Senseo Kaffemaskin Test-guide – De 7 beste modellene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen gir vi deg en stor oversikt over de beste Senseo kaffemaskinene på markedet.

Her er det snakk om  modelle – alle er fra Philips som står bak merket Senseo, og alle er derfor svært populære og gjør livet lettere for kaffeelskeren.

I løpet av artikkelen vil gi gå igjennom de 7 produktene en etter en. Her går vi blant annet inn på hva hvert apparat kan, samt hva som fremheves av fordeler og ulemper ved modellen.

Etter gjennomgangen av hver modell så har vi inkludert et avsnitt med masse informasjon – hvor du kan lære mer om hvordan du passer på din Senseo kaffemaskin, hvordan du velger den beste kaffen og hvorfor det er sunt for deg å drikke kaffe.

Deretter vil du finne en liste over de kildene vi henviser til, samt linker til ekspertenes kommentarer. Deretter følger det en guide til andre relevante tester og artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Denne artikkelen om Senseo Kaffemaskin tester inneholder:

green-elmOversikt over de 7 beste Senseo kaffemaskinene på markedet
green-elmTips til hvordan du avkalker din Senseo kaffemaskin
green-elmGuide til å velge den beste kaffen
green-elmInformasjon om hvorfor kaffe er sunt
green-elmInformasjon og linker til de testene vi har brukt
green-elmEn guide til andre relevante tester og artikler

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv. I stedet samler vi resultatene fra upartiske tester slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg en bedre oversikt over de mest velfungerende modellene markedet har å by på.


Senseo Kaffemaskin Test 2022 – Her er de 1 beste

Nedenfor følger det en gjennomgang av 7 av de beste modellene på markedet. Her finnes det utelukkende brukerfavoritter fra et bredt spekter slik at variasjonen blir stor. Det vil også være noe for enhver smak og lommebok.

Under produktnavnene i de grønne boksene kan man også se hva brukerne har gitt av anmeldelser, og her vil man også kunne se en prissammenligning av de ulike modellene. På den måten vil man raskere og enklere kunne se hvor man kan finne de mest gunstige prisene.


Senseo Switch 3in1 HD6593/20

 • 4,3 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos danske Pricerunner.dk
 • 4,1 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos norske Elkjøp.no
 • 4,3 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos danske Phlips.dk
 • 4,3 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Senseo Switch 3in1 HD6593 20

 

 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Senseo Switch 3in1 HD6593/20 har fått mye ros av forbrukerne på nettsidene Pricerunner.dk, Elkjøp.no, Amazon.co.uk og Philips.dk. De tildeler nemlig i modellen hele 4,2 av 5 mulige stjerner i gjennomsnitt – noe som vitner om at det her er snakk om et produkt av god kvalitet.

Brukerne fremhever spesielt det flotte designet, brukervennligheten og allsidigheten. En annen bruker formulerer seg på denne måten: «Jeg kan kun si én ting om denne kaffemaskinen: MAGISK! … Den er stilig, enkel, fleksibel og elegant. Egnet til både store og små kjøkken på grunn av designet».

Mulighet for både puter og filter

Senseo Switch 3in1 HD6593/20 er en svært allsidig kaffemaskin. Den kommer nemlig med TripleBrew-teknologi til både filterkaffe og Senseo kaffeputer. Kaffeputene har den fordelen at koppene brygges raskt med et deilig lag med gylden crema på toppen. Hvis man i stedet foretrekker filterkaffe så brygges kaffen langsommere, men det trekkes til gjengjeld mer smak ut av bønnene slik at kaffen får en sterkere aroma.

Brukervennligheten er også høy på denne modellen, og man kan få laget seg en kaffe på kun 30 sekunder ved å trykke på én enkelt knapp. En hel kanne tilsvarer 7 kopper og kan brygges ferdig på under 10 minutter. Det følger også med en robust termokanne i rustfritt stål – som kan holde kaffen varm i opptil 2 timer.

Med 3 forskjellige styrker

På Senseo Switch 3in1 HD6593/20 kan man velge mellom 3 styrker når man bruker kaffeputer: Classic, Strong og Extra Strong. Dette er med på å øke allsidigheten. Maskinen vil slå seg av selv når den er ferdig med å jobbe – slik at det spares på strømmen.

Alle delene er avtakbare for en lettere rengjøring, og det finnes også en indikator som forteller når det er på tide å avkalke maskinen. Dette kan gjøres på en enkel måte ved hjelp av apparatets eget avkalkningsprogram – alt man trenger å gjøre er å helle avkalknings-væske i vanntanken og trykke på en knapp.

Spesifikasjoner ved Senseo Switch 3in1 HD6593/20 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, filterkaffe og Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 1 liter
Antall kopper: Opptil 7
Pumpetrykk: 1 bar
Bryggetid for én kopp: 30 sekunder
Bryggetid for en hel kanne: 8,5 minutter
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 1,75 kilo

Fordeler ved Senseo Switch 3in1 HD6593/20

Brukerfavoritt
Med både puter og filter
3 innstillinger for styrke
Enkel rengjøring
Med auto-slukk


Tips: Slik avkalker du kaffemaskinen din fra Senseo

Når du investerer i en kaffemaskin fra Senseo så bør du passe godt på den. Dette inkluderer også avkalkning, for kalk tetter apparatet, forkorter levetiden og gjør bryggingen langsommere.

Her forklarer ekspertene fra det Philips hvordan man kan gjøre det på 3 forskjellige måter:

Avkalkning med avkalkningsmiddel fra produsenten

Eksperter forklarer at modellenes produsenter ofte lager avkalkningsmiddel selv. Disse vil derfor passe perfekt, men koster som regel en god del mer enn for eksempel eddik eller sitronsyre. Philips selger også et spesial-avkalkningsmiddel til modellene fra Senseo.

Avkalkning med eddik

Den enkleste og billigste metoden til å avkalke din Senseo kaffemaskin er muligens vanlig husholdningseddik. Bland 1 del eddik og 1 del vann, og hell det i maskinen. Kjør det igjennom et par ganger og skyll etter med rent vann.

Avkalkning med sitronsyre

Sitronsyre er et sterkt middel, men veldig effektiv. Derfor bør du huske å lufte godt ut. Bland 1 spiseskje med sitronsyre med 1 liter vann, og la det stå i maskinen over natten. Kjør den deretter igjennom med vann flere ganger.

Når må jeg avkalke Senseo kaffemaskinen min?

Enkelte modeller har en lampe som lyser når det er på tide å avkalke modellen. Dersom modellen ikke har en slik lampe så bør du avkalke modellen hvis maskinen brygger lunken kaffe, hvis den brygger mindre mengder enn før, eller hvis laget med crema ikke lages lenger.


Guide: Hvilken kaffe bør jeg velge?

Når man har kjøpt sin Senseo kaffemaskin så vil man også helst lage best mulig kaffen med modellen. Ekspertene fra de danske nettsidene Dr.dk og Homebarista.dk guider deg her til hvordan du lykkes:

Type bønner

Man vil som regel få den aller beste kaffen hvis man selv maler den av hele bønner. Det finnes to forskjellige typer bønner, som kalles Arabica og Robusta. Arabica er den mest utbredte typen og utgjør 70-80 prosent av det samlede bønnesalget i verden. Den er litt sart og vokser i tropisk klima – samt at den gir en fyldig, aromatisk og mild smak. Robusta er mer hardfør og kan dyrkes i kjøligere klima. Den er billigere enn Arabica og brukes som regel i blandingskaffe. Den karakteriseres ved at den heller mot den syrlige, bitre og sterke siden av smaksskalaen. Derfor vil Arabica ofte være det mest smakfulle valget.

I tillegg til dette så forklarer ekspertene at håndplukkede bønner er de beste, da denne prosessen gjør det mulig å kun plukke bønnene som er helt modne. Umodne bær gir nemlig en dårligere smaksopplevelse.

Land

Det er ikke likegyldig hvor bønnene kommer fra. Sjekk derfor hvilket land de er produsert i. Den danske nettsiden Homebarista.dk har laget en guide som forklarer hvordan land og smak/aroma henger sammen.

Invester i en kaffekvern

Det anbefales at man kjøper sin egen kaffekvern slik at man selv kan male bønnene. Dermed er man sikker på at bønnene blir kvernet rett før de skal brukes, og da vil de være helt ferske. I tillegg til dette så kan man selv bestemme hvor fint eller grovt de skal males.

Foretrekker du formalt kaffe så må du huske å oppbevare den i en lufttett emballasje da oksygen vil gjøre kaffen mindre fersk. Det samme rådet gjelder imidlertid også for hele bønner. Unngå å la kaffen stå for lenge – jo friskere den er, desto bedre smaker den.

Derfor er det sunt å drikke kaffe

Dette er helt sikkert: Ditt daglige inntak av kaffe har faktisk en helsefremmende effekt på både kropp og sinn. De danske nettsidene TV2.dk og Jyllands-Posten forklarer her hvorfor kaffe er sunt å drikke:

green-elmReduserer risiko for bestemte typer kreft
green-elmReduserer risiko for type 2 diabetes
green-elmReduserer risiko for hjerte-karsykdommer
green-elmReduserer risiko for åreforkalkning
green-elmReduserer risiko for blodpropper
green-elmForlenger levetiden
green-elmForbedrer humøret
green-elmStyrker hukommelsen
green-elmForbedrer konsentrasjonen

Effektene ovenfor kan gjøre seg gjeldende med et moderat inntak av kaffe. Det vil si 3-4 kopper om dagen. Gravide og personer som sliter med angst bør imidlertid ikke drikke kaffe.


Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon.co.uk

Amazon.co.uk er den britiske versjonen av den internasjonale forhandleren Amazon, der man kan kjøpe alt ifra film, musikk og bøker – til husholdningsapparater, gadgets og verktøy. Flere modeller er blitt anmeldt av brukerne hos Amazon:

Les brukernes opplevelse av Senseo Switch 3in1 HD6593/20 her.
Les brukernes opplevelse av Senseo Original HD6554 68 her.
Les brukernes opplevelse av Senseo Quadrante HD7865-60 her.
Les brukernes opplevelse av Senseo Viva Cafe HD6564 her.
Les brukernes opplevelse av Senseo Switch HD6591/69 her.
Les brukernes opplevelse av Senseo Original HD6556 her.

Bol.com

Bol.com er en nederlandsk forhandler av et stort utvalg av forbrukerprodukter – spesielt elektronikk, spill, film, musikk, leketøy, smykker og «gjør det selv» artikler. Brukerne hos forhandleren har her testet flere modeller:

Les anmeldelsene av Senseo Viva Cafe HD6564 her hos Bol.com.
Les anmeldelsene av Senseo Original HD6556 her hos Bol.com.

Coffeeandblogging.co.uk
Coffeeandblogging.co.uk er en personlig britisk blogg som skriver om kaffe. Her er Senseo Quadrante HD7865-60 blitt testet av bloggeren. Du kan lese hele anmeldelsen hos britiske Coffeeandblogging.co.uk.
Computeruniverse.net
Computeruniverse.net er en tysk forhandler av elektronikk som har fokus på å selge produkter til så lave priser som mulig. Brukerne hos forhandleren har her testet Senseo Original HD6554 68. Du kan lese hva de synes hos tyske Computeruniverse.net.
Coolblue.nl

Coolblue.nl er en av de største nettbutikkene i Nederland, og det finnes også flere fysiske butikker. Coolblue.nl forhandler hovedsakelig elektronikk og produkter til husholdning og hverdag, og her kan man finne både brukeranmeldelser og nettsiden sine interne ekspertvurderinger. Flere modeller er blitt anmeldt her:

Les anmeldelsen av Senseo Viva Cafe HD6564 her.
Les anmeldelsen av Senseo Original HD6556 her.
Les anmeldelsen av Senseo Latte Duo Plus HD6570 her.

Elkjøp.no
Elkjøp.no er en av Norges største forhandlere av forbrukerprodukter. I dette tilfellet er det snakk om en stor forhandler av hovedsakelig elektronikk og produkter til husholdningen, og Elkjøp.no opererer både som en nettbutikk og med fysiske butikker. Her har brukerne testet modellen Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Les alle anmeldelsene hos Elkjøp.no.
Idealo.co.uk
Idealo.co.uk er en britisk sammenligningsside der man kan sammenligne prisene på forskjellige produkter i forhold til hverandre. Her er det snakk om blant annet apparater til husholdning og hage, samt elektronikk. Brukerne har her testet modellen Senseo Original HD6554 68. Les anmeldelsene deres i sin helhet hos britiske Idealo.co.uk.
Philips.no
Philips er en nederlandsk produsent av teknologiske produkter til hjemmet, og Philips.no er den norske forhandleren. Det er Philips som står bak kaffemaskinene fra Senseo. Brukerne har her vurdert Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Les anmeldelsene deres hos Philips.no.
Pricerunner.dk
Pricerunner.dk er den danske versjonen av den internasjonale sammenligningssiden Pricerunner, der man kan finne priser og anmeldelser av forskjellige forbrukerprodukter. Brukerne har her anmeldt Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Les helt konkret hva de skriver hos danske Pricerunner.dk.
Skinflint.co.uk
Skinflint.co.uk er en britisk sammenligningsside, der man kan sammenligne priser på både elektronikk, produkter til hus og hage – samt sportsartikler. Brukerne har her anmeldt modellen Senseo Switch HD6591/69. Les mer om brukeranmeldelsene hos britiske Skinflint.co.uk.

Andre relevante tester og artikler

I denne artikkelen har vi sett nærmere på Senseo kaffemaskiner som alle er favoritter blant brukerne.

Det finnes mange forskjellige typer kaffemaskiner på markedet, og det kan hende at du har andre preferanser. I dette tilfellet kan vi også hjelpe deg da vi hos Forbrukerliv har skrevet mange artikler om tester av produkter på dette området:

Det kan hende at du foretrekker en modell med en innebygd kvern som kan brygge helt fersk kaffe fra nymalte bønner. I så fall kan du finne inspirasjon i vår artikkel om tester av kaffemaskiner med kvern.

Kaffemaskiner kommer ofte med mye forskjellig tilbehør, og noen kommer også med en termos. Det gjør det lettere å få kaffen til å holde seg varm lenger.

Det kan også være at du helst vil ha en modell som kan bygges inn i kjøkkenets design. Da finnes det nemlig en rekke gode modeller til innbygging – i likhet med for eksempel innbygningsovner som simpelthen er beregnet som en del av designet og ikke står fritt og tar opp ekstra plass. Les gjerne vår artikkel om tester av innbyggingskaffemaskiner hvor du kan finne ditt drømmeprodukt samt få gode råd og tips.

Er du ikke helt sikker på hvilken type du foretrekker så kan du få hjelp og inspirasjon i vår generelle artikkel om tester av de beste kaffemaskinene. Her går vi igjennom markedets 17 beste modeller – i tillegg til at vi gjør deg bedre rustet til å kunne få mest mulig ut av kaffebryggingen din.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilken Senseo kaffemaskin er den beste?
Det finnes mange gode modeller på markedet. Foretrekker du en kaffemaskin fra Senseo – som både kan lage filterkaffe og bruke Senseo kaffeputer – så kan du vurdere Senseo Switch 3in1 HD6593/20 eller Senseo Switch HD6591/69. Er du mer interessert i Senseo kaffeputer så vil Senseo Original HD6554 68, Senseo Quadrante HD7865-60, Senseo Viva Cafe HD6564, Senseo Original HD6556 eller Senseo Latte Duo Plus HD6570 være det beste valget for deg.
Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg skal velge en kaffemaskin fra Senseo?
Først og fremst bør du gå etter en Senseo kaffemaskin som brygger den kaffen som du selv foretrekker å lage – er det filterkaffe, eller vil du helst bruke Senseo kaffeputer? Sjekk også aspekter som maskinens trykk, funksjoner, hastighet og brukervennlighet – samt kvaliteten på kaffen. Sistnevnte kan være litt vanskelig å finne ut av før kjøp, men her kan du med fordel lese hva andre brukere eller hva ekspertene mener. Du kan finne linker til disse nederst i denne artikkelen. Tenk også over elementer som pris, design, fysisk størrelse, rengjøring og avkalkning.
Hvilken type kaffe kan jeg brygge på en Senseo kaffemaskin?
Det varierer fra modell til modell hvilken type kaffe som kan brygges på en Senseo kaffemaskin – noen modeller lager filterkaffe, mens andre bruker puter. Enkelte av modellene fra Senseo kan lage både filterkaffe og bruke Senseo kaffeputer – som for eksempel Senseo Switch 3in1 HD6593/20 og Senseo Switch HD6591/69, mens de 5 andre modellene i denne artikkelen kun kan bruke Senseo kaffeputer.

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Senseo Original HD6554 68

 • 4,6 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk
 • 4,8 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Idealo.co.uk
 • 5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Computeruniverse.net

 

Philips Senseo Original HD6554

Senseo Original HD6554 68 er en populær brukerfavoritt som virkelig har klart å imponere forbrukerne. Modellen scorer nemlig toppkarakterer hos kjøperne både fra forhandleren Amazon.co.uk, sammenligningssiden Idealo.co.uk og elektronikkforhandleren Computeruniverse.net.

Noe av det brukerne ofte fremhever er holdbarheten og kvaliteten på modellen. De forklarer at apparatet er velfungerende og solid, og en enkel måte å få velsmakende kaffe på. Én bruker oppsummerer opplevelsen på denne måten: «Overall design is nice. This is perfect if you can not be bothered with loose coffee as the pads of Senseo are easy to use and one can get different strengths and flavors … I would not be without it.»

Fin modell til en god pris

Senseo Original HD6554 68 vil være et godt valg dersom man gjerne vil ha en velfungerende Senseo kaffemaskin til en overkommelig pris. Den er frittstående, men tar ikke stor plass da den er designet til å være kompakt og lett å ha med å gjøre. Den er fremstilt i plast, noe som gjør at modellen kan selges til en lavere pris, men den er fremdeles både robust og holdbar.

Selve designet er enkelt og fint, og det gjelder også betjeningen. Den er nemlig brukervennlig og enkel å bruke da alt man trenger å gjøre er å legge i Senseo kaffeputer og helle i vann – og deretter må man bare trykke på startknappen.

Kan brygge to kopper av gangen

Senseo Original HD6554 68 begynner deretter å brygge kaffen, og man trenger ikke vente å lenge på den varme drikken sin, for denne kan brygge to kopper av gangen. Den ferdige kaffen får et deilig lag med crema på toppen, som er et velsmakende lag med skum. Smaken av kaffen avhenger av hvilke Senseo kaffeputer man velger.

I tillegg til dette kan modellen brygge opptil 5 kopper per tank, og vanntanken har en kapasitet på 0,7 liter. Det er ikke den største kapasiteten som finnes, men på grunn av den høye effekten på 1450 watt så går bryggingen raskt. Produktet går på strøm, og ledningen som følger med er på 0,8 meter.

Spesifikasjoner ved Senseo Original HD6554 68 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 0,7 liter
Antall kopper: Opptil 5
Pumpetrykk: 1 bar
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 1,76 kilo

Fordeler ved Senseo Original HD6554 68

Brukerfavoritt
Smart og kompakt
Prisvennlig
Kan brygge to kopper av gangen
Brukervennlig


Senseo Quadrante HD7865-60

 • 4,6 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk
 • «Fungerer fantastisk» ifølge kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk
 • 9,1 av 10 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Coolblue.nl

Senseo Quadrante HD7865-60

Senseo Quadrante HD7865-60 hører til blant favorittene hos kundene til begge forhandlerne Amazon.co.uk og Coolblue.nl – og den imponerer stort hos kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk.

Forbrukerne legger spesielt merke til at den nesten er vakker å se på, og at den er svært velbygget. Den kan bråke litt, men den er enkel å bruke og brygger bare god kaffe, kommenteres det. Én av brukerne oppsummerer opplevelsen på denne måten: «Makes a perfect cup or mug of coffee. No fuss as it’s very easy to use», og en annen bruker kommenterer følgende: «Probably the best Senseo machine we’ve had».

Også kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk er imponerte over modellen, og fremhever spesielt at den bare fungerer fantastisk, er svært økonomisk og kommer med velfungerende Senseo kaffeputer.

Ideell til hjemme-baristaen

Er du på utkikk etter en Senseo kaffemaskin som ligner på de man kan finne på profesjonelle kafeer, så vil Senseo Quadrante HD7865-60 være et godt valg. Den oser av luksus og skjønnhet, og vil pynte opp ethvert kjøkken. Den er firkantet, blank og sort – men selv om den er profesjonell i utseendet så er den likevel enkel å betjene.

Kontrollpanelet utgjøres av få knapper, og man trenger kun å foreta et par handlinger for å få brygget kaffen sin: Man trenger bare å fylle på vann og sette i Senseo kaffeputer etter eget valg. Det finnes mange Senseo kaffeputer å velge imellom, og hver kaffepute er unik og varierer i smak, aroma og styrke.

Kaffe på 1 minutt

Senseo Quadrante HD7865-60 er som skapt til den familien som drikker mye kaffe – og derfor kommer den med en stor vanntank på hele 1,2 liter. I praksis betyr dette at man kan brygge opptil 8 kopper kaffe per tank. I tillegg er bryggetiden for én kopp kaffe ligger på kun 1 minutt. Den kan også brygge to kopper av gangen, så hastighet er helt klart en stor fordel ved maskinen.

I tillegg til dette så følger det med en ledning på 0,8 meter – og effekten ligger på 1450 watt. For en høy sikkerhet er modellen utstyrt med en auto-slukk-funksjon, og for en enkel rengjøring tåler de avtakbare delene å vaskes i oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner ved Senseo Quadrante HD7865-60 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 1,2 liter
Antall kopper: Opptil 8
Bryggetid for én kopp: 1 minutt
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 2 kilo

Fordeler ved Senseo Quadrante HD7865-60

Bruker- og bloggerfavoritt
Flott og profesjonell i utseendet
Rask
Med auto-slukk
Avtakbare deler tåler å vaskes i oppvaskmaskin


Senseo Viva Cafe HD6564

 • 4,5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk
 • 9 av 10 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Coolblue.nl
 • 4,6 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Bol.com

 

Senseo Viva Cafe HD6564

Senseo Viva Cafe HD6564 hører til blant de aller største favorittene hos brukerne på forhandlersidene Amazon.co.uk, Coolblue.nl og Bol.com. Her får modellen veldig gode karakterer som ligger helt i toppen.

Brukerne legger også merke til at modellen er veldig flott å se på – og at den brygger en virkelig velsmakende kaffe med en deilig aroma. Aroma Booster-funksjonen fremheves flere steder, sammen med modellens gode konstruksjon. Én av brukerne oppsummerer opplevelsen på denne måten: «Dens strålende farge er veldig flott. Aroma Booster er et pluss, og kaffen er mye bedre enn med de vanlige versjonene» (oversatt fra fransk).

Plassbesparende og velfungerende

Senseo Viva Cafe HD6564 vil være et godt valg for den brukeren som gjerne vil ha en Senseo kaffemaskin med Senseo kaffeputer som generelt sett fungerer veldig bra. Den er i tillegg flott i designet, og kommer i flere farger – blant andet nøytral sort og skinnende rød. Selve utformingen er enkel, og det bidrar også til at brukervennligheten er så god som den er.

Modellen tar heller ikke så stor plass, så den vil være ideell til et lite kjøkken. Selv om størrelsen er plassbesparende og liten, så kommer vanntanken likevel med en god kapasitet: Den ligger på 0,9 liter, og i praksis gir det opptil 5 kopper per tank. Materialet er rustfritt stål, som er veldig robust.

Aroma Booster

Senseo Viva Cafe HD6564 har i tillegg en effekt på 1450 watt, noe som gir en rask bryggetid. Bryggetiden ligger nemlig på kun 30 sekunder per kopp. I tillegg til dette så kan den brygge to kopper av gangen, og det går raskt å brygge kaffe til hele husstanden. Pumpetrykket ligger på 1 bar.

For å få et så godt resultat som mulig så er denne Senseo kaffemaskinen utstyrt med teknologien Aroma Booster. Det gjør at aromaen i de valgte Senseo kaffeputene blir enda mer avbalansert og kraftig, noe som gir en mer intens kaffeopplevelse. Som en ekstra bonus så er apparatet laget med en auto-slukk-funksjon, samt en indikator for avkalkning. De avtakbare delene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Spesifikasjoner ved Senseo Viva Cafe HD6564 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 0,9 liter
Antall kopper: Opptil 5
Pumpetrykk: 1 bar
Bryggetid for én kopp: 30 sekunder
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 1,75 kilo

Fordeler ved Senseo Viva Cafe HD6564

Brukerfavoritt
Kommer i flere farger
Aroma Booster funksjon
Indikator for avkalkning
Med auto-slukk


Senseo Original HD6556

 • 4,5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk
 • 8,2 av 10 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Coolblue.nl
 • 4,5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Bol.com

Philips-Senseo-Original-HD6556

Senseo Original HD6556 er en populær modell som får veldig gode anmeldelser av de kundene som bruker maskinen hver dag. Brukerne på forhandlersidene Amazon.co.uk og Bol.com tildeler den nemlig 4,5 av 5 mulige stjerner, mens brukerne hos Coolblue.nl tildeler modellen hele 8,7 av 10 mulige stjerner.

Brukerne baserer spesielt de gode anmeldelsene sine på den overkommelige prisen, det flotte designet, den deilige konsistens på kaffen og cremaen – samt den gode brukervennligheten. En av brukerne skriver blant annet: «Veldig flott kaffemaskin med tanke på design. Og store fremskritt i forhold til den første Senseo modellen da denne bråker mindre – derfor total tilfredshet» (oversatt fra fransk). På den negative siden nevnes det imidlertid at vanntanken må fylles ofte hvis man bruker maskinen mye.

Fokus på smak og aroma

Senseo Original HD6556 er en flott og kompakt kaffemaskin som ikke tar mye plass på kjøkkenbenken. Produktet passer til Senseo kaffeputer, og man kan brygge 2 kopper kaffe av gangen. Selve bryggingen tar kun 30 sekunder. Den smarte teknologien Crema Plus sørger i tillegg for at kaffen toppes med et ekstra tykt og mykt lag med crema.

Man kan selv stille inn styrken på kaffen sin – den kan økes ved hjelp av ett ekstra trykk på knappen – og man kan også velge kopper i forskjellige størrelser. Apparatet er i tillegg utstyrt med den såkalte Coffee Boost teknologien som trekker maksimalt med smak ut av kaffeputene og sikrer en kraftig aroma.

Alle delene tåler å vaskes i oppvaskmaskin

Senseo Original HD6556 kommer med en avtakbar vanntank med en kapasitet på 0,7 liter. Dette er litt mindre enn flere av konkurrentene på markedet, men det kan likevel brygges mange kopper kaffe per tank.

I tillegg til dette så slå maskinen seg av automatisk etter endt bruk – slik at man ikke trenger å bekymre seg for å forlate den uten tilsyn. Rengjøringen foregår enkelt da de avtakbare delene – som vanntanken og dryppebrettet – lett kan settes i oppvaskmaskinen.

Spesifikasjoner ved Senseo Original HD6556 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 0,7 liter
Pumpetrykk: 1 bar
Bryggetid for én kopp: 30 sekunder
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 1,7 kilo

Fordeler ved Senseo Original HD6556

Brukerfavoritt
Ekstra crema på toppen
Coffee Boost for kraftig aroma
Still inn styrken selv
Med auto-slukk


Senseo Switch HD6591/69

 • 4,5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon.co.uk
 • 5 av 5 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Skinflint.co.uk

 

Senseo Switch HD6591 69

Senseo Switch HD6591/69 er en brukerfavoritt blant brukerne hos de 2 internasjonale forhandlersidene Amazon.co.uk og Skinflint.co.uk. Her får maskinen nemlig en høy score på henholdsvis 4,5 og 5 stjerner av 5 mulige i over 300 brukeranmeldelser. Her er det derfor snakk om et veldig populært produkt.

Brukerne legger spesielt merke til at modellen presterer veldig bra, er stabil, og at den er veldig praktisk og enkel å bruke. I tillegg så blir kaffen utrolig velsmakende. En av brukerne uttrykker det på denne måten: «Praktisk, avtakbar vanntank til etterfylling … Termosen drypper ikke og holder kaffen varm i lang tid. Den slår seg av automatisk etter bryggeprosessen. Enkel å rengjøre» (oversatt fra tysk).

Med 2 bryggefunksjoner

Senseo Switch HD6591/69 er en robust og stilig kaffemaskin som er laget i rustfritt stål. Den kommer med 2 bryggefunksjoner da man kan bruke både Senseo kaffeputer og kaffefiltre. Dersom man bruker kaffeputer så kan man brygge 2 kopper kaffe av gangen, og bryggetiden ligger på kun 30 sekunder. Effekten ligger på 1450 watt – noe som er relativt høyt.

Med denne modellen så har man også mulighet til å brygge vanlig filterkaffe og espresso. Til dette formålet følger det med en flott termos og en vanntank på 1 liter. Det kan brygges opptil 7 kopper av gangen – noe som er fordelaktig hvis man ofte får gjester på besøk.

Med auto-slukk og kalk-indikator

Senseo Switch HD6591/69 kommer med både en avtakbar vanntank og et dryppebrett for en enklere rengjøring. I tillegg til dette så finnes det en smart auto-slukk-funksjon som sørger for at maskinen ikke bruker unødvendig med strøm. Maskinen indikerer også selv når det er behov for avkalkning.

Produktet har en forholdsvis lav vekt på 1,75 kilo samt en lang ledning på hele 80 centimeter – noe som gjør den lett å flytte rundt på. Den lille størrelsen betyr også at den ikke vil ta så mye plass på kjøkkenbenken.

Spesifikasjoner ved Senseo Switch HD6591/69 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, filterkaffe og Senseo kaffeputer
Effekt: 1450 watt
Kapasitet, vanntank: 1 liter
Antall kopper: Opptil 7 kopper
Pumpetrykk: 1 bar
Bryggetid for én kopp: 30 sekunder
Ledningslengde: 0,8 meter
Vekt: 1,75 kilo

Fordeler ved Senseo Switch HD6591/69

Brukerfavoritt
Bruker både kaffeputer og filter
Kan brygge 2 kopper av gangen
Kompakt og stilig
Med auto-slukk


Senseo Latte Duo Plus HD6570

 • 9 av 10 mulige stjerner i brukeranmeldelser hos Coolblue.nl

Senseo Latte Duo Plus HD6570

Senseo Latte Duo Plus HD6570 er en svært populær modell blant brukerne på den nederlandske forhandlersiden Coolblue.nl. Her har den fått 9,0 stjerner av 10 mulige basert på mer enn 100 brukeranmeldelser. Her er det derfor snakk om en kaffemaskin som er svært velfungerende.

Produktet får mye ros for at den kan brygge to kopper cappuccino av gangen, takket være den romslige melkebeholderen. I tillegg sørger en Intensity-funksjon for at man selv kan velge hvor sterk man vil at kaffen skal være, mens Coffee Boost-funksjonen gir kaffen en fyldig og deilig aroma. De eneste ulempene som nevnes er at maskinen tas en del plass på kjøkkenbenken, og så krever den i tillegg en del manuelt vedlikehold.

Brygger 2 kopper på under ett minutt

Senseo Latte Duo Plus HD6570 kommer i et flott og stilig design og er veldig enkel å betjene. Her er det snakk om en modell som bruker Senseo kaffeputer, og maskinen varmes opp på kun 30 sekunder. Deretter kan man brygge 2 kopper kaffe av gangen ved hjelp av kun ett enkelt trykk på en knapp. Effekten er høy da den ligger på hele 2650 watt, noe som gir en rask bryggetid på 45 sekunder.

Det er mulig å brygge både cafe latte, latte macchiato, cappuccino, vanlig svart kaffe eller bare en kopp med varm melk om man vil – og melkeskummeren gjør det mulig å få et varmt og kremaktig skum på toppen. Vanntanken har en stor kapasitet på 1 liter, og melkebeholderen som følger med er også svært romslig med en kapasitet på hele 0,5 liter.

Velg selv smak og intensitet

Senseo Latte Duo Plus HD6570 kommer med flere funksjoner som er med på å forbedre smaksopplevelsen. Kaffeputene gjør det mulig å veksle mellom mange smaksvarianter, og funksjonen Coffee Boost sørger for at det trekkes mest mulig smak ut av kaffeputene slik at kaffen får en kraftig aroma. I tillegg kan man selv stille inn hvor sterk eller mild man vil ha kaffen sin ved hjelp av den smarte funksjonen Intensity.

Det er også tenkt på sikkerheten med denne modellen da apparatet slår seg av automatisk etter 15 minutters inaktivitet. I tillegg til dette så foregår rengjøringen enkelt da alle delene er avtakbare og tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Den indikerer selv når det er på tide med en avkalkning.

Spesifikasjoner ved Senseo Latte Duo Plus HD6570 – nøkkelopplysninger

Produsent: Philips
Type: Kaffemaskin, Senseo kaffeputer
Effekt: 2650 watt
Kapasitet, vanntank: 1 liter
Pumpetrykk: 1,2 bar
Bryggetid for én kopp: 45 sekunder
Ledningslengde: 0,8 meter
Product specification Vekt: 2,6 kilo

Fordeler ved Senseo Latte Duo Plus HD6570

Brukerfavoritt
Brygger 2 kopper av gangen
Coffee Boost sikrer en bedre smak
Valgfri styrke
Med auto-slukk

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere