Tefal Access Steam Pocket DT3030

Tefal Access Steam Pocket DT3030

(4.6)

625 anmeldelser

Pris:

510 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
med damp etter behov

Tefal Access Steam Pocket DT3030 er en rask løsning for å klargjøre klærne dine, med en oppvarmingstid på bare 15 sekunder – halvparten av gjennomsnittet til andre modeller. Vi setter pris på dens frittstående design, som gir stabilitet under bruk og eliminerer behovet for å bruke en overflate. Sikkerheten er prioritert med en automatisk avstengingsfunksjon. Den har også damp-på-forespørsel funksjonalitet, som gir damp bare når det er nødvendig. Med sin kraftige ytelse og desinfiserende egenskaper, mener vi at denne klesdamperen forenkler og forbedrer din daglige rutine.

  • 15 sekunders oppvarmingstid
  • Automatisk slå-av-funksjon
  • Frittstående design
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Oppvarmingstid 15 sec
Dampkapasitet 19 g/min
Vanntankens kapasitet 120 ml
Effekt 1300 W
Vekt 1.2 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Sammenleggbart hode
  • Lang strømkabel (3 m)
  • Stabil base
  • Enkel påfylling

Ulemper

  • Ingen automatisk kontinuerlig damp
  • Litt ekstra innsats er nødvendig for tykkere stoffer

FAQ

Hva slags type klesdamper er Tefal Access Steam Pocket DT3030?
Tefal Access Steam Pocket DT3030 er en frittstående klesdamper designet for stabilitet og brukervennlighet. Den har en kraftig ytelse på 1300 watt, en dampvolum på 19 g/min, og en automatisk avstengingsfunksjon for sikkerhet. Den har også en vanntank på 120 ml og kan desinfisere klær ved omtrent 100 grader Celsius.
Hva er kapasiteten på vanntanken for Tefal Access Steam Pocket DT3030 og hvordan påvirker det bruken av den?
Tefal Access Steam Pocket DT3030 har en vanntankkapasitet på 120 ml. Denne kapasiteten gir omtrent 8 minutters kontinuerlig damp, noe som er tilstrekkelig for å friske opp plaggene dine. Dens unike frittstående design sikrer stabilitet under bruk, noe som gjør den praktisk og enkel å bruke.
Hvilket ekstra utstyr og tilbehør er inkludert med Tefal Access Steam Pocket DT3030, og hvordan kan de forbedre min rutine for klesvask?
Tefal Access Steam Pocket DT3030 kommer med et unikt frittstående design for stabilitet, en automatisk avstengingsfunksjon for sikkerhet og damp-på-forespørsel funksjon for kontrollert damping. Den har en kraftig ytelse på 1300W, egnet for daglig bruk og damping på farten. Dens 120ml vanntank gir omtrent 8 minutter med kontinuerlig damp. Denne damperen desinfiserer også klær ved å drepe de fleste bakterier ved rundt 100 grader Celsius.
Hva er styrkene og svakhetene ved Tefal Access Steam Pocket DT3030, som fremhevet av både bruker- og ekspertanmeldelser?
Tefal Access Steam Pocket DT3030 roses for å være den beste sammenleggbare klesdamperen på markedet, spesielt egnet for delikate stoffer. Den varmes opp raskt og fjerner effektivt rynker, spesielt på polybomull, samtidig som den holder klærne tørre. Samtidig skriver noen brukere at det kreves ekstra innsats for å dampe tykkere stoffer.

Anmeldelser og tester av Tefal Access Steam Pocket DT3030

Vår anmeldelse

Beste tøydamper for rask oppvarming

Tøydamperen Tefal Access DT3030 er et førsteklasses valg for de som ønsker en rask, praktisk og pålitelig klesdamper. Med en oppvarmingstid på bare 15 sekunder er denne enheten klar til bruk på et øyeblikk. Det sammenleggbare hodet og det lette designet gjør den enkel å håndtere, mens det stabile stativet sørger for sikker bruk.

Selv om denne modellen krever at knappen holdes nede for kontinuerlig damp, gjør dette at du faktisk har større kontroll og presisjon når du damper plaggene dine. Ved å selv kunne kontrollere strømmen av damp kan du forhindre overdamping og potensiell skade på delikate stoffer.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Basert på 625 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. Tefal Access Steam Pocket DT3030 er nominert til Beste sammenleggbare klesdamper på Expert Reviews.


GoodHousekeeping er en anerkjent forbrukerpublikasjon som tester et bredt spekter av produkter for å gi pålitelige anmeldelser. Ekspertene deres gjennomfører omfattende evalueringer og vurderer faktorer som ytelse, holdbarhet, sikkerhet og brukervennlighet. Denne grundige testprosessen hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger ved å sikre at de investerer i pålitelige produkter av høy kvalitet som oppfyller deres behov. GoodHousekeeping skiller seg ut som en verdifull ressurs for forbrukere som er på jakt etter pålitelige produktanbefalinger. Tefal Access Steam Pocket DT3030 er nominert til Raskest å varme opp på GoodHouseKeeping.


Tefal Access Steam Pocket DT3030 sammenlignet med andre tøydampere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen