SCO Elsykkel Test 2021 – De 6 beste SCO el-syklene til dame og herre

Senest opdateret den 0

Kunne du tenkt deg mer fart på pedalene og færre svettedråper i pannen? Da bør du tenke over om en SCO elsykkel kanskje er noe for deg.

Vi har gjort jobben med å undersøke markedet for deg, så i denne artikkelen om tester av SCO el-sykler vil vi presentere deg for 6 av de beste modellene på markedet.

Her er det snakk om 6 modeller, hvor flere hører til blant ekspertenes favoritter. Derfor kan du være sikker på at du vil kunne suse bortover landeveien eller skogstiene på en motordrevet jernhest av god kvalitet.

Vi gjennomgår modellene én etter én slik at du kan få informasjon om alt det viktige ved hver elsykkel på en lett og oversiktlig måte. Det gjelder både hva ekspertene mener og hva som er verdt å vite om alt det praktiske.

I det siste avsnittet i vår artikkel om tester av el-sykler fra SCO kan du få inspirasjon til å finne andre sykkelprodukter du kanskje har bruk for. Her er det snakk om sykkelhengere, sykkelhjelmer og ergometersykler.

Dette bør du holde øye med når du skal kjøpe en elsykkel:

Gleder du deg til å få «mer medvind på sykkelstiene» så er det noen forhold du bør ha i tankene før du foretar et kjøp. Vi guider deg til de viktigste:

✔ Type: Ser du etter en herre- eller dame-elsykkel? Dame-modellene har den fordelen at de har en lavere innstigning. Det kan gjøre det lettere for personer med fysiske plager å komme seg opp på sykkelen.
✔ Motor: Foretrekker du en modell med en frontmotor, bakhjulsmotor eller en sentermotor? Hver type har sine fordeler og ulemper.
✔ Terreng: Hva slags terreng planlegger du å bruke sykkelen i – flatt og jevnt eller med mange bakker og ujevnt underlag? På jevne sykkelstier eller offroad i skogen? Enkelte el-sykler er laget til det ene, mens andre er laget til det andre.
✔ Rekkevidde: Hvor stor rekkevidde har du bruk for? Du bør vite hvor langt el-sykkelen kan kjøre på én batterilading.
✔ Rammemateriale: Hva er el-sykkelen laget av?
✔ Vekt: El-sykler veier som en tommelfingerregel mer enn vanlige sykler. Hvor tung skal den nye el-sykkelen din være?
✔ Sikkerhet og utstyr: Sjekk gir, bremser, dekk, lykter og annet sikkerhetsutstyr – akkurat som du ville gjort på en vanlig sykkel.

Flere av elementene ovenfor kan være vanskelige å undersøke på egenhånd. Derfor kan du med fordel lese mer om hva ekspertene mener. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i denne artikkelen.

Vår artikkel om SCO Elsykkel tester inneholder:
🔸 Oversikt over de 6 beste SCO el-syklene på markedet
🔸 Gjennomgang av hva ekspertene mener
🔸 Informasjon om hva syklene kan
🔸 Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert samt linker til dem
🔸 En guide til andre relevante tester og artikler

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv. I stedet samler vi resultatene av upartiske tester slik at du raskt og enkelt kan få en bedre oversikt over de mest velfungerende modellene på markedet.

SCO elsykkel test 2021 – Her er de 6 beste ifølge ekspertene

Nedenfor følger det en gjennomgang av 6 av de beste SCO el-syklene på markedet. Her finner du både toppscorere, favoritter og andre modeller slik at variasjonen blir stor. Det vil finnes noe for enhver lommebok og smak.

Under produktnavnene i de grønne boksene kan du se hva ekspertene fremhever ved hver modell, og her vil du også finne en prissammenligning av de ulike modellene. På den måten vil du raskt og enkelt kunne se, hvor du kan få de mest gunstige prisene.


SCO Premium E-Shopper

✅ God til prisen
✅ Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk

SCO Premium E-Shopper

SCO Shopper Elsykkel er blitt testet i en stor elsykkel test utført av det danske forbrukerrådet Tænk. Tænk har sett nærmere på hvordan SCO Shopper Elsykkel og de andre modellene klarer seg innen en rekke spesifikke kriterier og disipliner. I sin anmeldelse av SCO el-sykler vurderer ekspertene at produktet klarer seg veldig bra. Derfor får den en flott plassering som toppscorer.

Du kan finne en link til Tænk sin elsykkel test nederst i vår SCO elsykkel test artikkel. Her kan du lese mer om anmeldelsen, men vær oppmerksom på at det her er snakk om en betalingstest.

Hvis du har lyst, så kan du se en visuell video-presentasjon av el-sykkelen på YouTube.

Bra pris

Hvis du er på utkikk etter en velfungerende SCO elsykkel som både er blitt godkjent av ekspertene og ikke koster så mye, så vil SCO Shopper Elsykkel være et godt valg for deg.

SCO Shopper Elsykkel har ikke den dyreste prisen sammenlignet med flere av konkurrentene, og derfor vil den tiltale et bredt spektrum av forbrukere. Den kommer i et klassisk damesykkel-design som har fått en fullstendig overhaling slik at modellen fremstår som helt ny og moderne.

Ettersom dette er en dame-versjon så er innstigningen lav. Det gjør det enklere å komme seg opp på setet – og det er ekstra lurt hvis du har på deg kjole eller skjørt, eller om du har fysiske plager.

Perfekt til handleturen

Modellen kommer både i sort og hvitt, så du kan velge den nyansen som passer best til stilen din. Selve designet er enkelt og stilig, så modellen vil tiltale den moderne kvinnen.

SCO Shopper Elsykkel heter ikke «Shopper» uten grunn. Kjøretøyet er som sagt en elsykkel, og derfor har den en påsatt motor og et SCO elsykkel batteri. Batteriet er et 250 watt batteri og leverer en god kraft til motoren.

Motoren er en bakhjulsmotor, som på mange områder minner om frontmotoren. Du finner ofte bakhjulsmotorer på bysykler der du vil føle at du blir «dyttet» bakfra, litt som om du får «medvind på sykkelstien».  Derfor blir hele sykkelopplevelsen mer naturlig.

Til sammen leverer motoren og batteriet en maksimal rekkevidde på 65 kilometer, noe som er utmerket uten å være prangende. De 65 kilometerne passer fint til handleturen, til pendlingen til og fra jobb, eller hvis du skal hente barn. Legg merke til at din egen kjøring, terreng og værforhold påvirker rekkevidden.

7 gir

SCO Shopper Elsykkel er produsert i aluminium, som gir en lang holdbarhet, og det finnes hele 7 gir å skifte mellom – noe som er en del. De 7 girene gjør det lettere for deg å veksle mellom tråkkene når du sykler enten opp eller ned bakker.

Modellen har en skarp felgbrems som sikrer en god kontroll, og i tillegg kommer SCO Shopper Elsykkel med et komplett lyktesystem.

Legg merke til at SCO Shopper Elsykkel ikke har fjæring i hverken setepinnen eller gaffelen. Det gjør at modellen egner seg best til bruk i jevnt terreng, og ikke til for eksempel terrengsykling eller offroad.

Alt i alt er SCO Shopper Elsykkel en prisvennlig dame-modell som er laget til bruk i by, med en god rekkevidde og kraftig bakhjulsmotor.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-Shopper – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel til dame
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Bakhjulsmotor
🔴 Maksimal hastighet: 25 km/t
🔴 Maksimal rekkevidde: 65 kilometer
🔴 Vekt: 24,5 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-Shopper
Toppscorer i SCO elsykkel test
Prisvennlig
Lav innstigning
Til den moderne kvinnen
Bakhjulsmotor for en naturlig sykkelfølelse


SCO Premium E-Bellevue

✅ Enkelt design
✅ Topplassering blant el-sykler til bruk i by hos danske Pricerunner.dk

SCO Premium E-Bellevue

SCO Premium E-Bellevue er ikke blitt vurdert av eksperter med en SCO elsykkel anmeldelse, men den danske sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære el-syklene til bruk i by, og du kan finne modellen på den listen. Det betyr at produktet er svært etterspurt blant både eksperter og forbrukere.

Prisvennlig og enkelt design

SCO Premium E-Bellevue vil være det ideelle valget til deg som er på utkikk etter en stabil, velfungerende og prisvennlig SCO elsykkel. Modellen vil også være perfekt til førstegangskjøperen da den er lett å håndtere og bruke.

Prisen ligger klart mot den billigere enden av skalaen, og det gjør at prisen er overkommelig. Til tross for den lave prisen så har kjøretøyet en svært god kvalitet, så du får mye valuta for pengene dine.

Designet heller også mot den enkle siden, men den har alt det du har bruk for. Stilen er elegant og blottet for alt som er overflødig, og du vil derfor få en «ren» SCO elsykkel som er lett å bruke og sykle rundt på.

Med frontmotor

Du kan bruke SCO Premium E-Bellevue så fort du har fulladet batteriet for første gang. Her er det snakk om et 250 watt SCO elsykkel batteri som leverer strøm til frontmotoren. Rekkevidden er god og ligger på maksimalt 60 kilometer, og det er bra for en by-sykkel. De 60 kilometerne ligger imidlertid langt ifra toppen når det gjelder rekkevidde sammenlignet med flere av konkurrentene.

De 60 kilometerne vil imidlertid lett være nok til de daglige gjøremålene, som for eksempel pendling til og fra jobb, sykling til aktiviteter og fritidstilbud, handleturen eller henting av barn.

Motoren er en frontmotor, og den kommer med flere fordeler. Den mest markante fordelen er nok at du ikke trenger å tråkke så hardt på pedalene før motoren går i gang med å hjelpe. Derfor vil du oppleve at kommer raskt opp i fart og kan suse av gårde.

7 Shimano-gir

SCO Premium E-Bellevue er en dame-modell i rammen, og det betyr at den har en lav innstigning. Den lave innstigningen vil passe til eldre eller personer med fysiske plager da det vil være lettere å komme seg opp på setet.

Modellen kommer som sagt med alt det du kan få bruk for, og det inkluderer blant annet 7 gir å bytte mellom. Her er det snakk om Shimano Nexus-gir – som er det som brukes mest på el-sykler. Du kan derfor være sikker på at du får en lang holdbarhet og at den er svært robust.

Modellen har fotbremser og felgbremser samt et stort bagasjebrett til rådighet. Den egner seg best til bruk i by da den ikke er utstyrt med støtdemping. Den manglende fjæringen i både setepinnen og gaffelen gjør at produktet ikke er brukbar i ujevnt terreng som ved offroad eller terrengsykling.

Alt i alt er dette en prisvennlig og enkel SCO elsykkel til bruk i by, og den vil dekke de flestes hverdagslige behov.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-Bellevue – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel til damer
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimal hastighet: 25 km/t
🔴 Maksimal rekkevidde: 60 kilometer
🔴 Vekt: 22,8 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-Bellevue
Topplassering hos eksperter
Prisvennlig
Enkel
Frontmotor
Perfekt til hverdagslige gjøremål


SCO Premium E-Cargo

✅ Beste SCO familie-modell
✅ Elsykkel i lastesykkel-format
✅ God anmeldelse hos den danske bloggen Josefinevalentin.dk 

SCO Premium E-Cargo

SCO Premium E-Cargo er en elektrisk lastesykkel, og derfor skiller den seg ut ifra vanlige el-sykler fra SCO.

Modellen har fått en SCO elsykkel anmeldelse hos den danske livsstilbloggen Josefinevalentin.dk, hvor innehaveren Josefine Valentin har testet den med et positivt resultat.

Josefine Valentin skriver at hun er imponert over hvor lett sykkelen er å styre. Hun forklarer også at det er raskt og enkelt å bytte mellom girene, og som en ekstra bonus er den enkel å parkere. Den har et behagelig sete med gel slik at du vil sitte komfortabelt, noterer blogginnehaveren, og selve lasterommet er svært romslig.

Danske Josefinevalentin.dk oppsummerer opplevelsen slik: «Alt i alt har vi fått en sykkel der det ikke er spart på noe. De beste komponentene er valgt for å gi både en høy sikkerhet og en god komfort. Vi elsker den allerede!».

Hvis du har lyst så kan du se en visuell video-presentasjon av el-sykkelen her.

Elsykkel til hele familien

SCO Premium E-Cargo vil være et ideelt valg til familiebruk, for her er det som sagt snakk om en lastesykkel i stedet for en vanlig herre- eller dame-elsykkel. Lastesykler har i lang tid hatt en stigende popularitet, og det gjelder også de elektriske modellene.

SCO Premium E-Cargo vil kunne transportere stort sett hele familien, for her er det plass til hele 4 barn i lasterommet foran. Sikkerhet er veldig viktig når du har med en lastesykkel å gjøre, og her er det til og med snakk om en elektrisk variant. Derfor finnes det også seler til alle barna som skal være med på sykkelturen.

Modellen er flott og utformet som en klassisk lastesykkel med et langt lasterom. Husk at lengden og størrelsen vil påvirke kjøringen din i forhold til når du kjører på en vanlig sykkel med to hjul. Her er det nemlig 3 hjul som gir en nødvendig stabilitet og balanse, men legg merke til at det ikke er noen fjæring.

Lastesykler er kun beregnet til bruk i by, og det gjelder også denne modellen. Den får den aller beste fremdriften på en jevn og rett vei.

Bakhjulsmotor

SCO Premium E-Cargo er en elektrisk lastesykkel, og derfor har den et tilhørende SCO elsykkel batteri samt en motor. Batteriet har en god kraft på 250 watt, og kraften herfra ledes over til motoren som setter fart på pedalene.

Her er det snakk om en modell med en bakhjulsmotor, og det er smart når du har med en lastesykkel å gjøre. Motoren sitter i bakhjulet bak setet til føreren, og du vil oppleve å få en svært naturlig kjøring da du vil føle at du dyttes bakfra som om du skulle hatt medvind. En bakhjulsmotor har også den fordelen at den kan gi en skikkelig assistanse, og det har du ofte bruk for på en lastesykkel. Vektfordelingen bak er bedre på en slik modell.

Den maksimale rekkevidden ligger på 50 kilometer, som er lavere enn på en normal elsykkel med to hjul. 50 kilometer er imidlertid fremdeles bra for en elektrisk lastesykkel.

Mulighet for beskyttelse

Det er tenkt på det meste med SCO Premium E-Cargo, og det gjelder også beskyttelse av lasterommet. Du kan kjøpe ekstra tilbehør som du kan sette fast på sidene av lasterommet, og da vil barna kunne sitte i le under kjøringen. Perfekt til det nordiske været som er preget av mye vind og regn.

Det finnes 9 Shimano-gir å velge mellom, og det er en del. Alle girene gjør det lettere for deg å kontrollere kjøringen og finne det nivået som passer best til både ujevnt terreng og bakker.

Denne modellen har en skivebrems som forbedrer kontrollen og sikkerheten, og det samme gjør den integrerte kjedebeskyttelsen. Du finner også et komplett lyktesystem samt et bredt bagasjebrett til ekstra oppbevaring.

Alt i alt så er dette en familieorientert SCO elsykkel i laste-format med en effektiv motor der det er plass til hele familien.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-Cargo – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel i lastesykkel-format
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Bakhjulsmotor
🔴 Maksimal rekkevidde: 50 kilometer
🔴 Vekt: 48 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-Cargo
Anbefalt i SCO elsykkel test
Lastesykkel-format
Plass til hele familien
Tre hjul og god kontroll
Bakhjulsmotor som gir en naturlig kjøreopplevelse


SCO Premium E-MTB

✅ Unik kombinasjon av terrengsykkel og bysykkel
✅ Topplassering blant elektriske terrengsykler hos danske Pricerunner.dk 

SCO Premium E-MTB

SCO Premium E-MTB er ikke blitt vurdert av eksperter med en SCO elsykkel anmeldelse, men den danske sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære elektriske terrengsyklene, og du kan finne modellen på denne listen. Det betyr at produktet er svært etterspurt blant både eksperter og forbrukere.

Hvis du har lyst så kan du se en visuell video-presentasjon av el-sykkelen på YouTube.

El-sykkelen til all slags terreng

SCO Premium E-MTB vil være det perfekte valget for deg som vil ha en SCO elsykkel som kan brukes i all slags terreng. Den ser litt ut som en terrengsykkel, men den egner seg også godt til bruk i by og på asfalt.

Selv om modellen minner litt om en terrengsykkel i utseendet, så er den mer som en hybrid – også utseendemessig. Utseendet er litt mer rått og sporty å se på med store dekk sammenlignet med vanlige el-sykler til bruk i by, men modellen har ikke et ekstremt sporty og klumpete utseende. Dersom du sykler rundt i gatene så er det ingen som vil gjette at den delvis er en terrengsykkel.

Her er det snakk om en ramme i herreformat, men modellen kan lett bli brukt av kvinner. Sikkerhetsmessig har modellen den fordelen at SCO elsykkel batteriet sitter på stangen i stedet for under bagasjebrettet. Her vil det være bedre beskyttet og lettere å håndtere.

Frontmotor til bratte bakker

SCO Premium E-MTB kommer med en frontmotor som batteriet leverer strøm til. Batteriet har 250 watt og gir en god kraft til kjøringen. Assistansen får du fra motoren, som på dette produktet er en frontmotor. Du finner ofte frontmotorer på terrengsykler fordi de er skapt til å kunne trekke bedre oppover bratte bakker.

Frontmotoren har også den fordelen at du ikke trenger å tråkke så mye på pedalene for å få elektrisk hjelp – sammenlignet med for eksempel en sentermotor. Det gir selvfølgelig også mindre mosjon, men det er en smakssak hva man foretrekker.

Motoren og batteriet gir en maksimal rekkevidde på 60 kilometer, noe som er utmerket uten å være langt. Sykler du hovedsakelig i bratt terreng så vil rekkevidden i praksis ofte være mindre.

Kraftige hjul

SCO Premium E-MTB kommer med store 29 tommers hjul med kraftige dekk. Dette gjør det lettere å drive med terrengsykling, og dekkene er laget til å være sklisikre og ha et godt grep. Det betyr at du ikke så lett kommer til å velte – til og med når det går vilt for seg i skråningene.

Selv om det her er snakk om en terrengsykkel så legg merke til at den ikke er utstyrt med støtdemping.

Modellen har fotbremser og skivebremser, og rammen er laget av det slitesterke og robuste materialet aluminium. Modellen har 7 Shimano-gir som er svært pålitelige samt reflekser og støtteben.

Alt i alt er dette en SCO elsykkel som passer godt til den allsidige føreren som gjerne vil sykle i både i skog og på ujevnt terreng samt i by.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-MTB – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel i terrengsykkel-format
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Forhjulsmotor
🔴 Maksimal rekkevidde: 60 kilometer
🔴 Vekt: 23 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-MTB
Topplassering hos ekspertene
Elektrisk terrengsykkel som også kan brukes i by
Stor allsidighet
Frontmotor som lett klarer bratte skråninger
Shimano-gir


SCO Premium E-City

✅ Populær elsykkel til bruk i by
✅ Anbefalt hos danske Elcykelinfo.dk

SCO Premium E-City

SCO Premium E-City har fått en positiv SCO elsykkel anmeldelse hos ekspertene fra danske Elcykelinfo.dk i deres SCO elsykkel test. Her har de testet 3 modell fra SCO, og E-City er en av dem.

Danske Elcykelinfo.dk skriver at SCO Premium E-City er laget til å brukes i by, og den er hverken dyr eller eksklusiv. Du får imidlertid mer utstyr og flere funksjoner enn hos flere av konkurrentene. Ekspertene fremhever at displayet er oversiktlig og flott, og at det leverer gode data om sykkelturen. Produktet er blant de beste til denne prisen når det gjelder komfort, skriver ekspertene, og den velfungerende fjæringen gjør at du vil kunne sykle i timevis uten å få vondt i hverken rygg, føtter, knær eller bak.

Danske Elcykelinfo.dk oppsummerer opplevelsen slik: «Skjem deg selv bort med denne SCO el-sykkelen – det vil du ikke angre på».

Hvis du vil så kan du se en visuell video-presentasjon av el-sykkelen her.

Ideell til prisjegeren

SCO Premium E-City vil passe perfekt til den forbrukeren som ser etter en solid og prisvennlig SCO elsykkel med dame-ramme. Du kan også få den som herremodell hvis du foretrekker det. Damerammen har imidlertid den fordelen at den har en lav innstigning. Derfor vil det være lettere å komme seg opp på setet – også hvis du er sliter med balanse, motorikk, ben eller alder.

Designet er som hos en klassisk damecykel, men med et moderne preg. Produktet er ikke spesielt sporty, men du vil likevel kunne sykle fort på grunn av sittestillingen.

Alle komponentene du har behov for til å komme i gang med én gang følger med, og det inkluderer blant annet en solid støtte, reflekser og et bagasjebrett – samt kjedebeskyttelse og skjermer. Skjermene og kjedebeskyttelsen gjør også at du ikke blir på langt nær like skitten hvis du sykler når det for eksempel regner.

Kraftig frontmotor

SCO Premium E-City er laget til å brukes i by, og det betyr at den er mest ideell til å brukes på et flatt og jevnt terreng. Hvis du gjerne vil ta med deg din SCO elsykkel ut i skogen, offroad eller på terrengstier så er ikke denne modellen så fordelaktig. I den forbindelse vil vi nevne at modellen ikke er utstyrt med støtdemping.

Modellen har til gjengjeld en kraftig frontmotor samt et SCO elsykkel batteri. Frontmotoren har den fordelen at den trekker virkelig godt når det går oppover for eksempel bakker. Som en ekstra bonus så trenger du ikke tråkke like hardt på pedalene på en frontmotor som på en sentermotor for at den skal begynne å jobbe.

90 kilometers rekkevidde

Motoren på SCO Premium E-City får kraft fra et 250 watt batteri som gir en god og lang rekkevidde. Den maksimale rekkevidden ligger på 90 kilometer, og det er langt for denne typen elsykkel. Rekkevidden avhenger imidlertid av flere faktorer som for eksempel din egen kjøring, terreng og værforhold.

Med de 90 kilometerne som er maksimum vil du kunne bruke sykkelen til flere formål: Ikke bare til de hverdagslige gjøremålene som handling, pendling og henting av barn, men også til de lange sykkelturene på landeveiene på fritiden.

Det finnes 7 gir å velge mellom, og de gjør at du lett kan sykle på det nivået som passer best til deg og terrenget. Her er det snakk om Shimano-gir, og Shimano er generelt sett kjent for å være noe av det mest velfungerende på markedet.

Modellen er utstyrt med fotbremser og felgbremser samt et komplett lyktesystem med både for- og baklykter.

Alt i alt en svært prisvennlig SCO elsykkel som kommer med alt det du har bruk for samt en god og lang rekkevidde – best til bruk i by.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-City – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel til dame
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimal hastighet: 25 km/t
🔴 Maksimal rekkevidde: 90 kilometer
🔴 Vekt: 23,1 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-City
Anbefalt i SCO elsykkel test
Best til bruk i by
Mange medfølgende komponenter for en komplett sykkel
Kraftig frontmotor
Lang rekkevidde


SCO Premium E-Moon

✅ Ny modell til hverdagsbruk
✅ Topplassering blant elektriske bysykler hos danske Pricerunner.dk

SCO Premium E-Moon

SCO Premium E-Moon er ikke blitt vurdert av eksperter med en SCO elsykkel anmeldelse, men den danske sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære elektriske bysyklene, og du kan finne modellen på denne listen. Det betyr at produktet er svært etterspurt blant både eksperter og forbrukere.

Hvis du vil så kan du se en visuell video-presentasjon av el-sykkelen på YouTube.

Elektrisk bysykkel til en god pris

SCO Premium E-Moon vil være perfekt for deg som er på utkikk etter en kraftig elsykkel med herre-ramme til bruk i by. At det her er snakk om en bysykkel – eller city bike – betyr at modellen egner seg best til bruk på jevnt terreng, som for eksempel på sykkelstier eller landeveier. Den egner seg derfor mindre til terrengsykling. Legg merke til at modellen heller ikke er utstyrt med støtdemping, som du har bruk for når du sykler offroad.

Dette produktet er en herre-modell som kommer i en klassisk herresykkel-stil. Sittestillingen er komfortabel og heller mer mot den oppreiste siden enn den sporty siden. Det gir en mer behagelig sykkeltur der du ikke får vondt i ryggen av å skulle bøye deg fremover når du sykler.

En av de største fordelene ved SCO Premium E-Moon er prisen. Den ligger klart i den lave enden av prisskalaen, og det betyr at modellen vil være ideell for et bredt spekter av forbrukere. Er du førstegangskjøper når det kommer til elektriske bysykler så vil denne modellen være et godt valg som din første SCO elsykkel.

110 kilometers rekkevidde

SCO Premium E-Moon kommer med flere fordeler som er verdt å fremheve. Det gjelder også rekkevidden. Den maksimale rekkevidden ligger på 110 kilometer, noe er veldig mye – spesielt for denne typen bysykkel. Rekkevidden blir påvirket av flere faktorer, og derfor er de 110 kilometerne maksimum. Faktorene som påvirker er blant annet hvor mye du selv tråkker på pedalene, værforhold og terreng.

Ettersom SCO Premium E-Moon er en bysykkel så vil du som regel bruke den på et jevnt underlag, og derfor vil du kunne utnytte en stor del av de 110 kilometerne.

På grunn av den lange rekkevidden så vil modellen holde lenge nok til både de hverdagslige ærendene og til pendling til og fra jobb – samt de lange sykkelturene på fritiden.

Motor som trer i kraft ved kun lett tråkking på pedalene

SCO Premium E-Moon har en kraftig frontmotor som får kraft fra et SCO elsykkel batteri. Batteriet er på 250 watt, og strømmen sendes til motoren som hjelper deg med å gjøre syklingen lettere. Her er det snakk om en frontmotor, og det betyr at den vil trekke veldig bra i bratte bakker, og du trenger heller ikke tråkke spesielt hardt på pedalene for at motoren skal begynne å hjelpe til.

Modellen har til sammen 7 Shimano-gir, og med Shimano er du sikker på at du får en god kvalitet. De 7 girene passer bra til bruk i by og på landeveier, og du kan lett velge mellom de ulike nivåene.

Modellen har både fotbremser og felgbremser som gir deg bedre kontroll over syklingen og bremsingen. Det er viktig når du kjører på en SCO elsykkel som kjører kraftigere enn det du er vant til med en vanlig sykkel. Det følger med mye bra utstyr som er nyttig å ha, og det inkluderer et bagasjebrett, et komplett lyktesystem og kjedebeskyttelse.

Alt i alt så er dette en flott SCO elsykkel til en virkelig fordelaktig pris – med en lang rekkevidde og god komfort.

Spesifikasjoner ved SCO Premium E-Moon – nøkkelopplysninger
🔴 Produsent: SCO
🔴 Type: Elsykkel til herrer
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimal hastighet: 25 km/t
🔴 Maksimal rekkevidde: 110 kilometer
🔴 Vekt: 24,2 kilo

Fordeler ved SCO Premium E-Moon
Topplassering hos eksperter
Komfortabel sittestilling
Perfekt til bruk i by eller på landevei
Prisvennlig
Lang rekkevidde


FAQ

🤩 SCO elsykkel test: Hvilken SCO elsykkel er den beste?

Det er mange velfungerende SCO el-sykler på markedet, og i vår SCO elsykkel test artikkel har vi gått igjennom de 6 beste: De inkluderer SCO Premium E-Shopper, SCO Premium E-Bellevue, SCO Premium E-Cargo, SCO Premium E-MTB, SCO Premium E-City og SCO Premium E-Moon.

🤓 Hva bør jeg vite før jeg kjøper en SCO elsykkel?

Før du kjøper en ny SCO elsykkel eller en elsykkel fra et annet merke så bør du undersøke spesifikke elementer og forhold. Det inkluderer blant annet type (herre eller dame), motor (senter-, bak- eller frontmotor), rekkevidde og hastighet. Du bør også være oppmerksom på vekt, utstyr, sikkerhet, terreng og SCO elsykkel batteri. Flere av elementene kan være vanskelige å undersøke selv, så her kan du med fordel lese en SCO elsykkel anmeldelse eller to fra ekspertene. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i denne artikkelen.

🤔 Hva legger ekspertene vekt på i en SCO elsykkel anmeldelse?

Ekspertene vil legge vekt på flere av de samme elementene som du selv bør være oppmerksom på før du kjøper en SCO elsykkel. Ekspertene vil imidlertid som regel være mest opptatt av hvordan kjøringen fungerer i deres SCO elsykkel test: Kan du sykle uten problemer? Hjelper motoren til som den skal? Bremser elsykkelen som den skal? Er modellen holdbar og robust? Er sikkerheten i orden? Gir batteriet den rekkevidden som det lover?


Beskrivelse av kilder og tester

Forbrukerliv.No GIFElcykelinfo.dk 🇩🇰

Elcykelinfo.dk er en dansk nettside med fokus på å videreformidle informasjon og kunnskap om el-sykler til leserne. Fokusområdet inkluderer blant annet guider og tester av forskjellige el-sykler, og her er det snakk om en test av modellen SCO Premium E-City. Les testen i sin helhet hos danske Elcykelinfo.dk.

Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrukerrådet Tænk er det danske forbrukerrådet som fungerer som danskenes vakthund i samfunnet. Ekspertene herfra undersøker en lang rekke forhold for å gi bedre og sterkere forbrukervilkår for det danske folket. Tænk foretar derfor mange forskjellige tester av forbrukerprodukter, og her er det snakk om en test av el-sykler. Du kan lese mer om testen hos danske Tænk.

Legg merke til at det her er snakk om en betalingstest, så du må betale for å kunne se alle resultatene.

Josefinevalentin.dk 🇩🇰

Josefinevalentin.dk er en personlig livsstilblogg som skrives av danske Josefine Valentin. Hun er forfatter og foredragsholder, og hun skriver om personlig livsstil. Det inkluderer tester fra tid til annen, og her har hun testet modellen SCO Premium E-Cargo. Du kan lese Josefine sin SCO elsykkel anmeldelse hos Josefinevalentin.dk.

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er den danske versjonen av den internasjonale hjemmesiden Pricerunner, som lister prisen på et gitt produkt fra flere forhandlere. Da kan du som forbruker finne den beste prisen på en enkel og oversiktlig måte. Danske Pricerunner.dk foretar også tester og rangeringer innenfor forskjellige typer produkter – det inkluderer også el-sykler:

Les mer om Pricerunner.dk sin rangering innen elektriske bysykler her.

Les mer om Pricerunner.dk sin rangering innen elektriske terrengsykler her.


Andre relevante tester og artikler

I vår artikkel om tester av SCO el-sykler test har vi sett nærmere på de 6 beste SCO-modellene på markedet.

Vil du gjerne ut å sykle på den nye SCO el-sykkelen din, så må du alltid huske sykkelhjelmen din. Vi har skrevet en test-artikkel om de beste sykkelhjelmene på markedet, der du kan finne det produktet som passer til dine behov og preferanser. Skal du ha med barna på sykkelturen så må de også ha på seg sykkelhjelm. Er du usikker på hva som vil passe best til barnet ditt så kan du finne mer informasjon i vår test-artikkel om de beste sykkelhjelmene til barn.

Er du i ferd med å kjøpe en elsykkel, så er du kanskje også interessert i andre artikler innenfor sykkelverdenen – som for eksempel en sykkelhenger. Sykkelhengeren er lur å ha hvis du ønsker å transportere barn eller større bagasje og ting. Vil du vite mer om sykkelhengere så kan du finne inspirasjon og mer informasjon i vår sykkelhenger artikkel. Her har vi funnet de beste modellene på markedet – som vi presenterer deg for på en oversiktlig måte – og i tillegg guider vi deg til alt det du bør vite når du skal skaffe deg en sykkelhenger.

Skaffer du deg en elsykkel hovedsakelig for å få mer mosjon, så kan du også vurdere en ergometersykkel. Da kan du enkelt bytte ut det til tider dårlige været med hjemmets tørre klima. Ergometersykkelen har den store fordelen at du bare kan sette deg på sykkelen når du har lyst og trenger til litt mosjon. Er du ikke sikker på hvilket produkt som er det mest velfungerende til dine behov, så kan du lese vår test-artikkel om de beste ergometersyklene.