Philips Steam & Go GC362

Philips Steam & Go GC362

(4.1)

2697 anmeldelser

Pris:

726 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
horisontal og vertikal damping for hånd

I vår analyse tilbyr Philips Steam & Go GC362 allsidige dampløsninger, og utmerker seg i både horisontal og vertikal damping. Dette gjør den til et passende valg for de som søker effektiv oppfriskning og fjerning av rynker på forskjellige plagg og tekstiler med presisjon og letthet. Vi verdsetter dens kompatibilitet med et bredt spekter av materialer fra blonder til ull, noe som eliminerer behovet for et strykebrett. Videre verdsetter vi dens høye trykkdampkapasitet, som bidrar til effektiv rynkeutjevning og eliminering av bakterier.

  • God for horisontal og vertikal damping
  • Optimal temperatur med SmartFlow-plate
  • Automatisk kontinuerlig damp
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Oppvarmingstid 60 sec
Dampkapasitet 24 g/min
Vanntankens kapasitet 70 ml
Effekt 1300 W
Vekt 0.91 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Til alle materialer
  • Loddrett og vannrett bruk
  • SmartFlow-teknologi
  • Bakteriedrepende
  • Varmebeskyttende hanske

Ulemper

  • Mindre kapasitet krever hyppig påfylling

FAQ

Hva slags type klesdamper er Philips Steam & Go GC362 og hvordan tilfredsstiller den spesifikke brukerbehov?
Philips Steam & Go GC362 er en allsidig håndholdt klesdamper egnet for syntetiske stoffer. Den har et høyt damptrykk på 24 gram per minutt, effektivt utglatting av rynker og dreper opptil 99,9% av bakterier. Med en oppvarmingstid på 60 sekunder og en vanntankkapasitet på 70 ml, er det et effektivt, bærekraftig valg for å friske opp klesvasken.
Hva er kapasiteten på vanntanken i Philips Steam & Go GC362, og hvordan påvirker det dampingsprosessen?
Philips Steam & Go GC362 har en vanntankkapasitet på 70 milliliter. Denne kapasiteten er tilstrekkelig for de fleste daglige dampsesjoner, og gir en jevn og effektiv dampstrøm som effektivt stryker ut rynker. Det høye damptrykket dreper også opptil 99,9% av bakteriene ved kontakt.
Hvilket ekstra utstyr og tilbehør er inkludert med Philips Steam & Go GC362 som forbedrer dens funksjonalitet og allsidighet i klespleie?
Philips Steam & Go GC362 kommer med en varmebeskyttende hanske og stoffpose for sikkerhet, noe som sikrer allsidig og effektiv pleie av klær. Den har et høyt damptrykk på 24 gram per minutt, en oppvarmingstid på 60 sekunder og en vanntankkapasitet på 70 milliliter. Dens kraft er 1300 W.
Hva er styrkene og svakhetene ved Philips Steam & Go GC362 som indikert av både bruker- og ekspertanmeldelser?
Philips Steam & Go GC362 blir rost av brukere for sin raske og effektive rynkefjerning fra ulike stoffer. Den er verdsatt for sin praktiskhet i både horisontal og vertikal bruk, og bærbarhet for reiser, noe som gjør den til et verdifullt verktøy for effektiv klespleie. Produktets svakheter ble ikke spesifisert.

Anmeldelser og tester av Philips Steam & Go GC362

Vår anmeldelse

Blant de beste for syntetiske materialer

Etter vår mening er Philips Steam & Go GC362 et praktisk valg for deg som er på jakt etter en allsidig håndholdt tøydamper, spesielt egnet for syntetiske materialer. Vi setter pris på at den kan tilpasses et bredt spekter av tekstiler, fra blonder til ull, og er et praktisk alternativ til det vanlige strykebrettet med sine horisontale og vertikale dampfunksjoner. Det vi setter mest pris på, er høytrykksdampen som leverer 24 gram damp i minuttet, noe som effektivt glatter ut selv de mest gjenstridige rynker, også i kragefolder. SmartFlow-teknologien beskytter ømfintlige tekstiler under tett damping, samtidig som den har en ekstra hygienisk fordel – en bakteriedrepende effekt – takket være den høye driftstemperaturen som effektivt utrydder opptil 99,9 % av bakteriene ved direkte kontakt.

Det er imidlertid verdt å merke seg at den relativt lille vanntanken krever hyppig påfylling ved lengre dampingsøkter. Til tross for denne begrensningen mener vi at Philips Steam & Go GC362 representerer en bærekraftig tilnærming til revitalisering av plagg uten den vannintensive typen konvensjonell vasking, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for tekstilpleie, spesielt av syntetiske stoffer, samtidig som den fremmer hygiene og bekvemmelighet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.1

Basert på 2697 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.