Tefal Access Steam Care DT9100E0

Tefal Access Steam Care DT9100E0

(4.4)

728 anmeldelser

Pris:

1.030 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
en effektiv og brukervennlig tøydamper

Vi mener at Tefal Access Steam Care DT9100E0 er et solid valg for de som søker en kraftig, men likevel enkel steamer for daglig bruk. Denne enheten, som passer for alle budsjetter, har robuste funksjoner. Den er designet for å håndtere alle stofftyper og er klar til bruk på bare 40 sekunder. Tefal Access Steam Care DT9100E0 har en perfekt vanntankkapasitet og kraft for daglig bruk, med en imponerende dampytelse på opptil 30g per minutt.

  • Tøydamper for alle typer tekstiler
  • Klar til bruk på bare 40 sekunder
  • 4 praktiske tilbehør inkludert
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Oppvarmingstid 40 sec
Dampkapasitet 30 g/min
Vanntankens kapasitet 200 ml
Effekt 1600 W
Vekt 3,33 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Flott design
  • Enkel å montere og bruke 
  • God størrelse på vanntanken
  • Damper på begge sider samtidig

Ulemper

  • Steameren kan føles tung dersom den brukes over lang tid
  • Ikke egnet for kraftige brettekanter

FAQ

Hva slags type tøydamper er Tefal Access Steam Care DT9100E0, og hva gjør den fordelaktig for spesifikke behov som hyppige reiser eller omfattende klesvedlikehold hjemme?
Tefal Access Steam Care DT9100E0 er en kraftig klesdamper som er ideell for daglig bruk og reise. Fordelene inkluderer en rask oppvarmingstid på 40 sekunder, en dampkapasitet på 30g/min, og en vanntank på 200ml. Den er også lett, med en vekt på 3,33kg, noe som gjør den lett å bære. Den kommer med tilbehør for forskjellige stofftyper og dreper opptil 99,9% av bakteriene.
Hva er kapasiteten på vanntanken i Tefal Access Steam Care DT9100E0 og hvordan påvirker det bruken av den?
Tefal Access Steam Care DT9100E0 har en vanntankkapasitet på 200 ml, som er egnet for daglig bruk. Denne kapasiteten lar enheten produsere opptil 30g damp per minutt, noe som gir en kraftig ytelse. Tanken varmes også opp på bare 40 sekunder, noe som sikrer effektiv bruk.
Hvilket ekstra utstyr og tilbehør følger med Tefal Access Steam Care DT9100E0, og hvordan kan de forbedre funksjonaliteten til denne klesdamperen?
Tefal Access Steam Care DT9100E0 kommer med en stoffbørste for tyngre tekstiler, en dampkappe for delikate stoffer, en dørkrok og et vertikalt strykebrett. Disse tilbehørene øker funksjonaliteten til damprenseren ved å tillate den å håndtere forskjellige typer stoffer og gjøre den mer allsidig.
Hva er styrkene og svakhetene ved Tefal Access Steam Care DT9100E0, som blir fremhevet av bruker- og ekspertanmeldelser?
Tefal Access Steam Care DT9100E0 blir rost for sitt brukervennlige design, raske oppvarmingstid, og allsidige dampinnstillinger. Den frisker effektivt opp viskoseplagg og eliminerer rynker i lin-stoffer. Imidlertid sliter den med silke- og bomullsstoffer, som kan bli fuktige, og har problemer med å nå trange områder.

Anmeldelser og tester av Tefal Access Steam Care DT9100E0

Vår anmeldelse

Blant de beste for fine materialer

Vi mener Tefal Access Steam Care DT9100E0 passer til deg som ser etter en kraftig og enkel tøydamper som passer til hverdagsbruk. Dette er en tøydamper som passer alle budsjett og som har gode funksjoner. De 3 dampnivåene passer til både fine og tykke stoffer.

Men vi mener den ikke egner seg for de kraftigste brettekantene, men vi synes kapasiteten på vanntanken passer perfekt til hverdagsbruk, i tillegg er den lett og enkel å ta i bruk.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Basert på 728 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

GoodHousekeeping er en anerkjent forbrukerpublikasjon som tester et bredt spekter av produkter for å gi pålitelige anmeldelser. Ekspertene deres gjennomfører omfattende evalueringer og vurderer faktorer som ytelse, holdbarhet, sikkerhet og brukervennlighet. Denne grundige testprosessen hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger ved å sikre at de investerer i pålitelige produkter av høy kvalitet som oppfyller deres behov. GoodHousekeeping skiller seg ut som en verdifull ressurs for forbrukere som er på jakt etter pålitelige produktanbefalinger. Tefal Access Steam Care DT9100E0 er nominert til Best for dampende viskose og har fått 3.9 score på GoodHouseKeeping.


Tefal Access Steam Care DT9100E0 sammenlignet med andre tøydampere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen