Philips Airfryer Test-Guide: De beste Phillips airfryers ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Med en airfryer kan du tilberede sprø og smakfull mat uten de samme mengdene fett som brukes ved tradisjonell frityrkoking. Dette kjøkkenapparatet virker ved at varm luft sirkuleres hurtig rundt maten, og dermed gir den et fritert preg.

I de fleste tilfeller trenger du ikke å bruke mer enn en liten teskje med matolje. I noen tilfeller trenger du ikke å bruke olje i det hele tatt. En airfryer er med andre ord et godt alternativ til ordinær frityrkoking, spesielt om du tenker på helsen.

En airfryer fungerer på mange måter litt som en vanlig varmluftsovn. Maten «friteres» enkelt og greit ved hjelp av luft. Luftstrømmen er imidlertid ofte hurtigere i en airfryer sammenlignet med en vanlig ovn, noe som gir et saftig og sprøtt resultat raskere.

Dersom du er på jakt etter en ny airfryer, finnes det mange gode alternativer. Vi har gjort arbeidet med å undersøke ulike ekspertfavoritter for deg, og her kan vi presentere deg for de beste modellene markedet har å by på ut ifra ekspertenes vurdering. 

Vi gjennomgår modellene én etter én slik at du på en enkel og oversiktlig måte kan finne all den informasjonen du har bruk for.

Dette anbefaler vi at du sjekker før du skal kjøpe en airfryer:

🔸 Pris: Vei funksjonalitet, design og kvalitet opp mot pris
🔸 Design: Har airfryeren et pent design som passer inn på kjøkkenet? Er designet praktisk og brukervennlig?
🔸 Kvalitet: Hva slags materialer er airfryeren laget av? Har apparatet lang levetid?
🔸 Funksjoner og forhåndsinnstilte programmer: Finnes det forhåndsinnstilte programmer for tilberedning av ulike ingredienser?

Denne testen inneholder:

🔸 Gjennomgang av de beste airfryerne markedet har å by på
🔸 Hva du bør se etter når du skal kjøpe en airfryer
🔸 Hva er en airfryer?
🔸 Burde du velge en airfryer eller actifry?
🔸 Gjennomgang av testkilder


Philips Airfryer XXL HD9650/90 – Premium airfryer fra Philips

✅ 4/5 stjerner ved amerikanske Techradar.com
✅ 4/5 stjerner ved T3

Philips Airfryer XXL HD9650-90

 

Vi er enige i at Philips Airfryer XXL HD9650/90 er et godt valg. Med denne airfryer-modellen kan du blant annet se frem til svært høy kapasitet på hele 7,3 liter! Dette er Philips’ mest kraftige og romslige airfryer, for ikke å glemme – den raskeste.

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 7,3 l / 1,4 kg
🌀 Effekt: 2 225 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 5
🌀 Andre funksjoner: Twin Turbostar-teknologi, hold-varm-funksjon, signalisering når maten er ferdig, app-kompatibel
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart

Om Philips Airfryer XXL HD9650/90

Philips Airfryer XXL HD9650/90 tilhører produsentens Avance-kolleksjon. Dette er den mest avanserte og komplette serien med airfryers. Modellen har blant annet teknologien Twin Turbostar, noe som betyr at du enkelt kan redusere mengden mettet fett under matlaging.

Overflødig fett vil bli samlet opp takket være den smarte fettreduksjons-funksjonen. Fettet havner i en beholder og kan enkelt kastes etterpå. Twin Turbostar innebærer at en «tornado» av hurtigsirkulerende og varm luft treffer maten og frigjør mettet fett.

Modellen har også fem forhåndsinstallerte programmer som gjør matlagingen enklere enn noensinne. Du kan både grille, fritere, steke og bake med et enkelt tastetrykk. Med hold-varm-modus slått på kan du også sørge for at maten holder seg varm til den serveres.

Du kan også se frem til et spennende oppskriftshefte med smakfulle oppskrifter på retter du kan lage med Philips Airfryer XXL HD9650/90. Den digitale skjermen er brukervennlig, og du kan enkelt komme i gang! Koble gjerne apparatet opp mot Philips-appen for mer fleksibilitet.

Kapasitet

Med sin heftige kapasitet på hele 7,3 liter, lar Philips Airfryer XXL HD9650/90 deg tilberede mat for inntil seks personer av gangen.

Du kan putte ca. 1,4 kg mat i airfryeren av gangen, noe som gjør det lekende lett å diske opp med store mengder fritert mat på rekordkort tid.

Vask og rengjøring

Det er veldig enkelt å rengjøre Philips Airfryer XXL HD9650/90. Maskinen har avtakbare deler som tåler oppvaskmaskin, noe som blant annet inkluderer kurven.

Den romslige kurven har non-stick-belegg for at mat og smuss ikke skal henge seg fast under og etter matlaging. Dette gjør oppvasken enda enklere – enten du vasker for hånd eller i maskin.

Fordeler

 • Svært stor kapasitet
 • Fem forhåndsinnstilte programmer
 • Fettreduksjons-funksjon
 • Hold-varm-funksjon
 • Brukervennlig digital skjerm
 • Kan kobles opp mot app
 • Enkel rengjøring
Ulemper

 •  Tar stor plass
 • Bråker litt under bruk

Oppsummering

Philips Airfryer XXL HD9650/90 er et godt valg for deg som ønsker en airfryer med svært god kapasitet. Med denne modellen kan du tilberede mat til mange gjester på kort tid. 

Du kan se frem til mye funksjonalitet og kapasitet for pengene, samt enkel rengjøring. Det er også et pluss at airfryer-modellen er app-kompatibel!


Cosori Premium Smart Airfryer –Beste alternativet til Philips airfryer

✅ Kåret til “Årets kjøkkenprodukt 2022/2023” i Norge av Elektronikkbrajsen.no
✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
✅ 100 dagers åpent kjøp
✅ 2 års garanti

Cosori Premium Smart Airfryer

Cosori er kjent for sitt brukervennlige og moderne design, og dette er Cosori Premium Smart Airfryer et godt bevis på. Denne prisvinnende modellen kan blant annet friste med et brukervennlig panel med touch-knapper, samt elleve forhåndsinnstilte programmer.

Dersom du ønsker en allsidig airfryer som gjør det enkelt å tilberede alt fra skalldyr til desserter, er denne modellen verdt å se nærmere på!

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 5,5 l / 2,2 kg
🌀 Effekt: 1 700 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 11
🌀 Andre funksjoner: App-kompatibel (VeSync App)
🌀 Materiale: Børstet metall
🌀 Farge: Svart

Om Cosori Premium Smart Airfryer

Cosori Premium Smart Airfryer leveres med mange smarte funksjoner. Du har hele elleve matlagingsprogrammer å velge mellom, og kan med et enkelt trykk på touch-skjermen tilberede alt fra kylling og skalldyr til dessert.

Husk at det følger med et oppskriftshefte med 100 spennende oppskrifter. Dette er perfekt å kikke på dersom du ønsker litt inspirasjon til smakfulle frityrretter. Du kan bruke Cosori Premium Smart Airfryer til å tilberede det meste som kan tilberedes i vanlig stekeovn.

Forskjellen er at det går 1,5 ganger raskere å tilberede maten i Cosori Premium Smart Airfryer sammenlignet med en klassisk stekeovn. Samtidig kan du bruke 85 % mindre fett enn du gjør med en vanlig frityrkoker, noe som gjør matlaging sunt og enkelt.

Cosori Premium Smart Airfryer er også kompatibel med VeSync-appen. Det betyr at du kan styre matlagingen via mobiltelefonen når du ikke er på kjøkkenet. Juster alt fra tid og temperatur til matlagingsprogram via mobilen! 

Kapasitet

Med Cosori Premium Smart Airfryer kan du tilberede de lekreste retter for opptil fem personer av gangen. Den romslige beholderen kan romme hele 5,5 liter, noe som gjør det enkelt å tilberede hel kylling eller lignende.

Med en kapasitet på 2,2 kg kan du lage mat til mange gjester på null komma niks. Inviter familie og venner på saftig og sprø frityrmat med lavt fettinnhold!

Vask og rengjøring

Cosori Premium Smart Airfryer kan rengjøres på enkelt vis. Kurven som fungerer som beholder for maten du tilbereder kan nemlig tas ut og vaskes i oppvaskmaskin. Du kan også skylle kurven manuelt under vasken.

Det er verdt å nevne at kurven er fri for skadelige stoffer som BPA og PFOA, noe som betyr at du slipper å bekymre deg for at miljøet skal ta skade. Kurven er også ikke-klebende, slik at skitt enkelt kan fjernes.

Fordeler

 • Kan styres via app på mobilen
 • 11 tilgjengelige matlagingsprogrammer er forhåndsinstallert
 • Oppskriftshefte med 100 oppskrifter følger med
 • Kvalitetsmaterialer
 • Svært romslig beholder
 • Enkel å rengjøre
 • Lag mat 1,5 ganger raskere enn i stekeovn
 • Bruk 85 % mindre fett
Ulemper

 • Non-stick belegget i kurven kan ødelegges i oppvaskmaskinen
 • Litt vanskelig å rengjøre

Oppsummering

Cosori Premium Smart Airfryer er et populært valg når du ønsker et sunt og raskt alternativ til stekeovn eller frityrkoker. Her kan du «fritere» maten ved hjelp av luft, og det finnes 11 smarte programmer å velge mellom.

Hent inspirasjon i oppskriftsheftet som følger med, og disk opp smakfulle retter for opptil fem personer av gangen. Dette er en smart investering!

Denne Cosori Airfryer er vurdert best i test i vår airfryer test – Les her


Philips Airfryer XL HD9270/96 – Bra for hverdagsbruk

Philips Airfryer XL – HD9270-96

 

Philips Airfryer XL HD9270/96 er en airfryer som er designet for deg som ønsker en brukervennlig og enkel airfryer med høy kapasitet. 

Modellen kan også by på praktiske funksjoner som tillater deg å lage mat med langt mindre fett enn ved tradisjonell matlaging. Det finnes også supre forhåndsinnstilte programmer du kan få mye glede av!

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 6,2 l / 1,2 kg
🌀 Effekt: 2 000 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 7 
🌀 Andre funksjoner: Hold-varm-funksjon, favorittoppskrifter, 
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart

Om Philips Airfryer XL HD9270/96

Philips Airfryer XL HD9270/96 er en airfryer som har et intuitivt og brukervennlig design. Den digitale skjermen har praktiske touch-knapper som lar deg velge mellom syv forhåndsinnstilte programmer. Lag alt fra biff til kylling med et enkelt tastetrykk.

Enheten viser deg temperatur og annen nødvendig informasjon på displayet. Du kan også få glede av airfryer-modellens tilhørende NutriU-app, der du blant annet kan finne mange sunne oppskrifter. 

Du kan tilberede mat med 90 % mindre fett enn du ville gjort ved bruk av en vanlig frityrgryte. Dette åpner for en sunnere hverdag med rask og god mat, som fortsatt er like god og sprø som klassisk frityrmat.

Airfryeren leveres med tilbehør som lar deg optimalisere stekeplaten, og du kan også tilberede «flat» mat som burgere. Modellen har Philips sin velkjente Rapid Air-teknologi, noe som sikrer optimal bruk av varmluft for fritering.

Kapasitet

Philips Airfryer XL HD9270/96 har god kapasitet, og gjør det mulig å servere mat til hele fem personer på en gang.

Kurven som du plasserer mat i rommer 1,2 kg eller 6,2 liter, noe som gjør det lekende lett å tilberede mat til alle gjestene dine på rekordtid.

Vask og rengjøring

Philips Airfryer XL HD9270/96 har – i likhet med de fleste andre airfryer-modeller fra Philips – QuickClean-teknologi. Dette betyr at det er lett å vaske kurven og andre avtakbare deler – også i oppvaskmaskin.

Du kan også vaske airfryeren for hånd dersom du skulle foretrekke det. Beholderen har et anti-stick belegg som gjør at maten løsner lett ved vask.

Fordeler

 • Lag mat med 90 % mindre fett
 • 7 forhåndsinnstilte programmer
 • Lekkert design
 • Enkel å vaske
 • Oppskrifter følger med
 • Stor kapasitet
Ulemper

 • Stor størrelse

Oppsummering

Philips Airfryer XL HD9270/96 er en airfryer som byr på stor kapasitet og brukervennlige løsninger. Enheten leveres blant annet med ekstrautstyr som gjør at du enkelt kan tilberede alt fra pommes frites til hamburgere.

Denne airfryeren er et godt valg når du har behov for å lage mye mat på kort tid, og samtidig ønsker enkel vask og bruk!


Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 – En ekstra stor premium airfryer fra Philips

Philips Premium Airfryer XXL HD9867-90

 

Philips er verdenskjent for sine kvalitetsprodukter i elektronikksjangeren, og står blant annet bak mange brukervennlige airfryer-modeller. Blant de mest populære finner vi Philips Premium Airfryer XXL – HD9867/90. 

Spesifikasjoner  
🌀 Kapasitet: 1,4 liter
🌀 Effekt: 2 225 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 5
🌀 Andre funksjoner: Timer-funksjon, lagring av favorittmåltider, fettfjerningsteknologi
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart og kobber

Om Philips Premium Airfryer XXL – HD9867/90

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 byr på en verden av muligheter. Apparatet har blant annet fem forhåndsinnstilte programmer, noe som gjør det lekende lett å tilberede alt fra fersk til frossen mat. Tilbered pommes frites, hel kylling, fisk eller annen sjømat på 1-2-3.

Philips har utviklet programmene i samarbeid med profesjonelle kokker, slik at apparatet gjør både tenkingen og stekingen for deg. Modellen har også fettfjerningsteknologi, og tar effektivt bort overflødig fett fra maten. Dette sikrer et ekstra sprøtt og godt resultat.

Du finner også en praktisk innstilling som lar deg lagre favorittmåltidene dine med den tilberedningsmetoden du foretrekker (med tanke på tid og temperatur). Da kan du enkelt gjenskape suksessen – gang på gang. 

Apparatet har også en nyttig hold-varm-modus, noe som gjør at maten kan opprettholde optimal temperatur i en halvtime. Med Philips Premium Airfryer kan du også steke måltider ca. 1,5 ganger raskere enn du kan med en tradisjonell stekeovn, og du slipper forvarming.

Kapasitet

Philips Premium Airfryer XXL har god kapasitet med sin beholder på 1,4 liter. Her kan du tilberede en hel kylling av gangen om ønskelig.

Beholderen er i XXL-størrelse, og gjør det enkelt å tilberede mat til gjestene dine eller familien.

Vask og rengjøring

Det er enkelt å rengjøre Philips Premium Airfryer. Enheten har en kurv som er stemplet QuickClean, noe som betyr at rengjøring av kurven er raskt unnagjort.

Du kan ta ut den avtakbare kurven og vaske den i oppvaskmaskin, noe som også gjelder andre avtakbare deler. Kurven har også anti-stick-belegg.

Fordeler

 • Fem forhåndsinnstilte programmer
 • Lagre favorittmåltidene dine
 • 1,5 x raskere matlaging enn i stekeovn
 • Hold-varm-modus
 • Enkel rengjøring
 • Fettfjerningsteknologi
 • Oppskriftshefte følger med
Ulemper

 •  Ikke like enkel å komme i gang med som forgjengeren
 • Tar stor plass på kjøkkenet

Oppsummering

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er en av markedets beste airfryere. Med dette apparatet får du mye for pengene – inkludert fem forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer, oppskriftshefte, hold-varm-modus, favorittfunksjoner og fettfjerningsteknologi.

På tross av mange funksjoner er modellen både brukervennlig og elegant. Dette er en airfryer for den kvalitetsbevisste!


Hva er en airfryer?

Hewise.com skriver at en airfryer er en kjøkkenmaskin som tilbereder ingredienser ved å sirkulere varm luft rundt ved hjelp av en mekanisk vifte med høy fart. Dette tilbereder maten med en varme som er både jevn og nøyaktig, og sikrer en sprø skorpe. Det trenger bare tilføre litt olje – ofte kun én enkelt spiseskje. Maten tilberedes i en kurv over et dryppebrett, og man kan selv sette en timer og temperatur ut ifra hva slags matvare man skal tilberede.

Det finnes mange typer oljer på butikken, og egentlig kan man bruke alle typer – men olivenolje, rapsolje og solsikkeolje fremheves ofte som de beste typene til airfrying. Det er også mulig å bruke olje med smak hvis man ser etter en bestemt smaksvariant.

De forskjellige modellene har ulike mål for kapasitet, men det er vanlig for en airfryer å ha en kapasitet på en kilo eller mer – da kan man lett lage et helt måltid til en stor familie i airfryeren. Enkelte modeller kan imidlertid romme opptil over to kilo.

Noen modeller klarer alt arbeidet selv, mens man på andre modeller må riste litt i kurven for å sikre at oljen dekker ingrediensene. I de fleste tilfeller er det heller ikke nødvendig å forvarme maskinen, og mange av de moderne modellene har avtakbare deler som kan tåle oppvaskmaskin.

De fleste modeller har også et internt nedkjølingssystem som etter én gangs bruk sørger for å kjøle ned airfryeren da den kan bli ekstremt varm (rundt 200 grader) under bruk.

Som en ekstra bonus er ikke bruken av en airfryer grisete, for det er ingen spruting fra oljen – og selve luften på kjøkkenet holdes fri for stekeos.

Sunt og trygt alternativ

Metoden i en airfryer står i en sunnere kontrast til de tradisjonelle frityrgrytene der maten blir tilberedt med store mengder olje – man kan lett spare rundt 80 prosent fett ved bruk av en airfryer.

Spesielt pommes frites laget med en airfryer er blitt populært da fettinnholdet her er på under 3 prosent. Til sammenligning inneholder samme rett tilberedt i en vanlig ovn 9 prosent fett, i en mikrobølgeovn 13 prosent fett og i en frityrgryte 14 prosent fett, så forskjellen er ganske stor ved bruk av en airfryer.

I tillegg til pommes frites så er det mulig å tilberede mange andre typer matvarer på de fleste airfryere. Det gjelder blant annet kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan med fordel også krydre retten i airfryeren med eget valg av krydder og urter. 

Å bruke en airfryer er også en trygg matlagingsmetode, for når det ikke brukes mye olje så kan det heller ikke sprute. Olje kan nemlig fort brenne kokken og gi personen hudskader. Dessuten er de fleste airfryere lukket under tilberedningen, og de er forholdsvis kjølige utenpå slik at man ikke kommer til å brenne seg ved uhell. 


Actifry eller airfryer?

Det kan være vanskelig å skille mellom begrepene «actifry» og «airfryer».

Airfryer er fellesbetegnelsen for alle de modellene som bruker varmluft og en litt olje, mens actifry er en teknologi skapt av Tefal i 2007 (over 8 millioner familier i verden har en modell fra Tefal Actifry) – derfor kalles mange airfryere fra Tefal for «Tefal Actifry».

Andre merker – som for eksempel Philips – har også sine egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien som sikrer den best mulige kombinasjonen av sirkulasjon av varmluft, en spiseskje olje og varmeelementet.

Hvis du ønsker å lese en hel artikkel om Tefal Actifry så kan du med fordel lese vår Tefal Actifry test der vi går i dybden med denne modellen.


Hva bør du legge merke til når du skal kjøpe en airfryer?

Basert på en artikkel fra den britiske forbrukersiden which.co.uk gir vi deg her noen råd til hva du bør legge merke til og vite før man kjøper en airfryer:

Størrelse/kapasitet: 


Hvor mange personer skal airfryeren lage mat til? De minste har en kapasitet på rundt 800 gram (tilsvarer ca. 4 porsjoner med pommes frites), men de største kan romme helt opptil over 1.700 gram (tilsvarer ca. 8 porsjoner pommes frites). Jo høyere kapasiteten er, desto mer plass vil airfryeren også kreve rent fysisk.

Pris:

Det er stor forskjell på prisen på airfryere. Man kan få modeller for et par hundre kroner – og modeller for et par tusen kroner både fra kjente og ukjente merker. Legg merke til at de billige modellene ofte har en mindre kapasitet, og flere av de vil også gi maten en dårligere kvalitet. De dyre modellene kan imidlertid også skuffe. Les derfor gjerne tester av modellene før du kjøper en.

Timer:

De fleste airfryere har en digital timer, men noen har en manuell timer. Det er individuelt hva man foretrekker, men en digital timer gir ofte en bedre oversikt.

Temperatur:

Man kan stille inn temperaturen ut ifra hvilken type mat man lager. Noen modeller kan settes helt ned til ca. 30 grader, men normalen ligger på mellom 80-200 grader. Legg også merke til intervallene – mange modeller kommer med fem graders intervaller.

Airfryer eller frityrgryte:

Man bør også tenke over om man vil få mest glede av en airfryer eller en tradisjonell frityrgryte. Fordelene ved en airfryer er at man sparer mye fett samt at man slipper pommes frites dynket i fett og kraftig stekeos. Men ønsker man pommes frites som smaker mer som de på restaurant, så vil nok den tradisjonelle versjonen leve bedre opp til forventningene.

Her kan du se en liten video som viser hvordan du lett kan lage sunne pommes frites ved bruk av airfryeren din:


Airfryer FAQ

🤩 Hvilke Philips airfryers har fått de beste anmeldelsene?

Modeller som Philips Avance Collection og Philips Essential XL gjør det også veldig bra i tester. 

TV2 Hjelper Deg har også testet airfryers fra Philips, og Philips Daily stakk da av med tittelen «best i test». Er du ute etter en airfryer av høy kvalitet som får gode anmeldelser, har med andre ord Philips mange gode modeller å velge blant!

🤔 Hvordan er maskinene blitt testet? 

Vår airfryer-test er basert på tester som allerede er utført av andre aktører. Vi har med andre ord ikke testet maskinene selv, men plukket ut de beste valgene basert på andre tester.

Her finner du alle de beste airfryer-modellene samlet på ett sted, samt lenke til nettbutikker der apparatene kan kjøpes. Enkelt og greit! 

🧐 Hvordan velge riktig airfryer?

Når du skal kjøpe airfryer er det flere faktorer som bør spille inn. Hva som vektlegges mest vil naturligvis variere fra forbruker til forbruker. For noen er pris viktigst, mens andre vektlegger funksjonalitet.

Her er en oversikt over ulike faktorer du bør se nærmere på når du skal kjøpe airfryer:

 • Pris
 • Design
 • Tilbehør (oppskriftshefter, hamburger-rist…)
 • Funksjoner (timer, matlagingsprogrammer)
 • Kvalitet


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Philips HD9741/10

Philips HD9741-10

 

Philips HD9741/10 er en praktisk og enkel airfryer som samtidig har et kompakt design. Hvis du ønsker en airfryer som passer fint til hverdags og som ikke tar for mye plass, er dette en modell du bør vurdere.

HD9741/10 har også smarte funksjoner, inkludert et digitalt display som gir deg tilgang på forhåndsinnstilte funksjoner. Enheten har også fettfjerningsteknologi, slik at du kan tilberede litt sunnere og magrere mat!

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 0,8 kg
🌀 Effekt: 1 500 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 4
🌀 Andre funksjoner: Fettfjerningsteknologi, automatisk avslåing, Rapid Air, Rapid Heat
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart

Om Philips HD9741/10

Philips HD9741/10 er en airfryer som leveres med kompakt design som er velegnet til hverdags. Samtidig har enheten en rekke avanserte funksjoner, noe som gjør den velegnet for deg som har krav til smart funksjonalitet.

Med denne modellen får du blant annet tilgang på teknologi som Rapid Heat og Rapid Air. Dette betyr at maskinen varmer seg hurtig opp til ønsket temperatur, og at hurtig luftstrøm sikrer et sprøtt og saftig resultat.

Takket være Fat Removal-teknologi blir resultatet langt magrere enn ved tradisjonell fritering. Du kan tilberede mat med lite eller ingen fett. Med fire forhåndsinnstilte programmer kan du enkelt sikre optimal tilberedning av ulike retter som pommes frites.

Enheten fanger opp overflødig fett, og dette kan enkelt vaskes bort etter at du er ferdig med å tilberede maten.

Kapasitet

Philips HD9741/10 har god kapasitet til hverdagsbruk. Med denne airfryeren får du en kurv som rommer 0,8 kg ingredienser. 

Med denne kapasiteten kan du tilberede mat for opptil tre personer av gangen. Derfor passer HD9741/10 perfekt til små familier, par eller lignende.

Vask og rengjøring

Det er veldig enkelt å rengjøre Philips Airfryer HD9741/10. Enheten er merket med QuickClean, noe som betyr at den avtakbare kurven kan vaskes i oppvaskmaskin.

Også andre avtakbare deler kan rengjøres i oppvaskmaskin. Kurven har et belegg av typen anti-stick, noe som gjør det enkelt å vaske den. Det klebefrie belegget sikrer at maten ikke setter seg fast i kurven, noe som er veldig praktisk!

Fordeler

 • Passer utmerket til hverdags
 • Brukervennlig design
 • Fire forhåndsprogrammerte funksjoner
 • Fettfjerningssystem
 • Enkel rengjøring
 • Hurtig varm med Rapid Heat-teknologi
Ulemper

 • Dyr modell
 • Litt vanskelig å forstå instruksjonene

Oppsummering

Philips Airfryer HD9741/10 er en airfryer som er avansert nok til at du kan tilberede knasende sprø mat på 1-2-3, samtidig som den er tilpasset hverdagslig bruk. 

Dette er en passende modell for alle som ønsker en intuitiv og enkel airfryer med funksjoner som Rapid Heat, Rapid Air og Fat Removal-teknologi. Du kan enkelt tilberede mat med minimal bruk av fett, noe som er veldig praktisk og helsevennlig.

Det er dessuten enkelt å rengjøre Philips Airfryer HD9741/10, takket være QuickClean-egenskapene. Du kan putte alle avtakbare deler i oppvaskmaskin, eller du kan vaske den for hånd. 

Med denne airfryeren kan du både riste, steke, grille og bake. Valget er ditt, og det er lekende lett å sette i gang!


Philips HD9250/50

Philips HD9250-50

Philips HD9250/50 er en airfryer som tilhører Philips Daily Collection. Dette er en kolleksjon bestående av produkter som er tilpasset hverdagslig bruk. Modellen er enklere og mer kompakt enn mange av de andre modellene som er omtalt i denne testen.

Dersom du er på utkikk etter en enkel airfryer til hverdags, er kanskje dette modellen du leter etter.

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 0,8 kg
🌀 Effekt: 1 425 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: –
🌀 Andre funksjoner: Rapid Air-teknologi, integrert timer
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart

Om Philips HD9250/50

Philips HD9250/50 er en airfryer som fungerer utmerket til hverdags. Denne modellen har ikke forhåndsinnstilte funksjoner eller egen skjerm, men en enkel skruknapp som kan styres manuelt. Dette gir deg full kontroll over egen matlaging.

Apparatet har Philips’ velkjente Rapid Air-teknologi, som går ut på at en rask luftstrøm varmer opp maten. Samtidig vil mettet fett trekkes ut av maten, slik at maten blir magrere og ekstra sprø. Du kan lage mat med minimal bruk av fett med denne airfryeren.

Det følger med en grillrist med doble lag. Denne gjør det mulig å tilberede mer mat samtidig, inkludert burgere og andre retter. Du kan enkelt forhåndsinnstille temperatur og tid. Apparatet har en maksimal tid på 30 minutter, og en høyeste temperatur på 200 grader.

Philips HD9250/50 har også en automatisk avstengingsfunksjon. Du hører et lydsignal så snart maten er ferdig, for et best mulig resultat. Airfryer-modellen er velegnet for både baking, grilling, risting og fritering.

Kapasitet

Philips Airfryer HD9250/50 har en kurv som lar deg tilberede opptil 0,8 kg mat av gangen. Dette er ikke testens høyeste kapasitet, men sannsynligvis mer enn nok til hverdags for den jevne bruker.

Du kan lage mat til inntil tre personer av gangen. Denne modellen passer derfor utmerket til par eller små familier!

Vask og rengjøring

Philips Airfryer HD9250/50 er enkel å rengjøre. Visste du at alle avtakbare deler som følger med modellen kan rengjøres i oppvaskmaskin? Dette gjør det enkelt å tilberede mat på en hygienisk måte.

Du kan også vaske løse deler for hånd. Dersom det kommer flekker på selve maskinen, kan du tørke dette forsiktig av med en fuktig mikrofiberklut. Pass på at det ikke kommer vann på de elektriske delene.

Fordeler

 • Perfekt til hverdags
 • Moderne design
 • Enkel manuell innstilling av tid og temperatur
 • Ekstrautstyr som dobbel grillrist følger med
 • Automatisk varsel når maten er ferdig
 • Sprøtt og saftig resultat
 • Budsjettvennlig
Ulemper

 • Tar stor plass
 • Lager mat til maks 4 personer

Oppsummering

Dersom du leter etter en budsjettvennlig airfryer som gjør jobben sin, er Philips HD9250/50 et godt alternativ. Denne airfryeren lar deg tilberede mat for inntil tre personer av gangen.

Apparatet har Rapid Air-teknologi, samt lydvarsel når maten er ferdig takket være den integrerte timeren. 


Philips Airfryer XL HD9261/90

Philips Airfryer XL – HD9261-90

 

Philips Airfryer XL HD9261/90 er en smart og brukervennlig airfryer som passer utmerket til alle som ønsker å tilberede sprø og saftig mat på kort tid. Med denne airfryeren kan du tilberede mat 1,5 ganger raskere enn med stekeovn, og samtidig bruke minimalt med fett.

Denne modellen leveres dessuten med mye smart teknologi, noe Philips er kjent for. La oss se nærmere på hva du har i vente!

Spesifikasjoner
🌀 Kapasitet: 7 l / 1,2 kg
🌀 Effekt: 1 900 watt
🌀 Forhåndsprogrammerte innstillinger: 5
🌀 Andre funksjoner: Lagring av favorittmåltider, kompatibel med app
🌀 Materiale: Plast
🌀 Farge: Svart

Om Philips Airfryer XL HD9261/90

Med Philips Airfryer XL HD9261/90 kan du tilberede sprø frityrmat med 90 % mindre fett enn du ville brukt ved tradisjonell frityrsteking. Brukergrensesnittet er enkelt å betjene, takket være et digitalt LED-display med intuitive knapper. 

Denne smarte airfryeren har dessuten mange smarte funksjoner, inkludert mulighet for grilling, frityrsteking, baking, oppvarming og steking. Det følger med flere hundre spennende oppskrifter i et hefte, og du finner også oppskrifter via appen.

Enheten kan kobles opp mot Philips sin app, og tillater deg å styre airfryeren via mobilen din. Juster på alt fra temperatur og steketid mens du holder på med andre ting. Det følger også med praktisk tilbehør som gjør at du kan steke burgere og annen mat på en enkel måte.

Du kan lage mat 1,5 ganger raskere enn med den tradisjonelle stekeovnen din. Kombinert med det reduserte behovet for fett, gjør dette Philips Airfryer XL HD9261/90 til et raskere og sunnere alternativ!

Kapasitet

Med Philips Airfryer XL HD9261/90 kan du tilberede mat for opptil fem personer av gangen, takket være den romslige beholderen som rommer opptil syv liter.

Du kan tilberede hele 1,2 kg mat per gang, noe som gjør at du på kort tid kan lage store mengder mat til middagsgjestene dine.

Vask og rengjøring

Philips Airfryer XL HD9261/90 er stemplet med QuickClean, noe som betyr at enheten er veldig enkel å rengjøre. Alle avtakbare deler kan puttes i oppvaskmaskin, noe som blant annet inkluderer kurven.

Kurven er dekket av en klebefri filterduk som sikrer at matrestene ikke henger seg så lett fast i materialet. 

Fordeler

 • Tilbered mat med 90 % mindre fett
 • Kan styres fra app
 • Brukervennlig display
 • Forhåndsinnstilte funksjoner
 • QuickClean-teknologi
 • Stor kapasitet
Ulemper

 • Stor størrelse

Oppsummering

Philips Airfryer XL HD9261/90 er en populær airfryer som virkelig lever opp til forventningene. Med denne praktiske modellen kan du tilberede mye mat på kort tid, og med minimale fettmengder.

Det er også et pluss at airfryeren kan styres fra app, og at den er enkel å rengjøre. 


Beskrivelser av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Airfryers.no

Nettsiden airfryers.no har et bredt utvalg av airfryers, og har agenturet på airfryer-merket Cosori i Norge.

Whiteaway.no

Nettsiden whiteaway.no tilbyr et bredt utvalg av hvitevarer og kjøkkenutstyr, og har lager på Ulven. Det norske whiteaway.no AS er datterselskapet til det danske whiteaway.com A/S. Dette er en av Nordens største hvitevareforhandlere på nett.

Testen ble utført: 2021

Du kan lese testen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere