Nespressomaskin Test – Finn de beste Nespressomaskinene her

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Hvis du ønsker en god kopp kaffe uten bryggeprosessen, så er en kaffemaskin med kapsler det rette valget. Nespresso er uten tvil merket på markedet, med de beste og mest robuste maskinene, som gang etter gang leverer en god kopp kaffe med høy kvalitet.

Nedenfor finner du en oversikt over de beste og mest prisbelønte kaffemaskinene fra Nespresso. Det finnes modeller i alle prisklasser og modeller både med og uten melkeskummer.

Denne Nespressomaskin testen inneholder:

En gjennomgang av de beste og mest testvinnende Nespresso kaffemaskinene
 The Positive Cup initiativet
Resirkulering av dine Nespresso-kapsler
 En gjennomgang av alle testene vi har undersøkt

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Nespresso Essenza Mini C30

Anbefalt av den engelske avisen The Independent
4.5 av 5 stjerner hos den britiske kaffebloggen Coffeeteaclub.co.uk

Nespresso Essenza Mini C30

.
Nespresso Essenza Mini C30 er blitt testet og anmeldt av de ekspertkildene The Independent og Coffeeteaclub.co.uk. Alle ekspertene er imponerte over denne Nespressomaskinen som de alle har gitt en god anmeldelse.

I anmeldelsene sine skriver de at de elsker maskinens kompakte størrelse og effektive kaffebrygging. De nevner imidlertid også at den ikke kan lage melkebaserte kaffedrikker.

Kompakt og kraftig maskin ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Nespresso Essenza Mini C30 en fantastisk Nespressomaskin som passer perfekt inn i et hjem som ikke har bruk for en stor maskin. Ekspertene forklarer nemlig at dette er «Nespresso sin mest kompakte maskin hittil».

The Independent fremhever også at Nespresso Essenza Mini C30 er «en liten og kraftig maskin» som «effektivt brygger kaffe».

Coffeeteaclub.co.uk legger også merke til at Nespresso Essenza Mini C30 «kommer med nesten alle de samme funksjonene og mulighetene som high-end maskinene». De mener derfor at «man får mye for pengene sine». Man bør imidlertid være oppmerksom på at denne maskinen «ikke er for store familier eller grupper».

Liten maskin med programmerbare koppstørrelser

Med Nespresso Essenza Mini C30 får man en liten Nespressomaskin som uten problemer kan stå fremme på kjøkkenbenken. Nespressomaskinen kommer med to programmerbare koppstørrelser, og man kan selv velge hvilken kapsel man ønsker å bruke.

I tillegg til dette har Nespresso Essenza Mini C30 en Eco-tilstand samt en autoslukk-funksjon. Til sammen sørger disse funksjonene for at man har en energivennlig modell som ikke bruker for mye strøm. Eco-tilstanden sørger for et lavere energiforbruk etter tre minutter med inaktivitet, og maskinen slår seg av automatisk etter ni minutter takket være autoslukk-funksjonen.

Rask oppvarming

Nespresso Essenza Mini C30 er utstyrt med en høytrykkspumpe samt et raskt oppvarmingssystem så gjør at man oppnår en ideell temperatur på under 30 sekunder. Det gjør at man har mulighet til å brygge kaffe raskt.

Betjeningen av Nespresso Essenza Mini C30 er både brukervennlig og intuitiv da man bare trenger å trykke på en knapp for å komme i gang med bryggingen. Vanntanken har en kapasitet på 0,6 liter.

Spesifikasjoner ved Nespresso Essenza Mini C30:
Høyde: 32,5 centimeter
Bredde: 11 centimeter
Dybde: 20,5 centimeter
Vekt: 2,3 kilo
Kaffetype: Kapsler
Melkeskummer: Nei

Utvalgte fordeler ved Nespresso Essenza Mini C30:
 Autoslukk-funksjon
 Brukervennlig og intuitiv betjening
 To programmerbare koppstørrelser
 Eco-tilstand
 Høytrykkspumpe og rask oppvarming

Du kan se en liten presentasjonsvideo av Nespresso Essenza Mini C30 her:


Nespresso Vertuo Plus

Testvinner hos det amerikanske tech-magasinet Techradar.com
Testvinner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com
Kåret til «Best Buy» av Englands største testmagasin Which.co.uk
5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologi-magasinet T3.com
4 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk
89 av 100 poeng hos det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute

Nespresso Vertuo Plus

.
Nespresso Vertuo Plus er blitt testet og anmeldt av seks forskjellige ekspertkilder, noe som inkluderer Techradar.com, Trustedreviews.com, Which.co.uk, T3.com, Expertreviews.co.uk og Good Housekeeping Institute.

Ekspertene er imponerte over Nespressomaskinen som de alle gir en god anmeldelse. Det gjør de blant annet på grunn av modellens brukervennlige betjening og fremragende bryggekvalitet. Ekspertene er imidlertid mindre imponerte over at Nespresso Vertuo Plus er forholdsvis dyr.

Luksuriøs Nespressomaskin ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Nespresso Vertuo Plus en fantastisk Nespressomaskin som kommer med et vell av fordeler. Ekspertene fra T3.com mener at én av disse fordelene inkluderer «muligheten til å brygge flere typer kaffe».

Trustedreviews.com skriver også at maskinen er utstyrt med en «fremragende bryggekvalitet» og at den er «ekstremt enkel i bruk», noe som Techradar.com og Good Housekeeping Institute er enige i.

Ekspertene fra Expertreviews.co.uk også er enige i disse betraktningene og fremhever at Nespresso Vertuo Plus er en «luksuriøs maskin» som leverer «behagelighet, kaffedrikker med melk og en enkel rengjøring i én og samme modell». De nevner ikke mange ulemper ved modellen, men skriver at det er ergerlig at «den ikke kan brukes med andre kapsler enn Nespresso Vertuo-kapsler».

Enkel og brukervennlig maskin

Med Nespresso Vertuo Plus får man en Nespressomaskin som lager fem koppstørrelser ved kun å trykke på en knapp.

Man kan derfor raskt og enkelt finne den kapselen man ønsker å bruke og brygge kaffe på kort tid. Oppvarmingen av vannet tar bare cirka 20 sekunder før modellen har oppnådd en optimal temperatur.

I tillegg til dette kommer Nespresso Vertuo Plus med den innovative bryggeteknologien Centrifusion & Trade som roterer kaffekapselen opptil 7000 ganger i minuttet. Dette sikrer en ideell blanding av vann og malt kaffe – samt en perfekt frigivelse av smak og aroma.

Praktisk Nespressomaskin

Nespresso Vertuo Plus er en praktisk og funksjonell Nespressomaskin som er utstyrt med en strekkodegjenkjennelse. Det vil si at maskinen er i stand til å lage en optimal kaffe ut ifra den spesifikke kapselblandingen.

Nespresso Vertuo Plus kommer også med et automatisk hode slik at man helt uanstrengt kan åpne og lukke lokket på maskinen med én enkelt bevegelse. Selve vanntanken er flyttbar og har en kapasitet på 1,2 liter.

Spesifikasjoner ved Nespresso Vertuo Plus:
Høyde: 32,51 centimeter
Bredde: 14,22 centimeter
Dybde: 42,34 centimeter
Vekt: 4,58 kilo
Kaffetype: Kapsler
Melkeskummer: Ja

Utvalgte fordeler ved Nespresso Vertuo Plus:
 Flytbar vanntank
 Strekkodegjenkjennelse
 Innovativ bryggeteknologi
 Rask oppvarming
 Fem koppstørrelser

Du kan se en liten presentasjonsvideo av Nespresso Vertuo Plus her:


Nespresso CitiZ & Milk

✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ Testvinner i den svenske avisen Aftonbladet
✅ Anbefalt hos Which.co.uk
✅ Toppscorer i den svenske avisen Vlt.se
✅ Toppscorer i det tyske magasinet Testberichte.de
✅ Pris for god design hos Chicago Arkitektmuseum
✅ Anbefalt av den britiske avisen The Telegraph
✅ Best i test hos vurderingssiden Gadget Review

Nespresso Citiz & Milk Black D122

.
Nespresso CitiZ & Milk tilhører prismessig til i mellomklassen, men det følger med en melkeskummer, som gir mer interessante valg for kaffevarianter. Til tross for prisen får du også flere andre funksjoner, som ellers ofte er forbeholdt litt dyrere maskiner. Her kan du for eksempel inkludere den relativt store vannbeholderen på en liter, som har nok vann til en del kopper, før den må etterfylles. Det er praktisk, hvis det er flere som bruker maskinen.

Modellen CitiZ & Milk er en av de mest prisbelønte Nespresso-maskinene. Både modellens design, betjening og kaffe har imponert gjentatte ganger, så med denne modellen, får du en kaffemaskin i særklasse, som igjen og igjen imponerer i tester.

Testvinnende kvalitetsmodell

Nespresso CitiZ & Milk er ikke en av de mest avanserte modellene i Nespressos utvalg, men den har fortsatt alle funksjonene du kan ønske deg, og som du ofte bare ser på dyrere modeller. Kaffemaskinen leveres med en Aeroccino melkeskummer, som gjør mulighetene for kaffen større. Maskinen har to ulike koppestørrelser, Espresso og Lungo, og har også et svært effektivt varmesystem, som på kun 25 sekunder leverer en velsmakende kaffe.

Som det kan sees over, har modellen utmerket seg i mange forskjeller tester. Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön påpeker i sin test av maskinen, at brukervennlighet er helt topp, og a det også gjør den til testvinneren.

Et annet punkt hvor denne modellen har gjentatte ganger har utmerket seg, er med sitt design og bryggekvalitet. Den roses også for å være lett å rengjøre, også takket være utformingen. Med denne modellen er det også tatt hensyn til sikkerhet og maskinen slukker automatisk etter ni minutter. Vannbeholderen er flyttbar og har kapasitet på en liter. Vil du lage en ekstra stor kopp med kaffe, så kan du lett ta opp maskinens gitter og sette inn et høyt glass eller en stor kopp.

Derfor skal du velge Nespresso CitiZ & Milk

Med denne modellen får du en testfavoritt fra Nespresso og stort sett alt du kan ønske deg fra en kaffemaskin. Maskinen har ikke mange ekstra funksjoner, den kan kort lage en kopp kaffe og skumme melk, men ikke så mye annet. Til gjengjeld, gjør den det veldig bra. Du får med denne modellen en god kapselmaskin for pengene og en tilhørende melkeskummer, noe som er sjeldent i denne prisklassen.

Utvalgte fordeler ved Nespresso CitiZ & Milk:
 Melkeskummer er inkludert
Prisvinnende design
Stor brukervennlighet
Enkel å rengjøre
God valuta for pengene

Du kan se en liten presentasjonsvideo av maskinen her:

Her ser du hvordan du kommer i gang med maskinen:


Nespresso Pixie

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ Testvinner hos tyske Test.de
✅ Anbefalt hos Toptenreviews.com
✅ Vinner av Red Dot Award

Nespresso Pixie

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Pixie er en klassisk Nespresso-modell og enda en favoritt, når det kommer til gode anbefalinger. Pixie utmerker seg spesielt for å være veldig liten og nett, og har et lavt strømforbruk og høy brukervennlighet. Prisnivået er også fornuftig. Med denne modellen får du Nespresso sin velkjente kvalitet med en liten maskin og en liten prislapp.

Lavt strømforbruk og høy brukervennlighet

Nespresso Pixie bruker bare 1260 watt, noe som bare er halvparten av hva mange større maskiner bruker. Modellen har to programmerbare kaffestørrelser, hvor du enkelt kan velge om du vil en Espresso eller Lungo.

Maskinen scorer relativt høyt i alle testene vi har gjennomgått. Det svenske motstykket Råd & Rön, fremhever både brukervennligheten og betjeningen som ekstra god. Spesielt betjeningspanelet, har lett tilgang til påfylling av vann, og innsetting av kapslene blir fremhevet i deres vurdering. På grunn av sin lille størrelse, er Pixie spesielt egnet både til et lite kjøkken eller kontor, men også hvis du har behov for å transportere kaffemaskinen, for eksempel til hytta eller hagen.

Derfor skal du velge Nespresso Pixie

Pixie er for deg som ikke har så mye plass, men fortsatt ønsker en kapselmaskin. Modellen er bare 11 centimeter bred og kan derfor plasseres på selv den minste bordplaten. Bruk og betjening av maskinen er svært enkel, og til tross for sin størrelse, så har den alle funksjonene du trenger. Det er for eksempel en innebygd funksjon som sørger for at Pixie slår av seg selv etter ni minutter, noe som er bra for din strømregning og miljøet.

Utvalgte fordeler ved Nespresso Pixie:
Liten og plassbesparende modell
Lav energiforbruk
To koppstørrelser
Lett å transportere
Høy brukervennlighet

Her kan du se en liten videopresentasjon av Nespresso Pixie:

I denne videoen kan du se hvordan du kommer i gang med maskinen:


The Positive Cup-initiativet

The Positive Cup er et initiativ fra Nespresso, som handler om å skape en bærekraftig kopp med kaffe, som har en positiv innvirkning på verden.

Initiativet inkluderer retningslinjer for kaffeinnkjøp og mål for sosial velferd, akkurat som det også inkluderer regler for innsamling, bruk og salg av aluminium og elastisitet til klimaendringer.

Nespresso har sitt eget kaffeprogram, AAA Sustainable Quality, hvor deltakende kaffebønder forplikter seg til å bruke en bærekraftig og miljøvennlig tilnærming til kaffeproduksjon. På slutten av 2015 stod kaffebøndene i programmet for 80% av Nespressos totale kaffeforsyning og målet er selvfølgelig, at dette tallet skal bli 100%.

The Positive Cup initiativet er Nespressos forsøk på å sikre at du kan drikke kaffe med god samvittighet. Du kan lese mer om initiativet her.


Gjenbruk av dine Nespresso kaffekapsler

Kaffekapsler gjør det utrolig enkelt å lage kaffe hjemme. Ulempen med kapsler, er at de er energikrevende å produsere og de vil bli brent som avfall, slik at de også slipper ut klimagasser. Kapslene er laget av aluminium og stoff.

Norsk Gjenvinning og Nespresso har startet et samarbeid, som gjør det enklere å resirkulere dine kaffekapsler. Norsk Gjenvinning sørger for håndteringen av den brukte kaffekapselen ved å skille kaffegruten fra aluminium. Kaffegruten sendes deretter til den Norsk Matretur, hvor kaffen blir gjort om til biogass, som blant annet kan brukes til drivstoff for Oslo-bussene. Aluminium går til Norsk Hydro, som vil sikre at kapslene blir til noe nytt, for eksempel en sykkel. Du kan lese mer om Nespresso sitt initiativ for resirkulering av aluminium her.

Nespresso resirkulering pose

Foreløpig finnes det tre måter du kan kvitte deg med dine kapsler:

1) Kapsler kan sendes til Nespressos egne butikker.

2) Kapsler kan leveres til postkontoret i Vika, Asker eller Ski.

3) Kapsler kan leveres til en av de ni mini resirkulerings-stasjonene i Oslo.

Du finner nærmeste sted du kan avlevere dine brukte kaffekapsler, ved å klikke her.

Gjennom årenes løp har det vært en opphetet debatt om bruk av kapselkaffe, fordi det er så energitungt å utvinne aluminium til kapslene, fremfor å bruke et annet materiale. Nespresso er siden introduksjonen av deres kaffekapsler, gjentatte ganger utpekt som en miljømessig skurk, nettopp fordi aluminium er et så energitungt materiale. Ifølge Nespresso selv, er aluminium det beste materialet å beskytte smakene i kaffen mot oksygen og sollys, og er grunnen til at de ikke har noen planer om å produsere kapslene sine i et annet materiale.

Kaffekapsler i aluminium har en miljømessig slagside, og det er derfor viktig at de blir riktig resirkulert. Du kan lese mer om hele problematikken her.


Miljøvennlige kaffekapsler

Etter at Nespressos patent på kaffekapsler til deres kaffemaskiner er utløpt, så er det kommet mange nye typer og produsenter av kaffekapsler. Hvis du vil drikke din kaffe uten bruk av aluminium, så er det mulig å kjøpe miljøvennlige kapsler, som passer Nespressos maskiner. Noen kapsler er laget av plast, og andre er biologisk nedbrytbare, som kan kastes i søpla. Kapsler kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, noe som gjør det enklere.

Det har vært en debatt om alternativer til originale kaffekapsler fra Nespresso. Du får ganske riktig en mer miljøvennlig kaffe, og ofte en mye billigere kapsel, men ifølge en norsk studie, kan det være på bekostning av både kaffesmak og kvalitet. Hvis du er virkelig uheldig, går det også på bekostning av din kaffemaskin. DinSide.no har gjort en test av fire forskjellige alternativer til de opprinnelige kapslene og konklusjonen ble at Nespressos egne kapsler ga den beste koppen med kaffe. Du kan lese hele testen her.

En annen ting du bør være klar over, er at det også har vært tilfeller der Nespressomaskiner er ødelagt ved å bruke uoriginale kaffekapsler. Hvis skader oppstår som følge av uoriginale kapsler, risikerer du at garantien på maskinen bortfaller.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke Nespressomaskiner er best i test?

Nespresso Essenza Mini D30, Nespresso Vertuo Plus, Nespresso CitiZ & Milk, Nespresso Pixie og Nespresso Lattissima Pro

Hvordan testes Nespressomaskinene?

Espressomaskinene testes ut ifra parametere som brukervennlighet, herunder påfylling, finjustering av innstillinger og rengjøring. I tillegg vurderes kvaliteten av espressoen sombrygges samt temperatur og jevnheten dersom flere kopper brygges etter hverandre. Maskinene testes også på evnen til å skumme melk. Til slutt vurderes de på deres energiforbruk.

Hvordan velger jeg den riktige maskinen?

Start med å finne ut hvilken type kaffemaskin som dekker dine behov. Det finnes overordnet 5 typer kaffemaskiner: Kaffetrakter med filter, halvautomatisk espressomaskin, automatisk espressomaskin, helautomatisk espressomaskin og kapselkaffemaskin. Deretter bør du overveie ting som funksjoner, størrelse, brukervennlighet og pris.


Nespresso maskintest – disse kildene har vi brukt:

Disse kildene har vi brukt
Which.co.uk
Det engelske testmagasinet Which har spesialisert seg på forbrukerråd i forhold til å veilede forbrukerne til å gjøre det beste valget av produkter. Magasinet tester og vurderer alt fra støvsugere til bleier og både profesjonelle testpaneler, forbrukere samt ulike typer laboratorietester i sine vurderinger. Magasinet har gjort en grundig test av Nespresso CitiZ & Milk, som du kan lese her.

Which.co.uk har også testet og anmeldt Vertuo Plus. Du kan lese hele anmeldelsen av Nespresso Vertuo Plus her.

Vennligst merk at full tilgang krever abonnement.

Testberichte.de
Det tyske magasinet Testberichte.de spesialiserer seg på ulike tester og brukeranmeldelser, analyserer dem, og komprimerer resultatet i en totalscore, slik at du kan sammenligne produktene. Det gir en enkel og overskuelig måte å se hvordan et produkt fungerer sammenlignet med et annet. Du kan se deres vurdering av Nespresso CitiZ & MilkNespresso Prodigio & Milk og Lattissima Pro.

TrustedReviews.com  
Det engelske magasinet Trustedreviews.com spesialiserer seg på tester og anmeldelser av elektroniske produkter. De har testet en rekke kapsel kaffemaskiner, blant annet Nespresso Lattissima TouchNespresso Prodigio & Milk og Lattissima Pro.

Trustedreviews.com har også testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus som de har kåret til testvinner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her og her.

Testsieger.de
Testsieger.de er et tysk magasin som spesialiserer seg på innsamling og kryssreferanser av testmateriale, hvor magasinet genererer en karakter, som du kan sammenligne med andre produkter i samme kategori. Testsiger.de arbeider mye med elektronikk og husholdningsprodukter, og har blant annet bedømt Nespresso Lattissima TouchNespresso Prodigio & Milk og Nespresso Gran Maestria.

Chip.de
Det tyske magasinet Chip.de er kjent for sine korte og konsise vurderinger av elektronisk utstyr. Magasinet har testet flere modeller og et bra eksempel på gode anbefalinger fra Chip.de er Nespresso Lattissima Touch

Altomdata.dk
Altomdata.dk er et dansk magasin med blant annet artikler og vurderinger av elektroniske produkter og programvare. Magasinet har testet Nespresso Lattissima Touch og hele vurderingen kan leses her.

DinSide.no

Magasinet Dinside.no arbeider med forbrukerstoff av alle slag, og har også sett nærmere på kapsel-kaffemaskiner, blant annet modellen Nespresso Prodigio & Milk som er testet og analysert i dybden i denne artikkelen.

Gastromand.dk
Gastromand.dk er Danmarks største nettsamfunn for gastronomi og kjøkkenutstyr for menn. Hos Gastromand er det stor interesse og lidenskap for gastronomi, og deres misjon er å være det største og beste samfunnet for mat og drikke – av og for menn. Innimellom utfører Gastromand.dk også tester, slik de nå har testet Nespresso Gran Maestria.

Toptenreviews.com
Det engelske magasinet Toptenreviews.com er enda et nettmagasin som hjelper forbrukerne å manøvrere rundt mellom forskjellige produkter via anmeldelser og tester. Magasinet har testet Nespresso Pixie og du kan lese hele vurderingen ved å trykke på denne linken. 

Techlicious.com
Magasinet Techlicious.com har sitt fokus på gadgets og andre tekniske produkter, og har skrevet en artikkel om blant annet Nespresso Lattissima Pro. Du kan selv lese den her. 

The Independent
Den britiske avisen The Independent har samlet de ti beste kaffemaskinene på markedet akkurat nå, og her kom Krups Nespresso Prodigio på førsteplass. Testen og testresultatet er basert på erfaringer fra både eksperter og private forbrukere. Du kan lese hele vurderingen her. 

Side3.no
Side3.no er et norsk nettmagasin, som har gjennomført en grundig test av Nespresso Expert & Milk C85. Du kan lese hele vurderingen her.

The Telegraph
Den britiske avisen The Telegraph har tatt en gjennomgang av ti av de beste kaffemaskinene på markedet. Du kan lese hele artikkelen her.

GadgetReviews.com
Gadget Review dekker et bredt spekter av vurderinger og sammenligninger av gadgets og elektronikk. De har, blant annet laget en grundig sammenligning av noen av Nespressos kaffemaskiner, og funnet de beste modellene på markedet. Du kan lese hele artikkelen her.

T3.com
T3.com er en av Storbritannias ledende nettmagasiner innen gadgets. Magasinet har gjennomført en test av elleve forskjellige kapsel-kaffemaskiner. Du kan lese hele testen og deres resultater gratis på deres nettside. Merk at artikkelen går over flere sider og at det er nødvendig å bla for å få resultatene for Nespressos modeller.

T3.com har også testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus som de har gitt 5 av 5 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.

Coffeeteaclub.co.uk
Den britiske kaffebloggen Coffeeteaclub.co.uk skriver om alt som har med te og kaffe å gjøre. De skriver et vell av artikler, guider, te- og kaffeanmeldelser slik at det blir enklere å finne de riktige produktene til hjemmet. Her har de testet og anmeldt Nespresso Essenza Mini C30 som de har gitt 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk
Det britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk tester og anmelder et vell av ulike forbrukerprodukter innen kategoriene hus og hage. I denne omgang har de testet Nespresso Vertuo Plus som de har gitt 4 av 5 stjerner. Du finner hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute
Det britiske magasinet Good Housekeeping Institute skriver om inspirasjon, guider, tips og anmeldelser av forbrukerprodukter innen kategoriene hus og hage. Her har Good Housekeeping Institute testet Nespresso Essenza Mini D30 og Nespresso Vertuo Plus.

Du kan lese hele anmeldelsen av Nespresso Essenza Mini D30 her.

Techradar.com
Det amerikanske tech-magasinet Techradar.com skriver artikler og guider om elektroniske forbrukerprodukter. I tillegg til dette tester og anmelder de mange produkter som for eksempel Nespressomaskiner. Her har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus som de har kåret til testvinner i en stor test av ulike kaffemaskiner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Wirecutter
Det amerikanske testmagasinet Wirecutter tester og anmelder gadgets, elektroniske produkter og mye mer. Her har de laget en test av de beste Nespressomaskinene som finnes på markedet, og her er Nespresso Essenza Mini D30 blitt inkludert. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Nespresso Lattissima Pro

✅ 5 av 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 av 5 stjerner hos Techlicious.com
✅ “Sehr Gut” i det tyske magasinet Testberichte.de
✅ 4,5 av 5 stjerner fra Trustedreviews.com
✅ “Sehr Gut” i det tyske magasinet Chip.de

De'Longhi Lattissima Pro

.
Denne elegante modellen fra Nespresso er ifølge britiske ekspertvurderinger “den beste Nespresso-maskinen du kan få”. Som med mange av de andre modellene fra Nespresso, så utmerker denne maskinen seg gang på gang i test.

Stilig design og kvalitetskaffe

Maskinen er designet med overflater i børstet aluminium, detaljer i forkrommet stål og en LCD-skjerm og touch-knapper. Det er også integrert en varmtvannskran, som er skjult bak en skyvedør på siden av maskinen, og som raskt kan sørge for varmt vann. Modellen har tre forskjellige koppestørrelser, Ristretto, Espresso og Lungo, mens vannbeholderen har en kapasitet på 1,3 liter. Melkeskummeren kan romme 0,5 liter melk og kan lett tas ut og oppbevares i kjøleskapet, når du ikke bruker den.

Lik mange andre modeller fra Nespresso, så har Lattisima Pro et pumpetrykk på 19 bar og et effektivt varmesystem. Sammen sikrer de alle at smak og aroma blir trukket ut fra kapselen, og sikrer deg en god kopp kaffe. Expert Reviews mener Lattissima Pro ikke er langt fra å kunne sammenlignes med dedikerte innebygde espressomaskiner. Modellen er også utstyrt med en funksjon som sikrer at maskinen slår seg av etter ni minutter. Lattissima Pro gir deg beskjed når det er på tide å avkalke, etter cirka 300 kapsler.

Derfor skal du velge Nespresso Lattisima Pro

Lattisima Pro er spesielt egnet for deg som liker kaffedrikker som cappuccino og latte macchiato. Modellen er utstyrt med Nespressos “One-Touch”-system, som betyr at du får melkebaserte kaffe med bare ett tastetrykk, uten selv å skulle tilberede og legge til melkeskum i kaffen. Tilbereder du en kaffevariant med melk, så gjør maskinen selv en helautomatisk rens av systemet, så alle spor av melk renses ut. Det er både hygienisk og gjennomtenkt.

Utvalgte fordeler av Nespresso Lattissima Pro:
Fullt integrert melkeskummer
Automatisk brygging av cappuccino og latte macchiato
Innebygd rensefunksjon
Muligheten for å tappe varmtvann
Tre størrelser på koppene

I denne videoen kan du se en liten presentasjon av Lattisima Pro:

Her ser du hvordan du kommer i gang med maskinen:


Nespresso Lattissima Touch

✅ Anbefalt av det engelske magasinet Trustedreviews.com
✅ Toppscorer hos det tyske magasinet Testberichte.de
✅ Anbefalt av det tyske magasinet Chip.de
✅ Anbefalt av det danske magasinet Altomdata.dk

 Nespresso Lattissima Touch

.
Her er enda en Nespresso-maskin som imponerer i tester. Det danske nettmagasinet “Alt om data” er så begeistret for modellen, at de kaller den “kapselkaffens nye konge”. Med denne modellen får du en svært veldesignet kaffemaskin, med mange gode funksjoner som sørger for en brukervennlighet i særklasse.

Lag cappuccino med et enkelt trykk

Det som skiller denne modellen fra andre Nespresso-modeller er dens fullt integrerte melkeskummer.  Dette betyr at hvis du vil en cappuccino eller latte macchiato, så kan dette gjøres med bare ett trykk på en knapp. Maskinen sørger selv for å dosere og blande både kaffe og melk. En smart detalj på melkebeholderen er at den kan tas av og settes i kjøleskapet, slik at du ikke trenger å kaste bort melk. Når beholderen er tom og skal gjøres ren, kan du sette den i oppvaskmaskinen.

Melkebeholder har en kapasitet på 0,35 liter, noe som er nok for to latte macchiato. Vannbeholderen på maskinen rommer 0,9 liter, og en funksjon sørger for at maskinen slår seg automatisk av selv ni minutter etter bruk. Strømforbruket på 1400 watt er under gjennomsnittet for kapsel -og kaffemaskiner.

Derfor skal du velge Nespresso Lattissima Touch

Nespresso Lattisima Touch er spesielt egnet for de som liker melk i kaffen. Betjeningen er ganske enkelt, siden det er separate knapper for cappuccino, espresso, lungo og latte macchiato. Samtidig er det også mulighet for å regulere både kaffe og melk, slik at du kan tilpasse bryggingen til dine personlige preferanser.

I tilfeller der du brygger en kaffevariant med melk, har maskinen en innebygd rensefunksjon, som sender varm damp gjennom rørene og delene, som har vært i kontakt med melken. Det er både hygienisk og gjennomtenkt.

Utvalgte fordeler av Nespresso Lattissima Touch:
 Fullt integrert melkeskummer
Avtakbar melkebeholder
Automatisk brygging av cappuccino og latte macchiato
Innebygd rensefunksjon
Den slår seg automatisk av

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av kaffemaskinen:

Her ser du hvordan du kommer i gang med maskinen:


Nespresso Essenza Mini D30

✅ Testvinner hos det amerikanske testmagasinet Wirecutter
✅ Anbefalt av det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute

Nespresso Essenza Mini D30

 

.Nespresso Essenza Mini D30 er blitt testet og anmeldt av tre ekspertkilder, og det inkluderer Wirecutter og Good Housekeeping Institute. Alle ekspertene er imponerte over Nespressomaskinen som de har gitt en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort på grunn av modellens raske bryggeprosess og fantastiske kaffe. Selv om ekspertene generelt sett liker Nespresso Essenza Mini D30 svært godt, så nevner de et par ulemper som at modellen kun kan brukes med kapsler fra Nespresso.

Kompakt og kraftig Nespressomaskin ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Nespresso Essenza Mini D30 en god Nespressomaskin som er i stand til å brygge flere forskjellige typer kaffe.

Ekspertene fra Good Housekeeping Institute skriver for eksempel at modellens «kaffe smaker fantastisk» samt at den «arbeider veldig raskt». De ser det imidlertid som en ulempe at den «kun kan brukes med Nespressokapsler».

Ekspertene fra Wirecutter fremhever også at Nespresso Essenza Mini D30 er «kompakt og kraftig». De forklarer at «dens enkelhet gjør den til den enkleste Nespressomaskinen å bruke og rengjøre».

Kaffe med et trykk på en knapp

Med Nespresso Essenza Mini D30 kan man forvandle en kapsel til kaffe ved å trykke på én enkelt knapp. Det er mulig å velge mellom mange kapsler fra Nespresso slik at man kan lage favorittdrikken sin.

Nespressomaskinen tilbyr to programmerbare koppstørrelser hvor den ene er en espresso på 40 ml., mens den andre er en lungo på 110 ml. Kaffen er klar på kun få sekunder takket være maskinens høytrykkspumpe og raske oppvarming som når en optimal temperatur på under 30 sekunder.

Kompakt og energibesparende maskin

Nespresso Essenza Mini D30 er en kompakt maskin som uten problemer kan stå fremme på kjøkkenbenken. Vanntanken har en kapasitet på 0,6 liter, og maskinen er enkel å rengjøre da man bare må sørge for en regelmessig avkalkning.

Sist, men ikke minst er Nespresso Essenza Mini D30 en energibesparende modell da den går over i en Eco-tilstand etter tre minutter. Det finnes også en autoslukk-funksjon som gjør at maskinen slår seg av automatisk hvis den ikke har vært i bruk etter cirka ni minutter.

Spesifikasjoner ved Nespresso Essenza Mini D30:
Høyde: 32,5 centimeter
Bredde: 11 centimeter
Dybde: 20,5 centimeter
Vekt: 2,3 kilo
Kaffetype: Kapsler
Melkeskummer: Nei

Utvalgte fordeler ved Nespresso Essenza Mini D30:
 Eco-tilstand
Autoslukk-funksjon
Kompakt maskin
To programmerbare koppstørrelser
Rask oppvarming

Du kan se en liten presentasjonsvideo av Nespresso Essenza Mini D30 her:


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere