Worx Landroid M500 WR141E

Worx Landroid M500 WR141E

(4.2)

368 anmeldelser

Pris:

8.037 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
Robotgressklipper med et modulært design

The Worx Landroid M500 WR141E er en robotgressklipper som tilbyr alle fordelne man kan se for seg. Kompatibel med andre Worx PowerShare-enheter, lar den deg bytte batterier. Den er utstyrt med et anti-kollisjonssystem for optimal håndtering og sikkerhet, noe som sikrer at den ikke vil skade kjæledyr eller barn. Med en robust konstruksjon lover den mange år med pålitelig klipping. Vi setter pris på dens innebygde regnsensor og evne til å håndtere skråninger opp til 35%, noe som gjør den egnet for forskjellige plenforhold.

  • Antikollisjonssystem
  • PowerShare batteri
  • Optimal håndtering
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Klippeområde 500 m²
Skjærebredde 18 cm
klippehøyde (min) 3 cm
klippehøyde (maks.) 6 cm
Maks. stigning 35 %
Støynivå 67 dB
Driftstid 90 min
Ladetid 50 min
Vekt 9 kg
klippehøyde (maks) 6 cm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Automatisk planlegging og navigering
  • God appstøtte
  • Kutter nær kanten
  • Kan betjenes med stemmestyring

Ulemper

  • Installasjonen tar litt tid

FAQ

Er Worx Landroid M500 WR141E egnet for et komplekst terreng?
The Worx Landroid M500 WR141E er egnet for komplekse terreng. Den kan enkelt håndtere skråninger med en 35% helling uten å kompromittere klippekvaliteten. Den inkluderer også et anti-kollisjonssystem for optimal håndtering og sikkerhet, og en innebygd regnsensor som sørger for at den går innendørs når det begynner å regne.
Hvilke funksjoner tilbyr Worx Landroid M500 WR141E når det gjelder håndtering av skråninger og gradienter, navigering av hindringer, værbeskyttelse, smarte kontroller, sikkerhetstiltak og sensorer for plenhelse?
The Worx Landroid M500 WR141E er utstyrt for å håndtere skråninger med opptil 35% gradient, har et anti-kollisjonssystem for navigering av hindringer, og en innebygd regnsensor for værbeskyttelse. Den tilbyr smarte kontroller med forhåndsinnstilte tider og manuell fjernkontroll. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer at den ikke skader kjæledyr eller barn. Den fremmer også plenhelse med sin justerbare klippehøyde.
"Hva er gjennomsnittlig ladetid og driftstid for Worx Landroid M500 WR141E robotgressklipper?"
Worx Landroid M500 WR141E robotklipper har en gjennomsnittlig ladetid på 50 minutter. Den kan fungere kontinuerlig i opptil 60 minutter på en full ladning. Dette gjør den egnet for små til mellomstore områder.
Basert på bruker- og ekspertanmeldelser, hva er noen av de viktigste styrkene til Worx Landroid M500 WR141E?
The Worx Landroid M500 WR141E har blitt rost for sine evner som en robotgressklipper av både eksperter og brukere. Styrkene inkluderer dens selv-nivellerende dekk som etterlater plenen pent trimmet, og dens stille drift. Brukere setter også pris på tiden og innsatsen den sparer dem på hagearbeid.

Anmeldelser og tester av Worx Landroid M500 WR141E

Vår anmeldelse

Beste robotgressklipper for mellomstore plener

Denne robotgressklipperen vil automatisk planlegge navigasjonen rundt i hagen, og sikre at hvert gresstrå klippes. Appstøtten er også på et veldig høyt nivå. Imidlertid kan installasjonen av Landroid M500 kan ta litt tid. Alt i alt synes vi likevel at robotgressklipperen Worx Landroid M500 WR141E er et godt og rimelig valg for de som ønsker å vedlikeholde sine mellomstore plener godt.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse av: Aleksandar Cvijanovic

4.2

Basert på 368 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. Worx Landroid M500 WR141E er nominert til Beste kjøp og har fått 5 stjerner på Expert Reviews.


Worx Landroid M500 WR141E har fått 4 stjerner på Gardening.etc.


Worx Landroid M500 WR141E sammenlignet med andre robotgressklippere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen