STIHL iMow RMI 422 P

STIHL iMow RMI 422 P

(0)

0 anmeldelser

Pris:

14.990 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
robotgressklipper for effektiv og enkel klipping

STIHL iMow RMI 422 P er en robotgressklipper designet for enkelhet og bekvemmelighet. Utstyrt med en smart regnsensor, tilpasser denne enheten seg til værforholdene, unngår klipping i regnet og kompenserer for tapt klippetid senere. Det vi setter pris på med dette produktet er det brukervennlige designet, enkel lagring og ‘parkering’ knappen på dokkingstasjonen. Videre gjenvinner dens bio-klippefunksjon kuttet gress til verdifull gjødsel, noe som fremmer en frodig plen uten konstant tilsyn. Vi mener det er et passende valg for travle huseiere som ønsker en uanstrengt vedlikeholdt hage.

  • "Parkering"-knapp på dokkingstasjonen
  • Regnsensor
  • Bioklippfunksjon
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Klippeområde 1500 m²
Skjærebredde 20 cm
klippehøyde (min) 2 cm
klippehøyde (maks) 6 cm
Maks. stigning 40 %
Støynivå 62 dB
Driftstid 60 min
Ladetid 90 min
Vekt 9 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Enkel å betjene og justere
  • Sikrer effektiv og presis klipping
  • Dynamisk tilpasning til hellingen
  • Automatisk forsinkelse ved hjemkomst
  • Omfattende sikkerhet med sensorer og PIN-kodebeskyttelse

Ulemper

  • Ingen smart tilkobling

FAQ

Er STIHL iMow RMI 422 P egnet for en kompleks terrengplen på rundt 70% av sin maksimale kapasitet?
STIHL iMow RMI 422 P er egnet for en kompleks terrengplen på rundt 70% av sin maksimale kapasitet. Dens adaptive skråningshastighetsfunksjon sikrer jevne klipperesultater på ujevnt terreng, ettersom den justerer farten sin for å håndtere skråninger opp til 40%. Den husker også hvor den har klippet og håndterer forskjellige gressforhold, lengder og terreng effektivt.
Hva er evnene til STIHL iMow RMI 422 P når det gjelder å håndtere skråninger og gradienter, navigere hindringer, værbeskyttelse, kontroller og smarte funksjoner, sikkerhetsfunksjoner og sensorteknologi?
STIHL iMow RMI 422 P kan håndtere skråninger opp til 40%, navigere forskjellige terreng, og justere hastigheten deretter. Den har et brukervennlig kontrollpanel og klare instruksjoner for enkel oppsett og bruk. Den robotiske gressklipperen resirkulerer også avklipp til gjødsel, noe som forbedrer plenens helse. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer en "forsinket retur"-funksjon for å redusere slitasje på plenkantene.
Hva er den gjennomsnittlige ladetiden og driftstiden til STIHL iMow RMI 422 P robotklipper, og hvordan påvirker faktorer som batteristørrelse, plenens terreng og klipperinnstillinger disse målingene?
STIHL iMow RMI 422 P robotgressklipper har en gjennomsnittlig ladetid på 90 minutter og en driftstid på 60 minutter. Faktorer som batteristørrelse, plenens terreng og gressklipperinnstillinger kan påvirke disse målingene. For eksempel justerer funksjonen for tilpasning av hastighet for skråninger hastigheten for skråninger opptil 40%, noe som påvirker driftstiden.
"Hva er noen av de vanlige temaene i både bruker- og ekspertanmeldelser angående STIHL iMow RMI 422 P?"
Vanlige temaer i både bruker- og ekspertanmeldelser av STIHL iMow RMI 422 P inkluderer imponerende ytelse, brukervennlighet, varierte funksjoner til en rimelig pris, og en lang garanti. Den roses for jevn gressklipping, stille drift, en intuitiv app for enkel kontroll, lave driftskostnader og evnen til å håndtere utfordrende terreng.

Anmeldelser og tester av STIHL iMow RMI 422 P

Vår anmeldelse

Godt valg for næringsrike plener

STIHL iMow RMI 422 P fremstår som en god robotgressklipper med en rekke fordeler som gjør vedlikehold av plenen til en lek. Vi setter pris på det brukervennlige designet som gjør den enkel å betjene og justere. I tillegg sørger iMows effektive og presise klippeytelse for en velholdt og vakker plen. Den dynamiske hellingtilpasningen gjør robotgressklipperen enda mer allsidig og gjør det enkelt å klippe i ulike terreng. I tillegg er den automatiske “forsinket retur”-funksjonen ekstra praktisk og reduserer slitasjen på plenkantene.

Noen vil kanskje se mangelen på smarttilkobling som en ulempe, men vi mener at iMows andre funksjoner veier opp denne mindre ulempen. Den effektive ytelsen, tilpasningsdyktigheten og sikkerhetsfunksjonene gjør den til et godt valg for de som er på jakt etter en robotgressklipper med høy funksjonalitet og brukervennlighet.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse av: Aleksandar Cvijanovic

0

Basert på 0 anmeldelser

STIHL iMow RMI 422 P sammenlignet med andre robotgressklippere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen