Philips Lumea Test 2021 – Her er de beste modellene ifølge ekspertene

Senest opdateret den 0

I denne artikkelen har vi sett nærmere på de beste hårfjerningsapparatene til hjemmebruk fra merket Philips.

For å kunne finne frem til de beste produktene har vi sett nærmere på forskjellige eksperttester av ulike apparater hvor ekspertene forklarer hvilke fordeler og ulemper hver modell har.

Her er det snakk om til sammen 4 forskjellige hårfjerningsapparater fra Philips Lumea-serien, som er blitt testet av et bredt utvalg ekspertkilder. Disse kildene inkluderer den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, testsiden Expertreviews.co.uk, avisen Independent.co.uk, magasinene Vogue.co.uk og Computerbild.de samt britiske Good Housekeeping Institute.

Hvis man ønsker å lese mer om testene og testkildene så finnes det nederst i denne artikkelen en liste over linker til de undersøkelsene som vi henviser til.

Denne testen av Philips Lumea inneholder:
🔸 Oversikt over 4 forskjellige Philips Lumea hårfjerningsapparater
🔸 Informasjon om hvordan hårfjerning ved bruk av lys fungerer
🔸 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt – samt linker til eventuell videre lesing

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultater fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan skaffe seg en oversikt over de beste produktene som finnes på markedet.

Philips Lumea Test 2021 – Her er de 4 beste

I avsnittene nedenfor følger det en gjennomgang av de 4 beste modellene fra Philips Lumea serien. Vi har analysert eksperttester både fra inn- og utland, og samlet de beste resultatene på denne siden. I de grønne boksene rett under hvert produktnavn kan du se hvilke tester de forskjellige modellene er blitt vurdert i.


Philips Lumea Prestige

✅ Anbefalt av motemagasinet Vogue
✅ Kåret til beste modell på markedet av testsiden Expertreviews.co.uk
✅ Anbefalt av det store tyske magasinet Computerbild.de
✅ Anbefalt av den britiske avisen Independent.co.uk

Philips Lumea Prestige

Butik Pris Totalpris Les mer
5.086,00 5.086,00 Les mer
5.086,00 5.086,00 Les mer
7.144,00 7.144,00 Les mer

 

Modellen Philips Lumea Prestige er blitt testet av 4 svært forskjellige typer testkilder. Her er det snakk om både motemagasinet Vogue, den britiske testsiden Expertreviews.co.uk, det tyske teknologi-magasinet Computerbild.de og den britiske avisen Independent.co.uk.

Ekspertene har her testet modellen på forskjellige parametere, og deretter er det blitt gitt en endelig anmeldelse. Philips Lumea Prestige klarer seg svært godt i alle testene, og dette belønnes med flotte kommentarer og soleklare anbefalinger.

Modell med mye tilbehør

Philips Lumea Prestige er laget til å kunne foreta en profesjonell hårfjerning hjemme, og derfor kommer denne modellen med mye tilbehør i ulike størrelser – slik at man kan bruke apparatet både til kropp, ansikt og intimområder.

Philips Lumea Prestige fungerer via IPL-teknologi (Intenst Pulserende Lys) som er skånsomt mot huden, men likevel effektivt mot fjerning av hår.

Modellen er også trådløs, noe som gjør den enklere å håndtere og styre (kan også brukes med ledning hvis man vil være sikker på at man har nok strøm), og den kan også brukes til ben, armer, under armene, bikinilinjen, ansiktet og halsen.

Dette apparatet er laget til å kunne fjerne hår på hudfarger som rangerer fra lys til medium – og dermed ikke mørke hudtoner. Modellen er heller ikke designet til å fjerne veldig lyse, røde eller grå hår.

Ideell til hårfjerning av flere steder på kroppen, ifølge ekspertene

Philips Lumea Prestige er blant annet blitt testet av den britiske testsiden Expertreviews.co.uk som er imponerte over modellen.

Ekspertene herfra forklarer at denne modellen er ideell hvis man ønsker å fjerne hår fra flere områder på kroppen da det følger med masse tilbehør. Alt tilbehøret er designet til ulike deler av kroppen – i tillegg til at delene er ergonomisk designet slik at de passer til kroppens konturer.

Det britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk kommenterer også at Philips Lumea Prestige er svært god når det kommer til å nå områder på kroppen som ligger vanskelig til – og modellen er også intelligent nok til å selv kunne vurdere brukerens hudfarge for å kunne gi best mulig resultat.

Enkel å håndtere og uten ledning, ifølge ekspertene

Philips Lumea Prestige er også blitt testet av tyske Computerbild.de som også er svært imponerte over modellen. De tyske ekspertene fremhever også at dette hårfjerningsapparatet er svært effektivt når det kommer til hårfjerning, i tillegg til at det er lett å håndtere.

Det nevnes også at det er en stor fordel at denne modellen kan fungere uten ledning, noe som gjør håndteringen enda lettere. Ekspertene synes imidlertid at prisen på modellen er litt høy.

Philips Lumea Prestige er også blitt testet av den britiske avisen Independent.co.uk, og de er stort sett enige med de andre ekspertene. De kommenterer imidlertid også at man ikke må velge denne modellen dersom man har en mørk hudfarge, eller hvis hårene er for lyse. Dette finner modellen ut selv, og i så fall kan den ikke tas i bruk. 

Her kan du se en video fra Philips der de viser hvordan man bruker modellen Lumea Prestige:

 

Her kan du se den kjent Youtuberen Stephanie Bailey sin anmeldelse av Lumea Prestige:

 

Spesifikasjoner ved Philips Lumea Prestige:
🔴 Type: Hårfjerningsapparat
🔴 Produsent: Philips
🔴 Med eller uten ledning: Uten (trådløs)
🔴 Kan brukes på: Ansikt, ben, armer, under armene, bikinilinje
🔴 Bredde: 26,5 centimeter
🔴 Dybde: 12 centimeter
🔴 Vekt: 1 kilo

Fordeler ved Philips Lumea Prestige:
Modell med mye tilbehør
Kan brukes både på ansikt, hals, armer, ben, under armene og ved bikinilinjen
Kan brukes med og uten ledning
Modell med sensorer
Best til lyse hudfarger og mørke hår


Philips Lumea Advanced

✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips Lumea Advanced

Butik Pris Totalpris Les mer
6.107,00 6.107,00 Les mer

 

Modellen Philips Lumea Advanced er blitt inkludert i en stor test av flere forskjellige hårfjerningsapparater som er utført av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön.

Her er alle modellene blitt testet på forskjellige parametere som for eksempel hårfjerningsevner, brukervennlighet og design – og disse aspektene danner grunnlaget for en endelig poengsum.

Philips Lumea Advanced klarer seg veldig godt i den svenske testen, og det belønnes med en plassering som testvinner.

Profesjonell IPL-teknologi

Philips Lumea Advanced er skapt i overensstemmelse med de teknologiene som brukes av profesjonelle skjønnhetseksperter. Denne blir kalt IPL-teknologi (Intenst Pulserende Lys) og fjerner uønsket hårvekst ved bruk av lys. Denne teknologien er både skånsom mot huden og effektiv når det gjelder hårfjerning.

Denne modellen er skapt av Philips i samarbeid med hudspesialister for å kunne forbedre hårfjerningssystemet og gjøre det trygt til hjemmebruk.

Fjerner håret gradvis

Philips Lumea Advanced skal brukes regelmessig, og ved regelmessig bruk blir mengden av den uønskede hårveksten redusert gradvis, og de gjenværende hårene blir også mykere.

Allerede etter rundt 4 behandlinger med 2 ukers mellomrom kan man se tydelige resultater. Hvor ofte man må bruke modellen avhenger av brukerens individuelle hårvekst. Apparatet har den fordelen at det kan brukes på mange områder på kroppen – og det inkluderer både ansikt, ben, armer, under armene, magen og bikinilinjen – det vil si stort sett over hele kroppen.

Philips Lumea Advanced jobber med mer enn 250.000 lysimpulser, og det vil si at hårfjerningen går raskt – det tar for eksempel kun 15 minutter å behandle leggene.

Best til mørke hår

I likhet med de fleste andre hårfjerningsapparater til hjemmebruk så er Philips Lumea Advanced best og mest effektiv mot hårvekst som ligger i de mørkeblonde, brune og sorte nyansene.

Hårfjerning basert på lys egner seg nemlig ikke til hverken lyseblondt, rødt eller grått hår, og det skal også nevnes at Philips Lumea Advanced er laget til de lyse hudfargene og ikke egner seg godt til de mørke.

Modellen kommer med en hudfarge-sensor, og hvis den registrerer at huden er for mørk så slutter den å jobbe.

Det følger også med et spesialredskap til hårfjerning ved bikinilinjen der hårene kan være kraftigere enn på for eksempel bena. Ledningen er også gjort ekstra lang for lettere håndtering.

Her kan du se en presentasjonsvideo fra Philips om modellen Lumea Advanced. Videoen finnes kun med portugisisk tekst:

 

Spesifikasjoner ved Philips Lumea Advanced:
🔴 Type: Hårfjerningsapparat
🔴 Produsent: Philips
🔴 Med eller uten ledning: Med ledning
🔴 Kan brukes på: Ansikt, ben, mage, armer, under armene, bikinilinje
🔴 Vekt: 0,4 kilo

Fordeler ved Philips Lumea Advanced:
Effektiv modell med IPL-teknologi
Skapt i samarbeid med hudspesialister
Rask fjerning av hår
Med sensorer
Ekstra lang ledning for bedre komfort


Philips Lumea Essential

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips Lumea Essential

Butik Pris Totalpris Les mer

 

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har utført en test av flere forskjellige hårfjerningsapparater, og her er modellen Philips Lumea Essential også blitt inkludert. Her er alle de valgte modellene blitt testet ut ifra de samme parameterne, og deretter er de blitt vurdert og anmeldt.

Philips Lumea Essential klarer seg veldig bra i denne testen, og de svenske ekspertene utnevner derfor denne modellen til toppscorer.

IPL-teknologi med 200.000 lysimpulser

Philips Lumea Essential er laget til å kunne fjerne uønsket hårvekst på kroppen raskt og effektivt samtidig som at det gjøres på en måte som er skånsom mot huden. Modellen arbeider derfor med den unike IPL-teknologien med mer enn 200.000 lysimpulser.

Dette systemet gjør at hårene på kroppen blir mykere og deretter forsvinner gradvis, og derfor vil man få det beste resultatet hvis man bruker modellen regelmessig – for eksempel hver 14. dag. Her er det også snakk om en rask modell, for en behandling av leggene vil kunne gjøres på kun 10 minutter.

Til hele kroppen

Philips Lumea Essential vil være et godt valg hvis man ønsker å få bukt med hårvekst på flere forskjellige områder på kroppen.

Dette hårfjerningsapparatet er nemlig designet til å fungere både i ansiktet (for eksempel på området ved overleppen eller kinnskjegg), på ben, armer og mage – men også på mer sensitive steder som bikinilinjen og under armene.

Philips Lumea Essential kommer også med 5 forskjellige innstillinger for strøm slik at behandlingen blir så effektiv som mulig. Så lenge man bruker modellen på riktig måte så er den helt trygg å bruke.

Med sensorer

Philips Lumea Essential kommer med en unik Skin Tone Sensor som selv kan registrere den individuelle brukerens hudfarge – dette er en viktig sikkerhetsinnstilling som gjør at behandlingen blir helt trygg. Ved begynnelsen av hver hårfjerning måler modellen brukerens hudfarge, og det gjøres da hårfjerningen via lysimpulser ikke virker på svært mørk hud.

Er brukerens hudfarge for mørk så kan ikke modellen brukes. Philips Lumea Essential egner seg dermed best til personer med lysere hudtoner.

Også fargen på den uønskede hårveksten spiller en rolle når man skal fjerne hårvekst ved bruk av lys, for her er modellen mest effektiv på mørkeblonde, brune eller sorte hår, mens den ikke vil kunne behandle veldig lyse, hvite eller grå hår.

Her kan du se Philips sin presentasjon av Lumea Essential. Videoen finnes dessverre kun med spansk tekst:

 

Spesifikasjoner ved Philips Lumea Essential:
🔴 Type: Hårfjerningsapparat
🔴 Produsent: Philips
🔴 Med eller uten ledning: Ledning
🔴 Kan brukes på: Ansikt, ben, mage, armer, under armene, bikinilinje
🔴 Vekt: 0,6 kilo

Fordeler ved Philips Lumea Essential:
Effektiv og skånsom
Kan brukes til stort sett hele kroppen
Rask behandling
Modell med Skin Tone Sensor
Med 5 forskjellige innstillinger


Philips Lumea Precision

✅ 80 av 100 poeng hos det britiske magasinet Good Housekeeping Institute

Philips Lumea Precision

Modellen Philips Lumea Precision er blitt testet av de britiske ekspertene fra Good Housekeeping Institute. Ekspertene herfra spesialiserer seg på alt som har med hus, hage og hjem å gjøre – og det inkluderer også tester av forskjellige forbrukerprodukter til hjemmet.

Philips Lumea Precision er blitt testet i en solo-test hvor kun denne ene modellen har vært i fokus, og ekspertene er så imponerte over modellen at den får hele 80 poeng av 100 mulige.

Til hele kroppen

Philips Lumea Precision er laget i samarbeid med hudeksperter for å kunne gi en mest mulig effektiv og skånsom hårfjerning til hjemmebruk.

Modellen fungerer via den unike teknologien IPL hvor lysimpulser gradvis mykgjør og fjerner uønsket hårvekst. Denne modellen kan brukes til både ansikt, armer, ben, under armene og ved bikinilinjen, og den er laget til å være mild nok til selv de mest følsomme områdene på kroppen.

Modellen arbeider via teknologien Slide and Flash hvor glidende bevegelser hjelper til med å gjøre hårfjerningen både raskere og mer komfortabel.

Modell med hudfargesensor

Philips Lumea Precision kommer med en smart hudfarge-sensor som automatisk registrerer fargen på brukerens hud. Hårfjerning via lys kan nemlig kun skje på lyse hudfarger, og derfor vil modellen kunne registrere dersom huden er for mørk.

I tillegg til dette så er Philips Lumea Precision en ledningsfri modell, noe som vil gjøre arbeidet mye lettere og håndteringen mindre vanskelig. For å kunne være så effektiv som mulig så jobber denne modellen med mer enn 140.000 lysimpulser.

Det finnes også 5 innstillinger for lyset på modellen slik at man kan få den behandlingen som passer best til ens egne behov.

Enkel å bruke ifølge ekspertene

Philips Lumea Precision er blitt testet og anmeldt av britiske Good Housekeeping Institute hvor modellen har fått en svært høy poengsum på hele 80 av 100 mulige. Ekspertene forklarer at de gir denne poengsummen fordi dette apparatet er svært enkelt å bruke, og etter bruk opplever man stort sett heller ikke noe ubehag på huden.

Ettersom det her er snakk om en trådløs modell så er det ifølge ekspertene svært lett å kunne komme til selv på de områdene på kroppen som ligger vanskelig til. Generelt sett så er denne modellen også rask og effektiv i bruk da den kan dekke store områder på kort tid.

Ekspertene forklarer også at etter behandlingen med Philips Lumea Precision så vokser hårene ut markant langsommere, og de hårene som vokser ut igjen er mye finere enn før.

Det store britiske magasinet Good Housekeeping Institute nevner imidlertid også et par ulemper ved denne modellen, og de går blant annet ut på at Philips Lumea Precision er litt uhåndterbar og at designet til og med kan virke litt klumpete.

Ekspertene synes også det er en irritasjonsfaktor at man ikke kan bruke modellen mens den lades.

Spesifikasjoner ved Philips Lumea Precision:
🔴 Type: Hårfjerningsapparat
🔴 Produsent: Philips
🔴 Med eller uten ledning: Uten ledning (trådløs)
🔴 Kan brukes på: Ansikt, ben, armer, under armene, bikinilinje
🔴 Vekt: 1,1 kilo

Fordeler ved Philips Lumea Precision:
Modell med IPL-teknologi
Til både ansikt, under armene, bikinilinjen, armer og ben
Slide and Flash-teknologi
Med hudfargesensor
5 forskjellige innstillinger


Hvordan fungerer hårfjerning med IPL-teknologi

Hårfjerning er en del av mange sin hverdag – både menn og kvinner – og det kan være en langsom og smertefull opplevelse. Det finnes mange måter man kan få fjernet uønsket hårvekst på, og IPL-teknologien er et alternativ man kan velge.

Basert på ekspertkunnskap fra Telegraph.co.uk og Fashionmumblr.com forteller vi deg her hvordan denne teknologien egentlig virker.

IPL – Intense Pulsed Light

IPL står for Intense Pulsed Light (eller på norsk Intenst Pulserende Lys) og er egentlig ikke en ny oppfinnelse, for profesjonelle har fjernet hår via lysimpulser i mange år. Denne teknologien er imidlertid blitt raffinert slik at man nå kan bruke lys-hårfjerningsteknologi hjemme selv.

IPL klassifiseres som en form for lysterapi som kan brukes til flere slags dermatologiske oppgaver – inkludert hårfjerning.

IPL og laser-teknologi

Laser er en annen metode man kan bruke til å fjerne uønsket hårvekst, men laser-teknologi og IPL-teknologi er ikke det samme. Forskjellen mellom IPL og laser-teknologi er at IPL bruker langt flere bølgelengder på huden enn det laser-teknologi gjør.

Laser-behandlinger bruker ofte kun en spesifikk bølgelengde avhengig av typen behandling, mens IPL som regel bruker flere. IPL fungerer også litt som en lommelykt som sender ut mye mer lys, og som derfor er mye mer målrettet enn laser.

IPL fungerer ved å fokusere på pigmentet i hårene og absorbere det, og da dannes det varme som dreper de cellene som danner nye hår.

Hårene må imidlertid være mer eller mindre levende for at behandlingen skal kunne hjelpe, og det kan man se hvis det finnes et slags beskyttende lag utenpå hårsekken. Hår som ikke har dette beskyttelseslaget er døde hår, og på disse hårene vil ikke IPL virke. Det er blant annet derfor man kan risikere å måtte trenge så mye som 12 behandlinger før alle hårene forsvinner.

Enkelte eksperter argumenterer derfor at hårfjerning via IPL er mye mindre effektivt enn for eksempel hårfjerning via laser, og flere eksperter advarer også brukerne om at hårfjerning via IPL kan være ubehagelig og til og med smertefullt.

Kan kun brukes på lys hud

IPL har også den ulempen at denne typen hårfjerning kun kan skje på lys hud og mørke hår, og det skyldes pigmenteringen. Hvis man har mørk hud så kan man komme oppleve at hårfjerningsapparatene ikke virker, og man vil derfor ikke kunne behandle de uønskede hårene sine med IPL.

Det samme gjelder også når det kommer til fargene på hårene – IPL fungerer nemlig ikke på veldig lyse hår eller hår som er hvite eller grå. IPL vil imidlertid godt kunne behandle hår som er i nyansene mørkeblond til sort.

Ekspertene forklarer at heller ikke laser-behandlinger til hårfjerning er uten begrensninger. For det første kan en laserbehandling som er utført av en profesjonell være litt dyr, og i likhet med IPL-teknologien så er den også litt begrenset. Det er nemlig heller ikke alle hudtoner som kan fjerne hår ved bruk av laser. Dette gjelder de aller mørkeste hudfargene, men i motsetning til IPL så vil hudtoner som er medium til mørke godt kunne få fjernet hår ved bruk av laser.

I likhet med IPL så kan heller ikke laser fjerne hverken veldig lyse, hvite eller grå hår.

Ikke bland soling og hårfjerning

Ekspertene forklarer også at man ikke bør foreta denne typen hårfjerning hvis man har blitt brunere i huden ved hjelp av soling eller solarium. Dette gjelder både laser og IPL.

Ekspertene anbefaler at man venter 4 uker etter at huden er blitt utsatt for solen før man fjerner håret ved hjelp av disse apparatene. Dette anbefales fordi både laser og IPL kan reagere med pigmentet i huden og i stedet danne arrvev.

Hvis man er gravid eller ammer så bør man også holde seg unna denne typen hårfjerning.

Slik forbereder du deg på hårfjerning

Hvis man går til anskaffelse av et hårfjerningsapparat så bør man ifølge ekspertene ikke bare gå i gang med hårfjerningen med én gang. Man bør teste de ulike områdene på kroppen først – før man går i gang – slik at man kan se om man reagerer negativt på behandlingen.

Ekspertene forklarer også at man godt kan barbere seg, bleke eller trimme hårveksten før og mellom behandlingene, men at man bør unngå voks og napping av hår.

Hvor mange behandlinger må til?

Uønsket hårvekst går ikke bort første gang man bruker et hårfjerningsapparat. Det tar litt tid før hårene blir myke og forsvinner, så man kan godt regne med mellom 6 til 12 behandlinger, og disse må foretas med jevne mellomrom.

Antall behandlinger som trengs er imidlertid svært individuelt og avhenger av mange forskjellige faktorer som blant annet områder på kroppen, hormonvekst, livsstil og inntak av medisin.

Hvor lang tid tar en behandling?

De forskjellige områdene på kroppen tar forskjellig tid, men hvis man skal dekke hele kroppen så kan man godt regne med at det tar opptil halvannen time.

Profesjonell klinikk eller apparat til hjemmebruk?

Ekspertene forklarer at man alltid vil få det beste resultatet hos en profesjonell klinikk som vet hva de driver med og har erfaring med hårfjerning enten ved bruk av laser eller IPL.

Det er imidlertid ingenting i veien med å gå til anskaffelse av et hårfjerningsapparat hjemme – selv om man kan oppleve at effekten kan føles mangelfull. Ekspertene mener imidlertid at et hårfjerningsapparat til hjemmebruk vil være et godt supplement – for eksempel til vedlikehold av hårfjerning etter et besøk på en profesjonell klinikk.

Er det farlig?

Det kan virke skremmende at et apparat kan lyse på huden og deretter endre hårstrukturen, og man kan også bekymre seg for om det kan være farlig å bruke et hårfjerningsapparat hjemme.

En akademisk undersøkelse fra NCBI om bruk av laserteknologi til behandling av kroppen dreier seg nettopp om dette, for å finne ut om enten laser-teknologi eller IPL-teknologi kan være skadelig for kroppen.

Basert på mer enn 25 år med undersøkelser og forskning konkluderer ekspertene med at hverken laser eller IPL tyder på å være skadelig. Det var imidlertid spekulasjoner om hvorvidt de 2 ulike behandlingsformene kunne forårsake hudkreft – men forskningen viser ingen sammenheng mellom dette.

Ekspertene nevner imidlertid at ikke alle eventuelle langtids-konsekvenser ved bruk av laser eller IPL er blitt undersøkt enda, men ingenting tyder på at det skulle være farlig å bruke dem.

Les imidlertid alltid bruksanvisningen og følg fabrikantens instrukser for å få det beste og mest sikre resultatet.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Philips Lumea modeller har fått best anmeldelser i testene?

Philips Lumea Prestige og Philips Lumea Advanced.

🤓 Hvordan er Philips Lumea modellene blitt testet?

Philips Lumea modellene er hovedsakelig blitt vurdert ut ifra deres funksjonalitet – det inkluderer hvor effektiv behandlingen er og hvor brukervennlige produktene er. I tillegg er de også blitt vurdert ut ifra miljøvennlighet og pris.

🤔 Er det farlig?

At man ved hjelp av en maskin selv kan lyse på huden og dermed endre hårstrukturen sin kan umiddelbart høres litt farlig ut. Nettopp dette har et utvalg av ulike forskere fra University of Wales Trinity Saint David i Storbritannia studert. Basert på mer enn 25 år med undersøkelser og forskning har ekspertene kunnet konkludere med at de ikke kan finne noen skadelige elementer ved dette. Forskerne har heller ikke funnet noen form for sammenheng mellom bruk av ILP eller laser-teknologi og hudkreft.


Brukte kilder og linker til denne testen av Philips Lumea

Computerbild.de 🇩🇪

Computerbild.de er et tysk teknologimagasin som i tillegg til å ha fokus på dataverden også skriver om andre teknologiske produkter og trender. Derfor har magasinet her testet hårfjerningsapparatet Philips Lumea Prestige og gitt en endelig vurdering av modellen. Du kan lese testen i sin helhet her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside som hovedsakelig tester elektroniske produkter som den vanlige forbrukeren kan ha bruk for i hjemmet. Her ligger hovedfokuset på TV, data og mobiltelefoner, men også på kjøkken- og skjønnhetsprodukter. Her har Expertreviews.co.uk derfor testet modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du å lese mer om testen så kan du klikke på denne linken.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne både kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige produkter til hus-, hjem- og hage. Goodhousekeeping.com foretar iblant nye tester og vurderer produktene ut ifra blant annet funksjonalitet, brukervennlighet, miljøvennlighet og pris. Her har ekspertene testet modellen Philips Lumea Precision. Hele testen kan leses her.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent er en britisk avis som er en av landets største. Avisen behandler et bredt utvalg av nyheter fra både inn- og utland, politikk, sport og kultur – men det er også plass til det kulinariske og forbrukerprodukter. The Independent har her testet forskjellige hårfjerningsapparater, inkludert modellen Philips Lumea Prestige. Ønsker du å lese mer så kan du klikke på denne linken.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön skriver om alt som har med svenskenes forbrukerliv å gjøre, og det inkluderer også tester av forskjellige forbrukerprodukter. Her har Råd & Rön testet forskjellige hårfjerningsapparater.

Ønsker du å lese mer så kan du klikke på denne linken. Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever et abonnement. Hvis man kun ønsker å se resultatet av én enkelt test så kan man kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Vogue 🇺🇸

Vogue er et anerkjent internasjonalt motemagasin som i tillegg til mote også skriver om trender, skjønnhet, helse, kultur og mye mer. Vogue tester også forskjellige produkter, og her er det snakk om en artikkel om hårfjerningsapparater til bruk hjemme. Denne artikkelen inneholder også en test av modellen Philips Lumea Prestige. Du kan lese hele artikkelen her.