Philips STH3010

Philips STH3010

(4.1)

9 anmeldelser

Pris:

449 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
kompakt og sammenleggbar tøydamper

I vår vurdering er Philips STH3010 en praktisk løsning for de som ofte er på farten eller har begrenset lagringsplass. Det kompakte, sammenleggbare designet og rask oppvarmingstid gjør den praktisk for rask oppfriskning av klær. Lysindikatoren bidrar til effektiviteten, mens kraften på 1000 watt sikrer rask fjerning av rynker. Vi verdsetter dens evne til å drepe 99,9% av bakteriene på stoffene, noe som gir en friske og trygge klær. I tillegg er den svært lett å bruke.

  • Slankt og sammenleggbart design
  • Med lysindikator
  • Dreper 99,9 % av alle bakterier
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Oppvarmingstid 30 sec
Dampkapasitet 20 g/min
Vanntankens kapasitet 100 ml
Effekt 1000 W
Vekt 0.96 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Trygg å bruke på alle strykbare materialer
  • 100 ml avtakbar vanntank for enkel påfylling
  • Tydelige instruksjoner og enkelt oppsett
  • Lett og kompakt design
  • Kraftige og jevn damp

Ulemper

  • Ikke så effektiv ved damping av tykkere skjorter
  • Trenger hyppig påfylling

FAQ

Hva slags type klesdamper er Philips STH3010, og hva er dens fordeler?
Philips STH3010 er en klesdamper med en rask oppvarmingstid på 30 sekunder og en kraftig effekt på 1000 W. Fordelene inkluderer kontinuerlig, jevn damp på 20 g/min, evnen til å drepe opptil 99,9% av tekstilbakterier uten skadelige kjemikalier, og egnethet for alle strykbare stoffer. Den eliminerer behovet for et strykebrett og har et praktisk design som ligner en hårføner.
Hva er kapasiteten på vanntanken i Philips STH3010?
Kapasiteten til vanntanken i Philips STH3010 er 100 milliliter. Dette muliggjør kontinuerlig og jevn damping av klær, noe som gjør det til et effektivt verktøy for raskt å glatte ut plaggene dine.
Hvilket ekstra utstyr og tilbehør er inkludert med Philips STH3010 klesdamper for å øke dens allsidighet og funksjonalitet?
Philips STH3010 klesdamper inkluderer praktiske funksjoner og tilbehør som øker dens allsidighet og funksjonalitet. Den eliminerer behovet for et strykebrett, har en 2 meter lang ledning for fleksibilitet, og et unikt hårføner-lignende design for brukervennlighet. Det er trygt å bruke på alle strykbare stoffer, og kommer med en oppbevaringspose for enkel pakking.
Hva sier bruker- og ekspertanmeldelsene om den praktiske ytelsen og daglige bruken av Philips STH3010?
Bruker- og ekspertanmeldelser roser Philips STH3010 for dens topp ytelse, kompakte design og reisevennlige natur, som fremhevet av Independent.co.uk. Den stryker effektivt ut dype rynker i klær og er enkel å bruke. Samtidig kan den være mindre effektiv på tykkere herreskjorter. Den mottok en 4.1/5 stjerners vurdering på Amazon.

Anmeldelser og tester av Philips STH3010

Vår anmeldelse

Blant de beste praktiske designene

Vi mener at tøydamperen Philips STH3010 er en rask, effektiv og praktisk løsning vedlikehold av garderoben din. Med sin raske oppvarmingstid på 30 sekunder, gode varmeeffekt på 20 g/min, evne til å fjerne lukt og drepe 99,99 % av alle bakterier er den et verdifullt tilskudd til ethvert hjem. Denne tøydamperen gjør at du kan holde klærne dine rynkefrie, friske og bakteriefrie uten å måtte ta frem det tradisjonelle strykejernet. Enten du leter etter en tøydamper til reising eller en mulighet for rask oppfriskning av klær på regelmessig basis, mener vi dette er et toppvalg.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.1

Basert på 9 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Philips STH3010 sammenlignet med andre tøydampere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen