Bosch Indego M+ 700

Bosch Indego M+ 700

(0)

0 anmeldelser

Pris:

12.499 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
Allsidig robotgressklipper for mellomstore plener

Bosch Indego M+ 700 er en robotgressklipper som effektivt kan håndtere opptil 700 m2. Vi setter pris på de smarte funksjonene som Indego BorderCut, SmartMowing og LogiCut. Den børsteløse motoren, som kjennetegnes av mindre friksjon og varmeproduksjon, bidrar til produktets effektivitet og levetid. Gressklipperen er også i stand til å håndtere skrå områder med opptil 27% helling. Med justerbare innstillinger via en tilgjengelig app, mener vi at det er et praktisk valg for din plen.

  • 3 svingbare kniver
  • MultiArea klipping
  • Børsteløs motor
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Klippeområde 700 m²
Skjærebredde 19 cm
klippehøyde (min) 3 cm
klippehøyde (maks) 5 cm
Maks. stigning 27 %
Støynivå 64 dB
Driftstid 60 min
Ladetid 75 min
Vekt 7.6 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • BorderCut -begynner å klippe kanter
  • LogiCut -planlegger de beste rutene
  • SmartMowing -vurderer værforholdene
  • SpotMow -for klipping under møbler
  • 3 svingbare kniver

Ulemper

  • Begrenset klippehøyde 30-50 mm
  • Ingen gressfanger

FAQ

Er Bosch Indego M+ 700 egnet for et komplekst terreng med en plenstørrelse som ikke overstiger 70% av dens maksimale kapasitet?
Ja, Bosch Indego M+ 700 er egnet for komplekse terreng. Den er utstyrt med en børsteløs motor som kan håndtere kupert områder med en stigning på opptil 27%. Den har også en klippeområde på 700m², noe som betyr at den kan håndtere en plenstørrelse som ikke overstiger 70% av dens maksimale kapasitet.
Hvordan fungerer Bosch Indego M+ 700 robotgressklipper i skråninger, og har den avanserte sensorer for navigering av hindringer og gresshøydedeteksjon?
Bosch Indego M+ 700 robotgressklipper kan håndtere skråninger med en stigning på opptil 27% takket være sin børsteløse motor. Den nevner ikke eksplisitt avanserte sensorer for navigering av hindringer og deteksjon av gresshøyde. Den har imidlertid smarte funksjoner som Indego BorderCut og SmartMowing for effektiv klipping.
Hva er gjennomsnittlig ladetid og driftstid for Bosch Indego M+ 700 robotgressklipper, og hvordan påvirker faktorer som batteristørrelse, gressplenens terreng og innstillinger på gressklipperen disse målingene?
Bosch Indego M+ 700 robotgressklipperen har en gjennomsnittlig ladetid på 75 minutter og en driftstid på 60 minutter. Faktorer som batteristørrelse, terreng og gressklipperinnstillinger kan påvirke disse målingene. Den børsteløse motoren reduserer energitap, noe som forbedrer effektiviteten. Evnen til å håndtere skråninger opp til 27% påvirker også driftstiden.
Hva er de viktigste innsiktene fra bruker- og ekspertanmeldelser angående Bosch Indego M+ 700?
Bosch Indego M+ 700 robotgressklipperen har blitt rost av eksperter for dens evne til å klippe i rette linjer og gi en flott finish. Den kan også skryte av en funksjon som viser et kart over plenen med robotens liveplassering i appen. T3.com vurderer det som "den beste robotgressklipperen for store hager".

Anmeldelser og tester av Bosch Indego M+ 700

Vår anmeldelse

Beste robotgressklipper for kantklipping

Bosch Indego M+ 700 er utmerket på flate plener. Her kutter den uanstrengt, og du kan velge klippehøyde i området 30-50 mm. Den takler våte forhold bemerkelsesverdig godt. Det kan være praktisk med tanke på det norske sommerværet som ofte kan bringe kraftige regnbyger. En ting vi imidlertid bør nevne er at Bosch Indego M+ 700 ikke kommer med gressoppsamler. Dette er ikke et stort problem, da robotgressklipperen likevel gjør en god jobb med å samle gresset mens det klipper.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse av: Aleksandar Cvijanovic

0

Basert på 0 anmeldelser

Bosch Indego M+ 700 sammenlignet med andre robotgressklippere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen