Gamingstol test-oversikt: De beste gamingstoler i test ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Er du en person som synes det er gøy å forsvinne inn i data- eller videospillenes verden, og dra på nye eventyr uten å måtte forlate hjemmet? Eller jobber du kanskje mye sittende? Da vil en gamingstol være perfekt for deg.

Gamingstoler er populære da de gir mye bedre støtte til kroppen enn det andre kontorstoler kan tilby. 

Vi går gjennom ekspertenes favoritter og deretter vil du få mer informasjon om hvem som vil få mest nytte av en gamingstol samt hvordan du kan rengjøre stolen din. 

Dette bør du tenke på før du kjøper en gamingstol:

Ergonomi: Ergonomi er muligens den aller viktigste tingen å tenke på. Sjekk om gamingstolen kan justeres flere steder – som for eksempel armlener, setehøyde, vinkel, korsrygg og nakke. 

Byggekvalitet: Tenk også over kvaliteten på selve konstruksjonen. Jo bedre den er bygget, desto lenger vil den komme til å vare. Du vil ikke investere i en stol som blir ukomfortabel etter et par uker. 

Materiale: De fleste gaming stolene vil være laget av syntetisk skinn. Ekte skinn er veldig dyrt, men det finnes det også. Noen stoler er laget av stoff. Sjekk uansett om materialet på stolen du vurderer å kjøpe faktisk puster.

Armlener: Dersom du er en vaskeekte gamer så er armlener kjempeviktige. Da vil du trenge god støtte til håndleddene og underarmene. Sjekk derfor om armlenene kan justeres etter kroppen slik at skuldrene dine kan slappe av mens du spiller. 

Anbefalt høyde og vekt: Gamingstoler kan ha veldig forskjellig vektkapasitet og anbefalt høyde. Sørg for at modellen du vurderer passer til akkurat din kropp.

Dimensjoner: Sjekk at gamingstolen passer – både til kroppen din og til det området der du har tenkt å plassere den. Sjekk målene da noen modeller er smalere enn andre.  

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på.


Secretlab TITAN Evo (Ash) –  den ultimate gamingstolen

✅ 5/5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅4.5/5 stjerner hos Techradar.com
✅4.5/5 stjerner hos Pcmag.com
✅4.9/5 stjerner hos Secretlab.eu

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Med gamingstolen TITAN Evo fra Secretlab kan du løfte din gamingopplevelse og arbeidskomfort til nye høyder. Denne stolen tilbyr utmerket ergonomisk støtte, kombinert med et stilrent design og svært høy kvalitet. Etter vår mening er TITAN Evo blant de aller beste gamingstolene på markedet. Den tilbyr førsteklasses komfort og kommer med en rekke tilpasningsmuligheter, uansett om du jobber eller gamer.

Anmeldelse: Detaljert gjennomgang  av Secretlab TITAN Evo (Ash)

Komfort og kvalitet
Etter å ha testet TITAN Evo i ti dager kan vi trygt si at komforten er i toppklasse, blant annet på grunn av den svært gode korsryggstøtten. Under “komforttesten” vår, som inkluderte en 6 timers sammenhengende gamingøkt med Hearthstone, sørget Secretlabs Evo for at vi ikke opplevde noen form for ubehag på noe tidspunkt under eller etter testen – først og fremst på grunn av ergonomien og korsryggstøtten.

I tillegg er kvaliteten på selve konstruksjonen virkelig god – stolen føles solid, og det er ingen deler av stolen som skrangler eller ser ut til å være av mindre god kvalitet. Høydejusteringen er svært smidig, og hjulene ruller lydløst på gulvet (vi testet på parkett). Alt i alt føles det mer som å sitte i et eksklusivt bilsete enn i en stol – noe som er en svært god følelse.

Funksjoner og montering
Secretlab TITAN Evo har mange funksjoner som gjør at den skiller seg fra de fleste andre gamingstoler. Disse funksjonene inkluderer blant annet magnetisk nakkestøtte, innovative 4D-armlener med merkets egen “CloudSwap-teknologi”, som gjør det enkelt å tilpasse stolens armlener, og en integrert 4-veis “L-ADAPT”-ryggstøtte som sørger for at du ikke får vondt i ryggen når du sitter ned over lengre tid.
Når det gjelder monteringen av stolen følger det med et laminert ark i A1-størrelse med høyoppløselige bilder som tydelig viser hvilke deler som skal monteres hvor og i hvilken rekkefølge. Det er også mulighet for å skanne en QR-kode hvis du heller vil se Secretlabs offisielle monteringsvideo. For oss tok det nøyaktig 23 minutter fra vi pakket opp stolen til den var ferdig montert.

Magneter og justering
Secretlab bruker opptil flere magneter i stolene sine. Hode- og nakkeputen i memoryskum er for eksempel stroppeløs og montert med magneter. Dette gjør det svært enkelt å justere hode- og nakkestøtten etter eget ønske – i tillegg til at det også ser stiligere ut. Det er likevel viktig å merke seg at posisjonen kan endre seg litt under bruk – spesielt under intensive gamingøkter. Magneter brukes også til å feste putene til armlenene og som deksel over skruene på siden.
TITAN Evo har også mange justeringsmuligheter: Justerbar korsryggstøtte, armlener som kan flyttes opp, ned, til venstre, høyre, forover og bakover, stolens høyde, helning og tilbakelent stilling og hele stolen, som kan vippes fritt etter eget ønske – du kan altså justere stolen etter stort sett alle dine preferanser.

Hva sier forbrukere og eksperter om Secretlab TITAN EVO?
På Secretlabs egen nettside har TITAN Evo fått 4,9/5 stjerner basert på over 45 000 anmeldelser, noe som egentlig taler for seg selv – forbrukerne er svært fornøyde med kjøpet. I tillegg har Secretlab fått 4,2/5 stjerner på Trustpilot, noe som tyder på at kundene ikke bare er fornøyde med produktene, men også med kundeservicen.

Forbrukerlivs vurdering
Etter vår test av TITAN Evo fra Secretlab er det vår vurdering at stolen er av svært god kvalitet, har en solid konstruksjon og gir en luksuriøs følelse. Monteringen går også som en lek takket være det funksjonelle designet, og komforten er helt i toppklasse.
Denne gamingstolen er relativt dyr, og noen vil kanskje synes at hodeputen har en tendens til å forskyve seg litt under bruk. Likevel er denne gamingstolen overlegen når det gjelder komfort – selv under lengre gamingøkter – og derfor mener vi at TITAN Evo absolutt er et godt valg for dem som prioriterer både kvalitet, ergonomi og komfort – og nettopp derfor anbefaler vi den til alle som er villige til å betale litt mer for å få det beste.

Spesifikasjoner:
Ramme: Stål
Materiale: Secretlab NEO™ Hybrid Leatherette, Secretlab SoftWeave® Plus Fabric eller Secretlab NAPA Leather
Hodepute: Magnetisk med memoryskum og kjølende gel
Hjul: Aluminiumslegering (ADC12)
Støtte i korsryggen: Innebygget 4-veis L-ADAPT™
Tilbakelegging: 85-165°
Tilgjengelige størrelser: Small, regular, XL
Sittehøyde: 46-55,5 cm
Maks. vekt: 130 kg (small/regular), 180 kg (XL)
Vekt: 34,5 kg

Fordeler

 • Utmerket kvalitet
 • Komfortabel (selv etter lange økter)
 • Mange nyttige designfunksjoner (f.eks. 4D-armlener, avansert korsryggstøtte)
 • Enkel å montere (tok 23 minutter i vår test med 2 personer)
 • Ergonomisk og komfortabel
 • Kan justeres nøyaktig slik du ønsker
 • Avansert design
Ulemper

 • Ganske dyr
 • Nakkeputens posisjon kan forskyves noe under bruk

Razer Iskur gamingstol – ergonomisk gamingstol

✅ Platinum award og 5 av 5 stjerner hos nettsiden T3.com
✅ 8 av 10 mulige poeng hos IGN.com

Razer Iskur

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>

.
Gamingstolen Razer Iskur er en perfekt modell for deg som vil ha en stol av ypperlig kvalitet – derfor har vi kåret denne modellen til «vår anbefaling». 

Ergonomisk støtte til korsryggen

Razer Iskur er en svært behagelig gaming stol. Den har en eksepsjonell støtte til korsryggen, og den kan du justere slik at den følger ryggsøylen. Derfor kan du sitte i denne stolen lenge – for den passer godt på holdningen din.

Memory foam og 4D armlener

Modellen er i tillegg utstyrt med skumdemping for ekstra komfort. Skummet er av typen memory foam, derfor demper det både i selve setet – og i ryggen. 

Razer Iskur har i tillegg 4D armlener. Det vil si at du kan justere armlenene i 4 forskjellige ledd. Du kan nemlig justere høyde, bredde, horisontal posisjon og vinkel for å få en skreddersydd sittestilling til akkurat din kropp. 

Ekspertene hos T3 er veldig imponerte over modellen og gir den 5 av 5 stjerner, men trekker frem at man bør velge en annen modell dersom man er en litt større bruker. 

 Spesifikasjoner ved Razer Iskur:
 Antall armlener: 2
 Hodestøtte: Ja
 Justerbar høyde: Ja
 Maks lastvekt: 136 kg
 Maks brukerhøyde: 190 cm
 Materiale: Polyester, bomull, PVC, memory foam
 Bredde: 43,2 cm

Fordeler

 • Komfortabel over lang tid
 • Syntetisk skinn som varer lenge
 • Veldig god støtte til korsryggen
Ulemper

 • Ikke laget til større spillere

 


AKRacing gamingstol Core Series EX – godt valg av gaming stol for barn 

✅ 4 av 5 stjerner hos nettsiden PCmag.com
✅ 4,6 av 5 mulige stjerner av brukere hos Amazon

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
AKRacing Core Series EX er perfekt til deg som gjerne vil ha en god stol til gaming – men som ikke vil bruke alle pengene du har på å kjøpe en. 

Pustende stoff

I motsetning til mange andre stoler så er ikke AKRacing Core Series EX utstyrt med skinn eller syntetisk skinn – den er nemlig utstyrt med et netting-aktig trekk av polyester. 

Dette føles behagelig mot huden, og vil være et bra alternativ dersom du ikke vil at huden din skal klistre seg mot skinnet. 

Prisvennlig modell

Denne stoff-detaljen gjør det også mulig for deg å kjøpe AKRacing Core Series EX til et mer prisvennlig beløp. Skinnstoler er som regel mye dyrere. 

Ekspertene fra nettsiden PCmag.com er veldig fornøyde med modellen og gir den 4 av 5 stjerner. Ekspertene har følgende å si om modellen: 

«At $330, the AKRacing Core EX isn’t a particularly cheap gaming chair, but it’s less expensive than many other models we’ve tested, while offering the same features like metal construction, a reclining function, and extensive armrest adjustments. It’s a comfortable, fabric-covered alternative to PU leather models, and it’s on the more affordable end of the spectrum.»

Spesifikasjoner ved AKRacing Core Series EX:
 Antall armlener: 2
 Hodestøtte: Ja
 Justerbar høyde: Ja
 Bredde: 54 cm

Fordeler

 • Prisvennlig gamingstol
 • Enkel å sette sammen
 • Laget av stoff som puster
 • Solid bygd
Ulemper

 • Føles ikke så trygg når den er fullt utvidet
 • Kunne hatt litt bedre polstring 

 


Arozzi gaming stol Vernazza komfortabel gaming stol

✅ Mye positiv anmeldelse fra nettsiden TheGamer.com
✅ Highly recommended fra nettsiden Techpowerup.com

Arozzi Vernazza

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Dersom kun det beste av det beste er godt nok for deg, så vil modellen Arozzi Vernazza være den perfekte modellen for deg.

Kan skreddersys til kroppen din

Arozzi Vernazza er utstyrt med både en justerbar nakkestøtte og korsryggstøtte. Det vil si at du kan skreddersy sittestillingen din for en optimal holdning – som passer perfekt til akkurat din kropp. 

Stolen har også en gynge-mekanisme slik at du kan gynge frem og tilbake for litt ekstra bevegelse – noe som også kan hjelpe deg med å leve deg ordentlig inn i spillet.

Dyr, men verdt alle pengene

Ekspertene fra nettsiden TheGamer.com er veldig imponerte over modellen, og nevner ingen ulemper annet enn prisen. De mener likevel stolen er verdt alle pengene, og har følgende å si om Arozzi Vernazza:

«Whether you plan to use this for gaming or working, you can’t go wrong. The price is on the higher end of the spectrum — but the Vernazza is a product that will last you for years. Plus, if you are regularly at your desk for an extended period, it’s worth the investment. The last thing you want is a cheap chair that doesn’t support your body properly, leading to back pain, neck pain, and general discomfort.»

Spesifikasjoner ved Arozzi Vernazza:
 Antall armlener: 2
 Hodestøtte: Ja
 Materiale: Plast (PU)
 Maksimal brukervekt: 160 kg
 Justerbar høyde: Ja
 Vekt: 23 kg

Fordeler

 • Pustende trekk
 • Justerbar nakke og korsryggstøtte
 • Gynge-mekanisme
 • Mykt og robust trekk som puster
Ulemper

 • Dyr i pris
 • Putene er litt for faste

 

Noblechairs Epic – gaming stol i utmerket håndverk og førsteklasses materialer

✅ 5 av 5 mulige stjerner hos nettsiden Testberichte.de
✅ 4,6 av 5 stjerner av brukerne hos Amazon.com

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Noblechairs Epic er stolen for deg dersom du bryr deg om gode materialer og utmerket håndverk. Her får du en stol som gir deg mye valuta for pengene som er enkel å sette sammen. 

Ergonomisk luksusmodell

Noblechairs Epic er en luksusstol til gaming som kommer med både polstring, syntetisk møbeltrekk samt en avtakbar pute både for ryggen og hodet. 

Denne modellen vil gi deg all støtten du trenger. Ryggstøtten måler (H) 870 mm x (B) 520 mm. Selve setet måler (D) 565 mm x (B) 560 mm. 

Dersom du er en større bruker så kan det være lurt å se etter en annen modell, for denne Noblechairs Epic er ikke den beste modellen for store brukere. Den har en maksimal brukervekt på 120 kg. 

Fornøyde brukeranmeldelser

Brukerne hos Amazon.com elsker modellen og gir den 4,6 av 5 stjerner etter å ha testet den i praksis. En av brukerne kommenterer følgende: 

«This is the most I’ve ever spent on a gaming chair, so I did a lot of research before picking this one. When it arrived, it took a little effort to assemble, but not incredibly difficult. I’d advise caution with the recline feature. If you recline back and then release forward without any pressure against it, it will launch forward and scare the bejeesus out of you.»

Spesifikasjoner ved Noblechairs Epic:
 Antall armlener: 2
 Hodestøtte: Ja
 Materiale: Syntetisk skinn (PU)
 Maksimal brukervekt: 120 kg
 Justerbar høyde: Ja

Fordeler

 • Enkel å sette sammen
 • Ergonomisk modell
 • Mye valuta for pengene
 • Robust materiale
Ulemper

 • Passer ikke til brukere over 120 kg
 • Porene i det syntetiske skinnet er vanskelige å rengjøre

 


Noblechairs HERO – gamingstol i enkelt og klassisk design av kvalitet

✅ Testvinner hos nettsiden Testberichte.de
✅ 9 av 10 mulige poeng hos Gamezoom.net
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Gamingscan.com
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner på det britiske nettstedet pcgamer.com/uk
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos Tomshardware.com

Noblechairs HERO

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Noblechairs HERO er modellen for deg som elsker et klassisk design og ekte kvalitet. Denne modellen kan brukes både til gaming og til kontorbruk.

Gode materialer

Noblechairs HERO er designet med et svart kunstskinn for et elegant og klassisk utseende. Her vil du også få 2 4D armlener som kan justeres.

Modellen er også myk og komfortabel i bruk. Selve rammen er laget av stål med en base av jern i pulverlakkert aluminium. Her får du spesialhjul med nylonkjerne og et deksel av PU. På den måten kan de stille rulle over alle slags overflater.

Passer også til større brukere

En annen stor fordel ved Noblechairs HERO er at den passer bra til store brukere. Her får du nemlig en maksimal brukervekt på 150 kg. 

Enkelte stoler kan være litt smale i designet – mens andre er designet litt bredere slik at du skal få mer plass til rådighet. Sjekk alltid målene på modellen du har tenkt å kjøpe deg, for det er selvsagt viktig at den passer til deg og kroppen din – og at den passer inn der du har tenkt å plassere den. 

Spesifikasjoner ved Noblechairs HERO:
 Antall armlener: 2, 4D
 Hodestøtte: Ja
 Materiale: Syntetisk skinn (PU)
 Maksimal brukervekt: 150 kg
 Justerbar høyde: Ja

Fordeler

 • Veldig komfortabel
 • Ergonomisk modell
 • Stort sete
 • Støtte til korsrygg
Ulemper

 • Litt dyr modell
 • Hender at den knirker litt

  


Arozzi gaming stol Torretta – en eldre modell som fremdeles holder

✅ Editor’s choice hos eteknix.com
✅ 3,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon.com

Arozzi Torretta

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>

.
Gamingstolen Arozzi Torretta er stolen for deg som vil ha en modell som virkelig har bevist at den holder. Dette er en eldre modell, men den er mer enn god nok til å konkurrere med de nye modellene markedet har å by på. 

Stødig sokkel og metallramme

Arozzi Torretta er en stødig gamingstol med en 5-punkts stjerne som sokkel. Modellen er stødig med roterende armlener og doble hjul.

Modellen har et komfortabelt design som lar deg leve deg skikkelig inn i spillene dine – eller være effektiv mens du jobber, uten å måtte bekymre deg for ryggplager grunnet dårlig støtte eller holdning. 

Skandinavisk design

Arozzi Torretta er designet i Sverige. Den er ergonomisk og justerbar på alle plan – i tillegg til at du får et sete med tykk polstring. 

Brukerne på Amazon skriver mange gode anmeldelser om modellen. En av brukerne har følgende å si:

«I’m a PC gamer, so I sit in it probably 3 hrs a night on weekdays and a sizeable chunk on weekends when we’re not out having adventures with our puppies. This chair is ultra comfortable. It’s cloth, so it doesn’t stick to the back of my legs if I’m not wearing pants the way leather/fake leather does.»

Spesifikasjoner ved Arozzi Torretta:
 Antall armlener: 2, 4D
 Hodestøtte: Ja
 Maksimal brukervekt: 120 kg
 Justerbar høyde: Ja

Fordeler

 • Justerbare armlener og rygg
 • Veldig komfortabel
 • Ser estetisk flott ut
 • Robust metallramme
Ulemper

 • Lager litt lyd når man flytter på seg
 • Ikke den beste modellen for brukere med vide hofter


Hvem har bruk for en gamingstol?

Selv om det heter «gamingstol» så er det mange ulike mennesker som kan ha bruk for en – ikke bare de som er glad i å spille dataspill. Her er noen eksempler:

 • De som jobber på kontor og vil øke produktiviteten sin
 • De som har hjemmekontor og bruker mye tid sittende
 • De som sliter med rygg- og nakkeproblemer
 • De som har problemer med mobilitet og trenger ekstra støtte når de sitter
 • De som spiller mye dataspill
 • De som vil ha det ekstra komfortabelt når de sitter

Er gamingstoler egentlig verdt pengene?

Gaming stoler er blitt veldig populære – ikke bare fordi de ser veldig kule ut, men også fordi de har mange gode funksjoner som vanlige stoler ikke har. De koster imidlertid en god del mer enn kontorstoler.

Svaret kommer litt an på hvordan man ser på situasjonen. Det kan sammenlignes med billedtaking; noen synes det er helt ok å bruke mobilen som kamera, mens andre heller vil ta bilder med speilreflekskamera. Det er litt det samme når det gjelder stoler. 

God holdning hele dagen

Når vi starter dagen så er det relative enkelt for oss å ha en god holdning når vi sitter. Etter hvert som timene går og vi har sittet lenge, jo mer vil vi synke sammen og trenge ekstra støtte for å beholde den gode holdningen.

Gamingstoler vil kunne gi deg den støtten du trenger for å beholde den gode holdningen gjennom hele dagen – eller natten dersom du sitter oppe og spiller. Dersom du jobber på kontor – eller hjemmekontor for den saks skyld – så kan en gamingstol være noe for deg. 

Den kan hjelpe deg med en økt produktivitet, redusere smerter i rygg og nakke samt gjøre det mer behagelig å sitte i lang tid. Dersom du imidlertid ikke pleier å sitte lenge av gangen, så er kanskje ikke en gaming stol noe for deg. 

Annerledes design

Gamingstoler er ofte designet veldig kult – de ser nesten litt ut som futuristiske romskip eller racerbiler, ofte med et trekk av skinn og flere ulike farger. Dette er unikt for gamingstoler, og dersom du bestemmer deg for å gå til innkjøp av en så kan du føle deg kul mens du slapper av. 


FAQ

Hva er gaming?
Gaming er å spille dataspill eller videospill. Gaming er populært og enkelt let tilgjengelig for de fleste.
Hva bør jeg tenke på når jeg skal kjøpe en gamingstol?
Tenk over aspekter som ergonomi, byggekvalitet, møbeltrekk, armlener, dimensjoner og anbefalt høyde og vekt.
Hvordan vasker jeg en gamingstol?
Ta av støttene til korsrygg og nakke dersom det følger med. Tørk over stolen med en fuktig klut, gjerne mikrofiber. Husk også å tørke over basen og hjulene. 

Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

T3.com 

Det amerikanske teknologimagasinet T3.com skriver om alt innenfor gadgets, elektronikk og teknologi. På nettsiden deres kan du finne et vell av forskjellig teknologi og elektroniske produkter. I denne omgang har T3.com testet modellene Razer Iskur og COUGAR Armor Titan Pro. 

Testen ble oppdatert: Den 15 mars 2021
Du kan lese mer om testen av Razer Iskur her

Testen ble oppdatert: Den 21 mai 2021
Du kan lese mer om testen av COUGAR Armor Titan Pro her

Pcmag.com

Pcmag.com er et internasjonalt teknologimagasin med avdelinger i flere forskjellige land. Pcmag.com har fokus både på datamaskiner så vel som teknologi generelt sett. Her skriver de alt ifra nyhetsartikler, hjelpeartikler, guider, trender og tips til anmeldelser. I denne omgang har ekspertene sett nærmere på gamingstolen AKRacing Core Series EX

Testen ble utført: Den 24 mai 2018
Du kan lese mer om testen av AKRacing Core Series EX her.

Den 7. februar 2022 publiserte PCmag en anmeldelse av Secretlab Titan EVO, og ga den prisen som “overall Editors’ Choice for conventional gaming chairs thanks to its excellent design and feel”. Stolen fikk en samlet vurdering på 4,5/5 stjerner.

Du kan lese anmeldelsen her.

Techradar.com
Det amerikanske nettstedet Techradar.com er et nettmagasin med fokus på forbrukerprodukter innen kategorien teknologi. Techradar.com har artikler om alt fra teknologinyheter til ekspertanmeldelser av produkter.
TITAN Evo fra Secretlab beskrives som “en av de beste gamingstolene på markedet” og får 4,5/5 mulige stjerner.
Anmeldelsesdato: 01. juni 2022
Du kan se anmeldelsen her
TrustedReviews

TrustedReviews er en anerkjent nettplattform som tilbyr omfattende og objektive anmeldelser av et bredt spekter av forbrukerelektronikk og teknologiprodukter. Med et team av erfarne eksperter tilbyr. TrustedReviews grundige analyser, praktiske tester og innsiktsfulle guider for å hjelpe forbrukerne med å ta informerte beslutninger når de kjøper gadgets og annet teknologiutstyr.

Trustedreviews har anmeldt TITAN Evo og gitt den 5/5 stjerner.
Anmeldelsen ble skrevet 31. oktober 2022, og du kan lese den her.

Trustpilot
Trustpilot er en digital anmeldelsesplattform som samler inn kunders meninger om varer og tjenester med det formål å gi folk et bedre grunnlag for å ta gode kjøpsbeslutninger. Du kan lese anmeldelser om Secretlab her.
Amazon.com

Amazon er en internasjonal nettbutikk der man kan kjøpe alt ifra klær og sko til kjøkkenredskaper, elektronikk, film og smykker. Hos Amazon.com kan brukerne skrive anmeldelser for å hjelpe andre kjøpere. I denne omgang har brukerne anmeldt modellene Corsair T3 RUSH, Noblechairs Epic og Arozzi Torretta. 

Du kan lese mer om Corsair T3 RUSH her.
Du kan lese mer om Noblechairs Epic her.
Du kan lese mer om Arozzi Torretta her

Testberichte.de

Det tyske testmagasinet Testberichte.de tester og anmelder forbrukerprodukter som de vurderer på grunnlag av produkttester fra forskjellige kilder sine anmeldelser og vurderinger. Deretter videreformidler de resultatene til forbrukerne slik at det er enklere å finne det beste produktet til hjemmet. Her har de testet Noblechairs HERO og kåret den til testvinner. 

Testen ble utført: April 2021
Du kan lese mer om testen her

TheGamer.com

TheGamer.com er en nettside som spesialiserer seg på alt som har med gaming å gjøre. De publiserer nyheter om det som rører seg innen spillverdenen, og har som mål å anmelde produkter fra en synsvinkel som inkluderer ting som skiller seg litt ut ifra andre nettsider. I dette tilfellet har nettsiden skrevet en anmeldelse om modellen Arozzi Vernazza. 

Testen ble utført: Den 9 februar 2020
Du kan lese mer om testen her


Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre aktivitetsrelaterte artikler om ulike produkter. 

Les også vår artikkel: Gaming PC test 2021 | Beste (billige) stasjonær gaming pc

I forlengelse av vår artikkel om gamingstoler så vil vi også fremheve vår artikkel om SUP-brett. SUP-brett er perfekte for deg som elsker å være aktiv ute. Dersom du vil komme deg raskt frem – uten å bruke bilen – så har vi også skrevet en artikkel om elektriske sparkesykler

Kanskje du har ømme muskler etter å ha trent for mye, eller fordi du har hatt en dårlig holdning hele dagen? Da kan det være lurt å lese vår artikkel om massasjepistoler


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Corsair gaming stol T3 RUSH – komfortabel og ergonomisk 

✅ 8,5 av 10 mulige poeng hos wccftech.com
✅ 4,4 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon.com
✅ 8 av 10 mulige poeng hos ING.com

Corsair T3 RUSH

.
Corsair T3 RUSH er den beste stolen for deg som vil ah en ergonomisk og super-komfortabel gaming stol. 

Denne modellen vil nemlig gi deg mange av de funksjonene du ofte finner hos dyrere modeller.

Både til gaming og kontorbruk

Uansett om du elsker å spille dataspill i timevis – eller om du jobber på kontor – så vil Corsair T3 RUSH være et bra valg. Modellen gir mer enn nok støtte til deg som sitter mye. Dette er spesielt lurt dersom du for eksempel har hjemmekontor.

Brukerne hos nettsiden Amazon har gitt denne modellen hele 4,4 av 5 mulige stjerner og har mye fint å si om Corsair T3 RUSH. Brukeranmeldelsene reflekterer hvordan brukerne opplever stolen i praksis. En av brukerne skriver følgende:

«I bought this chair for work (I’m in I.T. and spend hours at a time sitting in front of a computer.) It’s of much nicer quality vs.the cheaper no-name gaming chairs that you find on Amazon. There are no creaking or squeaking. It was a breeze to put together, the rollerblade wheel/casters make moving the chair around a breeze.»

Spesifikasjoner ved Corsair T3 RUSH:
 Antall armlener: 2, 4D
 Hodestøtte: Ja
 Materiale: Stoff
 Maksimal brukervekt: 120 kg
 Justerbar høyde: Ja
 Vekt: 22,5 kg

Fordeler

 • Stilig design
 • Justerbar modell med masse støtte
 • Gynge-mekanisme
 • Mykt og robust trekk som puster
Ulemper

 • Kan lage riper i gulvet dersom du ikke er forsiktig
 • Separat korsryggstøtte

COUGAR Armor Titan Pro

✅ 4 av 5 stjerner hos nettsiden T3.com

COUGAR Armor Titan Pro

.
COUGAR Armor Titan Pro er stolen for deg som setter komfort høyt – og er glad i luksus. Her er det massevis av plass til rådighet. 

Attraktiv gamingstol

COUGAR Armor Titan Pro er en trone av en stol med massevis av justeringsmuligheter for rygg, armer og høyde. Modellen har en høy bakside og kan både roteres og tippes for optimal frihet og bevegelse. 

Den er designet i et kult sort og oransje design, som gir den et sporty og fasjonabelt utseende. Stolen er utstyrt med en gassløfter og et hydraulisk stempel – som er veldig nyttig når du skal bevege deg opp eller ned. 

Masse ros fra ekspertene

COUGAR Armor Titan Pro imponerer ekspertene fra nettsiden T3.com. Her får den hele 4 av 5 stjerner, og ekspertene nevner plassen som en ekstra stor fordel:

«Even though there’s already considerable space here, the fact that you can adjust the armrests left and right allows you even more space when you need it. Even if you’re only getting less than an inch more on both sides, it actually makes a difference.»

Spesifikasjoner ved COUGAR Armor Titan Pro:
 Antall armlener: 2
 Hodestøtte: Ja
 Materiale: Syntetisk skinn (PU)
 Maksimal brukervekt: 160 kg
 Justerbar høyde: Ja

Fordeler

 • Veldig komfortabel over lang tid
 • Svært justerbar modell
 • Fantastisk design
 • Enkel å sette sammen 
Ulemper

 • Litt tung modell
 • Nakkestøtten er ikke justerbar

 

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere