Berg trampoline test-oversikt: De beste Berg trampolinene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Du ønsker å kjøpe en Berg trampoline, men du er ikke sikker på hvilken som passer best for deg. Det er mange Berg-trampoliner på markedet, og det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken som passer for deg.

Vi har undersøkt de ulike trampolinene for deg. I vår Berg trampoline testoversikt sammenligner vi alle Berg trampoliner på markedet slik at du kan finne den perfekte trampolinen for dine behov. Berg-trampoliner er kjente for sin kvalitet og holdbarhet, slik at du kan være trygg på at uansett hvilken Berg-trampoline du velger så vil du gjøre en god investering.


Berg Toys Favorit med Comfort Safety Net 430cm – godt valg for en allsidig trampoline

 • 4.8 Google Shopping
Berg Toys Favorit med Comfort Safety Net 430cm

Denne trampolinen er perfekt for de som ønsker en trampoline som hele familien kan bruke. Den har en slitesterk matte av vevd polypropylen, noe som gjør at den vil vare i mange år, siden det er et slitesterkt og stabilt materiale.

 • GoldSpring Solo fjærer
 • Vevd polypropylen matte som er slitesterk
 • Selvlåsende inngang

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys Favorit med Comfort Safety Net 430cm

CE og TÜV/GS sertifisert
Trampolinen er CE- og TÜV/GS-sertifisert, noe som sikrer at den er i samsvar med alle sikkerhetsstandarder. Den har et tykt nedre og øvre lag i polyvinylklorid, noe som bidrar til en ekstra lang levetid. Kantbeskyttelsestykkelse på 30 mm og bredde på 380 mm på kantbeskyttelsen er en annen indikator som bekrefter at trampolinen vil vare i mange år. Dette materialet er også UV-beskyttet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at solen skal skade trampolinen din. Sikkerhetsnettet er enkelt å installere med metallklemmer som kobler sikkerhetsnettstolpene til bena. Dette gir en rask og enkel total installasjonsprosess. Den er robust nok til at både barn og voksne kan sprette trygt på trampolinen.

Selvlåsende inngang og høykvalitets fjærer
Trampolinen har en selvlåsende inngang som gjør det enkelt og trygt for barn å gå av og på trampolinen. Denne sikkerhetsfunksjonen vil forsikre foreldre om at barna deres er trygge når de hopper på trampolinen. En Jevn og behagelig sprett er garantert med GoldSpring Solo-fjærer som lar deg utnytte tiden på trampolinen til det fulle. Trampolinen er satt sammen med stor presisjon, og sikrer en jevn og behagelig opplevelse for alle brukere. Med en diameter på 430 cm har du all den bevegelsesfriheten du kan tenke deg. Alle rammedeler og fjær er satt sammen for å skape en trygg og langvarig trampoline.

FORDELER

 • Gir god kontroll over kroppen ved hopping
 • Laget av materialer av høy kvalitet
 • Enkel å montere
 • Gir mye valuta for pengene
 • Robust sikkerhetsnett
 • God kantbeskyttelse
ULEMPER

 • Fjærdekselet blir noen ganger veldig varmt i solen
 • Manuell oppleves som tungvint av noen

Hva sier brukere og eksperter om Berg Toys Favorit med Comfort Safety Net 430cm

Trampolinen har blitt godt mottatt av brukere, med en totalvurdering på 4,8 av 5 basert på forskjellige anmeldelser på tvers av butikkene. De beskriver trampolinen som solid, sterk og lett å komme seg inn og ut av.

Forbrukerlivs vurdering

Modellen gir mye valuta for pengene og vil garantert gi timevis med moro for familien din. Selv om den har noen ulemper (fjærdekselet kan bli veldig varmt i solen, og noen synes bruksanvisningen er tungvint), er dette små problemer sammenlignet med den generelle kvaliteten på produktet. Vi anser dette for å være en fantastisk trampoline for både barn og voksne.

Spesifikasjoner
Diameter: 430 cm
Antall fjærer: 96 stk
Maks brukervekt: 120 kg
Høyde: 90 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 270 cm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 106 kg


Berg Toys Grand Champion Oval Airflow med sikkerhetsnett Deluxe 520x345cm – største hoppeflate

 • 4.6 Google Shopping
Berg Toys Grand Champion Oval Airflow med sikkerhetsnett Deluxe 520x345cm

Denne trampolinen fra Berg er perfekt for de som ønsker en stor hoppeflate som tåler avanserte triks. Den tykke beskyttende PVC-kanten bidrar til å holde folk trygge mens de hopper, og det medfølgende sikkerhetsnettet sørger for at ingen faller av.

 • Høye og fleksible hopp
 • Tykk beskyttende PVC-kant
 • Bygg av høy kvalitet

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys Grand Champion Oval Airflow med sikkerhetsnett Deluxe 520x345cm

Romslig design
Denne førsteklasses trampolinen har en solid ramme og tykk polstring, som sikrer at alle er trygge mens de hopper. Trampolinens store ovale størrelse på 520 x 345 cm sikrer at mange kan bruke trampolinen på en gang. Klemmene og monteringsdelene er laget av stål, noe som sikrer at den er ekstremt slitesterk og tåler selv de mest entusiastiske hopperne.

Slitesterk beskyttelseskant
I tillegg har den en hoppeduk for bedre luftstrøm og dyp elastisitet for best mulig sprett hver gang du hopper. Beskyttelseskanten har en ekstra lang levetid på grunn av et øvre og nedre lag av 0,55 mm tykk PVC. Trampolinen har også et solid sikkerhetsnett for å forhindre at hoppere faller av trampolinen. Dette er en viktig funksjon å ha på din trampoline hvis du har små barn.

FORDELER

 • Romslig design
 • Solid sikkerhetsnett
 • Slitesterk, beskyttende kant
 • Matte med økt luftstrøm
 • Stålklammer og monteringsdeler
ULEMPER

 • Tar litt tid å sette opp
 • I høyere prisklasse på grunn av større størrelse

Hva sier brukere og eksperter om Berg Toys Grand Champion Oval Airflow with Safety Net Deluxe 520x345cm

Kunder har gitt trampolinen en vurdering på 4,6 av 5 stjerner basert på gjennomsnittet av Googles brukeranmeldelser. Mange har kommentert trampolinens spenst og sikkerhetsfunksjoner som gjorde den totale opplevelsen tilfredsstillende.

Forbrukerlivs vurdering

Denne modellen har solide fjær, et sterkt nett og en matte med økt luftstrøm. Dette er derfor en modell du bør sette øverst på listen. Vi erfarte at det tar noe tid å montere denne modellen, men vi anser den allikevel som en av de beste Berg-modellene for de som ikke har noe imot å betale litt mer for en stor hoppeflate.

Spesifikasjoner
Diameter: 520 cm
Antall fjær: 144 stk
Maks brukervekt: 120 kg
Høyde: 95 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 275 cm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 145 kg


Berg Toys Champion med sikkerhetsnett Deluxe 380cm – bra for å trene høye hopp

Berg Toys Champion with Safety Net Deluxe 380cm

DeLuxe-sikkerhetsnettet til denne modellen vil holde barna trygge mens de hopper. Dette er en modell for familier som ønsker en trampoline som vil vare i årevis og gi dem timevis med moro.

 • DeLuxe sikkerhetsnett
 • 50% mer luftstrøm
 • Slitesterke TwinSpring Gold-fjær

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys Champion med sikkerhetsnett Deluxe 380cm

Airflow-hoppematten tillater 50% mer luft enn andre matter, slik at du kan hoppe på den sammen med vennene dine. Dette reduserer motstandskraften, slik at du kan hoppe mye høyere. På grunn av den diagonale plasseringen er TwinSpring Gold-fjærene de lengste i sin kategori, og gir mer hoppekomfort og større hoppeflate.

De slitesterke buede stolpene gir mer plass mellom nettet og stangen for økt sikkerhet. På grunn av den forsterkede overkanten holder nettet nettet seg også alltid stramt. Trampolinen er festet med åtte festepunkter, noe som sikrer at den er stabil og holder seg på plass. Takket være bunn- og topplaget bestående av opptil 0,55 mm tykk PVC, har beskyttelseskanten eksepsjonelt lang levetid og en bred grønn beskyttelseskant sørger for at den er ekstra sikker. Det tykke skummet rundt sikkerhetsnettstengene og den selvlukkende inngangen er andre sikkerhetsfunksjoner som bidrar til denne modellens brukervennlighet.

FORDELER

 • Tett sikkerhetsnett
 • Ekstra forsterket toppkant
 • Sterk konstruksjon på grunn av de unike monteringsdelene
 • God elastisitet
ULEMPER

 • Forklaringen på hvor høyt man skal sette stolpene for sikkerhetsnettet er noe forvirrende

Forbrukerlivs vurdering

Den robuste konstruksjonen og gode elastisiteten gjør at barna dine kan hoppe trygt på denne trampoline over lang tid. Den eneste vi har å bemerke er at instruksjonen for å sette opp sikkerhetsnettet kunne vært enklere. Denne modellen gir mye valuta for pengene og vi anser den som et meget godt valg for de som er på utkikk etter en trampoline med stor hoppeoverflate. 

Spesifikasjoner
Diameter: 380 cm
Antall fjær: 80 stk
Maks brukervekt: 110 kg
Høyde: 20 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 200 cm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 61 kg


Berg Toys InGround Favorit med Safety Net Comfort 380cm – modell med optimal størrelse og form

 • 4.8 Google Shopping

Berg Toys InGround Favorit with Safety Net Comfort 380cm

Det korrosjonsbestandige sinklaget på fjærene gjør at denne trampolinen vil vare mye lenger enn andre trampoliner på markedet. Den er rettet mot større barn, men fordi trampolinen har en tilgjengelig inngang kan også mindre barn hoppe på den og ha det gøy.

 • Vanntett design
 • Korrosjonsbestandig sinklag på fjærene
 • Beskyttelsesring

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys InGround Favorit med Safety Net Comfort 380cm

Optimal hoppeflate
Denne nedgravde trampolinen fra Berg er en modell med høy kvalitet som gir god sprett- og hoppekomfort. Den kan brukes til triks og akrobatikk da den er utstyrt med GoldSpring Solo-fjær som gir ekstra demping. Den har et tykt skumlag rundt stengene for å holde deg trygg mens du hopper, og beskytter deg og barna dine mot skader. Diameteren på 380 cm er stor nok til å gi en romslig hoppeflate, uten at den vil virke for dominerende for de fleste hager. Den vil passe godt inn i ethvert miljø på grunn av sin lave og stabile konstruksjon. Trampolinen krever også lite vedlikehold, noe som er et stort pluss.

Vanntett design
En annen funksjon som denne modellen har er den robuste kantbeskyttelsen laget av vannavvisende PVC. Dette sikrer at du og familien din er trygge mens dere hopper, og det bidrar dessuten til å holde trampolinen lenger i god stand. I tillegg kommer den med en 5-års garanti, som sikrer at du og familien din kan få glede av timevis med moro i årene som kommer. Med denne trampolinen kan du være sikker på at du gjør en trygg og forsvarlig investering.

FORDELER

 • Tett sikkerhetsnett
 • Ekstra forsterket toppkant
 • Sterk konstruksjon på grunn av de unike monteringsdelene
 • God elastisitet
ULEMPER

 • Forklaringen av hvor høyt man skal sette stolpene for sikkerhetsnettet er noe forvirrende

Forbrukerlivs vurdering

Denne modellens robuste konstruksjon og gode elastisitet gjør at barna dine kan hoppe trygt over lang tid. Det eneste vi har å bemerke er at instruksjonen for å sette opp sikkerhetsnettet kunne vært enklere. Denne modellen gir mye valuta for pengene og vi anser den som et meget godt valg for de som er på utkikk etter en trampoline med optimal hoppeoverflate. 

Spesifikasjoner
Diameter: 380 cm
Antall fjær: 80 stk
Maks brukervekt: 110 kg
Høyde: 20 cm
Høyde: 20 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 200 cm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 61 kg


Berg Toys Grand Elite Inground 520cm – oval Berg trampolin

 

Berg Toys Grand Elite Inground 520cm

Berg Elite Inground-trampolinen er et toppprodukt som kommer med 13 års garanti mot rust. Den er perfekt for de som leter etter en kvalitetstrampoline med mye plass.

 • Oval form
 • 13 års garanti mot rust
 • UV-bestandig polstring

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys Grand Elite Inground 520cm

Den ovale formen til denne modellen gjør at trampolinen fordelene til både en rund og en rektangulær trampoline. Den ovale formen gir mer plass enn en tradisjonell rund trampoline, og den store størrelsen gjør at selv avanserte hoppere kan dra nytte av mulighetene som den gir. Enten du er nybegynner eller en erfaren trampolinehopper, vil du føle at Elite Inground har stor nok plass for deg å boltre deg på. Det er den største trampolinen i Elite-serien og byr på god plass til triks og hopp. Den lave trinnhøyden gjør det enkelt for alle å komme seg på trampolinen, uavhengig av alder eller fysisk evne.

Den UV-bestandige polstringen på Elite Inground-trampolinen bidrar til å holde overflaten i god stand, uansett hvor mye sol den får. Denne polstringen er også veldig behagelig, og sikrer en trygg og hyggelig hoppeopplevelse for alle som bruker trampolinen. Den patenterte rammen gjør den enkel å sette opp, slik at trampolinen kan være klar til bruk på bare noen få minutter etter du begynner å montere den. Rammen er også veldig solid, noe som sikrer at trampolinen din er trygg og sikker.

FORDELER

 • Overflaten slites ikke over tid
 • Enkel å montere og installere rammen
 • Langvarig kantpolstring
 • Elegant design
ULEMPER

 • Sikkerhetsnett er ikke inkludert, så den er kanskje ikke egnet for mindre barn
 • I høyere pris på grunn av stor overflate

Forbrukerlivs vurdering

Kantpolstringen er utrolig langvarig og har et elegant design som gjør at trampolinen passer inn i de fleste hager. Vi ble imponert over den store overflaten, noe som gjør det perfekt for flere å hoppe samtidig. Den har en relativt høy pris på grunn av den store overflaten og kommer ikke med sikkerhetsnett, så sørg for å holde øye med mindre barn som bruker den hvis du velger denne modellen.

Spesifikasjoner
Diameter: 520×350 cm
Antall fjærer: 144 stk
Maks brukervekt: 120 kg
Høyde: 27 cm


Berg Toys InGround Favorit med sikkerhetsnett Komfort 330cm -Et kompakt valg

 • 4.8 Google Shopping

Berg Toys InGround Favorit with Safety Net Comfort 330cm

Denne trampolinen er perfekt for de som ønsker en plassbesparende allround-modell i en kompakt størrelse. Den er ideell for mindre hager, og sikkerhetsnettet sørger for at barna dine er trygge mens de hopper.

 • 2 cm ramme beskyttende skum
 • Kompakt størrelse
 • Beskyttet mot rust

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Toys InGround Favorit med Safety Net Comfort 330cm

Denne modellen har fleksible fjær som skaper en mer komfortabel sprett og et 2 cm beskyttende skum for å holde de som hopper trygge. Konstruksjonen av trampolinen er galvanisert innvendig og utvendig, noe som betyr at den er beskyttet mot rust.

Fleksible fjær er blitt brukt for å gi en god sprett for både barn og voksne. Trampolinen vil også gli diskret inn i hagen på grunn av det moderne og kompakte utseendet. Den har klare instruksjoner i henhold til montering, og alle delene er inkludert i pakken. Et nedre beskyttelsesnett (mellom bakken og trampolinen) og en beskyttelsesring er inkludert.

FORDELER

 • Gir god kontroll over hopp takket være et stabilt design
 • Enkel montering
 • Ser ikke klumpete ut i hagen
 • Tydelige instruksjoner for oppsett
ULEMPER

 • Det tar litt tid å grave gropen som den skal plasseres i

Hva sier brukere og eksperter om Berg Toys Grand Champion Oval Airflow with Safety Net Deluxe 520x345cm

Brukere har gitt Berg Favorit-trampolinen 4,8 av 5 stjerner, og mange berømmer sikkerhetsfunksjonene og holdbarheten til trampolinen. En bruker sa at den var den perfekte trampoline for enhver hage, og en annen sa at den var et godt valg for de som leter etter en trampoline som vil vare lenge.

Forbrukerlivs vurdering

Det at du har så god kontroll på hoppene dine med denne modellen takket være det solide designet, er det vi anser som det beste med denne trampolinen. Eneste ulempen er at å grave et hull for plassering kan være tidkrevende, men vi synes det er en liten pris å betale for en ellers fantastisk trampoline.

Spesifikasjoner
Diameter: 330 cm
Antall fjærer: 72 stk
Maks brukervekt: 100 kg
Høyde: 20 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 200 cm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 78 kg


Hvorfor er Berg trampoliner så populære?

Berg trampoline er et av de ledende merkene når det kommer til trampoliner. De tilbyr et bredt spekter av produkter, fra små til store trampoliner, og har noe for enhver smak.

Berg trampoliner er populære fordi de laget med høy kvalitet og bygget for å vare. Berg trampoliner har en sterk ramme og matte, noe som gjør dem ideelle for bruk i hagen. Berg tilbyr også et bredt utvalg av størrelser og former for å passe ethvert behov.

Berg trampoliner kommer i tre hovedtyper: rektangulære, runde og mini. Rektangulære Berg-trampoliner er de største og har plass til flest brukere. Round Berg trampoliner er mindre og passer perfekt for enkeltbrukere. Mini Berg trampoliner er det minste alternativet og passer ypperlig for innendørs bruk. Du kan også få noen modeller som er InGround-modeller.

Hvilken Berg-trampoline bør jeg velge?

Det er vanskelig å avgjøre hvilken Berg-trampoline som er best, siden det er så mange forskjellige på markedet. Berg trampoliner finnes i alle former og størrelser, og det kan være vanskelig å vite hvilken som passer for deg.

Her er noen ting du bør vurdere når du velger en Berg trampoline:

 • Størrelsen på trampolinen
  Berg trampoliner kommer i en rekke ulike størrelser, fra små til store. Du må vurdere hvor mye plass du har tilgjengelig og hvor mange som skal bruke trampolinen.
 • Vektgrensen
  Berg trampoliner har ulike vektgrenser, så du må sørge for at trampolinen tåler vekten til de som skal bruke den.
 • Berg trampoliner kommer i en rekke former og størrelser
  Du må bestemme om du vil ha en rund, firkantet eller rektangulær trampoline. InGround-trampoliner er også et alternativ, men de krever mer plass, og du trenger å grave et stort hull for montering.
 • Prisen
  Berg trampoliner varierer i pris, fra budsjettalternativer til dyrere modeller. Du må vurdere budsjettet ditt når du velger en Berg trampoline.

Dette er bare noen ting du bør huske på når du skal velge en Berg trampoline. Til syvende og sist er den beste Berg-trampolinen den som oppfyller dine behov og preferanser. Berg lager trampoliner av høy kvalitet som vil gi mange år med moro og trening for familien din.

Kan du plassere en Berg-trampoline i bakken?

Berg trampoliner kan plasseres i bakken, men det er viktig å passe på at underlaget er flatt  og at trampolinen er forsvarlig forankret. Berg trampoliner leveres med et spesielt forankringssett som gjør monteringen rask og enkel.

Hvordan plasserer jeg en trampoline i bakken?

Du kan begynne å installere Berg-trampolinen ved å følge disse trinnene:

 1. Grav et hull som er litt større enn bunnen av trampolinen.
 2. Plasser trampolinen i hullet og sørg for at den står i vater.
 3. Fest forankringssettet til trampolinen ved hjelp av boltene og skivene som følger med trampolinen.
 4. Berg-trampolinen er nå klar til bruk.

Hvis du velger å gjøre dette, må du holde plenenren for å få mest mulig ut av trampolinen din. Dette kan gjøres ved å bruke en robotgressklipper eller bare en vanlig gressklipper.

Berg trampoliner er en fin måte å trene og ha det gøy på samtidig. De er også veldig trygge når de brukes riktig. Sørg alltid for at trampolinen er riktig montert og at den er godt forankret før du bruker den.

Men for de som ønsker å ta hoppet til neste nivå, kan det være lurt å vurdere å investere i en airtrack. Airtrack er et treningsutstyr som gir ekstra støtdemping og hjelp til å utføre avanserte triks og øvelser. Den myke overflaten gir også mindre belastning på knær og ankler ved landinger og fall. Airtrack er perfekt for de som ønsker å øve på turn, tøying eller andre bevegelser som krever myk landing og støtdemping.


FAQ

Hvilken Berg-trampoline er best?
Det finnes mange Berg-trampoliner på markedet, men den beste Berg-trampolinen er den som passer dine behov. Det er derfor viktig å vurdere hva du ønsker i en trampoline før du velger hvilken du skal kjøpe. Noen faktorer å vurdere er blant annet størrelse, form, materialer og vektgrense.
Hva bør jeg vurdere før jeg kjøper en Berg trampoline?
Det er et par ting du bør vurdere før du kjøper en Berg trampoline. Størrelse, form og funksjoner er alle viktige faktorer å vurdere. Det er også viktig å sørge for at du har nok plass til trampolinen i hagen din.
Hvor mye koster en Berg trampoline?
Berg-trampoliner er en av de mest populære trampolinene på markedet. De er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Berg trampoliner varierer i pris fra ca. 6000 til 17.000 NOK. Prisen avhenger av størrelsen og funksjonene til trampolinen.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere