Robomow RK1000

Robomow RK1000

(4.1)

76 anmeldelser

Pris:

16.856 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
pålitelig og sikker robotgressklipper

Robomow RK1000 er en teknologisk avansert robotgressklipper. Det vi setter pris på med dette produktet, er den brukervennlige høyoppløselige berøringsskjermen og det intuitive designet. Vi mener dens evne til å håndtere skråninger opp til 45% og smart navigasjonssystem skiller den ut fra konkurrentene. Med en batterilevetid på 90 minutter og større klippebredde, håndterer den høyere gress uten problemer. Sikkerhetsfunksjonene, inkludert løft- og tilt-sensorer, øker appellen, noe som gjør den til et passende valg for hjem med barn eller kjæledyr.

  • Kan håndtere opptil 45 % gradienter
  • Berøringsskjerm med høy oppløsning 
  • Smart navigasjonssystem
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Klippeområde 1000 m²
Skjærebredde 21 cm
klippehøyde (min) 2 cm
klippehøyde (maks) 10 cm
Maks. stigning 45 %
Støynivå 60 dB
Driftstid 50 min
Ladetid 120 min
Vekt 10,5 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Klipper tett inntil kanter
  • 4 svingbare kniver i kuttesystemet
  • Anti-tyveri 4-sifret pin sikkerhetssystem
  • Løfte- og tiltsensor
  • Nødstopp

Ulemper

  • Ladetiden er litt lang
  • Ingen apper å koble enheten til

FAQ

Er Robomow RK1000 egnet for et komplekst terreng med en plenstørrelse som ikke overstiger 70% av dens maksimale kapasitet?
Ja, Robomow RK1000 er egnet for komplekse terreng. Den har en imponerende skråningskapasitet på opptil 45%, som er mye høyere enn andre modeller som vanligvis bare tilbyr 20%. Den kan også håndtere områder opp til 1000 m², og batteriet varer i 90 minutter etter en 45-minutters lading.
Hvilke funksjoner tilbyr Robomow RK1000 når det gjelder håndtering av skråninger og gradienter, navigering av hindringer, værbeskyttelse, kontroller, sikkerhet og sensorer?
Robomow RK1000 robotgressklipper tilbyr imponerende håndtering av skråninger opptil 45%, en funksjon som skiller den ut fra andre modeller. Den har avanserte sensorer for navigering av hindringer og sikkerhet, inkludert en løft- og tilt-sensor som automatisk slår av bladet. Den tilbyr også sikkerhetsfunksjoner for barn og kjæledyr.
Hva er gjennomsnittlig ladetid og driftstid for Robomow RK1000s batteri, og hvordan påvirker faktorer som plenens kompleksitet og gressklipperinnstillinger disse målingene?
Robomow RK1000s batteri har en gjennomsnittlig ladetid på 120 minutter og en driftstid på 50 minutter. Faktorer som plenens kompleksitet og gressklipperinnstillinger kan påvirke disse målingene. For eksempel kan en kompleks plen kreve mer energi, noe som reduserer driftstiden, mens justering av innstillinger kan optimalisere batteribruken.
"Hva er noen ytelses tilbakemeldinger nevnt i bruker- og ekspertanmeldelser for Robomow RK1000?"
Robomow RK1000 har mottatt positive tilbakemeldinger i både bruker- og ekspertanmeldelser. Brukere har fremhevet dens effektive plenvedlikehold, holdbarhet, brukervennlighet, presise klipping, lave vedlikehold og evne til å håndtere ujevnt terreng. I tillegg setter brukerne pris på dens stille drift og raske kundestøtte. Den har en 4/5 stjernes vurdering på Amazon.

Anmeldelser og tester av Robomow RK1000

Vår anmeldelse

Best i test robotgressklipper hos dansk uavhengig testpanel

Robomow RK1000 er kåret robotgressklipper best i test av dansk uavhengig testpanel. Robomow RK1000 imponerer med sin brukervennlige berøringsskjerm med høy oppløsning og klarhet, noe som sikrer en intuitiv opplevelse for både teknisk kyndige brukere og nybegynnere. Det vi setter mest pris på, er de avanserte funksjonene, inkludert en sjenerøs klippebredde på 21 cm som overgår konkurrentene, en bemerkelsesverdig maksimal klippehøyde på 10 cm (sammenlignet med markedets gjennomsnitt på 6 cm) og en batteritid på 90 minutter med en rimelig ladetid på 45 minutter. Sikkerheten er i høysetet takket være løfte- og vippesensoren som automatisk slår av kniven hvis den løftes eller vippes, noe som gjør den trygg for barn og kjæledyr. Det som skiller RK1000 fra de fleste andre robotgressklippere, er den eksepsjonelle stigningsevnen på 45 %, og den dekker et imponerende område på 1000 m². Vi synes imidlertid at den noe lengre ladetiden er en liten ulempe.

Aleksandar Cvijanovic Anmeldelse av: Aleksandar Cvijanovic

4.1

Basert på 76 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Robomow RK1000 sammenlignet med andre robotgressklippere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen