Artikkelen inneholder annonselenker og er dermed sponset. Les mer her.

Kjøpsguide for smartklokker og et utvalg av våre favoritter for 2023

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING mars 12, 2024.

Kjøpsguide for smartklokker og et utvalg av våre favoritter for 2023

Utvelgelsen av produkter skjer på bakgrunn av forskning..., men vi begrenser oss primært til produkter tilgjengelige på prisportaler eller annonseplattformer. Våre artikler inneholder i hovedsak eksterne tester og anmeldelser fremfor egne tester. Oppføringen er ikke en rangering av produkter, og annonseavtaler kan påvirke plasseringen og utvalget av våre produkter – les mer her. Les mer

Xplora X6Play er valgt som smartklokke barn best i test.

Visste du at en smartklokke kan gjøre mer enn bare å vise varsler? Moderne smartklokker kan faktisk være effektive redskaper for forbedret helse og velvære. Det globale markedet for smartklokker forventes å nå 96,31 milliarder dollar innen 2027, så spørsmålet er egentlig ikke om du bør skaffe deg en smartklokke, men hvilken som passer best for deg. Med mange valgmuligheter og ulike faktorer å ta hensyn til, slik som skjermkvalitet, batteritid, design og en rekke treningsfunksjoner, kan det føles overveldende å ta et valg.

I denne produktanmeldelsen vår har vi tatt et dypdykk i smartklokkenes verden og vurdert de beste valgene basert på nøkkelfaktorer som type skjerm, drifts- og ladetid, design og tilpasningsmuligheter. Les videre for å finne smartklokken som passer best til din livsstil og dine behov.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 6 beste smartklokker i testguiden 2024:

Viktig merknad: Kompatibilitet er en viktig faktor når du skal kjøpe en smartklokke, ettersom det påvirker nesten alle aspekter av enhetens nytteverdi. En smartklokke er ment å fungere som en forlengelse av smarttelefonen, med funksjoner som varslinger og appstyring. Inkompatibilitet kan begrense tilgangen til disse viktige funksjonene og utvalget av tilgjengelige apper, noe som kan føre til en dårlig brukeropplevelse. I tillegg er programvareoppdateringer avgjørende for å optimalisere ytelse og sikkerhet. En ikke-kompatibel smartklokke kan gjøre det vanskelig å motta disse viktige oppdateringene, noe som kan gjøre enheten utdatert eller sårbar. Denne faktoren er spesielt viktig for å fremtidssikre investeringen din, slik at du kan utnytte nye funksjoner og apper etter hvert som de blir tilgjengelige.

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Xplora X6Play - Premium smartklokke for barn

smartklokke barn best i test

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Xplora X6Play:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Prisbelønt sikkerhet: Best i test av Tek.no med sikre GPS-soner og app for foreldrekontroll.
 • Barnesentrert design: Kan tilpasses med over 3400 fargekombinasjoner, skolemodus og morsomme aktivitetsbelønninger.
 • Avansert teknologi, ingen distraksjoner: Høyhastighetsprosessor, høyoppløselig skjerm, stor lagringsplass, uten sosiale medier eller internettilgang.

Fordeler

 • Prisbelønt design
 • Forbedret kommunikasjon
 • Avansert sikkerhet
 • Tilpassbar opplevelse
 • Engasjerende og lærerik

Ulemper

 • Ingen surfing på Internett
 • Overveldende mange tilpasningsmuligheter
 • Avhengig av mobilabonnement

I en tid der teknologi integreres sømløst i livene våre, fremstår Xplora X6Play som et fyrtårn for sikkerhet og moro for familiens yngste medlemmer. Vi tror at foreldre som prioriterer barnas sikkerhet, vil sette pris på de prisbelønte sikkerhetstiltakene, for eksempel Best i test av Tek.no, som roser smartklokkens pålitelige GPS-soner og omfattende foreldrekontroll-app. For de kreative barna som elsker å uttrykke seg, har Xplora X6Play en barnesentrert design som gir mulighet for over 3400 fargekombinasjoner, noe som oppmuntrer til personlig tilpasning og samtidig fremmer ansvarlighet med skolemodus og givende aktivitetsmåling. I tillegg tror vi at teknologikyndige familier som er på utkikk etter en balanse i den digitale eksponeringen, vil sette pris på avansert teknologi som høyhastighetsprosessor og høyoppløselig skjerm uten distraksjoner fra sosiale medier eller internettilgang. Xplora X6Play er gjennomtenkt utformet for å engasjere barn i en aktiv livsstil og samtidig holde dem i kontakt med sine foresatte uten at det går på bekostning av moroa eller sikkerheten.

Hva du trenger å vite før du kjøper Xplora X6Play

Spesifikasjoner

 • Skjermstørrelse: 1.52″ TFT 360 x 400
 • Dimensjoner: 51 x 42.4 x 14.7 mm
 • Vanntett: Ja
 • Vekt: 58g

Prisbelønte sikkerhetsfunksjoner for barnas sjelefred

Xplora X6Play skiller seg ut med sine eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner, og har blitt kåret til “Best i test” av Tek.no for sine sikre GPS-soner og omfattende foreldrekontroll-app. Anerkjennelsen er et bevis på at enheten er et pålitelig sikkerhetsnett for barn og en trygghet for foreldre. Med muligheten til å opprette sikre soner via GPS kan foreldre overvåke hvor barnet befinner seg og motta varsler hvis barnet går inn i eller ut av bestemte områder. Appen for foreldrekontroll legger til et ekstra sikkerhetslag, slik at foresatte kan administrere kontakter og spore enhetens posisjon direkte fra smarttelefonen. Disse funksjonene bekrefter at X6Play er det beste valget for foreldre som prioriterer barnets sikkerhet.

Barnesentrert design som fremmer personlig uttrykk

Vi er spesielt imponert over Xplora X6Plays fokus på barnesentrert design, med over 3400 fargekombinasjoner som gjør det mulig for barn å tilpasse enhetene sine etter egne preferanser. Denne graden av tilpasning handler ikke bare om estetikk, men oppmuntrer barna til å engasjere seg i enheten og gjøre den til en mer integrert del av hverdagen. Inkluderingen av en skolemodus sørger for at klokken ikke distraherer i skoletiden, mens morsomme aktivitetsbelønninger stimulerer til fysisk aktivitet gjennom et interaktivt grensesnitt. Disse gjennomtenkte designelementene tar spesielt hensyn til både de emosjonelle og utviklingsmessige behovene til unge brukere, og fremmer en følelse av individualitet og ansvarlig bruk av gadgeten.

Avansert teknologi som oppmuntrer til fokusert læring og lek

Xplora X6Play utnytter avansert teknologi som er skreddersydd for unge brukere, uten unødvendige distraksjoner som sosiale medier eller nettsurfing.Den raske Qualcomm 2500-prosessoren sørger for rask navigering gjennom apper, mens den høyoppløselige TFT-skjermen på 1,52″ gir klare bilder for all interaksjon.Med stor lagringskapasitet – 1 GB RAM + 8 GB ROM – kan barna lagre kontakter, meldinger og bruke ulike apper uten å gå tom for plass.Til tross for disse avanserte spesifikasjonene setter vi pris på at enheten fokuserer på kjernefunksjonalitetene som er relevante for barns behov: kommunikasjon med godkjente kontakter, pedagogiske verktøy og aktivitetssporing uten å utsette dem for det store utvalget av distraksjoner som finnes på nettet. Den bevisste utelatelsen av internettilgang strømlinjeformer brukeropplevelsen mot konstruktive bruksområder som fremmer læring og lek, samtidig som den beskytter mot innhold som ikke egner seg for et ungt publikum.

X6Play er kåret til best i test av Tek.no

I testen fra 17. februar 2024 konkluderer Tek.no slik: “Klokkene fra Xplora har mange gode og gjennomtenkte funksjoner, både på selve klokkene for barna, og i appen for foreldrene”.

Mer om Xplora X6Play

Spesifikasjoner

 • Skjermstørrelse: 1.52″ TFT 360 x 400
 • Dimensjoner: 51 x 42.4 x 14.7 mm
 • Vanntett: Ja
 • Vekt: 58g

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE - Android-klokke av høy kvalitet

Beste Android-klokke i test

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Super AMOLED-skjerm i safirglass
 • Robust konstruksjon i titan
 • Wear OS kompatibel med Google Services

Forbrukerlivs vurdering

Eksperter som har anmeldt Galaxy Pro 5 har gitt den flere gode tilbakemeldinger. Det finnes flere anmeldelser på nettet som fremhever at denne smartklokken er en forbedring i forhold til Watch 5 og at den gir mer verdi for pengene enn Galaxy Series 6. Dette er kanskje grunnen til at anmelderne på trustedreviews.com sier at “som smartklokke er den uten tvil det mest utviklede Wear OS-alternativet på markedet, med god smartklokkefunksjonalitet, lokal musikkavspilling og en fantastisk klar og lys OLED-skjerm”, mens folk på znet.com kaller den “den beste wearable for eiere av Android-smarttelefoner” og legger til at den utmerker seg i alle smartklokkekategorier.

 

Også brukeranmeldelsene er positive. Med over 1000 anmeldelser på Amazon har Samsung Galaxy Watch 5 Pro en imponerende brukervurdering på 4,6. Fornøyde brukere kommenterer den utmerkede batteritiden, de gode helse- og treningsfunksjonene, det gode designet og holdbarheten.

Fordeler

 • Utmerket Super AMOLED-skjerm
 • Kompatibel med de fleste Google PlayStore-apper
 • GPX-fil (GPS Exchange-format) for enklere sporing
 • Opptil 3 dagers batteritid ved middels bruk
 • Lett og slitesterk ramme i titan

Ulemper

 • Noe klumpete

Samsung Galaxy Watch 5 Pro har et robust deksel i titan, noe som gjør den ekstra slitesterk og motstandsdyktig mot hverdagens påkjenninger. Dette designvalget gjør den til et godt alternativ for friluftsentusiaster, eventyrlystne og profesjonelle som trenger en robust smartklokke som tåler tøffe forhold.

Anmeldelse: Produktanalyse av Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 16 GB
 • Skjermstørrelse: 1.4 "
 • Skjermteknologi: Super AMOLED
 • Bluetooth: Yes
 • Gps: Yes
 • Materiale: Titanium
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 450 x 450
 • Batteritid: 72 h

Robust skjerm med høy synlighet

Galaxy Watch 5 Pro har en Super AMOLED-skjerm i safirglass som skiller seg ut med overlegen lysstyrke, fargenøyaktighet og holdbarhet. De fleste konkurrerende produkter, som Apple Watch Series 7, bruker Ion-X-forsterket glass eller OLED-teknologi, som ikke har safirglassets ripebestandighet og fargegjengivelse.

For friluftsentusiaster og treningsglade personer vil Super AMOLED-skjermens høye synlighet, selv i direkte sollys, forbedre brukeropplevelsen betraktelig. I situasjoner der mindre gode skjermer blekner eller blir uleselige, utmerker denne klokken seg.

Robust klokke for utendørsbruk

Galaxy Watch 5 Pro består av en ramme i titan og tilbyr en balanse mellom robusthet og luksus. I motsetning til produkter som Fitbit Sense, som har et aluminiumsdeksel som er lett, men som ikke gir samme holdbarhet. Denne egenskapen gjør klokken til et godt valg for de som har en aktiv livsstil og utsetter smartklokken for tøffe forhold. Selv om den er større enn de fleste andre klokker, gjør titanrammen den overraskende lett. Så uansett om du er på tur eller driver med ekstremsport, sørger titanrammens holdbarhet for minimal risiko for skader, samtidig som klokken aldri føles for tung på håndleddet.

Operativsystemintegrasjon med Google

Wear OS-kompatibilitet betyr at brukerne enkelt kan integrere Google-tjenester som Google Assistant, Google Pay og Google Maps med smartklokken. Selv om Apple Watch tilbyr et sømløst system, mangler den fleksibilitet for brukere utenfor Apple-systemet. For brukere av Android-telefoner eller de som er svært avhengige av Googles tjenester, gir Wear OS-kompatibiliteten et nivå av bekvemmelighet og integrasjon som andre smartklokker ikke kan tilby, noe som gjør den til en “one-stop-shop” for alle dine mobilbehov.

Rask markedssammenligning: Sammenlignet med toppkonkurrenter som Apple Watch Series 7 og Garmin Venu 2 tilbyr Samsung Galaxy Watch 5 Pro en god blanding av robusthet, høyteknologiske funksjoner og tjenesteintegrasjon. Mens Apple Watch har et mer robust app-system og Garmin utmerker seg innen helsesporing, tilbyr Galaxy Watch 5 Pro det beste fra begge verdener, ofte til en lavere pris. Du finner noen av våre Samsung-toppvalg her.

Hva sier forbrukere og eksperter om Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE?

Eksperter som har anmeldt Galaxy Pro 5 har gitt den flere gode tilbakemeldinger. Det finnes flere anmeldelser på nettet som fremhever at denne smartklokken er en forbedring i forhold til Watch 5 og at den gir mer verdi for pengene enn Galaxy Series 6. Dette er kanskje grunnen til at anmelderne på trustedreviews.com sier at “som smartklokke er den uten tvil det mest utviklede Wear OS-alternativet på markedet, med god smartklokkefunksjonalitet, lokal musikkavspilling og en fantastisk klar og lys OLED-skjerm”, mens folk på znet.com kaller den “den beste wearable for eiere av Android-smarttelefoner” og legger til at den utmerker seg i alle smartklokkekategorier.

 

Også brukeranmeldelsene er positive. Med over 1000 anmeldelser på Amazon har Samsung Galaxy Watch 5 Pro en imponerende brukervurdering på 4,6. Fornøyde brukere kommenterer den utmerkede batteritiden, de gode helse- og treningsfunksjonene, det gode designet og holdbarheten.

Mer om Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 16 GB
 • Skjermstørrelse: 1.4 "
 • Skjermteknologi: Super AMOLED
 • Bluetooth: Yes
 • Gps: Yes
 • Materiale: Titanium
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 450 x 450
 • Batteritid: 72 h

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Garmin Venu 2 Plus - en allsidig smartklokke med gode funksjoner for sporing og helseovervåking

Beste smartklokke for bio-monitorering

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Garmin Venu 2 Plus:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Opptil 10 dagers batteritid
 • Nøyaktig GPS og optisk pulsmåler
 • Første smartklokke fra Garmin med mikrofon

Forbrukerlivs vurdering

Garmin Venu 2 Plus har en imponerende blanding av form og funksjon, skreddersydd for treningsentusiaster og helsebevisste personer. Enheten utmerker seg med nøyaktig biomonitorering og sporer alt fra SpO2-nivåer til hjertefrekvens og GPS-posisjon, noe som gjør den til en ideell følgesvenn for trening og andre utendørsaktiviteter. Selv om fraværet av LTE-tilkobling kan virke som en ulempe, kompenserer enhetens eksepsjonelle batteritid mer enn nok for dette, og sørger for at du ikke er bundet til en lader og kan fortsette dagen uten å bekymre deg for at klokken skal gå tom for strøm. Den lyse og skarpe AMOLED-skjermen gir et luksuriøst preg, noe som gjør menynavigering og lesing av data til en lek, og den klare lydkvaliteten sørger for at du aldri går glipp av viktige varsler eller samtaler. Selv om klokken bare finnes i én størrelse, sørger det justerbare og komfortable designet for at den sitter godt og behagelig, noe som appellerer til et bredt spekter av brukere. Hvis du er på utkikk etter en smartklokke som kombinerer avansert sporing, holdbarhet og fantastisk batteritid, bør Garmin Venu 2 Plus stå øverst på listen.

Fordeler

 • Nøyaktig biomonitorering og sporing fra Garmin (SpO2, hjertefrekvens, GPS osv.
 • Eksepsjonell batteritid og hurtiglading
 • Skarp og lyssterk AMOLED-visning
 • Tydelig talelydkvalitet
 • Slitesterkt og komfortabelt kvalitetsmerk

Ulemper

 • Ingen LTE-tilkobling
 • Leveres kun i én størrelse

Garmin Venu 2 Plus har en nøyaktig GPS og optisk pulsmåler, noe som gjør den til et godt valg blant ulike smartklokke-alternativer. Garmin er kjent for å være et pålitelig varemerke innen helse- og treningsmåling, og denne enheten fremstår som et fornuftig alternativ for idrettsutøvere og helsebevisste personer som ønsker nøyaktige biometriske data.

Anmeldelse: Produktanalyse av Garmin Venu 2 Plus

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 8 GB
 • Skjermstørrelse: 1,3 "
 • Skjermteknologi: AMOLED
 • Bluetooth: 5.0
 • Gps: Yes
 • Materiale: Stainless steel, fiber-reinforced polymer
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 416 x 416 pixels
 • Batteritid: 240 h

Konsekvent og uavbrutt bruk

En av de fremste egenskapene til Garmin Venu 2 Plus er den imponerende batteritiden, som varer i opptil 10 dager på én lading. Til sammenligning har mange av konkurrentene, som Apple Watch Series 7 eller Samsung Galaxy Watch 4, mye kortere batteritid og må ofte lades hver dag. Den vil ikke nødvendigvis presterer bedre enn mange av konkurrentene når den er i full bruk (GPS-sporing, skjermmodus som alltid er på, musikkavspilling), men dette oppveies av en svært enkel og rask ladeprosess. Den lange batteritiden gir mulighet for jevn helsesporing og gjør Garmin Venu 2 Plus til en pålitelig følgesvenn ved lengre utendørsaktiviteter.

Presisjon og effektivitet innen bio-monitorering og sporing

Garmin Venu 2 Plus utmerker seg med nøyaktig GPS- og pulsmåling, noe som er avgjørende for treningsentusiaster og eventyrere. De fleste smartklokker har disse funksjonene, men Garmin har lang erfaring med GPS-teknologi og tilbyr mer pålitelig og presis sporing. Garmin er et varemerke som er kjent for sine funksjoner for trenings- og helseovervåking, og tilbyr nå sin velprøvde teknologi i en fullverdig smartklokke. Alt dette gir merverdi til aktiviteter som løping, fotturer og sykling, der det å vite nøyaktig posisjon og puls kan bidra til en mer effektiv og sikker treningsøkt.

En komplett smartklokke fra Garmin

Det som skiller Garmin Venu 2 Plus fra de andre smartklokkene, er at den har en mikrofon som gjør det mulig å bruke stemmestyringsfunksjoner som Siri, Bixby og mer. Dette er et stort fremskritt for Garmin, ettersom ingen av deres tidligere smartklokker har tilbudt kompatibilitet med stemmeassistanse. Nå kan du utføre oppgaver som å sende tekstmeldinger, stille inn påminnelser eller spørre om veien uten å berøre klokken, noe som gir en håndfri opplevelse som tidligere ikke var tilgjengelig i Garmins sortiment. Som vi har nevnt tidligere, gjør dette Venu 2 Plus til en fullverdig smartklokke, med både enestående helse- og treningsovervåking og all tilgjengelighet, tilkoblingsmulighet og funksjonalitet til de beste smartklokkene på markedet.

Hva sier forbrukere og eksperter om Garmin Venu 2 Plus?

Eksperter fra hele verden hyller Venu 2 Plus som en banebrytende smartklokke-modell for Garmin, ettersom tillegget av en mikrofon nå har gjort den til en av de beste allsidige smartklokkene. Det er derfor ikke overraskende at testere fra androidauthority.com sier at “Venu 2 Plus er en av de mest allsidige smartklokkene vi noensinne har brukt”, og eksperter fra techradar.com legger til at “Venu 2 Plus er en utmerket allsidig smartklokke, og et godt valg hvis du er på utkikk etter en enhet som du kan ha på deg hele dagen, enten du trener eller ikke”. Alt i alt har den fått flere anbefalinger fra mange anmeldere, som alle berømmet de nye funksjonene som ikke går på bekostning av alle de gode kvalitetsfunksjonene for helse- og treningssporing som Garmin er kjent for.

 

Omtalene fra Amazon er like positive, om ikke mer. Forbrukerne kaller den en “flott klokke” og en “klokke som har alt”, og en spesielt lang og entusiastisk anmeldelse har en overbevisende tittel som sier “kjøp denne klokken”. I tråd med ekspertomtalene roser brukerne Venu 2 Plus for den svært lange batteritiden, som er stabil selv ved tung bruk. Andre høydepunkter er det slitesterke designet som tåler mye, de gode funksjonene for bio-monitorering og sporing, og den vakre grafikken. Alt i alt anbefales den på det varmeste.

Mer om Garmin Venu 2 Plus

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 8 GB
 • Skjermstørrelse: 1,3 "
 • Skjermteknologi: AMOLED
 • Bluetooth: 5.0
 • Gps: Yes
 • Materiale: Stainless steel, fiber-reinforced polymer
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 416 x 416 pixels
 • Batteritid: 240 h

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Apple Watch Series 8 - Sømløst Apple-grensesnitt

Beste smartklokke for iOS-brukere

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Apple Watch Series 8:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Den nyeste watchOS 9-plattformen
 • Sensor for kroppstemperatur
 • Svært responsiv og intuitiv berøringsskjerm

Forbrukerlivs vurdering

Apple Watch Series 8 har flere spennende funksjoner som gjør at den skiller seg ut i det stadig mer overfylte smartklokke-markedet. Temperatursensoren er en ny og nyttig funksjon, mens de karakteristiske Apple-sporingsfunksjonene fortsetter å sette bransjestandarder. Det smidige grensesnittet på berøringsskjermen gjør navigasjonen til en lek, og den innovative kollisjonsdeteksjonen, som automatisk ringer opp nødetatene hvis du blir utsatt for en ulykke, gir ekstra sikkerhet. Batteritiden er imidlertid ikke så lang som man kunne håpe på, spesielt ikke sammenlignet med noen av konkurrentene. Når det er sagt, kompenserer enheten for dette med sine hurtigladefunksjoner, slik at du raskt kan lade opp batteriet når du har dårlig tid. Alt i alt, hvis du er ute etter en smartklokke med avanserte helsemålinger og sømløs brukerinteraksjon, mener vi at Apple Watch Series 8, til tross for batteribegrensningene, fortsatt er et førsteklasses alternativ som passer best i et iOS-hjem.

Fordeler

 • Temperatursensor for bedre helseovervåking
 • Fremtredende, karakteristiske Apple-sporingsfunksjone
 • Smidig og strømlinjeformet grensesnitt på berøringsskjerme
 • Funksjon for deteksjon av bilkrasj
 • Rask opladning

Ulemper

 • Litt skuffende batteritid

Med Apples velkjente strømlinjeformede funksjonalitet skiller Series 8 seg ut som den beste iOS-smartklokken på markedet. Den oppgraderte watchOS 9-plattformen er fullpakket med utallige nye funksjoner og forbedret ytelse, og byr på nye alternativer, apper og funksjoner som garantert vil begeistre enhver Apple-fan.

Anmeldelse: Produktanalyse av Apple Watch Series 8

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 32 GB
 • Skjermstørrelse: 1,6 "
 • Skjermteknologi: LTPO OLED
 • Bluetooth: 5.3
 • Gps: Yes
 • Materiale: Aluminum
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 352 x 430
 • Batteritid: Up to 18 h

Den nyeste watchOS 9-plattformen

Apple Watch Series 8 bruker den nyeste watchOS 9-plattformen, noe som gjør den til en av de mest avanserte smartklokkene på markedet i dag. Det nyeste operativsystemet gir ikke bare bedre energieffektivitet, men gir også brukerne et vell av nye funksjoner som er sømløst integrert i Apple-systemet. Som en del av Apple-systemet gir Series 8 en helhetlig opplevelse når den brukes sammen med andre Apple-produkter som iPhone, iPad og Mac. Muligheten til å oppgradere programvaren til 9.6.1 sørger for at klokken holder seg relevant og kontinuerlig forbedres over tid, i motsetning til enkelte Android wearables som ofte har begrenset støtte for oppdateringer.

Sammenlignet med konkurrenter som Samsung Galaxy Watch 4 som kjører WearOS, har Apple Watch Series 8 med watchOS 9 et mer strømlinjeformet brukergrensesnitt, raskere oppdateringer og bedre støtte for tredjepartsapper. Med 32 GB lagringsplass kan man enkelt laste ned en mengde apper uten å bekymre seg for å gå tom for plass.

Sensor for kroppstemperatur

En av de mest fremtredende funksjonene i Apple Watch Series 8 er kroppstemperatursensoren. Denne sensoren setter en ny standard for helsesporing og går lenger enn den vanlige puls- og søvnovervåkningen som finnes i de fleste smartklokker. Kroppstemperatursensoren kan være spesielt nyttig i influensatider, under anstrengende treningsøkter eller for å spore eventuell feber, noe som gjør den til et uvurderlig verktøy for proaktiv helsestyring.

Andre smartklokker, som Garmin Venu 2 Plus, har omfattende helsesporing, men mangler denne funksjonen. Kroppstemperaturdataene kan enkelt integreres med Apples Helse-app, slik at du får et sentralisert overblikk over alle helsemålingene dine. Nytten av en slik funksjon er stor, særlig i en verden etter pandemien, der helseovervåking har fått stor oppmerksomhet.

Svært responsiv og intuitiv berøringsskjerm

Series 8 har en svært responsiv 1,6-tommers LTPO OLED-berøringsskjerm med en oppløsning på 352 x 430 piksler. Skjermen er lyssterk, skarp og har levende farger. Det intuitive grensesnittet på berøringsskjermen gjør det enkelt å navigere gjennom de mange funksjonene på klokken, selv for de som ikke er så teknisk kyndige.

Denne opplevelsen står i skarp kontrast til mange andre smartklokker på markedet som ofte har et tregt eller lite responsivt berøringsgrensesnitt. Klokker som Fitbit Versa 3 er for eksempel prisverdige i seg selv, men tilbyr ikke samme grad av flytende berøringsskjermnavigasjon. Apple Watch Series 8 legger listen høyt når det gjelder brukerinteraksjon, og sørger for at opplevelsen blir så smidig som den kan bli.

Hva sier forbrukere og eksperter om Apple Watch Series 8?

Mange eksperter har kåret Apple Watch Series 8 til en av sine favoritter i smartklokkekategorien, og det er det mange grunner til. Som den kommende forbedringen av Series 7 får Series 8 ros for sine utmerkede funksjoner for bio-monitorering og sporing, som nå er oppgradert med en varmesensor. Anmeldere fra pcmag.com kaller den “det riktige valget for de fleste smartklokkekjøpere”, mens anmeldelse fra trustedreviews.com ganske enkelt sier at det er “den beste smartklokken som finnes”.

Amazon-brukerne har svært gode ting å si om Series 8, med rundt 14 000 anmeldelser og 82 % av dem er 5-stjerners anmeldelser. En bruker sier: “Dette er sannsynligvis den mest nyttige klokken å eie når det gjelder helserelatert sporing”, mens en annen legger til: “Jeg har hatt flere Apple-klokker opp gjennom årene, men denne er definitivt min favoritt hittil”. Avslutningsvis anbefales den på det sterkeste, og brukervennligheten og helseovervåkningen trekkes frem som de viktigste egenskapene

Mer om Apple Watch Series 8

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 32 GB
 • Skjermstørrelse: 1,6 "
 • Skjermteknologi: LTPO OLED
 • Bluetooth: 5.3
 • Gps: Yes
 • Materiale: Aluminum
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 352 x 430
 • Batteritid: Up to 18 h

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Polar Pacer Pro - lett og funksjonell smartklokke for løpere

Den mest prisgunstige smartklokken

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Polar Pacer Pro:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Lett konstruksjon i aluminium
 • Polars Precision Prime-pulssensorteknologi
 • Trenings- og sporingsfunksjoner av høy kvalitet

Forbrukerlivs vurdering

Våre undersøkelser og vurderinger viser at Polar Pacer Pro er et godt alternativ for idrettsutøvere og treningsentusiaster som er på utkikk etter en smartklokke som er skreddersydd for deres behov. Den utmerker seg med en rekke spesialiserte programvarer for coaching, sporing og datainnsikt som gir et høyt analysenivå som de fleste av konkurrentene ikke har, kombinert med presis pulsmåling og rask og nøyaktig GPS-sporing. Den kompakte og lette aluminiumskonstruksjonen gjør den behagelig å ha på seg over lengre tid, og den har god batteritid på opptil 35 timer. Displayet av litt lavere kvalitet kan være et irritasjonsmoment når det er lyst på dagtid, men dette gjør også at Polar Pacer kan skilte med en ganske god driftstid. Dessuten har den ingen SpO2-sensor, noe som er synd. Den kompenserer imidlertid for dette med Precision Prime-pulsteknologien, som gir svært nøyaktige biometriske data som er avgjørende for intensive treningsøkter. I den rimelige prisklassen mener vi at denne klokken leverer mer enn bare grunnleggende funksjoner og tilbyr spesialisert ytelse av høy kvalitet, noe som gjør den til et godt valg for løpere og idrettsutøvere.

Fordeler

 • En overflod av programvare for coaching, sporing og datainnsikt
 • Nøyaktig pulsmåling
 • Nøyaktig og rask GPS-sporing
 • Liten, lett og komfortabel
 • God batteritid

Ulemper

 • Ingen SpO2-sensor
 • Skjerm med litt lavere kvalitet og lavere lysstyrke

Polar Pacer Pro har en lett, men robust aluminiumsramme som er designet for å ikke føles tung på håndleddet ved langvarig bruk. Sammen med førsteklasses coaching, sporing og biomonitorering er denne smartklokken et praktisk valg for løpere og idrettsutøvere som ønsker holdbarhet uten ekstra vekt.

Anmeldelse: Produktanalyse av Polar Pacer Pro

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 32 MB
 • Skjermstørrelse: 1,2 "
 • Skjermteknologi: Gorilla Glass 3
 • Bluetooth: 5.1
 • Gps: Yes
 • Materiale: Aluminum, stainless steel
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 240 x 240
 • Batteritid: 168 h

Kompakt, lett og komfortabel

En av de unike fordelene med Polar Pacer Pro er den lette aluminiumskonstruksjonen kombinert med elementer i rustfritt stål. Det gjør at den er behagelig å ha på seg hele dagen, noe som er spesielt viktig for idrettsutøvere som krever minimal distraksjon fra utstyret sitt. I motsetning til mange andre smartklokker som har et tyngre og til tider uhåndterlig design, er Polar Pacer Pro kompakt og diskret, noe som gjør det enklere å bevege håndleddet og reduserer ubehag under lange treningsøkter. For eksempel vil løpere sette ekstra pris på det lette designet, siden den minimerer eventuelle hindringer for armbevegelsene. Syklister kan også dra nytte av den diskrete designet, slik at de kan holde fokus på veien.

Karakteristisk biomonitorering 

Pacer Pro er utstyrt med Polars Precision Prime-pulssensorteknologi, som gir mer nøyaktige og pålitelige data enn mange andre pulssensorer på markedet. Dette kan være spesielt gunstig for brukere som baserer treningen sin på pulssoner.

For idrettsutøvere som driver med høyintensiv intervalltrening (HIIT), er nøyaktige pulsmålinger avgjørende for å optimalisere ytelse og restitusjon. Unøyaktige målinger kan føre til at man underpresterer eller overanstrenger seg, noe som kan resultere i mindre optimale resultater eller til og med skader.

Imponerende programvare for dataanalyse for bedre coaching

Polar Pacer Pro er utstyrt med avanserte coaching- og sporingsfunksjoner som gir deg innsikt i dine daglige aktiviteter og treningsøkter. Disse funksjonene viser ikke bare statistikk, men gir deg innsikt som du kan bruke til å komme i form. Training Load Pro og Cardio Load er Polars status-apper som går i dybden på treningsregimet ditt og tilbyr et høyt analysenivå.

For triatleter som trenger detaljert statistikk og treningstips på tvers av flere idretter, kan de gode trenings- og sporingsfunksjonene i Polar Pacer Pro være en uvurderlig hjelp til å forbedre teknikk og tider innen svømming, løping og sykling.

Hva sier forbrukere og eksperter om Polar Pacer Pro?

Testerne fra techradar fremhever først og fremst at Polar Pacer Pro gir mye for pengene, spesielt for løpere og sportsentusiaster, samtidig som den ligger i det midtre prissjiktet, og legger til at “dette kan være Polars mest prisgunstige sportsklokke akkurat nå”. Eksperter fra digitaltrends.com har gitt sin anbefaling, og er svært imponert over alle programvarefunksjonene og det diskrete, lette designet. Ekspertene har et svært godt inntrykk av Pacer Pro, og konkluderer med at det som mangler ikke går på bekostning av alle de flotte funksjonene som Pacer Pro byr på, spesielt i denne prisklassen.

Brukeromtalene om Pacer Pro er like positive. De fleste mener at denne smartklokken fungerer utmerket og kan være til hjelp under treningsøkter og spesielt løpeturer. Forbrukerne fremhever også designet og lettheten. Mange anbefaler den til seriøse løpere og andre idrettsutøvere. Det generelle inntrykket er at kundene er svært fornøyde og anbefaler Pacer Pro på det varmeste.

Mer om Polar Pacer Pro

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 32 MB
 • Skjermstørrelse: 1,2 "
 • Skjermteknologi: Gorilla Glass 3
 • Bluetooth: 5.1
 • Gps: Yes
 • Materiale: Aluminum, stainless steel
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 240 x 240
 • Batteritid: 168 h

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Huawei Watch GT 3 Active Edition - smartklokke med lang batteritid som kombinerer stil og funksjonalitet

Beste batterilevetid

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Huawei Watch GT 3 Active Edition:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Førsteklasses batteritid
 • Stor, lyssterk AMOLED-skjerm med høy oppløsning
 • Stilorientert design

Forbrukerlivs vurdering

Når det gjelder smartklokker, fremstår Huawei Watch GT 3 Active Edition som et svært godt alternativ for dem som prioriterer både funksjonalitet og stil. Enhetens to ukers batteritid er en ubestridelig fordel, og skiller den fra konkurrentene som ofte krever daglig lading. Den store, lyssterke AMOLED-skjermen hever brukeropplevelsen og forbedrer lesbarheten og brukerinteraksjonen. Klokken har dessuten funksjonelle og pålitelige sporingsfunksjoner som gir solid helseovervåking, og en svært responsiv berøringsskjerm. Når det gjelder det estetiske uttrykket, bygger det elegante designet bro mellom det sporty og det moteriktige. En mindre ulempe er at noen brukere opplever problemer med å integrere Huawei-apper med Android-telefoner. Dette kan imidlertid løses ved at klokken er kompatibel med det fremtidige HarmonyOS, som lover sømløs integrering etter hvert som det utvikles. Alt i alt mener vi at Huawei Watch GT 3 Active Edition er et svært godt alternativ hvis du er på utkikk etter en smartklokke som kombinerer lang batteritid, levende skjerm og robuste sporingsfunksjoner.

Fordeler

 • Opptil 14 dagers driftstid uten lading
 • Fantastisk lyssterk og stor skjerm
 • Funksjonelle og pålitelige sporings- og overvåkingsfunksjoner
 • Svært responsiv berøringsskjerm
 • Elegant og moteriktig

Ulemper

 • Huawei-apper kan være vanskelige å integrere med Android-telefoner

Huawei Watch GT 3 Active Edition skiller seg ut med sin førsteklasses batteritid, noe som gjør at du slipper det vanlige bryet med hyppig opplading. Denne funksjonen gjør den spesielt attraktiv for personer med en travel hverdag og treningsentusiaster som trenger en smartklokke med langvarig ytelse uten stadige avbrudd.

Anmeldelse: Produktanalyse av Huawei Watch GT 3 Active Edition

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 4 GB
 • Skjermstørrelse: 1.43 "
 • Skjermteknologi: OLED (AMOLED)
 • Bluetooth: Yes
 • Gps: Yes
 • Materiale: Stainless steel
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 466 x 466
 • Batteritid: 14 h

Uovertruffen driftstid

Den mest sentrale fordelen med Huawei Watch GT 3 Active Edition er den enestående batteritiden, som kan vare i opptil 14 dager på én lading. Eksperter og forbrukere rapporterer at klokken kan holde i åtte til ti dager selv ved mye bruk. Dette er en betydelig fordel i forhold til mange konkurrenter som Apple Watch Series 7, som ofte krever daglig lading. For langdistansereisende og friluftsentusiaster kan dette være en stor fordel, ettersom det gjør det mulig å holde kontakten uten å måtte tenke på å lade smartklokken. Batteriet på 455 mAh setter ikke bare nye standarder, det forbedrer også brukeropplevelsen betraktelig. 

Vakker og lysende grafikk

Klokken har en stor, lyssterk og høyoppløselig 1,4-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 466 x 466 piksler. Dette overgår konkurrenter som Garmin Venu 2, som har en mindre skjerm og lavere oppløsning. Med safirglass for ekstra holdbarhet er skjermen både visuelt tiltalende og svært robust. Den høye oppløsningen øker brukervennligheten til helsesporingsfunksjonene og gjør det enklere å lese data under en hard treningsøkt. Når det gjelder skjermteknologi, ser det ut til at Huawei har gjort sitt ytterste for å bidra til en mer levende og funksjonell brukeropplevelse.

Sports- og businessklokke

Huawei Watch GT 3 Active Edition er innkapslet i en blanding av rustfritt stål og plast, noe som gir en god balanse mellom holdbarhet og stil. Den skiller seg fra mer sporty modeller som Fitbit Versa 3 ved å ha et mer tradisjonelt, estetisk design. Dette gjør at den kan brukes på treningsstudioet og i forretningsmøter uten at den ser malplassert ut. For brukere som ønsker en enkelt klokke som passer til alle anledninger, er dette designet uvurderlig.

Rask markedssammenligning: Sammenlignet med markedsledere som Apple Watch Series 7 og Garmin Venu 2 holder Huawei Watch GT 3 Active Edition stand, særlig når det gjelder batteritid og skjermkvalitet. Mens Apple Watch utmerker seg med sin systemintegrasjon og tilgjengelighet av tredjepartsapper, henger den etter når det gjelder batteritid. Garmin Venu 2 er mer rettet mot treningsentusiaster og kan tilby avanserte sporingsfunksjoner, men skjermen og stilen er ikke på samme nivå. Prisen på Huawei-modellen er konkurransedyktig, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for de som prioriterer batteritid og skjermkvalitet uten at det trenger å koste skjorta.

Hva sier forbrukere og eksperter om Huawei Watch GT 3 Active Edition?

Denne Huawei-klokken anbefales på det varmeste av både forbrukere og eksperter. Testerne fra t3.com er svært fornøyde med den, spesielt kombinasjonen av fantastiske sporings- og overvåkingsfunksjoner og elegant, tradisjonelt klokkedesign. De unnlater selvfølgelig ikke å nevne den fantastiske batteritiden, og legger til: “Huawei Watch GT 3 er vakker, funksjonell og utkonkurrerer andre smartklokker til den dobbelte prisen”. Folkene på gsmarena.com sier om GT 3: “Klokken ser imponerende ut, har en fantastisk kvalitet og føles veldig behagelig”. De mener også at GT 3 er svært prisgunstig, og roser den for høy funksjonalitet kombinert med en enestående batteritid.

På Amazon finner vi mange positive anmeldelser. Her blir det sagt at Huawei har laget en virkelig funksjonell klokke med imponerende driftstider og stilig design. Blant de mange positive anmeldelsene finner vi alt fra omtale av komfort og design til en rekke overvåkings- og sporingsfunksjoner. Helhetsinntrykket er et produkt av høy kvalitet som anbefales av både forbrukere og eksperter.

Mer om Huawei Watch GT 3 Active Edition

Spesifikasjoner

 • Oppbevaring: 4 GB
 • Skjermstørrelse: 1.43 "
 • Skjermteknologi: OLED (AMOLED)
 • Bluetooth: Yes
 • Gps: Yes
 • Materiale: Stainless steel
 • Wifi: Yes
 • Vanntett: Yes
 • Helse-sporing: Yes
 • Skjermoppløsning: 466 x 466
 • Batteritid: 14 h

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

5 ting du bør vurdere før du kjøper smartklokke

 • Skjerm

  Når det gjelder smartklokker, spiller skjermen en avgjørende rolle for brukeropplevelsen. Smartklokker har vanligvis enten OLED- eller LCD-skjerm. OLED-skjermer er levende og gir bedre synlighet i direkte sollys, men de kan være dyrere. LCD-skjermer er generelt mer energieffektive, men kan mangle “wow”-faktoren når det gjelder fargedybde og kontrast. Det finnes også AMOLED-skjermer som gir bedre ytelse enn både LCD- og OLED-skjermer, samtidig som de har omtrent samme strømforbruk, men smartklokker med slike skjermer er vanligvis dyrere. Det er viktig å tenke over hvilken type skjerm som passer best til dine behov, spesielt med tanke på hvor mye du kommer til å bruke smartklokken. Tenk også på om smartklokken har knapper eller berøringsskjerm, eller en kombinasjon av de to. Smartklokkeskjermen er ofte liten og kan oppleves litt uhåndterlig i starten, men de aller fleste moderne smartklokkene har skjermer som er enkle å bruke, enten ved hjelp av ulike nivåer for trykkfølsomhet eller noen få sideknapper.

 • Batteritid

  Batteritiden er en annen avgjørende faktor. Ingen ønsker å lade klokken flere ganger om dagen. De fleste smartklokker har en batteritid på alt fra én dag til en uke, men en gjennomsnittlig moderne smartklokke har omtrent én dags batteritid. Noen produsenter har gjort det enda enklere å lade klokken ved å tilby trådløs lading, så vær på utkikk etter dette. Tenk over hvor ofte du er villig til å lade enheten og hvordan du har tenkt å bruke den – hyppig bruk av GPS eller treningsfunksjoner, som den strømkrevende pulsmåleren, vil tømme batteriet raskere.

 • Design, personlig tilpasning og funksjoner

  En smartklokke er ikke bare en smart dings, den er også et motestatement. Designelementer som remmen, formen på urskiven og til og med brukergrensesnittet er viktige. Mange smartklokker har en rekke tilpasningsmuligheter, fra utskiftbare remmer til urskiver som kan tilpasses, slik at klokken din gjenspeiler stilen din.

  Hvis du er opptatt av helse, vil utvalget av treningsfunksjoner være viktig for deg. Funksjoner som pulsmåling, GPS-sporing og spesialiserte treningsmoduser kan forvandle en smartklokke fra et enkelt varslingssenter til en omfattende helse- og treningsmåler.

 • Pris

  Smartklokker kan koste alt fra 1 000 kroner for basismodeller til opp mot 7 000 kroner og til og med 8 000 kroner for avanserte modeller. De rimeligere modellene har som regel færre funksjoner og kan ha dårligere skjermkvalitet og batteritid. Smartklokker i mellomklassen, som koster mellom 2 000 og 6 000 kroner, har ofte den beste balansen mellom funksjoner og pris. Avanserte modeller har alt du trenger, men koster gjerne en del mer. I bunn og grunn får du det du betaler for, men det er viktig å vite hvilke funksjoner som er verdt den ekstra kostnaden for deg og dine behov.

 • Bruker- og ekspertanmeldelser

  Før du bestemmer deg for hvilken smartklokke du vil ha, er det lurt å undersøke både bruker- og ekspertanmeldelser. Ekspertanmeldelser gir grundige analyser og evaluerer smartklokken basert på faktorer som skjermkvalitet, batteritid, design og funksjonalitet. De kan til og med utføre omfattende tester for å sjekke holdbarhet og andre tekniske aspekter. Brukeranmeldelser, på den annen side, gir innsikt i brukervennlighet, komfort og ytelse på lang sikt. Merker som Apple Watch og Samsung Galaxy Watch får ofte gode skussmål fra både eksperter og forbrukere for sitt balanserte funksjonssett og sin brukervennlighet.

arrow-more

Tester og anmeldelser av smartklokker som er brukt i artikkelen

Ekspert- og testkilder

trustedreviews.com

TrustedReviews.com er en digital publikasjon som spesialiserer seg på omfattende produktanmeldelser, ekspertanalyser og forbrukerråd innen en rekke kategorier, inkludert teknologi, hvitevarer og underholdning. Nettmagasinet ble grunnlagt i 2004 og har opparbeidet seg et rykte for å gi nøyaktige og grundige vurderinger som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger. Med et team av dyktige anmeldere og fageksperter undersøker TrustedReviews.com produkter på flere fronter – design, ytelse, verdi og mer – og leverer balanserte og pålitelige vurderinger. I tillegg til anmeldelser tilbyr TrustedReviews.com også veiledninger, artikler og nyhetsoppdateringer for å holde publikum oppdatert på den siste utviklingen i bransjene de dekker. Den fungerer som en pålitelig ressurs for forbrukere som er ute etter pålitelig innsikt før de foretar et kjøp.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Samsung Galaxy Watch 5 Pro her.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Apple Watch Series 8 her.

zdnet.com

ZDNet.com er en teknologifokusert digital publikasjon som tilbyr en blanding av nyheter, analyser og anmeldelser rettet mot fagfolk i IT-bransjen. Nettstedet ble lansert i 1991 og har blitt en ledende ressurs for teknologikyndige lesere som er interessert i de nyeste trendene, produktlanseringene og utviklingen i bransjen. ZDNet dekker et bredt spekter av emner – fra cybersikkerhet og bedriftsprogramvare til maskinvare og nye teknologier – og har som mål å levere oppdatert og velresearchet informasjon. Plattformen består av en rekke erfarne journalister, analytikere og fageksperter som leverer dyptgående artikler, anmeldelser og debattinnlegg. Med sitt globale nettverk av korrespondenter tilbyr ZDNet et mangfoldig syn på teknologilandskapet, noe som gjør det til en verdifull ressurs for både IT-fagfolk, bedriftsledere og teknologientusiaster.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Samsung Galaxy Watch 5 Pro her.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Apple Watch Series 8 her.

androidauthority.com

Android Authority er en nettpublikasjon som gir en omfattende dekning av alt som har med Android og det bredere teknologiske økosystemet å gjøre. Nettmagasinet ble etablert i 2007 og har skapt seg en nisje som en viktig kilde for Android-entusiaster, med anmeldelser, veiledninger og siste nytt. Teamet av erfarne skribenter, anmeldere og teknologieksperter gir innsiktsfulle analyser av nye gadgets, programvareoppdateringer og bransjetrender. Med emner som spenner fra anmeldelser av smarttelefoner og nettbrett til programvareveiledninger og meningsytringer, har Android Authority som mål å nå ut til et bredt publikum, fra vanlige brukere til hardcore Android-entusiaster. Plattformen er også kjent for sitt videoinnhold, podcaster og fora som skaper et levende fellesskap for diskusjoner og ekspertråd. Alt i alt gir Android Authority et grundig innblikk i Android-verdenen og hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger i et teknologilandskap i rask utvikling.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Samsung Galaxy Watch 5 Pro her.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Garmin Venu 2 Plus her.

techradar.com

TechRadar er en digital publikasjon som fungerer som en omfattende ressurs for de siste nyhetene, anmeldelsene og innsikten i teknologisektoren. Nettstedet ble grunnlagt i 2008 og dekker et bredt spekter av emner, fra forbrukerelektronikk som smarttelefoner og bærbare datamaskiner til programvare, spill og til og med bilteknologi. TechRadar har et team av kunnskapsrike journalister og fageksperter som leverer grundige anmeldelser, reportasjer, kjøpsguider og veiledninger rettet mot både teknologientusiaster og vanlige forbrukere. Nettstedet er stolt av sine grundige testmetoder og balanserte analyser, og gir leserne den informasjonen de trenger for å navigere i den komplekse teknologiverdenen. Med et globalt perspektiv og en forpliktelse til nøyaktig, oppdatert rapportering har TechRadar etablert seg som en pålitelig autoritet for teknologirelaterte råd og nyheter.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Garmin Venu 2 Plus her.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Polar Pacer Pro her.

cnet.com

CNET er et veletablert digitalt mediehus som spesialiserer seg på anmeldelser, nyheter og reportasjer om tekniske produkter. Nettstedet ble grunnlagt i 1994 og er en av de eldste og mest pålitelige kildene til teknologirelatert innhold. CNET tilbyr et bredt spekter av informasjon om alt fra de nyeste smarttelefonene og hjemmeunderholdningssystemene til programvare, apper og til og med biler. Med et team av erfarne journalister og teknologieksperter tilbyr nettstedet grundige anmeldelser basert på grundige tester, samt veiledninger, kjøpsguider og analyser av bransjetrender. CNET har som mål å hjelpe både teknologikyndige lesere og vanlige forbrukere med å ta informerte beslutninger om kjøp og bruk av teknologi. CNET har lenge vært kjent for sin troverdighet og grundighet, og fungerer som en omfattende guide for alle som ønsker å holde seg oppdatert i den raske teknologiske verdenen.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Garmin Venu 2 Plus her.

pcmag.com

PCMag, en forkortelse for PC Magazine, er en digital publikasjon som spesialiserer seg på teknologirelatert innhold, alt fra anmeldelser av maskinvare og programvare til bransjenyheter og analyser. PCMag ble grunnlagt som et trykt magasin i 1982, men gikk over til å bli et rent nettmagasin i 2009. Plattformen er kjent for sine grundige, laboratoriebaserte tester av datamaskiner, forbrukerelektronikk, maskinvare og programvare. Med et team av erfarne journalister og teknologieksperter tilbyr PCMag grundige artikler, veiledninger og topp 10-lister som skal hjelpe både entusiaster og vanlige forbrukere med å ta informerte teknologivalg. PCMag tar for seg temaer som datamaskiner, smarttelefoner, nettverksutstyr og til og med sikkerhetsprogramvare, og gir et godt bilde av teknologilandskapet. PCMag har opparbeidet seg et rykte som en pålitelig kilde til objektive anmeldelser og oppdatert teknisk informasjon, og betjener en mangfoldig leserkrets som søker ekspertråd og innsikt.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Apple Watch Series 8 her.

digitaltrends.com

Digital Trends er en nettpublikasjon som fokuserer på forbrukerteknologi og tilbyr et bredt spekter av innhold, blant annet anmeldelser, veiledninger, reportasjer og nyheter. Plattformen ble etablert i 2006 og har som mål å avmystifisere teknologi og hjelpe forbrukerne med å navigere i det stadig skiftende landskapet av gadgets og tjenester. Digital Trends, som dekker alt fra smarttelefoner og bærbare datamaskiner til hvitevarer og bilteknologi, har et team av dyktige journalister og teknologieksperter som gir velresearchede, objektive vurderinger. Nettstedet er kjent for sin brukervennlige layout og sitt lettfattelige innhold, og er designet for å appellere til både teknologientusiaster og vanlige forbrukere. I tillegg til produkttester tar Digital Trends også for seg bredere emner som bransjetrender, programvareoppdateringer og teknologiske nyvinninger, og tilbyr en omfattende ressurs for alle som ønsker å holde seg informert i den fartsfylte verdenen av forbrukerelektronikk.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Polar Pacer Pro her.

t3.com

T3.com er en nettpublikasjon med fokus på forbrukerteknologi, gadgets og livsstilsprodukter. Nettstedet, som ble lansert på slutten av 1990-tallet, har vokst til å bli en pålitelig ressurs for anmeldelser, kjøpsveiledninger og artikler som hjelper leserne med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Med et team av dedikerte journalister og teknologieksperter dekker T3 et bredt spekter av kategorier, blant annet smarttelefoner, wearables, hjemmeunderholdningssystemer og treningsutstyr. Plattformen er kjent for sin stilrene presentasjon og sitt lettfattelige språk, og har som mål å gjøre komplekse teknologitemaer forståelige for både entusiaster og vanlige forbrukere. I tillegg til produktanmeldelser tilbyr T3 også oppdaterte nyheter, trendanalyser og livsstilsinnhold, noe som gir et godt avrundet tilbud til alle som er interessert i det siste innen teknologi og moderne livsstil. Alt i alt er T3.com en verdifull guide for forbrukere som ønsker å navigere i det stadig skiftende teknologilandskapet.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Huawei Watch GT 3 Active Edition her.

gsmarena.com

GSMArena.com er en nettpublikasjon som er kjent for sin omfattende dekning av mobiltelefoner, nettbrett og relatert teknologi. Nettstedet ble etablert i 2000 og har blitt en autoritativ kilde til detaljerte spesifikasjoner, anmeldelser og nyheter om de nyeste enhetene i mobilbransjen. GSMArena har en omfattende database med telefonmodeller og tilbyr grundige analyser og sammenligninger, slik at forbrukerne kan ta informerte beslutninger. I tillegg til anmeldelser tilbyr nettstedet artikler, veiledninger og en jevnlig oppdatert nyhetsseksjon som dekker alt fra enhetslanseringer til programvareoppdateringer og bransjetrender. Et viktig aspekt ved GSMArena er det brukergenererte innholdet, inkludert et levende kommentarfelt og et forum som fremmer diskusjoner i fellesskapet. GSMArena, som betjener både teknologientusiaster og vanlige forbrukere, har skapt seg en unik nisje som en one-stop-ressurs for informasjon om mobilteknologi.

Du kan lese ekspertanmeldelsen av Huawei Watch GT 3 Active Edition her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er et multinasjonalt teknologiselskap som er kjent for sin netthandelsplattform. Amazon ble grunnlagt i 1994 av Jeff Bezos og har vokst til å bli en av verdens største detaljhandlere med tilstedeværelse i over 200 land. I tillegg til sin nettbaserte markedsplass har Amazon også ekspandert på en rekke andre områder, blant annet cloud computing, digital strømming og kunstig intelligens. En annen viktig funksjon hos Amazon er systemet for brukeranmeldelser, der kundene kan gi tilbakemeldinger og rangere produktene de har kjøpt. Dette systemet gir verdifull informasjon til andre potensielle kjøpere, slik at de kan ta informerte beslutninger om kjøpene sine. Omtalene kan også sorteres etter ulike kategorier, for eksempel “mest nyttige” eller “nyeste”, for å hjelpe kundene med å finne de mest relevante tilbakemeldingene.

Du kan lese brukeranmeldelser av Samsung Galaxy Watch 5 Pro her.

Du kan lese brukeranmeldelser av Garmin Venu 2 Plus her.

Du kan lese brukeranmeldelser av Apple Watch Series 8 her.

Du kan lese brukeranmeldelser for Polar Pacer Pro her.

Du kan lese brukeranmeldelser av Huawei Watch GT 3 Active Edition her.

Hva er en smartklokke?

En smartklokke er en bærbar dataenhet som ligner på et tradisjonelt armbåndsur, men som har langt flere funksjoner enn bare å vise tiden. Smartklokker er utstyrt med en mikroprosessor og er som miniatyriserte datamaskiner som du kan ha på håndleddet. De er designet for å synkroniseres med smarttelefonen din via Bluetooth eller Wi-Fi, slik at du enkelt kan motta varsler om anrop, meldinger, e-post og annet direkte på håndleddet.

Moderne smartklokker har imidlertid mye mer å by på enn bare varslinger. Mange modeller har en rekke innebygde sensorer som akselerometer, gyroskop, pulsmåler og til og med GPS. Disse funksjonene gjør smartklokkene til verdifulle verktøy for treningsmåling og helseovervåking. Du kan for eksempel følge med på hvor mange skritt du går, måle pulsen, beregne kaloriforbrenningen under en treningsøkt og til og med kartlegge joggeruten din i sanntid.

Smartklokker har også en rekke “smarte” funksjoner, som stemmestyrte kommandoer, støtte for tredjepartsapplikasjoner og mulighet for kontaktløs betaling. Stadig flere smartklokker har mobiltilkobling, og noen modeller kan til og med fungere uavhengig av en smarttelefon, slik at du kan ringe, sende SMS og surfe på nettet direkte fra håndleddet.

Hvilken smartklokke bør jeg velge?

Hvilken smartklokke du bør velge, avhenger av flere faktorer, blant annet budsjett, hvilke funksjoner du trenger og kompatibilitet med smarttelefonen din. Det første du bør tenke på, er hva du vil bruke den til. Hvis du er ute etter et enkelt varslingssenter, kan det være nok med en smartklokke med standardfunksjoner. Men hvis du er opptatt av trening eller trenger avanserte funksjoner, bør du se etter modeller med de sensorene og funksjonene du trenger. Kompatibilitet er også avgjørende. Ikke alle smartklokker fungerer med alle smarttelefoner. Apple Watch er for eksempel eksklusivt for iOS, mens mange Android-smartklokker kan ha begrenset funksjonalitet når de kobles sammen med en iPhone.

Prisen er en annen viktig faktor. Grunnleggende modeller kan starte på rundt 1000 kroner, mens avanserte smartklokker med mange funksjoner kan koste 5000 kroner eller mer. Sørg for å lese både ekspert- og brukeranmeldelser for å få et godt inntrykk av de ulike modellenes fordeler og ulemper.

Hvordan fungerer en smartklokke?

En smartklokke fungerer ved at den synkroniseres med smarttelefonen eller, i noen tilfeller, kobles direkte til internett via Wi-Fi eller mobilnett. Når den er tilkoblet, kan den motta og sende data, vise varsler og samhandle med ulike apper. Hjernen i en smartklokke er mikroprosessoren, som styrer alle funksjonene. Smartklokkens funksjoner utvides ytterligere med ulike sensorer som akselerometre for bevegelsessporing, pulsmåler for helsesporing og GPS for lokaliseringstjenester.

Brukerens interaksjon med en smartklokke skjer vanligvis via en berøringsskjerm, men noen modeller har også fysiske knapper eller roterende rammer for å navigere gjennom menyer og apper. Stemmestyring, ofte ved hjelp av virtuelle assistenter som Siri eller Google Assistant, er en annen vanlig funksjon som gjør det mulig å bruke klokken håndfri.

Smartklokkens programvare er avgjørende for funksjonaliteten. Programvaren er et operativsystem som er utviklet for wearables, som watchOS for Apple Watch eller Wear OS for Android-smartklokker. Disse plattformene støtter en rekke apper som utvider smartklokkens funksjonalitet, fra treningssporing til smarthusstyring og avanserte produktivitetsverktøy.

I bunn og grunn er en smartklokke designet for å være en praktisk utvidelse av smarttelefonen, og tilbyr en forenklet måte å utføre funksjoner som vanligvis krever at du tar telefonen opp av lommen eller vesken.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme