Krølltang Testoversikt – Finn de beste krølltengene her

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Best i Test 2021: I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke krølltenger som har blitt kåret til testvinnere. Vi har funnet frem til de testvinnende modellene ved å gå igjennom og analysere anerkjente aviser og magasiner som henvender seg til den vanlige forbrukeren.

VI gjennomgår de forskjellige testene én etter én for å kunne veilede deg til å finne den modellen som passer best til dine behov.

Denne krølltang testen inneholder:

🔸 Oversikt over de beste krølltengene på markedet
🔸 Gjennomgang av hva ekspertene mener om de forskjellige krølltengene
🔸 Gode råd til hvordan du kan style håret ditt på forskjellige måter med en krølltang
🔸 Gjennomgang av de forskjellige testene vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra utvalgte tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Remington CI95 Pearl Wand

Vår Anbefaling

✅ 5 av 5 stjerner hos den personlige bloggen Makeupandbeauty.com
✅ 5 av 5 stjerner hos onlinemagasinet Cutehairday.com

Remington CI95 Pearl Wand

.
Remington CI95 Pearl Wand er blitt testet og anmeldt av to ekspertkilder som inkluderer Makeupandbeauty.com og Cutehairday.com. Begge ekspertene er imponerte over krølltangen som de har gitt 5 av 5 stjerner.

Dette har de blant annet gjort da de er imponerte over modellens raske oppvarming og brukervennlighet. Til gjengjeld er de mindre imponerte over at Remington CI95 Pearl Wand har en ledning som er svært lang.

Lett og enkel krølltang, ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Remington CI95 Pearl Wand en pålitelig og god krølltang som vil oppfylle de flestes behov.

For eksempel skriver ekspertene fra Cutehairday.com at Remington CI95 Pearl Wand «er for alle som ønsker en lett og enkel krølltang».

Dette er ekspertene fra Makeupandbeauty.com enige i og fremhever i tillegg at Remington CI95 Pearl Wand er rask til å varmes opp. Dermed kan man på kort tid sette i gang med å krølle håret sitt.

Samtidig mener begge ekspertene at krølltangen kan kjøpes til en overkommelig pris og har flere gode funksjoner som gjør det enkelt å krølle håret.

Selv om ekspertene generelt er fornøyde med Remington CI95 Pearl Wand nevner de også at ledningen hele tiden kommer i veien og at dette er litt irriterende.

Holdbare krøller

Med Remington CI95 Pearl Wand får man en krølltang som både kan brukes på tykt og tynt hår. Den er nemlig utstyrt med et avansert keramisk belegg som kalles «Ceramic Ultimate». Dette sikrer at man får mye mykere hår, samt oppnår ekstra holdbare krøller.

I tillegg er det mulig å selv justere temperaturen på krølltangen til mellom 130 grader og 210 grader. Man kan se temperaturen på modellens digitale LCD-display. Dersom man har behov for det kan man låse temperaturen.

Krølltangen har i tillegg en konisk tønneform som er laget for å få flotte krøller. Denne formen gjør det enklere å lage akkurat de krøllene man ønsker.

Flere praktiske funksjoner

Remington CI95 Pearl Wand sørger alltid for å varmes raskt opp. Den varmes for eksempel opp på 30 sekunder dersom man bruker maksimum temperatur på 210 grader.

I tillegg har krølltangen en automatisk funksjon som slår den av. Denne funksjonen blir aktivert etter 60 minutters inaktivitet. Dette sikrer at krølltangen ikke står på hele dagen dersom man har glemt å slå den av.

Sist, men ikke minst er Remington CI95 Pearl Wand en fleksibel modell da den har en ledning på tre meter samt en internasjonalt tilpasset spenning. Dette vil si at man kan ta krølltangen med seg til utlandet.

Utvalgte fordeler ved Remington CI95 Pearl Wand:
 Automatisk slukkefunksjon
 Avansert keramisk belegg
 Justerbar temperatur
 Rask oppvarming
 LCD-display


Babyliss Pro Sublim Touch

Beste krølltang med keramisk overflate

✅ 5 av 5 mulige stjerner hos Beautybulletin.com

Babyliss Pro Sublim Touch

.
Babyliss Pro Sublim Touch har blitt testet og anmeldt av den sørafrikanske skjønnhetsplattformen Beautybulletin.com. Babyliss Pro Sublim Touch finnes i 4 forskjellige diametere på 38 mm, 32 mm, 25 mm og 19 mm. Testpanelet har testet den største modellen på 38 mm. Den får ekstra mye skryt for sin evne til å skape naturlige krøller på en enkel og brukervennlig måte.

10 temperaturinnstillinger

Krølltangen fra Babyliss Pro Sublim Touch har 10 forskjellige temperaturinnstillinger fra 110 til 180 grader. Dette gjør det mulig for brukeren å velge nøyaktig den innstillingen som passer best til ens spesifikke hårtype.

Man stiller inn temperaturen på håndtaket hvor en liten rød lampe foran på skaftet slutter å blinke når den valgte temperaturen er nådd. Har du fint, tynt eller bleket hår så anbefales det at man velger en lavere temperatur for å unngå å varmeskade håret.

Keramisk satin-touch overflate

Babyliss Pro Sublim Touch er basert på den aller nyeste teknologien med en supermyk keramisk satin-touch overflate. Belegget er utarbeidet ved hjelp av en nanoteknologi som sørger for glatt glidning under styling. Belegget sørger for å gi maksimal beskyttelse til håret og sørger samtidig for at varmen ledes jevnt over hele overflaten. Den keramiske satin-touch teknologien i belegget etterlater håret silkemykt med en flott og blank overflate.

Rask oppvarmning

Babyliss Pro Sublim Touch kommer med en ”instant heat”-funksjon som betyr at den varmes opp og er klar til bruk på få sekunder. På enden av krølltangen sitter det en ”cooltip” som gjør det mulig å holde fingrene rett ved enden slik at man har større kontroll over stylingen. På krølltangen sitter en bordstøtte som sikrer at du ikke lager brennmerker i bordet dersom du setter den fra deg mens den er varm. Utover dette kommer Babyliss Pro Sublim Touch også med en dreibar ledning som sikrer at den ikke er forstyrrende under stylingen.

Utvalgte fordeler ved Babyliss Pro Sublim Touch:
 10 forskjellige temperaturinnstillinger
 Keramisk satin-touch overflate
 Rask oppvarmningsfunksjon
 Cooltip på enden av krølltangen
Bordstøtte og dreibar ledning


GHD Curve Soft Curl Tong

Beste krølltang for myke krøller

✅ Anbefalt hos engelske Independent.co.uk
✅ Best til ”myke krøller” hos Cosmopolitan.com

GHD Curve Soft Curl Tong

.
GHD Curve Soft Curl Tong har blitt testet og anmeldt av den engelske nyhetsavisen The Independent og kvinnemagasinet Cosmopolitan.

Krølltangen har blitt testet i forhold til brukervennlighet og sluttresultat. Her får krølltangen spesielt mye skryt for sin evne til å lage myke krøller som holder.

Krølltangen er fra det populære og anerkjente merket GHD, som ofte forbindes med god kvalitet, innovativ teknologi og ligger i en litt høyere prisklasse.

Store og myke krøller

En av de største hårtrendene akkurat nå er store og myke krøller som gir håret et naturlig fall. På dette området leverer virkelig GHD Curve Soft Curl Tong. Det store varmeelementet på 32 mm i diameter gjør krølltangen enkel å bruke i tillegg til at den gir et holdbart resultat. Selve krølltangen består av et håndtak hvor du kan slå den av og på med én enkelt knapp.

På enden av håndtaket sitter selve varmeelementet som har et keramisk belegg rundt hele tangen. Krølltangens 32 mm i diameter er med på å skape voluminøst fall og myke bølger i håret. Den fungerer spesielt godt på mellomlangt til langt hår.

Unik Tri-zone teknologi

Hemmeligheten bak de glansfulle og myke krøllene fra GHD Curve Soft Curl Tong er at krølltangen kommer med GHDs unike Tri-zone teknologi. Dette er en teknologi som sikrer en jevn og konstant temperatur på hele overflaten.

De 6 innebygde sensorene i varmeelementet sørger for at temperaturen holdes jevn og at krølltangen varmes raskt opp. Testpanelet fremhever at denne teknologien gir et flott og holdbart resultat selv på langt hår. Det keramiske belegget skåner håret samtidig som det gir krøllene glans.

Lett å håndtere

Testpanelet liker spesielt krølltangens gode brukervennlighet og smarte design. GHD Curve Soft Curl Tong kommer med en ”cooltip” på enden av tangen som ikke blir varm. Dette gjør det mulig for forbrukeren å holde krølltangen stabilt under styling.

Cooltippen gir god kontroll som også vil gjøre det enklere å lage jevne krøller i hele håret.

Krølltangen slås på med én enkelt knapp som sitter foran på skaftet. GHD Curve Soft Curl Tong har kun én temperaturinnstilling på 185 grader. GHD mener dette er den optimale temperaturen for best mulig resultat. Krølltangen kommer også med en sleep-mode-funksjon som betyr at den automatisk slår seg av etter 30 minutter.

Utvalgte fordeler ved GHD Curve Soft Curl Tong:
 Stor diameter på 32 mm
 Tri-zone teknologi som sikrer jevn temperaturfordeling
 1 temperaturinstilling på 185 grader
 Keramisk belegg
Sleep-mode-funksjon

Nedenfor kan du se hvordan du bruker GHD Curve Soft Curl Tong:


GHD Curve Creative Curl Wand

Beste krølltang for definerte krøller

  Best til ”definerte krøller” hos Cosmopolitan.com

GHD Curve Creative Curl Wand kroellejern

.
GHD Curve Creative Curl Wand har blitt testet og anmeldt av kvinnemagasinet Cosmopolitan. Her har testpanelet fokusert på å teste krølltangens brukervennlighet og sluttresultat.

GHD Curve Creative Curl Wand får mye skryt for sin evne til å lage definerte og markante krøller som holder hele dagen. Også denne modellen stammer fra det anerkjente merket GHD og er GHDs svar på en standard krølltang som lager vanlige krøller.

Kreative styling-muligheter

Utformingen på GHD Curve Creative Curl Wand gir deg mulighet til å style håret på mange forskjellige måter da tangen er kjegleformet. På det bredeste punktet har krølltangen en diameter på 28 mm og på det smaleste punktet har den en diameter på 23 mm.

Denne utformingen gjør at du kan style håret med løse og voluminøse krøller eller stramme og definerte krøller. Det er også mulig å kombinere disse styling-mulighetene slik at håret får nydelig fall øverst og definerte krøller nederst. Testpanelet fra Cosmopolitan anbefaler å bruke fingrene til å skille krøllene litt fra hverandre for å oppnå et mer naturlig resultat.

Avkjølt tupp

GHD Curve Creative Curl Wand har en avkjølt tupp som gjør det mulig å holde fast helt på enden av krølltangen slik at man ikke brenner seg på fingrene. Dette gir god kontroll over stylingen. Selve krølltangen er utstyrt med et keramisk belegg som etterlater håret mykt og glansfullt.

GHD Curve Creative Curl Wand passer til alle hårtyper og kan brukes på alle lengder grunnet dens innovative kjegleutforming. Krølltangen har også en praktisk bordstøtte slik at du kan legge den på bordet uten at den brenner merker i underlaget.

Smarte funksjoner

Denne krølltangen kommer med en rekke forskjellige funksjoner som sikrer et holdbart og pent resultat. Blant annet er denne GHD-krølltangen utstyrt med den innovative Tri-zone teknologien som sikrer en jevn temperaturfordeling på hele krølltangens overflate.

Krølltangen kommer også med en 2,7 m dreibar ledning slik at man kan style håret fritt uten å bli forstyrret av ledningen. Krølltangen varmes raskt opp til 185 grader og slår seg av automatisk etter 30 minutter.

Utvalgte fordeler ved GHD Curve Creative Curl Wand:
 
Innovativ kjegleutforming som gir flere forskjellige styling-muligheter
 Avkjølt tupp
 Keramisk belegg
 1 temperaturinnstilling på 185 grader
 Tri-zone teknologi

Nedenfor kan du se hvordan du bruker GHD Creative Curve Wand:


Guide til å lage store og flotte Hollywood-krøller

Store og flotte Hollywood-krøller er en av dagens største hårtrender. Med relativt få trinn kan du skape disse krøllene til både hverdag og fest ved hjelp av en krølltang. På bakgrunn av en trinn-for-trinn-artikkel fra IN kommer vi her med en guide til hvordan du enkelt kan lage de populære Hollywood-krøllene selv:

🔸Start med å påføre et varmebeskyttende produkt i hele håret slik at det er beskyttet mot varmen fra krølltangen

🔸 Børst godt igjennom håret slik at det ikke flokes og blir krusete under stylingen

🔸 Del håret inn i 5-6 seksjoner slik at det blir mer oversiktlig å krølle alt håret. Har du veldig tykt hår kan du dele det opp i enda flere seksjoner

🔸 Skill de forskjellige seksjonene fra hverandre. Til dette formålet kan du bruke en spenne eller en hårstrikk

🔸 Hold krølltangen i høyrehånden og den hårlokken du vil krølle i venstrehånden

🔸 Hold krølltangen ovenfra og ned slik at den varme siden av krølltangen peker ned ved siden av ansiktet ditt

🔸 Ta en hårlokk og vri den rundt krølltangen, vekk fra ansiktet. Bruk tommelfingeren og pekefingeren din til dette

🔸 Hold krøllen på plass rundt krølltangen med fingerspissene dine i 8-10 sekunder

🔸 Slipp krøllen og la den falle av krølltangen

🔸 Utfør samme prosedyre i hele håret inntil alt håret har blitt krøllet gjennom

🔸 Bruk et hårprodukt som vil få krøllene til å holde. Spray deretter gjennom hele håret

🔸 Når alt håret er tørt og avkjølt skal du børste det. Børstningen er med på å gi Hollywood-utrykket til håret

🔸 Du kan med fordel påføre et serum eller en hårolje i tuppene for å unngå krusete hår.
Serumet eller oljen gir glans og samler håret

Nedenfor kan du se en kort videoguide som viser deg hvordan du lager Hollywood-krøller:


Få flotte krøller som holder hele dagen

Det kan være en vitenskap i seg selv å få de nylagde krøllene til å se fine ut samtidig som de skal holde hele dagen. Med få triks kan du lage flotte krøller uten at de faller sammen og blir kjedelige i løpet av dagen. GHD kommer her med 5 gode råd som får krøllene dine til å holde hele dagen:

Forbered håret ditt før du begynner

For å oppnå flotte krøller som holder formen sin hele dagen er det en god idé å påføre et par stylingprodukter som varmebeskyttelse og hårspray. Disse kan få krøllene til å holde lenge samtidig som du beskytter håret mot varmeskader fra krølltangen. Del håret inn i forskjellige seksjoner og påfør deretter produktene slik at du får med alt håret.

Krøll håret i riktig retning

For å skape en så naturlig look som mulig er det en god idé å ha som huskeregel at man skal krølle håret vekk fra ansiktet. Denne metoden gjør at frisyren åpner ansiktet mer, og det er dette som skaper den naturlige looken. Når du krøller håret på høyre side så skal håret vris med klokken. Når du krøller håret på venstre side så skal håret vris mot klokken.

Krøll en liten hårlokk av gangen

For å oppnå et holdbart og flott resultat er det en god idé å dele opp håret slik at du kan krølle kun én liten hårlokk av gangen. Hvis du krøller en hårlokk som er for stor så blir ikke varmen jevnt fordelt i håret – dette vil bety at krøllen raskt faller sammen. Ta derfor én hårlokk av gangen med en bredde på ca. 3 cm. Krøll igjennom hele håret på denne måten for å oppnå et holdbart og jevnt resultat.

Spenn opp håret

Hver gang du har krøllet en seksjon er det en god idé å spenne opp krøllen med en hårnål. Dette gjøres ganske enkelt ved å spenne fast krøllen til hodebunnen slik at krøllen på den måten bevarer sin runde form mens håret kjøles ned.

Unngå å ta på krøllene når de er varme

For å skape en helt riktig look er det lurt å børste igjennom eller dra hendene gjennom håret. Dette skal man helst unngå når man nettopp har krøllet håret da det vil gjøre at håret faller sammen. Vent derfor med å style krøllene til håret er helt avkjølt. Avslutt gjerne med en hårspray som gir krøllene bedre holdbarhet.

Her kan du se en kort guide til hvordan du spenner opp håret og lager krøller med god holdbarhet:


Krøll håret ditt på en alternativ måte

Det finnes mange forskjellige metoder man kan benytte seg av for å lage flotte krøller dersom man ikke har en krølltang. Nedenfor har vi samlet en rekke alternative metoder man kan bruke for å lage flotte krøller uten bruk av krølltang.

Krøll håret uten varme

Kvinner utsetter håret sitt for mye skade og slitasje. Varmen fra krølltangen vil også slite på håret selv om man bruker varmebeskyttende produkter. Derfor kan du med fordel avlaste håret en gang iblant ved for eksempel å krølle håret uten bruk av varme. Nedenfor veileder vi deg trinn for trinn:

1) Start med å gre gjennom hele håret slik at det ikke blir flokete. Deretter tar du én hårlokk av gangen på ca. 1-2 cm og samler resten av håret med en spenne eller hårstrikk slik at det ikke er i veien. Gjør hårlokken litt våt. Her kan du med fordel bruke en sprayflaske med helt vanlig vann i.

2) Deretter vrir du hårlokken rundt fingrene og spenner fast krøllen med en hårspenne. Dersom du vil ha en litt større og mykere krølle kan du vri hårlokken rundt 2 fingre. Hvis du vil ha en mindre og definert krølle kan du nøye deg med å vri hårlokken rundt langfingeren din. Denne prosessen gjentas gjennom hele håret.

3) Avslutt med å påføre en hårspray i hele håret. Dette vil gi bedre holdbarhet til krøllene. Til slutt tar du ut spennene når håret er helt tørt.

Her kan du se en video som viser hvordan du lager krøller uten varme:


Krøll håret med en rettetang

Veldig mange kvinner eier en rettetang. I mange sammenhenger kan man faktisk bruke rettetangen sin til å lage flotte krøller. Vi har laget en trinn-for-trinn-guide som veileder deg gjennom prosessen:

1) Start med å børste gjennom håret slik at det ikke blir flokete og påfør varmebeskyttelse i hele håret. Deretter deler du håret i midten slik at du har 2 seksjoner.

2) Ta en hårlokk fra den ene seksjonen og klem rettetangen over hårlokken ved røttene. Her kan vi anbefale rettetangen GHD Gold Classic V Styler som er spesielt god til å lage krøller. Denne rettetangen kan du lese mer om her.

3) Deretter vrir du hårlokken rundt rettetangen slik at den er vridd rundt hele én gang og hårtuppene vender nedover.

4) Videre trekker du forsiktig rettetangen nedover og åpner opp platene når du har nådd tuppene.

5) Denne prosessen gjentas gjennom hele håret. Jo større hårlokk du bruker, desto større og mykere vil krøllen bli.

Her kan du se en guide til hvordan du lager krøller med en rettetang:

Er du på utkikk etter en ny rettetang kan du med fordel lese Forbrukerlivs store Rettetang test. Her blir de beste modellene på markedet og deres funksjoner gjennomgått.

Shampoo

Krølltang er et populært stylingverktøy som lar deg skape vakre, definerte krøller i håret ditt. Men for å få mest mulig ut av krølltangen og oppnå en holdbar frisyre, er det viktig å forberede håret ditt med riktig hårpleie. Dette inkluderer bruk av en passende shampoo for krøller, som kan bidra til å pleie og beskytte håret ditt og samtidig fremheve de naturlige krøllene.

Shampoo for krøller er spesielt utviklet for å tilføre fuktighet, næring og styrke til krøllete hår, som ofte kan være tørt og utsatt for krus. Ingredienser som aloe vera, sheasmør og keratin finnes ofte i slike shampoer, da de bidrar til å hydrere og beskytte håret, samt fremme krøllenes naturlige form. Det er også viktig å velge en shampoo som er fri for sulfater og parabener, da disse stoffene kan være skadelige for håret og hodebunnen.

Ved å bruke en god shampoo for krøller før du styler håret ditt med en krølltang, vil du kunne gi håret ditt den pleien det trenger for å holde seg sunt og sterkt, samtidig som du bidrar til å forbedre krøllenes holdbarhet og definisjon. Dette vil gi deg et vakkert og velpleid hår med krøller som varer hele dagen.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Babyliss Curl Secret

Babyliss Curl Secret kroellejern

.
Denne krølltangen har blitt testet og anmeldt av det populære kvinnemagasinet Cosmopolitan og det britiske kvinnemagasinet The Fuss.

Begge magasinene har testet brukervennligheten til Babyliss Curl Secret og vurdert hvor godt resultat krølltangen leverer. Her er testpanelene alle enige om at krølltangen fra Babyliss Curl Secret leverer et særdeles flott krølleresultat til tross for dens litt utradisjonelle fremgangsmåte.

Babyliss Curl Secrets enkle og glatte brukervennlighet blir også fremhevet og rost av testpanelet.

100% automatisk funksjon

Et av de helt spesielle kjennetegnene ved krølltangen er dens 100% automatiske funksjon. Denne funksjonen lager holdbare krøller ved forsiktig å trekke en hårlokk på ca. 3 centimeters bredde inn i varmekammeret. Deretter rulles håret rundt den keramiske krølltangen inne i varmekammeret. Her varmes hårlokken til valgt temperaturinnstilling på henholdsvis 210 eller 230 grader. Etter få sekunder kommer håret ut som en krølle.

Testpanelet fra Cosmopolitan var en smule nervøse for den automatiske funksjonen i forhold til at håret kunne sette seg fast inne i varmekammeret.

Nervøsiteten forsvant raskt etter testpanelet hadde testet ut Babyliss Curl Secret. Kjølltangens funksjonelle brukervennlighet og design sikrer at håret enkelt kan løsnes igjen. Hvis håret setter seg fast kan du bare løsne krølltangens varmekammer ved å slippe trykket på håndtaket.

Tilbyr 3 forskjellige krølleffekter

Babyliss Curl Secret kommer med en tidsinnstilling som gir deg mulighet til å lage 3 forskjellige typer krølleffekter. Tidsinnstillingene er på 8, 10 og 12 sekunder. Jo lengre håret holdes inne i varmekammeret, desto mer definert blir krøllen.

Tidsinnstillingen på 8 sekunder kjennetegnes ved 3 pipelyder og gir løse bølger, innstillingen på 10 sekunder kjennetegnes ved 4 pipelyder og gir myke krøller, og innstillingen på 12 sekunder kjennetegnes ved 5 pipelyder og gir mer definerte krøller. Resultatene kan variere ette hva slags hårtype man har. Det keramiske belegget på krølltangen i varmekammeret skåner håret ditt og gir samtidig et glansfullt resultat.

Spar tid

Den patenterte Auto Curl-teknologien gjør det mulig å lage holdbare og glansfulle krøller, samtidig som du sparer tid da krølltangen gjør alt arbeidet for deg.

Babyliss Curl Secret er oppvarmet og klar til bruk på bare 30 sekunder. Utover krølltangens tidsinnstillingsfunksjon, som gir deg mulighet for å style håret ditt akkurat slik du vil ha det, kommer krølltangen også med en rotasjonsinnstilling.

Denne rotasjonsinnstillingen kan dreies med eller mot klokken og gir deg mulighet til å skape en mer naturlig look. Krølltangen fra Babyliss Curl Secret er designet til å gi et raskt og effektivt resultat samtidig som brukervennligheten og sikkerheten er i toppklasse.

Utvalgte fordeler ved Babyliss Curl Secret:
 100% automatisk
 2 temperaturinnstillinger på 210 og 230 grader
 3 tidsinnstillinger som gir deg 3 forskjellige styling-muligheter
 Klar på 30 sekunder
 God brukervennlighet som sikrer at håret ikke setter seg fast

Nedenfor kan du se hva slags krøller Babyliss Curl Secret lager og hvordan krølltangen fungerer:

https://www.youtube.com/watch?v=5FJOsTg6D_w


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke krølltenger er best i test?

Babyliss Pro Sublim Touch, Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong og GHD Curve Creative Curl Wand

🤓 Hvordan er krølltengene blitt testet?

Krølltengene er hovedsakelig blitt vurdert ut ifra deres evne til å lage flotte krøller. I tillegg har ekspertene også sett nøye på modellenes brukervennlighet og innebygde innstillinger.

🤔 Skader det håret å bruke føner, rettetang eller krølltang?

Det korte svaret er ja. Når man bruker disse produktene utsetter man håret for høy varme, noe som sliter på det ytterste laget til håret. Av den grunn kan håret splittes og til slutt bli tørt og livløst å se på. For å motvirke dette er det anbefalt at man bruker et varmebeskyttende produkt til håret – samt at man bruker en sjampo med fuktighetsgivende ingredienser.


Krølltang Test – Disse kildene har vi brukt

Cosmopolitan 🇺🇸
Cosmopolitan er et amerikansk kvinnemagasin som utgis i 110 land. Magasinet skriver artikler innenfor skjønnhet, mote og velvære. Det er med på å inspirere kvinner over hele verden.

Cosmopolitan har testet og anmeldt Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong, GHD Curve Creative Curl Wand, Cloud Nine The Waving Wand og Toni & Guy Deep Barrel Waver. Du kan lese hele anmeldelsen av Babyliss Curl Secret her og se anmeldelsene av de andre krølltengene her.

The Fuss 🇬🇧
The Fuss er en britisk online plattform som bringer nyheter og skriver artikler innenfor livsstil, skjønnhet, mote og kjendiser. I tillegg tester og anmelder de produkter og publiserer resultatet på plattformen sin for å inspirere den kvinnelige forbrukeren. The Fuss har testet og anmeldt krølltangen Babyliss Curl Secret. Denne anmeldelsen kan du lese i sin helhet her.

Independent 🇬🇧
Independent er en britisk nyhetsavis som publiserer artikler og nyheter fra inn- og utland. Independent kommer også med forbrukerstoff hvor de blant annet skriver produktanmeldelser til den vanlige forbrukeren. Independent har testet og anmeldt krølltengene GHD Curve Soft Curl Tong og Cloud Nine The Waving Wand. Du kan lese hele anmeldelsen av begge krølltengene i den samme artikkelen her.

Beautybulletin.com 🇿🇦
Beautybulletin.com er en sørafrikansk skjønnhetsplattform hvor vanlige forbrukere kan opprette en profil og deretter laste opp sine anmeldelser og erfaringer av diverse skjønnhetsprodukter. Babyliss Pro Sublim Touch har blitt testet og anmeldt av en bruker fra Beautybulletin.com. Denne anmeldelsen kan du lese her.

Makeupandbeauty.com 🇺🇸
Makeupandbeauty.com er en verdensomspennende skjønnhetsplattform. Her skrives det artikler innenfor makeup, skjønnhet og livsstil, samt anmeldelser av diverse skjønnhetsprodukter. Makeupandbeauty.com har testet og anmeldt Babyliss Twist Secret og denne anmeldelsen kan du lese i sin helhet her.

Makeupandbeauty.com har også testet og anmeldt Remington CI95 Pearl Wand som de har gitt 5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Cutehairday.com 🇺🇸
Cutehairday.com er et onlinemagasin som fokuserer på alt som handler om hår. På siden kan man finne anmeldelser av et vell av forskjellige hårprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt

Remington CI95 Pearl Wand som de har gitt 5 av 5 stjerner. Ønsker du at lese hele anmeldelsen, kan du klikke her.

Andre relevante tests

Hvis håret ikke skal være krøllete hele tiden så er det en fordel å eie en god rettetang. Forbrukerliv har utarbeidet en rettetang test hvor du kan finne de rettetengene som har blitt anbefalt av eksperter verden over.

Vi viser deg hva anmelderne sier om de forskjellige produktene og hvilke forhandlere som selger rettetengene billigst i Norge. Slik kan du raskt og enkelt danne deg en oversikt over de beste produktene og prisene.

Et annet produkt som stadig blir mer populært blant norske kvinner er rettebørster. Derfor har vi også utarbeidet en rettebørste test, hvor vi har undersøkt hvilke modeller som får best vurderinger av ekspertene. I denne artikkelen finner du naturligvis også en prissammenligning av produktene slik at du kan få en oversikt over de billigste forhandlerne i Norge.

Les også: Elektrisk tannbørste testoversikt og vippeserum.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere