Skibriller test-guide: Vi har funnet de beste skibrillene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Synes du det er fantastisk når vinteren kommer og du kan ta frem slalåmskiene eller snowboardet ditt og rase nedover bakkene mens snøen fyker?

Da er det viktig at du har ordentlige skibriller for å beskytte øynene dine – og for at vinteropplevelsen skal bli trygg.

Skibriller er viktige å ha da de kan beskytte øynene dine mot solen slik at du ikke blir blendet eller skader synet ditt – i tillegg til at du unngår at hard snø eller småstein spruter opp i ansiktet ditt og treffer deg i øyet. 

Vi har funnet frem til noen av de beste modellene ifølge ekspertene. Det finnes skibriller i alle slags tenkelige farger og design, derfor vil du ha mye å velge mellom til enhver smak og preferanse. 

Dette bør du tenke på før du kjøper deg skibriller:

green-elmPassform: Det er viktig at skibrillene har en god passform og sitter godt på akkurat ditt hode. Velg derfor en modell du synes er komfortabel, og som vil sitte godt på hodet ditt selv når du raser nedover kuperte løyper.
green-elmAntidugg belegg: Dugg kan bli et stort problem dersom du fort blir varm mens du står på ski eller snowboard, og da vil du ikke kunne se noen ting. Sjekk derfor at skibrillene du vurderer å kjøpe er utstyrt med et antidugg belegg.
green-elmLinseskifte: Enkelte modeller kommer med flere linser slik at du kan bytte linse som passer til værforholdene. Finn ut hvor enkelt linseskiftet er, og om modellen kommer med flere linser inkludert i prisen.
green-elmDesign: Er design viktig for deg når du skal stå på ski, så er det også lurt at du liker designet veldig godt. Du kan også sjekke om modellen du vurderer å kjøpe kommer i flere ulike design – både når det gjelder hodestroppen og selve linsen, for da vil du ha stor valgfrihet når det kommer til utseendet.
green-elmUV-beskyttelse: De fleste skibriller kommer med UV-beskyttelse, men sørg for at du dobbeltsjekker dette da det ikke bare vil beskytte synet ditt – men også gjøre det enklere å se kontrastene i bakken og snøen dersom du står lenge på ski. Mange blir snøblinde etter lang tid i bakken, men dersom du velger de riktige brillene så trenger du ikke bekymre deg for dette.

arrow-more

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på. 


Oakley Line Miner – Skibriller med speilglass og sikker passform

Blant de beste brillene for sterkt lys

 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

 

Oakley Line Miner

Oakley Line Miner har speilglass og en silikonramme som bidrar til å redusere gjenskinn og forbedre synligheten, slik at det blir lettere å se i sterkt sollys. Silikoninnfatningen gir en komfortabel og sikker passform som sikrer at brillene sitter på plass under aktive bevegelser. Dermed er disse skibrillene godt egnet for skikjørere og snowboardere som kjører i sterkt solskinn.

 • Innfatning i silikon og speilglass
 • Prizm-utviklede linser
 • F3 antidugg-belegg på glassene

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Oakley Line Miner

Oakley Line Miner Snow Goggles har et sylindrisk design, speilglass og gir et bredt synsfelt og utmerket klarhet. De Prizm-konstruerte linsene optimaliserer kontrasten i varierende lys- og snøforhold, slik at du kan se alle detaljer i terrenget. Linsematerialet Plutonite gir dessuten 100 % beskyttelse mot UV-stråler, slik at øynene dine er beskyttet.

Når det gjelder passform og komfort, har Line Miner L-brillene en stor passform og en fleksibel O Matter-ramme som former seg etter ansiktet ditt. Rammedesignet gir full kompatibilitet med hjelmer, og de diskrete hakene ved tinningene sikrer kompatibilitet med de fleste briller med styrke. Skumkonstruksjonen i tre lag med fukttransporterende polarfleecefôr gir økt komfort og sørger for at ansiktet holder seg tørt til tross for at man svetter.

Et annet særtrekk ved Oakley Line Miner Goggles er antidugg-teknologien. F3-belegget på linsen absorberer fuktighet og eliminerer dugg, noe som sikrer klar sikt i all slags vær. Dette, kombinert med brillenes ventilasjonssystem, forhindrer duggdannelse og sørger for at du ser uhindret gjennom hele økten.

Hva sier forbrukere om Oakley Line Miner?

Tilbakemeldingene på Amazon viser at disse skibrillene er godt likt blant forbrukerne, som blant annet fremhever brillenes ytelse og funksjoner. Forbrukerne mener at brillene er komfortable, pålitelige og motstandsdyktige mot dugg. Prizm-linse-teknologien er høyt verdsatt for sin evne til å forbedre sikten i ulike lys- og snøforhold. I tillegg fremheves det brede synsfeltet og at glassfargene passer både på solfylte og overskyede dager.

Fordeler

 • Forbedret synlighet
 • Komfortabel passform
 • Fukttransporterende fôr
Ulemper

 • Silikonramme kan tiltrekke seg støv eller lo

Forbrukerlivs vurdering

Oakley Line Miner-skibriller med speilglass og silikonramme er etter vår mening et utmerket valg for skikjørere og snowboardere som utsettes for intenst sollys. Skibrillene gir bedre sikt og mindre gjenskinn, og den komfortable og sikre passformen sørger for at de holder seg på plass under intens aktivitet. Det sylinderformede designet, det brede synsfeltet og de Prizm-konstruerte linsene optimaliserer kontrasten i ulike lys- og snøforhold, slik at du kan se alle detaljer i terrenget. Linsematerialet Plutonite gir 100 % UV-beskyttelse og den fleksible rammen, som er kompatibel med briller med styrke, sikrer en komfortabel og personlig passform. Skumkonstruksjonen i tre lag med fukttransporterende fôr sørger for at ansiktet holder seg tørt hele dagen. Antiduggteknologien, med F3 antiduggbelegg og ventilasjonssystem, sørger for at du ser klart og uhindret uansett værforhold. Noen forbrukere har påpekt at silikonrammen er litt følsom sammenlignet med en plastramme, da den kan samle støv og lo, men på den annen side mener vi at den sikrer komfortabel passform når du beveger deg, så det er verdt litt ekstra omsorg når det gjelder vedlikehold.

Spesifikasjoner:

 • Linseform: Prizm-utviklede linser
 • Innfatningsstørrelse: Stor

Dragon NFXs Skibriller – enestående synsfelt i alle retninger

 • God anbefaling hos Whitelines.com
 • 4,6 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>

Dragon NFXs Skibriller er et perfekt valg for deg som vil ha mye valuta for pengene, og gjerne vil ha et par skibriller med et enestående synsfelt i alle retninger.

Utstyrt med Gold Ion Lumalens
Disse skibrillene er utstyrt med Gold Ion Lumalens, som er en kategori 3 linse som er fantastisk i både solskinn og lett overskyet vær. Dersom det snør mye eller er veldig overskyet så kan du bytte ut linsen og heller bruke den medfølgende linsen Amber Lumalens, og da vil du være klar for ethvert værforhold. 

Med UV-beskyttelse og antidugg belegg
Dragon NFXs Skibriller er i tillegg utstyrt med 100 % UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler, slik at du kan nyte dagen i bakken helt uten å bekymre deg for at synet ditt blir skadet av UV-stråler. 

I tillegg til dette så er Dragon NFXs Skibriller utstyrt med et antidugg belegg på innsiden av brillene. Det er en veldig stor fordel da du ikke trenger å irritere deg over at synsfeltet blir dårlig på grunn av dugg – noe som ofte kan skje dersom du blir varm mens du står på ski eller snowboard.

Mange gode fordeler ifølge brukerne
Brukerne hos Amazon har mange gode fordeler å komme med i sine brukeranmeldelser av Dragon NFXs Ski briller. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«I’m just an average person who snowboards once a year if I can afford it, not a pro by any means. I really liked the look and fit of these goggles, they were sleek and comfortable. I am a smaller woman and these seemed to fit my face perfectly».

Fordeler

 • Flott fasong
 • Perfekt passform
 • God ventilasjon 
 • Antidugg belegg
Ulemper

 • Ikke så enkelt å bytte linsen

Smith I/O MAG Skibriller – strålende antidugg belegg til aktive brukere

 • Toppscorer med 81 av 100 mulige poeng hos Outdoorgearlab.com
 • 4,3 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Smith I/O MAG Skibriller er blant de beste skibrillene du kan velge dersom du blir varm mens du står på ski eller snowboard – og dersom kun det beste av det beste er godt nok for deg. 

Kommer med 2 linser
Disse skibrillene kommer med 2 linser inkludert i prisen. Disse kan du bytte mellom på en veldig enkel måte da brillene er magnetiske. Her er linsen festet med 2 låser og 6 magnetfelter, og alt du trenger å gjøre for å bytte ut linsen er å løsne låsene i sidene, ta ut linsen og sette i den nye linsen før du låser igjen. Dette tar ikke mer enn et par sekunder.

Eksepsjonelt duggfrie
Det brukerne skriver mest om i sine brukeranmeldelser av modellen er hvor fantastisk antidugg belegget er. Linsene er nemlig duggfrie og kan derfor sikre deg optimale forutsetninger uansett hva slags værforhold du befinner deg i. Dette er en stor fordel dersom du blir svett og varm i løypa – for da vil mange skibriller fort bli fulle av dogg og gjøre det vanskelig for deg å se hvor du kjører. 

Flotte brukeranmeldelser
Brukerne hos Amazon har skrevet anmeldelser av Smith I/O MAG Ski briller etter å ha testet modellen i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«I bought these for the anti fog aspect. Good news, these rarely fog and that is saying something because I perspire heavily snowboarding and it’s been very difficult to find goggles that can hang in the backcountry. These definitely can and look super sharp doing it. The bad, when hitting fast speeds (30+ mph) the airflow inside the goggles is too intense and will cause watery eyes».

Fordeler

 • Stilige skibriller
 • Magnetiske linser
 • 2 linser inkludert i prisen
 • Fantastisk optikk
Ulemper

 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen
 • Medium passform

Guide: Slik bruker du skibrillene dine korrekt

Dersom du ikke har stått så mye på ski – eller kanskje aldri lurt på hvordan skibriller skal brukes korrekt – så er det viktig å vite akkurat hvordan brillene skal brukes. Vi har gjort grunnarbeidet for deg, derfor kan du med fordel lese videre for å finne ut om du bruker skibrillene dine slik de faktisk skal brukes. 

Kan du bruke vanlige solbriller?
Svaret her er et rungende nei. Det er fordi ski briller har annerledes linser i forhold til vanlige solbriller. Vanlige solbriller kan fort falle av hodet ditt når du skal stå på ski da dette er en veldig aktiv sport med mye bevegelse – mens skibriller er festet til hjelmen din ved hjelp av en hodestropp.

I tillegg så vil ski briller beskytte både ansiktet ditt og øynene dine ved å filtrere ut 100 % av alle UV-stråler med den store linsen som dekker mesteparten av ansiktet. Når du kommer høyere opp i terrenget så vil UV-strålene også bli sterkere, derfor trenger du ekstra beskyttelse for å holde deg trygg i løypa.

Hva slags linse burde du velge?
Når det kommer til linser så er det 5 kategorier du kan velge mellom, og disse rangerer fra kategori 0 til kategori 4. Linsen du burde velge kommer helt an på hvor du har tenkt å stå på ski – samt hvor god beskyttelse du vil ha. Du kan også velge forskjellige fargenyanser på skibrillene dine i forhold til hva du selv foretrekker. Her kan du se spesifikasjonene for hver enkelt kategori:

green-elmKategori 0: 80 % av lys slippes inn igjennom linsen, derfor passer kategori 0 best dersom du skal stå på ski eller snowboard om kvelden når det er mørkt. 
green-elmKategori 1: Kategori 1 slipper mellom 43 til 80 % av lyset inn igjennom linsen, og dette er ideelt dersom du skal stå på ski når det for eksempel er tåkete eller dårlig værforhold.
green-elmKategori 2: Kategori 2 slipper 18 til 43 % av lyset inn igjennom linsen. Dersom det er overskyet så vil kategori 2 passe perfekt.
green-elmKategori 3: Kategori 3 slipper 8 til 18 % av lys inn igjennom linsen. Denne kategorien passer best dersom du skal stå på ski eller snowboard når det er sol ute.
green-elmKategori 4: Kategori 4 slipper mindre enn 8 % av lys inn igjennom linsen, derfor bør du velge denne kategorien dersom du skal befinne deg i store høyder med ekstrem lysstyrker – eller på en isbre. Denne linsen er veldig mørk i fargen.

3 ulike typer strukturer
Når det kommer til ski briller så kan du som regel velge imellom 3 ulike typer rammer. Rammene har ulik polstring og ulike stropper, og derfor ulike forutsetninger for linseskifte. Du vil kunne velge mellom hel ramme, halv ramme eller rammeløse skibriller. 

Skibriller med hele rammer er strukturert på en måte slik at selve rammen er synlig og kan ses rundt hele linsen. Dersom du vil ha en halv ramme, så vil kun deler av rammen synes på siden av linsen – og dersom du vil ha en helt rammeløs modell så vil linsen dekke hele brillen. I dette tilfellet vil du få et maksimalt synsfelt, og det vil som regel være veldig enkelt å bytte ut linsen da disse typene har integrerte systemer for linseskifte. 


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon.com

Amazon er en internasjonal nettbutikk der man kan kjøpe alt fra klær og sko til kjøkkenredskaper, elektronikk, film og smykker. Hos Amazon.com kan brukerne skrive anmeldelser for å hjelpe andre kjøpere. I denne omgang har brukerne anmeldt alle modellene i denne artikkelen.

Du finner brukeranmeldelser av Oakley Line Miner her
Du kan lese mer om Smith 4D MAG Skibriller her.
Du kan lese mer om Dragon NFXs Skibriller her.
Du kan lese mer om Smith I/O MAG Skibriller her.
Du kan lese mer om Smith Squad MAG Skibriller her.
Du kan lese mer om Oakley A Frame 2.0 Skibriller her.
Du kan lese mer om Oakley Flight Deck Skibriller her.

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre aktivitetsrelaterte artikler om ulike produkter. 

I forlengelse av vår artikkel om skibriller så vil vi også fremheve vår artikkel om twintip ski, slalomski, langrennski og felleski. Vi har også en dyptgående artikkel om de beste skihansker.

Du bør også vurdere å kjøpe blålysbriller samtidig, som vi også har laget testguide til.


FAQ

Hvilke skibriller er best?
MAG Skibriller, Dragon NFXs Skibriller, Smith I/O MAG Skibriller, Smith Squad MAG Skibriller, Oakley A Frame 2.0 Skibriller og Oakley Flight Deck Skibriller.
Hvordan skal skibriller sitte?
Skibriller burde ha en tettsittende passform over kinnben, panne og nese uten at brillene klyper noe sted eller føles ubehagelig. Det burde ikke være noen hull mellom polstringen og ansiktet ditt slik at vind eller snø kommer inn i brillene.
Hvilken farge er best på skibriller?
De beste linsene for lyse værforhold er enten mørkegrå, mørkebrune eller rosefarget med speilglass. Speilglass hjelper til med å avlede gjenskinn, mens de grå, brune eller rosefargede linsene vil gi en god kontrast i landskapet.

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Oakley A Frame 2.0 Skibriller

Oakley A Frame 2.0 Skibriller er best til deg som vil ha et par gode ski briller, men som ikke har lyst til å bruke så veldig mye penger på dette. 

Kontrollert lysoverføring med PRIZM linse
Disse skibrillene fra Oakley er utstyrt med en PRIZM linse. Dette er en helt ny type linse som er blitt fremstilt etter mange tiår med forskning på farger. PRIZM linsen gir nemlig en kontrollert lysoverføring – noe som i praksis betyr at du vil få helt nøyaktige fargegjengivelser for maksimal kontrast mens du står på ski eller snowboard.

F3 Antidugg belegg
Oakley A Frame 2.0 Skibriller er utstyrt med et antidugg belegg på den innerste linsene, og dette belegget gjør at du unngår at brillene dekkes av dugg slik at du ikke klarer å se noe. Dette kan ofte skje dersom du blir varm mens du står på ski, noe de fleste av oss vil bli, derfor er dette en stor fordel dersom du virkelig vil nyte skiopplevelsen din. 

Brukerne elsker modellen
Brukerne hos nettsiden Amazon har skrevet anmeldelser av Oakley A Frame 2.0 Skibriller etter å ha testet modellen i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«They do what they are made for, amazing at night and really good at noon. Doe snot fog, really good at keeping fog away».

Fordeler

 • God kvalitet på linsen
 • Lang holdbarhet
 • Kan brukes på de fleste hjelmer
 • Komfortabel modell
 • Myk ramme
Ulemper

 • Litt for mye luftgjennomstrømning 
 • Passer ikke så bra til større brukere

Smith Squad MAG Skibriller – sporty modell med utrolig mange fargevalg

 • 4,4 av 5 mulige stjerner i test hos Switchbacktravel.com
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

Smith Squad MAG Skibriller er de perfekte skibrillene dersom du er interessert i design og synes dette aspektet er veldig viktig. 

Mange farger å velge mellom
Dersom du velger å gå til innkjøp av Smith Squad MAG Skibriller så vil du få helt utrolig mange farger og design å velge mellom. Her kan du nemlig velge blant hele 22 ulike design der både linsene og hodestroppene ser ulike ut på hver modell. 

Lett og fleksibel modell med ChromaPop teknologi
Smith Squad MAG Skibriller er en ny modell fra Smith sin svært populære serie MAG. Modellen er laget i et lett og fleksibelt materiale der linsen sitter i en delvis synlig ramme. 

Her får du en duggfri linse med ChromaPop teknologi som filtrerer ut lys ved 2 spesifikke bølgelengder – noe som i praksis vil gjøre det mye enklere for deg å se kontrastene i landskapet mens du står på ski eller snowboard. Etter at du har oppholdt deg ute i snøen en stund så kan det nemlig bli litt utfordrende å se alle kontrastene og konturene i snøen – men ikke med disse brillene. 

Tilpasser seg ansiktet ditt
Smith Squad MAG Skibriller kommer også med en Responsive Fit ramme som har mulighet til å tilpasse seg nettopp ditt ansikt. I tillegg får du her AirEvac ventilasjon, et magnetisk linseskifte,

QuickFit rem med silikonsyning og en 5X duggfri innerlinse. Her får du derfor veldig mye valuta for pengene. 

Fordeler

 • Komfortable skibriller
 • Ser flotte ut
 • Perfekt passform 
 • Passer til mange ulike hjelmer
 • Veldig enkelt og raskt linseskifte
Ulemper

 • Synsfeltet er bra, men ikke fantastisk
 • Kan føles litt tung og klumpete i ansiktet

Smith 4D MAG Skibriller – klassiske skibriller med ChromaPop linser

 • Editor’s choice i test av ekspertene hos outdoorgearlab.com
 • God anbefaling fra ekspertene hos Gearjunkie.com
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon.com

 

Smith 4D MAG Skibriller er et ypperlig valg dersom du vil ha et par klassiske skibriller som er blitt blåstemplet av både eksperter og brukere. 

Magnetisk linseskift
Disse skibrillene lar deg bytte ut linsen på en utrolig enkel måte da dette kan gjøres ved hjelp av et magnetisk system. Linsen sitter nemlig fast med 2 låser og 6 magnetfelter, derfor trenger du bare løsne låsene på siden og ta ut linsen for å kunne sette i en ny linse og deretter låse igjen. Dette tar kun et par sekunder.

ChromaPop linser for bedre syn
I tillegg til det enkle linseskiftet så er Smith 4D MAG Skibriller også utstyrt med ChromaPop linser – som er linser utstyrt med en spesiell teknologi som filtrerer ut lys i 2 spesifikke bølgelengder der øynene sliter med å adskille farger. 

Dette gjør at du kan se kontraster og konturer bedre i snøen, som du ellers ikke ville lagt like godt merke til uten skibriller. Selv når lysforholdene blir vanskelige, eller om du blir snøblind, så vil ChromaPop teknologien kunne hjelpe deg med å se nøyaktig hvordan fjellet og snøen bukter seg. 

Fornøyde brukere
Brukerne hos Amazon har testet Smith 4D MAG Skibriller i praksis over tid, og deretter skrevet brukeranmeldelser som reflekterer deres opplevelse av brillene. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«I have been skiing for over 48 years and this is the best goggle I have ever worn . Nice adjustable strap that fits my medium helmet perfect. The lens are great, one dark and one for over cast and swapping out is so so simple. Seconds!!! Goggle comes in a nice case to store protected extra lens and goggle in».

Fordeler

 • Veldig komfortable skibriller
 • Optikk av høy kvalitet
 • Enkelt å bytte linse
 • Stort synsfelt
Ulemper

 • Ventilasjonen kunne vært bedre

Oakley Flight Deck Skibriller – duggforebyggende PRIZM dobbeltlinse 

 • 3. Plass i test på Expertreviews.co.uk
 • 4,8 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

 

Oakley Flight Deck Skibriller er et strålende valg dersom du synes stil og design er utrolig viktig når du skal stå på ski eller snowboard, for disse brillene ligger virkelig i toppsjiktet når det gjelder design. 

Duggforebyggende modell
Disse skibillene er utstyrt med en dobbeltlinse som er duggforebyggende – noe som er en kjempestor fordel når du blir varm mens du står på ski. Modellen er i tillegg kompatibel med de fleste hjelmer. 

Kommer med en allround PRIZM Sapphire Iridium linse
Oakley Flight Deck Skibriller kommer med en PRIZM Sapphire Iridium linse, som er en allround linse som passer bra til både solfylte dager og dager som er veldig overskyet. Dersom du har lyst så kan du imidlertid kjøpe flere linser i tillegg, slik at du er utrustet til alle mulige værforhold 

Imponerte brukere
Brukerne hos Amazon har skrevet anmeldelser av Oakley Flight Deck Skibriller etter å ha testet brillene i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«Took these for a week on a ski trip and I’m amazed. I could see everything very clearly, they were extremely comfortable, and most importantly (to me), any fog I would get cleared up almost instantly. I had my mom struggle with fog, and while they couldn’t see sometimes due to low visibility I was able to lead them down the mountain. Good job, Oakley!»

Fordeler

 • Stilige briller
 • God beskyttelse
 • Stort synsfelt
 • Kompatibel med de fleste hjelmer
Ulemper

 • Dårlig holdbarhet på linsen

 


I dag kan du få gode tilbud når du kjøper forskjellige glass sammen. Vi har derfor også laget en testguide om de beste blålysbrillene.


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere