Gulvvasker Test – Her er ekspertenes favoritter – Best i Test 2020

0

I denne artikkelen begynner vi med en gjennomgang av en rekke gulvvaskere som har fått positive anmeldelser i ulike tester. Vi har gått igjennom anerkjente tester fra både Danmark, Norge, Sverige og England, og samlet testresultatene her i denne artikkelen.

Her finner du også en prissammenligning av de ulike produktene slik at du enkelt kan finne den billigste forhandleren.

I denne artikkelen beskriver vi hva de ulike modellene kan, og hva de er ekstra gode til.

Etter gjennomgangen av de ulike gulvvaskerne har vi laget en guide med tips og triks til gulvvask. Nederst i artikkelen finner man en gjennomgang av diverse test- og ekspertkilder som er blitt brukt i denne artikkelen.

Denne gulvvasker testen inneholder:
🔸 Gjennomgang av flere av markedet beste gulvvaskere
🔸 Gjennomgang av 3 gammeldagse gulvvaskere
🔸 Gjennomgang av 2 roboter med gulvvask- & støvsugerfunksjon
🔸 Guide med tips og triks til gulvvask
🔸 Gjennomgang av testkilder

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultater fra upartiske tester slik at du enkelt kan skaffe deg en oversikt over de beste produktene på markedet.

Gulvvasker Test 2020 – Her er de beste gulvvaskerne

Her finner du en oversikt over markedets beste gulvvaskere. Hos Forbrukerliv har vi gått igjennom en lang rekke eksperttester og relevante brukeranmeldelser, og i denne artikkelen har vi samlet de beste modellene.

I de grønne boksene under produktnavnene kan du se hvem som har anmeldt produktet og hvordan det har klart seg i testene. Du finner også en prissammenligning under hvert produkt slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg en oversikt over hvilken forhandler som har gulvvaskeren du vil ha til best pris. 


Morphy Richards 9 i 1

4 av 5 stjerner hos Amazon.co.uk basert på 1797 brukeranmeldelser 
God anmeldelse hos det britiske testmagasinet Which.co.uk

Morphy Richards 9i1

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Les mer
1 094,00 Kr. 0,00 Kr. 1 094,00 Kr. Les mer
1 096,00 Kr. 0,00 Kr. 1 096,00 Kr. Les mer

Morphy Richards 9 i 1 er en damprenser eller en 9 i 1 dampmopp. Det er en universalmodell som kan brukes til et vell av ulike oppgaver. Denne modellen er formet som en helt vanlig gulvmopp som også fungerer som en slags støvsuger. Dampen sørger for at det er mye enklere å fjerne skitt og støv fra gulvene uten at man trenger å bruke masse krefter på å få det bort.

Hvis man har bruk for en mindre dampmopp så trenger man ikke investere i flere modeller dersom man har investert i Morphy Richards 9 i 1.

Fordelen ved denne modellen er at man lett kan fjerne dampaggregatet fra moppens skaft slik at den blir litt mindre å håndtere. På denne måten blir det litt enklere å komme til i alle de små kriker og kroker i og med at man kan bruke den lille håndholdte delen til dette – og sette på skaftet igjen når man skal vaske store deler av gulvet.

En smart dampmopp med gode brukeranmeldelser 

Hvis man ikke er helt sikker på om denne modellen passer til ens behov så skal man gjøre seg selv en tjeneste ved å lese forskjellige brukeranmeldelser om produktet. Morphy Richards 9 i 1 har fått er massevis av gode brukeranmeldelser av forbrukere på Amazon som har kjøpt produktet. De komplimenterer alt ifra den enkle påfyllingen til moppens evne til å gjøre gulvet skinnende rent.

Denne modellen er anmeldt av 1797 forbrukere på Amazon.co.uk, hvor den i gjennomsnitt har fått 4 av 5 stjerner – men Morphy Richards 9 i 1 er ikke bare populær i forbrukernes øyne.

Englands største forbrukermagasin Which har også anmeldt og vurdert denne modellen. De var blant annet utrolig imponerte over moppens evne til å fjerne skrukker og skitt fra flere ulike stoffer.

Dampmopp med lavt strømforbruk og romslig vanntank 

I forhold til mange andre dampmopper på markedet har Morphy Richards 9 i 1 et forholdsvis lavt strømforbruk. Det betyr imidlertid ikke at man må vente i en evighet på at den skal varmes opp. Dampmoppen trenger nemlig bare startes, og da er den klar på ca. 30 sekunder. Dette er helt klart en fordel hvis man skal vaske gulvet raskt, fjerne en flekk eller noe lignende, og ikke ønsker å vente en halvtime på at den skal varmes opp.

I tillegg til et lavt strømforbruk så har Morphy Richards også en romslig vanntank på 400 ml. Det vil si at man kan bruke dampmoppen uavbrutt i ca. 14 minutter.

Man vil imidlertid ofte ville ta seg en pause her og der, derfor bruker man den sjeldent i veldig lang tid av gangen. Når dampmoppen er gått tom for vann, kan man raskt og enkelt fylle på mer vann ved å klikke av tanken og sette den tilbake på plass igjen når den er full.

Utvalgte fordeler ved Morphy Richards 9 i 1:
🔵 Universalmodell som kan utføre mange ulike oppgaver
🔵 Lavt strømforbruk
🔵 Romslig vanntank
🔵 Rask oppvarming
🔵 Raskt avtakbart dampaggregat
🔵 Enkel og rask påfylling
🔵 Gode brukeranmeldelser


Leifheit CleanTenso

4,5 av 5 stjerner hos tyske Testberichte.de basert på 26 anmeldelser

Leifheit Cleantenso

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 199,00 Kr. 0,00 Kr. 1 199,00 Kr. Les mer
1 409,00 Kr. 0,00 Kr. 1 409,00 Kr. Les mer
1 785,00 Kr. 0,00 Kr. 1 785,00 Kr. Les mer

Leifheit CleanTenso er helt ny da denne modellen ble lansert i januar i 2018. Modellen er rettet mot alle de forbrukerne som verdsetter en intensiv og hygienisk rengjøring.

Leifheit CleanTenso har til sammen seks dyser som kontrollerer varmtvannsdampen på en moppeklut laget av mikrofiber. Dette sikrer en optimal fordeling over det området man vil vaske.

Hos den tyske nettsiden Testberichte.de er de spesielt imponerte over modellens individuelle justerbare dampstyrke da dette betyr at bruksområdene nærmest er ubegrensede. De elsker at den sterkeste dampinnstillingen best passer til fliser og sten, mens en mildere dampinnstilling passer perfekt til for eksempel laminatgulv. Det betyr at denne modellen kan brukes på flere ulike gulvtyper avhengig av den dampinnstillingen man velger.

Masservis av funksjoner og komfortabel drift

Leifheit CleanTenso har et vell av ulike funksjoner. Med denne modellen er det ingen grunn til å frykte lange oppvarmingstider da den varmes opp på bare 30 sekunder. Når LED-lampen lyser, betyr det at den er klar til å brukes.

Modellens integrerte vanntank kan levere opptil 40 minutter med damp da den har en størrelse på hele 550 ml. Man bør imidlertid være oppmerksom på at dette er med det laveste dampnivået, og hvis man velger å bruke det høyeste dampnivået så vil den ikke holde i like lang tid. Når vanntanken er tom, kan man raskt og enkelt fylle på vann igjen.

I tillegg til å være imponerte over hvor brukervennlig Leifheit CleanTensos er så liker Testberichte.de også modellens ledningslengde på 6,5 meter. Hvis man er i gang med å rengjøre et stort rom så er det svært fordelaktig at ledningen kan nå hele rommet uten at man hele tiden må flytte modellen til en ny stikkontakt.

Miljøvennlig dampmopp som er enkel å oppbevare 

Leifheit CleanTenso gjør hjemmet rent uten å bruke masse giftige stoffer og kjemikalier. Dampmoppen gjør nemlig kun rent ved hjelp av vann, noe som betyr at den er svært miljøvennlig. Dette gjør at dampmoppen kan drepe opptil 99,99% av alle bakterier dersom man velger å bruke den hjemme.

Denne modellen er en fryd å oppbevare da den ikke tar spesielt stor plass. Man kan enkelt oppbevare Leifheit CleanTenso i skapet eller andre steder på grunn av modellens foldbare håndtak. Derfor tar den ikke mye plass, og kan enkelt foldes ut igjen når den skal brukes.

Utvalgte fordeler ved Leifheit CleanTenso:
🔵 Stor vanntank på 550 ml.
🔵 Enkel oppbevaring
🔵 Miljøvennlig
🔵 Rask oppvarming
🔵 Justerbar dampstyrke
🔵 Lang ledningslengde


Kärcher FC 5

4 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com 
4,2 av 5 stjerner hos Amazon.co.uk basert på 235 brukeranmeldelser

Kärcher FC 5

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 759,00 Kr. 0,00 Kr. 1 759,00 Kr. Les mer
1 990,00 Kr. 0,00 Kr. 1 990,00 Kr. Les mer
2 265,00 Kr. 0,00 Kr. 2 265,00 Kr. Les mer
2 265,00 Kr. 0,00 Kr. 2 265,00 Kr. Les mer
4 095,00 Kr. 0,00 Kr. 4 095,00 Kr. Les mer

Med Kärcher FC 5 kan rengjøringen gjøres både raskt og enkelt. Her trenger man ikke bruke tid på støvsuging før man vasker gulvet. Gulvvaskerens mikrofiberruller sørger nemlig for å løsne inntørket skitt som deretter tørkes opp. Alt av støv og skitt blir deretter sugd vekk slik at gulvet er rent igjen. Den smarte 2 i 1 funksjonen er blitt beundret av blant annet Trustedreviews.com som spesielt liker at man ikke trenger å støvsuge før man går i gang med å vaske gulvet.

Denne modellen har en selvrensende funksjon som sørger for å holde mikrofiberrullene rene. Her vil man bruke mindre vann, og det betyr også at modellen kan brukes på mange forskjellige overflater.

Fleksibel gulvvasker med 2-tank system 

Kärcher FC 5 er en gulvvasker med et 2-tank system som raskt og enkelt kan fylles under springen. Vaskerens vanntank trenger bare tas av og fylles med vann. Selve uttaket er laget på en hygienisk måte, noe som også gjelder når man skal tømme vaskerens tank for alt det skitne vannet.

I tillegg til et funksjonelt 2 tank system så er denne modellen også kjent for å være fleksibel. Selve rengjøringshodet har et hengsel som sørger for at man enkelt kan komme til i alle kriker og kroker for å fjerne alt av støv og skitt. På denne måten kan man komme til helt inntil kanter og hjørner, og under møbler helt uten problemer – og uten å måtte bøye seg og strekke altfor mye på ryggen.

Gode brukeranmeldelser

Forbrukerne fra Amazon.co.uk har gitt Kärcher FC 5 massevis av gode brukeranmeldelser, som betyr mye når det kommer til å velge et produkt man skal investere i. Anmeldelser fra forbrukere kan ha en stor innflytelse på om man skal kjøpe et produkt eller ikke. Forbrukerne på Amazon har gitt denne modellen 4,2 av 5 stjerner.

Det er imidlertid ikke bare forbrukerne som liker denne modellen. Trustedreviews.com har nemlig også testet og anmeldt Kärcher FC 5, og gitt modellen masse rosende ord med på veien.

En av de største ulempene ved denne gulvvaskeren er at den veier litt mer enn andre modeller. Dette betyr imidlertid ikke så mye i og med at ekspertene fra Trustedreviews.com forklarer at modellen er «ekstremt effektiv» på mange ulike overflater – samt at den leverer «et perfekt skitt- og flekkfritt resultat».

Utvalgte fordeler ved Kärcher FC 5:
🔵 Kan brukes på flere forskjellige underlag
🔵 Gulvet blir ikke vått
🔵 Fleksibel hengsel
🔵 2-tank system
🔵 2 i 1 system
🔵 Gode brukeranmeldelser


iRobot Braava Jet

Anbefalt hos Roboteksperten

irobot braava jet 240 gulvrenser

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 949,00 Kr. 0,00 Kr. 1 949,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer

Å gjøre rent litt oftere kan være fordelaktig da dette kan gjøre at man holder hjemmet fritt for støv og skitt. På denne måten tar heller ikke rengjøringen så lang tid i forhold til om man skulle gått i gang med en stor rengjøring hver gang. Hvis man har en travel hverdag så kan for eksempel robotteknologi være noe som passer til ens behov og hverdag.

Robotgulvvaskeren iRobot Braava Jet er for alle de som gjerne vil at rengjøringen skal skje helt av seg selv. Denne robotgulvvaskeren kan nemlig fjerne støv og skitt fra gulvene i hjemmet helt uten at man trenger å gjøre noe selv.

Kompakt og fleksibel robotgulvvasker 

iRobot Braava Jet er en kompakt og fleksibel robotgulvvasker som kan enkelt vaske gulvene i hjemmet. Modellens design er utrolig kompakt, derfor er dette en ideell robotgulvvasker når det kommer til å nå rundt i alle kriker og kroker, og rundt møbler og i hjørner.

Modellen sørger selv for å velge rengjøringsmetoden avhengig av den kluten man setter på før den starter. Derfor trenger man ikke gjøre noe annet enn å fylle på vann og velge den rengjøringskluten som skal brukes.

Når robotgulvvaskeren er ferdig med å vaske gulvet, vil den selv finne tilbake til startpunktet. Den kjører rundt automatisk, og gjør gulvet rent og pent igjen – samt å planlegge ruten. Man trenger derfor ikke å sitte og holde øye med den eller hjelpe den med ruten.

Effektiv og stillegående rengjøring i hjemmet 

iRobot Braava Jet er en svært stillegående robotgulvvasker, derfor kan man godt spise middag, høre på musikk eller se en film mens den arbeider – uten at man føler at den bråker for mye. Med et produkt fra iRobot er det en god idé å installere appen deres på sin smarttelefon. På denne måten kan man justere vannivået, aktivere gulvvaskeren og mye mer direkte fra mobiltelefonen.

Denne modellen kan klare opptil 25 kvadratmeter hjemme, noe som er en god del dersom man trenger å ta en rask rengjøring. Roboteksperten er i alle fall svært imponerte over iRobot Braava Jet og erklærer seg som å være «store fans» av denne «lille og gode gulvvaskeren».

Utvalgte fordeler ved iRobot Braava Jet:
🔵 Utrolig stillegående under bruk
🔵 Stor arbeidsradius
🔵 Kompakt og fleksibel modell
🔵 Helautomatisk robotteknologi
🔵 Lett oppsett og enkel å klargjøre
🔵 Kan styres ved hjelp av en app fra iRobot 


iRobot Braava 390

5 av 6 stjerner hos nettavisen Klikk.no

irobot_braava_390t

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 659,00 Kr. 0,00 Kr. 2 659,00 Kr. Les mer
2 799,00 Kr. 0,00 Kr. 2 799,00 Kr. Les mer
2 799,00 Kr. 0,00 Kr. 2 799,00 Kr. Les mer
2 799,00 Kr. 0,00 Kr. 2 799,00 Kr. Les mer

Hos nettavisen Klikk.no har de anmeldt den eldre modellen fra iRobot, som de har gitt 5 stjerner. I denne artikkelen skriver vi imidlertid om modellen 390 – som er den nyere modellen – som man derfor kan lese mer om i dette avsnittet. Firmaet iRobot er kjent for å produsere velutviklet robotteknologi.

iRobots gulvmoppmaskiner bruker en motor som har hjul og flere sensorer som kan navigere rundt i hjemmet mens den renser og vasker gulvet.

To funksjoner i én og samme maskin

iRobot Braava 390 er i stand til å moppe alle slags harde og glatte gulv. Den er designet til først å fjerne støv, skitt og dyrehår med en medfølgende mikrofiberklut før den går i gang med å vaske gulvet med en annen klut. Derfor er det viktig at man husker å skifte klut hvis man både vil bruke støvsugerfunksjonen og vaskegulv-funksjonen rett etter hverandre. Den samme maskinen har altså to ulike funksjoner i én, derfor slipper man å måtte finne frem støvsugeren når man skal i gang med å vaske gulvet.

Enkelt oppsett og utrolig stillegående

Oppsettet av iRobot Braava 390 kan gjøres raskt og enkelt. Maskinen leveres med et GPS-system som krever en liten plastterning (følger med når man kjøper produktet) som skal plasseres litt over bakken med et klart bilde av taket. Maskinen bruker deretter denne informasjonen til å navigere rundt i rommet. Denne modellen oppdager selv gjenstander og møbler, og kan derfor lett navigere rundt disse hindringene.

Når denne modellen først er i gang så trenger man ikke være redd for at den skal forstyrre ens fred og ro. Dette er nemlig en stillegående modell som kjører stille rundt og vasker gulvet. Det vil bare være en svak, feiende lyd når maskinen er i gang. Når roboten er ferdig med å kjøre rundt, snur den selv tilbake til startpunktet og slår seg av.

Utvalgte fordeler ved iRobot Braava 390:
🔵 Enkel i bruk
🔵 Utrolig stillegående
🔵 Kompakt design
🔵 To funksjoner i samme maskin
🔵 Enkelt oppsett
🔵 GPS-system 

Her kan du se en video som viser hvordan gulvvaskeren iRobot Braava 390 virker: 

https://www.youtube.com/watch?v=e3oe7idM9ys

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1

3 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com 
4 av 5 stjerner hos Amazon.co.uk basert på 1797 anmeldelser

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 399,00 Kr. 0,00 Kr. 1 399,00 Kr. Les mer

Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1 er en damprenser som kan fungere som et rengjøringsprodukt i hjemmet. Den har et trekantet hode som gjør det enklere å komme til i kriker og kroker, noe ekspertene fra Trustedreviews.com er imponerte over. I tillegg til dette så følger det også med et godt utvalg av forskjellige redskaper til denne modellen.

Design og funksjoner 

Morphy Richards har et enkelt design som gjør at den både kan brukes til rengjøring av gulv og samtidig fungere som en slags støvsuger. Med denne modellen er det ikke mulig å justere selve dampnivået i og med at modellen kun har en enkel mekanisk utløser på håndtaket.

Fordelen ved Morphy Richards er imidlertid at den leveres med et godt utvalg av redskaper. Det finnes syv små redskaper – en konsentrasjonsdyse, vinklet dyse, spatel, to børster, en messingbørste og en spissbørste – pluss et stort rengjøringshode til gulv og to mindre rengjøringshoder.

Trustedreviews.com er fornøyde med at det er enkelt å oppbevare selve ledningen på damprenseren. De forklarer at den enkelt kan komme til i krokene med håndtaket, derfor er den kompakt og tar liten plass når maskinen ikke er i bruk. Damprenseren kan stå av seg selv, derfor kan den uten problemer oppbevares i skapet.

Enkel å montere og sette opp

Når man pakker ut damprenseren for første gang, skal man montere den ved hjelp av en skrutrekker som kan festes med to skruer. Det tar ikke mer enn et par minutter, og så er modellen rask å sette opp og komme i gang med.

Selv om det ikke finnes en lampe som indikerer når damprenseren er klar til bruk så er den raskt klar – det tar bare et par minutter.

Romslig vanntank og lang ledning 

Morphy Richards Steam Cleaner er en håndholdt rengjøringsmaskin som kan brukes til å gjøre rent i hjemmet. Med modellens romslige vanntank på 400 ml. har man god tid til å bruke denne damprenseren før man må fylle på mer vann. Påfyllingen er rask og enkel, og det er bra at man kan bruke maskinen en stund før man blir nødt til å fylle mer vann i vannbeholderen.

I tillegg til dette er ledningen 5 meter lang, noe som betyr at man kan bruke denne modellen i et stort rom uten å hele tiden måtte flytte rundt på ledningen. Dette gjør at rengjøringen kan foregå raskt dersom man har det travelt.

Utvalgte fordeler ved Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1:
🔵 Godt utvalg av ulike redskaper
🔵 Kan stå av seg selv
🔵 Romslig vanntank
🔵 Lang ledning
🔵 Lett å montere
🔵 Enkelt design


Kärcher SC3

4 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com

Kärcher SC3

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 649,00 Kr. 0,00 Kr. 1 649,00 Kr. Les mer
1 699,00 Kr. 0,00 Kr. 1 699,00 Kr. Les mer
1 768,00 Kr. 0,00 Kr. 1 768,00 Kr. Les mer
1 768,00 Kr. 0,00 Kr. 1 768,00 Kr. Les mer
1 768,00 Kr. 0,00 Kr. 1 768,00 Kr. Les mer

Dersom man er på utkikk etter en damprenser som er pålitelig og enkel i bruk, så har mange forbrukere – samt ekspertene fra Trustedreviews – stemt for at man burde ta en titt på denne modellen fra Kärcher. Den 1900W sylindriske damprenseren har to ulike dampfunksjoner.

Modellen kan også varmes opp på kun 30-60 sekunder. Den veier 3,2 kg når den er full, men føles hverken stor eller vanskelig i bruk da designet er utrolig kompakt. I tillegg til dette er ledningen 4 meter lang, derfor kan man komme godt rundt i hjemmet før man blir nødt til å finne en ny stikkontakt.

Damprenseren leveres med en rekke tilbehør (to forlengerrør, en manuell dyse, en detaljert dyse, en rund børste, en gulvklut, et håndredskap og et gulvrensesett).

Raskt og enkelt å fylle vanntanken 

Modellen Kärcher SC3 har en stor og romslig vanntank på hele 1 liter. Derfor har man plass til å fylle opp vanntanken og bruke damprenseren en god stund uten å fylle opp tanken med vann. Når det er på tide å fylle på tanken med vann så er det slett ikke vanskelig.

Vanntanken er nemlig enkel å fylle. Man bør imidlertid være oppmerksom på at tanken ikke er avtakbar, derfor må hele aggregatet løftes over en vask når den skal tømmes. Vanntanken kan imidlertid fylles uten at man må slå av selve maskinen. Man kan selv justere hardhetsnivået på vannet slik at man kan velge yteevne og effektivitet avhengig av underlaget maskinen skal kjøre over.

Enkelt design med smarte funksjoner 

Kärcher SC3 er en kompakt damprenser med et enkelt design. Maskinen er gul, noe som også er blitt firmaets varemerke. Med modellens store vanntank på 1 liter – som kan fylles opp igjen uten å slå av maskinen – samt en oppvarming som kun tar 30 sekunder, mener ekspertene fra Trustedreviews.com at denne modellen er «en imponerende damprenser».

Den eneste ulempen ved denne modellen er – ifølge Trustedreviews.com – at det ikke følger med spesielt mange redskap. Det følger til sammen med 2 ulike redskaper – dette inkluderer en hånddyse med en klut og en liten børste.

Det er plass til fire redskaper på damprenseren, derfor kan man montere disse to først og oppbevare dem på selve maskinen. Hvis man går til anskaffelse av flere redskaper til dette produktet så vil det også være litt ekstra plass til disse.

Utvalgte fordeler ved Kärcher SC3:
🔵 Enkelt å fylle på vanntanken uten å slå av maskinen
🔵 Stor vanntank på 1 liter
🔵 To damprensningsfunksjoner
🔵 Justering av hardhetsnivået på vannet
🔵 Lang ledning
🔵 Enkelt design


Philips AquaTrio Pro

4,3 av 5 stjerner hos Skousen – Basert på 6 anmeldelser

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 995,00 Kr. 0,00 Kr. 3 995,00 Kr. Les mer
3 995,00 Kr. 0,00 Kr. 3 995,00 Kr. Les mer
4 579,00 Kr. 0,00 Kr. 4 579,00 Kr. Les mer
4 730,00 Kr. 0,00 Kr. 4 730,00 Kr. Les mer

Med Philips AquaTrio Pro er det mulig å vaske, støvsuge og tørke gulvet med én og samme maskin. Derfor blir den kaldt en 3-i-1-maskin. Denne modellen har en Aqua Cyclone som fjerner støv og skitt like bra som en støvsuger.

I tillegg til dette kan den med sine mikrofiberbørster løse opp skitt som samles opp i en tank. Til slutt har maskinen også mulighet til å tørke gulvet ved hjelp av børstene som kan skape en slags luftstrøm. Når maskinen har gjort dette så vil gulvet nesten være tørt.

To ulike tanker og selvrensende børster 

Philips AquaTrio Pro har to ulike tanker med hver sin funksjon. Den ene tanken er til rent vann, mens den andre tanken er til skittent vann. På den måten sørger maskinen for at man alltid gjør rent med friskt vann, og at alt av skitt og støv samles i den andre tanken.

I tillegg til de to separate tankene så har Philips AquaTrio Pro også selvrensende børster. Disse børstene kan rense seg selv etter bruk på grunn av de sentrifugale kreftene som fjerner alt av skitt og vann fra børstene. Selv om børstene er selvrensende anbefales det imidlertid at man skifter de ut en gang hvert halvår.

Miljøvennlig og allergivennlig damprenser med gode brukeranmeldelser 

Denne modellen er miljøvennlig da man kan spare helt opptil 50% i energiforbruk sammenlignet med helt vanlig støvsuging hjemme. Man har også mulighet til å spare 70% i vannforbruk sammenlignet med den gammeldagse gulvvaskmetoden.

Med AquaTrio Pro kan man fjerne opptil 99% av bakterier. I tillegg til dette er damprenseren også allergivennlig da den er sertifisert av European Centre for Allergy Research Foundation.

Denne modellen har fått gode brukeranmeldelser hos Skousen. Her er forbrukerne spesielt tilfreds med blant annet resultatet av gulvvasken og gleden av å kunne støvsuge og vaske gulvet samtidig med én og samme maskin.

Utvalgte fordeler ved Philips AquaTrio Pro:
🔵 Miljøvennlig
🔵 Allergivennlig
🔵 To separate tanker
🔵 Selvrensende børster
🔵 Mulighet til å tørke gulvet
🔵 Gode brukeranmeldelser


Leifheit Clean Twist Active 

Leifheit Clean Twist Active sæt

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
529,00 Kr. 0,00 Kr. 529,00 Kr. Les mer
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Les mer
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Les mer
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Les mer

Leifheit Clean Twist Active er et komplett sett til rengjøring, som kan hjelpe til med å utføre rengjøringen hjemme. Det følger med en mopp med et sentrifugesystem samt en bøtte hvor det er plass til 15 liter når man kjøper dette rengjøringssettet. Denne modellen er skånsom da den spesielt egner seg godt til tregulv. Dette betyr at man ikke trenger å bekymre seg for om maskinen kommer til å lage riper i gulvet, for modellens system sørger for at alle korn forsiktig sentrifugeres vekk fra moppen.

Spesialdesignet vrisystem 

Denne modellen er ikke helt lik som andre modeller da Leifheit har spesialdesignet et unikt vrisystem. Dette betyr at vannet forsiktig sentrifugeres vekk fra moppen sammen med alt av skitt og støv. På denne måten unngår man at skitt setter seg fast i moppen slik at gulvet blir fullt av riper.

Sentrifugesystemet befinner seg inni moppens skaft, derfor slipper man å bruke masse krefter på å vri vannet ut av moppen. Dette systemet gjør også at man ikke trenger å dyppe fingrene ned i vannet. Man kan bare vri via skaftet slik at hendene hverken blir våte eller skitne.

Mopp velegnet til tregulv og alle slags husstander 

Leifheit Clean Twist Active er spesielt velegnet til tregulv da moppen er designet på en måte som gjør at den både er skånsom og effektiv. Moppens hode er laget av mikrofiber. Det vil si at moppens klut ikke holder på så mye vann av gangen.

I tillegg til dette er moppehodet med mikrofiber også designet til å brukes på tregulv. Denne modellen kan brukes til alle husstander – uansett om man bor i et stort eller lite hus. Man kan fylle opptil 15 liter vann i bøtta, og det er nok til å vaske store deler av gulvet av gangen.

Utvalgte fordeler ved Leifheit Clean Twist Active:
🔵 Bøtte med plass til 15 liter vann
🔵 Sentrifugesystem
🔵 Skånsom og effektiv
🔵 Velegnet til tregulv
🔵 Komplett rengjøringssett


Leifheit Profi Compact

Leifheit Profi Compact

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
739,00 Kr. 0,00 Kr. 739,00 Kr. Les mer
739,00 Kr. 0,00 Kr. 739,00 Kr. Les mer
889,00 Kr. 0,00 Kr. 889,00 Kr. Les mer

Med moppen Profi Compact fra Leifheit slipper man å måtte bøye seg ned og dyppe hendene i skittent vann. Leifheit Profi Compact består nemlig av en bøtte med en innebygd vrider slik at man kan presse vannet ut av moppen. Bøtta har plass til 8 liter vann, og derfor er det nok av plass til å fylle vann og rengjøringsmiddel i bøtta før man går i gang med å vaske gulvet i hele huset.

Fleksibel og praktisk gulvmopp

Moppen fra Leifheit er utrolig fleksibel og praktisk i og med at man ikke trenger å bøye seg ned hver gang kluten skal ned i vannet. Man slipper derfor å strekke seg og bøye ryggen under rengjøringen, for her kan man gjøre rent og vaske gulvet oppreist hele tiden. Bøtta har et praktisk håndtak som gjør at den er enkel å flytte rundt i huset mens man gjør rent.

Komplett rengjøringssett

Dersom man investerer i Profi Compact fra Leifheit så får man hele settet med på kjøpet. Det er nemlig et komplett rengjøringssett med inkludert bøtte og mopp. Selve moppen har en mikroduo-klut (et cover) som passer godt til de fleste gulvtyper da dette sørger for en effektiv og skånsom rengjøring.

Utvalgte fordeler ved Leifheit Profi Compact:
🔵 Komplet rengjøringssett
🔵 Mikroduo-klut
🔵 8 liters bøtte
🔵 Fleksibel og praktisk
🔵 Man kan gjøre rent oppreist


Leifheit Combi Disc Mop 

Leifheit Combi Disc Mop

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Les mer
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Les mer
349,00 Kr. 0,00 Kr. 349,00 Kr. Les mer

Leifheit Combi Disc Mop er kjent for å være annerledes i forhold til andre mopper på markedet. Denne modellen er nemlig en god blanding av en rund mopp og en flatmopp. Det vil si at selve moppen har en rund plattform, og det betyr at den kan presses ned på gulvet på samme måte som man ville gjort med en flatmopp.

Moppens klut har også mikrofiberstrenger som sørger for en effektiv og skånsom rengjøring av gulvet. Mikrofiberkluten kan klikkes av og vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader. Ved kjøp av en Leifheit Combi Disc Mop får man et fullstendig sett med en mopp, en vrider og en bøtte på 12 liter.

Praktisk dreiehode og effektiv mopp

Denne modellen er kjent for å være enkel å vri da man kan presse den ned i vrideren for å fjerne alt av vann og skitt. Dette betyr at man slipper å bruke masse krefter på arbeidsoppgaven.

I tillegg til dette er moppens dreiehode også fleksibelt. Moppens hode kan snus helt rundt, derfor kan man enklere komme til i alle kriker og kroker for å fjerne skitt. Med et moppehode som kan snus rundt 360 grader blir rengjøringen mye enklere i lengden.

Click-system 

Leifheit Combi Disc Mop sørger for at man slipper å bøye seg ned eller få hendene i vannet. Man kan bare klikke vrideren på bøtten, derfor slipper man å måtte ta på moppen eller vannet mens man gjør rent. Vrideren kan klikkes av og på så mange ganger som man har lyst til. Hvis man vil bruke moppens skaft til andre formål så kan man bare klikke av moppehodet. På den måten kan man bruke skaftet til andre produkter fra Leifheit.

Utvalgte fordeler ved Leifheit Combi Disc Mop:
🔵 Komplet rengjøringssett
🔵 Click-system
🔵 360 graders dreiehode
🔵 12 liters bøtte
🔵 Kombinasjon av flatmopp og rund mopp
🔵 Mikrofiberkluter


Modeller med både gulvvask- & støvsugerfunksjon

Her finner du en gjennomgang av modeller med både en gulvvask- & støvsugerfunksjon. Vi gjennomgår flere modeller som kommer med begge funksjonene, mens de andre modellene vi gjennomgår i denne artikkelen ikke har en støvsugerfunksjon. Disse produktene blir gjennomgått på samme måte som de andre i artikkelen – med fokus på ekspertkildenes tester og anmeldelser.


Xiaomi Roborock S55

God anmeldelse hos amerikanske Gearbest.com

Xiaomi Roborock S55

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 749,00 Kr. 0,00 Kr. 3 749,00 Kr. Les mer
3 939,00 Kr. 0,00 Kr. 3 939,00 Kr. Les mer
3 939,00 Kr. 0,00 Kr. 3 939,00 Kr. Les mer
4 662,00 Kr. 0,00 Kr. 4 662,00 Kr. Les mer

Amerikanske Gearbest.com har testet og anmeldt Xiaomi Roborock S55, som de har gitt en god anmeldelse. Dette har ekspertene gjort da de mener at modellen er enkel i bruk på grunn av appen, samt at den har en kraftig sugeevne.

I anmeldelsen skriver ekspertene at de ikke kunne finne noen utpregede ulemper ved Xiaomi Roborock S55. De nevner imidlertid at modellen koster mer enn andre modeller som kan stort sett det samme, som er noe man bør være oppmerksom på.

Ekspertene: Smart modell med app-styring og kraftig sugeevne

Ifølge ekspertene fra Gearbest.com er Xiaomi Roborock S55 en modell som vil «gjøre rengjøringen i hjemmet mye enklere». Dette mener de fordi den enkelt kan styres via en app, samt at dens kraftige sugeevne samler opp det meste av skitt uten at man selv trenger å gjøre noe.

I anmeldelsen skriver ekspertene at Xiaomi Roborock S55 kan brukes til et hav av ulike oppgaver, som er noe de er ekstra imponerte over. Den kommer nemlig både med en gulvvaskfunksjon og en støvsugerfunksjon, derfor klarer modellen å utføre to oppgaver samtidig.

De skriver også at modellen kommet i «et klassisk design og er bygget på en robust måte» slik at den kan brukes til litt av hvert.

Kraftig modell med innebygd moppefunksjon

Xiaomi Roborock S55 er utstyrt med en kraftig sugeevne på 2000 mmVs. I kombinasjon med en innebygd moppefunksjon er man sikret en optimal rengjøring av hjemmet.

Modellens batteri gir en arbeidstid på opptil 150 minutter, derfor kan man rengjøre store arealer av gangen.

Når batteriet kommer ned på 20% vil den automatisk snu og kjøre tilbake til ladestasjonen for å lades opp. Ladetiden ligger på ca. 4 timer, deretter kjører den tilbake dit den stoppet, og gjør ferdig rengjøringen.

Hvis man velger å moppe gulvet så har den en arbeidstid på ca. 45 til 60 minutter. Beholderkapasiteten ligger på 0,5 liter.

Modellen har et lydnivå på 60 dB. Det betyr at den ikke vil forstyrre hele hjemmet under bruk. Til sammenligning har en normal samtale et lydnivå på 60 dB.

Med navigasjonssystem og Mi Home-app

Xiaomi Roborock S55 er utstyrt med et navigasjonssystem hvor en laser på toppen av modellen lager et kart over innredningen i hjemmet. Dette hjelper modellen med å navigere rundt i hjemmet på best mulig måte.

Den samme teknikken sørger for at den også kan kjøre rundt i mørket.

Med Mi Home-appen er det mulighet for å kontrollere gulvvaskeren. Man kan både fjernstyre den, bytte rengjøringsmodus og endre på modellens skjema. Den understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa.

Det er også mulig å bruke Xiaomi Roborock S55 selv om man har tepper eller dørstokker hjemme. Den kan nemlig klare hindringer på opptil 2 centimeter uten problemer.

Utvalgte fordeler ved Xiaomi Roborock S55:
🔵 Med moppefunksjon
🔵 Kan fjernstyres via Mi Home-appen
🔵 Med et navigasjonssystem
🔵 Batteritid på opptil 150 minutter
🔵 Lavt lydnivå
🔵 Kraftig sugeevne 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Xiaomi Roborock S55: 

https://www.youtube.com/watch?v=lB_VioC4xWA

Xiaomi Roborock Mi S50

9 av 10 stjerner hos det teknologimagasinet Tek.no 
4.7 av 5 stjerner hos den danske bloggen Drkoch.dk 
Kåret til «Editors choice» hos det amerikanske teknologimagasinet Techgearlab.com

Xiaomi Roborock Mi S50

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 999,00 Kr. 0,00 Kr. 2 999,00 Kr. Les mer
3 019,00 Kr. 0,00 Kr. 3 019,00 Kr. Les mer

Xiaomi Roborock Mi S50 er blitt testet og anmeldt av de tre ekspertkildene Tek.no, Drkoch.dk og Techgearlab.com.

Alle ekspertkildene er begeistrede over denne modellen, som de har gitt henholdsvis 9 av 10 stjerner, 4.7 av 5 stjerner og kåret til «Editor’s choice».

Ekspertene har gitt modellen gode anmeldelser da de er imponerte over at den er effektiv og kraftig samtidig som den kan kjøpes til en god pris.

De er imidlertid mindre imponerte over at Xiaomi Roborock Mi S50 kommer med en moppefunksjon som ikke er optimal til å fjerne større flekker.

Ekspertene: Utrolig god robotstøvsuger og gulvvasker til en god pris

Alle de tre ekspertkildene er generelt sett imponerte over Xiaomi Roborock Mi S50 da de mener det er en «fremragende robotstøvsuger og gulvvasker».

Blant annet skriver Tek.no at Xiaomi Roborock Mi S50 er en «utrolig god robotstøvsuger til en veldig god pris». De mener til gjengjeld at den kan være vanskelig få fatt i hos forhandlerne, som er noe man bør være oppmerksom på.

Ekspertene fra Drkoch.dk skriver at de er elsker Xiaomi Roborock Mi S50. Dette er spesielt på grunn av modellens batteritid og sugestyrke. Derfor avslutter de anmeldelsen sin med å skrive at modellen har deres «varmeste anbefalinger».

Techgearlab.com har også testet Xiaomi Roborock Mi S50. I anmeldelsen sin forklarer de at den er «fantastisk til å navigere rundt», at den «dekker hele hjemmet» samt at den rengjør optimalt. De mener imidlertid at den ikke er velegnet til å samle opp dyrehår fra gulvet.

Med støvsuger og innebygd moppefunksjon

Xiaomi Roborock Mi S50 kommer med en støvsuger- og moppefunksjon slik at man kan bruke modellen til en full rengjøring i hjemmet.

Modellens sugeevne ligger på 2000 mmVs, noe som gjør at den effektivt kan samle opp diverse skitt og støv.

Ved bruk av støvsugeren vil batteriet fungere i cirka 150 minutter, derfor er det ikke noe problem å dekke store arealer.

Når det er 20% batteritid igjen, vil den kjøre tilbake til ladestasjonen og kjøre tilbake til det stedet den stoppet når den er fulladet igjen. Hvis man mopper gulvet så ligger kjøretiden konstant og på mellom 45 og 60 minutter.

Den kan til sammen dekke et areal på ca. 250 kvadratmeter, og ladetiden ligger på 4 timer. Man kan derfor sette i gang modellen og regne med at den dekker stort sett hele huset.

Kan betjenes via en app

Med Xiaomi Roborock Mi S50 er det mulig å betjene modellen via Mi Home-appen. Denne appen sørger for at man kan gjøre alt ifra å endre skjemaet til å bytte rengjøringsmodus.

Man trenger derfor ikke stå ved siden av modellen og passe på i og med at man bare kan justere de ulike innstillingene via mobiltelefonen.

I tillegg til dette kommer Xiaomi Roborock Mi S50 med en laser på toppen som lager et kart over innredningen i hjemmet.

På den måten har modellen mulighet til å kjøre utenom forhindringer og lage en rute som den kan overholde. Den kan kjøre over tepper og dørterskler på opptil 2 centimeter.

Lydnivået ligger på 60 dB, derfor bråker den ikke mye under bruk. Til sammenligning har en normal samtale et lydnivå på 60 dB. Beholderens kapasitet er på 0,5 liter.

Utvalgte fordeler ved Xiaomi Roborock Mi S50:
🔵 Kan både støvsuge og vaske gulv
🔵 Kan betjenes via Mi Home-appen
🔵 Lydnivå på 60 dB
🔵 Kan navigere rundt i hjemmet og unngå forhindringer
🔵 Dekker et areal på opptil 250 kvadratmeter
🔵 Batteritid på 150 minutter 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Xiaomi Roborock Mi S50: 

https://www.youtube.com/watch?v=DQSm7KYp1H0

Gulvvask: Tips og triks til vask av gulv

GulvvaskI dette avsnittet har vi laget en guide som viser og forklarer tips og triks til vask av gulv. Når man gjør rent og vasker gulv så vil man helst sørge for at det blir en ordentlig og god gulvvask – slik at det ser rent og pent ut når man er ferdig. Men hvordan gjør man det, og er det en forskjell avhengig av hva slags gulv man skal vaske? Vi har samlet alle de tipsene man kan bruke for å vaske gulvet hjemme på helt riktig måte.

Generelt sett må man være oppmerksom på hva man vasker gulvet med da dette alltid avhenger av gulvtypen. Man må derfor ikke bruke et hvilket som helst produkt da dette kan ende med å gjøre mere skade enn nytte.

I tillegg til dette går anbefalingene ut på at man må huske å vaske gulvet ca. 1 gang i uka hvis det er mange dyr og barn i huset. Hvis det ikke bor så mange i huset så trenger man ikke vaske gulvet så ofte. Hvis man har bruk for et par gode tommelfingerregler som er gode indikasjoner på at gulvet vil være skinnende rent når man er ferdig, så kan man følge disse:

1. Start alltid med å støvsuge gulvet: Dette fjerner alt av skitt og støv som det vil være vanskelig å få bort med en gulvvask.

2. Vær oppmerksom på gulvtypen: Gulvvask kan variere avhengig av gulvtypen, derfor er det viktig at man er oppmerksom på dette.

3. Til slutt tørker man gulvet med en helt tørr klut: Dette sørger for at det overflødige vannet og eventuelt resterende støv- eller skitt tørkes bort fra gulvet.


Slik vasker du tregulv – behandlede og ubehandlede

Hvis du har tregulv hjemme så kan du som regel bruke følgende til å vaske dem:

1. Vann
2. Såpespon

tregulvDet anbefales at du bruker minst 5 liter vann og 1 dl såpespon. Såpespon skal alltid blandes godt i det lunkne vannet slik at de ikke klumper seg sammen. Det er viktig at man husker å få løst opp såpesponene før man går i gang med å vaske tregulvet.

Man bør også huske å være oppmerksomt på om man har behandlet eller ubehandlet tregulv hjemme – for dette kan utgjøre en forskjell på hvordan man skal vaske gulvet. Man må spesielt være oppmerksom på ubehandlede tregulv da disse suger til seg mye skitt. Derfor må man huske å holde øye med hvordan gulvet reagerer da dette kan ha betydning for valg av såpe. Såpespon er helt klart best hvis man har tørt tregulv. Hvis man har et mer fett tregulv så kan det være en fordel å benytte seg av natursåpe, hvit såpe eller en god trerens. Valg av såpe til fett tregulv kommer an på hvordan man vil at gulvet skal se ut. Hvit såpe vil for eksempel sørge for at gulvet kommer til å se lysere ut, mens trerens vil hjelpe bedre til med å fjerne skitt og støv.

Hvis tregulvet er oljebehandlet så må man vaske det med spesialsåpe. Såpen må være spesielt designet til oljebehandlede tregulv, og man må også huske å olje gulvet ca. 1 gang annethvert år. Man kan bruke såpespon til behandlede tregulv, men dette kan gi et annet skjær i gulvet, derfor anbefales det at man bruker en spesialsåpe. Dette er spesielt viktig på tregulv – enten de er behandlet eller ubehandlet – at man ikke bruker for mye vann når man vasker gulvet. Dette kan nemlig ende med at tregulvet eser opp, og det vil på ingen måte være pent.


Slik vasker du laminatgulv

Hvis man har laminatgulv hjemme så må man sørge for å bruke følgende produkter til dette:

1. Vann
2. Grønnsåpe eller universalrengjøringsmiddel

laminatgulvNår man vasker laminatgulv så kan man velge å bruke både grønnsåpe eller et universalrengjøringsmiddel.  Det anbefales at man bruker minst vann med bare litt såpe. I tillegg til dette så må man sørge for at man ikke heller i for mye grønnsåpe i vannet da dette kan ende med å gjøre gulvet mer fett enn rent. Enten man bruker det ene eller det andre produktet så må man være oppmerksom på at man ikke heller for mye vann på gulvet. Kluten eller moppen må derfor alltid vris godt før man går i gang med å vaske gulvet. Laminatgulv har nemlig ikke godt av å bli utsatt for mye vann på én gang.


Slik vasker du gulv laget av murstein eller fliser

Selv om disse to gulvtypene er forskjellige så skal de faktisk vaskes på samme måte. Det skal brukes følgende produkter:

fliser1. Vann
2. Grønnsåpe eller såpespon

Ved begge gulvtypene er det viktig at man ikke bruker mer enn 5 liter vann med grønnsåpe. Det skal brukes bare litt grønnsåpe, ellers vil ende med å bli for fett. På badet – hvor det ofte er fliser – kan det også være en fordel å bruke såpespon til disse. Dette kan også rense flisene hvis man bruker det på badet.


Slik vasker du betonggulv  

Hvis man har betonggulv i hjemmet som ikke har en behandlet overflate så skal man bruke følgende produkter til å vaske dem:

betonggulv1. Vann
2. Såpespon

Det skal brukes ca. 5 liter vann og 1 dl såpespon når man skal vaske betonggulv. Det er viktig at man sørger for å løse opp såpesponene ordentlig før man går i gang med å vaske gulvet. Hvis man har betonggulv hjemme så kan det være en god idé å vaske gulvet med vanlig rengjøringsmiddel en gang iblant i stedet for såpespon.


Slik vasker du linoleumsgulv

Hvis man har linoleumsgulv hjemme så må disse også vaskes på en bestemt måte. Det skal brukes følgende produkter:

1. Vann
2. Såpespon eller universalrengjøringsmiddel

linoleumsgulvDet skal brukes ca. 5 liter vann og en halv dl. såpespon for å få best mulig resultat når man skal vaske linoleumsgulv. Hvis man ikke ønsker å bruke såpespon eller grønnsåpe hver eneste gang kan man bruke et vanlig rengjøringsmiddel en gang iblant. Et linoleumsgulv er forholdsvis enkelt å holde pent så lenge man ikke vasker det med et middel eller en såpe som har en pH-verdi på mer enn 9.

Enkelte mener at såpespon er det beste, mens andre mener at et universalrengjøringsmiddel er enda bedre. Hvis man vil være sikker på at man ikke ødelegger noe så anbefales det at man bruker et universalrengjøringsmiddel da man her kan være sikker på pH-verdien.

Når man vasker gulvet hjemme så kan man bruke en helt vanlig mopp, men man kan også bruke en robotgulvvasker, en dampmopp eller noe lignende. Dette kommer an på ens preferanser og hva man selv har lyst til.

Det er imidlertid en god idé å være oppmerksom på gulvtypen uansett om man bruker det ene eller andre produktet. Det viktigste ved en ordentlig gulvvask er derfor at man sørger for å pleie og vaske gulvet avhengig av typen. Så lenge man husker dette – og derfor bruker riktige produkter – så vil gulvet konstant se flott, skinnende og rent ut.

Hvis man er interessert i å vite mer om gulvvask eller få flere tips og triks til dette, kan man ta en titt på en god artikkel fra Idenytt her.


Gjennomgang av testkilder 

I denne artikkelen har vi brukt flere ulike testkilder for å finne ut mer om de spesifikke produktene samt for å se hvordan de har klart seg i diverse tester og vurderinger. Til slitt i artikkelen har vi samlet de testkildene og ekspertene vi har henvist til i artikkelen slik at det er raskt og enkelt å skaffe seg en oversikt over disse. I hvert avsnitt har vi linket til de ulike anmeldelsene og testene dersom man har interesse av å lese hele anmeldelsen av et spesifikt produkt fra en bestemt ekspert- eller testkilde.

Amazon 🇬🇧
Hos Amazon.co.uk kan man kjøpe alt og finne alt. I tillegg til å kjøpe massevis av produkter så kan man lese massevis av anmeldelser av forbrukere som har kjøpt produktet man ser på eller vurderer å kjøpe. Vi har derfor sett nærmere på ulike brukeranmeldelser fra Amazon.co.uk for å finne ut hva den vanlige hverdagsforbrukeren mener om de ulike produktene. Forbrukerne hos Amazon.co.uk har blant annet anmeldt og testet tre ulike gulvvaskere: Morphy Richards, Kärcher FC 5 og Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1. Les forbrukernes anmeldelser her, her og her.

Klikk.no 🇳🇴
Klikk.no er et magasin og som omhandler mange aspekter når det kommer til informasjon som er populær blant forbrukerne. Hos Klikk.no skriver de blant annet anmeldelser av produkter som de har testet og vurdert. Det kan være alt ifra vannkokere til robotgulvvaskere. Nettsiden har blant annet anmeldt den eldre versjonen av robotgulvvaskeren iRobot Braava 390, som de har gitt hele 5 stjerner. Hvis du vil lese hele anmeldelsen av dette produktet så kan du lese hele artikkelen her.

Roboteksperten 🇩🇰
Hos Roboteksperten er det mulig å kjøpe et vell av ulike roboter til hjemmet – men det er ikke det eneste man kan finne hos Roboteksperten. De har nemlig også en blogg hvor de anmelder og tester produkter. De har blant annet testet produktet iRobot Braava Jet som de har gitt en god anmeldelse. Hvis du vil lese hele anmeldelsen deres så kan du klikke på denne linken.

Skousen 🇩🇰
Hos Skousen selger de et vell av hvitevarer, kjøkkenprodukter og mye mer. Her har man også mulighet til å se brukeranmeldelser under spesifikke produkter. Hvis en forbruker har kjøpt et produkt og valgt å anmelde det hos Skousen, så kan man se hva de har skrevet om produktet. På den måten kan du enkelt finne ut om dette er et produkt du har bruk for hjemme. Forbrukerne har blant annet anmeldt gulvvaskeren Philips AquaTrio Pro. Hvis du vil lese forbrukernes anmeldelser av dette produktet så kan du klikke på denne linken.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske magasinet Testberichte.de spesialiserer seg på diverse anmeldelser og tester. De samler resultatene, brukeranmeldelsene og annen informasjon for å finne frem til et entydig resultat og en vurdering som de deler med leserne sine. De sammenligner og tester et vell av ulike produkter som blant annet gulvvaskere. De har for eksempel testet og anmeldt produktet Leifheit CleanTenso, som de har gitt en god anmeldelse. Hvis du vil lese hele anmeldelsen, kan du besøke deres hjemmeside her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Den internasjonale nettside innenfor tester, Trustedreviews.com, foretar en lang rekke undersøkelser, tester og vurderinger når det kommer til et vell av ulike forbrukerprodukter. Hos Trustedreviews.com kan man finne tusenvis av produkter som er blitt testet og anmeldt. På den måten kan man raskt og enkelt finne ut om dette er et produkt det er verdt å bruke penger på eller ikke. De har blant annet testet og anmeldt gulvvaskere som Kärcher FC 5, Morphy Richards Steam Cleaner 13-i-1 og Kärcher SC 3. Hvis du vil lese disse anmeldelsene så kan klikke på denne linken, denne linken eller denne linken.

Which 🇬🇧
Den engelske nettsiden Which er et forbrukermagasin som leverer tester og anmeldelser av et vell av forbrukerprodukter til hele Storbritannia. De har flere hundre tusen abonnenter som hver dag kan få mer kunnskap og informasjon om tusenvis av produkter. De tester mange forskjellige produkter, så det er en stor sjanse for at de har testet et produkt i den kategorien man er interessert i å kjøpe. De har blant annet testet og anmeldt Morphy Richards 9 i 1, som de har gitt en god anmeldelse. Hvis du vil lese hele anmeldelsen, kan du lese hele testen deres her.

Man må imidlertid være oppmerksom på at det krever et abonnement hvis man vil lese hele testen hos Which. Man kan også skaffe seg en prøveperiode på en måned til å begynne med dersom man ikke er klar til å investere og binde seg til et abonnement.

Drkoch.dk 🇩🇰
Den danske bloggen Drkoch.dk drives av Lars Koch Hansen – som skriver om alle de gode tingene i hverdagen. På siden er det mulig å finne alt ifra oppskrifter til guider og tester av diverse produkter. Her har Drkoch.dk testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har gitt 4,7 av 5 stjerner. Les hele testen her. 

Gearbest.com 🇺🇸
Gearbest.com er en amerikansk side hvor du kan kjøpe et hav av elektroniske produkter. I tillegg til å selge produkter leverer de også artikler, guider og tester av produkter. Her har de testet og anmeldt Xiaomi Roborock S55, som de har gitt en god anmeldelse. Du kan lese hele testen her ved å klikke på deres hjemmeside.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en amerikansk teknologiside som leverer anmeldelser av teknologiprodukter og forbrukerelektronikk. De anmelder produktene ved å teste dem, og videreformidler deretter resultatene til forbrukerne. I denne omgang har de testet Xiaomi Roborock Mi S50, som de har kåret til «Editor’s choice». Du kan lese hele testen her.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et teknologimagasin som skriver om alt som har med teknologi og elektronikk å gjøre. De skriver både nyheter og guider, men tester og anmelder også diverse produkter. De har blant annet testet og anmeldt Xiaomi Roborock Mi S50, som de har gitt 9 av 10 stjerner. Les hele testen her.


Andre relevante tester

I denne gulvvasker testen har vi sett nærmere på flere av markedets beste gulvvaskere. Hos Forbrukerliv har du også mulighet til å lese andre tester som kanskje kan være interessante for deg som er interessert i denne testen.

Du kan blant annet lese vår gulvrenser artikkel. I denne artikkelen gjennomgår vi en rekke populære gulvrensere. Du vil finne mange av de produkter vi har gjennomgått i denne testen, men du vil også finne nye produkter og flere gode råd til å holde gulvet rent på den enkleste måten.

Du kan også lese vår robotstøvsuger test hvor vi gjennomgår de robotstøvsugerne som har fått best kritikk i de anmeldelsene vi har gjennomgått. I robotstøvsuger testen har vi blant annet gått igjennom anerkjente testkilder fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England og USA. I artikkelen finner du robotstøvsugere fra en lang rekke ulike produsenter.

Vi har også skrevet en artikkel som utelukkende har fokus på kanskje den mest populære robotstøvsugeren, nemlig iRobot Roomba. Her kan du lese hva ekspertene mener om iRobot Roomba, og du kan også sammenligne prisene på de ulike modellene.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse