Siemens kaffemaskin test – Her er de beste kaffemaskinene fra Siemens

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Best i Test 2021: Denne artikkelen handler om kaffemaskiner fra det kjente merket Siemens. I denne artikkelen gir vi en oversikt over de beste kaffemaskinene på markedet fra Siemens akkurat nå. Det er snakk om kaffemaskiner fra Siemens som har blitt vurdert i offisielle tester av diverse eksperter, hvor hver enkelt modell har fått mange gode anmeldelser fra brukerne.

Ekspertene inkluderer blant annet den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, Stiftung Warentest, Coffeness.de, Coffeenation.co og mange flere.

Artikkelen er delt opp slik at vi først presenterer 3 forskjellige tradisjonelle kaffemaskiner fra Siemens – med fokus på kaffemaskinenes spesifikasjoner.

Deretter gjennomgår vi 6 forskjellige espressomaskiner fra Siemens – igjen med fokus på spesifikasjonene. Til slutt gir vi en oversikt over andre gode alternativer til kaffemaskiner og espressomaskiner fra Siemens.

Etter vi har gjennomgått de ulike kaffemaskinene og espressomaskinene som anses som de beste på markedet, forklarer vi hvem Siemens er. Deretter har vi laget en guide med fakta og informasjon om kaffe, hvordan man velger de riktige kaffebønnene og hva fordelene ved en god kopp kaffe er.

Sist men ikke minst vil vi gå igjennom og kort presentere de forskjellige testkildene som er brukt i denne artikkelen.

I denne artikkelen om tester av Siemens kaffemaskiner finner du:

Presentasjon av 3 forskjellige tradisjonelle kaffemaskiner fra Siemens
Gjennomgang av forskjellige espressomaskiner fra Siemens
Oversikt over alternativer til Siemens kaffemaskiner
Informasjon om Siemens
Guide med fakta og informasjon om kaffe
Informasjon om hvordan man velger riktige kaffebønner
Informasjon om fordelene ved en god kopp kaffe
Gjennomgang av de forskjellige testkildene


Tradisjonelle kaffemaskiner fra Siemens

I dette avsnittet gjennomgår vi forskjellige tradisjonelle kaffemaskiner fra Siemens som er blant de beste på markedet. De fleste kaffemaskinene kan bestilles på nettet og leveres direkte hjem til deg. Vi gir en oversikt over kaffemaskinenes spesifikasjoner, funksjoner og fordeler – slik at det blir enkelt og oversiktlig å finne ut om det er den rette til ens behov.


Alternativer til Siemens kaffemaskiner 

I dette avsnittet går vi igjennom alternativer til kaffemaskiner fra Siemens – som er noen av de beste alternativene på markedet. De fleste av disse maskinene kan bestilles på nettet og leveres rett hjem til deg. Vi gir deg en oversikt over maskinenes spesifikasjoner, funksjoner og fordeler slik at det blir enkelt og oversiktlig å finne ut om det er riktig kaffe- eller espressomaskin til dine behov.


Delonghi ECAM21.117 Magnifica

✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Delonghi ECAM21.117

.
Modellen Delonghi ECAM21.117 Magnifica er kåret til testvinner av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. De har utført en test og vurdert denne helautomatiske espressomaskinen. De har kommet frem til at modellens funksjoner og innstillinger er så smarte at den er blant de beste modellene på markedet. Råd & Rön roser spesielt espressomaskinen for å være enkel å betjene, lager kaffe med god aroma samt at den har perfekt temperatur.

Enkel betjening og rengjøring

Det er ingen grunn til å gå til anskaffelse av en espressomaskin som er vanskelig å finne ut av. Denne modellen er enkel å betjene slik at man ikke trenger å bruke lang tid på å lære seg hvordan den fungerer. Med espressomaskinens enkle display kan man raskt lage en god kopp kaffe. I tillegg til dette går rengjøringen som en drøm da maskinen er utrolig enkel å rengjøre.

Prisvennlig espressomaskin i perfekt størrelse

Delonghi-modellen har en helt perfekt størrelse da den ikke er mer enn 24 centimeter hver vei – den får derfor plass i de fleste norske hjem uten at den tar opp all plassen på kjøkkenbenken. Det beste ved denne espressomaskinen er at den er utrolig prisvennlig. Man trenger ikke bruke hele budsjettet på å finne en maskin som kan oppfylle ens behov.

Utvalgte fordeler ved Delonghi ECAM21.117 Magnifica espressomaskin:
 Brukervennlig
☕God temperatur
☕Enkel å rengjøre
☕Perfekt størrelse
☕Prisvennlig

Nedenfor kan du se en kort presentasjon av DeLonghi ECAM21.117 Magnifica: 


Melitta Caffeo Passione

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

 Melitta Caffeo Passione espressomaskine

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
En espressomaskin som har fått toppkarakterer av 2 ulike testkilder er alltid en fordel. Denne modellen har fått toppkarakterer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Melitta Caffeo Passione er en lekker og kompakt espressomaskin med mange smarte funksjoner. Dette er en helautomatisk espressomaskin med melkeskummer.

Enkelt brukersystem

Å bruke denne espressomaskinen er utrolig enkelt. Knappene synes på lang avstand på grunn av den store størrelsen de har fått. Utover dette er det symboler på alle knappene slik at man vet akkurat hva man skal trykke på. Derfor er det mulig å bruke denne maskinen mye enten man har greie på espressomaskiner eller ikke. Det finnes 3 forskjellige koppstørrelser samt mulighet til å lage 2 kopper kaffe på én gang.

Mulighet for rask og enkel rengjøring

Det er viktig å rengjøre espressomaskinen sin, men dette kan også være tungvint. Det er det slett ikke med denne modellen da den har et automatisk rengjørings- og avkalkingssystem. Maskinen sier selv ifra når det er tid for rengjøring – da er det bare å sette den i gang med det samme.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Passione espressomaskin:
 Enkelt brukersystem
☕Enkel og rask rengjøring og avkalking
☕Helautomatisk espressomaskin
☕2 kopper kaffe på én gang

Her kan du se en presentasjonsvideo av Melitta Caffeo Passione, produsert av Melitta:


Bosch TKA6A041

Bosch TKA6A041 kaffemaskine

.

Perfekt kaffearoma, god sikkerhet og enkel rengjøring

Med denne modellen kan man brygge akkurat den kaffen man liker best. Det er nemlig en fullkommen kaffearoma som kun blir bedre av maskinens smarte aromaknapp. I tillegg er maskinen utrolig trygg da en har en autoslukk-funksjon hvor man selv kan velge hvilket tidspunkt maskinen skal slås av. Rengjøringen er også utrolig enkel med kannens store åpning og enkle avkalking. Denne modellen er helt perfekt dersom man ikke vil bruke masse tid på rengjøring.

Smart dryppstopp-funksjon med swing-out filterbeholder

Maskinens dryppstopp-funksjon er utrolig smart da den sørger for at det ikke søles kaffe overalt og på selve maskinen. Kaffesøl kan sitte godt fast på varmeplaten og være ganske vanskelig å fjerne. Med dryppstopp-funksjonen forblir varmeplaten helt ren da det ikke lenger drypper kaffe på den. I tillegg har maskinen også en swing-out filterbeholder som gjør det enkelt og raskt å sette filteret inn og ut.

Fordeler ved Bosch TKA6A041 kaffemaskin:
☕ 
Dryppstopp-funksjon
☕Swing-out filterbeholder
☕Aromaknapp
☕Enkel rengjøring
☕Trygg


Melitta Aroma Signature Deluxe

 Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Melitta-Aroma-Signature-Deluxe-Testvinner-kaffemaskin

.
Denne kaffemaskinen er blant de mer eksklusive modellene på markedet. Dette er ikke bare på grunn av utseendet, men også på grunn av funksjonene. Modellen er også testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Her er det gode muligheter til å lage en optimal kopp kaffe dersom man vil ha en kaffemaskin med smarte funksjoner.

Massevis av muligheter og funksjoner

Denne kaffemaskinen har et LED-lys som slås på automatisk når vannet helles i. Dette gjør at man ikke søler like enkelt. I tillegg har maskinen også en funksjon som viser når avkalking er nødvendig. Derfor har den lang levetid hvis man gjør som maskinen sier.

Dryppstopp-funksjonen er selvsagt også en del av denne modellen og sørger for at det ikke drypper kaffe overalt. Selvfølgelig har maskinen også autoslukk som sørger for at den slår seg av automatisk etter bruk.

Rengjøring av maskinen er lett som en lek

I forhold til maskinens pris har den smarte og brukervennlige rengjøringssystemer. Modellen er utrolig enkel å bruke da det finnes både et avkalkingssystem og rengjøringssystem med indikatorer som forteller når man må avkalke og rengjøre maskinen.

Utover dette er alle maskinens deler avtakbare slik at de kan skylles under vann. Man kan også velge å sette de ulike delene i oppvaskmaskinen.

Utvalgte fordeler ved Melitta Aroma Signature Deluxe:
☕ 
Rask og enkel rengjøring og avkalking
☕LED-lys
☕Dryppstopp
☕Autoslukk
☕God pris
☕Brukervennlig


Bosch TKA8013 

Bosch TKA8013

.
Den er en av de mest effektive kaffemaskinene på markedet. Den har også et flott og stilrent design som gjør den innbydende i ethvert hjem. Med bryggingen av hele 1,25 liter kaffe kan man få opptil 10 kopper kaffe på én gang. Da har man nok kaffe til hele dagen eller til familiebesøk. Disse 10 koppene vil være klare på kun 10 minutter – her får man ferdig kaffe på null komma niks.

Enkel betjening og deilig aroma

Denne kaffemaskinen har et Dual Heating System som sørger for å brygge kaffe ved helt riktig temperatur. Utover dette holder den kaffen varm ved 85 grader slik at aromaen bevares og holdes optimal. Selve kaffemaskinen er enkel å betjene da man bare trenger å trykke på knappen på fremsiden av maskinen. Deretter brygges kaffen og er raskt klar.

En praktisk og prisvennlig kaffemaskin

Kaffemaskinen er utrolig praktisk – derfor har den også blitt veldig populær. Alle ledningene kan enkelt rulles sammen og legges under maskinen slik at de ikke synes. Dette er også en energibesparende kaffemaskin som slår seg av automatisk etter bruk. Sist men ikke minst kan kaffemaskinen kjøpes til en god pris slik at alle kan ha råd til den.

Utvalgte fordeler ved Bosch TKA8013 kaffemaskin:
☕ 
Rask kaffebrygging
 Flott design
 Enkel betjening
 Bevarer kaffens aroma
 Praktisk
 Prisvennlig


6 ting du bør vite om kaffe

Hvis man er en vaskeekte kaffeelsker vil man alltid vite mer om favorittdrikken sin. Vi har funnet noen fakta om kaffe som er verdt å vite. kaffe viden

Kaffe kan være sunt
Hvis man drikker kaffe jevnlig er det bevist at det kan ha en forebyggende effekt på flere forskjellige sykdommer. En undersøkelse fra Harvard fra 2011 viste blant annet at menn som drikker mer enn 6 kopper kaffe hver dag har hele 60% mindre risiko for å utvikle prostatakreft. Dette gjelder både kaffe med koffein og koffeinfri kaffe.

Kaffe er faktisk en frukt
Mange vet ikke at kaffe faktisk er en frukt. Kaffebønner er nemlig kjerner i et kaffebær – et rødt bær som man kan plukke og tørke for å få tak i selve kaffebønnene. Disse skal selvfølgelig ristes før bruk.

Koffein kan være smertestillende
Selv om man ikke skulle tro at det var sant så kan koffein være smertelindrende. Gjennom årene har dette blitt testet på mange forsøkspersoner som ikke drikker kaffe hver dag. Hvis man har hodepine, vondt i magen eller lignende så kan det være en god idé å ta seg en kopp kaffe for å lindre smerten.

Mer enn 60 forskjellige kaffesorter
På verdensbasis finnes det mer enn 60 forskjellige sorter kaffe. Den mest populære kaffesorten kalles «Arabica» eller «Ekte kaffe». Dette er den mildeste sorten og står for omtrent 75% av verdensproduksjonen. Dette er imidlertid ikke den eneste kaffesorten i verden da det finnes hele 59 andre sorter. Derfor har man gode muligheter til å finne sin favorittkaffe.

Hva er koffein for noe?
Koffein er et stimulerende stoff som virker oppkvikkende. Ved inntak av koffein kan mange holde seg våkne og konsentrere seg bedre. Det kan imidlertid også øke blodtrykket og gjøre det vanskelig å sove dersom man drikker for mye rett før man legger seg. Koffein finnes for eksempel også i de fleste energidrikkene på markedet.

Her kan du se en video som viser deg noen morsomme fakta om koffein:

Kaffe kan øke forbrenningen og gi bedre hukommelse
Koffein kan øke forbrenningen da selve fettforbrenningen øker hos personer som drikker kaffe jevnlig. Det skal imidlertid ikke drikkes altfor mye kaffe hver dag for å få den fettforbrennende virkningen. I tillegg til dette forbedrer kaffe også hukommelsen. På Johns Hopkins University er det foretatt en undersøkelse som viser at 2 kopper kaffe hver dag kan forbedre hukommelsen. Man må imidlertid holde seg til disse 2 koppene og ikke drikke mer enn det.

Velg riktige kaffebønner
Når man skal velge kaffebønner må man finne de man liker best selv. Kaffesmaken kan avhenge av hvilke bønner man velger i forhold til område, produksjon med mer. Hver kaffebønne har sin egen karakteristikk og det kan være stor forskjell på de ulike bønnene. Så hvordan velger man de riktige kaffebønnene? Vi har laget en oversikt over hvordan man best og enklest kan velge de riktige kaffebønnene.

Husk å velge ferske kaffebønner
Kaffebønner må alltid være ferske for å gi optimal smak, derfor er det alltid lurt å sjekke ferskheten. Dette kan blant annet sjekkes på datoen de er ristet før man kjøper de. En god tommelfingerregel er å ta de kaffebønnene som er ristet innenfor de siste 1 eller 2 ukene. Man kan også velge å riste bønnene hjemme. Ferskheten er helt klart noe av det viktigste når det kommer til kaffebønner.

Aroma
Hvis kaffebønnene er av god kvalitet vil de inneholde flere oljefragmenter. I tillegg vil man også kunne lukte forskjell på kaffebønner av god kvalitet og kaffebønner av dårligere kvalitet. Sørg for å velge kaffebønner med en god aroma. Aromaen endrer seg ved forskjellige kaffebønner – derfor er det best å lukte seg frem til den man foretrekker.

Finn de rette bønnene til bryggemetoden
Selve smaken på bønnene kan ha mye å gjøre med selve bryggemetoden. Hvis bønnene blir ristet mørkt vil de smake brent. Derfor foretrekker mange lysristede kaffebønner. Det er ikke alltid det beste for en selv, men det kan hjelpe til med å finne de rette bønnene til bryggemetoden.

Oppbevar kaffebønnene på riktig måte
Kaffe skal oppbevares på riktig måte slik at smaken ikke forsvinner. Hvis man skal være borte i lengre tid eller ikke brygger kaffe jevnlig, skal den helst oppbevares på et kaldt sted. Ellers kan kaffebønner også oppbevares i en lufttett emballasje for å holde på smaken. Kaffebønner er best ved en gjennomsnittlig temperatur, så hvis man oppbevarer de kjølig skal de helst tas ut en gang iblant.

Smak forskjellige kaffebønner
Smaken er noe av det viktigste når det kommer til kaffebønner. De kan nemlig smake helt forskjellig – derfor må man finne den smaken som passer en best selv. Smak på forskjellige typer kaffebønner og eksperimenter med det. Hvis man kjøper litt forskjellige bønner kan man raskere og enklere velge de bønnene som en selv synes er riktige. Det anbefales å eksperimentere for å utvide egne horisonter. Det finnes kaffe fra ulike deler av verden som smaker utrolig forskjellig – derfor er det verdt å prøve noe nytt og annerledes.

God kaffe er viktig for alle kaffeelskere. Derfor er det en fordel å finne de kaffebønnene som passer best til eget behov og smak. Hvis man følger disse rådene kan man enklere finne frem til de riktige bønnene for å lage en god kopp kaffe.


Fordeler ved en god kopp kaffe 

kaffe-helbredet

Det finnes flere fordeler ved kaffe enn man tror. Kaffe gir deg ikke bare energi, men kan også være bra for helsen. I flere år har det blitt utført studier og undersøkelser rundt virkningen av kaffe i forhold til helse og sunnhet. Her har de fleste resultatene påvist at kaffe kan være veldig bra for helsen. Vi har funnet noen av de beste fordelene ved en god kopp kaffe.

Nedsatt risiko for type 2-diabetes
Kaffe har i flere undersøkelser med type 2-diabetes vist at det er lavere risiko for å utvikle denne typen diabetes dersom man drikker kaffe. En artikkel med en oversikt over 18 forskjellige studier med flere tusen deltagere viste at jo mer kaffe de drakk, desto lavere var risikoen. Hver eneste kopp kaffe reduserte risikoen for å utvikle type 2-diabetes med hele 7 %. Se vitenskapelig kilde her.

Nedsatt risiko for Parkinsons og Alzheimers
Det er bevist at kaffe kan gjør en klokere, men det kan også være en form for beskyttelse for hjernen. Undersøkelser har vist at kaffe kan redusere risikoen for Alzheimers og demens med hele 60 %. Kaffe kan i tillegg redusere risikoen for Parkinsons med opptil 32% eller 60%. Se vitenskapelige kilder her og her.

Kaffe er bra for leveren
Leveren er et av de vitale organene i kroppen som man må passe godt på, og dette kan kaffe hjelpe til med. Flere undersøkelser har påvist at kaffe kan være veldig bra for leveren og redusere sjansen for skrumplever. De beste resultatene kom fra folk som drakk mer enn 4 kopper kaffe hver eneste dag. Utover dette kan kaffe også redusere sjansen for leverkreft med opptil 40%. Se vitenskapelig kilde her.

Kaffe er fullt av gode og sunne stoffer
Kaffe er ikke så usunt som mange tror. Kaffe inneholder nemlig massevis av gode antioksidanter og næringsstoffer. Man kan få i seg mange mineraler og vitaminer kun ved å drikke kaffe. Dette er ikke fordi én kopp kaffe inneholder mesteparten av ens daglige behov, men dersom man drikker mer enn kun 1 kopp kaffe kan man raskt få i seg en god porsjon vitaminer og mineraler. I tillegg til dette inneholder kaffe massevis av antioksidanter – det er faktisk en av de største kildene til antioksidanter i verden.

Anbefalinger
Kaffe i fornuftige mengder er en fordel, men man kan også drikke altfor mye enn det man burde. Man bør heller ikke tilsette masse usunt i kaffen hvis man vil holde på de helsemessige fordelene. En moderat mengde kaffe blir nå forbundet med flere gunstige fordeler enn ulemper når det kommer til helse. Sørg for å drikke kaffe i moderate mengder uten å overdrive inntaket.

Her kan du se en liten video som forklarer litt om hva kaffen gjør med kroppen din:


Om Simens

siemens logo
Siemens er en tysk bedrift som produserer alt fra TV til kaffemaskiner og espressomaskiner. Bedriften ble grunnlagt i 1847 av Johann Georg Halske og Werner von Siemens. Halske var urmaker og von Siemens var elektroingeniør. Selv om Siemens i dag produserer nesten alt innenfor elektronikk, startet reisen deres med visertelegrafen. Etter utviklingen av denne begynte Siemens å fokusere på andre elektroniske produkter.

I 1892 gikk von Siemens bort. Bedriften hans hadde da blitt stor og vellykket da Siemens blant annet hadde rundt 5000 medarbeidere i Europa. I dag er antallet noe helt annet da Siemens kun har fortsatt å vokse. I dag opererer de i hele 190 land verden over og har mer enn 350.000 medarbeidere.

Siemens er et av de mest kjente merkene når det kommer til forbrukerelektronikk. De er spesielt kjent for å produsere TV, hvitevarer og kjøkkenmaskiner, men opererer også innen flere andre bransjer som for mange er mindre kjent – som for eksempel industribransjen. Med deres fokus på innovasjon og teknologi prøver de hele tiden å være først ute når det kommer til nye og spennende oppfinnelser. De har opprettet helt egne utviklingssentre hvor de lager ny elektronikk og masse annet hvert eneste år.

Siemens har imidlertid ikke bare fokus på innovasjon da ansvarlighet også er en viktig del av navnet Siemens. De fokuserer mer og mer på bærekraftighet og grønn teknologi da de nå prøver å gjøre hverdagen mer miljøvennlig for forbrukerne. Siemens er et kjent – og ett av de største – navnene på markedet når det kommer til forbrukerelektronikk. De fleste har noe fra Siemens i hjemmet i dag.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Siemens TC86303

Siemens-TC86303-kaffemaskin

.

En sikker, enkel og brukervennlig kaffemaskin

Siemens TC86303 er en brukervennlig kaffemaskin da den både er sikker og enkel i bruk. Kaffemaskinen slår seg automatisk av etter bruk. Denne funksjonen sørger for trygg bruk samt en reduksjon av strømforbruket. I tillegg til at den slår seg av automatisk har den også en dryppstopp-funksjon som gjør at maskinen ikke drypper kaffe ned på varmeplaten. Da trenger man ikke engang bruke tid på rengjøring lenger.

Bryggetemperaturen er optimal hver eneste gang

Når en kaffe brygges skal det gjøres ved helt riktig temperatur. Med Siemens TC86303 todelte SensorControlled-oppvarmingssystem blir vannet varmet opp til helt riktig temperatur hver eneste gang. Vannet varmes opp til mellom 92 og 96 grader hvor den ferdigbryggede kaffen har en optimal temperatur på mellom 80 og 85 grader.

Mange muligheter og funksjoner

Denne kaffemaskinen har en haug av ulike valgmuligheter og funksjoner. Derfor er det mulig å brygge en perfekt kopp kaffe. Maskinen har blant annet en aromaSense Plus-funksjon som sørger for optimal kaffe – uansett om det brygges mye eller lite. Kontakttiden mellom vannet og bønnene blir registrert automatisk. I tillegg til dette finnes det også en timer-funksjon. Med kaffemaskinens avtakbare vanntank kan man også enkelt fylle på vann til neste brygging.

Utvalgte fordeler ved Siemens TC86303:
☕Memory-funksjon
☕Autostandby-funksjon
☕Todelt SensorControlled-oppvarmingssystem
☕AromaSense Plus
☕Dryppstopp-funksjon
☕Avtakbar vanntank

Siemens TC86503

Siemens TC86503 kaffemaskine

.
Siemens TC86503 er en videreutvikling av testvinneren TC86303. Med dens mange funksjoner er det mulig å brygge en helt perfekt kaffekopp. I likhet med den sistnevnte kaffemaskinen har TC86503 funksjonen aromaSense Plus som sørger for en god smaksopplevelse ved hver eneste brygging. Denne varianten kan brygge opptil 8 kopper kaffe på én gang og har til og med en innebygd timer med minnefunksjon. Hvis man vil ha kaffen klar til et bestemt tidspunkt kan maskinen stilles inn til dette.

Autoslukk-funksjon og innebygd avkalkingssystem 

Kaffemaskinen er trygg på grunn av autoslukk-funksjonen som slår av maskinen automatisk – dette er både energibesparende og trygt. Med maskinens avtakbare vanntank kan man enkelt og raskt fylle vann og kaffe på maskinen. Deretter kan man ta filterbeholderen ut til siden, noe som gjør modellen til en utrolig enkel og brukervennlig kaffemaskin. Siemens TC86503 har et innebygd avkalkingssystem. Man får beskjed når det er tid for avkalking, og da trenger man bare trykke på én enkelt knapp.

En kaffemaskin med et elegant design og enkel rengjøring

Denne kaffemaskinen har et utrolig elegant og enkelt design som passer inn på de fleste kjøkken. I og med at maskinen står synlig på kjøkkenbenken er det viktig med en fin og elegant kaffemaskin. Dette er man sikret med Siemens TC86503 sitt flotte og enkle design. I tillegg er det også enkelt å holde kaffemaskinen ren med dryppstopp-funksjonen. Rengjøring er ikke nødvendig da denne funksjonen stopper dryppingen ned på varmeplaten.

Todelt oppvarmingssystem

Kaffe skal alltid lages ved helt riktig temperatur. Her er oppvarmingssystemet til Siemens TC86503 optimalt. Dens todelte SensorControlled-oppvarmingssystem sørger for å varme både vann og kaffe til riktig temperatur slik at kaffen kan nytes med én gang eller etter en liten stund.

Utvalgte fordeler ved Siemens TC86503:
☕Praktiske funksjoner
☕Autoslukk-funksjon
☕Innebygd avkalkningsystem
☕Brukervennlig (avtakbar vanntank og lett tilgang til filterbeholder)
☕AromaSense Plus-funksjon

Siemens TC3A0303

kaffemaskinen Siemens TC3A0303

.
Den tradisjonelle kaffemaskinen Siemens TC3A0303 er en enkel budsjettmodell som vil passe inn på de fleste norske kjøkken. Den ligger i en lavere prisklasse uten at det går utover kvaliteten på funksjonene og kaffebryggingen. I tillegg er dette en kaffemaskin som slår seg av helt selv og er enkel å gjøre ren.

Slår seg av automatisk og er enkel å rengjøre

Denne modellen slår seg av automatisk, noe som gjør den til en enkel og trygg kaffemaskin. Da kan man alltid føle seg trygg – selv om man har skyndet seg ut døren og har glemt å slå av kaffemaskinen. Her trenger man heller ikke bruke tid på rengjøring da maskinen har en dryppstopp-funksjon som gjør at det ikke drypper kaffe ned på varmeplaten. Da slipper man å vaske bort kaffeflekker hver eneste gang.

Lag opptil 15 kopper kaffe på én gang

Selv om det er en budsjettvennlig modell så er det sørget for at det er plass til hele 15 kopper kaffe ved én enkelt brygging – noe som er nok kaffe til hele dagen, et familiebesøk eller ettermiddagskaffe. Med varmefunksjonen kan kaffen holdes varm slik at den ikke må helles ut med en gang.

Utvalgte fordeler ved Siemens TC3A0303:
☕Brygging av opptil 15 kopper kaffe på én gang
☕Varmefunksjon
☕Dryppstopp-funksjon
☕Slår seg av automatisk
☕Prisvennlig


Espressomaskiner

I dette avsnittet gjennomgår vi forskjellige espressomaskiner fra Siemens som er noen av de beste på markedet. De fleste av Siemens espressomaskiner kan bestilles på nettet og leveres rett hjem til deg. Her kommer vi med en oversikt over espressomaskinenes spesifikasjoner, funksjoner og fordeler slik at det blir enkelt og oversiktlig å finne ut hvilken espressomaskin som er best til ens behov.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

✅ 4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de
✅ Anbefalt av den tyske avisen Frankfurter Allgemeine

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

 

.
Både den tyske kaffesiden Coffeeness.de og den tyske avisen Frankfurter Allgemeine har testet espressomaskiner fra Siemens. Espressomaskinen blir anbefalt både av avisen og kaffesiden, hvor den også har blitt toppscorer. Coffeeness.de har gitt espressomaskinen hele 4,5 av 5 stjerner, og den blir også anbefalt av Frankfurter Allgemeine. Begge plattformene anbefaler denne espressomaskinen da den umiddelbart klarer seg godt på alle parametere – derfor er maskinen toppscorer.

Liten og enkel, men massevis av kaffekopper

Siemens EQ. 3 s300 espressomaskin er liten og kompakt med en vekt på kun 7,2 kilo. Den er smal, enkel og tar lite plass på kjøkkenbordet. Den har en attraktiv størrelse til å være en espressomaskin, da disse ofte er store og tungvinte. Selv om espressomaskinen er liten, har den en vannbeholder på 1,4 liter samt en bønnebeholder på 250 gram. Det er nok til å fylle massevis av kaffekopper.

Helautomatisk espressomaskin

Hvis man interessert i å prøve mange forskjellige kaffebønner, men ikke vil bruke masse tid på forberedelse, så er dette en perfekt espressomaskin. Man trenger bare velge bønneblanding, fylle bønnebeholderen og vanntanken samt trykke på en knapp, så er kaffen straks klar. I tillegg er det også mulig å finjustere kaffen, tilføye melkeskum og mye mer. Man kan også tilberede 2 kopper kaffe eller espresso samtidig med funksjonen OneTouch DoubleCup.

Alltid friskt vann til kaffebryggingen pluss en komfortpakke

Med espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300 vil kaffen alltid bli tilberedt med friskt vann. Dette kan man takke funksjonen singlePortion for da den sørger for å rense rørene til espressomaskinen etter hver eneste brygging. Utover dette tilføyer modellens komfortpakke ekstra funksjoner som for eksempel flere ulike kaffestyrker, koppvarmere og en intuitiv skjerm. Det finnes til og med automatiske programmer som sørger for både avkalking og rengjøring slik at man slipper å bruke masse tid på det.

Utvalgte fordeler ved espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300:
☕Liten og enkel
☕Ekstra funksjoner
☕Automatisk rengjøring og avkalking
☕Komfortpakke
☕Helautomatisk
☕Renser alle rør før brygging

Her kan du se en presentasjon av maskinen fra Siemens. Videoen er utarbeidet av forhandleren Wupti.com: 


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke Siemens kaffemaskiner er best i test?

Siemens TC86303

Hvordan testes Siemens kaffemaskinene?

Kaffemaskinene testes ut ifra parametere som kaffebrygging, herunder bryggetid og temperatur, smak, brukervennlighet, finjustering av de forskjellige innstillingene, vedlikehold og rengjøring. Til slutt vurderes maskinenes energiforbruk.

Hvordan velger jeg den riktige maskinen?

Start med å finne ut hvilken type kaffemaskin som dekker dine behov. Det finnes overordnet 5 typer kaffemaskiner: Kaffetrakter med filter, halvautomatisk espressomaskin, automatisk espressomaskin, helautomatisk espressomaskin og kapselkaffemaskin. Deretter bør du overveie ting som funksjoner, størrelse, brukervennlighet og pris.


Siemens kaffemaskin test – Disse kildene har vi brukt i artikkelen:  gif


Coffeeness.de 
Den tyske siden Coffeeness.de skriver om alt innenfor kaffe. Her skriver de blant annet om kaffemaskiner og espressomaskiner, og tester forskjellige modeller. De beskriver seg selv som en kaffeblogg.

Vil du lese mer kan du klikke på denne linken.


Frankfurter Allgemeine 
Den tyske avisen Frankfurter Allgemeine skriver om alt innenfor nyheter, karriere, forbruk og sport. Blant annet tester og skriver de om kaffe- og espressomaskiner. Dette er en av de største avisene i Tyskland. Du kan lese hele testen hos den tyske avisen her.


Klikk.no 
Den norske forbrukersiden Klikk.no utfører mange forbrukertester av alt som forbrukerne kan ha bruk for. De har testet flere forskjellige kaffe- og espressomaskiner for å hjelpe brukerne med å finne den beste. Dette er en av Norges største redaksjonelle forbrukersider. Du kan lese hele testen hos Klikk.no her.


Råd & Rön 
Råd & Rön er en svensk forbrukerorganisasjon som ivaretar mange forskjellige aspekter innenfor svenskenes forbrukerliv. Det er blant annet kaffe- og espressomaskiner som har blitt omtalt på siden.

Vil du lese mer kan du klikke på denne linken. Vær oppmerksom på at full tilgang til testens resultater krever abonnement. Hvis man kun er interessert i å se resultatene fra én test er det mulig å kjøpe seg tilgang til testene individuelt.


Gastromand.dk 
Det danske mannemagasinet Gastrmand.dk skriver om alt innenfor gastronomiens verden. Bladet henvender seg til menn og er derfor skrevet med menn som målgruppe. De skriver om alt innenfor oppskrifter, trender, restauranter, kaffemaskiner, espressomaskiner og mye mer. Du kan lese hele artikkelen hos Gastromand.dk her.


Coffeenation.co 
Den sveitsiske nettsiden Coffeenation.co tester og vurderer mange forskjellige kaffesorter og maskiner for å finne de beste til forbrukerne. Du kan besøke siden her.


Stiftung Warentest (Test.de)
Testmagasinet Stiftung Warentest (Test.de) er fra Tyskland og tester flere forskjellige forbrukerprodukter. Man kan både lese det fysiske magasinet og nettversjonen på Test.de. Her tester og vurderer de kaffemaskiner, espressomaskiner og mye mer. De har testet hele 56 espressomaskiner – dette inkluderer blant annet Siemens EQ 8. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere