige stilen gjør at møbelet er like fint som sofa på dagtid, som seng på nattestid.

Semsket skinn og skumpolstring for maksimal komfort

Som sofa er Chesterfield en lekker to-seters med høye armlener. Møbelet er trukket i behagelig semsket skinn som minner om fløyel, slik at du får behagelig sittekomfort.

Skumpolstring gjør sofaen middels fast og svært komfortabel, enten det er filmkveld eller hjemmekontor som står på agendaen.

Chesterfield kan enkelt benyttes som en seng ved behov. Får du for eksempel gjester, kan den romslige sofaen sikre dem en god natts søvn.

Spesifikasjoner og mål

Chesterfield er en sovesofa i skinn som er 150 cm bred. Som sofa gir den sitteplass til to personer, og føles både romslig og behagelig.

Sovesofaen kan fås i en rekke ulike farger, inkludert blå, sort, hvit, grå, brun, grønn og gull. Dermed kan alle finne en variant som passer inn i hjemmet!

Fordeler
Landlig design
Mykt stoff
Middels fasthet
Budsjettvennlig


Scandinavian Choice Razon med sjeselong

Scandinavian Choice Razon

Razon sovesofa fra Scandinavian Choice har et moderne og enkelt design. Sovesofaen preges av rette linjer, og har ikke noen forstyrrende eller prangende detaljer. Dette er en sovesofa som kan passe inn i de fleste norske hjem.

Scandinavian Choice Razon kan fungere som en lekker treseters sofa med sjeselong på venstre eller høyre side. Dersom du slår ut den andre «sjeselongen» på motsatt side, har du plutselig en behagelig og romslig enkeltseng. 

Polyester og behagelig skum

Razon fra Scandinavian Choice er trukket i et behagelig stoff. Stoffet er i 100 % polyester, og under trekket er et deilig lag med skum.

Enten du bruker sovesofaen til å sitte eller ligge i, vil du få middels fast støtte og et høyt komfortnivå.

Føttene på sofaen/sengen er laget av metall, og gir møbelet et moderne utseende. Armlenene er relativt lave, noe som forsterker det minimalistiske utseendet til sofaen.

Spesifikasjoner og mål

Razon sovesofa med sjeselong er 212 cm bred. Enhetens sittedybde er 107 cm, mens den totale høyden er på 86 cm.

Sittehøyden er på 43 cm, mens sittebredden er på 183 cm. Dette er med andre ord en romslig treseters sofa, eller en enkeltseng med god plass. Når sovesofaen er slått ut som seng, måler den 114 x 187 cm.

Sengen er med andre ord litt kortere enn en standard enkeltseng i lengden. Samtidig har sengen en raus bredde

Fordeler
Moderne design
Behagelig
God bredde når den brukes som seng
Tre sitteplasser


Mezonzo sovesofa

Mezonzo

Mezonzo er en sovesofa som kan skilte med et helt unikt design. Dette er en enkel sovesofa som kommer med en tykk og deilig madrass i velurstoff. Også ryggstøtten er i det samme behagelige stoffet.

Når sengens øvre og nedre del vippes opp, tar de form som armlener. Mezonzo ser da ut som en futuristisk lenestol i behagelige materialer. Når armlenene vippes ned igjen, har du en komfortabel enkeltseng med «sengegavl» på den ene siden.

Luksuriøst og futuristisk design

Mezonzo mestrer kunsten å kombinere det klassiske og det futuristiske. På tross av stolens unike og moderne fasong, har den myke og tykke puter i fløyel som er dekorert med klassiske knapper.

Sovesofaen får derfor et moderne og unikt preg. Ryggen på sofaen har syv lekre knapper, og sitteflaten (eller madrassen) har også dekorative knapper.

Mange lekre farger

Mezonzo leveres i mange spennende farger. Er du på jakt etter en sovesofa som fungerer som et blikkfang, er dette modellen for deg.

Sovesofaen fås i lilla, rød, gul/gull og blå. Alle fargene er nokså sterke, slik at sofaen utgjør et blikkfang enten den står i stuen eller på et gjesterom.

Tar opp lite plass

Mezonzo har nokså beskjedne mål, noe som gjør at den passer godt inn hos deg som har et begrenset boareal. Sovesofaen passer både til hybler og små leiligheter.

Sovesofaen måler 155 cm i bredden, 85 cm i høyden og 70 cm i dybden. Sittehøyden er på 45 cm, mens sittedybden er på 53 cm. Enhetens føtter er på 20 cm.

Fordeler
Behagelige og tykke puter
Luksuriøst design med en moderne tvist
Budsjettvennlig
Tar opp minimalt med plass


Zoana

Zoana

Zoana er en svært romslig sovesofa som leveres med hele fire sitteplasser (seks om også sjeselongene benyttes). Modellen har dobbel sjeselong, og fungerer som et naturlig blikkfang i stuen.

Siden sofaen er såpass stor og romslig, fungerer den også utmerket som seng. Denne sovesofaen måler mer enn tre meter i bredden, og har en dybde på over to meter.

Moderne sovesofa i lekre farger

Zoana finnes i flere flotte farger. Du kan for eksempel velge en beige variant med grov tekstur dersom du ønsker et naturlig preg i stuen. Modellen fås også i farger som mørk blå, grønn, grå, hvit og svart.

Den nedre delen av sofaen er grå på alle modellene, mens sitteplassene og ryggstøtten kommer i forskjellige farger.

En perfekt sofa til filmkvelder

Dersom du leter etter en sovesofa som er romslig nok til at du kan ha mange gjester på besøk, er Zoana midt i blinken. Når enheten benyttes som sofa kan du invitere hele vennegjengen på filmkveld.

De romslige sjeselongene fungerer utmerket som sitteplasser, men kan også brukes som behagelige fotstøtter.

Mål og spesifikasjoner

Zoana er en romslig sovesofa som måler hele 330 cm i bredden. Sovesofaens dybde er på 216 cm, mens høyden er på 102 cm. Sittehøyden er på 41 cm.

Sofaen er laget av materialer som stoff og treverk, men også PVC og plast. For maksimal komfort er putene fylt med behagelig skum.

Fordeler
Stor
Behagelig
Mange farger tilgjengelig


Scandinavian Choice Salvador

Scandinavian Choice Salvador

Salvador er en praktisk sovesofa fra Scandinavian Choice. Modellen har tre seter og myke armlener, samt deilige puter trukket i kunstlær. Dette resulterer i en sofa med tidløs stil og høyt komfortnivå.

Salvador er kanskje først og fremst en sofa, men fungerer likevel også utmerket som seng. Sofaen er romslig og behagelig, slik at du eller gjester kan få en god natts søvn.

Ulike farger tilgjengelig

Sovesofaen Salvador finner i to ulike farger, nemlig svart og grå. Begge disse fargevalgene er nokså nøytrale, og sofaen kan derfor passe inn i de fleste stuer.

Sofaen har en tidløs og klassisk stil takket være trekket av kunstskinn. Den sorte eller mørkegrå fargen gir materialet et naturlig utseende.

Sovesofaens mål og spesifikasjoner

Salvador måler 214 cm i bredden, og er 102 cm høy. Sovesofaens dybde er på 93 cm, mens sittehøyden er på 51 cm. Sittebredden er på 160 cm, noe som tilsvarer tre standard seter.

Armlenene er 27 cm brede, og gir komfortabel armstøtte når møbelet benyttes som sofa. Salvador er med andre ord en romslig treseters som også kan brukes som enkeltseng.

Behagelig sovesofa

Sovesofaen Salvador er behagelig enten den brukes som seng eller sofa. Kunstskinnet gir sofaen middels fasthet, noe mange setter pris på når enheten benyttes som seng.

Under kunstskinnet gir komfortable materialer passe mengde demping og støtte til ulike deler av kroppen.

Fordeler
Tidløst design
God plass med tre seter
Behagelig som soveseng


Sveah

Sveah

Sveah er en lekker sovesofa som har et svært tidsriktig og moderne utseende takket være de ensfargede og rene overflatene. Sovesofaen har rette linjer og to store puter på sitteflaten. Sofaen har også to store, deilige puter til ryggstøtte.

Sveah måler over to meter i bredden, og gir tre sitteplasser. Den flotte sofaen kan imidlertid også brukes som seng dersom ryggen slås bakover. Sovesofaen gir deg to soveplasser, og fungerer som dobbeltseng.

Dobbeltseng med høy komfort  

Sovesofaen Sveah har et behagelig trekk av 100 % polyester, og føles glatt og komfortabel når enheten brukes som seng.

Stoffet kalles Orelie 8, og fås i lekre farger som rosa, grønn, gul, blå og grå. De mange fargevalgene gjør at alle og enhver kan finne en modell som passer inn i boligen sin.

Moderne møter retro

Sveah har et tidsriktig og moderne utseende, men har samtidig et litt retro preg. Dette skyldes blant annet de lekre føttene på møbelet, som er laget av tre.

Enten du foretrekker den moderne eller retro stilen, er det derfor stor sjanse for at Sveah passer inn sammen med øvrig interiør.

 Mål og spesifikasjoner

Sveah måler 215 cm i bredden, 97 cm i dybden og 87 cm i høyden når enheten benyttes som sofa. Når enheten slås ut får du en dobbeltseng som måler 194 x 215 cm.

 Armlenene er 70 cm høye, og sofaen har en sittedybde på 54 cm. Føttene måler 18 cm.

 Fordeler
Moderne/retro design
Lekkert materiale
Behagelig
Mange farger tilgjengelig
Soveplass til to


Sigmund Daybed

Sigmund Daybed

Sigmund Daybed er et perfekt valg for deg som vil ha en sovesofa som ser utrolig fasjonabel og luksuriøs ut. Vi elsker denne modellen og velger å kåre den til «Vår anbefaling» da den ser utrolig moderne og stilig ut.

Konverter til enkelt- eller dobbeltseng

Sigmund Daybed er en sovesofa som vil la deg utnytte plassen til det fulle i hjemmet ditt. Denne modellen kan nemlig konverteres fra en sofa til en seng. I motsetning til andre modeller så kan du her velge å konvertere modellen til enten en enkeltseng – eller en dobbeltseng. 

Sigmund Daybed er designet i Danmark – og Skandinaviske design viser seg igjen og igjen å være av beste kvalitet med en nydelig stil. Denne stilen vil også passe godt inn i stort sett alle rom.

Dersom du gjør om modellen til en enkeltseng så vil den måle 80 x 200 cm – og dersom du velger å gjøre den om til en dobbeltseng så vil den måle 160 x 200 cm.

Mange ulike ben

Med Sigmund Daybed kan du velge mellom 3 ulike typer ben; nemlig Cube, Drip og Indu. Cube varianten anses som den mest diskrete bentypen. Cube bena vil på en måte gjemme seg litt under sofaen og ikke gjøre så mye ut av seg. 

Du kan også velge Drip ben. Drip bena vil ligge utenpå selve møbelstoffet på sovesofaen, og dermed se litt lenger ut. Dette kan gi et elegant og langt utseende. Drip vil fungere mer som en «statement» enn Cube vil gjøre. 

Utrolig mange farge- og tekstilvalg

Sigmund Daybed vil også gi deg fantastisk mange fargevalg når det kommer til tekstiler. Dette gjelder alt ifra duse toner i beige, brun, sand og eggshell til mer iøynefallende tekstiler som for eksempel fløyel eller skinn – eller ulike stofftyper i fargene rosa, grønn, sennepsgul eller oransje.

Ekstra god komfort

Denne modellen har en ekstra god komfort, noe vi liker ekstra godt. Uansett om du selv skal sove på sovesofaen eller om du har gjester som kommer, så kan du være sikker på at alle vil ligge behagelig. 

Den fantastiske komforten skyldes nemlig springfjærene som Sigmund Daybed er utstyrt med. Disse springfjærene er høyere enn vanlige springfjærer. I tillegg er de kombinert med et ekstra lag med skum.

På grunn av de høye fjærene og det myke skummet så vil Sigmund Daybed kunne absorbere vekten fra kroppsvekten på en veldig effektiv måte – der hver enkelt springfjær hjelper til. 

Sovesofaer har et rykte på seg til å være av dårlig kvalitet og design, men med denne modellen utfordres disse konvensjonene ved at produsenten har tenkt helt nytt når det kommer til hvordan en sovesofa skal se ut og hvordan den skal prestere.

Sigmund Daybed er et resultat av dansk design som inkorporerer dristige og originale ideer som skandinavisk design er kjent for – nemlig skjønnhet, kvalitet, komfort og funksjonalitet. I tillegg vil du her kunne få en 5 års garanti på Sigmund Daybed. 

Fordeler ved Sigmund Daybed:
Stilig design
Multifunksjonell sovesofa
Enkel å gjøre om fra sofa til seng


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke sovesofaer anbefales?

Vi anbefaler blant annet Karup Roots, Bloomington Chesterfield, Mezonzo, og Salvador

🤓 Hvor mange timer søvn er optimalt?

Det er anbefalt at voksne får mellom 7 til 9 timers søvn hver natt. Selv om man ikke umiddelbart kan se det så jobber hjernen mens vi sover. Gjennom hele natten gjennomgår kroppen den samme søvnsyklusen 4 til 5 ganger. Hver syklus varer i 90 til 120 minutter og består av 4 søvnstadier som er viktige for aktiviteten vår i de våkne timene.

🤔 Kan det lønne seg å kjøpe en dyr madrass?

Når det kommer til madrasser og senger så kan det som utgangspunkt lønne seg å investere i noe ordentlig, men vær oppmerksom på at prisnivå og kvalitet ikke alltid henger sammen. Som tommelfingerregel skal man la være å kjøpe den billigste man finner da garanti og komfort ofte ligger i den nederste enden av prisskalaen.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere