Helautomatisk Espressomaskin Test 2019 – Se ekspertenes favoritter

0

Best i Test 2019: Denne artikkelen handler om tester av helautomatiske espressomaskiner. I artikkelen finner du en oversikt over de beste helautomatiske espressomaskinene på markedet, basert på en lang rekke eksterne testresultater.

Her er det derfor snakk om 16 forskjellige helautomatiske espressomaskiner som alle har blitt vurdert i offisielle tester fra ulike ekspertkilder. Vi har inkludert flere forskjellige merker for å gjøre utvalget mer nyansert. Det dreier seg om merkene DeLonghi, Philips, Melitta, Siemens og Sage.

I artikkelen har vi blant annet undersøkt tester fra følgende forbrukerinstanser: Det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, testmagasinene/testnettsidene Stiftung Warentest (Test.de), ETM Testmagazin, Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, kaffenettsidene Coffeeness.de og Coffeenation.co samt avisene Berlingske Tidende og Frankfurter Allgemeine.

Hvis man vil lese mer om testene og testkildene så finnes det en liste over de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne testen av helautomatiske espressomaskiner inneholder følgende:

🔸 Oversikt over 16 forskjellige helautomatiske espressomaskiner
🔸 Informasjon om hva en helautomatisk espressomaskin er
🔸 Guide til å forstå forskjellene på forskjellige typer espressomaskiner
🔸 Kunnskap om koffein
🔸 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt – samt linker til eventuell videre lesning

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


 DeLonghi Ecam 21.117.B

Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

DeLonghi Ecam 21.117.B Espressomaskin

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 290,00 Kr. 0,00 Kr. 3 290,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en god og robust helautomatisk espressomaskin som både er flott å se på og har mange funksjoner. DeLonghi Ecam 21.117.B vil også passe godt til den forbrukeren som vil ha en litt billigere modell.

DeLonghi Ecam 21.117.B har blitt testet av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön i en omfattende test av en lang rekke espressomaskiner. DeLonghi Ecam 21.117.B har blitt testet og vurdert ut ifra forskjellige parametere, og ettersom modellen klarer seg svært godt utnevner de svenske ekspertene DeLonghi Ecam 21.117.B til testvinner.

Nederst i artikkelen finner du en direktelink til Råd & Rön sin hjemmeside hvor du kan lese hele testen deres. Legg imidlertid merke til at det koster penger å lese denne testen.

Justerbar helautomatisk modell

DeLonghi Ecam 21.117.B er en helautomatisk espressomaskin – som betyr at modellen tar seg av de fleste arbeidsoppgavene selv. DeLonghi Ecam 21.117.B har nemlig innebygd melkeskummer og integrert kaffekvern, noe som gjør at man kan brygge mange forskjellige kaffetyper med denne modellen.

Man kan derfor lage kaffetyper med melk, som for eksempel cappuccino, latte og macchiato, men man kan også nyte en kopp mørk espresso. Her er det snakk om en helautomatisk espressomaskin som gir forbrukeren mange muligheter da man selv kan bestemme hvordan kaffen skal males i kvernen – her finnes det nemlig 13 justerbare innstillinger i tillegg til at man kan velge mellom 3 forskjellige bryggetemperaturer.

Cappuccino-melkesystem

Med kvernens 13 justerbare innstillinger kan man få både milde og sterkere aromaer, og man kan også velge hvor «lang» kaffen skal være. Man kan fritt velge mellom å bruke egne utplukkede bønner, men man kan også bruke ferdigmalt kaffe.

DeLonghi Ecam 21.117.B har en stor bønneholder på 250 gram og en vanntank på 1,8 liter. Denne helautomatiske espressomaskinen fra DeLonghi kan også lage melkeskum til kaffen via modellens cappuccino-system. Dette systemet kombinerer både damp, luft og melk – og sluttproduktet blir et melkeskum som er både fyldig og kremaktig.

Klarer selv rengjøringen

DeLonghi Ecam 21.117.B er utstyrt med et automatisk rengjøringsprogram som holder maskinen ren og rask. Dette er ekstra viktig når melk er involvert. For å kunne opprettholde effektiviteten har modellen også et avkalkningsprogram som avkalker maskinen selv.

DeLonghi Ecam 21.117.B gir også mulighet til å lage 2 kopper samtidig. Her er det snakk om en miljøvennlig espressomaskin med en energibesparende funksjon samt en AutoSlukk-funksjon. Både bønneholderen og vanntanken har indikatorer som viser når de holder på å gå tomme.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 21.117.B:
🔵 Testvinnende helautomatisk espressomaskin
🔵 Cappuccino-melkesystem for kremaktig melkeskum
🔵 Kaffekvern med 13 innstillinger
🔵 Prisvennlig modell i god størrelse
🔵 Med både automatisk rengjøringsprogram og avkalkningsprogram


 Philips HD8821/01

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

 PHILIPS HD8821-01 Helautomatisk Espressomaskin

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 477,00 Kr. 0,00 Kr. 3 477,00 Kr. Les mer
3 652,00 Kr. 0,00 Kr. 3 652,00 Kr. Les mer
3 652,00 Kr. 0,00 Kr. 3 652,00 Kr. Les mer
3 775,00 Kr. 0,00 Kr. 3 775,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en espressomaskin med både melkeskummer og kaffekvern. Det gjør at man kan føle seg som en barista i sitt eget hjem.

Det danske forbrukerrådet Tænk har foretatt en stor test av espressomaskiner hvor Philips HD8821/01 har blitt testet og vurdert på forskjellige parametere sammen med en rekke andre modeller. Maskinene har blitt vurdert på kaffekvalitet, brukervennlighet, rengjøring og design.

I testen viser Philips HD8821/01 at det her er snakk om en veldig bra espressomaskin. Det danske ekspertpanelet belønner modellens gode resultater med et flott stempel som testvinner.

Nederst i artikkelen finner du en direktelink til Tænk sin hjemmeside hvor du kan lese hele testen deres. Legg imidlertid merke til at det koster penger å lese testen.

Barista i eget kjøkken

Philips HD8821/01 vil også være et godt valg for den forbrukeren som vil ha café-aktig kaffe av høy kvalitet uten å selv måtte gjøre mye manuelt arbeid. Philips HD8821/01 er nemlig en helautomatisk espressomaskin som klarer det meste selv.

Modellen gir forbrukeren en ekte barista-følelse med mange valgmuligheter, og derfor er Philips HD8821/01 utstyrt med både melkeskummer og kaffekvern. Det betyr at man kan lage en mørk espresso eller kaffedrikk med melk, som for eksempel cappuccino eller macchiato, hvor melkeskummeren lager fløyelsmykt og kremaktig skum.

Hvis man er te-drikker kan man også benytte seg av modellens varmtvannsfunksjon.

Kaffekvern med mange innstillinger

Philips HD8821/01 har som sagt en kaffekvern. Den er keramisk og brukes til å kverne bønnene slik at man kan bruke akkurat den bønneblandingen man selv ønsker. Kaffekvernen har flere innstillinger som justerer malingsgraden på bønnene. Dette gir forbrukeren mulighet til å få frem forskjellige aromaer i kaffen, som defineres av hvor fint eller grovt bønnene er kvernet.

Som en smart ekstrafunksjon har Philips HD8821/01 en hukommelsesfunksjon slik at man kan stille inn graden hver gang, og raskt få akkurat den typen kaffe man ønsker.

Skylle- og avkalkningsprogram

Philips HD8821/01 hører til blant de romsligere modellene med en vanntank på 1,8 liter. Maskinen har også en bønneholder med en kapasitet på 250 gram bønner. Bønnene kvernes i den keramiske og justerbare kvernen.

Man styrer Philips HD8821/01 via kontrollpanelet øverst på maskinen. Her kan man velge mellom forskjellige typer kaffe. Panelet er intuitivt i bruk og veldig oversiktlig – og det skal kun få trykk til for å lage den kaffen man vil ha. Når det kommer til rengjøringen av Philips HD8821/01 så er modellen utstyrt med både automatisk skylleprogram og avkalkningsprogram, men ikke et automatisk rengjøringsprogram.

Derfor kan manuell rengjøring av modellen forekomme, men ettersom både bryggeenheten og vannbeholderen er avtakbare så er det enkelt å komme til når man skal rengjøre manuelt. 

Utvalgte fordeler ved Philips HD8821/01:
🔵 Testvinnende helautomatisk espressomaskin
🔵 Mulighet for å lage melkeskum som en ekte barista
🔵 God til både espresso, kaffedrikker med melk samt te via varmtvannsfunksjonen
🔵 Keramisk kaffekvern med forskjellige innstillinger
🔵 Skylle- og avkalkningsprogrammer


Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

 Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 544,00 Kr. 0,00 Kr. 3 544,00 Kr. Les mer
3 544,00 Kr. 0,00 Kr. 3 544,00 Kr. Les mer
3 544,00 Kr. 0,00 Kr. 3 544,00 Kr. Les mer
3 742,00 Kr. 0,00 Kr. 3 742,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en espressomaskin som tar liten plass og samtidig er enkel å bruke. 

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har blitt testet av 3 forskjellige ekspertpaneler. Dette inkluderer det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og den tyske kaffesiden Coffeeness.de.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk får skryt i alle de 3 testene og får veldig gode resultater. Her er det snakk om en kompakt, robust og slitesterk modell som er designet til å bli brukt i en travel hverdag.

Liten og plassbesparende modell

Den lille modellen Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk hører med sitt kompakte design til blant de mindre espressomaskinene på markedet. Derfor tar den liten plass og vil være fordelaktig dersom man har lite plass til rådighet på kjøkkenet. Det betyr at modellen heller ikke har så stor vannkapasitet da den kun kan romme 1,2 liter – i tillegg til at bønneholderen også har en mindre kapasitet på 125 gram bønner. Legg merke til at denne modellen ikke kan bruke forhåndsmalte bønner.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er til tross for sin lille størrelse fremdeles en helautomatisk espressomaskin som har både en innebygd melkeskummer og kaffekvern. Derfor kan man få en mørk espresso og kaffedrikker med melk ved bruk av Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk – hvor cremaen på espressoen blir myk og rund, og skummet blir lett og luftig.

Enkel å bruke ifølge ekspertene

Ekspertene fra Coffeeness.de skriver at Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk vil være ideell til et hjem hvor 2 personer vil benytte seg av maskinen. Ekspertene kommer med masse skryt til modellen, og det er spesielt det flotte utseendet og hvor enkelt det er å bruke maskinen som fremheves som de største fordelene.

Ekspertene forklarer at det her er snakk om en smart og liten modell som lager veldig god kaffe. De sier det er utrolig enkelt å finne ut av hvordan man skal bruke modellen da kontrollpanelet er minimalistisk og intuitivt å bruke.

Ekspertene har ikke mange ulemper å nevne ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, og avslutningsvis mener de at modellen er akkurat passe stor når det kommer til kapasiteten. De nevner også at vanntanken av og til kan lage litt problemer.

Auto Cappuccinatore-system

Valgene på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk foretas veldig enkelt da det her finnes et display med LED-symboler i tillegg til en skruknapp som brukes til å justere ønskene for kaffen.

Her kan man også justere kaffestyrken via 3 forskjellige innstillinger samt programmere modellen i forhold til hardheten på vannet. Skruknappen brukes også med funksjonen Auto Cappuccinatore som er et helt forberedelsessystem som forbereder varm melk, varmt vann og skummer melken.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har også en smart koppvarmer som holder kaffen varm lengre – i tillegg til et automatisk rengjøringsprogram som selv sørger for å holde modellen ren og rask.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk:
🔵 Liten og kompakt helautomatisk espressomaskin
🔵 Fordelaktig i et mindre hjem med 2 personer
🔵 Roses for god brukervennlighet
🔵 Mulighet for flere individuelle valg
🔵 Auto Cappuccinatore-system gir godt melkeskum


 Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de
Anbefalt av den tyske avisen Frankfurter Allgemeine

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 559,00 Kr. 0,00 Kr. 4 559,00 Kr. Les mer
4 949,00 Kr. 0,00 Kr. 4 949,00 Kr. Les mer
4 949,00 Kr. 0,00 Kr. 4 949,00 Kr. Les mer
4 952,00 Kr. 0,00 Kr. 4 952,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som ikke har så mye plass på kjøkkenet, men som likevel vil ha en helautomatisk espressomaskin. Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er liten og kompakt, men har likevel mange funksjoner og muligheter til å brygge god kaffe.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har blitt testet av 2 forskjellige tyske ekspertpaneler. Her er det snakk om henholdsvis kaffesiden Coffeeness.de og avisen Frankfurter Allgemeine. De har testet modellen på flere parametere og deretter gitt en samlet bedømmelse.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) får masse skryt av de tyske ekspertene som er veldig begeistret over modellen. De anser den for å være en veldig god espressomaskin som både kan kverne bønner selv, produsere en fyldig espresso og skumme melk til kaffetyper som cappuccino, latte og macchiato.

Kompakt og helautomatisk modell

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er liten og kompakt, men er fremdeles en helautomatisk espressomaskin som tar seg av de fleste arbeidsoppgavene slik at brukeren ikke selv trenger å gjøre noe særlig manuelt arbeid. Ekspertene forklarer at Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) skiller seg ut på flere forskjellige områder.

Først legger de merke til det lille og kompakte designet som gjør at det her er snakk om en modell som tar liten plass – derfor vil den være et opplagt valg for brukeren med et mindre kjøkken.

Briljerer på melkeskum ifølge ekspertene

Ekspertene roser Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) for mer enn bare det smarte designet. I sin anmeldelse av modellen legger de også stor vekt på at modellen brygger veldig god kaffe – spesielt når det kommer til melkeskummet. Det er her Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) virkelig briljerer.

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har nemlig en innebygd melkeskummer og et melkesystem som ikke trenger en melkebeholder. Melkesystemet produserer virkelig godt og kremaktig skum som gjør kaffetypene med melk veldig gode.

Kaffen blir også velsmakende grunnet modellens innovative varmesystem kalt SensoFlow, som sørger for at oppvarmingen foregår veldig raskt og at temperaturen holder seg konstant. Her er det snakk om en rask espressomaskin med kort bryggetid.

Enkel i bruk

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) hører til blant de brukervennlige espressomaskinene og dette er noe ekspertene legger merke til. De mener modellen både er enkel i bruk og lett å betjene. Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) er utstyrt med en One Touch-funksjon som står for den enkle bryggeprosessen. Her kan man brygge kaffen sin med kun ett trykk – både espresso og andre kaffetyper med melk. Man kan lage kaffen akkurat slik man vil ha den da Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW) har en integrert kaffekvern med justerbar malingsgrad. Malingsgraden har stor betydning for smaken på kaffen.

Som en ekstra bonus har denne modellen både et automatisk rengjøringsprogram samt et avkalkningsprogram som sørger for at modellen alltid holdes ren og fri for kalk – noe som er med på å holde effektiviteten oppe.

Ekspertene trekker for det meste kun frem fordeler i sin vurdering av Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW), men fremhever også et par ulemper: Modellen er ikke så stillegående som de skulle ønske og de mener også at vanntanken på 1,4 liter er litt for liten.

Utvalgte fordeler ved Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW):
🔵 Liten og helautomatisk modell – ideell til et lite kjøkken
🔵 Brygger god kaffe med godt melkeskum
🔵 Rask oppvarming og stabil temperatur med SensoFlow
🔵 Brukervennlig modell med One Touch
🔵 Inkludert melkeskummer og kaffekvern


 Melitta Caffeo Passione One Touch

God anmeldelse hos tyske Haus Garten Test
God anmeldelse hos det tyske testmagasinet ETM Testmagazin
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

 Melitta Caffeo Passione One Touch

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 871,00 Kr. 0,00 Kr. 5 871,00 Kr. Les mer
5 990,00 Kr. 0,00 Kr. 5 990,00 Kr. Les mer
6 999,00 Kr. 0,00 Kr. 6 999,00 Kr. Les mer
6 999,00 Kr. 0,00 Kr. 6 999,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en helautomatisk espressomaskin som ikke koster masse penger og ikke har så mye plass på kjøkkenet.

Melitta Caffeo Passione One Touch er kompakt i designet og tar derfor liten plass, samtidig som at den kan brygge individuelle kaffetyper på en enkel måte.

3 forskjellige ekspertkilder har testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch. Her er det snakk om 2 tyske og 1 svensk panel. Alle panelene gir modellen en flott anmeldelse da det her er snakk om en espressomaskin som generelt sett er utrolig velfungerende.

Ekspertpanelene inkluderer den tyske hus-og-hage-siden Haus Garten Test, det tyske testmagasinet ETM Testmagazin og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Alle ekspertene har vurdert Melitta Caffeo Passione One Touch ut ifra forskjellige parametere.

Liten og prisvennlig modell

Melitta Caffeo Passione One Touch tar ikke stor plass sammenlignet med andre helautomatiske espressomaskiner på markedet. Derfor er modellen plassbesparende og ideell til et mindre kjøkken. Den lille størrelsen gjør også at Melitta Caffeo Passione One Touch bare har en liten vanntank med en kapasitet på 1,2 liter vann (som er avtakbar) pluss en mindre bønneholder med en kapasitet på 125 gram.

Her er det snakk om en mindre og billigere modell, men det er ikke blitt spart på hverken funksjoner eller kvalitet, for Melitta Caffeo Passione One Touch kommer med både moderne teknologi, melkeskummer og mulighet for å kverne kaffebønner selv.

Melitta Best Aroma System

Med Melitta Caffeo Passione One Touch har det fra produsentens side blitt lagt stor vekt på at bønnene i beholderen skal beskyttes best mulig for å opprettholde smak og aroma. Derfor er Melitta Caffeo Passione One Touch utstyrt med Melitta Best Aroma System som sørger for å beskytte bønnene ekstra godt. Kaffebønnene beskyttes enda bedre fordi Melitta Caffeo Passione One Touch har en bønne-til-kopp-funksjon. Den fungerer ved å kun kverne de bønnene som skal brukes til den valgte koppen. Resten etterlates forseglet.

Velg selv kaffetype med One Touch

Melitta Caffeo Passione One Touch kan brygge mange forskjellige typer kaffe. Dette inkluderer både mørk espresso og kaffetyper med melk. Derfor har modellen en melkeskummer som gir forbrukeren mange forskjellige muligheter i tillegg til espresso – som for eksempel latte macchiato, cafe creme, cappuccino, ristretto og lungo.

Når man skal velge kaffen man vil lage så foregår dette veldig enkelt. Alt som trengs er ett trykk på One Touch-fargedisplayet. Her kan man også velge mellom forskjellige forhåndsinnstilte kaffespesialiteter. Det finnes 3 innstillinger for koppstørrelse: Liten, medium og stor.

Melitta Caffeo Passione One Touch er også utstyrt med moderne teknologi da det er mulig å laste ned en tilhørende app til telefonen. Denne appen kan gi forbrukeren flere tips til å brygge bedre kaffe. Modellen er også utstyrt med en automatisk rengjørings- og avkalkningsfunksjon.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Passione One Touch:
🔵 Kompakt design som gjør modellen ideell til et lite kjøkken
🔵 Melitta Best Aroma System bevarer og beskytter bønnene
🔵 Helautomatisk modell som både kan kverne bønner og har melkeskummer
🔵 Mange forskjellige typer kaffe – kan brygges med One Touch
🔵 Tilhørende app og automatisk rengjøringsprogram


 DeLonghi Ecam 510.55 M

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

 DeLonghi Ecam 510.55 M

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
7 900,00 Kr. 0,00 Kr. 7 900,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en helautomatisk espressomaskin med veldig lite manuelt arbeid – og til deg som vil ha en modell med mange funksjoner.

Det danske forbrukerrådet Tænk har foretatt en omfattende test av espressomaskiner fra ulike merker. Modellene har blitt testet på forskjellige parametere for å finne ut hvem som presterer best. DeLonghi Ecam 510.55 M har blitt inkludert i denne testen, og ekspertene er så begeistret at de kårer den til testvinner.

Veldig lite manuelt arbeid

DeLonghi Ecam 510.55 M er en helautomatisk espressomaskin, hvilket betyr at det er minimalt med manuelt arbeid som må gjøres for å få en god kopp kaffe. Det eneste som kreves er at man selv fyller på bønner og vann.

Denne espressomaskinen er en stor modell med stor vannkapasitet – vanntanken kan nemlig romme hele 2 liter vann. Bønneholderen er også stor og kan romme hele 250 gram bønner. Legg imidlertid merke til at denne modellen ikke er kompatibel med forhåndsmalte bønner.

Med og uten melk

DeLonghi Ecam 510.55 M er en veldig allsidig espressomaskin som både kommer med melkeskummer og kaffekvern. Modellen har en bønne-til-kopp-funksjon som betyr at den kun kverner så mye bønner den trenger til hver kopp. Dermed forblir de resterende bønnene i beholderen hele, samtidig som aromaen deres beskyttes.

DeLonghi Ecam 510.55 M styres via et enkelt og lett tilgjengelig touch-display hvor man kan velge sin foretrukne type kaffe. Man kan velge en mørk espresso eller en kaffedrikk med melk ettersom modellen også har en melkeskummer.

Melkeskummeren kan med fordel brukes til for eksempel cappuccino, latte eller macchiato.

Latte-crema system

DeLonghi Ecam 510.55 M er laget til å produsere optimalt melkeskum. På displayet finnes en meny som gir brukeren mange valg og tilvalg. Her får man blant annet mulighet til å brygge akkurat den kaffekoppen man vil ha ved å justere kaffe- og vannmengde. Det finnes også en hukommelsesfunksjon som lagrer de valgte innstillingene slik at man raskt kan finne de frem igjen. Hvis man vil ha en kaffe med melk er det også her man finner Latte-crema-systemet. Dette systemet er designet til å gi den mest optimale blandingen av melk og kaffe, som gir mykt og kremaktig melkeskum med riktig temperatur.

Rengjøringen foretas også med få valg på DeLonghi Ecam 510.55 M. Denne modellen har et automatisk rengjøringsprogram som holder hygienen på topp – pluss et avkalkningsprogram som sørger for lengre levetid for maskinen samt bedre effektivitet.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 510.55 M:
🔵 Stor og romslig helautomatisk modell som klarer det meste selv
🔵 Beskytter bønnene med bønne-til-kopp-funksjon
🔵 Styres via brukervennlig touch-display
🔵 Minnefunksjon
🔵 Vellaget melkeskum med Latte-crema-systemet


 Melitta Caffeo CI

Testvinner hos den svenske avisen Aftonbladet.se
4 av 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
Anbefalt hos kaffesiden Coffeenation.co
Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos det tyske testmagasinet Stiftung Warentest
4,5 av 5 stjerner hos den tyske kaffe-nettsiden Coffeeness.de

 Melitta Caffeo CI

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 700,00 Kr. 0,00 Kr. 5 700,00 Kr. Les mer
5 847,00 Kr. 0,00 Kr. 5 847,00 Kr. Les mer
5 975,00 Kr. 0,00 Kr. 5 975,00 Kr. Les mer
5 975,00 Kr. 0,00 Kr. 5 975,00 Kr. Les mer
5 975,00 Kr. 0,00 Kr. 5 975,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til den som vil ha en espressomaskin hvor man kan foreta veldig mange personlige valg og lage nøyaktig den kaffekoppen man ønsker.

Melitta Caffeo CI har blitt testet av hele 6 forskjellig ekspertpaneler. Disse inkluderer den svenske avisen Aftonbladet.se, teknologisiden Techradar.com, kaffesidene Coffeenation.co og Coffeeness.de samt det danske forbrukerrådet Tænk og testmagasinet Stiftung Warentest.

Alle de 6 kildene har testet Melitta Caffeo CI på flere parametere og kommet frem til den konklusjonen at det her er snakk om en ytterst velfungerende espressomaskin.

Få en individuell kaffeopplevelse

Melitta Caffeo CI er skapt til å imøtekomme alle de forskjellige preferansene forbrukerne kan ha når det kommer til kaffe. Melitta Caffeo CI er en helautomatisk espressomaskin med funksjonen My Coffee. Denne funksjonen gjør at man kan opprette opptil 4 individuelle brukerprofiler.

Under disse profilene kan man blant annet justere kaffestyrke, temperatur, melk, kaffemengde, vannmengde, og melkeskum. Når man lagrer disse valgene under ens egen profil husker modellen dem. Når man velger profilen kommer også de individuelle valgene frem.

God beskyttelse av bønnene

Melitta Caffeo CI er laget til å ta ekstra godt vare på kaffebønnene med bønne-til-kopp-funksjonen. Da kvernes kun de bønnene som skal brukes til den valgte bryggingen mens de resterende bønnene i beholderen forblir forseglet og hele. Dette bevarer både aroma og smak. Dette er en funksjon som ekspertene har lagt godt merke til og er imponerte over. Etter å ha testet modellen forklarer de at det her er snakk om en utrolig velsmakende kaffe som også tilbyr forbrukeren mange forskjellige valg.

Ettersom modellen både kverner bønnene selv, og har en melkeskummer, kan man lage en espresso eller kaffe med melk og melkeskum. Også kvaliteten på melkeskummet roses av ekspertene. Ifølge ekspertene er den største fordelen ved Melitta Caffeo CI kvaliteten på kaffen den lager.

Enkel i bruk

De forskjellige testpanelene er også imponerte over hvor enkel Melitta Caffeo CI er i bruk – her kan man raskt lage sin fortrukne kopp kaffe uten mye om og men.

I de ulike testene får modellen skryt for å være miljøvennlig da den har en energibesparende funksjon. Enkel rengjøring er også en nøkkelfunksjon på Melitta Caffeo CI da modellen skyller igjennom melkesystemet hver gang det brukes, slik at det ikke dannes bakterievekst.

Ekspertene avslutter sin vurdering av Melitta Caffeo CI med at det ikke er mange ulemper å finne ved modellen. Den er imidlertid litt dyr og vinner ikke på utseendet da designet er ganske stort og klumpete.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo CI:
🔵My Coffee-funksjon med opptil 4 individuelle brukerprofiler
🔵 Mange valg for en personlig kaffe – kan justere både vann, temperatur, kaffe og melk
🔵 Bønne-til-kopp sørger for bedre beskyttelse av bønnene
🔵 Enkel i bruk og miljøvennlig
🔵 Grundig rengjøring av melkesystemet


 DeLonghi Ecam 44.660.B

Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
4 av 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

 DeLonghi Ecam 44.660.B

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
6 518,00 Kr. 0,00 Kr. 6 518,00 Kr. Les mer
6 518,00 Kr. 0,00 Kr. 6 518,00 Kr. Les mer
6 789,00 Kr. 0,00 Kr. 6 789,00 Kr. Les mer
9 495,00 Kr. 0,00 Kr. 9 495,00 Kr. Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil ha en helautomatisk espressomaskin som leverer veldig godt melkeskum – og til deg som vil ha en romslig modell med mange gode funksjoner og valg.

Både den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og den internasjonale testsiden Trustedreviews.com har testet og vurdert modellen DeLonghi Ecam 44.660.B på parametere som brukervennlighet, design og kaffekvalitet. DeLonghi Ecam 44.660.B klarer seg veldig bra i begge testene – Råd & Rön utnevner til og med modellen til testvinner.

Laget for å kunne klare det meste selv

DeLonghi Ecam 44.660.B er designet til å kunne brygge akkurat den kaffekoppen forbrukeren måtte ønske – uten vansker.

Modellen er nemlig helautomatisk og kommer med både innebygd kaffekvern og melkeskummer. Derfor tar modellen seg av de fleste arbeidsoppgavene selv – uten at man trenger å gjøre særlig mye manuelt arbeid. Her er det snakk om en modell med en stor vanntank på hele 2 liter. Bønneholderen er også svært romslig da den kan inneholde hele 400 gram bønner. Med denne modellen kan man bruke både hele bønner og forhåndsmalte bønner.

God kvalitet og enkel i bruk

DeLonghi Ecam 44.660.B roses av ekspertene for å være en veldig god og robust espressomaskin som brygger god kaffe. Ifølge ekspertene produserer modellens melkeskummer et mektig, tykt og fløyelsmykt melkeskum. Dette skummet brukes til å lage en perfekt latte, cappuccino eller macchiato – man kan også bare nyte en kopp mørk espresso hvis man ønsker det.

Ekspertene fremhever også at denne modellen er utrolig enkel i bruk og veldig brukervennlig. Det finnes også en oversiktlig touch-skjerm øverst på modellen som guider forbrukeren til å forstå de forskjellige valgmulighetene og velge riktig.

Mange valgmuligheter

Displayet på DeLonghi Ecam 44.660.B tilbyr mange forskjellige valgmuligheter slik at man kan lage en personlig kaffe. Derfor kan man blant annet velge mellom ulike kaffestyrker som enten gjør den ferdige kaffen intens eller mild. Man kan også programmere modellen ut ifra hardheten på vannet slik at alle miljøer kan gi den samme gode smaken.

Utover dette kan modellen brygge 2 kopper samtidig. Det firkantede designet gjør også at den er enkel å plassere på kjøkkenbenken. Man kan stille inn modellen på hele 16 forskjellige språk, og den har også funksjonen AutoSlukk. Som en siste bonus får modellen skryt for å være veldig stillegående – noe som gjør den ideell til morgenkaffen.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Ecam 44.660.B:
🔵 
Stor og romslig modell
🔵 Robust modell som er god til melkeskum
🔵 Brukervennlig espressomaskin med touch-skjerm
🔵 Mange valgmuligheter for personlig kaffe
🔵 Stillegående modell


Melitta Caffeo Barista

Toppscorer hos den danske avisen Berlingske Tidende
Toppscorer hos testsiden Trustedreviews.com
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
5 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Expertreviews.co.uk
God anmeldelse hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Helautomatisk Espressomaskin

 

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

 

Denne espressomaskinen passer til deg som vil oppleve en ekte barista-følelse hjemme og ønsker seg en espressomaskin som tilbyr mange valg for tilpassing av kaffen.

Melitta Caffeo Barista har blitt testet av 5 forskjellig ekspertpaneler. Dette inkluderer forbrukerinstansene Tænk og Råd & Rön, avisen Berlingske Tidende, testsidene Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt britiske Good Housekeeping Institute.

Alle ekspertpanelene er veldig imponerte over Melitta Caffeo Barista som får toppkarakterer fra alle panelene.

Barista i eget hjem

Melitta Caffeo Barista er designet til å få forbrukeren til å føle seg som en barista i sitt eget hjem. Derfor er modellen helautomatisk med mange forskjellige funksjoner slik at man kan lage kaffe av samme kvalitet som den man får på café.

Ekspertene er enige om at det her er snakk om en god og solid modell, og de forklarer at kaffen som Melitta Caffeo Barista produserer har en utmerket smaksbalanse. Designet får ikke like mye skryt av ekspertene, men de mener likevel at modellen er enkel å bruke når man får satt seg inn i systemene – displayet har nemlig touch og tydelige tegninger som gjør det enkelt å velge den kaffen man ønsker.

Det finnes mange forskjellige valg på modellen. Som forbruker får du her mange muligheter for å tilpasse kaffen etter egne preferanser.

Beskytter bønnene

På Melitta Caffeo Barista har det vært stort fokus på kaffebønnene og beskyttelsen av dem. Derfor har modellen Aromasafe-forsegling som beskytter aromastoffene i bønnene.

Bønne-til-kopp funksjonen gjør også at modellen kun tar de bønnene som skal brukes til den valgte koppen. Da ligger de resterende bønnene beskyttet og forseglet.

For å få frem den optimale smaken i kaffen har Melitta Caffeo Barista funksjonen Automatic Bean Select som gjør at modellen selv velger mellom 2 forskjellige bønnesorter – avhengig av hvilken type kaffe man har valgt.

Enkelt å velge med One Touch

Melitta Caffeo Barista er som sagt enkel å bruke når man først har lært seg systemet, og med ett trykk via One Touch-funksjonen får man raskt brygget sin valgte kaffe. Det finnes mange valgmuligheter på Melitta Caffeo Barista ettersom modellen både kommer med en integrert kaffekvern og melkeskummer hvor man kan foreta flere individuelle valg. Ekspertene kommenterer imidlertid at det ikke kommer så mye melkeskum i kaffen.

Som en smart bonus-funksjon har Melitta Caffeo Barista også My Coffee Memory som er en minnefunksjon som blant annet kan huske valgt bryggetemperatur, kaffestyrke, mengde kaffe/melk og melkeskum. Da slipper man å måtte taste det inn på nytt hver gang man lager kaffe. My Coffee Memory tilbyr opptil 4 individuelle profiler.

Rengjøringen på Melitta Caffeo Barista foregår automatisk og modellen indikerer selv når det er tid for rengjøring eller avkalkning. Deretter trenger man bare starte programmet.

Ekspertene avslutter sin vurdering av Melitta Caffeo Barista med å konkludere med at modellen ikke skal kjøpes for utseendets skyld da den er litt klumpete, men at man skal kjøpe den for kaffekvalitetens skyld da den er veldig høy.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Barista:
🔵 
Gir en stor følelse av å være barista
🔵 Mange forskjellige valgmuligheter for å individualisere kaffen
🔵 God beskyttelse av bønner med Aromasafe-forsegling
🔵 One Touch-modell som med ett trykk brygger kaffen
🔵 My Coffee Memory-funksjon husker de valgte innstillingene


Hva er en helautomatisk espressomaskin?

Basert på kunnskap fra den danske kaffesiden Rigtigkaffe.dk samt kaffebloggen Kaffe-blog.dk vil vi videre i artikkelen guide deg slik at du bedre forstår hva en helautomatisk espressomaskin er. Som forbruker har man kanskje hørt uttrykkene «helautomatisk espressomaskin», «automatisk espressomaskin» og «halvautomatisk espressomaskin». Her forklarer vi forskjellene på de ulike typene.

Helautomatisk espressomaskinHva er en Helautomatisk Espressomaskin

En helautomatisk espressomaskin vil være et ypperlig valg for den forbrukeren som vil ha en espressomaskin som tar seg av de aller fleste arbeidsoppgavene selv – og helst ikke vil gjøre noe særlig manuelt arbeid.

Når det kommer til brygging fungerer en helautomatisk espressomaskin slik at den har en innebygd kaffekvern og en melkeskummer – noen modeller har også et helt melkesystem. Det betyr at man både kan lage en mørk espresso og kaffetyper med melk – som for eksempel cappuccino, latte, macchiato og så videre. Ofte har de helautomatiske modellene en slange til melk som plasseres rett i en melkekartong eller -beholder. Enkelte modeller kommer også med en melkekaraffel. Her varmes melken opp før den skummes og sendes ned i koppen sammen med kaffen. Noen modeller har kun 1 valg for melkeskum, mens man på andre modeller også kan justere tykkelsen på skummet.

Med få trykk på maskinens display kan man lage sin valgte kaffedrikk med melk, og det vil som regel også være mange valgmuligheter og innstillinger.

Ettersom en helautomatisk espressomaskin har et automatisk melkesystem vil det være mange muligheter for kaffedrikker med melk. En vanlig automatisk espressomaskin kan som oftest bare lage kaffe og espresso. Kaffekvernen byr også på flere justeringer og muligheter, for med en helautomatisk espressomaskin vil man ofte få en medfølgende kvern som kan justere malingsgraden på bønnene. Dette fremhever ulike smaksnyanser i den ferdige kaffen.

Til slutt vil en helautomatisk espressomaskin ofte ha en automatisk rengjøringsfunksjon som varsler når det er tid for rengjøring, påfyll og filterskift med mer. I tillegg har de helautomatiske modellene ofte flere rengjøringssystemer samt en avkalkningsfunksjon.

Noen helautomatiske espressomaskiner har også en manuell funksjon man kan slå på hvis man vil gjøre mer av bryggeprosessen manuelt, men det er mange modeller som ikke tilbyr dette.

Ettersom de helautomatiske espressomaskinene kan utføre så mange oppgaver koster de også en del mer enn andre modeller. Mange av de avanserte modellene kan godt komme opp i over 15.000 kroner.

Automatisk espressomaskin

En automatisk espressomaskin er et fordelaktig valg for den forbrukeren som vil ha en espressomaskin som kan brygge kaffe og espresso. Denne typen modell er ideell til den forbrukeren som vil brygge en enkel kaffe uten å måtte stå for så mye av arbeidet selv.

En automatisk espressomaskin kommer med en kaffekvern og ofte en melkeskummer, men det vil ikke være mulig å brygge like mange forskjellige kaffedrikker med melk som man kan med en helautomatisk variant – og heller ikke med få trykk på displayet. Det er dette som er den vesentlige forskjellen på de to variantene.

Kaffekvernen maler bønnene slik at kaffen alltid serveres fersk, og prosessen startes ved å sende de valgte bønnene ned i bryggeenheten. Her gjennomgår kaffen en automatisk tampingsprosess hvor vannet renner igjennom kaffen. Deretter kommer espressoen ut som kaffe. Man kan ofte velge hvor sterk man vil ha kaffen.

De automatiske espressomaskinene kommer med et display hvor man velger den kaffen man vil ha. De fleste automatiske espressomaskinene har også et automatisk rengjøringsprogram man bare trenger å sette i gang. Deretter tar maskinen seg selv av rengjøringen.

En automatisk espressomaskin vil som regel passe best til den forbrukeren som ikke vil gjøre mye manuelt arbeid, men som foretrekker espresso som kaffedrikk. Dessuten er den mye billigere enn en helautomatisk espressomaskin.

Helautomatisk EspressomaskinHalvautomatisk espressomaskin

En halvautomatisk espressomaskin er fordelaktig til den forbrukeren som vil gjøre det meste av bryggeprosessen selv og lage en opplevelse ut av det å brygge kaffe. Her er det manuelle arbeidet i fokus, og denne modellen kommer som regel uten kaffekvern og melkeskummer. Noen kaller derfor en halvautomatisk espressomaskin for en manuell espressomaskin.

Her må man selv male kaffebønnene og helle de i filteret. Dette gjøres ved å presse kaffen med en «tamper». Når det er gjort kan man sette filteret i maskinen og skru på vannet – deretter renner espressoen ned i koppen.

Tampingsprosessen er et veldig viktig ledd i kaffebryggingen på en halvautomatisk modell, og har stor betydning for det endelige resultatet. Det er nemlig her man sørger for at vannet får riktig tid til å trekke gjennom kaffen. For lang tid gir en bitter kaffe, og for kort tid gir en tynn kaffe.

Det kan høres litt vanskelig ut å gå til anskaffelse av en halvautomatisk espressomaskin, men det kan også gi en utrolig smaksrik kaffe med optimal crema og aroma som er tilpasset individuelle ønsker.

Man bør være oppmerksom på at det kreves en del ekstrautstyr hvis bryggingen på en halvautomatisk espressomaskin skal bli veldig god. Her er det blant annet snakk om en espressokvern, melkeskummer (til kaffedrikker med melk) og en tamper.

En halvautomatisk espressomaskin har også den fordelen at den ikke på langt nær er like dyr som de helautomatiske modellene. Man kan få en halvautomatisk espressomaskin til et par tusen kroner.

I korte trekk: Hvilken modell skal jeg velge?

Kort sagt forklarer den danske bloggen Kaffe-blog.dk at man bør velge en helautomatisk espressomaskin hvis man ikke vil stå for mye av det manuelle arbeidet selv – og hvis man vil kunne lage mange forskjellige kaffedrikker med melk med kun få trykk på displayet.

Man bør velge en automatisk espressomaskin hvis man vil ha et billigere alternativ til den helautomatiske varianten og ikke har behov for å drikke så mange forskjellige kaffedrikker med melk. Denne varianten er spesielt god til espresso-drikkeren.

Hvis man er kaffe-entusiast og foretrekker å brygge kaffen manuelt bør man velge en halvautomatisk modell som gir forbrukeren store muligheter til å påvirke bryggeprosessen.


Informasjon om kaffens virkning på kroppen

Slik påvirker koffeinen i kaffen kroppen dinEspressomaskin test

Mange inntar morgenkaffen i håp om å våkne og føle seg mer klar for dagens arbeid, eller kanskje til en sen kveld når man trenger å holde seg våken og klar i hodet når man fremdeles har jobb å gjøre. Det er koffeinen i kaffen som gir den oppkvikkende effekten, og nedenfor forklarer vi hvordan koffein faktisk virker på kroppen basert på en artikkel fra Dr.dk.

Samme effekt som amfetamin

Grovt sett har koffein mange av de samme egenskapene som det farlige stoffet amfetamin. Begge stoffene stimulerer og har en oppkvikkende virkning på kroppen. Dette er selvfølgelig en voldsom sammenligning, for kaffe inneholder ikke de samme skadelige stoffene som amfetamin.

Det oppkvikkende stoffet i koffeinen gjør derfor at morgenkaffen får kroppen til å føles friskere og mer aktiv – og at man ikke sovner så lett en sen kveld.

Dette kan imidlertid også være en ulempe. Mange mennesker bør la være å drikke kaffe etter middagen da koffeinen kan holde kroppen våken i mange timer. I tillegg til søvnløshet finnes det også andre negative bivirkninger ved å innta koffein. Koffein forårsaker nemlig økt blodtrykk.

Det er imidlertid ikke bare i kaffe man finner koffein. Kaffe er en av hovedkildene til koffein, men man kan også få koffein fra energidrikker som for eksempel Red Bull.

Slik virker koffeinen i kroppen

Når man inntar koffein i for eksempel kaffe, absorberes koffeinen i blodomløpet. Deretter fordeles det ut i hele kroppen. Man våkner ikke umiddelbart av kaffen, for det tar ca. en halv time etter inntak før man merker den største effekten. Effekten minskes over tid, og etter 3-7 timer halveres mengden. Derfor er det også tydelig at inntak av kaffe sent på dagen kan føre til søvnløshet da det tar lang tid før koffeinen er ute av kroppen igjen.

Man kan ikke drikke for mye kaffe

Av og til hører man skrekkhistorier om at folk har dødd av å drikke for mye kaffe. Dette stemmer ikke helt da ekspertene fastslår at det ikke er farlig å drikke for mye kaffe. De forklarer at man ikke skal være redd for en «overdose» selv om man drikker mange kopper om dagen. Ifølge flere undersøkelser er det bevist at det kan være svært gunstig og sunt å drikke et par kaffekopper om dagen.

Ekspertene forklarer at koffein ikke vil kunne ha en giftig effekt på kroppen til en voksen person – så lenge koffeinmengden er under 400 milligram om dagen. For at kaffeinntaket skal gi et dødelig resultat vurderer ekspertene at man må innta ca. 80-100 kopper om dagen – og disse koppene skal i så fall drikkes rett etter hverandre.

Helsedirektoratet har imidlertid andre retningslinjer og anbefalinger hvis man er barn eller gravid – les mer på helsedirektoratets hjemmeside.


Helautomatisk Espressomaskin Test – Brukte kilder og linker

gif Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er en av de mest leste avisene i Sverige. Avisen skriver om både nyheter og underholdning. Aftonbladet.se utgis hver dag og arbeider med forbrukerrelaterte emner. I dette tilfellet har avisen testet modellen Melitta Caffeo CI. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. 


Berlingske Tidende 🇩🇰
Berlingske Tidende er den eldste avisen i Danmark. Avisen er fra 1749 og utgis hver dag. Berlingske Tidende skriver artikler om inn- og utland, business, sport, kultur og debatt med mer. Avisen har også et stort online-univers med blant annet fokus på forbrukerliv og livsstil. Her er det snakk om en test av 5 forskjellige espressomaskiner. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Coffeenation.co 🇬🇧
Coffeenation.co er en kaffe-nettside som blant annet tester kaffemaskiner, espressomaskiner og tilbehør til kaffebrygging. Her har Coffeenation.co testet 2 espressomaskiner. Ønsker du å lese mer om testen av Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) kan du klikke på denne linken.


Coffeeness.de 🇩🇪
Coffeeness.de er en tysk nettside som jobber med kaffe. Nettsiden kaller seg selv for en kaffeblogg og skriver om alle aspekter ved kaffe – inkludert espressomaskiner og kaffemaskiner. Her har Coffeeness.de testet 4 forskjellige modeller. Klikk på denne linken for å lese mer om testen av Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk.

Ønsker du å lese mer om testen av Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW kan du klikke på denne linken.

Ønsker du å lese mer om testen av Melitta Caffeo CI kan du klikke på denne linken.

Ønsker du å lese mer om testen av Philips Saeco Incanto HD8914/01 kan du klikke på denne linken.


ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagazin er et tysk magasin som tester et stort utvalg forbrukerprodukter til hjemmet, teknologi og fritid. Her har ETM testet espressomaskinen Melitta Caffeo Passione One Touch. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. 


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testnettside som hovedsakelig tester elektroniske produkter den vanlige forbrukeren trenger i hjemmet. Det er hovedfokus på TV, datamaskiner, mobiltelefoner og kjøkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet 2 forskjellige espressomaskiner. Ønsker du å lese mer om testen av Melitta Caffeo Barista kan du klikke på denne linken. 


Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrukerrådet Tænk arbeider med alle tenkelige aspekter ved det danske forbrukerlivet. Dette inkluderer grundige tester av ulike forbrukerprodukter. I denne omgang er det snakk om en test av hele 38 forskjellige espressomaskiner.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun vil se resultatet av én enkelt test kan man kjøpe seg tilgang til testene individuelt.


Frankfurter Allgemeine 🇩🇪
Frankfurter Allgemeine Zeitung er en tysk avis som i dagligtale kun kalles FAZ. Frankfurter Allgemeine er en av de mest populære avisene i Tyskland og har også et stort opplag utenfor Tyskland. Avisen jobber både med nyheter, sport og karriere, men har også plass til forbrukerstoff. Her har Frankfurter Allgemeine testet espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er et dansk magasin for menn med fokus på alt innen gastronomiens verden – sett med menns øyne. Dette innebærer både mattrender, oppskrifter, restauranter, kokebøker og tilbehør til kjøkkenet med mer. Gastromand.dk har testet espressomaskinen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC). Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne kunnskap, informasjon og vurderinger av forskjellige hus-, hjem- og hageprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretar jevnlig nye tester og vurderer produktene ut ifra funksjonalitet, brukervennlighet, miljøvennlighet og pris. Her har Good Housekeeping Institute testet espressomaskinen Melitta Caffeo Barista. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Haus Garten Test 🇩🇪
Haus Garten Test er et tysk blad som jobber med bolig, kjøkken, hus og hage. Haus Garten Test foretar en lang rekke tester av forbrukerprodukter til hus og hage. Her har de testet modellen Melitta Caffeo Passione One Touch.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg merke til at full tilgang til testens spesifikk resultater krever abonnement.


Klikk.no 🇳🇴
Klikk.no er en stor norsk forbrukernettside som foretar mange forbrukertester. Dette inkluderer produkter til både hus, hjem, hage, bil, teknologi, mote og helse. Her har Klikk.no testet espressomaskinen Siemens EQ. 6 Te607203rw i en test av 5 forskjellige modeller. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön arbeider med flere sider av svenskenes forbrukerliv. Dette inkluderer også tester av ulike forbrukerprodukter. Råd & Rön har her testet hele 31 forskjellige espressomaskiner.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun vil se resultatet av én enkelt test kan man kjøpe seg til gang til testene individuelt.


Stiftung Warentest / Test.de 🇩🇪
Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland som foretar tester av ulike forbrukerprodukter. Stiftung Warentest har også en nettbasert versjon i form av nettsiden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet forskjellige espressomaskiner. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.


Techradar.com 🇬🇧
Techradar.com er en internasjonal teknologi-nettside som handler om utviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheter, trender, guider og tester av forskjellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet 2 ulike espressomaskiner. Ønsker du å lese mer om testen av Melitta Caffeo CI kan du klikke på denne linken.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en internasjonal testside som foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og -tester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Det er Trustedreviews.com sin jobb å gi de besøkende den nyeste og beste kunnskapen om produktene, og sørge for at de er godt informerte om produktene før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet 4 forskjellige espressomaskiner. Ønsker du å lese mer om testen av Melitta Caffeo Barista kan du klikke på denne linken.

Ønsker du å lese mer om testen av DeLonghi Ecam 44.660.B kan du klikke på denne linken.

Ønsker du å lese mer om testen av Sage The Oracle (BES980UK) kan du klikke på denne linken.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse