Kapselmaskin Test – Finn de beste kapselkaffemaskinene her

0

Norge det landet der det blir drukket nest mest kaffe i verden – bare i Finland drikker folk mer. Gjennomsnittet ligger på 160 liter kaffe årlig per person – 3,7 kopper om dagen.
Dersom du er en av de som trenger fri flyt av kaffe hele dagen, er den klassiske kaffetrakteren fremdeles en utmerket løsning. Dersom du ønsker kaffe i litt mer moderate mengder og vil ha en kopp i ny og ne, kan en kapselmaskin være den optimale løsningen.

I denne kapselmaskintesten får du oversikt over hvilke kaffemaskiner som gir deg mest valuta for pengene.

Vi har tatt en gjennomgang av en lang rekke tester av kapselmaskiner, og her viser vi deg testvinnerne. Først presenterer vi hvert produkt, og deretter gir vi deg tips og råd til valg av modell. Nederst i artikkelen får du en oversikt over testene og kildene vi har brukt, slik at du selv kan etterforske videre.

Artikkelen inneholder:
– Gjennomgang av de beste testvinnende kapselkaffemaskinene
– Gode råd til hva du burde være oppmerksom på når du kjøper ny kapselmaskin
– Gjennomgang av testene vi har undersøkt

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Nespresso CitiZ & Milk

✅  Testvinner hos danske Forbrugerrådet Tænk
✅  Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅  Testvinner hos svenske Aftonbladet
✅  Anbefalt hos Which.co.uk
✅  Toppscorer hos svenske Vlt.se
✅  Toppscorer hos tyske Testberichte.de

Nespresso Citiz & Milk Black D122

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 343,00 Kr. 0,00 Kr. 1 343,00 Kr. Les mer
1 790,00 Kr. 0,00 Kr. 1 790,00 Kr. Les mer
1 790,00 Kr. 0,00 Kr. 1 790,00 Kr. Les mer

 

Nespresso CitiZ & Milk har en pris på middels nivå, men byr likevel på en melkeskummer som følger med; dette gir deg mulighet til å lage mange flere kaffevarianter. På tross av prisen får du også flere andre funksjoner som vanligvis bare finnes hos de litt dyrere modellene. For eksempel er det verdt å nevne den relativt store vanntanken på 1 liter, som er praktisk dersom dere er flere som bruker maskinen.

Solid kvalitetsmodell fra merkevareprodusent
Der er ingen tvil om at Nespresso dominerer markedet for kapselmaskiner. Det er ikke tilfeldig at de har så stor suksess – produktene fra dette merket vinner den ene testen etter den andre. Model CitiZ & Milk fra Nespresso får topplassering i en lang rekke tester, blant annet hos det danske forbrukerrådet Tænk, der modellen blir «Best i test» over 40 andre kapselmaskiner.

Selve byggekvaliteten får ros av ekspertene: Med full vannbeholder veier Nespresso CitiZ & Milk hele 5,6 kilo, og er absolutt av den tyngre typen. Høy vekt gir mer stabilitet på bordet, men vekten i seg selv er også en god pekepinn om kvalitet og soliditet.

Derfor er Nespresso CitiZ & Milk et godt valg
Med modell CitiZ & Milk fra Nespresso får du enkelt og greit mye kapselmaskin for pengene. I tillegg til solid byggekvalitet og mange nyttige funksjoner, vurderer den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön at brukervennligheten er topp hos denne modellen. Forbrukerrådet Tænk er enig i vurderingen og gir toppkarakter både til manual og generell brukervennlighet.

Et par eksempler er den automatiske indikatoren for utført oppvarming, og en alarm som minner deg om når det er tid for å av-kalke systemet. Når det kommer til sikkerhet, er modellen også utstyrt med automatisk stopp av vanntilførsel og automatisk slukk etter 9 minutter.

Fordeler med Nespresso CitiZ & Milk:

🔵  Anerkjent merkevare
🔵  Stabil solid konstruksjon
🔵  Medfølgende melkeskummer
🔵  Stor vannbeholder på 1 liter
🔵  Mye kaffebrygger for pengene
🔵  Høy brukervennlighet og mange automatiske funksjoner

Her kan du se en liten presentasjonsvideo om maskinen: 

Her kan du se hvordan du kommer i gang med maskinen: 


Nespresso Lattissima Touch

✅  Anbefalt av Trustedreviews.com
✅  Toppscorer hos tyske Testsieger.de
✅  Anbefalt av tyske Chip.de
✅  Anbefalt av Altomdata.dk

 Nespresso Lattissima Touch

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 209,00 Kr. 0,00 Kr. 2 219,00 Kr. Les mer
3 215,00 Kr. 0,00 Kr. 3 215,00 Kr. Les mer
3 215,00 Kr. 0,00 Kr. 3 215,00 Kr. Les mer

 

Med et prisnivå som ligger midt på treet for Lattissima Touch, overrasker det at Nespresso likevel har klart å integrere så mange gode funksjoner i denne veldesignede maskinen som ifølge anmelderne har litt «Apple design» over seg, både i forhold til design og brukervennlighet. Da det danske magasinet ”Alt om Data” testet Nespresso Lattissima Touch, ble denne modellen utnevnt som ”Kapselkaffens nye konge”. Vurderingen blir støttet av flere andre utenlandske magasiner som også gir svært gode vurderigner av maskinen.

Helautomatisk melkeskummer er med i prisen
De fleste kapselmaskinene som kommer med melkeskummer, krever en viss manuell håndtering når du skal skumme melken. Med Nespresso Lattissima Touch er prosessen helautomatisk: Velg for eksempel en cappuccino eller latte macchiato med ett tastetrykk og se maskinen fullføre alle prosessene på rundt et halvt minutt.

En smart detalj er for øvrig at melkebeholderen er avtakbar og kan settes i kjøleskapet. Da har du alltid frisk melk like i nærheten. Om du brygger en kaffevariant med melk, har maskinen også en innebygd rensefunksjon som sender glovarm damp gjennom alle rørene og delene som har vært i kontakt med melken. Dette er både hygienisk og gjennomtenkt.

Derfor bør du kjøpe Nespresso Lattissima Touch
Hvis du liker kaffe med melk, er Nespresso Lattissima Touch kanskje ett av de beste valgene på markedet i denne prisgruppen. Betjeningen er helt enkel med særskilte knapper til cappuccino, espresso, lungo og latte macchiato. Det er samtidig mulig å justere både kaffe og melk slik at du kan tilpasse det til dine personlige preferanser.

Vanntanken har en fornuftig kapasitet på 0,9 liter, og når den er full veier Nespresso Lattissima Touch over 6 kilo. Det betyr at den i praksis står veldig støtt på bordet. Vekten indikerer at det er snakk om en meget robust konstruksjon. På tross av størrelsen ligger strømforbruket på 1400 watt under gjennomsnittet, slik at regningen blir lavere i lengden med denne maskinen, sammenlignet med mange andre.

Fordeler med Nespresso Lattissima Touch:

🔵  Lekkert ”Apple”-lignende design
🔵  Høy brukervennlighet og mange helautomatiske prosesser
🔵  Helautomatisk melkeskummer med rensefunksjon
🔵  Avtakbar melkebeholder til kjøleskapsoppbevaring
🔵  Solid og stabil konstruksjon
🔵  Relativt lavt strømforbruk

Her kan du se en liten video som viser produktet: 

Her kan du se hvordan du kommer i gang med maskinen: 


Nespresso Prodigio & Milk

✅  Toppscorer hos Dinside.no
✅  4,5 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅  “Sehr Gut” hos tyske Testberichte.de
✅  Anbefalt av tyske Testsieger.de

Nespresso Prodigio - Milk

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 399,00 Kr. 0,00 Kr. 1 399,00 Kr. Les mer
1 754,00 Kr. 0,00 Kr. 1 754,00 Kr. Les mer
1 754,00 Kr. 0,00 Kr. 1 754,00 Kr. Les mer

 

Med Nespresso Prodigio&Milk får du en forholdsvis kompakt kapselmaskin som får toppkarakter i testene vi har gjennomgått. Dette gjelder blant annet hos magasinet Trustedreviews.com, hvor denne modellen ble testet i april 2016. Resultatet var 4,5 av 5 mulige stjerner. Den halve stjernen som mangler skyldes først og fremst at det ikke følger med melkeskummer. Bruker du ikke skummet melk i kaffen, er det nok bare en fordel fordi du slipper å betale for melkeskummeren i grunnpakken. Denne kan du likevel kjøpe til en rimelig pris dersom du ønsker kaffevarianter med melk.

Intelligent styring via app på mobilen
Det som virkelig gjør at Nespresso Prodigio&Milk skiller seg ut, er at den har mulighet til å kobles til smarttelefonen via Bluetooth. Appen finnes både til iOS og Android, og installeringen tar kun et øyeblikk. Med appen kan du betjene maskinen fra sofaen, eller kode den til å brygge kaffe på et spesielt tidspunkt.

Selve brukervennligheten i appen er en av de tingene som overrasket testpanelet hos Trustedreviews.com positivt. I tillegg til å kunne bestille kaffekapsler med et par klikk, inneholder appen også en interaktiv brukermanual med instruksjonsvideoer og guider. Det er med andre ord lett å komme i gang, og eventuell feilsøking guider deg gjennom et logisk søk til utbedring av problemet.

Derfor bør du kjøpe Nespresso Prodigio & Milk
De mange smarte funksjonene tar nesten all oppmerksomheten. Det er verdt å legge merke til at Nespresso Prodigio&Milk også presenterer et bra designmessig ingeniørarbeid. Designet er kompakt og gjennomtenkt, og anmelderne er særlig begeistret for den sylinderformede vanntanken, som tross maskinens størrelse rommer 0,8 liter.

Det unike med vanntanken er at den er montert i en 180 graders dreibar base sammen med ledningen, som gjør det valgfritt å ha vanntanken bak apparatet eller på en av sidene: En svært praktisk detalj hvis det er trangt med plass på kjøkkenbordet. Uansett hvor du plasserer maskinen, kan du justere tank og ledning til en optimal posisjon.

Fordeler med Nespresso Prodigio & Milk:

🔵  Melkeskummer er valgfri
🔵  Smart betjening via Bluetooth og smartphone
🔵  Svært brukervennlig manual og guide med videoklipp
🔵  Kompakt modell med 0,8 liters vanntank
🔵  Dreibar base med vanntank og ledning

Her kan du se en liten videopresentasjon av maskinen: 

I denne videoen lærer du hvordan du kommer i gang med maskinen:


Nespresso Gran Maestria

✅  Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅  Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅  4 av 6 stjerner hos Gastromand.dk
✅  ”Sehr Gut” hos tyske Testsieger.de

Nespresso Gran Maestria

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Nespresso Gran Maestria er en av de litt dyrere modellene, men her får du også litt mer av alt. Ekspertene beskriver denne modellen som en av de absolutt beste på markedet. Samlet sett vurderer det danske forbrukerrådet Tænk at denne maskinen er «Best i test» etter sammenligning med 41 andre modeller. Vurderingen støttes av Råd & Rön, som også plasserer denne kaffemaskinen på topp over 53 testede modeller.

Ideell maskin til storforbrukeren eller kontoret
Med en vanntank på hele 1,4 liter er Nespresso Gran Maestria en av de største kapselmaskinene. Dette gjør naturligvis maskinen perfekt til flere brukere, fordi det går an å brygge mange kopper kaffe før vanntanken må fylles opp. Den er for eksempel ideell til kontorbruk.

Den kraftige maskinen er på 2300 Watt og sikrer relativt rask og effektiv brygging med et høyt trykk på 19 bar. På grunn av oppvarming og så videre, tar det 44 sekunder å brygge første kopp, mens neste kopp kun tar 15 sekunder.

Inkludert i prisen er en effektiv melkeskummer som får toppkarakter hos testpanelet hos Tænk. Melketemperaturen ligger nøyaktig på 66 grader og volumøkningen er veldig god. Den samlede vekten inkludert full vanntank er på 8,4 kilo! Her er det snakk om en solid og stabil maskin som passer best for stasjonær plassering.

Gode grunner til å kjøpe en Nespresso Gran Maestria
Nespresso Gran Maestria er med den ekstra kapasiteten et opplagt valg for en større husholdning eller kontoret. Modellen briljerer også med å levere varmt vann slik at te-drikkere også får glede av den. Den ekstra lange ledningen på 110 cm samt muligheten for å rulle den inn, er en bonus.

Med Nespresso Gran Maestria er det blant annet mulig å varme opp koppen, og den har innebygd avkalkingsalarm med automatisk kalkfjerning. Denne modellen har også automatisk stopp av vannstråle og utvidet autoslukk-funksjon. Standarden er kodet til 9 minutter, men bruker du kaffemaskinen ofte, kan du med fordel velge mellom en rekke andre tider å skru av på – helt opptil 8 timer.

Fordeler med Nespresso Gran Maestria

🔵  Stor og kraftig modell med ekstra kapasitet
🔵  Stor vanntank på 1,4 liter
🔵  Ekstra lang ledning og mulighet for kabelopprulling
🔵  Mulighet for varmt vann
🔵  Mulighet for oppvarming av kopp
🔵  Utvidet autoslukk-funksjon med tidsinnstilling på helt opp til 8 timer

Her kan du se en liten videopresentasjon an Gran Maestria:

Her ser du en video om hvordan du kommer i gang med denne kaffemaskinen:


 Nespresso Lattissima Pro

✅  5 av 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅  4,5 av 5 stjerner hos Techlicious.com
✅  “Sehr Gut” hos Testberichte.de
✅  4,5 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅  “Sehr Gut” hos tyske Chip.de

De'Longhi Lattissima Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 339,00 Kr. 0,00 Kr. 2 339,00 Kr. Les mer
3 224,00 Kr. 0,00 Kr. 3 224,00 Kr. Les mer
3 225,00 Kr. 0,00 Kr. 3 225,00 Kr. Les mer
3 225,00 Kr. 0,00 Kr. 3 245,00 Kr. Les mer

 

”Den beste Nespresso-maskinen du kan få tak i” – vurderer Expertreviews.co.uk om De’Longhi Lattissima Pro, og det støttes av svært gode vurderinger fra en rekke andre anerkjente testinstitusjoner. De’Longhi og Nespresso har slått seg sammen og produsert denne kritikerroste modellen. Den er av den litt dyrere typen, men kaffen følger prisnivået. Panelet på Expertreviews.com vurderer at De’Longhi Lattissima Pro ikke er langt unna en sammenligning med dedikerte innebygde espresso-maskiner.

 

Elegant design i de beste materialer
De’Longhi Lattissima Pro er designet med overflater i børstet aluminium og detaljer i forkrommet stål. Den er med andre ord ikke noe billig eller plastikkaktig med denne maskinen, som garantert passer inn i de mest stilfulle kjøkken, mener Expertreviews.co.uk. De lekre detaljene består også av LCD-display og sofistikert bruk av touch-knapper.

Det gjennomtenkte designet omfatter også perfekt designmessig integrasjon av melkebeholderen, som på en del kaffemaskiner virker som noe produsenten tenkte på til slutt. Den integrerte varmtvannskranen er skjult bak et skyvelokk på siden av maskinen og får også ros. Som kaffedrikker trenger du ikke denne så ofte, men får du besøk av en tedrikker, tar det ikke mange sekunder å servere en kopp te for gjesten.

Derfor er De’Longhi Lattissima Pro et bra valg
Selv om De’Longhi Lattissima Pro er relativ stor og laget i robuste materialer, veier den kun 3,5 kilo. Modellen er utstyrt med stor vanntank på 1,3 liter samt god plass til melk. Om du lager en kaffevariant med melk, minner maskinen deg automatisk om å sette melkebeholderen inn i kjøleskapet og utfører selv en helautomatisk rens av systemet slik at alle melkespor fjernes.

Nesten alt kan justeres, helt fra konsistensen på melkeskummet til kaffens crema – og hvis du foretrekker det, kan du styre maskinen manuelt gjennom hver fase. De’Longhi Lattissima Pro kan også gjøre alt selv automatisk. Velg kaffen du ønsker og kom tilbake et halvt minutt senere til ferdig kaffe, servert akkurat som den skal på 66 grader.

Fordeler med De’Longhi Lattissima Pro:

🔵  Blir sammenlignet med ”ekte” espressomaskiner
🔵  Gjennomført design i gode materialer
🔵  Mulighet for å tappe varmt vann
🔵  Stor vanntank på 1,3 liter
🔵  Automatiserte prosesser

I denne videoen ser du en liten presentasjon av Lattisima Pro: 

Her kan du se hvordan du kommer i gang med kaffemaskinen:


Nespresso Pixie

✅  Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅  Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅  Testvinner hos tyske Test.de
✅  Anbefalt hos Toptenreviews.com

Nespresso Pixie

Er du på utkikk etter en liten, smart og prisbillig kapselkaffemaskin, er Nespresso Pixie et godt alternativ. Modellen utmerker seg både med lavt energiforbruk og lav vekt, slik at den er lett å flytte på. Prisen er veldig rimelig, men du får likevel den kjente merkevarekvaliteten fra Nespresso.

Brukervennlig kaffemaskin med kort bryggetid
Den lille Nespresso Pixie bruker bare 1260 Watt, som er rundt halvparten av hva større kaffemaskiner bruker. Likevel er den rask til å brygge, og det danske forbrukerrådet Tænk har målt tidsforbruket på bryggingen av den første koppen til 48 sekunder, mens de etterfølgende koppene kun tar 16 sekunder. Kapselmaskinen kan gi deg espresso eller lungo med optimal temperatur på ca. 73 grader.

Nespresso Pixie får gode vurderinger i alle de testene vi har sett. Dette gjelder også hos det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, som begge framhever den ekstra gode brukervennligheten. Dette gjelder både manualen og daglig bruk, som får stor ros fra kontrollpanelet. Det er også enkel tilgang for påfylling av vann og å sette i nye kapsler.

Gode grunner til å kjøpe Nespresso Pixie
Hvis du bare trenger en kopp kaffe i ny og ne, er det mye å spare på å velge den rimelige kapselmaskinen Nespresso Pixie. Ekspertene vurdere at kaffen er aldeles utmerket, og klarer du deg uten melkeskummer får veldig mye kaffebrygger for pengene. Sikkerheten har de likevel ikke spart på, der er det automatisk stopp av vannstråle og valgfri autoslukk etter 9 eller 30 minutter.

Den kompakte størrelsen gjør Pixie til et soleklart valg dersom plassen er trang, enten på et lite kjøkken eller på kontoret. Med ledningslengde på 80 centimeter er du sikker på at det ikke blir rot med for mye kabel, og den lave vekten på 3,7 kilo med full vanntank gjør at apparatet er lett å flytte rundt.

Fordeler med Nespresso Pixie:

🔵  Attraktivt priset merkevare
🔵  Lavt strømforbruk på bare 1260 Watt
🔵  Kompakte dimensjoner
🔵  Kort bryggingstid på ned til 16 sekunder/kopp
🔵  Mobil modell med lav vekt på 3,7 kilo alt inkludert

Her kan du se en liten videopresentasjon av Nespresso Pixie:

I denne videoen ser du hvordan du kommer i gang med kaffemaskinen:

Gode råd ved kjøp av kapselmaskine

Generelt er det ganske stor sammenheng mellom pris og kvalitet når det kommer til kaffekapselmaskiner, noe vi også ser i denne kapselmaskintesten. Derfor er det ikke så mange billige modeller blant anbefalingene i denne artikkelen. Noen mener kanskje at resultatet på kaffen blir akkurat lik om man bruker de samme kapslene, men dette stemmer ikke helt.

Smak og konsistens kommer mest an på vanntemperatur, trykk og hastighet, og bare små variasjoner fra det optimale forholdet kan påvirke resultatet. Det er vanligvis bedre kontroll på disse elementene med de litt dyrere maskinene, og da blir resultatet gjerne også bedre. På en annen side er det fullt mulig å finne en utmerket modell til rimelig pris, og du finner også gode budsjettmodeller på denne listen. Dersom du vil lese mer om perfekte bryggeforhold og tips til valg av maskiner, har Norsk Kaffeinformasjon svært gode og informative sider om alt som er relatert til kaffe.

Det er stor variasjon i strømforbruket til de ulike modellene, som i praksis betyr lite fordi kaffemaskiner bare er i bruk en kort stund av gangen. Du bør heller fokusere på ting som størrelse på vanntank: Jo mindre den er, jo oftere må du fylle på. Dette er viktig, spesielt om dere er flere som bruker kaffemaskinen.

Mange av modellene kommer med melkeskummer, men vær oppmerksom på at skummingen sjelden er helautomatisk. Et par av de dyrere modellene har helautomatikk, og dette er verdt å vurdere dersom du ønsker kaffevarianter med melk. Du kan spare penger om melk ikke er en fast del av kaffebryggingen din, og da kan du med fordel gå etter en modell uten melkeskummer fordi prisforskjellen kan være stor.

Kapselkaffemaskinene har blitt populære fordi det er enkelt og behagelig å lage en rask kaffekopp. Slik som på alle andre områder kommer komforten med en pris, fordi kaffe er dyrere når den kommer i kapselform. Derfor må du regne med at selve maskinen er den minste delen av utgiftene i lengden; enda en grunn til ikke å velge en for billig maskin.

Hvis du velger en Nespresso-maskin, bør du se denne videoen:


Kapselmaskin Test – Disse kildene har vi brukt

Når vi har valgt ut de beste kapselkaffemaskinene til denne testen, har vi først og fremst basert valgene på offentlige, uavhengige tester både fra inn- og utland. Under har vi listet kildene vi har brukt, slik at du eventuelt kan fordype deg i hver test og anmeldelse. Vær oppmerksom på at en del av kildene krever betaling for å få full tilgang til innholdet.

Tænk.dk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet Tænk.dk er kjent for å være en troverdig og upartisk kilde til forbrukerrådgiving. Rådet har i mange år jobbet med forbrukerstoff, og i tillegg blir troverdigheten styrket av at de jobber i tett samarbeid med den danske Forbrukerstyrelse, som er forbrukernes vokter. De utfører testene på laboratorium slik at resultatene er svært nøyaktige.

Tænk.dk utfører mest tester og sammenligninger av produkter som de fleste bruker i hverdagen. Et godt eksempel er testen av 41 kapselmaskiner, som du kan lese via denne linken. Full tilgang krever abonnement, men det er også mulig å kjøpe tilgang til spesifikke tester for et lite beløp.

Da får du tilgang til omfattende og detaljert informasjon om hvert produkt, med individuelle vurderinger på en rekker testområder.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er et detaljert magasin fra Sverige som tar for seg store og små forbrukerprodukter i hverdagen. Råd & Rön har testet kapselmaskiner i en omfattende test hvor de sammenlignet 53 maskiner. Testen finner du her, men det krever abonnement for full tilgang. Til gjengjeld får du tilgang til et systematisk materiale der den samlede karakteren blir presentert i et interaktivt skjema med sorteringsmuligheter.

Det er også mulig å se nærmere på hver enkelt kapselmaskin og utforske vurderingene på hvert testområde.

Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er med 3,5 millioner lesere Sveriges største nettavis. I samarbeid med barista og kafferister Joanna Alm, testet avisen en rekke kapselkaffemaskiner. Er du abonnent, kan du lese artikkelen og testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Det engelske testmagasinet Which har – som navnet antyder – spesialisert seg i forbrukerrådgiving av produkter. Magasinet tester og vurderer alt fra biler til bleier, og bruker både profesjonelle eksperter med kjennskap til bransjen, testpaneler med ufaglærte personer og vanlige forbrukere i tillegg til laboratorietester. Dette magasinet har også utført en grundig test av blant annet Nespresso CitiZ & Milk. Full tilgang krever abonnement.

Vlt.se 🇸🇪
Den svenske avisen Vlt.se publiserte en test med 6 utvalgte kapselmaskiner i august 2016. Artikkelen og testen er gratis og enkel å forstå, da de testede produktene er presentert i et skjema med fordeler og ulemper.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske magasinet Testberichte.de har spesialisert seg i å samle forskjellige tester og brukeranmeldelser, analysere de og deretter komprimere resultatet i en samlet poengsum som kan sammenlignes mellom produkter selv om de ikke har blitt testet samme sted. Dette gir et bredere grunnlag for vurderingen da magasinet analyserer mange ulike produkter, også kapselmaskiner. Via disse linkene finner du deres vurdering av blant annet Nespresso CitiZ & Milk, Nespresso Prodigio&Milk og De’Longhi Lattissima Pro.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Det engelske magasinet Trustedreviews.com har spesialisert seg på tester og anmeldelser av elektroniske produkter. De moderne kapselkaffemaskinene er avanserte nok til å ha fanget oppmerksomheten til Trustedreviews.com, som er kjent for grundige og faglige artikler. Magasinet har blant annet testet og anmeldt Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&Milk og De’Longhi Lattissima Pro.

Testsieger.de 🇩🇪
TTestsieger.de er enda et eksempel på et tysk magasin med spesialisering i å samle og kryss-referere testmateriale med fokus på å sette en karakter som kan sammenlignes på tvers av produktene. Testsieger.de tar for seg mye elektronikk og husholdningsprodukter, og har gitt gode vurderinger til Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&Milk og Nespresso Gran Maestria.

Chip.de 🇩🇪
Det tyske magasinet Chip.de er kjent for korte og presise anmeldelser av elektronisk utstyr, der det samtidig blir gitt en god oversikt over fordeler og ulemper. Flere av de mer avanserte kapselmaskinene har også blitt testet, og du finner gode anbefalinger fra Chip.de på Nespresso Lattissima Touch og De’Longhi Lattissima Pro.

Altomdata.dk 🇩🇰
Det danske magasinet Altomdata.dk har eksistert i flere generasjoner. Magasinet utvikler artikler og anmeldelser blant annet av elektroniske produkter og software. Vi fant en interessant vurdering av Nespresso Lattissima Touch, som du kan se her.

Dinside.no 🇳🇴
Nettsiden Dinside.no er populær blant norske forbrukere. Den tar for seg aktuelt forbrukerstoff av alle typer, og har undersøkt de mest populære kapselmaskinene. Her er det blant annet ros og gode vurderinger til Nespresso Prodigio&Milk, som ble testet og analysert grundig i denne artikkelen.

Gastromand.dk 🇩🇰
Det litt nyere danske magasinet Gastromand.dk tar for seg emner relatert til matlaging og gastronomi, inkludert kaffemaskiner. Magasinet har blant annet publisert en svært grundig artikkel som har fokus på Nespresso Gran Maestria.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Det engelske magasinet Toptenreviews.com er enda et eksempel på et serviceorgan som hjelper forbrukerne med å manøvrere i et voksende marked med stadig flere produkter. Dette gjør de med anmeldelser og tester, og i november 2016 publiserte de en vurdering av Nespresso Pixie. Du kan lese hele anmeldelsen via denne linken.

Techlicious.com 🇺🇸
Som navnet hinter til, har magasinet Techlicious.com fokus på litt finere gadgets og andre tekniske produkter. I august 2016 publiserte magasinet en grundig artikkel der De’Longhi Lattissima Pro var inkludert. Du kan eventuelt selv lese den her.