DeLonghi Magnifica espressomaskiner test 2019 – Her er ekspertenes vurderinger

0

Denne artikkelen handler om Magnifica espressomaskiner fra merket DeLonghi. I artikkelen gir vi deg en oversikt over noen av de beste modellene på markedet samt alternative espressomaskiner fra DeLonghi. 

Vi har også inkludert espressomaskiner fra DeLonghi som er blitt vurdert i offisielle eksperttester fra ulike ekspertkilder. Testkildene inkluderer det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, CoffeeTeaClub.co.uk, BeanToCupCoffee.co.uk, Kaffee-profis.de og Trustedcoffeereviews.co.uk.

I denne artikkelen finner du:
🔸 Gjennomgang av DeLonghi Magnifica espressomaskiner
🔸 Gjennomgang av alternative espressomaskiner fra DeLonghi
🔸 Informasjon om DeLonghi
🔸 Guide til hvordan du vedlikeholderespressomaskinen din
🔸 Informasjon om kaffebønner 
🔸 Guide om ulike kaffetyper
🔸 Gjennomgang av testkilder

Hvis du ønsker å lese mer om ekspertkildenes vurdering av de spesifikke espressomaskinene så finner du nederst i artikkelen en liste over linker til de anmeldelsene vi henviser til i artikkelen.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som finnes på markedet.

Test av DeLonghi Magnifica espressomaskiner 2019 – Her er de 4 beste DeLonghi Magnifica espressomaskinene 

Hos Forbrukerliv har vi gjennomgått eksperttester både fra inn- og utland, og samlet de espressomaskinene fra DeLonghi som har fått best anmeldelser i avsnittene nedenfor. Videre har vi også laget en prissammenligning slik at du raskt og enkelt kan få en oversikt over hvilken forhandler som selger det produktet du ønsker til best pris.


DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

4.4 av 5 mulige stjerner hos den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk
Kåret til «Editor’s Choice» hos britiske BeanToCupCoffee.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 100,00 Kr. 0,00 Kr. 3 100,00 Kr. Les mer
3 290,00 Kr. 0,00 Kr. 3 290,00 Kr. Les mer
3 290,00 Kr. 0,00 Kr. 3 290,00 Kr. Les mer
3 290,00 Kr. 0,00 Kr. 3 290,00 Kr. Les mer
3 379,00 Kr. 0,00 Kr. 3 379,00 Kr. Les mer

 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er blitt testet og anmeldt av de to ekspertkildene CoffeeTeaClub.co.uk og BeanToCupCoffee.co.uk. Begge ekspertene er imponerte over modellen, og har derfor gitt den henholdsvis 4,4 av 5 mulige stjerner – samt en kåring som «Editor’s Choice».

CoffeeTeaClub.co.uk er spesielt imponerte over at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en kvalitetsmodell som er enkel i bruk, mens BeanToCupCoffee.co.uk liker spesielt godt at maskinen er allsidig og lager en god kopp kaffe.

Ingen av ekspertene finner noen utpregede ulemper ved espressomaskinen, men de nevner imidlertid at melkeskummeren kan være en litt vanskelig å bruke – samt at koppholderen ikke blir så varm som man skulle ønske.

Helautomatisk espressomaskin med melkeskummer og kaffekvern 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en helautomatisk espressomaskin som er forholdsvis romslig. Den kommer med både en bønnebeholder og en vannbeholder med en forholdsvis stor kapasitet.

Maskinens vannbeholder kan romme 1,8 liter vann, og bønnebeholderen har en kapasitet på 250 gram kaffebønner. Med denne maskinen kan man brygge kaffe med hele bønner, men man kan også velge å bruke forhåndsmalt kaffe.

I og med at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en helautomatisk maskin, er det også mulig å brygge flere forskjellige kaffetyper. Modellen er utstyrt med både en kaffekvern og en melkeskummer, derfor kan den lage alt ifra espresso til cappuccino. Kaffekvernen kommer med hele 13 innstillinger.

Flere tilpasningsmuligheter og autoslukk-funksjon 

Selv om DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en helautomatisk maskin, er det fremdeles mulighet for å tilpasse kaffen slik at man får akkurat den koppen med kaffe man helst vil ha.

Maskinen er utstyrt med flere tilpasningsmuligheter. Man kan selv justere kaffemengden, hardheten på vannet, malingsgraden, vannmengden og temperaturen. Modellen kommer også med en funksjon som sørger for at den ønskede temperaturen er konstant slik at man oppnår best mulig resultater.

I tillegg til dette så kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 med en autoslukk-funksjon. Det vil si at maskinen slår seg av automatisk etter en bestemt periode dersom den ikke er i bruk.

Et automatisk rengjøringsprogram sørger for at maskinen er vedlikeholdt til enhver tid. DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 kommer også med et avkalkingssystem som holder maskinen fri for kalk, og dette skjer automatisk. Man har også mulighet til å brygge både 1 eller 2 kopper kaffe samtidig.

Ekspertene: Kvalitetskaffemaskin som er enkel i bruk

Ifølge de to ekspertkildene CoffeeTeaClub.co.uk og BeanToCupCoffee.co.uk så er DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 en kaffemaskin av høy kvalitet. CoffeeTeaClub.co.uk skriver for eksempel at maskinen er «fantastisk» og at den er laget i «en svært høy kvalitet». De mener også at modellen er enkel i bruk slik at man slipper å bruke lang tid på å lære den å kjenne.

Ekspertene fra CoffeeTeaClub.co.uk legger også merke til at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en allsidig modell da man har mulighet til å både bruke forhåndsmalt kaffe og hele kaffebønner, noe de mener er en stor fordel.

Dette er ekspertene fra BeanToCupCoffee.co.uk enige i, men skriver også at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en «fremragende kaffemaskin» som lager «virkelig god kaffe». De er spesielt imponerte over at den kommer med flere tilpasningsmuligheter slik at man selv kan påvirke hvordan kaffen skal brygges.

Selv om ekspertene generelt sett er imponerte over DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110, gjør de forbrukerne oppmerksomme på at kaffekvernen bråker en del, og at dryppebrettet fylles ganske raskt.

Spesifikasjoner ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110: 
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vekt: 9 kilo 

Fordeler ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110: 
🔵 Helautomatisk espressomaskin
🔵 Utstyrt med kaffekvern og melkeskummer
🔵 Flere tilpasningsmuligheter
🔵 Automatisk rengjøring og avkalking
🔵 Med autoslukk-funksjon

Her kan du se en presentasjonsvideo fra DeLonghi om modellen Magnifica S ECAM 22.110: 

https://youtu.be/pBgdzn_tG0c

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360

94 av 100 poeng på den tyske nettsiden Kaffee-profis.de
9 av 10 mulige stjerner basert på 598 brukeranmeldelser hos Currys.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 396,00 Kr. 0,00 Kr. 5 396,00 Kr. Les mer

 

Både ekspertene og forbrukerne har testet og anmeldt espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360, og begge er svært imponerte over modellen.

Her er det snakk om ekspertkilden Kaffee-profis.de og brukere fra Currys.co.uk som har gitt modellen henholdsvis 94 av 100 poeng og 9 av 10 mulige stjerner.

Ekspertene fra Kaffee-profis.de er imponerte over maskinens funksjoner, melkeskummer og kaffekvern, og brukerne fra Currys.co.uk liker spesielt godt at modellen er enkel i bruk og rengjøringsvennlig.

Det nevnes ikke mange ulemper ved denne espressomaskinen, men flere av brukerne skriver at modellen kan være litt vanskelig å komme i gang med – men at når man har kjørt den er par ganger så vil den lage mer velsmakende kaffe.

Ekspertene og forbrukerne: Praktisk og effektiv kaffemaskin

Både ekspertene og forbrukerne elsker modellen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360, og begge hold har gitt modellen en god anmeldelse. Dette er blant annet på grunn av at maskinen lager en velsmakende kopp kaffe – samt at modellen både er praktisk og effektiv.

Ekspertene fra Kaffee-profis.de nevner for eksempel at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er enkel å betjene – samt at man har mulighet til å lage en cappuccino ved å trykke på én enkelt knapp. De skriver også at maskinen er enkel å rengjøre, noe de mener er en stor fordel.

Flere av forbrukerne er enige i dette og skriver blant annet at «kaffemaskinen er fantastisk da man bare kan trykke på en knapp hvis man vil ha en cappuccino». En annen forbruker forklarer at modellen brygger «en deilig og velsmakende kopp kaffe som ingen vil gå glipp av». Dette er ikke minst på grunn av modellens praktiske funksjoner, men ifølge en annen bruker også på grunn av det «fantastiske melkeskummet».

Med integrert kaffekvern og automatisk cappuccino-system 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 er en helautomatisk maskin hvor man kan brygge kaffe ved å trykke på én enkelt knapp. Deretter sørger maskinen selv for å male kaffebønnene og brygge kaffen.

Videre er DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 utstyrt med en integrert kaffekvern. Med kaffekvernen har man mulighet til å velge kaffens grovhet da den er utstyrt med 13 ulike innstillinger. Man kan bruke både forhåndsmalt kaffe eller hele kaffebønner med denne modellen.

Maskinen kommer også med et automatisk cappuccino-system. Dette systemet gjør at man raskt og enkelt kan lage en cappuccino hvis man ønsker det. Maskinen har også en melkeskummer slik at man kan lage andre melkebaserte kaffe-drikker.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 kommer med en vannbeholder med en kapasitet på 1,8 liter og en bønnebeholder som kan romme 250 gram bønner.

Brukervennlig og rengjøringsvennlig espressomaskin

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360 får man en maskin som er både brukervennlig og rengjøringsvennlig. Modellen er utstyrt med flere praktiske egenskaper. Man kan for eksempel lage 2 kopper kaffe samtidig slik at man kan lage én til seg selv og én til en partner dersom det trengs.

Det er også mulig å brygge kaffe etter personlig smak da man kan velge mellom en liten, medium eller stor kopp kaffe – samt en mild eller sterk aroma. Man kan også justere på temperaturen.

Det er enkelt å både bruke og rengjøre DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Maskinen er utstyrt med et automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram, derfor tar den seg av rengjøring og vedlikehold på egenhånd. Det er også mulig å fjerne bryggeenheten da den er avtakbar slik at man kan rengjøre den manuelt.

Spesifikasjoner ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360: 
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vekt: 9 kilo 

Fordeler ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360: 
🔵 Automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram
🔵 Integrert kaffekvern
🔵 Cappuccino-system
🔵 Lag to kopper kaffe på én gang
🔵 Med melkeskummer 

Her kan du se en video som viser hvordan man kan lage en god cappuccino med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360: 

https://www.youtube.com/watch?v=C-LLHxH2lSA

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB

4.6 av 5 mulige stjerner hos den britiske kaffebloggen CoffeeTeaClub.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB 

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
4 950,00 Kr. 0,00 Kr. 4 950,00 Kr. Les mer
4 950,00 Kr. 0,00 Kr. 4 950,00 Kr. Les mer
4 950,00 Kr. 0,00 Kr. 4 950,00 Kr. Les mer

 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er blitt testet og anmeldt av ekspertkilden CoffeeTeaClub.co.uk. Ekspertene fra den britiske kaffebloggen er imponerte over denne maskinen, derfor har de gitt den 4,6 av 5 mulige stjerner. Dette har de gjort etter å ha testet ulike parametere som for eksempel funksjoner og bryggeevne med mer.

Ekspertene fra CoffeeTeaClub.co.uk liker spesielt godt at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er en effektiv og allsidig kaffemaskin hvor man har mulighet til å brygge et vell av ulike kaffe-drikker.

Det nevnes ikke mange ulemper ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB, men ekspertene nevner imidlertid at man må tømme dryppebrettet forholdsvis ofte. Dette er noe man bør være oppmerksom på.

Helautomatisk espressomaskin med innebygd kaffekvern 

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB får man en helautomatisk maskin hvor man har mulighet til å brygge flere ulike kaffe-drikker. Modellen kommer nemlig både med en innebygd kaffekvern og en melkeskummer.

I og med at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er utstyrt med en innebygd kaffekvern, betyr det at kaffen brygges direkte fra kaffebønnene som er plassert i bønneholderen. Dette sørger for at bønnene holdes ferske til kaffen skal brygges. Det er også mulig å bruke forhåndsmalt kaffe dersom man ikke vil bruke hele kaffebønner.

Videre er DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB også utstyrt med et ThermoBlock-system som sikrer en optimal temperatur. Denne oppnås ved å kun varme opp så mye vann som er nødvendig for hver kaffe-drikk.

Romslig modell med melkeskummer 

I tillegg til kaffekvernen så kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB med en melkeskummer. Dette gjør maskinen mer allsidig da man dermed har mulighet til å brygge melkebaserte kaffe-drikker som for eksempel en cappuccino. Man stiller inn og justerer maskinen via betjeningspanelet som man kan finne på fronten av maskinen.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB kommer med en vannbeholder som har en kapasitet på 1,8 liter – samt en bønnebeholder som kan romme ca. 250 gram bønner.

I tillegg til dette kommer modellen med en autoslukk-funksjon slik at den slår seg av automatisk etter en viss periode dersom man har glemt å slå den av.  Den kommer også med en praktisk koppvarmer som man kan bruke når man brygger kaffe.

Ekspertene: Allsidig modell av høy kvalitet 

Ekspertene fra CoffeeTeaClub.co.uk er svært imponerte over DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB da de mener at dette er en modell av høy kvalitet. I anmeldelsen forklarer de at modellen lever opp til den høye standarden som kan forventes av et produkt fra DeLonghi, og derfor mener de at dette er «en sikker vinner å ha hjemme».

De forklarer blant annet at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er et «effektivt og robust produkt» som er laget for alle kaffeentusiaster. Ekspertene fra CoffeeTeaClub.co.uk mener derfor at denne maskinen vil passe til alle og enhver.

CoffeeTeaClub.co.uk trekker også frem at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB kommer med en «fantastisk allsidighet» da man kan lage alt ifra en espresso til en cappuccino.

Spesifikasjoner ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB:
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vekt: 9 kilo 

Fordeler ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB: 
🔵 Med ThermoBlock-system
🔵 Utstyrt med melkeskummer og kaffekvern
🔵 Med autoslukk-funksjon
🔵 Enkel å betjene
🔵 Med koppvarmer


DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

9.85 av 10 mulige stjerner hos den britiske siden Trustedcoffeereviews.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 180,00 Kr. 0,00 Kr. 3 180,00 Kr. Les mer
3 290,00 Kr. 0,00 Kr. 3 290,00 Kr. Les mer

 

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er blitt testet og anmeldt av den britiske nettsiden Trustedcoffeereviews.co.uk. Ekspertene liker denne maskinen svært godt og har derfor valgt å gi den 9,85 av 10 mulige stjerner.

En av de største fordelene ved DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B, er ifølge ekspertene at maskinen er enkel i bruk – samt at man har mulighet til å tilpasse kaffen etter egne ønsker.

Ekspertene fra Trustedcoffeereviews.co.uk finner ikke mange ulemper ved maskinen, men de nevner imidlertid at modellen er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller på markedet som kan utføre stort sett de samme oppgavene.

Ekspertene: Funksjonell og allsidig kaffemaskin

Ekspertene fra Trustedcoffeereviews.co.uk er svært imponerte over DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B, som de mener er en «funksjonell og allsidig kaffemaskin». De skriver blant annet at maskinen «kan alt det man kan trenge fra en helautomatisk espressomaskin og mer til».

De forklarer også at DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er «bedre enn mange andre modeller på markedet» da man uten vansker kan lage akkurat den drikken man vil ha. De mener nemlig at kaffemaskinen er laget med tanke på at forbrukeren raskt skal kunne brygge sin favorittkaffe.

Sist, men ikke minst, trekker ekspertene fra Trustedcoffeereviews.co.uk frem modellens design, som de mener vil passe godt inn på de fleste kjøkken. De skriver for eksempel at man med denne modellens design kan være «stolt av å gi den en plass på kjøkkenbenken».

Helautomatisk maskin med melkeskummer 

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B får man en helautomatisk maskin som selv tar seg av bryggeprosessen. Med kun ett enkelt trykk kan man starte prosessen med å brygge seg en kaffekopp. Selv om maskinen er helautomatisk så har man fremdeles mulighet for å tilpasse kaffen etter eget ønske. Maskinen kan tilpasse kaffens smak, temperatur og aroma etter hver sine spesifikke ønsker.

Det er nemlig mulig å stille inn maskinen til å lage en liten, medium eller stor kaffe med en sterk eller mild aroma – samt med en lav, medium eller varm temperatur. Maskinen kan også brukes til å lage varmt vann til te.

I tillegg til dette kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B med en melkeskummer, derfor kan man lage ulike typer kaffe-drikker. Slik kan man lage alt ifra en espresso til en cappuccino.

Rengjøringsvennlig maskin med kaffekvern 

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B gjør det mulig å både bruke hele kaffebønner og forhåndsmalt kaffe. I tillegg til dette så kommer den også med en integrert kaffekvern med 13 ulike innstillinger slik at man kan justere malingsgraden dersom det trengs.

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B trenger man ikke bruke lang tid på rengjøringen i og med at alle de avtakbare delene tåler å vaskes i oppvaskmaskinen. Bryggeenheten kan også tas av og skylles under springen.

Videre kommer modellen med et automatisk rengjøringsprogram til melkeskummeren – samt et avkalkningsprogram til maskinen. Det er også mulig å brygge to kopper kaffe på én og samme tid.

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er det plass til 250 gram kaffebønner i bønnebeholderen og 1,8 liter vann i vannbeholderen. Vannbeholderen er avtakbar og enkel å fylle på. Bønnebeholderen er tett lukket slik at aromaen holder seg så godt som mulig.

Spesifikasjoner ved DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B:
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vekt: 9 kilo 

Fordeler ved DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B: 
🔵 Med kaffekvern og melkeskummer
🔵 Brygg kaffe med kun ett enkelt trykk
🔵 Brygg to kopper kaffe på én gang
🔵 Automatisk rengjøringsprogram til melkeskummeren
🔵 Flere tilpasningsmuligheter 

Her kan du se en presentasjonsvideo fra Tretti om DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B: 

https://www.youtube.com/watch?v=fXJOz11D_1E

Alternativer til DeLonghi Magnifica 

I denne artikkelen har vi gjennomgått flere Magnifica espressomaskiner fra DeLonghi som enten har fått toppkarakterer fra eksperter i ulike tester – eller om er populære blant brukerne.

I tillegg til disse espressomaskinene finnes det også andre gode modeller på markedet. For å gi deg en så nyansert oversikt som mulig, vil vi i dette avsnittet ta en titt på espressomaskiner fra samme produsent, men fra andre serier som også har fått skryt av enten ekspertene eller brukerne.


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS 

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
13 749,00 Kr. 0,00 Kr. 13 749,00 Kr. Les mer
13 751,00 Kr. 0,00 Kr. 13 751,00 Kr. Les mer
13 751,00 Kr. 0,00 Kr. 13 751,00 Kr. Les mer
14 475,00 Kr. 0,00 Kr. 14 475,00 Kr. Les mer

 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er blitt testet og anmeldt av de to ekspertene Tænk og Råd & Rön. Begge ekspertkildene er imponerte over modellen som de begge har kåret til testvinner.

Det danske Forbrukerrådet Tænk er spesielt imponerte over at DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS lager en svært god espresso, og svenske Råd & Rön liker spesielt godt melkeskummeren som kommer med modellen.

Hverken det danske forbrukerrådet Tænk eller svenske Råd & Rön finner mange ulemper ved modellen, men ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk er ikke så imponerte over maskinens energiforbruk under oppvarmingen.

Elegant og romslig espressomaskin 

Med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en stilren og elegant helautomatisk espressomaskin i rustfritt stål. Den er designet slik at den kan stå framme på de fleste kjøkken uansett hva hvilke andre produkter man har.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er en forholdsvis stor modell da den er utstyrt med en vannbeholder som kan romme hele 2 liter vann – samt en bønnebeholder med en kapasitet på hele 400 gram.

Maskinen er bygget opp på en enkel og oversiktlig måte med betjeningspanelet øverst på fronten. Man betjener modellen via fargedisplayet, hvor man kan finne alle de ulike innstillingene og funksjonene som maskinen har å by på.

Fleksibel maskin med melkeskummer 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er utstyrt med en kaffekvern hvor det er mulig å stille inn malingsgraden etter ønske. Man kan derfor selv bestemme hvor sterk eller mild man vil at kaffen skal være.

I tillegg til dette så kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med en melkeskummer, og det betyr at man både kan brygge en espresso eller en annen kaffe-drikk med melk. Det følger også med en melkebeholder som sørger for at melken holdes kald.

Med denne maskinen så er det mulig å brygge mange ulike kaffe-drikker. Dette inkluderer for eksempel cappuccino, americano, lungo, latte, latte macchiato eller ristretto. Man kan også lage varm kakao med modellen.

Rengjøringsvennlig modell 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er utstyrt med et temperatursystem som sikrer at kaffen alltid blir brygget ved en optimal temperatur. Man kan brygge både én og to kopper samtidig.

Modellen er også enkel å rengjøre da den er utstyrt med flere rengjøringsprogrammer samt et avkalkningsprogram. Det vil si at maskinen sørger for å vedlikeholde seg selv, derfor slipper man å gjøre dette manuelt.

Spesifikasjoner ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 400 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 37,5 centimeter
🔴 Bredde: 26 centimeter
🔴 Dybde: 48 centimeter
🔴 Vekt: 16,9 kilo 

Fordeler ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS: 
🔵 Med temperatursystem
🔵 Mulighet for å brygge flere typer kaffe
🔵 Stor modell
🔵 Med rengjøring- og avkalkningsprogram
🔵 Med både melkeskummer og kaffekvern 

Her kan du se en video som viser hvordan man lager en god cappuccino med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS om: 

https://youtu.be/OfzZxuawsWc

DeLonghi ECAM 510.55.M

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

DeLonghi ECAM 510.55.M

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
7 900,00 Kr. 0,00 Kr. 7 900,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer
11 995,00 Kr. 0,00 Kr. 11 995,00 Kr. Les mer

 

Det danske forbrukerrådet Tænk har laget en omfattende test av ulike espressomaskiner som finnes på markedet, og dette inkluderer modellen DeLonghi ECAM 510.55.M. Det danske forbrukerrådet Tænk er svært imponerte over denne modellen, og har derfor valgt å kåre den til en av testvinnerne i testen deres.

Ekspertene er spesielt imponerte over maskinens espresso og melkeskum – samt at den er enkel å rengjøre. De er imidlertid mindre imponerte over tidsforbruket når det kommer til å brygge én eller to kopper kaffe samtidig.

Helautomatisk modell med stor vannbeholder 

DeLonghi ECAM 510.55.M er en helautomatisk espressomaskin. Det vil si at maskinen selv tar seg av hele bryggeprosessen, og alt man trenger å gjøre er å fylle på vann og bønner i beholderne og velge den kaffe-drikken man vil ha før modellen går i gang med bryggingen.

Maskinen kommer med en stor vannbeholder som kan romme til sammen 2 liter vann. Bønneholderen har en kapasitet på 250 gram kaffebønner, noe som er ganske gjennomsnittlig for en helautomatisk espressomaskin.

Maskin med flere praktiske egenskaper 

Med DeLonghi ECAM 510.55.M får man en maskin som er utstyrt med flere praktiske egenskaper. Den kommer nemlig både med en melkeskummer og en kaffekvern.

DeLonghi ECAM 510.55.M sørger også for at bønnene holder seg ferske da den er utstyrt med en bønne-til-kopp-funksjon som gjør at maskinen kun kverner den mengden kaffebønner som kreves for å lage den valgte drikken. De andre bønnene blir i beholderen slik at aromaen kan bevares.

På maskinens touch-display kan man velge de ulike innstillingene og den kaffetypen man vil ha. Her kan man velge mellom en espresso og en melkebasert kaffe-drikk. Det er også mulig å velge andre typer kaffe, inkludert americano, lungo, latte macchiato, macchiato, cappuccino og ristretto.

Flere justeringsmuligheter 

Selv om DeLonghi ECAM 510.55.M er en helautomatisk modell, er det fremdeles mulig å tilpasse kaffen etter egne ønsker. På displayet kan man justere både vann- og kaffemengden – samt bruke maskinens hukommelsesfunksjon som lagrer de valgte innstillingene slik at man lett kan finne dem igjen.

Maskinen kommer også med systemet Latte-crema som er laget for å kunne gi en blanding av melk og kaffe som er så god som mulig. Dette sørger for at man får et melkeskum med en perfekt temperatur.

Sist, men ikke minst, så er det også enkelt å rengjøre DeLonghi ECAM 510.55.M. Maskinen kommer nemlig med et automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram.

Spesifikasjoner ved DeLonghi ECAM 510.55.M: 
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 47 centimeter
🔴 Vekt: 11,5 kilo 

Fordeler ved DeLonghi ECAM 510.55.M: 
🔵 Utstyrt med Latte-crema-system
🔵 Med hukommelsesfunksjon
🔵 Vannbeholder med en kapasitet på 2 liter
🔵 Med melkeskummer og kaffekvern
🔵 Bønne-til-kop-funksjon 

Her kan du se en video som viser hvordan man gjør espressomaskinen DeLonghi ECAM 510.55.M klar til bruk: 

https://www.youtube.com/watch?v=-W7v257yOso

DeLonghi ECAM 350.75

God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

DeLonghi ECAM 350.75

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
6 408,00 Kr. 0,00 Kr. 6 408,00 Kr. Les mer
6 408,00 Kr. 0,00 Kr. 6 408,00 Kr. Les mer
7 585,00 Kr. 0,00 Kr. 7 585,00 Kr. Les mer

 

DeLonghi ECAM 350.75 er blitt testet og anmeldt av de to ekspertkildene Tænk og Råd & Rön. Begge ekspertkildene er imponerte over maskinen, derfor har begge instansene gitt den en god anmeldelse.  Det danske forbrukerrådet Tænk har gitt modellen en god anmeldelse, og svenske Råd & Rön har gitt den en topplassering.

Ekspertene liker spesielt godt hvor brukervennlig maskinen er. Svenske Råd & Rön skriver i tillegg at DeLonghi ECAM 350.75 brygger en god kopp kaffe.

Hverken Råd & Rön eller Tænk nevner mange ulemper ved modellen. Det danske forbrukerrådet Tænk er imidlertid litt skuffet over maskinens tidsforbruk når den skal brygge én eller to kopper kaffe.

Helautomatisk maskin med melkeskummer og kaffekvern 

DeLonghi ECAM 350.75 er en helautomatisk espressomaskin som er utstyrt med en vannbeholder på 1,8 liter samt en bønnebeholder på 300 gram.

I tillegg til dette kommer modellen både med en melkeskummer og en kaffekvern, derfor har man mulighet til å velge mellom flere forskjellige typer kaffe – samt å være med på å velge hvordan kaffen skal brygges.

Man har mulighet til å justere bønnenes malingsgrad, og det vil si at man selv kan velge om kaffen skal være sterk eller mild.

Mulighet til å brygge flere typer kaffe 

Med DeLonghi ECAM 350.75 får man en maskin hvor man har mulighet til å brygge flere ulike typer kaffe. Modellen skal betjenes via et kontrollpanel som finnes på fronten av maskinen. Kontrollpanelet er utstyrt med forskjellige ikoner samt en touch-funksjon.

På kontrollpanelet kan man velge mellom de ulike kaffetypene – det inkluderer blant annet ristretto, lungo, cappuccino, latte, espresso, americano, macchiato og latte macchiato. Man kan også få varmt vann som man kan bruke til å lage en kopp te.

Maskin med flere varmesystemer 

DeLonghi ECAM 350.75 kommer med to varmesystemer. Det vil si at det finnes ett varmesystem til kaffen og ett varmesystem til melken. På den måten komplimenterer espressoen og melkeskummet hverandre optimalt.

Man har også mulighet til å tilpasse kaffen etter egne ønsker i og med at man kan justere både mengden kaffe og melk – samt kaffens aroma.

Man kan også tilpasse maskinen til ulike koppstørrelser, derfor slipper man å bekymre seg for om koppen er en bestemt størrelse eller ikke. Det er også mulig å brygge opptil to kopper kaffe på én og samme tid. Sist, men ikke minst, er DeLonghi ECAM 350.75 utstyrt med et automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram som sørger for at man raskt og enkelt kan rense maskinen.

Spesifikasjoner ved DeLonghi ECAM 350.75: 
🔴 Type: Helautomatisk espressomaskin
🔴 Merke: DeLonghi
🔴 Vannbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Kaffekvern: Ja
🔴 Melkeskummer: Ja
🔴 Pumpetrykk: 15 bar
🔴 Høyde: 34,8 centimeter
🔴 Bredde: 23,6 centimeter
🔴 Dybde: 42,9 centimeter
🔴 Vekt: 9,5 kilo 

Fordeler ved DeLonghi ECAM 350.75:
🔵 Med melkeskummer og kaffekvern
🔵 Kan brygge mange ulike typer kaffe
🔵 Med to varmesystemer
🔵 Automatisk rengjøring- og avkalkningsprogram
🔵 Flere tilpasningsmuligheter

Her kan du se en video som viser hvordan man lager kaffe med kaffebønner ved bruk av modellen DeLonghi ECAM 350.75:

https://youtu.be/fB5-Mtp_UiY

Om DeLonghi 

Delonghi_logo
DeLonghi er en italiensk familievirksomhet som produserer ulike husholdningsprodukter – inkludert espressomaskiner. Virksomheten startet i 1902 av en familie ved navn DeLonghi. Til å begynne med var DeLonghi en ledende virksomhet innenfor klimaanlegg og varmeapparater, men i dag har de utvidet sortimentet sitt til et vell av ulike husholdningsprodukter. Dette inkluderer produkter til matlaging og rengjøring med mer. Produksjonen av husholdningsprodukter begynte i 1974.

Hos DeLonghi har de en visjon om å være en ledende global virksomhet innenfor kaffe, komfort og spesifikke kjøkken- og husholdningsprodukter. De legger derfor stor vekt på å lage produkter med en spesiell kombinasjon av stil og ytelse som samtidig er innovative.

DeLonghi beskriver seg selv som å være en produsent som henvender seg til kresne forbrukere. De skaper nemlig brukervennlige, fantasifulle og elegante produkter som vil passe til selv den mest kresne forbrukeren. For DeLonghi er deres misjon også å lage produkter som passer til ulike kulturer, miljøer, livsstiler og husholdningsrutiner.

I dag blir produkter for DeLonghi produsert i Kina, mens designprosessen fremdeles foregår i Italia. Hos DeLonghi er de stolte av å være et verdensomspennende merke da de mener at «et DeLonghi-produkt alltid vil gjøre hverdagen til noe spesielt».


Espressomaskin kjøpsguide 

Espressomaskin kjøpsguide 

Før du kjøper en espressomaskin så er det noen bestemte faktorer du bør ta med i vurderingene dine. Her kan du skaffe deg en oversikt over hva du bør være oppmerksom på før du investerer i en ny maskin.

Hvilken type espressomaskin skal jeg velge? 

Først og fremst er det en fordel om du klarlegger hva du har behov for når det kommer til å velge hva slags espressomaskin du vil ha. Det finnes følgende modeller på markedet:

Manuell espressomaskin 
Med den manuelle espressomaskinen må du selv ta deg av store deler av bryggeprosessen. Du må selv fylle på bryggehåndtaket og stampe kaffen før du kan plassere håndtaket i riktig posisjon og med et bestemt press. Derfor kan det være en fordel å ha prøvd dette før slik at du vet hva du skal gjøre dersom du velger en manuell espressomaskin.

Halvautomatisk espressomaskin
En halvautomatisk espressomaskin kommer også med et håndtak, men i stedet for å justere trykket selv, gjøres dette av en pumpe. Pumpen sørger for at resultatet blir optimalt ved hver bryggeprosess. Du har mulighet til selv å bestemme bryggetiden.

Automatisk espressomaskin
En automatisk espressomaskin er nesten identisk med en halvautomatisk modell. Den største forskjellen er at du ikke kan velge bryggetiden eller vannmengden selv.

Helautomatisk espressomaskin
En helautomatisk espressomaskin tar seg av hele bryggeprosessen selv, derfor slipper du å gjøre noe som helst selv. I dag finnes det modeller med mange ulike tilpasningsmuligheter hvor du selv kan bestemme alt ifra kaffens styrke til kaffens temperatur.

Pris
prisNår du har bestemt deg for hvilken type espressomaskin du vil ha, så bør du tenke på hvor stort eller lite budsjettet ditt er. Det er ikke billig å kjøpe en espressomaskin, og mange modeller er ganske dyre. Det er imidlertid mulig å finne billigere alternativer, men her er det en god idé å sjekke hvor godt de har klart seg i forskjellige eksperttester før man kjøper en. Selv om pris og kvalitet ikke alltid henger sammen, kan det være en fordel å lese tester da det kan gi en god oversikt over maskinens funksjoner og spesifikasjoner.

Størrelse
Enkelte espressomaskiner er store og tar mye plass. Jo flere egenskaper de har, desto større er de som regel også. Tenk derfor nøye over hva du vil ha og hvor mye plass du har lyst til å gi maskinen. Du bør være oppmerksom på at den skal stå fremme på kjøkkenbenken, derfor er det også en fordel at maskinen passer inn i stilen på kjøkkenet.

Funksjoner
Å velge hvilke funksjoner som er brukbare er individuelt fra person til person. De helautomatiske modellene kommer som regel med både en kaffekvern og en melkeskummer, derfor kan man kan brygge en kopp kaffe med kun ett enkelt trykk. Det finnes også maskiner hvor man kan brygge flere kopper kaffe samtidig – eller lagre favorittdrikken sin til neste gang.

Tidsforbruk
En faktor som er viktig for mange, er tidsforbruket. Hvis du investerer i en espressomaskin så kan det være en fordel at det går forholdsvis raskt. Derfor bør du være oppmerksom på hvor lang tid den spesifikke maskinen bruker på å brygge én eller to kopper kaffe.

Ønsker du å lese mer om hva du bør tenke på når du skal kjøpe en ny espressomaskin, så kan du klikke på denne artikkelen fra PerfectDailyGrind.com.


Slik vedlikeholder du espressomaskinen din 

Hvis du har en espressomaskin hjemme, så kan det hende at du er litt i tvil om hvordan du vedlikeholder den. Her kan du finne en rekke tips til hvordan du rengjør espressomaskinen etter bruk.

Start alltid med å lese bruksanvisningen
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110Du bør alltid begynne med å lese bruksanvisningen som følger med ved kjøp av espressomaskinen. Her kan du lese mer om hvordan du rengjør og vedlikeholder maskinen på best mulig måte. Kanskje du bør bruke et bestemt avkalkningsmiddel, eller velge en maskin med flere automatiske avkalkning- og rengjøringsprogrammer slik at du slipper å rengjøre den manuelt. I dag kommer de fleste helautomatiske espressomaskiner nemlig med programmer som automatisk sørger for å vedlikeholde og rense maskinen etter bruk.

Sett de avtakbare delene i oppvaskmaskinen
Hvis espressomaskinen er utstyrt med avtakbare deler så kan du som regel sette disse i oppvaskmaskinen. Det er viktig at du sjekker om de tåler å vaskes i oppvaskmaskin før du setter inn delene til vask. Hvis de ikke tåler å vaskes i oppvaskmaskin så kan du vaske de under springen med oppvasksåpe.

Bruk eddik
Hvis det ikke anbefales å bruke et annet produkt, er det alltid en fordel å bruke eddik for å vedlikeholde maskinen. Her kan du kjøre halvparten av blandingen igjennom maskinen, deretter lar du den stå og trekke i ca. en halv time. Så skal resten av blandingen kjøres igjennom, før du til slutt skal skylle etter med helt rent vann et par ganger. Det er viktig at du sjekker om du kan bruke eddik eller ikke, da det finnes maskiner som ikke tåler det.

Tørk maskinen med en fuktig klut
Når du har rengjort maskinen innvendig, må du også tørke den på utsiden. Her er det en fordel om du bruker kalkfritt vann da overflaten vil blir skinnende ren og blank å se på. Du kan bruke en fuktig klut til å tørke overflaten.

Fjern melkerester
Hvis du har brukt melkeskummeren så må den rengjøres rett etter bruk. Det kan nemlig være vanskelig å fjerne melken hvis du har latt den stå en stund slik at den stivner. Noen maskiner har et automatisk rengjøringsprogram som selv sørger for å rense melkeskummeren etter bruk.

Hvis du vil finne flere gode råd til hvordan du kan vedlikeholde espressomaskinen din, så kan du klikke på denne linken.


Kjenn dine kaffebønner

kaffebønner

De fleste kaffebønner ser identiske ut når de er blitt ristet, men de er langt ifra like. Det finnes nemlig mer enn 60 forskjellige kaffesorter, og man skiller som regel mellom de to sortene ved navn Arabica og Robusta. Men hva er egentlig forskjellen mellom disse to sortene?

Arabica
Arabica-bønnene kommer opprinnelig fra Etiopia. I dag dyrkes Arabica overalt i verden – som for eksempel i Brasil, Columbia og Indonesia. Denne sorten er den mest populære når det kommer til verdens kaffeproduksjon. Smaken kjennetegnes ved at den er mild og søt uten å være bitter. Til gjengjeld er kaffebønnene vanligvis syrlige, derfor er dette en populær form for kaffe.

Arabica-bønnene er mer sårbare sammenlignet med for eksempel Robusta. Derfor er den også en del dyrere å produsere da den ikke gir like mye kaffe som Robusta.

Robusta
Robusta-bønnene kommer fra Afrika og blir brukt til både espresso og instant kaffe. Smaken av denne sorten er sterkere og skarp og inneholder dobbelt så mye koffein sammenlignet med Arabica. Den har også et lavt syreinnhold. Dette er blant annet én av grunnene til at Arabica anses som å være av høyere kvalitet enn Robusta.

Robusta er en mer robust sort i forhold til både klima og dyr, derfor er den ikke er like dyr å dyrke som Arabica. I dag dyrkes Robusta i flere land i verden, men den største delen av produksjonen finner sted i Afrika og Indonesia.

Du kan lese mer om kaffesorter og bønner i denne artikkelen fra TheKitchn.com.


Barista-guide: Her er de mest populære kaffedrikkene 

Er du i tvil om hva som skiller de ulike kaffetypene fra hverandre? I dette avsnittet kan du lese mer om hva som kjennetegner de mest populære kaffetypene.

Filterkaffe: Filterkaffe lages på en kaffemaskin med filter og trakt. Her blir malte kaffebønner puttet ned i et filter før vannet renner igjennom og blir til kaffe.  

espressoEspresso: Den helt sorte kaffen kalles espresso, og drikkes alene. Espresso brygges under trykk slik at bønnenes aroma presses ut og gir kaffen en sterk smak.

Caffe Latte: Caffe Latte er laget av espresso og melkeskum. Denne kaffen er mild og kan også kalles Café au lait.

Cappuccino: En cappuccino er laget av 1/3 espresso, 1/3 melkeskum og en 1/3 varm melk. Cappuccino er søt og drikkes ofte med et sjokoladedryss på toppen av kaffens skum.

Cortado: Cortado er nesten identisk med en espresso. Den største forskjellen er at cortado består av litt varm melk i tillegg til espresso. Som regel lages en cortado med to skudd espresso og litt melk.

Latte Macchiato: Latte Macchiato er laget av litt kaffe og mye melk. Derfor er den like mild som for eksempel en caffe latte. Som regel blir latte macchiato laget med melk nederst og espresso øverst.

Espresso Macchiato: Espresso Macchiato er laget av espresso nederst og melkeskum øverst.

Americano: Americano er en sterk kaffe som er laget av to skudd espresso og litt varmt vann.

Mocha: Mocha er en søt kaffetype som er laget av ett enkelt skudd med espresso og kakaopulver med tilsatt melkeskum og melk.

Ønsker du å lese mer om de ulike kaffetypene så kan du klikke på denne linken.


Gjennomgang av testkilder

BeanToCupCoffee.co.uk 🇬🇧 
Den britiske kaffe-siden BeanToCupCoffee.co.uk arbeider med alt som har med brygging av kaffe å gjøre. De har nemlig et mål om å hjelpe forbrukeren med å ta det rette valget når det kommer til kjøp av en ny kaffemaskin. I tillegg til dette både tester og anmelder BeanToCupCoffee.co.uk kaffemaskiner. Her har de testet DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110, som de har kåret til «Editor’s Choice». Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du besøke hjemmesiden deres her.

CoffeeTeaClub.co.uk 🇬🇧
Den britiske bloggen CoffeeTeaClub.co.uk leverer artikler og guider om kaffe og te. Nettsidens hovedfokus er på både kaffe og te, men de arbeider også med tilbehør som for eksempel kaffemaskiner. I tillegg til dette anmelder og tester CoffeeTeaClub.com ulike typer kaffetilbehør – dette inkluderer kaffemaskiner. Her har ekspertene testet og anmeldt de to espressomaskinene DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 og DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB. Du kan lese anmeldelsene her og her.

Currys.co.uk 🇬🇧
Den britiske nettsiden Currys.co.uk er en forhandler som selger produkter innenfor elektronikk og teknologi. Derfor er det mulig å kjøpe diverse produkter på nettsiden. Ved kjøp av et produkt kan man anmelde det slik at andre brukere kan finne ut mer om andres opplevelser av produktet. Her har forbrukerne anmeldt espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360.

Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰 
Det danske forbrukerrådet Tænk jobber med det danske forbrukerlivet, noe som inkluderer tester og anmeldelser av ulike forbrukerprodukter. Her er det snakk om en stor test av espressomaskiner fra ulike produsenter. De har blant annet testet de tre espressomaskinene DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS, DeLonghi ECAM 510.55.M og DeLonghi ECAM 350.75. Ønsker du å lese mer så kan du ta en titt på Tænk sin hjemmeside her.

Legg merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever et abonnement. Hvis du kun ønsker å se resultatet av én enkelt test så kan du også kjøpe deg tilgang til testene enkeltvis.

Kaffee-profis.de 🇩🇪 
Kaffee-profis.de er en nettside som henvender seg til kaffeelskere ved hjelp av ulike artikler. I tillegg til å skrive artikler, anmelder og tester Kaffee-profis.de også kaffeprodukter som for eksempel espressomaskiner. Her har de testet DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke på denne linken.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön jobber med svenskenes forbrukerliv, noe som inkluderer tester og anmeldelser av ulike forbrukerprodukter. Her har Råd & Rön testet espressomaskiner – inkludert DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS og DeLonghi ECAM 350.75. Ønsker du å vite mer så kan du lese mer hos Råd & Rön her.

Legg merke til at full tilgang til testenes spesifikke resultater krever et abonnement. Hvis du kun ønsker å se resultatet av én enkelt test så kan du også kjøpe deg tilgang til testene enkeltvis.

Trustedcoffeereviews.co.uk 🇬🇧
Den britiske nettsiden Trustedcoffeereviews.co.uk anmelder og tester alt som har med kaffe å gjøre. De tester både kaffe, kaffekverner og kaffemaskiner. Her har de testet espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B som de har gitt 9,85 av 10 mulige poeng. Du kan lese hele anmeldelsen her.


Andre relevante tester:

Hvis du enda ikke er overbevist om at du skal ha en maskin fra DeLonghi Magnifica, så kan du også vurdere å lese vår tradisjonelle espressomaskin test hvor vi har samlet testvinnende espressomaskiner på tvers av ulike produsenter.

Kanskje vår helautomatisk espressomaskin test også vil være av interesse. Hvis du allerede vet at du vil ha en helautomatisk maskin så finner du i denne testen en oversikt over de beste anmeldte modellene.

Hos Forbrukerliv har vi også utarbeidet en DeLonghi espressomaskin artikkel hvor vi har samlet alle modellene fra DeLonghi som har fått ros av anmelderne. Dette inkluderer både Magnifica og andre espressomaskiner fra DeLonghi. Du kan også lese vår generelle DeLonghi artikkel hvor vi gjennomgår en lang rekke produkter – både kaffemaskiner, espressomaskiner, kjøkkenmaskiner og mye annet.

Du kan også lese vår store Siemens espressomaskin test hvor vi har samlet alle de beste modellene fra Siemens. Siemens er, sammen med DeLonghi, to av de mest etterspurte merkene blant forbrukerne når det kommer til espressomaskiner.

Du kan lese ekspertenes anmeldelser av alle maskinene her hos Forbrukerliv, og vi har selvfølgelig også sammenlignet prisene på de ulike produktene slik at du kan se hvilke forhandlere som er billigst på nettet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse