Philips GC488/60

Philips GC488/60

(4.3)

386 anmeldelser

Pris:

1.439 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
tøydamper med kraftig damp

Vi mener at Philips GC488/60 klesdamper er et bemerkelsesverdig tillegg til dine husholdningsapparater. Med en 40% større dampplate, dekker den mer stoff, noe som resulterer i raskere og mer effektiv damping. Den har 5 dampnivåer og avgir en kontinuerlig 35 g/min med damp, noe som gjør fjerning av rynker uten vansker. Det forbedrede designet på vanntanken forenkler påfylling og rengjøring, mens den justerbare dampintensiteten passer for ulike stofftyper. Videre frisker den opp klærne dine ved å eliminere over 99% av bakterier og støvmidd.

  • 5 dampnivåer
  • 35 g/min kontinuerlig damp
  • 40% større dampplate
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Dampkapasitet 35 g/min
Vanntankens kapasitet 1400 ml
Effekt 1800 W
Vekt 3.4 kg
Oppvarmingstid 120 sec

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Vanntank med 80% større påfyllingsåpning
  • Høydejusterbar dobbel stang
  • StyleMat for enkel damping
  • Med integrert oppheng
  • Leveres med hanske for ekstra beskyttelse

Ulemper

  • Litt klumpete å oppbevare
  • Ingen av/på-bryter på håndstykket

FAQ

Hva slags type klessteamer er Philips GC488/60, og hvilke spesifikke funksjoner tilbyr den for å imøtekomme ulike behov for vedlikehold av klær?
Philips GC488/60 er en klesdamper med forbedret dampkraft og vanntankdesign. Den tilbyr 35g/min kontinuerlig dampstrøm, en vannkapasitet på 1,4 liter, og justerbare dampnivåer for forskjellige stofftyper. Andre funksjoner inkluderer oppfriskning av plagg, fjerning av bakterier og midd, samt en beskyttende hanske for sikkerhet.
Hva er kapasiteten på vanntanken på Philips GC488/60 og hvordan påvirker det den generelle dampingprosessen?
Philips GC488/60 har en vanntankkapasitet på 1,4 liter. Denne store kapasiteten, kombinert med en 80% større fylleåpning sammenlignet med tidligere modeller, forenkler påfyllingsprosessen og hjelper til med rengjøring av tanken. Den forbedrede dampytelsen på 35g/min tillater effektiv fjerning av rynker under dampingprosessen.
Hvilket ekstra utstyr og tilbehør følger med Philips GC488/60 tøydamper for å forbedre dens funksjonalitet og allsidighet?
Philips GC488/60 klesdamper kommer med en StyleMat og en integrert kleshenger for enkel damping av forskjellige plagg. Den inkluderer også en beskyttende hanske for sikkerhet mot den varme dampen. For å opprettholde optimal ytelse og levetid, er det viktig å regelmessig bruke Easy Rinse-funksjonen som er inkludert med enheten.
Hva er styrkene og svakhetene ved Philips GC488/60 som blir kommentert i bruker- og ekspertanmeldelser?
Philips GC488/60 har styrker som inkluderer en kompakt vanntank som er lett å fylle, rask oppvarming av vann, og et lettvekts damphode for enkel damping av plagg. På den andre siden kommenterer noen brukere at den litt klumpete for lagring. Den har mottatt høye rangeringer på 4.3/5 på Google Shopping og 4.2/5 på Amazon.

Anmeldelser og tester av Philips GC488/60

Vår anmeldelse

God frittstående tøydamper

Philips GC488/60 Stand Clothes Steamer er en kraftig og allsidig tøydamper. Med forbedret dampkraft, vanntankdesign og flere dampnivåer er dette apparatet et verdifullt verktøy på farten.

Selv om mangelen på av / på-bryter på håndstykket krever at du bøyer deg ned for å skru den av og på, mener vi at dette er en liten pris å betale sammenlignet med alle fordelene, sikkerhetsfunksjonene og det enkle vedlikeholdet av denne enheten.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.3

Basert på 386 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Philips GC488/60 sammenlignet med andre tøydampere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen