Espressomaskin Test – Se de beste espressomaskiner

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Best i Test 2023: I denne artikkelen, ser Forbrukerliv.no nærmere på ulike tester av espressomaskiner, hvor ekspertene har gjennomgått en rekke modeller for å kunne vurdere hvilke maskiner som er best og hvorfor.

Vi gjennomgår ulike tester for å kunne guide deg til å finne den espressomaskinen som best passer dine behov. Vi har sett nærmere på tester fra den svenske motparten Råd & Rön, samt den amerikanske testsiden Medium.

Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til, nederst i denne artikkelen.

Denne espressomaskin testen inneholder:

 En oversikt over de beste espressomaskinene
 Guide: Dette bør du være klar over når du kjøper ny espressomaskin
 En gjennomgang av diverse tester, som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultatene fra utvalgte tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS

Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Espressomaskinen DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS er inkludert i ulike testere. Her snakker vi test utført av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. I denne testen har ekspertene testet og gjennomgått flere ulike modeller basert på ulike kriterier som bryggeevner, funksjoner og håndterbarhet, deretter er en endelig poengsum gitt. DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS imponerer ekspertene stort, som belønnes med pris som testvinner.

Kort om DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS vil være et godt valg for den forbrukeren som vil ha en espressomaskin som tar seg av det meste av kaffebryggingen på egenhånd. Her er det nemlig snakk om en helautomatisk variant hvor man med få trykk kan få den kaffekoppen en foretrekker.

Modellen styres enkelt på fronten via det brukervennlige fargedisplayet med touch, og hvis man er ny innenfor helautomatiske espressomaskiner så vil modellen også kunne hjelpe, guide og assistere.

Her er det også snakk om en stor modell med en romslig vanntank på 2 liter slik at man kan lage mange kopper med kaffe på én tank.

Bruk og funksjoner

Ettersom DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS er en helautomatisk modell så kan denne modellen både kverne bønner og lage melkeskum til kaffen selv.

Det følger nemlig med en integrert kaffekvern slik at man får ferske kaffebønner hver gang, og hvis man vil så kan man også justere malingsgraden. Det betyr at man selv kan være med på å bestemme hvor fin- eller grovmalt kaffen skal være, slik at resultatet blir akkurat slik man foretrekker det.

Ettersom denne modellen er i stand til å lage både espresso og kaffetyper med melk som for eksempel cappuccino, så finnes det også et melkesystem i modellen med en termo-melkekanne med doble sider som sørger for at temperaturen blir så god som mulig.

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS vil også være barnas favoritt da man også kan lage kakao med modellen. Kakao er faktisk en av modellens nøkkelfunksjoner da man kan få den enten lys, mørk eller medium.

Det er også mulig å lage opptil 6 unike brukerprofiler, derfor er det mer enn nok plass til å lagre både de voksnes og barnas preferanser.

Andre fordeler

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS hører til blant de moderne espressomaskinene da man kan styre modellen via en app. Det betyr at når man har hentet appen og etablert kommunikasjon mellom maskin og telefon, så vil man også kunne styre espressomaskinen og foreta valg både på mobilen og på displayet.

I appen kan man også lage nye oppskrifter som passer til de individuelle behovene – samt tilpasse kaffen slik at man får den akkurat som man ønsker.

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS er også moderne når det kommer til rengjøring, for her guider modellen brukeren til hva som må gjøres.

Det samme gjelder avkalkningen, for her finnes det et automatisk avkalkningsprogram som bidrar til å holde maskinen så effektiv som mulig.

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS – spesifikasjoner: 
Type: Helautomatisk espressomaskin
Merke: DeLonghi
Vannbeholderens kapasitet: 2 liter
Bønnebeholderens kapasitet: 125 gram
Med kaffekvern: Ja
Melkeskummingsfunksjon: Ja
Mulighet til å stille inn malingsgraden på bønnene: Ja
Automatisk rengjøringsprogram: Ja
Automatisk avkalkningsprogram: Ja
Høyde: 37,5 centimeter
Bredde: 26 centimeter
Dybde: 48 centimeter
Vekt: 12,5 kilo

Udvalgte fordeler ved DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS: 
☕️ Helautomatisk modell
☕️ Med kaffekvern
☕️ Mulighet for å justere malingsgraden
☕️ Også barnas favoritt– mulig å lage kakao
☕️ Moderne modell som kan styres via en app


DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 

4,4 av 5 mulige stjerner hos den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk 
Kåret til «Editor’s Choice» hos den britiske kaffesiden BeanToCupCoffee.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

.
Espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er blitt testet av 2 forskjellige hold eksperter som begge er svært imponerte over modellen.

Her er det snakk om den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk og den britiske kaffesiden BeanToCupCoffee.co.uk, som begge har testet modellen på utvalgte parametere.

De gode prestasjonene resulterer i en flott score på 4,4 av 5 mulige stjerner hos CoffeeTeaClub.co.uk – samt et stempel som «Editor’s Choice» hos BeanToCupCoffee.co.uk.

Kort om DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 hører til blant de store og romslige, helautomatiske espressomaskinene. Her er det nemlig snakk om en modell som både har en stor vannbeholder og en stor bønnebeholder.

Kapasiteten på disse ligger på henholdsvis 1,8 liter og 200 gram, noe som er en god del. Det betyr at denne modellen fortrinnsvis brygger kaffe av hele bønner, men hvis man vil bruke forhåndsmalt kaffe så er det også mulig.

Ettersom det her er snakk om en stor, helautomatisk modell så kan DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 brygge en lang rekke ulike kaffetyper da modellen også er utstyrt med en melkeskummer. Det betyr at man både vil kunne lage en mørk espresso og kaffetyper med melk som for eksempel cappuccino.

Bruk og funksjoner

Selv om DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en helautomatisk maskin som mer eller mindre kan brygge kaffen helt selv, så kommer modellen med mulighet til å la forbrukeren selv bestemme en del dersom han eller hun ønsker det.

Man kan også stille inn malingsgrad, vannmengde, kaffemengde, hardheten på vannet samt temperatur.

Deretter sørger modellens unike Thermo System for at den ønskede temperaturen holdes konstant slik at resultatet blir så godt som mulig.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 kommer også med en smart Auto-Slukk funksjon slik at det ikke skjer noe dersom man skulle være uheldig å glemme å slå av modellen. Maskinen har også et automatisk rengjøringsprogram som holder maskinen ren.

Det finnes også et automatisk avkalkningsystem som holder espressomaskinen fri for kalk slik at effektiviteten beholdes.

Ekspertene: Profesjonell kaffemaskin av svært høy kvalitet

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er blant annet blitt testet av den britiske bloggen CoffeTeaClub.co.uk som gir modellen 4,4 av 5 mulige stjerner.

Denne gode poengsummen gis av flere forskjellige grunner. Ekspertene skriver for eksempel at modellen simpelthen er fantastisk og er laget i svært høy kvalitet. Denne modellen er veldig lett å bruke, og den har et profesjonelt uttrykk.

CoffeeTeaClub.co.uk fremhever også at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er veldig allsidig, og det er en fordel at man kan bruke både hele bønner og forhåndsmalt kaffe. De sier også at kaffen smaker fantastisk.

Det nevnes imidlertid også et par ulemper ved modellen, og her synes ekspertene at kaffekvernen bråker noe, i tillegg til at dryppskålen fylles opp for raskt.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er også blitt testet av kaffesiden BeanToCupCoffee.co.uk, som kårer modellen til Editor’s Choice.

Modellen får dette stempelet i og med at ekspertene mener det her er snakk om en suveren kaffemaskin. Kaffen smaker kjempegodt, og modellen er også svært allsidig da man har mange muligheter til å påvirke smaken.

Ekspertene konkluderer med at denne maskinen er en av de beste i sin prisklasse.

På den negative siden skriver ekspertene imidlertid at det kan være litt vanskelig å lære seg hvordan en bruker melkeskummeren riktig, og at koppholderen ikke blir så varm som de skulle ønske.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 – spesifikasjoner: 
Type: Helautomatisk espressomaskin
Merke: DeLonghi
Vannbeholderens kapasitet: 1,8 liter
Bønnebeholderens kapasitet: 200 gram
Med kaffekvern: Ja
Melkeskummingsfunksjon: Ja
Mulighet til å stille inn malingsgraden på bønnene: Ja
Automatisk rengjøringsprogram: Ja
Automatisk avkalkningsprogram: Ja
Høyde: 35,1 centimeter
Bredde: 23,8 centimeter
Dybde: 43 centimeter
Vekt: 9 kilo

Udvalgte fordeler ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110: 
☕️ Stor, helautomatisk modell
☕️ Med kaffekvern og melkeskummer
☕️ Til både espresso og cappuccino
☕️ Rengjørings- og avkalkningsprogrammer
☕️ Mulighet til å stille inn for eksempel malingsgrad, temperatur og hardheten på vannet med mer


DeLonghi ECAM21.117.B

  Testvinner hos det svenske testmagasinet Råd & Rön

DeLonghi ECAM21.117.B

Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön har laget en omfattende test av ulike helautomatiske espressomaskiner. Hver modell ble testet på en rekke områder, og vinneren ble DeLonghi ECAM21.117. Den får ekstra ros for å lage deilig kaffe med god aroma og fyldighet, og får toppkarakter på espressoens temperatur når den er nybrygget. Dette er en modell som er enkel å bruke, og anmelderne er begeistret for hvor enkel den er å starte, det gode displayet og den enkle manualen.

Kaffen blir brygget under et trykk på 15 bar, og DeLonghi er lett å rengjøre. Samtidig får du her en espressomaskin som ikke tar opp hele kjøkkenbordet da den kun er 24 cm bred og 24 cm høy. Det beste av alt når det gjelder DeLonghi ECAM21.117.B er at den ligger i den lave enden av prisskalaen.

Det er ikke nødvendig å bruke 14–15 000 kroner på en luksusmodell når du får en like god maskin til en femtedel av prisen.

Derfor anbefales denne modellen:
☕️ Brukervennlig
☕️ Elegant
☕️ Liten og kompakt
☕️ God espresso i riktig temperatur
☕️ Lavt støynivå
☕️ Rimelig pris


Melitta Caffeo Varianza CSP

Testvinner hos Stiftung Warentest
Anbefalt av Expert Reviews

Melitta Caffeo Varianza CSP

Massevis av fleksibilitet og fremragende kaffe gjør, ifølge britiske Expert Reviews, Melitta Caffeo Varianza CSP til en utrolig god espressomaskin. De fleste modeller tilbyr mindre fleksibilitet, men denne maskinen er designet for å lage et bredt utvalg av drikkevarer, samtidig som flere muligheter til personlig tilpassing slik at kaffen din blir akkurat slik du liker den. Melitta Caffeo Varianza byr på 10 kaffevariasjoner, blant disse finnes espresso, cappuccino, latte macchiato og café creme. I tillegg kan du også lage ristretto, lungo espresso macchiato, americano, café au lait og caffe latte.

Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkjente forbrukerorganisasjon og trekker frem at denne maskinen skiller seg ut på brukervennlighet og kaffekvalitet. Den er så god at den fikk en delt førsteplass sammen med Jura E8 i Stiftung Warentests kvalitetskontroll, over hele 42 andre espressomaskiner. Melitta-maskinen får også ros for rengjøringsvennligheten, som på tross av alle funksjonene er svært enkel.

Den har et integrert program til å rense melkesystemet, som ved hjelp av damp raskt og hygienisk rengjør alle de delene som kommer i kontakt med melk. Maskinen har mange instillinger: Du kan for eksempel justere hvor fint eller grovt kaffebønnene skal males, samt vannmengden til espressoen for å du kontrollere hvor sterk kaffen blir. Expert Reviews gir 5 av 5 stjerner i testen deres.

Det som gjør maskinen spesielt interessant er funksjonen My Bean Select. Dersom du har lyst å prøve en annen type bønner enn de som ligger i maskinen fra før, eller for eksempel koffeinfri kaffe, er det mulig å tilsette de bønnene du ønsker i My Bean Select-trakten. Kaffebønnene kan du enkelt tilsette med en måleskje som følger med, og maskinen vet automatisk at det er kaffebønner i trakten den skal brygge kaffen på. Under kan du se en liten video der My Bean-funksjonen blir presentert.

Derfor anbefaler vi denne modellen:
☕️ Brukervennlig
☕️ Elegant
☕️ Brygger espresso i høy kvalitet
☕️ My Bean Select-funksjon
☕️ Lett å rengjøre
☕️ Mulighet for flere personlige innstillinger


Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos det tyske kaffenettstedet Coffeeness.de

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

.
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har fått veldig gode bedømmelser hos det tyske kaffenettstedet Coffeeness.de.

Dette er en kompakt, robust og slitesterk modell som er designet til å brukes hver dag – med en inkludert melkeskummer.

Kort om Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har et firkantet og kanskje noe klossete design, men dersom man er mer interessert i kaffen enn i utseendet så vil Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk være et utmerket valg.

Modellens indre er nemlig designet til å kunne tilby forbrukeren akkurat den typen kaffe hun eller han foretrekker. Med den innebygde melkeskummeren inkluderer detter også kaffedrikker med melk. Cremaen blir fløyelsmyk og rund, og melkeskummet blir både lett og luftig.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er en helautomatisk espressomaskin som har en vannbeholder med en kapasitet på 1,2 liter og en bønnebeholder med en kapasitet på 125 gram.

Legg merke til at denne modellen ikke er kompatibel med forhåndsmalte bønner.

Bruk og funksjoner

Man kan lage kaffedrikker både med og uten melk med Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk. Man kan også brygge 2 kopper kaffe eller espresso samtidig. Modellen er enkel i bruk og her finnes det også et display med både LED-symboler og skruknapp som kan brukes til å justere ønskene for kaffen.

Skruknappen kan også benyttes i samspill med funksjonen Auto Cappuccinatore som forbereder både varm melk, varmt vann og skummer melken.

For å lage akkurat den kaffen man foretrekker kan man justere kaffestyrken på 3 nivåer, samt programmere modellen i forhold til vannets hardhet.

Andre fordeler

Videre har Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk også en innbygd koppvarmer som sikrer at kaffen holdes varm lengre. En AutoSlukk-funksjon slår selv av maskinen etter en viss tid og det finnes et automatisk renseprogram av systemet.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk:
☕️ Helautomatisk espressomaskin som kan brygge kaffetyper både med og uten melk
☕️ Melkeskummer og funksjonen Auto Cappuccinatore
☕️ Mulighet for å individualisere kaffen
☕️ Automatisk renseprogram

Nedenfor kan du se en presentasjon av Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk, produsert av Melitta:


Melitta Caffeo Passione

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos det tyske kaffenettstedet Coffeeness.de

Melitta Caffeo Passione espressomaskine

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Melitta Caffeo Passione har blitt testet hos flere testpaneler. Den samlede vurderingen fra både de svenske og tyske ekspertene er at Melitta Caffeo Passione er en utrolig bra og velfungerende espressomaskin.

Kort om Melitta Caffeo Passione

Melitta Caffeo Passione er ikke så dyr som andre gode espressomaskiner, men det betyr ikke at det er slurvet unna med kvaliteten.

Melitta Caffeo Passione kommer med en inkludert melkeskummer som sikrer at man kan lage en svart espresso, men også andre kaffetyper med melk.

Modellen har trykk på 15 bar og en avtakbar vanntank med en kapasitet på 1,2 liter vann. Det er ikke den største tanken på markedet, men det er heller ikke bønnebeholderen med en kapasitet på 125 gram.

Bruk og funksjoner

Til tross for at Melitta Caffeo Passione ikke kan romme en så stor kapasitet som mange andre maskiner. I stedet er det mulighet for å brygge en lang rekke forskjellige kaffetyper – takket være den innebygde melkeskummeren.

Kaffemulighetene består blant annet av espresso, latte macchiato, caffè crema, cappuccino, ristretto og lungo. Valgene styres via en enkelt knapp med One Touch-funksjon på FTF fargedisplayet hvor man også kan velge mellom 10 forskjellige forhåndsinnstilte kaffespesialiteter.

For å sikre et optimalt resultat og rik, velsmakende kaffe hver gang så har modellen Best Aroma System som sørger for å bringe frem alle aromaene i smaken.

Andre fordeler

Melitta Caffeo Passione har et kompakt og pent utseende som gjør at den vil se flott ut på kjøkkenbordet samtidig som den ikke tar for mye plass. Derfor er modellen også ideell til mindre kjøkken.

For enkel rengjøring er Melitta Caffeo Passione utstyrt med en automatisk rensefunksjon og en automatisk avkalkningsfunksjon. Dette sikrer bedre kvalitet på kaffen og en lengre levetid for maskinen.

Utvalgte fordeler ved Melitta Caffeo Passione:
☕️ Mindre espressomaskin med innebygd melkeskummer
☕️ Kan produsere både espresso og kaffedrikker med melk og melkeskum
☕️ Betjenes enkelt via One Touch-funksjonen
☕️ Best Aroma System for optimal kaffekvalitet

Nedenfor kan du se en presentasjon av Melitta Caffeo Passione, produsert av Melitta:


Melitta Barista T Smart

Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
5 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk

Melitta Barista T Smart

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>

Både den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og Expertreviews.co.uk har testet og anmeldt Melitta Barista T Smart. De svenske og britiske ekspertene gir begge espressomaskinen en god score da de er imponerte over modellens allsidighet og kvalitetskaffe. De ser imidlertid maskinens pris og strømforbruk som en ulempe.

Fleksibel og rengjøringsvennlig espressomaskin ifølge ekspertene

Begge ekspertene liker Melitta Barista T Smart godt da de mener at modellen er en «genial espressomaskin». Ekspertene fra Expertreviews.co.uk skriver at Melitta Barista T Smart er «utrolig fleksibel» da den kan lage et vell av ulike kaffedrikker.

De britiske ekspertene fremhever også at Melitta Barista T Smart er «enkel å rengjøre» og at den er utstyrt med flere funksjoner som gjør kaffeopplevelsen enda bedre. Selv om ekspertene generelt sett liker Melitta Barista T Smart godt, så nevner de at modellen er forholdsvis stor, derfor bør man ha god plass til den på kjøkkenbenken.

Rask og enkel kaffebrygging

I og med at Melitta Barista T Smart er en helautomatisk espressomaskin så kan man på kort tid brygge en kopp kaffe. Maskinen settes i gang med ett enkelt trykk, og deretter kontrollerer den selv resten av bryggeprosessen automatisk.

Man har mulighet til å lage 18 ulike typer kaffe både med og uten melk slik at man kan brygge den typen kaffe man foretrekker. Espressomaskinen stilles inn manuelt eller ved bruk av en app.

Med Melitta Barista T Smart er det også mulig å justere flere innstillinger i form av styrken på kaffen, bønnenes malingsgrad og kaffemengde. Glemmer man å slå av maskinen etter bruk så gjør det ingenting, for autoslukk-funksjonen sørger for å slå av maskinen automatisk etter et bestemt antall minutter.

Brygg to kopper kaffe på én gang

Melitta Barista T Smart er utstyrt med en bønnebeholder som kan romme 270 gram bønner og en vannbeholder med en kapasitet på 1,8 liter vann.

I tillegg til dette har man også mulighet til å brygge to kopper kaffe på én gang med Double Cup-funksjonen. Dette er en fordel hvis to personer vil ha en kopp kaffe samtidig.

Sist, men ikke minst kommer Melitta Barista T Smart med funksjonen My Coffee Memory slik at man kan lagre favorittkaffen sin og alltid finne den igjen når det er bruk for det. 

Spesifikasjoner ved Melitta Barista T Smart:
Type: Helautomatisk espressomaskin
Merke: Melitta
Vannbeholder kapasitet: 1,8 liter
Bønnebeholder kapasitet: 270 gram
Med kaffekvern: Ja
Melkeskummer: Ja
Høyde: 37,2 centimeter
Bredde: 25,9 centimeter
Dybde: 46,7 centimeter
Vekt: 10,4 kilo

Utvalgte fordeler ved Melitta Barista T Smart:
☕️ 18 kaffedrikker både med og uten melk
☕️ My Coffee Memory-funksjon
☕️ Autoslukk-funksjon
☕️ Double Cup-funksjon
☕️ Justerbare innstillinger

Nedenfor kan du se en presentasjon av Melitta Barista T Smart, produsert av Melitta:


Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
73 av 100 poeng hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4.3 av 5 stjerner hos det tyske testmagasinet Chip.de
Anbefalt av de tyske kaffeekspertene hos Coffeeness.de

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er blitt testet og anmeldt av flere ulike ekspertkilder, noe som inkluderer Råd & Rön, Which.co.uk, Chip.de og Coffeeness.de. De fire ekspertkildene har alle gitt espressomaskinen en god score på grunn av modellens praktiske funksjoner og deilige kaffe. Ekspertene nevner imidlertid at de ikke er like imponerte over den høye prisen.

Fantastisk og velsmakende kaffe ifølge ekspertene

Alle de fire ekspertkildene er imponerte over Siemens EQ.9 Plus Connect s500, og Chip.de nevner at den største fordelen er den «fantastiske og velsmakende kaffen» som man får hver eneste gang. De liker også svært godt at maskinen alltid brygger kaffe uten å bråke så mye – men gjør oppmerksom på at prisen heller ikke er billig.

Ekspertene fra Coffeeness.de har også testet Siemens EQ.9 Plus Connect s500 og skriver at espressomaskinen er «utrolig pålitelig» og derfor kan holde i mange år fremover i tid. De trekker også frem at det er «en av de beste modellene på markedet», men den vanskelige rengjøringen trekker modellen litt ned.

Kaffebrygging på kort tid

I og med at Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en helautomatisk espressomaskin så har man mulighet til å brygge kaffe på veldig kort tid. Man trenger bare trykke på én enkelt knapp, og deretter klarer modellen hele bryggeprosessen på egenhånd.

Enten man foretrekker kaffedrikker med eller uten melk så kan man brygge begge deler takket være melkeskummeren. Det er også mulig å selv justere flere innstillinger slik at man får akkurat den kaffen man liker best.

Dersom man trenger å brygge to kopper kaffe samtidig så er dette helt klart en mulighet. Espressomaskinen er forholdsvis stor da vannbeholderen har en kapasitet på 2,3 liter, mens bønnebeholderen kan romme 290 gram kaffebønner.

Brukervennlig maskin

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en brukervennlig espressomaskin som er utstyrt med en enkel betjening. Betjeningen foregår enten på selve maskinen eller via en app. I tillegg til dette kommer Siemens EQ.9 Plus Connect s500 med en autoslukk-funksjon samt personlige kaffeinnstillinger.

Autoslukk-funksjonen sørger for at maskinen automatisk slår seg av etter et bestemt antall minutter. Med de personlige kaffeinnstillingene kan man selv tilføye sine egne favorittdrikker på menyen. Det gjør at man alltid kan finne raskt frem til de drikkene man liker best.

Spesifikasjoner ved Siemens EQ.9 Plus Connect s500:
Type: Helautomatisk espressomaskin
Merke: Siemens
Vannbeholder kapasitet: 2,3 liter
Bønnebeholder kapasitet: 290 gram
Med kaffekvern: Ja
Melkeskummer: Ja
Høyde: 47 centimeter
Bredde: 29,9 centimeter
Dybde: 39,2 centimeter
Vekt: 11,254 kilo

Utvalgte fordeler ved Siemens EQ.9 Plus Connect s500:
☕️ Autoslukk-funksjon
☕️ Kan brygge to kopper kaffe samtidig
☕️ Enkel betjening
☕️ Kaffedrikker med og uten melk
☕️ Justerbare innstillinger

Nedenfor kan du se en presentasjon av Siemens EQ.9 Plus Connect s500, produsert av Siemens:


DeLonghi Dedica

✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Trustedreviews.com

DeLonghi EC680 Espresso Maker

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>–>

.
DeLonghi Dedica er en slank modell fra det italienske merket DeLonghi som er kjent for sitt store sortiment av kaffemaskiner.

DeLonghi Dedica har blitt testet av 2 forskjellige ekspertpaneler og begge panelene er enige i at DeLonghi Dedica er en veldig god espressomaskin, men at den ikke kan utføre like mange oppgaver som andre modeller.

Til gjengjeld er modellen mer prisvennlig enn konkurrentene uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Kort om DeLonghi Dedica

DeLonghi Dedica er en halvautomatisk espressomaskin som passer til selv små kjøkken med sitt smale design. Modellen er designet til å minne om de kaffemaskinene profesjonelle baristaer benytter seg av, og den er også utstyrt med Thermoblock-varmesystem og elektronikk som øker effektiviteten og tilpasningen av kaffesmaken.

DeLonghi Dedica er ikke den mest romslige modellen med en vanntank på 1,1 liter (vanntanken er avtakbar), men den er til gjengjeld utstyrt med en innebygd melkeskummer. Derfor er det mulig å brygge kaffe både med og uten melk.

Bruk og funksjoner

DeLonghi Dedica er laget til å kunne brygge en kopp kaffe raskt og oppvarmingen til den riktige temperaturen tar kun 40 sekunder.

Modellen har en FlowStop-funksjon som sørger for å tilpasse vannmengden i forhold til kaffetypen, samt et justerbart Cappuccino-system som leverer både mektig og kremaktig melkeskum til kaffen ved å blande damp, vann og melk.

Man kan bruke både forhåndsmalt kaffe eller ”Easy Serving Espresso”-kaffeputer. Videre styres DeLonghi Dedica via et oversiktlig kontrollpanel med 3 opplyste knapper.

Andre fordeler

DeLonghi Dedica er en oppgradert versjon av en tidligere modell. Den kommer med en dobbel dryppskål som er justerbar og en temperaturstabilitet som sikrer at man ikke mister varme uansett om man vil brygge en liten espresso eller en større kaffedrikk med melk.

Modellen har også en koppvarmer som holder kaffen varm lengre i tillegg til en AutoSlukk-funksjon.

Utvalgte fordeler ved DeLonghi Dedica:
☕️ Halvautomatisk espressomaskin som kan brygge både kaffe med og uten melk
☕️ Med innebygd melkeskummer
☕️ FlowStop-funksjonen tilpasser vannmengde i forhold til kaffen
☕️ Cappuccino-systemet gir kremaktig skum

Det store internasjonale magasinet Cnet.com har testet espressomaskinen Dedica. Les hele testen her:

DeLonghi har gitt ut en instruksjonsvideo som viser deg hvordan du lager en perfekt americano:


Videre i artikkelen vil vi fortelle litt om espresso og kaffe generelt. Blant annet vil vi gå inn på forskjellen mellom kaffe og espresso, hvordan man selv lager en god espresso og litt generell informasjon om det oppkvikkende stoffet i kaffe; nemlig koffein.

Espresso og kaffe – hva er forskjellen?

Ofte kaller man bare alle typer kaffe for ”kaffe” i daglig omtale, men det er faktisk en stor forskjell på ”vanlig” kaffe og espresso.

Flere bønnetyper i espressoen

Øreisteriet.dk forteller at man ofte vil oppleve at det brukes omkring 2-6 typer bønner til en espresso for å oppnå en velbalansert helhet i smaken. Kafferisterens jobb er å finne bønnetyper som komplementerer hverandre – for eksempel én bønnetype som har en fruktig syrlighet, en annen som har en kraftig sødme og en tredje som har en tradisjonell kaffesmak.

En annen forskjell på espresso og vanlig kaffe er valget av bønnetyper. Hvor espresso som sagt ofte består av flere typer bønner består den vanlige kaffen av bønner fra enten et bestemt land, gård eller til og med mark.


Espresso og kaffe – hva er forskjellen?

Friele.no forklarer hvordan man best lager den lille koppen med mørk og konsentrert kaffe – med en intens aroma og gylden crema på toppen – bedre kjent som espresso.espresso

Trin 1 – Start med å male bønnene fint slik at de kan avgi nok smak på den korte tiden de er i kontakt med vannet.

Trin 2 – Press deretter kaffen sammen med en såkalt ”tamper”.

Trin 3 – Det ideelle trykket er 9 bar når man skal lage espresso og vannet bør være 92-95 grader varmt. Kontakten med vannet skal være på omkring 25 sekunder. Man kan selv justere malingsgraden etter smak og behag.

Trin 4 – Er espressoen laget riktig så dannes det et jevnt lag med gyllent skum kalt ”crema” på toppen. En korrekt crema vil være kompakt og ha en høyde på 3-4 millimeter. Skummet vil bli mørkere etter kort tid og deretter forsvinne helt på 3-4 minutter.


5 ting du bør vite om kaffe og koffein

Dr.dk forteller her om 5 ting som er verdt å vite om kaffe og koffein – for jammen gir kaffe en oppvåknings-boost på en trøtt morgen og sørger for at man kan jobbe et par timer ekstra en sen kveld, men hva er det egentlig koffein gjør?

Hva er koffein?

Koffein er et stimulerende stoff som gir en oppkvikkende effekt – veldig likt stoffer som amfetamin. Ved inntagelse av koffein opplever mange at de våkner mer, men koffein kan også påvirke kroppen negativt ved å forhøye blodtrykket og øke søvnløsheten.

Kaffe er en av hovedkildene til koffein, men man kan også drikke energidrikker som for eksempel Red Bull.

Hvor lenge virker koffein i kroppen?

Etter inntaket vil koffeinen bli absorbert i blodomløpet og fordelt ut i hele kroppen. Etter omtrent 1 time til halvannen vil man ha den største konsentrasjonen av koffein i kroppen. Etter 3-7 timer halveres mengden – dette avhenger imidlertid av personen og hennes eller hans størrelse. Ekspertene råder til at man slutter å drikke kaffe dersom man blir dårlig av det.

Kan man få i seg for mye koffein?

Man bør ikke være nervøs for en ”overdose” selv hvis man drikker mange kopper kaffe om dagen. Ekspertene mener at det ikke vil være snakk om giftige effekter hos voksne så lenge koffeinmengden er under 400 milligram om dagen. Hvis man er barn eller gravid så gjelder andre anbefalinger – se mer hos Helsedirektoratet.

Kan man dø at av å innta for mye koffein?

Som nevnt i forrige avsnitt trenger man ikke være redd for helseskadelige virkninger ved å drikke mye kaffe. Ekspertene vurderer nemlig at man skal drikke omkring 80-100 kopper om dagen hvis det skal være fare for å dø av inntaket – og man skal drikke disse koppene rett etter hverandre.

Ekspertens råd

Ifølge flere undersøkelser er det bevist at det kan være svært gunstig å drikke kaffe. Ekspertene råder til at man derfor godt kan innta et par kopper eller litt mer, men hold gjerne igjen på kaffen om kvelden slik at koffeinen ikke skaper søvnproblemer.


Når du skal kjøpe en espressomaskinEspresso kopper

Når du velger å investere i en espressomaskin, bør du vurdere hvilken type espressomaskin du velger, samt ulike typer elementer. Her får du en kort presentasjon av noen av faktorene det kan være lurt å være oppmerksom på:

Pris:
En espressomaskin er ikke en billig investering, og du finner fort modeller som ligger langt over 10 000 kroner. Du bør være oppmerksom på at det ofte finnes billigere alternativer som er minst like gode. Svenske Råd & Rön påpeker at den dyreste modellen i testen deres fra 2014 kom på sisteplass. I espressoverdenen er det altså ikke alltid sammenheng mellom pris og kvalitet.

Størrelse:
Noen av de helautomatiske espressomaskinene er store og tar mye plass. Jo flere funksjoner, desto større er maskinen. Tenk over hva du har behov for og hvor mye plass du kan avse på kjøkkenbordet. En enkel espressomaskin som bare lager espresso er selvsagt mindre. Velger du en maskin med innebygd melkebeholder til cappuccino så øker størrelsen.

Funksjoner:
Noen modeller er helautomatiske og har både innebygd kaffekvern, melke-beholder og -skummer. Her får du en ferdig brygget kopp med kun ett trykk på knappen. Det finnes også modeller der du kan velge å bruke ferdigmalt kaffe og modeller med ekstern melkeskummer der melken blir skummet direkte i koppen. Om du velger en maskin med innebygd melkebeholder bør du vite at det krever mer rengjøring da melkerester og sur latte aldri er lekkert.

Tidsforbruk:
En avgjørende faktor for mange er tidsforbruket. Dersom man kjøper en espressomaskin er det ofte fordi man vil ha ferdig kaffe raskere enn å måtte gjøre alt manuelt. Derfor er det smart å være oppmerksom på hvor lang tid hver maskin bruker da det en travel morgen kan det være stor forskjell på 1 og 2 minutters venting.

Kaffekvern:
Noen modeller har en integrert kaffekvern og andre har ikke. Ofte er det en smakssak om du foretrekker det ene eller det andre. Velger du en modell uten integrert kaffekvern, så er det verdt å vurdere om du bør investere i en, siden ferske kaffebønner nesten betyr like mye for kaffens kvalitet som espressomaskinens kvalitet. Vurderer du å investere i en kaffekvern, så kan du med fordel hente inspirasjon i Forbrukerliv.no sin store kaffekvern test.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Philips Series 2200 EP2231

Kåret til «Bra Kjøp» hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips Series 2200 EP2231

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet og anmeldt Philips Series 2200 EP2231 som de har kåret til et «bra kjøp». De mener nemlig at denne espressomaskinen er både allsidig og praktisk samt at den kommer med flere gode funksjoner. De er imidlertid mindre imponerte over maskinens strømforbruk.

Kaffebrygging ved hjelp av ett enkelt trykk 

I og med at Philips Series 2200 EP2231 er en helautomatisk espressomaskin så er man sikret en rask og enkel kaffebrygging. Man trenger bare trykke på én enkelt knapp og så tar maskinen seg av resten av bryggeprosessen på egenhånd.

I tillegg til dette så kommer espressomaskinen med en melkeskummer slik at man har mulighet til å brygge mange ulike kaffevarianter både med og uten melk. Selve bønnebeholderen har en kapasitet på 275 gram kaffebønner, og vannbeholderen kan romme opptil 1,8 liter vann.

Har man glemt å slå av Philips Series 2200 EP2231 så er det ingen grunn til bekymring fordi autoslukk-funksjonen automatisk slår av maskinen etter et bestemt antall minutter.

Flere justerbare innstillinger

Med Philips Series 2200 EP2231 kan man selv velge hvordan man vil at kaffen skal bli takket være de justerbare innstillingene.

Man kan for eksempel selv velge kaffestyrke og kaffemengde. Det er også mulig å regulere den keramiske kaffekvernen etter behov da den kommer med hele 12 forskjellige trinn.

Philips Series 2200 EP2231 har også et aromauttrekk-system som gjør at maskinen alltid lager den beste balansen mellom temperatur og aroma. Det sørger for at man får en velsmagende kopp kaffe hver eneste gang.

Rengjøringsvennlig espressomaskin

Philips Series 2200 EP2231 er en rengjøringsvennlig maskin som man ikke trenger å bruke mye tid på å rengjøre manuelt.

Den kommer nemlig med funksjonen AquaClean som automatisk avkalker maskinen etter bruk. Man trenger derfor ikke avkalke den før man har brygget cirka 5.000 kopper. Alle de avtakbare delene tåler å settes i oppvaskmaskinen, og selve bryggeenheten er også avtakbar og skal bare tørkes av med en fuktig klut når det er behov for det.

Spesifikasjoner ved Philips Series 2200 EP2231:
Type: Helautomatisk espressomaskin
Merke: Philips
Vannbeholder kapasitet: 1,8 liter
Bønnebeholder kapasitet: 275 gram
Med kaffekvern: Ja
Melkeskummer: Ja
Høyde: 37,1 centimeter
Bredde: 24,6 centimeter
Dybde: 43,3 centimeter
Vekt: 8 kilo

Utvalgte fordeler ved Philips Series 2200 EP2231:
☕️ Justerbare innstillinger
☕️ Kaffedrikker både med og uten melk
☕️ Enkel å rengjøre
☕️ Autoslukk-funksjon
☕️ Aromauttrekk-system

Nedenfor kan du se en presentasjon av Philips Series 2200 EP2231, produsert av Philips:


DeLonghi ECAM 44.660.B

Testvinner hos det svenske testmagasinet Råd & Rön

DeLonghi ECAM 44.660.B

.
DeLonghis espressomaskiner dominerer listen i den store espressomaskintesten fra Råd & Röns. På en delt førsteplass med søstermodellen finner du denne DeLonghi ECAM 44.660.B. Den er litt dyrere enn modellen over, men er også mer luksuriøs. ECAM 44.660 lager god kaffe, og melkeskummeren lever opp forventningene når den skummer melken til dobbelt volum.

Espressomaskinen er svært brukervennlig og displayet er enkelt og intuitivt. Du velger selv kaffetype, og både knapper og instruksjoner får full pott i testen.

Maskinen er litt større den som er presentert ovenfor, og har plass til hele 400 gram kaffebønner og 2 liter vann. Det betyr at du må fylle opp beholderne sjeldnere og passe bra for deg som drikker mye kaffe og raskt vil betjene kaffemaskinen.

Igjen får espressomaskinen fra DeLonghi ros for å være brukervennlig og samtidig lage kaffe i topp kvalitet.

Derfor anbefales denne modellen:
☕️ God kvalitet
☕️ Stor vanntank
☕️ Plass til 400 gram bønner
☕️ Brukervennlig
☕️ Bra display og manual
☕️ Lett å rengjøre


Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos den tyske kaffesiden Coffeeness.de
✅ Anbefalt av den tyske avisen Frankfurter Allgemeine

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

 

.
Siemens EQ. 3 s300 har blitt testet av 2 tyske testpaneler fra Coffeeness.de og avisen Frankfurter Allgemeine. Ekspertene vurderer at Siemens EQ. 3 s300 er en utrolig god espressomaskin som kan lage fyldig espresso, i tillegg til at den kverner bønnene selv. Den skummer også melken til kaffedrikker med melk.

Kort om Siemens EQ. 3 s300

Siemens EQ. 3 s300 er en helautomatisk espressomaskin som er designet til den forbrukeren som har ønsker og behov som rekker utover det en vanlig kaffemaskin kan prestere.

Siemens EQ. 3 s300 gjør det lett for forbrukeren å lage kaffen sin, og takket være det innovative varmesystemet kalt SensoFlow foregår oppvarmingen veldig raskt og minimerer ventetiden på kaffen.

Siemens EQ. 3 s300 har en avtakbar vanntank med kapasitet på 1,4 liter – i tillegg til en bønnebeholder som kan romme hele 250 gram bønner. Modellen har en vannpumpe med et trykk på 15 bar.

Bruk og funksjoner

Siemens EQ. 3 s300 er enkel i bruk med OneTouch-funksjonen som sikrer at man kan brygge sin valgte kaffe med kun ett enkelt trykk. Det er mulighet for mange forskjellige kaffevarianter på Siemens EQ. 3 s300, og dette inkluderer både espresso, svart kaffe, cappuccino og latte macchiato.

Siden Siemens EQ. 3 s300 kommer med en melkeskummer, sørger modellen selv for å lage kremaktig og luftig skum til kaffen. Videre har Siemens EQ. 3 s300 en innebygd, keramisk kaffekvern som sørger for å trekke så mye aroma som mulig ut av bønnene. Man kan også justere malingsgraden selv etter hvilken type kaffe man vil ha.

Andre fordeler

For å sikre enkel og rask rengjøring, er Siemens EQ. 3 s300 utstyrt med et automatisk renseprogram som selv tar seg av rengjøringen. Dette programmet går i gang når maskinen slås på og av. Modellen har også et avkalkningsprogram i tillegg til en AutoSlukk-funksjon.

Utvalgte fordeler ved Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW):
☕️ Helautomatisk espressomaskin som styres med OneTouch
☕️ SensoFlow sikrer rask oppvarming
☕️ Kommer med både melkeskummer og kaffekvern
☕️ Automatisk rense- og avkalkningsprogram

Nedenfor kan du se en presentasjon av Siemens EQ. 3:


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke espressomaskiner er best i test?

Melitta Barista T Smart, DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS, DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110, DeLonghi ECAM21.117.B, DeLonghi ECAM 44.660.B og Melitta Caffeo Varianza CSP

Hvordan testes espressomaskinene?

Espressomaskinene testes ut ifra parametere som brukervennlighet, herunder påfylling, finjustering av innstillinger og rengjøring. I tillegg vurderes kvaliteten av espressoen sombrygges samt temperatur og jevnheten dersom flere kopper brygges etter hverandre. Maskinene testes også på evnen til å skumme melk. Til slutt vurderes de på deres energiforbruk.

Hvordan velger jeg den riktige maskinen?

Start med å finne ut hvilken type kaffemaskin som dekker dine behov. Det finnes overordnet 5 typer kaffemaskiner: Kaffetrakter med filter, halvautomatisk espressomaskin, automatisk espressomaskin, helautomatisk espressomaskin og kapselkaffemaskin. Deretter bør du overveie ting som funksjoner, størrelse, brukervennlighet og pris.


Espressomaskin Test – Disse testene har vi analysert:

Råd & Rön
Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön har levert 2 omfattende tester av espressomaskiner. I 2014 testet de hele 20 helautomatiske espressomaskiner på en rekke områder, blant annet kaffens kvalitet (aroma og fyldighet), hvor mye tid hver maskin bruker på 1-2 kopper espresso, temperatur (som skal ligge på 67 grader) og hvor lett hver maskin er å rengjøre.

I testen fra 2016 inkluderer Råd & Rön 16 nye modeller og legger til testelementer. Det blir inkludert flere inndelinger under hvert punkt – for eksempel rengjøring med underpunkter til rengjøring av hver del av maskinen. Testen fra 2016 har også med produktspesifikasjoner slik at man kjapt kan se hva hver modell kan.

Det som er felles for de 2 testene fra Råd & Rön er at espressomaskinene er testet av eksperter i laboratorium, og resultatene er satt opp som poeng etter funksjoner som er testet. Dette gir et svært objektivt inntrykk der begrunnelsen ikke alltid er helt tydelig. Dette blir veid opp for med mange underpunkter i tillegg til mulighet for å sammenligne de ulike modellene i et interaktivt skjema. Du kan lese testen fra 2014 her og testen fra 2016 her. Vær oppmerksom på at det krever betalt abonnement å lese hele testen.

Klikk.no
Det norske nettmagasinet Klikk.no har gjort en test av 5 forskjellige kaffemaskiner. De slår raskt fast at den billigste modellen er den beste, og espressomaskinen fra DeLonghi får terningkast 5 av 6. I testen har Klikk fått de to kaffeekspertene Tøri Lindvik og Jørgen Lindvik, kaffebrennere hos Den Gyldne Bønne, til å teste modellene. Alle maskinene ble testet på vanlig kaffe, espresso og cappuccino – både på de automatiske innstillingene og manuelle innstillinger. Det viktigste var kvaliteten på selve kaffen, men de ble også testet for brukervennlighet, lydnivå, rengjøringsvennlighet og display. Du kan lese testen hos Klikk.no gratis her.

Stiftung Warentest
Stiftung Warentest er Tysklands største og mest anerkjente forbrukerorganisasjon, og testene deres er berømte for grundige analyser og tøffe vurderinger. De har tatt en grundig gjennomgang av ikke mindre enn 44 ulike espressomaskiner der modellene Melitta Caffeo Varianza CSP og Jura E8 Platin fikk delt førsteplass. Espressomaskinene ble testet både på espressokvalitet med hensyn til smak, brukervennlighet, rengjøring, design og strømforbruk. Du kan lese hele testen her. Det krever betalt abonnement for å se hele innholdet.

Expert Reviews
Det britiske forbrukermagasinet Expert Reviews har gjennomført en grundig test av espressomaskinen Melitta Caffeo Varianza CSP, som får hele 5 av 5 stjerner. Modellen er vurdert på alt fra design og strømforbruk, til evnen til å måle opp kaffebønner, og selvsagt smaken på espressoen. Expert Reviews tar i hovedsak for seg nyheter, tester og anmeldelser av forbrukerelektronikk – og magasinet skiller seg ut ved å gå i dybden med testene deres da de undersøker hvert produkt grundig og kritisk. Du kan lese hele testen gratis her.

Expertreviews.com har også testet modellen Sage The Barista Express. I testen gjennomgår de en haug av espressomaskinens funksjoner, designet til maskinen og kvaliteten på kaffen. Maskinen får tildelt en samlet karakter på 4 av 5 mulige stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen deres her.

Expertreviews.co.uk har også testet og anmeldt Melitta Barista T Smart som de har gitt hele 5 av 5 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.

Frankfurter Allgemeine   
Den tyske avisen Frankfurter Allgemeine har testet modellen Siemens EQ.3 s300. Her har de skrevet en veldig detaljert anmeldelse av espressomaskinen. Vi har gjennomgått testen, som naturligvis er skrevet på tysk. Hvis du behersker det tyske språket, så kan du lese hele artikkelen her.

Gastromand.dk 
Danske Gastromand har testet modellen Siemens EQ.9 Connect. Her gjennomgår de stort sett alle funksjonene denne kaffemaskinen er utstyrt med. De tester blant annet Wifi-funksjonen, kaffens kvalitet, hvor enkel den er å gjøre ren – pluss mye mer.

Du kan lese Gastromands test av maskinen på deres hjemmeside her.

Trustedreviews.com
Det store internasjonale testnettstedet Trustedreviews.com har laget en detaljert test av DeLonghi Dedica. Her vurderes modellen på en lang rekke relevante testområder, og de ender med å gi den en samlet poengsum på 4,5 av 5 mulige stjerner.

I testen bedømmer de blant annet kaffens kvalitet, hvordan det er å bruke maskinen, i tillegg til kvalitet og funksjoner.

Du kan lese hele testen her.

Stuff.tv
Stuff.tv har også testet Sage The Barista Express. I artikkelen tester Stuff.tv en rekke forskjellige espressomaskiner og gir hver enkelt maskin en individuell karakter.

Her får Sage The Barista Express hele 5 av 5 mulige stjerner, noe som gjør den til toppscorer i testen.

Du kan lese hele artikkelen her.

Cnet.com
Det store internasjonale teknologinettstedet Cnet.com har testet modellen Sage The Barista Express. Her skal det imidlertid nevnes at det er Breville The Barista Express som de faktisk har testet. Maskinene er identiske, men forskjellen er bare at navnet forhandles som Breville i USA.

Maskinen får 4,5 av 5 mulige stjerner i testen deres. Her har de gjennomgått design, kvalitet og andre viktige funksjoner.

Du kan lese mer her.

Klikk.no
I samme test har også modellen Miele CM 6350 blitt vurdert, som sammen med espressomaskinen fra DeLonghi får toppkarakter i testen. Espressomaskinen fra Miele får nemlig også en poengsum på 5 av 6 poeng. Du kan lese mer her.

Klikk.no har også testet Siemens EQ.6, som får 4 av 6 poeng. Denne anmeldelsen er å finne i samme artikkel som de ovenstående espressomaskinene.

Coffeenation.co
Det store sveitsiske kaffenettstedet Coffeenation har testet modellen Siemens EQ.9 Connect. Her bedømmer de maskinen på en lang rekke testområder og nevner alle aspektene de er veldig fornøyde med, i tillegg til de aspektene som trekker ned karakteren.

Du kan lese hele artikkelen på hjemmesiden deres her.

Coffeeness.de  
Coffeness.de er et av Tysklands største kaffenettsteder. Siden drives av kaffeentusiasten Arne Preuß. Han skriver om forskjellige typer kaffe, kaffebrygging og ikke minst tester av forskjellige kaffemaskiner.

Arne har blant annet testet modellen Melitta Caffeo Varianza, som får tildelt 4 av 5 mulige stjerner. Du kan lese hele testen på hjemmesiden hans her.

Arne har også testet modellen Melitta Caffeo Solo. Denne espressomaskinen får tildelt 4,5 av 5 mulige stjerner. Denne testen kan du lese på hjemmesiden hans her.

På hjemmesiden kan du også lese testen han har utført av Miele CM 6350. Denne maskinen blir belønnet med toppkarakter og får hele 5 av 5 mulige stjerner. Denne testen kan du lese her.

Siemens EQ.3 s300 har også blitt testet på hjemmesiden til Arne. Denne maskinen får tildelt 4,5 av 5 mulige stjerner. Denne artikkelen kan du lese her.

Coffeeness.de har også testet og anmeldt Siemens EQ.9 Plus Connect s500 som de har gitt en anbefaling. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.

BeanToCupCoffee.co.uk 
BeanToCupCoffee.co.uk er en britisk kaffeside, som arbeider med flere forskjellige aspekter av kaffebrygging. Målet deres er å hjelpe forbrukeren til å finne den beste kaffemaskinen.

Her har BeanToCupCoffee.co.uk testet espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110. Du kan lese hele anmeldelsen her. 

CoffeeTeaClub.co.uk
CoffeeTeaClub.co.uk er en britisk blogg som skriver om kaffe og te. Kaffe og te er hovedfokuset, men ekspertene skriver også om tilbehør til drikkene, som for eksempel kaffemaskiner.

CoffeeTeaClub.co.uk har derfor testet espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110. Les mer om testen her.

Chip.de
Det tyske testmagasinet Chip.de tester og anmelder et vell av ulike forbrukerprodukter innenfor elektronikkens og teknologiens verden. Her har de testet Siemens EQ.9 Plus Connect s500 som de har gitt 4,3 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere