Dyson støvsuger test 2019 – Finn de beste støvsugerne fra Dyson her

0

I denne artikkelen ser vi på støvsugermodellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro fra Dyson Cinetic Big Ball-serien. Først går vi grundig igjennom modellen og deretter ser vi kort på fire andre Dyson Cinetic Big Ball-modeller.

Lenger ned i artikkelen går vi kort igjennom andre modeller fra Dyson. Her snakker vi først om Dyson V8 og deretter om fem modeller fra serien Dyson V6, med hovedfokus på modellen Dyson V6 AnimalPro.

I tillegg har vi også undersøkt andre typer støvsugere fra Dyson, som ikke er fra Cinetic Big Ball, V6 eller V8-serien.

For å kunne gi forbrukeren best mulig oversikt, har vi analysert en rekke ulike eksperttester, der eksperter har testet og vurdert ulike støvsugere.

Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til, nederst i denne artikkelen.

Denne Dyson støvsuger testen inneholder: 

🔸 Oversikt og vurdering av Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro
🔸 En gjennomgang av de andre Dyson Cinetic Big Ball-modellene
🔸 Alternativer til Dyson Cinetic Big Ball-serien fra Dyson V8 og V6, samt et par andre modeller fra Dyson
🔸 Informasjon om Dyson
🔸 Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene av uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro

✅ «Very good» hos britiske Which.co.uk
 4,5 stjerner av 5 hos Trustedreviews.com
 Anbefalt hos amerikanske Techcrunch.com
 9,43 poeng av 10 hos Toptenreviews.com
 4 av 5 stjerner hos Techgearlab.com
 5 av 5 stjerner hos T3.com

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en av modellene i Dyson Big Ball-serien. Serien kjennetegnes av den unike Ball-teknologien som sikrer et lavt tyngdepunkt og mer stabilitet og fleksibilitet med den bevegelige kulen i leddet. Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er spesielt designet for hjem med kjæledyr og har blitt testet av mange eksperter. Eksperter fra blant annet nettsidene trustedreviews.com, Gizmodo.co.uk og Techradar.com har testet støvsugeren, og det er bred enighet om at Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en utrolig god støvsuger med både sterk sugeevne, gode munnstykker og høy brukervennlighet.

Dyson Cinetic syklon-teknologi

Det første du legger merke til med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, er at den har et noe futuristisk utseende med en liten rund motor med påsatt stang og et rør som munner ut i munnstykket. Det er svært lett å montere modellen, og den er klar for bruk i løpet av ti minutter. Modellens styrke sitter først og fremst i Dyson Cinetic-teknologien, der sykloner arbeider sammen for å samle støv, og dette systemet samler både så mye støv som mulig og sørger for at det ikke slippes ut igjen.

Spesielle munnstykker øker funksjonaliteten

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro mundstykke

Ekspertene er imponert over Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro sine støvsugerevner. Motoren har en meget kraftig sugeeffekt på 250 AW og luftstrømmen er både høy og kraftig. Det er imidlertid munnstykkene som imponerer mest. Munnstykkene Turbine Head og Musclehead følger med til henholdsvis tepper og harde gulv, men begge kan brukes på begge typer underlag.

Musclehead er laget for harde gulv og har et bredt hode med mange små sugeseksjoner, noe som gir full bevegelsesfrihet. På grunn av Ball-teknologi er det stort sett mulig i å gjøre rent helt ned langs gulvet og under svært lave møbler. Det finnes også en heve-/senke-funksjon for munnstykket, som styres med foten.

Den suger veldig sterkt, og legger nesten ikke noe støv tilbake. Den samme effektiviteten gjelder for Turbine Head på tepper. Munnstykket har en rad med stive nylonbørster, som er laget spesielt for å fjerne små partikler fra gulvteppet, og en rad med myke karbonbørster som fjerner det  aller fineste støvet.

Tangle-Free Turbine tool for dyrehår

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro har fått navnet sitt fordi modellen er ideell for husholdninger som har kjæledyr med pels. Eksperter bemerker at Turbine Head-munnstykket klarer seg veldig bra når det gjelder å fjerne dyrehår, ved å fjerne det meste av håret med kun få støv støvsuginger. Ønsker du å gå virkelig grundig til verks, så følger det med et munnstykke som heter Tangle-Free Turbine tool, og som er spesielt laget for å fjerne dyrehår.

Dette munnstykket er svært lite og er tungvint å bruke på store tepper, men på den annen side så er den skreddersydd for mindre områder som matter, mindre tepper, senger, små hundesenger og møbler. På mindre enn ti sekunder blir hårene sugd opp av munnstykket, og det er få hår som ligger igjen. Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro vil derfor også være et godt valg for husholdninger hvor det bor allergikere.

Fleksibel i bruk

toem Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro har ikke pose, men kommer med ledning. Støvet samles opp i en støvbeholder som har en imponerende kapasitet på 1,6 liter. Dette betyr at du kan rengjøre store områder av huset, før beholderen må tømmes.

I tillegg sørger kraftige sykloner for at støvet presses godt og grundig sammen til kompakte størrelser, som er enkelt å helle ut av beholderen. Du trykker bare på en enkelt trykk og skyver opp støvet, helt uten å røre det. Ledningen på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er 6,5 meter lang, noe som ikke er den lengste ledningen på markedet.

På den annen side har modellen et fleksibelt håndtak og støvsugerrør, som kan utvides slik at du kan fortsatt gå rundt med modellen. Håndtaket kan roteres i tre retninger, og gir en 360-graders bevegelsesfrihet, som gir bedre kontroll.

Modellen veier litt over seks kilometer, så den er ikke lett å flytte rundt på, men til gjengjeld sørger Ball-teknologien for at leddene kjører på en kule, slik at det er lett å snu rundt på munnstykkene. Ball-teknologien gir også økt stabilitet, og det er lett å komme seg rundt hindringer som møbler og rundt hjørner. Mister du tilfeldigvis støvsugeren, eller du skal legge den fra deg, så retter den seg opp av seg selv, noe som sparer rygg og muskler.

Uten filter

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro motor

Dyson Cinetic-teknologien bruker små fleksible munnstykker i enden av syklonene, som stopper selv små støvpartikler fra å komme ut igjen i rommet. Dermed er det ingen filtre å blokkere, men Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er laget for å være uten filter.

Det sikrer for det første at tette filtre aldri begynner å skape et verre innendørs klima, og du behøver ikke stå å vask og skrubbe filtrene selv. Adskillelsen av støv i Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er så effektiv at filtre ikke er nødvendig.

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men ekspertenes tester viser at teknikken fungerer veldig bra, og Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro sitt støvoppdrag får en fin A-karakter på energimerket.

Mye tilbehør

I tillegg til spesielle munnstykker for harde gulv, tepper og dyrehår, så følger det også med munnstykker til sprekker og møbler, samt en støvbørste, som kan settes fast på håndtaket eller røret, mens du støvsuger. Det gir lett tilgang til disse verktøyene og gjør rengjøringen raskere og mer effektiv. Ekspertene har testet alt det ekstra tilbehøret og konkluderer med at de er utmerket for sine formål.

Etter endt test konkluderer ekspertene med at Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en meget god og effektiv støvsuger, som kun har noen små ulemper. Den ene er at det er relativt kort ledning, og den andre er prisen, som ligger høyt på prisskalaen.

Utvalgte fordeler med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro:
🌪️
Med Dyson Cinetic-teknologi
🌪️ Turbine Head munnstykke for tepper
🌪️ Musclehead munnstykke til harde gulv
🌪️ Spesiallaget Tangle-Free Turbine tool munnstykke for dyrehår
🌪️ Ball-teknologi gir økt fleksibilitet
🌪️ Modell uten filter Ekstra munnstykker til sprekker og møbler, samt at det følger med en støvbørste

Nedenfor kan du se hvordan Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro fungerer:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_-qFPOQyE98

Nedenfor kan du se hvordan støvbeholderen på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro tømmes:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qgaR4h1XcDo

Andre Dyson Cinetic Big Ball-modeller

Ovenfor har vi gått i dybden på modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. I denne delen vil vi kort vurdere fire andre Dyson Big Ball-modeller. De er litt forskjellig fra Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro.

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball Allergy er også en modell i Dyson Big Ball-serien med samme Ball-teknologi, men med hovedfokus på å være allergivennlig. Modellens styrke er rengjøringen på harde gulv, og den kan gi litt støy ved bruk.

Støvet samles opp i en beholder som kan inneholde svært mye støv (1,8 liter). For å gjøre inneklimaet mest mulig allergivennlig er tømmingen ekstra hygienisk, slik at støvet ikke slipper ut igjen. Det samme gjelder forfilteret, som kan vaskes.

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 990,00 Kr. 0,00 Kr. 2 990,00 Kr. Les mer
3 795,00 Kr. 0,00 Kr. 3 795,00 Kr. Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer

 

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er en oppfølger til modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som vi gikk inn i detaljene på øverst i denne artikkelen. Modellen skiller seg fra den forrige modellen ved å være mer energivennlig i energiklasse A, men på den annen side er ikke sugeevnen like kraftig som hos sin forgjenger.

Modellen er poseløs, men kan inneholde 0,8 liter støv i beholderen. Modellen har også et spesielt munnstykke for rengjøring av dyrehår.

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 990,00 Kr. 0,00 Kr. 3 990,00 Kr. Les mer
4 690,00 Kr. 0,00 Kr. 4 690,00 Kr. Les mer
4 690,00 Kr. 0,00 Kr. 4 690,00 Kr. Les mer
5 515,00 Kr. 0,00 Kr. 5 515,00 Kr. Les mer
6 310,00 Kr. 0,00 Kr. 6 310,00 Kr. Les mer

 

Dyson V-serien

Nedenfor ser vi nærmere på en rekke støvsugere fra to andre serien fra Dyson. Her er det snakk om Dyson V8 og Dyson V6.


Dyson V8 Absolute

✅ 5 av 5 stjerner på T3.com
 5 stjerner av 5 hos Trustedreviews.com
 5 av 5 stjerner hos Theguardian.com
 5 av 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
 5 stjerner fra norske Klikk.no
 Toppscorer hos Tek.no
 «Beste kjøp» hos engelske Which.co.uk
 «Støvsugerens Rolls Royce» hos Gizmodo.co.uk
 4,7 av 5 stjerner hos Johnlewis.com, basert på 1332 vurderinger
 96 poeng av 100 hos Goodhousekeeping.co.uk
 5 av 5 stjerner hos britiske Mirror.co.uk
 5 av 5 stjerner hos Techgearlab.com
 3 av 5 stjerner hos Digitaltrends.com

Dyson V8 Absolute

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 890,00 Kr. 0,00 Kr. 3 890,00 Kr. Les mer
4 102,00 Kr. 0,00 Kr. 4 102,00 Kr. Les mer
5 999,00 Kr. 0,00 Kr. 5 999,00 Kr. Les mer
5 999,00 Kr. 0,00 Kr. 5 999,00 Kr. Les mer

 

Dyson V8 Absolute er en del av Dyson sin nye og kraftigere V8-serie, og denne modellen har blitt testet av en rekke eksperter fra blant annet nettsidene trustedreviews.com, expertreviews.co.uk og den engelske avisen The Guardian. Det er bred enighet blant ekspertene om at Dyson V8 Absolute er en virkelig god støvsuger, og derfor får modellen toppkarakterer.

Lang batterilevetid

Siden Dyson V8 Absolute er kraftigere enn tidligere modeller, blir støvsugingen enklere for forbrukeren og eksperter kaller modellen for en «evolusjon» blant støvsugere, ikke minst fordi Dyson V8 Absolute både er poseløs og trådløs (derfor kjører Dyson V8 Absolute på batteri).

Du kan suge opp støv og skitt ved å holde utløseren nede når støvsugeren skal suge opp. Denne metoden gir batteriet lengre levetid, siden støvsugeren da kun bruker krefter når den suger. Ekspertene bemerker også at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er betydelig forbedret i forhold til andre gode modeller, siden Dyson V8 Absolute kan støvsuge i 40 minutter på en enkelt opplading (hvis du bruker vanlige sugestyrke og ikke maksstyrken).

Mange munnstykker

Med en vekt på bare 2,61 kilo er Dyson V8 Absolute en svært enkel modell, og det er lett å håndtere, løfte den opp og fjerne støv fra øvre overflater – også loft. Fleksibilitet er et av Dyson V8 Absolute sine karakteristikker, takket være at leddene på munnstykkene gjør at støvsugeren kan komme til overalt, også under sofaen, i hjørner, kanter og vegger.

Dyson V8 Absolute kommer med mange ulike munnstykker for å gjøre sugeevnen så god som mulig, og hvert munnstykke er laget spesielt for et bestemt formål. Soft Roller er laget for harde gulv, Direct Drive til tepper, Mini Motorised-munnstykke for trapper og møbler og Combination Tool-munnstykket for fint støv. Ekspertenelegger merke til at rengjøringen med disse munnstykkene, samt den fleksible utformingen går lett og uanstrengt, og sugeevnen er veldig bra.

Modell med lav støy

Dyson V8 haandstoevsuger

Ekspertene bemerker også at selv om Dyson V8 Absolute har en kraftig V8-motor, så lager den så lite lyd at det knapt merkes når i bruk.

Siden Dyson V8 Absolute er poseløs,, samler støvet seg i en beholder som kan romme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det mye lettere å tømme beholderen. Ekspertene noterer seg dette som spesielt positivt, siden andre poseløse modeller ofte har problemer her.

Videre er Dyson V8 Absolute en to-i-en-støvsuger, siden den tradisjonelle støvsugeren kan gjøres om til en håndstøvsuger, og modellen utstyrt med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter. Dette sikrer så miljøvennlig støvsuging som mulig, noe som verner mot allergi.

Utvalgte fordeler med Dyson V8 Absolute:
🌪️
Batterilevetid på opptil 40 minutter
🌪️ Lav vekt på bare 2,61 kilo
🌪️ Flere munnstykker inkludert Soft Roller- munnstykke for harde gulv og Direct Drive-munnstykke for tepper
🌪️ Inkludert håndstøvsuger
🌪️ Med både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Nedenfor kan du se en kort presentasjon av Dyson V8 og dens funksjoner:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU

Dyson V6 AnimalPro

✅ Beste kjøp hos engelske Which.co.uk
✅ 4,6 stjerner av 5 hos Johnlewis.com, basert på 2323 vurderinger
✅ 98 av 100 poeng hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 4 av 5 stjerner hos Digitaltrends.com
✅ 10 av 10 stjerner hos Dinside.no
✅ Toppscorer hos tyske Testberichte.de
✅ 5 av 5 stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk

Dyson V6 Animal Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 229,00 Kr. 0,00 Kr. 3 229,00 Kr. Les mer
3 229,00 Kr. 0,00 Kr. 3 229,00 Kr. Les mer
4 129,00 Kr. 0,00 Kr. 4 129,00 Kr. Les mer
4 283,00 Kr. 0,00 Kr. 4 283,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 AnimalPro har blitt testet av mange ulike eksperter fra blant annet den engelske varehuskjeden johnlewis.com og den tyske nettsiden testberichte.de. Det er svært bred enighet om at Dyson V6 AnimalPro er en virkelig god støvsuger, som både er effektiv, har gode munnstykker og er enkel å håndtere.

Unikt syklonsystem

Dyson V6 er lillebroren til Dyson V8-serien, og de to seriene er svært like. Dyson V6 AnimalPro har et veldig unikt suge-system, noe som betyr at det blir lettere å suge opp støv og smuss. Rengjøringssystemet er bygget opp gjennom den spesielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologien, noe som gir økt luftsirkulasjonen gjennom 15 forskjellige sykloner, som er plassert i to lag og arbeider parallelt med hverandre.

Motoren er drevet av Dyson sin digitalstyrte V6-motor, og denne motoren er så effektiv at det er ikke nødvendig med strøm og ledning. Modellen er derfor trådløs. Derfor kjører Dyson V6 AnimalPro på batteri, og dette batteriet holder i cirka tjue minutter på én lading (hver opplading tar 3,5 timer).

Forskjellige munnstykker

Selve rengjøringen/sugingen på Dyson V6 AnimalPro fungerer ved å trykke ned på avtrekkeren når den skal suge. Dyson V6 AnimalPro suger på normalt nivå, så hvis du trenger ekstra sugeevne, så kan du velge Max, som suger med full motorkraft, noe som tilsvarer en tredobling av den normal sugeeffekten (legg merke til at batterilevetiden blir redusert betydelig når du bruker Max).

For å øke allsidigheten er Dyson V6 AnimalPro utstyrt med flere forskjellige munnstykker. Dyson V6 AnimalPro er laget for å fjerne støv og skitt fra tepper og harde gulv, og for dette formålet følger det med et bredt motorisert munnstykke. Ettersom modellens navn inkluderer ordet ”animal” (dyr),så følger det naturligvis med et spesielt munnstykke, som er utformet for å håndtere dyrehår, samt et fugemunnstykke som er utviklet for å fjerne støv og skitt i sprekker og hjørner.

To-i-en-modell

Dyson V6 AnimalPro haandstoevsuger

I tillegg til den vanlige støvsugeren kan Dyson V6 AnimalPro også brukes som håndstøvsuger, og derfor kalles Dyson V6 AnimalPro en to-i-en-støvsuger.

Med noen bevegelser kan man raskt og enkelt gjøre om modellen til en håndholdt modell, som er spesielt fordelaktig når det skal gjøres rent på vanskelig steder, eller du ønsker en rask rengjøring på et mindre område.

Med en vekt på bare 2,1 kilo er Dyson V6 AnimalPro lett å bruke, så det er enkelt å løfte opp modellen og rengjøre på høyere overflater og tak. Easy-grip håndtaket er ergonomisk utformet for best mulig grep og modellen er uten pose, noe som betyr at støvet samles i en beholder på 0,4 liter i stedet, slik at du slipper problemer med en full pose som forringer både sugeevnen og som må skiftes.

Utvalgte fordeler med Dyson V6 AnimalPro:
🌪️
2 Tier Radial Cyclones-teknologi med 15 sykloner
🌪️ To ulike sugestyrker, inkludert den kraftfulle Max
🌪️ Laget spesielt for hjem med kjæledyr og det følger med et spesielt munnstykke til dyrehår
🌪️ Ergonomisk design med Easy-grip håndtak og en vekt på bare 2,1 kilo
🌪️ To-i-en modell med mulighet for å gjøre den om til en håndstøvsuger

Nedenfor kan du se en kort presentasjon av Dyson V6 AnimalPro:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=69S6N6TDC5w

Andre Dyson V6-modeller

Det er mange ulike støvsugermodeller i Dyson V6-serien. Ovenfor har vi gått i dybden på modellen Dyson V6 AnimalPro og nedenfor vil vi kort vurdere fire andre Dyson V6-modeller, som hver er litt forskjellig fra Dyson V6 AnimalPro.

Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+

Modellen Dyson V6 AnimalPro+ heter stort sett det samme som Dyson V6 AnimalPro, og det er fordi modellene stort sett er identiske og bare har små forskjeller. Dyson V6 AnimalPro+ er litt større enn Dyson V6 AnimalPro og veier også litt mer.

Motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien er den samme, men det følger med mer tilbehør til Dyson V6 AnimalPro+, blant annet et finere munnstykke til dyrehår.

Ladetiden på batteriet er litt kortere på Dyson V6 AnimalPro+, men prisen er også noe høyere. Modellen er også utstyrt med et HEPA-filter.

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 999,00 Kr. 0,00 Kr. 3 999,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6

Dyson V6 Digital Slim er også utstyrt med den samme kraftige motoren og 2 Tier Radial Cyclones-teknologi, slik som Dyson V6 AnimalPro. Modellen er også like effektiv når det gjelder støvsuging.

En av de få forskjellene er at Dyson V6 Digital Slim er en tynnere og mindre modell, med litt mindre høyde. Dette gjør modellen litt enklere å håndtere og arbeide med. Vekten er på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim er ikke utstyrt med et HEPA-filter.

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 895,00 Kr. 0,00 Kr. 3 895,00 Kr. Les mer
4 129,00 Kr. 0,00 Kr. 4 129,00 Kr. Les mer
4 215,00 Kr. 0,00 Kr. 4 215,00 Kr. Les mer

 

Dyson V6 Fluffy+Dyson V6 Fluffy+

Dyson V6 Fluffy+ er spesielt utformet for harde gulv, så hvis  du har et hjem uten mange tepper, kan Dyson V6 Fluffy+ være et godt valg. Modellen er utstyrt med et Soft Roller-munnstykke, som er utviklet spesielt for å støvsuge harde gulv.

Soft Roller-munnstykket fjerner lett større partikler av støv og smuss på samme tid, og det kommer en filtrering av hele apparatet, som fanger opp alt støv og mulige kilder til allergi. Luften blir deretter returnert i rommet og er mye renere enn før.

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 145,00 Kr. 0,00 Kr. 5 145,00 Kr. Les mer

 

Andre Dyson-modeller

I denne artikkelen vi har nå gått gjennom flere støvsugere fra Dyson med hovedfokus på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som har fått toppkarakter av eksperter gjennom ulike tester.

Vi har også fokusert på støvsuger-modeller fra Dyson V6 og V8-serien.I dette avsnittet ser vi nærmere på fire andre Dyson-støvsugere som ikke tilhører verken Cinetic Big Ball, V6 og V8-serien.


Dyson DC37C Parquet

✅ Bedømmelsen ”God” hos det danske forbrukerrådet Tænk

Dyson DC37C Parquet

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Les mer

 

Dyson DC37C Parquet ser først ut som en liten LED-robot, og det er den på en måte også. Utseendet er et spørsmål om smak, men ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk har testet modellen evner og konkluderer med at Dyson DC37C Parquet er en god støvsuger. Dyson DC37C Parquet er spesielt egnet for forbrukere som er opptatt av miljø og allergi, og som har mange harde gulv i hjemmet.

God til parkettgulv

En av de største styrkene ved Dyson DC37C Parquet er modellens sugeevner på harde gulv som parkettgulv, hvor modellen virkelig er god til å fjerne støv og smuss. Dette skyldes blant annet det spesielle munnstykke for parkett og det ledd-delte munnstykket, som gir større fleksibilitet og sikrer bedre opptak av støv og smuss.

I tillegg har modellen en sterk motor på 840 watt, som sikrer en høy sugestyrke. Modellen er også utmerket på tepper, men det er harde gulv som er Dyson DC37C Parquet sin spisskompetanse. I tillegg til parkettmunnstykket følger det med munnstykker til møbler og et fugemunnstykke.

Energiklasse A

Hvis du er en miljøbevisst forbruker, så vil Dyson DC37C Parquet være et godt valg, siden denne modellen er i energiklasse A, hvor det er så lavt energinivå som mulig. Energiklasse A er nemlig den beste energiklassen innenfor støvsugere. Dette betyr at det både sparer miljøet og hjelper på strømregningen. Modellen kjører på vanlig strøm fra en stikkontakt og er dermed ikke trådløs, men ledningen er så lang at arbeidsradiusen er på ti meter.

Poseløs modell

Dyson DC37C Parquet ball teknologi

Dyson DC37C Parquet er kanskje ikke trådløs, men på den annen side er den poseløs. Dette betyr at støv og skitt i stedet samles i en flyttbar beholder som kan romme hele to liter. Dette betyr blant annet større effektivitet når du støvsuger, siden en fylt pose ikke vil lette gå utover sugeevnen.

Brukerens komfort er det også tatt hensyn til med Dyson DC37C Parquet, for det følger med et teleskoprør, som lar deg justere lengden, og dermed slipper du ryggproblemer.

Det er også tatt hensyn til innendørsklimaet, siden Dyson DC37C  Parquet er utstyrt med et HEPA-filter, som også er vaskbart. HEPA-filteret er i klasse H13, som er en av de beste klassene og sikrer at luften som sendes ut, er renere enn den som tas inn, samt at allergener fanges opp av filteret.

Dyson DC37C Parquet veier 7,5 kilo.

Utvalgte fordeler med Dyson DC37C Parquet:
🌪️
Kjernekompetansen innen harde gulv
🌪️ Motor på 840 watt
🌪️ Energiklasse A
🌪️ Poseløs modell med støvbeholder på to liter
🌪️ Justerbart teleskopisk rør


Dyson 360 Eye

✅ 4,5 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com
 4 av 5 stjerner hos Techradar.com
 3,5 av 5 stjerner hos T3.com
 5 av 5 stjerner hos Theguardian.com
 «Beste robot støvsugeren vi har prøvd» hos Techcrunch.com
 6 av 10 stjerner hos M3.se
 «Beste kjøp» hos engelske Which.co.uk
 «Beste robotstøvsuger på markedet» hos Theverge.com
 81,8 poeng av 100 hos tyske Chip.de
 5 av 5 stjerner hos Stuff.tv
 «Beste kjøp» hos engelske Independent.co.uk

Dyson 360 Eye robotstoevsuger

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
9 599,00 Kr. 0,00 Kr. 9 599,00 Kr. Les mer
9 599,00 Kr. 0,00 Kr. 9 599,00 Kr. Les mer
11 155,00 Kr. 0,00 Kr. 11 155,00 Kr. Les mer

 

Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger som har blitt testet av mange eksperter, som alle er veldig imponert over den lille roboten. Robotstøvsugere har generelt et rykte på seg for å være mindre effektiv enn vanlig støvsugere og har en tendens til å overse mange flekker og støv i alle møbler, men Dyson 360 Eye klarer dette veldig bra.

360 graders navigasjon

En av de tingene som skiller Dyson 360 Eye fra andre robotstøvsugere på markedet, er dens navigasjonsutstyr. Ekspertene er veldig imponert over modellens 360-vinkel kamera, noe som betyr at modellen kan se hele veien rundt mens den kjører.

Det hjelper den både med å gi en rute for rengjøringen, men også for å unngå hindringer som møbler og trinn. Ekspertene bemerker i denne sammenheng at Dyson 360 Eye støter inn i svært få ting, og det er stort sett ting, som ligger under modellens synsfelt.

Veldig bra rengjøringsevne

Dyson 360 Eye profil

Selv om Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger, er den fortsatt utstyrt med Dyson sin unike Radial Root Cyclone-teknologi og en digital V2-motor.

Ekspertene mener Dyson 360 Eye er virkelig god til å gjøre rent og samle opp støv, og det gjelder for alle typer underlag. I tillegg kommer modellen inn i alle hjørner og kanter, som tidligere har vært en av robotstøvsugernes svakheter.

Dyson 360 Eye har også så god sugeevne på harde gulv, at noen av ekspertene mener den er bedre enn mange tradisjonelle støvsugere.

Utnytter batterilevetiden

Dyson 360 Eye er både poseløs og trådløs. Modellen er utstyrt med en støvbeholder på ,0,33 liter, noe som selvfølgelig er lavere enn på tradisjonelle støvsugere, og en batterilevetid på 45 minutter.

Ekspertene mener modellen utnytter de 45 minuttene virkelig bra og effektivt, og modellen har også en smart funksjon som gjør at støvsugeren selv går til ladestasjonen sin, når batteriet er ferd med å løpe ut. I tillegg er det mulig å styre Dyson 360 Eye med den tilhørende appen Dyson Link, som er enkel å benytte seg av.

Utvalgte fordeler med Dyson 360 Eye:
🌪️
Effektiv robotstøvsuger med 360 graders navigasjon
🌪️ Unikt navigasjonssystem som sikrer færrest mulig sammenstøt med møbler
🌪️ Med Radial Root Cyclone-teknologi
🌪️ Poseløs modell
🌪️ Batterilevetid på 45 minutter

Nedenfor kan du se en kort presentasjon av Dyson 360 Eye:

https://www.youtube.com/watch?v=OadhuICDAjk

Dyson DC33 Stubborn

✅ 4,5 stjerner av 5 hos Amazon.co.uk, basert på 105 vurderinger

Dyson DC33 Stubborn

Modellen Dyson DC33 Stubborn er en brukerfavoritt hos amazon.co.uk, der den får 4,5 av 5 stjerner. Populariteten stammer hovedsakelig fra modellens gode sugestyrke og brukervennlighet, og mange brukere er svært imponert over hvor godt modellen rengjør.

Oppreist støvsuger

Dyson DC33 Stubborn er en oppreist støvsuger, som er en fordel for forbrukere, som både har tepper og harde gulv i hjemmet sitt. Modellen er veldig enkel å montere og det tar vanlige forbrukere under ti minutter å gjøre modellen klar til bruk.

Flere forbrukere kaller Dyson DC33 Stubborn for en åpenbaring og en stor overraskelse, siden modellen virkelig har en sterk sugeevne både på tepper og harde gulv. Dyson DC33 Stubborn sin motor er på 1300 watt. Modellen har også et eget spesialmunnstykke for sprekker, noe som gjør rengjøring på selv vanskelige steder mulig.

Lett i bruk

Dyson DC33 Stubborn kan se litt uhåndterbar og klønete ut, men når den settes i bruk, så imponerer den med sin smidighet og flyt. Modellen er utstyrt med store hjul, som enkelt lar modellen bevege seg over mindre hindringer, og grepet ligger godt i hånden og gjør modellen komfortabel å holde.

Dyson DC33 Stubborn er poseløs, men ikke trådløs. Dette betyr at modellen i stedet har en støvbeholdersom kan inneholde 2,3 liter støv, noe som er ganske mye. Det følger med en lang ledning som gjør arbeidsradiusen stor (cirka ti meter) og du trenger ikke å bytte stikkontakt så ofte.

Allergivennlig modell

For å sikre et godt inneklima er Dyson DC33 Stubborn utstyrt med et vaskbart HEPA-filter. Dette filteret er blant markedets beste og sikrer at selv små støvpartikler bli fanget opp og ikke kommer ut av rommet igjen. Dette er spesielt viktig hvis det er allergi i husholdningen. Videre er Dyson DC33 Stubborn en lydløs støvsuger. Den er også mer prisvennlig enn andre støvsugere i Dyson-seriene.

Utvalgte fordeler med Dyson DC33 Stubborn:
🌪️
Oppreist støvsuger som er lett å montere
🌪️ Sterk sugeevne med motor på 1300 watt
🌪️ Utstyrt med store hjul som øker fleksibiliteten
🌪️ Arbeidsradius på ti meter
🌪️ Utstyrt med HEPA-filter


Historien om Dyson
dyson logo

I 1979 kom den spede starten til støvsugermerket Dyson. Da ble engelskmannen James Dyson irritert over den dårlige sugeevnen på støvsugeren sin. Derfor tok han den fra hverandre og fant ut at sugeeffekten ble dårlig fordi posen var helt tettet med støv. Han besluttet seg for å bygge en bedre støvsuger, og i 1983 var James Dyson sin første støvsuger virkelighet, etter over 5000 prototyper.

Det var i høyteknologiske Japan, at de først fikk øynene opp for Dyson sin poseløse støvsuger. Japanerne var imponert over støvsugeren som ble kalt G-Force, og i tillegg til den forbedrede standarden for støvsugere, så fikk modellen i 1991 den anerkjente International Design Fair-prisen. Prisen på G-Force var svært høy i begynnelsen, med sine cirka 2.000 dollar per stykk.

Med pengene fra salget av G-Force-modellen startet James Dyson sin egen virksomhet, og i 1993 åpnet han sitt eget forskningssenter og fabrikk i England. Her prøvde James Dyson å overgå den forrige G-Force-modellen ved å lage en ny modell som kunne plukke opp enda mer støvpartikler. Denne modellen kalte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclon), og det revolusjonerende med denne modellen var at sugeeffekten aldri ble forverret.

I dag forhandles Dyson-støvsugerne i over 65 land verden over, og over 1000 ingeniører arbeider hele tiden med å forbedre støvsugeren. Nedenfor kan du høre grunnleggeren av Dyson, James Dyson, fortelle historien om Dyson-merket.

https://www.youtube.com/watch?v=-iItuC1Pycc

Dyson støvsugertest –Vi har brukt disse kildene:

Chip.de 🇩🇪
Tysk nettmagasin som hovedsakelig skriver om teknologi, datamaskiner, telefoner og kommunikasjon. Magasinet skriver både om nyheter, artikler, informasjon og tester utvalgte produkter. Her er det snakk om en test av Dyson 360 Eye. Les mer her.


Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrukerrådet har grundige tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her snakker vi om en test med ikke mindre enn 68 støvsugere i alle prisklasser, fra både kjente og mindre kjente merkevarer.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester alene.


Digitaltrends.com 🇺🇸
Internasjonal teknologiside som blant annet tester ulike elektroniske produkter. Her snakker vi om en test av Dyson V6 og Dyson V8. Les mer her.


Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrukernettsted som skriver mye forbrukerstoff. Nettstedet skriver stort sett om motor, data, mobil og bolig. Her har nettstedet testet en Dyson V6-støvsuger. Les mer her.


Expertentesten.de 🇩🇪
Tysk testnettside som tester en rekke produkter, inkludert produkter for husholdning og kjøkken. Her er det snakk om en test av modellen Dyson DC33c Pro. Les mer her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Denne engelske testsiden utfører uavhengige tester av en rekke elektroniske produkter for hjemmet. De tester blant annet Tver, datamaskiner, mobiltelefoner og kameraer, men også hvitevarer, som for eksempel vaskemaskiner. Her snakker vi om en test av Dyson V6 og Dyson V8 Absolute, som nettsiden vurderer innen sugeevner, batteri og brukervennlighet. Les mer her.


Gizmodo.co.uk 🇬🇧
Engelsk design, teknologi og vitenskapsside, som både skriver artikler om emnene, men som også testet utvalgte nye produkter. Her snakker vi om testing av ulike Dyson-støvsugere. Les mer her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denne engelske siden både tester og skriver om ulike produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en egentlig test av et stort antall produkter samtidig, men siden har kontinuerlig testet en rekke støvsugere. Her får produktene karakterer på en skala på opptil 100 for å avgjøre hvor gode de er. Les mer her.


Johnlewis.com 🇬🇧
Den engelske varehuskjeden John Lewis har testet Dyson V6 AnimalPro og Dyson V8 Absolute og har sett nærmere på modellens ytelse, teknikk, styrke, batterilevetid og brukervennlighet. Les mer her.


Klikk.no 🇳🇴
Den norske forbrukersiden klikk.no gjør hundrevis av forbrukertester hvert år, hvor de spenner bredt, alt fra bolig og bil til mote, helse, elektronikk osv. I denne testen har de testet Dyson V8 Absolute. Les mer her.


M3.se 🇸🇪
Svensk testside som har hovedfokus på å teste og evaluere de nyeste teknologiproduktene. Her dreier det seg om en test av Dyson 360 Eye. Les mer her.


Stuff.tv 🇬🇧
Nettversjon av det engelske herremagasinet Stuff, som skriver mye på teknologi og digitale trender. Magasinet utgir også omfattende anmeldelser og tester av forbrukerprodukter innen det teknologiske området. Her er det snakk om en test av Dyson 360 Eye. Les mer her.


Techcrunch.com 🇺🇸
Ledende teknologiside som hovedsakelig er rettet mot nye bedrifter, men de har også fokus på vurderinger av nye produkter, samt å produsere nyheter om teknologibransjen. Her snakker vi om en test av to ulike Dyson-støvsugere. Les mer her.


Techgearlab.com 🇺🇸
Internasjonalt nettsted som skriver anmeldelser av de nyeste forbruker produktene innenfor teknologi og elektronikk. Alle produkter testes grundig og bedømmes med poeng. Her snakker vi om en test av to ulike Dyson-støvsugere. Les mer her.


Techradar.com 🇬🇧
Internasjonal teknologi-side som bringer de siste nyhetene fra teknologiens verden. De skriver mye om datamaskiner, hjemmeunderholdnings-systemer, gadgets og mer. Her snakker vi om en test av to ulike Dyson-støvsugere. Les mer her.


Tek.no 🇳🇴
Norges største nettsted for forbrukerteknologi med mer enn 300.000 lesere hver uke. Her finner du nyheter, artikler, guider og tester. Her snakker vi om en test av 13 ulike støvsugere. Les mer her.


Testberichte.de 🇩🇪
Denne tyske nettsiden samler ulike tester og forbrukervurderinger og analyserer dem. Nettsiden kommer også med sin egen profesjonelle mening, og en samlet poengsum blir gitt. Her er det snakk om en test av Dyson 360 Eye. Les mer her.


The Guardian 🇬🇧
En av de største engelske avisene. Ble grunnlagt i 1821 og publiseres hver dag fra mandag til lørdag. Avisen har alt fra nyheter og sport til bedriftsnyheter. Avisen inkluderer også iblant stoff om forbrukerliv, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute og Dyson 360 Eye. Les mer her.


The Independent 🇬🇧 
Avisen er en av de største og mest omfangsrike, engelske avisene. Det skrives om nyheter, sport, politikk og internasjonale spørsmål med mer, men forbrukerstoff har også en plass i avisen. I denne testen har avisen testet Dyson 360 Eye. Les mer her.


The Mirror 🇬🇧
Ledende engelsk tabloidavis som ble grunnlagt i 1903. Avisen publiseres daglig og har både utenriks og innenriksnyheter, sport, underholdning og mer. Avisen har også et stor nettside, hvor forbrukerliv har en stor plass. Her er det snakk om en test av Dyson V8 Absolute. Les mer her.


Theverge.com 🇺🇸
Amerikansk nyhetsside om teknologi som drives av Vox Media. Theverge.com dekker bredt med teknologi, vitenskap, kunst og kultur. De gir forbrukeren en så god oversikt over den høyteknologiske verden som mulig. Her er det snakk om en test av Dyson 360 Eye. Les mer her.


Toptenreviews.com 🇺🇸
Amerikansk forbrukernettsted, hvor deres viktigste oppgave er å hjelpe forbrukere med å investere i de beste produktene på markedet, hovedsaklig innenfor teknologi og elektronikk-verden. Nettstedet har derfor et eget laboratorium, hvor det både forskes, undersøkes og testes. Her er det snakk om en test av Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. Les mer her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Siden gir daglig og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter, samt ytterligere analyser. Her er tre ulike Dyson-støvsugere testet. Les mer her.


T3.com 🇬🇧
Gadget-siden T3.com skriver jevnlig om ulike gadgets, nyheter og anmeldelser. T3.com har testet tre ulike Dyson-støvsugere. Les mer her.


Which? 🇬🇧
Englands største forbrukermagasin med nesten 700 000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne, og målet er å gjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester kontinuerlig ulike husholdningsprodukter, og her vi snakker om flere tester av fire forskjellige støvsugere fra Dyson. Du kan lese mer her, men full tilgang til hele testen krever abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse