Artikkelen inneholder annonselenker og er dermed sponset. Les mer her.

Krølltang Testoversikt - Finn de beste krølltengene her

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING mai 13, 2024.

Krølltang Testoversikt - Finn de beste krølltengene her

Utvelgelsen av produkter skjer på bakgrunn av forskning..., men vi begrenser oss primært til produkter tilgjengelige på prisportaler eller annonseplattformer. Våre artikler inneholder i hovedsak eksterne tester og anmeldelser fremfor egne tester. Oppføringen er ikke en rangering av produkter, og annonseavtaler kan påvirke plasseringen og utvalget av våre produkter – les mer her. Les mer

Best i Test 2023: I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke krølltenger som har blitt kåret til testvinnere. Vi har funnet frem til de testvinnende modellene ved å gå igjennom og analysere anerkjente aviser og magasiner som henvender seg til den vanlige forbrukeren.

VI gjennomgår de forskjellige testene én etter én for å kunne veilede deg til å finne den modellen som passer best til dine behov.

Denne krølltang testen inneholder:

Oversikt over de beste krølltengene på markedet
Gjennomgang av hva ekspertene mener om de forskjellige krølltengene
Gode råd til hvordan du kan style håret ditt på forskjellige måter med en krølltang
Gjennomgang av de forskjellige testene vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra utvalgte tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.

Seneste endring:

I dag har vi overført denne artikkelen til vårt nye design for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. I tråd med denne endringen har vi revidert og optimalisert produktanmeldelsene våre for å forbedre brukeropplevelsen din ytterligere, slik at du lettere kan finne akkurat det du har bruk for.

Tidligere endringer:

14. august 2023

Fra og med 14.08.2023 har vi oppdatert artikkelen vår med fire godt vurderte krølltenger. Vi har valgt å inkludere forskjellige typer krølltenger, og nedenfor kan du lese våre anmeldelser av Remington CI91AW PROluxe, Cloud Nine Waving Wand, CI96W1 Silk Curling Wand (også fra Remington) og BaByliss 2664PRE Curl Secret.

5. mars 2023

Den 5. mars 2024 la vi til Comforth Scandinavias Curler i artikkelen vår. Denne krølltangen er allsidig og passer til ulike hårtyper takket være de fire temperaturinnstillingene.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 9 beste krølltang i testguiden 2024:

Se resten nedenfor

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte krølltang

Comforth Curler - Automatisk krølltang

God automatisk krølltang

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Comforth Curler:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 3D Smart Curling-teknologi
 • 4 innstillinger for ulike temperaturer
 • Keramisk belegg og ioneteknologi

Forbrukerlivs vurdering

Comforth Curler har rask oppvarmingstid, justerbare temperaturinnstillinger på opptil 230 °C og et unikt keramisk belegg med ioneteknologi, noe som gir enkel styling som beskytter håret mot skader og holder det krusfritt og glansfullt. Den 360° roterbare ledningen og sikkerhetsfunksjonene, inkludert den åpne designen og det automatiske lydsignalet, understreker ytterligere den brukervennlige og sikkerhetsbevisste designen.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Comforth Curler kanskje ikke er det mest praktiske alternativet hvis du har veldig langt hår, på grunn av dens spesifikke design-begrensninger. Selv om den utmerker seg når det gjelder å lage krøller og gir god beskyttelse mot varmeskader, er det begrenset hvor langt hår den kan brukes til. For deg med lengre hår som ønsker lignende fordeler, foreslår vi at du utforsker andre modeller, for eksempel Remington CI91AW PROluxe, som kanskje passer bedre til deg.

Fordeler

 • Klar på 40 sekunder
 • Dobbel rotasjon
 • Passer til forskjellige hårlengder
 • Ledningen kan dreies 360 grader

Ulemper

 • Ikke praktisk for veldig langt hår

Takket være 3D Smart Curling-teknologien gir Comforth Curler enkel og automatisk styling som beskytter håret mot skader. For deg som er på jakt etter et brukervennlig verktøy som gir profesjonelle krøller og samtidig ivaretar hårets helse, kan dette apparatet være et godt alternativ.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Comforth Curler

Spesifikasjoner

 • Maks. temperatur: 230 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Diameter: ?
 • Dimensjoner: ?
 • Ledningslengde: ?

Maks. temperatur klar på mindre enn ett minutt

Comforth Curler er klar til styling på bare 40 sekunder og kan nå temperaturer fra 170 til 230 °C på 50 sekunder. Vi mener at denne egenskapen alene plasserer den et skritt foran konkurrenter som Cloud Nine Waving Wand og BaByliss 2664PRE Curl Secret, som når en topptemperatur på 180 og 205 °C.

I tillegg er Comforth Curler utstyrt med et unikt keramisk belegg som ikke bare beskytter håret ditt mot skadelig varme, men som også sikrer jevn styling uten risiko for floker eller skader. Integreringen av ioneteknologi løfter designet ytterligere, og avgir negative ioner for å eliminere statisk elektrisitet, slik at selv det mest uttørkede eller skadede håret forblir krusfritt og glansfullt. Denne teknologien forsegler fuktigheten og beskytter hårets naturlige oljer, noe vi mener er spesielt verdifullt for å bevare hårets helse og utseende.

Kabel med 360° rotasjon

Vi setter også pris på apparatets praktiske design, med en ledning som kan roteres 360°, noe som løser vanlige frustrasjoner ved å forhindre at håret floker seg og blir blokkert under bruk. Vi liker også at Comforth Curler har flere sikkerhetsfunksjoner som fjerner risikoen for at håret setter seg fast eller brenner seg, blant annet en åpen design som gir bedre kontroll. I tillegg minimerer curleren risikoen for overoppheting og forebygger dermed skader på håret ved at den piper automatisk når stylingen er ferdig. Til slutt har den dobbel rotasjonsfunksjon som gjør det mulig å lage krøller både med og mot klokken, noe som passer alle hårlengder.

Mer om Comforth Curler

Spesifikasjoner

 • Maks. temperatur: 230 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Diameter: ?
 • Dimensjoner: ?
 • Ledningslengde: ?

Remington CI91AW PROluxe - Én krølltang til fire frisyrer

Et godt valg blant multifunksjonelle krølltenger

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Remington CI91AW PROluxe:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 4-i-1-design
 • Intelligent OPTIheat-teknologi
 • 5 temperaturinnstillinger

Forbrukerlivs vurdering

Remington CI91AW PROluxe er et hårstylingsverktøy av høy kvalitet med en automatisk slå-av-funksjon som slår den av etter 60 minutter uten bruk for ekstra sikkerhet og trygghet. Den har også et avansert keramisk belegg som bidrar til å redusere varmeskader og opprettholde en jevn temperatur. Dessuten synes vi at den digitale temperaturkontrollen med 5 temperaturinnstillinger gir fleksibilitet til å velge det ideelle varmenivået for din hårtype, noe som gjør den egnet for alle hårtyper. Den eneste potensielle ulempen er imidlertid at den kan være tyngre enn en klassisk hårkrølltenger, noe som kan gjøre det mer utfordrende å bruke den over en lengre økt. Likevel går det ganske raskt å oppnå det endelige stylingresultatet med krølltangen fra Remington, og den er også litt lettere enn lignende avanserte stylingverktøy.

Fordeler

 • Automatisk slå-av-funskjon
 • Digitale temperaturkontroller
 • Kjølig spiss

Ulemper

 • Tyngre enn klassiske krølltenger

Remington CI91AW PROluxe er et 4-i-1-stylingsverktøy som kan justeres til ulike lengder. Denne funksjonen gir allsidighet og bekvemmelighet for personer som ønsker å kunne style en rekke frisyrer med bare ett verktøy.

Det skal du vide, før du køber Remington CI91AW PROluxe

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 26,7 x 2,5 x 4,5 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 210 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m

OPTIheat-teknologi
Remington CI91AW PROluxe bruker intelligent OPTIheat-teknologi som bidrar til å forhindre varmeskader på håret ved å opprettholde en jevn temperatur på tvers av platene. Dette betyr at OPTIheat bidrar til å forhindre hotspots, slik at hvert hårstrå utsettes for samme mengde varme. Den konstante temperaturen bidrar til at verktøyet fungerer optimalt, noe som gjør det enklere å oppnå ønsket look.

Ulike temperaturer for ulike hårtyper
Med 5 temperaturinnstillinger gir Remington CI91AW PROluxe deg fleksibiliteten til å velge den perfekte varmeinnstillingen for din hårtype. De laveste temperaturinnstillingene er ideelle for personer med fint og skjørt hår, som generelt er utsatt for skader på grunn av hårets struktur. Hvis du derimot har tykt og krøllete hår, anbefales det å bruke maksimal varme for å temme krus og skape glatte og elegante frisyrer. Temperaturreguleringen gjør det dessuten mulig å veksle mellom ulike frisyrer uten å skade håret, slik at du enkelt kan skape ulike looks.

Hva sier forbrukere om Remington CI91AW PROluxe?

Ifølge Googles samling av brukeranmeldelser av Remington er forbrukerne fornøyde med at du kan justere krølltangen til forskjellige innstillinger for å oppnå forskjellige stiler. I tillegg har krølltangen fått en god vurdering på Amazon, og forbrukerne gir den stort sett 5 stjerner. En av brukerne uttalte at den er “Much quicker than the hair curlers that suck hair around a barrel.”

Mer om Remington CI91AW PROluxe

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 26,7 x 2,5 x 4,5 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 210 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m

Cloud Nine Waving Wand - Krølltang med mineralbelegg

Blant de beste premium krølltengene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Cloud Nine Waving Wand:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Mineralbelegg jernet
 • Inkludert tilbehør
 • Exclusive Kinder Styling-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Vi mener at Cloud Nine Waving Wand er et godt valg for deg som ønsker å oppnå en uanstrengt bølget frisyre, takket være et 38 mm bredt jern, som er et av de bredeste på markedet. Dessuten bidrar Kinder Styling-teknologien til å redusere varmeskader og holde håret sunt. Den eneste ulempen er at den ikke har den kjølige spissen som mange av modellene på markedet har, og som bidrar til å unngå at du brenner deg på hender og fingre når du bruker krølltangen. Cloud Nine Waving Wand har imidlertid tilbehør som varmebestandige hansker som hjelper deg med å style håret på en enkel og beskyttende måte, slik at man unngår å brenne seg eller føle ubehag under bruk. I tillegg til hansken følger det også med en søt pose for oppbevaring, slik at man kan beskytte krølltangen og enkelt ta den med på reise.

Fordeler

 • Variabel temperaturkontroll på LCD-displayet
 • Integrert støtteben
 • Ideell for løse bølger
 • Luksuriøst, helsvart design

Ulemper

 • Uten kjølig spiss

Cloud Nine Waving Wand gir en skånsom og pleiende stylingopplevelse som bidrar til å holde håret sunt og vakkert, takket være Exclusive Kinder Styling-teknologien. I tillegg er modellen et godt valg for deg med skulderlangt eller lengre hår på grunn av det tykke jernet.

Det skal du vide, før du køber Cloud Nine Waving Wand

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 14 x 3,8 cm
 • Diameter: 38 mm
 • Maks. temperatur: 180 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,7 m

Mineralbelegg
Cloud Nine Waving Wand har et keramisk jern med mineralbelegg som er langtidsbrent, noe som betyr at det utsettes for varme over lengre tid. Dette gir en jevnere fordelt og mer polert finish og bidrar til å gjøre håret glattere og blankere. Mineralinfusjon er også gunstig for håret, da det bidrar til å redusere varmeskader og fremme et sunt utseende. Det langtidsbrente belegget er svært slitesterkt og sikrer en jevn og glatt stylingoverflate.

Personlig og luksuriøs følelse
En av de viktigste egenskapene til denne krølltangen er den justerbare temperaturkontrollen som vises på LCD-displayet, slik at man enkelt kan velge ønsket varmeinnstilling for sin egen hårtype. Vi mener at denne ekstra kontrollen gir en personlig stylingopplevelse og bidrar til å forebygge varmeskader. I tillegg har krølltangen et integrert stativ som sørger for at den står oppreist og beskyttet når den ikke er i bruk. Det luksuriøse, helsvarte designet til Cloud Nine Waving Wand er også svært elegant og stilig.

Hva sier forbrukere og eksperter om Cloud Nine Waving Wand?

Cloud Nine Waving Wand er, ifølge T3.coms eksperter, en “high-end krølltang med variabel temperaturkontroll”. Basert på brukeranmeldelser hos Amazon kan man også se at forbrukerne generelt er enige om at krølltangen er enkel å bruke, og en av kommentarene fremhever at det er et “perfekt verktøy for strandbølger”.

Mer om Cloud Nine Waving Wand

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 14 x 3,8 cm
 • Diameter: 38 mm
 • Maks. temperatur: 180 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,7 m

Remington CI96W1 Silk Curling Wand - Krølltang som gir silkemyk effekt

Budsjettvennlig krølltang

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Remington CI96W1 Silk Curling Wand:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Avansert Silk Ceramic-teknologi
 • Kjegleformet jern
 • Rimelig pris

Forbrukerlivs vurdering

Silk Ceramic-teknologien og kjegleformen sørger for at Remington CI96W1 Silk Curling Wand gir en skånsom og jevn varme som bidrar til å skape silkemyke krøller og bølger. Dessuten har krølltangen ni temperaturinnstillinger, slik at du kan velge den beste varmeinnstillingen for din hårtype, fra lav varme for fint eller farget hår til høy varme for tykt hår. I tillegg bidrar den medfølgende beskyttelseshansken til å forhindre at du brenner deg, og den automatiske slå-av-funksjonen sørger for sikkerhet og trygghet. Noen forbrukere har nevnt at de ikke liker plastdelene på krølltangen og at plasten virker å være av lav kvalitet, men i denne prisklassen er Remingtons krølltang en av de beste.

Fordeler

 • 9 temperaturinnstillinger
 • Brukervennlige digitale kontroller
 • Beskyttende hanske
 • Automatisk avstengning

Ulemper

 • Noen forbrukere påpeker at krølltangens plastdeler ikke virker å være av høy kvalitet

Med Remington CI96W1 Silk Curling Wand får du krøller i salongkvalitet. Takket være de 9 ulike varmeinnstillingene som spenner fra 120-220 grader Celsius, passer denne krølltangen til de fleste hårtyper, noe som gjør den til et godt valg for alle som ønsker å skape vakre, spenstige krøller hjemme.

Det skal du vide, før du køber Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Spesifikasjoner

 • Diameter: 12-25 mm
 • Maks. temperatur: 220 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m
 • Dimensjoner: 36,8 x 13,1 x 6,4 cm

Silkeaktig 3D-effekt
Vi mener at en av de viktigste egenskapene til Remington CI96W1 Silk Curling Wand er Silk Ceramic Advanced Technology, som innebærer at krølltangen har et belegg med et lag silkeprotein og andre pleiende ingredienser. Dette bidrar til å skape en glatt overflate som er skånsom mot håret og bidrar til å redusere frizz og statisk elektrisitet. Silk Ceramic fungerer ved å avgi infrarød varme som trenger inn i hårstrået og forsegler den naturlige fuktigheten, slik at håret ser sunt og glansfullt ut. Dessuten bidrar silkeproteinbelegget til å beskytte håret mot varmeskader, mens det keramiske materialet gir jevn varmefordeling, noe som bidrar til å forhindre hot spots og gir en mer jevn styling.

Kjegleformet for ulike frisyrer
En annen egenskap ved Remington Silk Curling Wand er det kjegleformede jernet, som har ulike tykkelser fra 12-25 mm. Vi mener at dette gjør det mulig å lage en rekke forskjellige frisyrer og krøller, fra løse og avslappede bølger til stramme spiraler. I tillegg gjør kjegleformen at krølltangen blir enkel å bruke og manøvrere, slik at man enkelt kan skape flotte frisyrer. Krølltangen er dessuten utstyrt med brukervennlige digitale kontroller med 9 ulike temperaturinnstillinger som passer til ulike hårtyper. I tillegg varmes den raskt opp, på rundt 30 sekunder, og temperaturen kan enkelt justeres på det digitale displayet, noe som gjør krølltangen enkel og praktisk å bruke.

Hva sier forbrukere om Remington CI96W1 Silk Curling Wand?

Etter en grundig analyse av tilbakemeldinger og anmeldelser fra ulike forbrukere er det tydelig at Remington CI96W1 Silk Curling Wand er godt likt. Forbrukerne er svært fornøyde med brukervennligheten, den raske oppvarmingen og det tiltalende designet. Denne spesielle krølltangen fra Remington har blitt svært populær på Amazon, og kan skilte med flere tusen brukeranmeldelser. Blant de mange brukerkommentarene var det én som fremhevet det eksepsjonelle forholdet mellom pris og kvalitet.

Mer om Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Spesifikasjoner

 • Diameter: 12-25 mm
 • Maks. temperatur: 220 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m
 • Dimensjoner: 36,8 x 13,1 x 6,4 cm

BaByliss 2664PRE Curl Secret - Krølltang med varmekammer

En av de mest praktiske krølltangene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på BaByliss 2664PRE Curl Secret:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Keramisk sylinder
 • Automatisk styling av krøller
 • Sikkerhetsmekanisme

Forbrukerlivs vurdering

BaByliss 2664PRE Curl Secret har et design med et krøllkammer som ikke er vanlig for de aller fleste krølltenger. Den har også en varmeindikator som signaliserer når den er klar til bruk. Takket være den keramiske sylinderen er den dessuten trygg å bruke for de fleste hårtyper, men den egner seg ikke for veldig langt hår, da sylinderen sannsynligvis ikke har plass til svært langt hår. De mange funksjonene og den enkle bruken og vedlikeholdet gjør den likevel svært praktisk til å lage bølgete og krøllete frisyrer.

Fordeler

 • Justerbare varmeinnstillinger
 • Reduserer krus og forebygger varmeskader
 • Indikator for klar til oppvarming

Ulemper

 • Ikke egnet for veldig langt hår

BaByliss 2664PRE Curl Secret har en spesiell sikkerhetsmekanisme som er utviklet for å beskytte håret ditt. Denne innovative funksjonen frigjør automatisk overflødig hår fra det keramiske kammeret, noe som sikrer en bekymringsfri stylingopplevelse. Curl Secret er et godt alternativ for deg som er nybegynner eller er bekymret for potensielle uhell under stylingprosessen.

Det skal du vide, før du køber BaByliss 2664PRE Curl Secret

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 25,6 x 8,3 x 8,3 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 205 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,5 m

Automatisk styling av krøller
BaByliss 2664PRE Curl Secret er et innovativt stylingverktøy som kombinerer keramisk teknologi med automatisk krølling for å gi deg krøller av salongkvalitet hjemme. En av de viktigste funksjonene er den keramiske sylinderen, som skaper konsistente og presise krøller hver gang. På den annen side bidrar det keramiske materialet også til å redusere krus og forhindre varmeskader, slik at håret ditt ser sunt og velpleid ut. Bruken er dessuten veldig enkel, du trenger bare å plassere en hårseksjon i det keramiske kammeret, så trekker verktøyet det automatisk inn og varmer det opp for å skape en perfekt krøll. Vi liker hvordan denne måten å krølle håret på sparer tid, noe som er spesielt nyttig når du har det travelt, slik som om morgenen når du raskt vil style håret før jobb.

Temperaturinnstillinger
BaByliss 2664PRE Curl Secret leveres også med to justerbare varmeinnstillinger (185 °C og 205 °C) for å kunne tilpasses ulike hårtyper og ønskede stiler. Vi mener at den lavere temperaturinnstillingen på 185 °C er ideell for finere hårtyper eller personer som ønsker en mer skånsom krølling, mens den høyere temperaturinnstillingen på 205 °C kan velges av personer med tykkere hår eller som ønsker en mer definerte og varige krøller. Dette, sammen med den keramiske teknologien, gjør at du kan oppnå perfekte krøller uten at det går på bekostning av hårets helse.

Hva sier forbrukere og eksperter om BaByliss 2664PRE Curl Secret?

BaByliss 2664PRE Curl Secret krølltang har blitt anmeldt av T3.com, som er spesielt imponert over “hvor naturlige krøllene så ut”. I tillegg synes ekspertene at krølltangen var enkel å bruke og godt laget. Basert på Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikkene har krølltangen også fått en god vurdering. Forbrukerne liker krølltangen generelt sett og den beskrives også som “magisk” fordi den krøller håret uten problemer i løpet av noen få sekunder. Forbrukere fra Amazon er stort sett fornøyde med brukervennligheten.

Mer om BaByliss 2664PRE Curl Secret

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 25,6 x 8,3 x 8,3 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 205 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,5 m

Remington CI95 Pearl Wand

God valuta for pengene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Remington CI95 Pearl Wand:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Fordeler

 • Automatisk slukkefunksjon
 • Avansert keramisk belegg
 • Justerbar temperatur
 • Rask oppvarming
 • LCD-display

Remington CI95 Pearl Wand er blitt testet og anmeldt av to ekspertkilder som inkluderer Makeupandbeauty.com og Cutehairday.com. Begge ekspertene er imponerte over krølltangen som de har gitt 5 av 5 stjerner.

Dette har de blant annet gjort da de er imponerte over modellens raske oppvarming og brukervennlighet. Til gjengjeld er de mindre imponerte over at Remington CI95 Pearl Wand har en ledning som er svært lang.

 

Det skal du vide, før du køber Remington CI95 Pearl Wand

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 35 x 5 x 13 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 210 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m

Lett og enkel krølltang, ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Remington CI95 Pearl Wand en pålitelig og god krølltang som vil oppfylle de flestes behov.

For eksempel skriver ekspertene fra Cutehairday.com at Remington CI95 Pearl Wand «er for alle som ønsker en lett og enkel krølltang».

Dette er ekspertene fra Makeupandbeauty.com enige i og fremhever i tillegg at Remington CI95 Pearl Wand er rask til å varmes opp. Dermed kan man på kort tid sette i gang med å krølle håret sitt.

Samtidig mener begge ekspertene at krølltangen kan kjøpes til en overkommelig pris og har flere gode funksjoner som gjør det enkelt å krølle håret.

Selv om ekspertene generelt er fornøyde med Remington CI95 Pearl Wand nevner de også at ledningen hele tiden kommer i veien og at dette er litt irriterende.

Holdbare krøller

Med Remington CI95 Pearl Wand får man en krølltang som både kan brukes på tykt og tynt hår. Den er nemlig utstyrt med et avansert keramisk belegg som kalles «Ceramic Ultimate». Dette sikrer at man får mye mykere hår, samt oppnår ekstra holdbare krøller.

I tillegg er det mulig å selv justere temperaturen på krølltangen til mellom 130 grader og 210 grader. Man kan se temperaturen på modellens digitale LCD-display. Dersom man har behov for det kan man låse temperaturen.

Krølltangen har i tillegg en konisk tønneform som er laget for å få flotte krøller. Denne formen gjør det enklere å lage akkurat de krøllene man ønsker.

Flere praktiske funksjoner

Remington CI95 Pearl Wand sørger alltid for å varmes raskt opp. Den varmes for eksempel opp på 30 sekunder dersom man bruker maksimum temperatur på 210 grader.

I tillegg har krølltangen en automatisk funksjon som slår den av. Denne funksjonen blir aktivert etter 60 minutters inaktivitet. Dette sikrer at krølltangen ikke står på hele dagen dersom man har glemt å slå den av.

Sist, men ikke m

Mer om Remington CI95 Pearl Wand

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 35 x 5 x 13 cm
 • Diameter: 25 mm
 • Maks. temperatur: 210 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 3 m

Babyliss Pro Sublim Touch

Beste krølltang med keramisk overflate

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Babyliss Pro Sublim Touch:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Fordeler

 • 10 forskjellige temperaturinnstillinger
 • Keramisk satin-touch overflate
 • Rask oppvarmningsfunksjon
 • Cooltip på enden av krølltangen
 • Bordstøtte og dreibar ledning

Babyliss Pro Sublim Touch har blitt testet og anmeldt av den sørafrikanske skjønnhetsplattformen Beautybulletin.com. Babyliss Pro Sublim Touch finnes i 4 forskjellige diametere på 38 mm, 32 mm, 25 mm og 19 mm. Testpanelet har testet den største modellen på 38 mm. Den får ekstra mye skryt for sin evne til å skape naturlige krøller på en enkel og brukervennlig måte.

Det skal du vide, før du køber Babyliss Pro Sublim Touch

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 20 x 20 x 20 cm
 • Diameter: 38 mm
 • Maks. temperatur: 180 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 1.8 m

10 temperaturinnstillinger

Krølltangen fra Babyliss Pro Sublim Touch har 10 forskjellige temperaturinnstillinger fra 110 til 180 grader. Dette gjør det mulig for brukeren å velge nøyaktig den innstillingen som passer best til ens spesifikke hårtype.

Man stiller inn temperaturen på håndtaket hvor en liten rød lampe foran på skaftet slutter å blinke når den valgte temperaturen er nådd. Har du fint, tynt eller bleket hår så anbefales det at man velger en lavere temperatur for å unngå å varmeskade håret.

Keramisk satin-touch overflate

Babyliss Pro Sublim Touch er basert på den aller nyeste teknologien med en supermyk keramisk satin-touch overflate. Belegget er utarbeidet ved hjelp av en nanoteknologi som sørger for glatt glidning under styling. Belegget sørger for å gi maksimal beskyttelse til håret og sørger samtidig for at varmen ledes jevnt over hele overflaten. Den keramiske satin-touch teknologien i belegget etterlater håret silkemykt med en flott og blank overflate.

Rask oppvarmning

Babyliss Pro Sublim Touch kommer med en ”instant heat”-funksjon som betyr at den varmes opp og er klar til bruk på få sekunder. På enden av krølltangen sitter det en ”cooltip” som gjør det mulig å holde fingrene rett ved enden slik at man har større kontroll over stylingen. På krølltangen sitter en bordstøtte som sikrer at du ikke lager brennmerker i bordet dersom du setter den fra deg mens den er varm. Utover dette kommer Babyliss Pro Sublim Touch også med en dreibar ledning som sikrer at den ikke er forstyrrende under stylingen.

Mer om Babyliss Pro Sublim Touch

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 20 x 20 x 20 cm
 • Diameter: 38 mm
 • Maks. temperatur: 180 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 1.8 m

GHD Curve Soft Curl Tong

Beste krølltang for naturlige og store krøller

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på GHD Curve Soft Curl Tong:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Fordeler

 • Stor diameter på 32 mm
 • Tri-zone teknologi som sikrer jevn temperaturfordeling
 • 1 temperaturinstilling på 185 grader
 • Keramisk belegg
 • Sleep-mode-funksjon

GHD Curve Soft Curl Tong har blitt testet og anmeldt av den engelske nyhetsavisen The Independent og kvinnemagasinet Cosmopolitan.

Krølltangen har blitt testet i forhold til brukervennlighet og sluttresultat. Her får krølltangen spesielt mye skryt for sin evne til å lage myke krøller som holder.

Krølltangen er fra det populære og anerkjente merket GHD, som ofte forbindes med god kvalitet, innovativ teknologi og ligger i en litt høyere prisklasse.

Det skal du vide, før du køber GHD Curve Soft Curl Tong

Spesifikasjoner

 • Diameter: 32 mm
 • Maks. temperatur: 185 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,7 m
 • Dimensjoner: 10,6 x 9,8 cm

Store og myke krøller

En av de største hårtrendene akkurat nå er store og myke krøller som gir håret et naturlig fall. På dette området leverer virkelig GHD Curve Soft Curl Tong. Det store varmeelementet på 32 mm i diameter gjør krølltangen enkel å bruke i tillegg til at den gir et holdbart resultat. Selve krølltangen består av et håndtak hvor du kan slå den av og på med én enkelt knapp.

På enden av håndtaket sitter selve varmeelementet som har et keramisk belegg rundt hele tangen. Krølltangens 32 mm i diameter er med på å skape voluminøst fall og myke bølger i håret. Den fungerer spesielt godt på mellomlangt til langt hår.

Unik Tri-zone teknologi

Hemmeligheten bak de glansfulle og myke krøllene fra GHD Curve Soft Curl Tong er at krølltangen kommer med GHDs unike Tri-zone teknologi. Dette er en teknologi som sikrer en jevn og konstant temperatur på hele overflaten.

De 6 innebygde sensorene i varmeelementet sørger for at temperaturen holdes jevn og at krølltangen varmes raskt opp. Testpanelet fremhever at denne teknologien gir et flott og holdbart resultat selv på langt hår. Det keramiske belegget skåner håret samtidig som det gir krøllene glans.

Lett å håndtere

Testpanelet liker spesielt krølltangens gode brukervennlighet og smarte design. GHD Curve Soft Curl Tong kommer med en ”cooltip” på enden av tangen som ikke blir varm. Dette gjør det mulig for forbrukeren å holde krølltangen stabilt under styling.

Cooltippen gir god kontroll som også vil gjøre det enklere å lage jevne krøller i hele håret.

Krølltangen slås på med én enkelt knapp som sitter foran på skaftet. GHD Curve Soft Curl Tong har kun én temperaturinnstilling på 185 grader. GHD mener dette er den optimale temperaturen for best mulig resultat. Krølltangen kommer også med en sleep-mode-funksjon som betyr at den automatisk slår seg av etter 30 minutter.

Mer om GHD Curve Soft Curl Tong

Spesifikasjoner

 • Diameter: 32 mm
 • Maks. temperatur: 185 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Ledningslengde: 2,7 m
 • Dimensjoner: 10,6 x 9,8 cm

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Se priser og tilbud på GHD Curve Creative Curl Wand:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Fordeler

 • Innovativ kjegleutforming som gir flere forskjellige styling-muligheter
 • Avkjølt tupp
 • Keramisk belegg
 • 1 temperaturinnstilling på 185 grader
 • Tri-zone teknologi

GHD Curve Creative Curl Wand har blitt testet og anmeldt av kvinnemagasinet Cosmopolitan. Her har testpanelet fokusert på å teste krølltangens brukervennlighet og sluttresultat.

GHD Curve Creative Curl Wand får mye skryt for sin evne til å lage definerte og markante krøller som holder hele dagen. Også denne modellen stammer fra det anerkjente merket GHD og er GHDs svar på en standard krølltang som lager vanlige krøller.

Det skal du vide, før du køber GHD Curve Creative Curl Wand

Spesifikasjoner

 • Diameter: 23-28 mm
 • Maks. temperatur: 185 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Dimensjoner: 39 x 10 x 9 cm
 • Ledningslengde: 2,7 m

Kreative styling-muligheter

Utformingen på GHD Curve Creative Curl Wand gir deg mulighet til å style håret på mange forskjellige måter da tangen er kjegleformet. På det bredeste punktet har krølltangen en diameter på 28 mm og på det smaleste punktet har den en diameter på 23 mm.

Denne utformingen gjør at du kan style håret med løse og voluminøse krøller eller stramme og definerte krøller. Det er også mulig å kombinere disse styling-mulighetene slik at håret får nydelig fall øverst og definerte krøller nederst. Testpanelet fra Cosmopolitan anbefaler å bruke fingrene til å skille krøllene litt fra hverandre for å oppnå et mer naturlig resultat.

Avkjølt tupp

GHD Curve Creative Curl Wand har en avkjølt tupp som gjør det mulig å holde fast helt på enden av krølltangen slik at man ikke brenner seg på fingrene. Dette gir god kontroll over stylingen. Selve krølltangen er utstyrt med et keramisk belegg som etterlater håret mykt og glansfullt.

GHD Curve Creative Curl Wand passer til alle hårtyper og kan brukes på alle lengder grunnet dens innovative kjegleutforming. Krølltangen har også en praktisk bordstøtte slik at du kan legge den på bordet uten at den brenner merker i underlaget.

Smarte funksjoner

Denne krølltangen kommer med en rekke forskjellige funksjoner som sikrer et holdbart og pent resultat. Blant annet er denne GHD-krølltangen utstyrt med den innovative Tri-zone teknologien som sikrer en jevn temperaturfordeling på hele krølltangens overflate.

Krølltangen kommer også med en 2,7 m dreibar ledning slik at man kan style håret fritt uten å bli forstyrret av ledningen. Krølltangen varmes raskt opp til 185 grader og slår seg av automatisk etter 30 minutter.

Mer om GHD Curve Creative Curl Wand

Spesifikasjoner

 • Diameter: 23-28 mm
 • Maks. temperatur: 185 °C
 • Strømkilde: Elektrisitet
 • Dimensjoner: 39 x 10 x 9 cm
 • Ledningslengde: 2,7 m

Tester og anmeldelser av krølltang som er brukt i artikkelen

Ekspert- og testkilder

Cosmopolitan 

Cosmopolitan er et amerikansk kvinnemagasin som utgis i 110 land. Magasinet skriver artikler innenfor skjønnhet, mote og velvære. Det er med på å inspirere kvinner over hele verden.

Cosmopolitan har testet og anmeldt Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong, GHD Curve Creative Curl Wand, Cloud Nine The Waving Wand og Toni & Guy Deep Barrel Waver. Du kan lese hele anmeldelsen av Babyliss Curl Secret her og se anmeldelsene av de andre krølltengene her.

The Fuss 

The Fuss er en britisk online plattform som bringer nyheter og skriver artikler innenfor livsstil, skjønnhet, mote og kjendiser. I tillegg tester og anmelder de produkter og publiserer resultatet på plattformen sin for å inspirere den kvinnelige forbrukeren. The Fuss har testet og anmeldt krølltangen Babyliss Curl Secret. Denne anmeldelsen kan du lese i sin helhet her.

Independent 

Independent er en britisk nyhetsavis som publiserer artikler og nyheter fra inn- og utland. Independent kommer også med forbrukerstoff hvor de blant annet skriver produktanmeldelser til den vanlige forbrukeren. Independent har testet og anmeldt krølltengene GHD Curve Soft Curl Tong og Cloud Nine The Waving Wand. Du kan lese hele anmeldelsen av begge krølltengene i den samme artikkelen her.

Beautybulletin.com 

Beautybulletin.com er en sørafrikansk skjønnhetsplattform hvor vanlige forbrukere kan opprette en profil og deretter laste opp sine anmeldelser og erfaringer av diverse skjønnhetsprodukter. Babyliss Pro Sublim Touch har blitt testet og anmeldt av en bruker fra Beautybulletin.com. Denne anmeldelsen kan du lese her.

Makeupandbeauty.com 

Makeupandbeauty.com er en verdensomspennende skjønnhetsplattform. Her skrives det artikler innenfor makeup, skjønnhet og livsstil, samt anmeldelser av diverse skjønnhetsprodukter. Makeupandbeauty.com har testet og anmeldt Babyliss Twist Secret og denne anmeldelsen kan du lese i sin helhet her.

Makeupandbeauty.com har også testet og anmeldt Remington CI95 Pearl Wand som de har gitt 5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Cutehairday.com

Cutehairday.com er et onlinemagasin som fokuserer på alt som handler om hår. På siden kan man finne anmeldelser av et vell av forskjellige hårprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt

Remington CI95 Pearl Wand som de har gitt 5 av 5 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen, kan du klikke her.

T3.com

T3.com er et teknologinettsted som tilbyr anmeldelser, nyheter og informasjon om det siste innen forbrukerelektronikk og gadgets. De dekker et bredt spekter av produkter og tilbyr grundige anmeldelser og analyser av de nyeste teknologiproduktene, sammen med kjøpsveiledninger og tips som hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger.

Du kan lese T3s anmeldelser av GHD Curve Creative Curl Wand her og her.
Du kan lese T3s anmeldelser av BaByliss 2664PRE Curl Secret her.
Du kan lese T3s anmeldelser av Cloud Nine Waving Wand her.

Andre relevante tests

Hvis håret ikke skal være krøllete hele tiden så er det en fordel å eie en god rettetang. Forbrukerliv har utarbeidet en rettetang test hvor du kan finne de rettetengene som har blitt anbefalt av eksperter verden over.

Vi viser deg hva anmelderne sier om de forskjellige produktene og hvilke forhandlere som selger rettetengene billigst i Norge. Slik kan du raskt og enkelt danne deg en oversikt over de beste produktene og prisene.

Et annet produkt som stadig blir mer populært blant norske kvinner er rettebørster. Derfor har vi også utarbeidet en rettebørste test, hvor vi har undersøkt hvilke modeller som får best vurderinger av ekspertene. I denne artikkelen finner du naturligvis også en prissammenligning av produktene slik at du kan få en oversikt over de billigste forhandlerne i Norge.

Les også: Elektrisk tannbørste testoversikt og vippeserum.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en online shoppingplattform som tilbys av Google. Her kan forbrukerne søke etter og sammenligne priser på produkter fra ulike nettbutikker. Plattformen viser produktinformasjon, inkludert bilder, beskrivelser, priser og selgerinformasjon, noe som gjør det enklere for kundene å finne det de leter etter og ta informerte kjøpsbeslutninger.

Du kan sjekke rangeringen og lese anmeldelser av GHD Curve Creative Curl Wand her.
Du kan sjekke karakteren og lese anmeldelser av Remington CI91AW PROluxe her.
Du kan sjekke vurderingen og lese anmeldelser for BaByliss 2664PRE Curl Secret her.
Du kan sjekke karakteren og lese anmeldelser av Remington CI96W1 Silk Curling Wand her.

Amazon

Amazon er en multinasjonalt netthandelsplattform med hovedkontor i Seattle, Washington. Selskapet ble grunnlagt i 1994 av Jeff Bezos og startet opprinnelig som en nettbokhandel. I dag er selskapet en av verdens største nettbutikker og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester til sine kunder, blant annet bøker, elektronikk, klær og mat. Amazon er også kjent for sin banebrytende teknologi og innovative tilnærming til virksomheten, noe som gjør dem til en leder i teknologibransjen.

Du kan sjekke rangeringen og lese anmeldelser av Remington CI91AW PROluxe her.
Du kan sjekke karakteren og lese anmeldelser for BaByliss 2664PRE Curl Secret her.
Du kan sjekke vurderingen og lese anmeldelser for Cloud Nine Waving Wand her.
Du kan sjekke karakteren og lese anmeldelser for Remington CI96W1 Silk Curling Wand her.

FAQ

Hvilke krølltenger er best i test?
Babyliss Pro Sublim Touch, Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong og GHD Curve Creative Curl Wand
Hvordan er krølltengene blitt testet?
Krølltengene er hovedsakelig blitt vurdert ut ifra deres evne til å lage flotte krøller. I tillegg har ekspertene også sett nøye på modellenes brukervennlighet og innebygde innstillinger.
Skader det håret å bruke føner, rettetang eller krølltang?
Det korte svaret er ja. Når man bruker disse produktene utsetter man håret for høy varme, noe som sliter på det ytterste laget til håret. Av den grunn kan håret splittes og til slutt bli tørt og livløst å se på. For å motvirke dette er det anbefalt at man bruker et varmebeskyttende produkt til håret – samt at man bruker en sjampo med fuktighetsgivende ingredienser.

Guide til å lage store og flotte Hollywood-krøller

Store og flotte Hollywood-krøller er en av dagens største hårtrender. Med relativt få trinn kan du skape disse krøllene til både hverdag og fest ved hjelp av en krølltang. På bakgrunn av en trinn-for-trinn-artikkel fra IN kommer vi her med en guide til hvordan du enkelt kan lage de populære Hollywood-krøllene selv:

Start med å påføre et varmebeskyttende produkt i hele håret slik at det er beskyttet mot varmen fra krølltangen

Børst godt igjennom håret slik at det ikke flokes og blir krusete under stylingen

Del håret inn i 5-6 seksjoner slik at det blir mer oversiktlig å krølle alt håret. Har du veldig tykt hår kan du dele det opp i enda flere seksjoner

Skill de forskjellige seksjonene fra hverandre. Til dette formålet kan du bruke en spenne eller en hårstrikk

Hold krølltangen i høyrehånden og den hårlokken du vil krølle i venstrehånden

Hold krølltangen ovenfra og ned slik at den varme siden av krølltangen peker ned ved siden av ansiktet ditt

Ta en hårlokk og vri den rundt krølltangen, vekk fra ansiktet. Bruk tommelfingeren og pekefingeren din til dette

Hold krøllen på plass rundt krølltangen med fingerspissene dine i 8-10 sekunder

Slipp krøllen og la den falle av krølltangen

Utfør samme prosedyre i hele håret inntil alt håret har blitt krøllet gjennom

Bruk et hårprodukt som vil få krøllene til å holde. Spray deretter gjennom hele håret

Når alt håret er tørt og avkjølt skal du børste det. Børstningen er med på å gi Hollywood-utrykket til håret

Du kan med fordel påføre et serum eller en hårolje i tuppene for å unngå krusete hår.
Serumet eller oljen gir glans og samler håret

Nedenfor kan du se en kort videoguide som viser deg hvordan du lager Hollywood-krøller:

Få flotte krøller som holder hele dagen

Det kan være en vitenskap i seg selv å få de nylagde krøllene til å se fine ut samtidig som de skal holde hele dagen. Med få triks kan du lage flotte krøller uten at de faller sammen og blir kjedelige i løpet av dagen. GHD kommer her med 5 gode råd som får krøllene dine til å holde hele dagen:

Forbered håret ditt før du begynner

For å oppnå flotte krøller som holder formen sin hele dagen er det en god idé å påføre et par stylingprodukter som varmebeskyttelse og hårspray. Disse kan få krøllene til å holde lenge samtidig som du beskytter håret mot varmeskader fra krølltangen. Del håret inn i forskjellige seksjoner og påfør deretter produktene slik at du får med alt håret.

Krøll håret i riktig retning

For å skape en så naturlig look som mulig er det en god idé å ha som huskeregel at man skal krølle håret vekk fra ansiktet. Denne metoden gjør at frisyren åpner ansiktet mer, og det er dette som skaper den naturlige looken. Når du krøller håret på høyre side så skal håret vris med klokken. Når du krøller håret på venstre side så skal håret vris mot klokken.

Krøll en liten hårlokk av gangen

For å oppnå et holdbart og flott resultat er det en god idé å dele opp håret slik at du kan krølle kun én liten hårlokk av gangen. Hvis du krøller en hårlokk som er for stor så blir ikke varmen jevnt fordelt i håret – dette vil bety at krøllen raskt faller sammen. Ta derfor én hårlokk av gangen med en bredde på ca. 3 cm. Krøll igjennom hele håret på denne måten for å oppnå et holdbart og jevnt resultat.

Spenn opp håret

Hver gang du har krøllet en seksjon er det en god idé å spenne opp krøllen med en hårnål. Dette gjøres ganske enkelt ved å spenne fast krøllen til hodebunnen slik at krøllen på den måten bevarer sin runde form mens håret kjøles ned.

Unngå å ta på krøllene når de er varme

For å skape en helt riktig look er det lurt å børste igjennom eller dra hendene gjennom håret. Dette skal man helst unngå når man nettopp har krøllet håret da det vil gjøre at håret faller sammen. Vent derfor med å style krøllene til håret er helt avkjølt. Avslutt gjerne med en hårspray som gir krøllene bedre holdbarhet.

Krøll håret ditt på en alternativ måte

Det finnes mange forskjellige metoder man kan benytte seg av for å lage flotte krøller dersom man ikke har en krølltang. Nedenfor har vi samlet en rekke alternative metoder man kan bruke for å lage flotte krøller uten bruk av krølltang.

Krøll håret uten varme

Kvinner utsetter håret sitt for mye skade og slitasje. Varmen fra krølltangen vil også slite på håret selv om man bruker varmebeskyttende produkter. Derfor kan du med fordel avlaste håret en gang iblant ved for eksempel å krølle håret uten bruk av varme. Nedenfor veileder vi deg trinn for trinn:

1) Start med å gre gjennom hele håret slik at det ikke blir flokete. Deretter tar du én hårlokk av gangen på ca. 1-2 cm og samler resten av håret med en spenne eller hårstrikk slik at det ikke er i veien. Gjør hårlokken litt våt. Her kan du med fordel bruke en sprayflaske med helt vanlig vann i.

2) Deretter vrir du hårlokken rundt fingrene og spenner fast krøllen med en hårspenne. Dersom du vil ha en litt større og mykere krølle kan du vri hårlokken rundt 2 fingre. Hvis du vil ha en mindre og definert krølle kan du nøye deg med å vri hårlokken rundt langfingeren din. Denne prosessen gjentas gjennom hele håret.

3) Avslutt med å påføre en hårspray i hele håret. Dette vil gi bedre holdbarhet til krøllene. Til slutt tar du ut spennene når håret er helt tørt.

Her kan du se en video som viser hvordan du lager krøller uten varme:

Krøll håret med en rettetang

Veldig mange kvinner eier en rettetang. I mange sammenhenger kan man faktisk bruke rettetangen sin til å lage flotte krøller. Vi har laget en trinn-for-trinn-guide som veileder deg gjennom prosessen:

1) Start med å børste gjennom håret slik at det ikke blir flokete og påfør varmebeskyttelse i hele håret. Deretter deler du håret i midten slik at du har 2 seksjoner.

2) Ta en hårlokk fra den ene seksjonen og klem rettetangen over hårlokken ved røttene. Her kan vi anbefale rettetangen GHD Gold Classic V Styler som er spesielt god til å lage krøller. Denne rettetangen kan du lese mer om her.

3) Deretter vrir du hårlokken rundt rettetangen slik at den er vridd rundt hele én gang og hårtuppene vender nedover.

4) Videre trekker du forsiktig rettetangen nedover og åpner opp platene når du har nådd tuppene.

5) Denne prosessen gjentas gjennom hele håret. Jo større hårlokk du bruker, desto større og mykere vil krøllen bli.

Her kan du se en guide til hvordan du lager krøller med en rettetang:

Shampoo

Er du på utkikk etter en ny rettetang kan du med fordel lese Forbrukerlivs store Rettetang test. Her blir de beste modellene på markedet og deres funksjoner gjennomgått.

Shampoo

Krølltang er et populært stylingverktøy som lar deg skape vakre, definerte krøller i håret ditt. Men for å få mest mulig ut av krølltangen og oppnå en holdbar frisyre, er det viktig å forberede håret ditt med riktig hårpleie. Dette inkluderer bruk av en passende shampoo for krøller, som kan bidra til å pleie og beskytte håret ditt og samtidig fremheve de naturlige krøllene.

Shampoo for krøller er spesielt utviklet for å tilføre fuktighet, næring og styrke til krøllete hår, som ofte kan være tørt og utsatt for krus. Ingredienser som aloe vera, sheasmør og keratin finnes ofte i slike shampoer, da de bidrar til å hydrere og beskytte håret, samt fremme krøllenes naturlige form. Det er også viktig å velge en shampoo som er fri for sulfater og parabener, da disse stoffene kan være skadelige for håret og hodebunnen.

Ved å bruke en god shampoo for krøller før du styler håret ditt med en krølltang, vil du kunne gi håret ditt den pleien det trenger for å holde seg sunt og sterkt, samtidig som du bidrar til å forbedre krøllenes holdbarhet og definisjon. Dette vil gi deg et vakkert og velpleid hår med krøller som varer hele dagen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme