Rettetang Test – Finn de beste rettetangene – Best i Test guide

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Den 13.07.2023 oppdaterte vi artikkelen vår om de beste rettetangene med Pricerunners “Best i test” – GHD Gold Styler og en annen rettetang som er populær blant forbrukerne: Remington Shine Therapy S8500. GHD Gold Stylers viktigste egenskaper er at den er et allsidig stylingverktøy med optimal stylingtemperatur, takket være sin unike avrundede form. Remington bruker en unik keramisk plateteknologi som er tilsatt mikrobalsam.

I denne testen av rettetanger ser vi nærmere på de modellene som er kåret til testvinnere basert på ekspertenes vurderinger. Vi gjennomgår ulike tester for at du skal finne den rettetangen som best passer dine behov og ønsker.

Denne rettetang testen inneholder: 

En oversikt over de beste rettetangene
 En gjennomgang av hva ekspertene mener om forskjellige rettetangene
 Tips til hva du bør være klar over når du bruker rettetangen din
 Råd for hvordan du får mest nytte av rettetangen
 En gjennomgang av diverse tester, som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene fra uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


GHD Gold Styler – Rettetang med avrundede keramiske plater

Blant de beste 2-i-1-verktøyene for hårstyling

✅ Best i test hos Pricerunner.dk
✅ 4,5 stjerner hos TrustedReviews.com
✅ 4 stjerner hos TechAdvisor.com
✅ 4,7 stjerner hos Google Shopping
✅ 4,5 stjerner hos Amazon

 

GHD Gold Stylers 25 mm spesialdesignede plater gjør den til et allsidig 2-i-1-hårverktøy som kan brukes til både å glatte og krølle håret. Denne funksjonen er spesielt gunstig for personer som ønsker å oppnå flere frisyrer med bare ett verktøy, noe som gjør den til et godt alternativ for dem som setter pris på allsidighet og bekvemmelighet.

 • 2-i-1-verktøy 
 • 185 ºC temperatur for optimal styling
 • Keramiske avrundede plater

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av GHD Gold Styler

Optimal temperatur med spesialteknologi
Den optimale stylingtemperaturen på 185 ºC er en viktig egenskap ved GHD Gold Styler, da denne temperaturen gir den beste balansen mellom effektiv styling og minimering av skader på håret. Temperaturen oppnås ved hjelp av rettetangens dual-zone-teknologi, som har to varmesensorer i hver plate som overvåker temperaturen. Dette sikrer at varmen fordeles jevnt over de keramiske, avrundede platene, noe som gir jevn styling og forhindrer varmepunkter som kan skade håret. I tillegg bidrar dual-zone-teknologien til å holde temperaturen konstant under stylingen, slik at det ikke er nødvendig å ta pause mellom hårseksjonene. Rettetangen har dessuten en automatisk hvilemodus og en varmebestandig platebeskyttelse, noe som gjør det til et trygt og praktisk verktøy å bruke både hjemme og på farten. Takket være hvilemodus trenger du ikke å bekymre deg for om du har trukket ut støpselet eller ikke, siden den slår seg av automatisk etter 30 minutter.

Keramiske avrundede plater
GHD Gold Styler har keramiske, avrundede plater som glir jevnt gjennom håret og gir glatt og blankt hår med minimal innsats. Rettetangens runde skaft gjør det også enkelt å krølle eller bølge håret, noe som betyr at dette verktøyet er svært allsidig. I tillegg til de funksjonelle egenskapene har GHD Gold Styler også et elegant design i seg selv. Rettetangen leveres dessuten med en lang, svingbar ledning på 2,7 m, noe som gir fleksible bevegelser og problemfri styling. 

Profftips: Når du bruker GHD Gold Styler, bør du starte med rent, tørt hår og arbeide i små seksjoner for å oppnå best mulig resultat. Bruk en varmebeskyttende spray for å minimere skader og bevare sunt hår. 

Hva sier forbrukere og eksperter om GHD Gold Styler?

GHD Gold er testvinner med “Best i test”-merket i Pricerunner.dks test av de beste glatteverktøyene for håret. Ekspertene konkluderte med at den er “verdt hver krone og bedre enn noen annen rettetang”. Ekspertene hos TrustedReviews var imponert over GHD Golds rette- og krøllingsegenskaper, men også over det “letthåndterlige designet”. TechAdvisor.coms test viste at den også gjør en merkbar forskjell for tykkere og krøllete hår. I nesten 6.000 forbrukeranmeldelser samlet inn av Googles Shopping-plattform har GHD Gold fått 4,7/5 stjerner. Forbrukerne var fornøyde med at den varmes raskt opp og at designet er brukervennlig. På Amazon kommenterte en av forbrukerne at den er et “must hvis du vil ha rett, skinnende hår”.

Fordeler

 • Teknologi med to soner
 • Elegant design og rundt fat
 • Automatisk hvilemodus
 • Lang svingbar ledning (2,7 m)
 • Varmebestandig beskyttelsesplate
Ulemper

 • Én temperaturinnstilling

Forbrukerlivs vurdering

GHD Gold Styler er en rettetang av høy kvalitet med en rekke fordeler. Rettetangens optimale stylingtemperatur på 185 ºC er en fremtredende egenskap som sikrer effektiv styling, samtidig som den minimerer skader på håret. I tillegg er rettetangen utstyrt med to soner, automatisk hvilemodus og en varmebestandig beskyttelsesplate som gjør den trygg og praktisk å bruke. I motsetning til andre varmevektøy med flere innstillinger, som Remington Shine Therapy med 9 temperaturinnstillinger, har GHD Gold Styler kun én varmeinnstilling, som kan være en ulempe for noen. Det er viktig å merke seg at denne temperaturen er spesielt valgt for å gi den beste balansen mellom effektiv styling og minimering av skader på håret. Med sine effektive funksjoner og elegante design er GHD Gold et godt alternativ for deg som ønsker et allsidig hårverktøy som både er effektivt og estetisk tiltalende. Ved å følge de beste rutinene for hårpleie og vedlikehold kan du glede deg over langvarige resultater og et sunt og glansfullt hår.

Spesifikasjoner:
 Oppvarmingstid: 25 sekunder
Maks. temperatur: 185 ºC
Platebredde: 25 mm
Platemateriale: Keramisk
Automatisk utkobling: 30 minutter
Ledningslengde: 2,7 m


Remington Shine Therapy S8500 – Rettetang med keramiske plater

Mye for pengene

✅ “Beste rettetang for glansfullt hår” på Expertreviews.co.uk
✅ 4,8 stjerner hos Google Shopping
✅ 4,7 stjerner hos Amazon

Remington Shine Therapy-rettetangen er utstyrt med 110 mm lange plater som sørger for jevnt trykk og jevn glidning gjennom håret. Dette gjør denne rettetangen til et godt alternativ for deg som har tykke og uregjerlige lokker og ønsker en mer håndterbar og glatt look.

 • Keramiske plater tilsatt mikro balsam
 • Plater med lengre lengde
 • Ni varmeinnstillinger

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Remington Shine Therapy S8500

Infunderte keramiske plater
Remington Shine Therapy-rettetangen er ikke et helt vanlig verktøy: De avanserte keramiske platene er inneholder med marokkansk arganolje, keratin og en mikrobalsam som jobber sammen for å gjøre håret ditt så glatt som mulig. Når du styler håret, overfører de keramiske platene mikrobalsam til håret, bekjemper krus og gir en strålende glans, uansett om du ønsker glatt hår eller myke, fyldige krøller. Dette stylingverktøyet, som er en del av den omfattende produktserien REMINGTON® Shine Therapy™, gir virkelig salonglignende resultater samtidig som det pleier hårets helse. Denne teknologien kan knapt sammenlignes med andre på markedet. Dessuten ligger den i den lavere prisklassen til tross for de gode funksjonene den tilbyr.

Ni temperaturinnstillinger
Remington Shine Therapy har ni varmeinnstillinger, fra skånsomme 150 °C til intense 230 °C, for å ta hensyn til ulike hårtyper og -teksturer. Dette brede spekteret av temperaturer gir deg mulighet til å tilpasse varmen til dine spesifikke behov – bruk en anbefalt temperatur på 180 °C for mesteparten av håret, og velg en kaldere innstilling for de tynnere, mer skjøre partiene rundt ansiktet. Rettetangen når den valgte temperaturen i løpet av 15 sekunder og har en automatisk avstengningsfunksjon etter én time for ekstra sikkerhet. Med en svingbar ledning som gjør den enkel å manøvrere, er dette varmeverktøyet designet med tanke på bekvemmelighet og effektivitet.

Profftips: Hvis du har fint eller skadet hår, bør du justere Remington Shine Therapy til de lavere varmeinnstillingene for å unngå varmeskader. Hvis du derimot har tykt eller grovt hår, vil de høyere temperaturene gi den kraften som trengs for å style lokkene dine effektivt.

Hva sier forbrukere og eksperter om Remington Shine Therapy S8500?

ExpertReviews.co.uk er begeistret for Remington Shine Terapys keramiske plater. De uttalte at rettetangen er et ideelt valg for alle som ønsker å oppnå “glasshår”-utseende. I Googles samling av forbrukeranmeldelser på tvers av butikker er de mest gjentagende kommentarene om Remingtons brukervennlighet og hvordan den gir glans og varmes opp raskt. En av forbrukerne sammenlignet den med de dyrere GHD-glattejernene og konkluderte med at Remington Shine Therapy gjør en mye bedre jobb for hennes tykke hår. En rekke Amazon-brukere kommenterte også at de var “GHD-konvertitter”, og at det de setter pris på med Remington Shine Therapy, er at den gir mye for pengene.

Fordeler

 • 2X glansforsterkende teknologi
 • Automatisk avstengningstid
 • Svingbar ledning
Ulemper

 • Ytterkabinettet kan bli litt varmt ved høye varmeinnstillinger

Forbrukerlivs vurdering

Rettetangen Remington Shine Therapy har unike, avanserte keramiske plater med marokkansk arganolje og keratin, som overfører mikrobalsam til håret mens du styler det. Dette reduserer krus og gir strålende glans. Med ni varmeinnstillinger som er skreddersydd til hårets spesifikke behov, rask oppvarmingstid og en automatisk avstengningsfunksjon for økt sikkerhet, gir denne rettetangen en balanse mellom effektivitet, allsidighet og trygghet. Det er imidlertid verdt å merke seg at det ytre kabinettet kan bli litt varmt ved høyere varmeinnstillinger. Dette er likevel en ulempe som enkelt kan håndteres ved bruk av varmebeskyttende hansker. Da er du trygg og komfortabel når du styler håret, og kan nyte godt av alle fordelene med dette imponerende verktøyet.

Spesifikasjoner:
Oppvarmingstid: 15 sekunder
Maks. temperatur: 230 ºC
Platemateriale: Keramisk
Automatisk avstengning: 60 minutter


GHD IV Styler

✅ Testvinner hos svenske Bäst-i-test
✅ Anbefalt av Femina
✅ Toppscorer hos engelske Good Housekeeping Institute

GHD IV Styler glattejern

.
Denne rettetangen er testet og vurdert av den svenske forbrukerplattformen Bäst i test, det danske livsstilsmagasinet Femina, det tyske forbrukermagasinet Test og det engelske forbrukermagasinet Good Housekeeping Institute. Her har ekspertene sett nærmere på rettetangens funksjoner og brukervennlighet. Alle er enige i at GHD IV Styler er en rettetang med god kvalitet, som er verdt å anbefale.

Mer enn bare en rettetang

Modellnavnet “Styler” beskriver den godt, basert på hva ekspertene synes om produktet. Rettetangens varmeelement består av to keramiske plater, som sikrer en jevn oppvarming. Denne funksjonen gjør det lett å bruke rettetangen til å rette ut håret eller lage fine lokker. Det svenske forbrukermagasinet Bäst i test synes funksjonen gir perfekt rett eller krøllete hår, som holder hele dagen.

Ligger godt i hånden

GHD er en anerkjent merkevare blant profesjonelle frisører og stylister over hele verden. Årsaken til dette er produktets brukervennlighet og funksjonelle design. På verdensbasis er GHD IV Styler en av mest solgte rettetangene. Femina synes rettetangen ligger godt i hånden og liker at den har lang ledning. Rettetangen kommer også med en innebygd “sleepmode”-funksjon, som sikrer at rettetangen slår seg av selv etter 30 minutter. Du behøver derfor ikke å være redd for at du har glemt å slå av rettetangen. GHD IV Styler har også en innebygd universal adapter som kan brukes over hele verden, uansett hvilken spenning det er i stikkontakten.

En av de billigste rettetangene fra GHD

GHD IV Styler er den rimeligste rettetangen på markedet fra GHD. Prisen er likevel høy, hvis du sammenligner den med andre merker. Femina understreker at rettetangen har god kvalitet og tilbyr de funksjonene som du trenger daglig. Hvis du ønsker å eie en rettetang med standardfunksjoner fra GHD, så er GHD IV Styler et godt kjøp.

Utvalgte fordeler med GHD IV Styler:
 
Integrert sleep-mode funksjon
Avanserte keramiske varmeplater
Kan varmes opp til 185 grader
Lange ledninger og elegant utforming


GHD V Gold Mini Styler

✅ Toppscorer hos tyske Testsieger

Glattejern GHD V Gold Mini Styler

.
Den tyske forbrukerplattformen Testsieger har testet og vurdert rettetangen GHD V Gold Mini Styler. Den får en god plassering for sin effektivitet og ytelse, til tross for den lille størrelsen. Den totale vurderingen fra tyske Testsieger er “veldig god”, noe som betyr en topplassering.

Liten og effektiv

Denne rettetangen har en annen størrelse enn mange av sine konkurrenter. Den passer perfekt for kort eller middels langt hår, siden den lille størrelsen gjør det enklere å style håret. Håndtaket er derimot slik vi kjenner det fra andre størrelser.  At platene og enden på rettetangen er mindre enn normalt, gjør det enklere å bruke den til kort hår. Rettetangen har en innebygd spenningstype, som gjør det mulig å bruke den hvor som helst i verden. Derfor er den velegnet når du er ute og reiser. Til tross for sin beskjedne størrelse gir den et godt resultat.

Spesielt belegg

GHD V Mini Styler får blant annet ros for sine keramiske plater. Platene er belagt med et spesielt belegg i nanosølv, som bidrar til å gi ekstra blankt og skinnende hår. Testsieger fremhever at du får et godt resultat av å bruke GHD V Mini Styler. Det nyskapende belegget sikrer at håret blir glatt og skinnende, samtidig som det gir et langvarig resultat og beskytter håret.

Forbedret isolasjon

Det er en risiko for å brenne seg på rettetangen, siden de fleste har ganske høye temperaturinnstillinger. For å unngå brannskader, arbeides det derfor hele tiden med å optimalisere tiden på isolasjonen. Isolasjonen på GHD V Mini Styler har også blitt forbedret, noe som gjør den mindre varm på utsiden. Du behøver derfor ikke å være redd for å brenne deg når du lager krøller, hvis du holder på utsiden. Rettetangen har kun en temperaturinnstilling og kan varmes opp til 150 grader. Rettetangen justerer også spenningen automatisk, slik at den kan brukes hvor som helst i verden, uavhengig av spenningen i stikkontakten.

Utvalgte fordeler med GHD V Gold Mini Styler:
 Perfekt størrelse for kort hår eller om du vil ta den med deg på tur
Nyskapende belegg med nanosølv
God isolasjon
Funksjonen Sleep-mode starter etter 30 minutter


Remington S9500

✅ Toppscorer hos tyske Testfazit
✅ Toppscorer hos tyske Testsieger
✅ Toppscorer hos engelske Good Housekeeping Institute

Remington S9500 glattejern

.
Remington S9500 er testet og gjennomgått av de tyske forbrukerplattformene Testfazit og Testsieger, samt det engelske forbrukermagasinet Good Housekeeping Institute. Her får rettetangen skryt for gjennomtenkt og godt design.

Keramisk belegg med ekte perlestøv

Rettetangen har nyskapende plater med et dobbelt lag av keramisk belegg og ekte perlestøv. Belegget bidrar til å beskytte håret bedre under rettingen, Og det ekstra laget med perlestøv bidrar til at du ikke ødelegger og sliter på håret. Temperaturinnstillingene går fra 150-235 grader, noe som er ganske mye. Derfor er det doble laget en ekstra god beskyttelse for håret, hvis du benytter deg av høye temperaturer.

5 ganger lengre holdbarhet

Rettetangen fra Remington S9500 gjør at håret holder seg rett fem ganger så lenge, som med andre rettetanger. Dette skyldes delvis at ion-teknologien gir håret glans, det nyskapende belegget og mange temperaturinnstillinger. Har du farget eller slitt hår, bør du unngå temperaturer over 200 grader, siden det kan skade fibrene i håret ytterligere.

Tilleggsfunksjoner

Det følger med en varmebeskyttende pose som du kan legge rettetangen i, hvis du skal ut å reise. Platene er lange og gir raskere godt resultat. Du finner også en digital skjerm, hvor du kan justere innstillingene.

Utvalgte fordeler ved Remington S9500:
 Dobbeltbelagt med ekte perlestøv
Ion-teknologi som gir et varig resultat
Temperaturinnstillingene varierer mellom 150 og 235 grader
Lange plater


Dette bør du være klar over når du kjøper ny rettetang

Hvis du er en av de mange som ikke har rett hår fra naturens side, så kan en god rettetang være redningen for å føle deg ekstra fin på håret. Det er flere ting du bør tenke over når du skal kjøpe ny rettetang. Den danske avisen Politiken nevner blant annet at det er en god idé å investere i en rettetang med god kvalitet og keramiske plater. Disse platene er både mer effektive og mer skånsomme mot håret ditt.

Det er også lurt å velge en rettetang som passer din hårtype og dine behov. Det finnes rettetanger i aller former og størrelser, som passer best til bestemte formål. Danske Hair-blog har utarbeidet en guide til hvordan du kan velge en rettetang som passer dine behov. Hvis du har et kraftig og langt hår, vil det være best å velge en rettetang med brede plater. Hvis du ønsker en rettetang for å lage krøller, bør du velge en rettetang med mellomstore varmeplater på 2-2,5 cm.


5 tips for å beskytte håret når du bruker rettetang

Daglig bruk av rettetang vil slite på håret. Derfor bør du bruke hårpleieprodukter og varmebeskyttelse, for å holde håret skinnende og sunt. Basert på meninger fra tre forskjellige hårspesialister fra Redken, damebladet Marie Claire og magasinet Mama Mia Australia, har vi samlet fem gode tips til hvordan du kan beskytte håret best mulig:

1) Lag et skjold

ghd-varmebeskytterDu må huske å bruke varmebeskyttende hårprodukter når du benytter verktøy som gir fra seg varme. Hårproduktet finner du både som krem og spray, og som kan brukes i både tørt og vått hår. Du må ta det i håret, før du styler det med en rettetang. Varmebeskyttelsen danner et skjold rundt hårstråene, slik at det ikke blir skadet når du retter det ut.

2) Skru ned varmen

Mange rettetanger tilbyr temperaturinnstillinger på over 200 grader, Men dette er ikke nødvendigvis en fordel. Det er viktig å huske på at temperaturer på over 200 grader, kan ødelegge hårstråenes struktur. Om du har farget og slitt hår, er det derfor en god idé å skru ned temperaturen. De fleste hårtyper kan uten problemer rettes og styles på 170-185 grader.

3) Gi håret fukt

Daglig styling vil slite på håret. Det er derfor lurt å bruke en god hårmaske 1-2 ganger i uken, for å gi håret fukt. Det er mange forskjellige hårmasker, som alle gjør forskjellige ting. Du bør derfor kjøpe en hårmaske som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som kokos- eller arganolje.

4) Klipp deg regelmessig

Uansett hvor mye du pleier og beskytter håret ditt, så kommer det til å bli slitt. Det er derfor en god idé å klippe seg regelmessig hos frisøren. En enkel stussing av tupper hver 6. uke vil gjøre underverker på lang sikt, og gjør at håret fremstår sunt og velstelt.

5) Gi håret en pause

Sundt haarDet er viktig å ta pauser fra bruk av stylingverktøy innimellom. Når du børster, styler, vasker og retter ut håret, vil det bli slitt. Det er derfor en god idé å gi håret en lengre pause innimellom. Du kan eventuelt gjøre det til en vane å ha minst en dag i uken, uten bruk av rettetang eller hårføner. Det vil spare deg for tid og knekte tupper.


Aldri bruk rettetangen i vått hår

Du må alltid ha tørt hår når du bruker rettetang. Hvis du bruker det i vått hår, kan det nemlig skade håret ditt. Ifølge en stor test utført av The National Center for Biotechnologi Information, kan høye temperaturer skade både tørt og vått hår, men det blir størst skader i vått hår.  Det er sannsynligvis den raske fordampningen av vann, som gir skader med rettetangen. Effekten av varmebeskyttelsesspray i “tørt” og “vått” hår ble testet samtidig. Det er kun tørr spray som vil inneholde alkohol, men testen viste ingen forskjell på resultatet ved bruke av varmebeskyttende produkter i tørt og vått hår. Begge typene vil redusere varmeskadene i håret ditt.

Det er mange produkter som kan beskytte håret mot varmen fra rettetangen. Det kan derimot være vanskelig å finne et produkt som passer hårtypen din. Pudderdåserne anbefaler at du velger et varmbeskyttende produkt med høy konsentrasjon av alkohol, siden det fordamper raskt når du retter håret og kan gi en positiv effekt.


Få det beste ut av rettetangen din

En rettetang kan mer enn å rette ut håret ditt. Det kan brukes som et verktøy til å lage naturlig fall, store vakre krøller eller gi deg rett og skinnende hår. Nedenfor gir vi deg tre tips som gir deg mest mulig ut av rettetangen. Rådene kommer fra eksperter i damemagasinet Good Housekeeping og motebladet Teen Vogue:

1) Del opp håret

Ved å dele opp håret i 3-4 deler, kan du unngå å rette ut det samme håret flere ganger. Denne metoden hjelper til for å forhindre slitasje. Når du bruker denne metoden for å dele opp håret i flere deler, vil det ta mindre tid å rette håret, siden du får en bedre oversikt over hvor langt du har kommet med rettingen.

2) Vask rettetangen din

Det er ikke så mange som tenker på å vaske rettetangen etter bruk, spesielt siden den ofte er varm. Det er derimot lurt å vaske den regelmessig, siden den samler rester fra produkter som du har brukt i håret. Du kan vaske den ved for å tørke platene med en oppvridd klut, som har vært i varmt vann.

3) Bruk den som et strykejern

glattejern som strygejernHvis du har det travelt og oppdager at skjorta er krøllete, kan du faktisk bruke rettetangen som strykejern for å jevne ut krøller på klærne. Men ikke klem for lenge på klærne, siden det vil gi merker på samme måte som et vanlig strykejern.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

Hvilke rettetenger er best i test?

GHD IV Styler

Hvordan er rettetengene blitt testet?

Rettetengene er hovedsakelig blitt vurdert ut ifra deres evne til å gi et flott glatt hår. I tillegg har ekspertene også sett nøye på deres brukervennlighet og innebygde innstillinger.

Skader det håret å bruke rettebørster, føner, rettetang eller krølltang?

Det korte svaret er ja. Når man bruker disse produktene vil man utsette håret for høy varme, noe som sliter på det ytterste laget av håret. Av den grunn kan håret bli spaltet og til slutt bli tørt og livløst å se på. For å motvirke dette er det anbefalt at man bruker et varmebeskyttende produkt til håret, samt at man bruker en sjampo med fuktighetsgivende ingredienser.


Rettetanger test – Disse kildene har vi brukt:

Bäst i test
Det svenske forbrukernettstedet Bäst i test skriver anmeldelser, tester og sammenligninger ulike forbrukerprodukter. De har blant annet skrevet en anmeldelse av testvinneren GHD IV Styler som du kan lese her. De har også skrevet en anmeldelse av Remington ProLuxe Straightener S9100, som du kan lese her.


Femina
Det danske livsstilsmagasinet Femina skriver om mote, skjønnhet og velvære. De tester og vurderer også produkter for kvinner, som de skriver om på nettstedet sitt. Femina har testet og vurdert GHD IV Styler. Du kan lese hele artikkelen her.


Good Housekeeping Institute
Det amerikanske damebladet Good Housekeeping Institute har artikler om helse, mat og produktvurderinger. Bladets testpanel har testet og vurdert rettetangen GHD IV Styler. Du kan lese mer om testen her. De har også testet og vurdert Remington S9500, som du kan lese om her.


The Independent
Den engelske avisen The Independent publiserer nyheter både fra inn og utland. De har også anmeldelser av ulike produkter som forbrukere trenger i hverdagen. The Independent har skrevet en artikkel om GHD Platinum, som du kan lese her.


Daily Mail
Den engelske avisen The Daily Mail har daglige nyheter fra inn og utland. De har også forbrukernyheter og har blant annet skrevet en vurdering av GHD Platinum, som du kan lese her.


Bags of Beauty
Bags of Beauty er en engelsk skjønnhetsblogg, som skriver om skjønnhet og velvære. Bloggen tester og anmelder også produkter som er rettet mot kvinner. Bags of Beauty har vurdert GHD Platinum, og du kan lese anmeldelsen her.


Becky Bedbug
Bloggeren Becky, som står bak den engelske livsstilsbloggen Becky Bedbug, har testet og vurdert GHD Platinum. Du kan lese den her.


Pudderdåserne
Den danske skjønnhetsbloggen Pudderdåserne har testet og vurdert rettetangen GHD Platinum og GHD V Gold Classic Styler. Du kan lese hele anmeldelsen av GHD Platinum her. Du kan også lese omtalen av GHD V Gold Classic Styler her.


Allure
Den amerikanske skjønnhetsbloggen Allure har nyheter, skjønnhetstips og anmeldelser av produkter som er rettet mot kvinner. De har vurdert og testet GHD Platinum. Du kan lese anmeldelsen her.


Kvindeguiden
Det danske livsstilsmagasinet Kvindeguiden skriver artikler om hjem, mote, skjønnhet og livsstil. De har vurdert og testet Remington ProLuxe Straightener S9100, og du kan lese hele artikkelen her.


Testsieger
Tyske Testsieger er en nettplattform med over 400 000 forskjellige vurderinger av blant annet elektronikk. De har testet og vurdert GHD V Gold Mini Styler. Du kan lese testen her. Rettetangen Braun Satin Hair 7 ST og Remington S95 er testet og gjennomgått av Testsieger. Du kan lese vurderingen av rettetangen fra Braun her og vurderingen av rettetangen fra Remington her.


Testfazit
Den tyske forbrukerplattformen Testfazit gir forbrukere vurderinger og testresultater av ulike produkter. De har en gjennomgang av GHD V Gold Classic Styler, som du kan lese her. Braun Satin Hair 7 ST710 og Remington S950000 er vurdert av Testfazit. Du kan lese vurderingen av rettetangen fra Braun her og vurderingen av rettetangen fra Remington her.


Test.de
Den tyske nettplattformen Test.de vurderer og tester produkter for vanlige forbrukere. De har vurdert og testet GHD IV Styler og artikkelen kan du lese her.


HerCampus.com
Det amerikanske nettmagasinet Her Campus skriver nyheter, artikler og råd innen livsstil, som hovedsakelig har kvinnelige studerer som målgruppe. Her Campus har testet og vurdert GHD V Gold Classic Styler. Anmeldelsen kan du lese her.


Pricerunner.dk

På Pricerunner.dk finner du en grundig test og analyse av rettetengene, der faktorer som oppnådd resultat, varmeinnstillinger og generell funksjon og brukervennlighet vurderes. Testpersonene har vurdert hvordan håret føles etter bruk, om resultatet holder og hvor enkelt det er å krølle håret med rettetangen. Oppvarmings- og nedkjølingstiden, antall oppvarmingsmoduser og platenes materiale er også vurdert, i tillegg til brukervennlighetsfaktorer som ledningslengde og muligheten til å vinkle rettetangen for å nå vanskelige områder. Denne omfattende informasjonen gjør det mulig for forbrukerne å ta informerte beslutninger når de skal velge en rettetang som passer best til deres spesifikke behov.

Du kan lese en anmeldelse av GHD Gold Styler her.


TrustedReviews.com

TrustedReviews.com er et nettsted som gir grundige anmeldelser og analyser av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert elektronikk, hvitevarer og personlig pleie. TrustedReviews.com er stolt av å tilby objektive og detaljerte anmeldelser som hjelper forbrukerne med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Hvert produkt testes grundig av et team av eksperter som vurderer faktorer som ytelse, design, brukervennlighet og valuta for pengene. TrustedReviews.com gir også oppdatert informasjon om de nyeste produktene og trendene på markedet, slik at forbrukerne kan holde seg informert og oppdatert. Med sine omfattende og pålitelige anmeldelser er TrustedReviews.com en verdifull ressurs for alle som ønsker å ta informerte kjøpsbeslutninger.

Du kan lese en anmeldelse av GHD Gold Styler her.


TechAdvisor.com

TechAdvisor.com er et nettsted som tilbyr ekspertråd, anmeldelser og analyser av teknologiprodukter. Nettstedet tilbyr detaljert informasjon om de nyeste produktene og trendene, samt nyttige veiledninger og feilsøkingstips. Med sine omfattende anmeldelser og interaktive forum er TechAdvisor.com en verdifull ressurs for alle som ønsker å holde seg informert om den nyeste teknologien.

Du kan lese en anmeldelse av GHD Gold Styler her.


Google Shopping

Google Shopping er en plattform som gjør det mulig for forbrukerne å bla gjennom og sammenligne produkter fra en rekke nettbutikker. Med Google Shopping kan forbrukerne enkelt søke etter produkter og sammenligne priser, leveringstider og kundeanmeldelser fra flere forhandlere på ett og samme sted. Plattformen gir også forbrukerne personlige anbefalinger basert på søkehistorikken deres, noe som gjør det enkelt å finne produkter som er relevante for interessene deres. I tillegg tilbyr Google Shopping praktiske funksjoner som produktvurderinger og -anmeldelser, selgervurderinger og prissporing, noe som gjør det enklere enn noensinne for forbrukerne å ta informerte kjøpsbeslutninger. Med sitt brukervennlige grensesnitt og omfattende produktinformasjon er Google Shopping en verdifull ressurs for alle som ønsker å handle på nettet.

Du kan lese brukeranmeldelser for GHD Gold Styler her.

Du kan lese brukeranmeldelser av Remington Shine Therapy her.


Amazon.com

Forbrukeranmeldelser på Amazon er en verdifull ressurs for forbrukere som ønsker å ta informerte kjøpsbeslutninger. Plattformen gir kundene mulighet til å gi tilbakemeldinger og vurderinger av produkter de har kjøpt, og gir innsikt i produktets kvalitet, holdbarhet og generelle ytelse. Forbrukerne kan også legge igjen kommentarer og dele sine erfaringer, slik at de får en førstehånds beskrivelse av produktets fordeler og ulemper. I tillegg gjør Amazons vurderingssystem det enkelt for brukerne å filtrere produktene etter gjennomsnittlig vurdering, slik at de kan finne produkter av høy kvalitet som dekker deres spesifikke behov. Med sitt store utvalg av produkter og detaljerte forbrukeranmeldelser er Amazon en verdifull ressurs for forbrukerne når de skal ta informerte kjøpsbeslutninger,

Du kan lese brukeranmeldelser for GHD Gold Styler her.

Du kan lese brukeranmeldelser av Remington Shine Therapy her.


 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere