Hårføner Test – Finn de beste hårfønerne – Best i Test guide

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Hårføneren er et verktøy som de fleste kvinner bruker regelmessig. Imidlertid kan det være vanskelig å finne den hårføneren som best passer ditt behov, siden det er så mange forskjellige å velge mellom. Hårfønere som er tilgjengelig på markedet i dag, har forskjellige funksjoner. Det finnes også hårfønere som best tilfredsstiller en bestemt hårtype.

I denne artikkelen går vi gjennom en rekke ulike tester og omtaler av hårfønere, fra ulike anerkjente aviser og magasiner. Vi har, blant annet gjennomgått testresultatene fra det danske magasinet Femina.dk, samt engelske Independent og The Guardian.

Formålet med denne artikkelen er å lage en guide som hjelper deg å finne hårføneren som best passer dine behov og ønsker.

Denne hårføner testen inneholder:

Oversikt over de beste hårfønerne.
 Gjennomgang av hva ekspertene mener om de ulike hårfønerne.
Tips for styling av håret med en hårføner.
 Guide for å få mest ut av hårføneren din.
 Gjennomgang av de forskjellige testene som vi har undersøkt.

Vennligst merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter, men samler resultatene fra uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet 


Dyson Supersonic – Hårføner med presis styring av varme og luftmengde

Premium valg

✅4,4 hos Amazon
✅Redaktørens valg hos TechAdvisor.com
✅Platinumpris hos T3.com

.
Dyson Supersonic-hårføner fremstår som selve symbolet på stil, kraft og innovativ teknologi. En av de viktigste egenskapene er den praktiske varmebeskyttelsesteknologien som sørger for at overflaten på tilbehøret alltid holder seg kjølig, selv når hårføneren er i bruk. Vi mener derfor at dette er et godt valg for deg som setter pris på sikkerhetsfunksjoner eller liker å bytte mellom ulike tilbehør for å få den perfekte frisyren.

 • 4 varme- og 3 hastighetsinnstillinger
 • Allsidige stylingtilbehør
 • Varmebeskyttelsesteknologi

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Dyson Supersonic

Avansert varmestyringssystem

Vi begynner med Dysons ord: “Supersonic-hårføneren er konstruert for å beskytte håret mot ekstreme varmeskader, og er faktisk bedre for håret ditt.” Dette er tydeligvis ikke en helt vanlig hårføner – den er designet for å ta vare på håret ditt ved aktivt å forhindre ekstreme varmeskader. Det gjør den ved hjelp av et intelligent varmekontrollsystem som kontinuerlig måler temperaturen i luftstrømmen 20 ganger i sekundet. Hvis den oppdager en risiko for overoppheting, justerer den varmeelementet underveis for å sikre at luftstrømmen aldri når skadelige temperaturer. Til syvende og sist betyr dette at du kan tørke og style håret med full trygghet for at du beskytter hårets helse, liv og farge.
Rask og effektiv tørking

Dysons 1600 W-motor, som hører til i den kraftige kategorien av hårføner, imponerer med sin høye lufthastighet som gir rask og effektiv tørking. I tillegg har Dyson oppfunnet hårføneren på nytt ved å plassere motoren i håndtaket, noe som balanserer hårfønerens vekt og form. Dette gir et lettere og mer komfortabelt grep, noe som er en velsignelse spesielt for dem med langt hår som krever lengre tørketid.

Tilbehør for alle hårtyper

Denne hårføneren er likevel mer enn bare kraftfull – den leveres med magnetisk tilbehør som gjør det mulig å tilpasse stylingrutinen din ytterligere:

 • Glatte-munnstykket – tørker håret skånsomt med jevn, bred luft, slik at du kan tørke og style håret samtidig.
 • Stylingkonsentrator – konsentrerer luften for presisjonsstyling
 • Diffusor – fordeler luften jevnt for å definere krøller og redusere krusing

Videre har modellen 4 presise varme- og 3 hastighetsinnstillinger for å imøtekomme alle hårtyper og behov. For eksempel er hurtigtørking på 100 °C perfekt for glatt hår, 80 °C anses som en god temperatur for vanlig tørking, mens den mer skånsomme innstillingen på 60 °C er perfekt for delikat, fint eller farget hår. Den har også en innstilling for kald luft på 28 °C, som bidrar med å fiksre håret etter styling. På samme måte varierer hastighetsinnstillingene fra hurtig tørking for tykt hår, vanlig tørking for normalt hår til skånsom tørking for sensitiv hodebunn og fint hår.

Hva sier forbrukere og eksperter om Dyson Supersonic?

Etter å ha finkjemmet anmeldelser fra både forbrukere og eksperter, kan vi slå fast at Dyson Supersonic lever opp til sitt innovative design og løfter.

Det anerkjente testnettstedet TechAdvisor.com var for eksempel spesielt imponert over den raske tørketiden. Med sine høyeste hastighets- og varmeinnstillinger fremstår Supersonic som en av de raskeste hårfønerne på markedet. Noen testere hevder faktisk at den halverer den vanlige tørketiden, noe som vitner om effektiviteten.

Samtidig har Amazon-brukerne, som ofte gir de mest oppriktige tilbakemeldingene, også delt verdifull innsikt. En bruker nevnte at “hvis du er Dyson-fan, er det en investering som er verdt å gjøre”, noe som indikerer en sterk tillit til merkets kvalitet og innovasjon. En annen bruker mente at “håret trenger svært lite styling på dag 2”, noe som tyder på at Supersonic ikke bare tørker håret, men også bidrar til å holde stilen lenger. Hårfønerens ytelse med tykt, bølgete og krusete hår fikk også positive kommentarer, noe som vitner om dens allsidighet på tvers av ulike hårtyper.

Flere brukere anbefalte å ta seg tid til å se instruksjonsvideoer for å maksimere fordelene med denne førsteklasses hårføneren. På den måten kan du oppnå en salonglignende finish hjemme hos deg selv.

Fordeler

 • Rask tørking
 • Lett og balansert
 • Akustisk innstilt og kraftig motor
 • Bidrar til å redusere statisk elektrisitet i håret (negative ioner)
Ulemper

 • Høyere prisklasse

Forbrukerlivs vurdering

Etter en grundig analyse av Dyson Supersonics’ funksjoner, innstillinger og brukervennlighet kan vi konkludere med at den virkelig er i en klasse for seg. Med alt fra den innovative varmebeskyttelsesteknologien som holder tilbehørene kjølige å ta på, til det intelligente varmekontrollsystemet som beskytter håret mot ekstreme varmeskader, viser Dyson sin vilje til å revolusjonere hårpleie. Sammen med et høyt effektområde, fire varme- og tre hastighetsinnstillinger er den designet for å imøtekomme ulike hårtyper og behov.

Selv om den ligger i en høyere prisklasse, mener vi at brukervennligheten og den raske tørketiden som tidligere kjøpere har fremhevet, kombinert med et praktisk utvalg av magnetisk tilbehør, mer enn rettferdiggjør prisen. Etter vår mening er det å investere i Dyson Supersonic ikke bare å kjøpe en hårføner, men et omfattende hårpleiesystem som beskytter og forbedrer hårets naturlige skjønnhet.

Spesifikasjoner:

Effekt (W): 1600
Innstillinger for luftstrøm: 3
Varmeinnstillinger: 4
Vekt (kg): 0.8
Tilbehør: diffusor, utjevningsmunnstykke, stylingkonsentrator, hårfønerstativ


Remington Thermacare Pro – Hårføner med kraftig ytelse

Blant de beste valgene med rask tørking

4,5 hos Amazon

.
Remington Thermacare Pro-hårføneren har en kraftig 2200 W-motor, noe som etter vår mening gjør den spesielt egnet hvis du har tykt eller langt hår og ønsker å spare tid på tørkingen.

 • 2200 W effekt
 • Lufthastighet på 80 km/t
 • Keramisk ionisk gitter

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Remington Thermacare Pro hårføner

Mindre statisk elektrisitet og krus

For det første reduserer det keramiske ionegitteret ikke bare statisk elektrisitet, som er et vanlig problem med mange hårføner, men sørger også for jevn varmefordeling. Resultatet er en merkbar reduksjon av hårskader som ofte forårsakes av ujevn oppvarming, samt økt glans og mindre frizz, noe som gir et sunnere hår. Dessuten er denne teknologien gunstig for fargebehandlet hår, da den bidrar til å bevare hårets farge og integritet under tørkeprosessen.

Temperatur og hastighet kan tilpasses

For det andre er hårfønerens allsidighet forbedret med tre varmeinnstillinger og to hastighetsinnstillinger. Denne tilpasningen gjør at du kan velge den ideelle kombinasjonen for din hårtype – enten det er fint, tykt, krøllete eller glatt hår. De lavere varmeinnstillingene er perfekte for fint eller skadet hår og minimerer varmeeksponeringen, mens de høyere innstillingene passer til tykkere og mer robust hår. I tillegg bidrar de ulike hastighetsinnstillingene til presis styling, med en mild luftstrøm for skånsom styling og en kraftigere luftstrøm for rask tørking.

Rask tørking

Og til slutt: Hårfønerens hurtigtørkingsfunksjon er en stor fordel for deg som har en travel hverdag. Med en lufthastighet på 80 km/t gir den en kraftig, men kontrollert luftstrøm som reduserer tørketiden drastisk. Etter vår mening er denne høyhastighetstørkingen spesielt nyttig hvis du må gjøre deg raskt klar om morgenen, eller hvis du skal fikse håret før en kveld ute. Den raske tørkingen er også en fordel for hårets helse – den reduserer tiden håret utsettes for varme, noe som reduserer risikoen for varmeskader.

Hva sier forbrukere om Remington Thermacare Pro hårføner?

Tilbakemeldingene fra forbrukerne av Remington Thermacare Pro-hårføneren er svært positive. Mange forbrukere berømmer den kraftige luftstrømmen, som bidrar til å tørke håret raskt og effektivt, samtidig som den reduserer krus og gir glans. Mange setter også pris på det lette designet og det komfortable grepet, som gjør den enkel å håndtere under styling.

Fordeler

 • Luftstrøm med høy hastighet
 • Reduserer statisk elektrisitet og sørger for jevn varmefordeling
 • Avtakbart bakgitter som er lett å rengjøre
Ulemper

 • Noen vil kanskje oppleve den som litt bråkete

Forbrukerlivs vurdering

Etter vår mening er Remington Thermacare Pro-hårføneren et godt eksempel på en kombinasjon av teknologi og brukervennlighet. Den keramiske ioneteknologien bidrar til å redusere statisk elektrisitet og fordeler varmen jevnt, noe som minimerer hårskader. De tilpassbare innstillingene, med tre varme- og to hastighetsalternativer, passer til ulike hårtyper, noe som gjør den allsidig, og med en lufthastighet på 80 km/t sparer hårføneren ikke bare tid, men reduserer også varmeeksponeringen og beskytter hårets helse. Noen vil kanskje synes at Remington Thermacare Pro bråker litt, men selv om dette kan oppfattes som en ulempe, mener vi at det er et bevis på dens kraft og solide konstruksjon.

Alt i alt mener vi at Remington Thermacare Pro er verdt å vurdere hvis du prioriterer rask tørketid og resultater av profesjonell kvalitet fremfor små ulemper som støy.

Spesifikasjoner:

Effekt (W): 2200W
Innstillinger for luftstrøm: 2
Varmeinnstillinger: 3
Vekt (kg): 0.5
Tilbehør: konsentratormunnstykke


Björn Axen AC 2000

5 av 6 stjerner hos det danske magasinet Femina.dk

Bjorn Axen AC 2000

.
Magasinet Femina har testet og vurdert hårføneren Björn Axen AC 2000 fra OBH Nordica og gir den 5 av 6 stjerner. Femina har blant annet sett på designet og dens funksjoner.

Virkelig god innstilling for kaldluft
Femina fremhever hårfønerens kaldluft-funksjon, som lover hva den holder. Denne funksjonen finnes på de fleste hårfønere, men det er svært forskjellig, hvor kjølig den kalde luften er. Hos Björn Axen AC 2000 blåser kald-innstillingen ut kald og kjølig, og gir de beste forutsetninger for en god avslutning på tørking av hår. Varme og luft kan også stilles i tre separate trinn.

Lav vekt
Hårføneren får også positive ord for den lave vekten. I motsetning til andre hårfønere veier den ikke like mye og gir et godt og behagelig grep under hårføning. Motoren har en styrke på 2000 watt, noe som gir kraftig hårføning.

Utvalgte fordeler ved Björn Adams AC 2000:
Virkelig god innstilling for kaldluft
Lav vekt
2000 watt
God pris

Her finner du en frisørvideo hvor de bruker hårføneren – Videoen er på svensk:


GHD Air

6 av 6 stjerner hos det danske magasinet femina.dk
10 av 10 poeng hos The Hair Room

 GHD Air haartoerrer

.
Det danske livsstilsmagasinet Femina og den engelske frisørsalongen The Hair Room er begge enige om at hårføneren GHD Air er et veldig godt verktøy. Styrken blir spesielt fremhevet hos begge anmelderne.

Femina fremhever blant annet at hårføneren har profesjonell salongstyrke til privat bruk. Den kraftige motoren og ion-teknologien, er ifølge testpanelet spesielt god.  The Hair Room skriver at hårføneren GHD Air, kan vare i mange år og vil gi deg en effektiv hårføning hver gang du bruker den.

Hurtigtørkende
Den raske og kraftige AC-motoren i GHD Air får virkelig mye skryt. Med denne modellen tørkes håret raskt og effektivt. Den har også en ion-teknologi som reduserer krøller og etterlater håret mykt. Selv om motoren har en effekt på hele 2100 watt, så er hårføneren fortsatt relativt støysvak, skriver testpanelet.

Elegant design
Hårfønerens design får også ros. GHD er generelt gode til å lage produkter som utstråler luksus og kvalitet. Dette er også tilfelle her. Hårføneren får derimot litt kritikk for sitt upraktiske grep og vekten. Til tross for kritikken gir Femina hårføneren 6 av 6 stjerner og The Hair Room gir 10 av 10 i karakter. Dette er altså en hårføner med god kvalitet og som tørker håret raskt. Hårføneren er i den dyrere enden, men du får til gjengjeld en hårføner i profesjonell kvalitet for pengene.

Avtakbart filter
Nesten alle hårfønere er utstyrt med et filter på baksiden, som samler lo og støvpartikler. Dette filteret kan du ta av og rengjøre på denne modellen, noe som bidrar til å forlenge levetiden.

Utvalgte fordeler med GHD Air:
Kraftig AC-motor, som gir rask hårføning
Kommer med to munnstykker i ulike størrelser
Lavt støynivå til tross for sterk motor
Elegant design

Her kan du se en presentasjonsvideo av GHD Air, laget av produsenten:


Babyliss Pro Silence

Anbefalt hos den svenske avisen expressen.se

Babyliss Pro Silence

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Hårføneren fra Babyliss Pro Silence har også blitt testet av den svenske avisen Expressen for sin skjønnhetsdel. Her er testpanelet enige om at det er en hårføner, som gir en kraftig men støysvak hårføning.

Expressen skriver blant annet at det er en hårføner med lite lyd, som er veldig fint under langvarig bruk. Testpanelet roser at det er en kraftig motor på hele 2200 watt. I tillegg blir hårføneren hyllet for sine mange funksjoner, som består av hele seks innstillinger.

Lav støy
Denne hårføner er utformet for å være ekstra stille. Det er en stor fordel hvis du ofte tørker håret med hårføner, siden du ikke får høy støy direkte i ørene ved bruk av hårføneren fra Babyliss Pro Silence. Den har et maksimalt støynivå på 81,8 DB.

Mange funksjoner
De fleste hårfønere har kun tre hastigheter. Denne hårføneren fra Babyliss Pro Silence har opptil seks hastigheter. Det er derfor mulig å få tørket håret optimalt og raskt. Hårføner har også en styrke på 2200 watt. Prisen er moderat til lav.

Utvalgte fordeler ved Babyliss Pro Silence:
Lav støy
2200 watt
6 hastigheter
God pris


Slik tørker du håret best

Det beste vil alltid være å tørke håret uten bruk av hjelpemidler. Men det er ikke alltid vi har tid til å la håret tørke av seg selv. I dag er det heldigvis mange effektive og skånsomme hårfønere, som kan hjelpe deg.

Den varme luften fra hårføneren kan tørke ut håret. Derfor er det en god idé å påføre håret et beskyttende lag før du tørker håret. I dag finnes det mange gode produkter, som både varmebeskytter og pleier håret på samme tid. Tørr håret med full styrke og middels varme for å beskytte håret så mye som mulig.


Tips til raskere hårføning

Vanlig tørking av håret kan ofte være en langsom prosess. Spesielt hvis du har langt og tykt hår. Mange prioriterer gjerne å style håret i morgen, så du kan føle deg glad og tilpass i løpet av dagen. Hvis du har det travelt om morgen, men fortsatt ønsker en fin frisyre, kan du dra nytte av å lese Costume’s guide til hvordan du tørker håret raskt og effektivt, slik at du også får tid til å style det. Denne guiden kan du lese her.

Start med varmluft og avslutt med kaldluft

De fleste kvinner har et ønske om et sunt, sterkt og skinnende hår, selv om de har det travelt om morgenen. En hårføner kan derfor være nyttig, men bare hvis du bruker den riktig. En hårføner kan i tillegg til å tørke håret raskt også være et verktøy for å style håret. Hårføneren kan blant annet hjelpe for å gi håret volum, glans og fall.


3 tips til hårføning

Basert på en artikkel fra den svenske avisen Expressen Hälsoliv gir vi deg her 3 gode råd til riktig hårføning.

1) Bruk varmebeskyttende produkter

Gjør det til en vane å spraye et varmebeskyttende produkt i håret før hårføning. Bruk det overalt så hele håret er beskyttet mot varmen fra hårføneren. Disse varmebeskyttende produktene er tilgjengelig i ulike former og typer. Det er bare om å finne produktet som fungerer best for din hårtype.

2) Bruke tilbehøret som følger med

Når du kjøper en hårføner, følger det ofte med munnstykker. Disse munnstykkene er med på å konsentrere varmen og hjelper deg å style håret som du ønsker. Derfor er det viktig at du alltid bruker munnstykket som passer deg, så du kan tørke og style håret ditt raskt og effektivt.

3) Ikke tørk hele håret samtidig

Hvor lang tid det tar å føne håret er forskjellig fra person til person, siden det avhenger av tykkelse og lengde på håret. Det er lett å føne hele håret med en gang, fordi man må skynde seg ut døren. Men dette er ikke nødvendigvis den raskeste metoden. Du kan med fordel dele opp håret i fire seksjoner og deretter tørke håret i en del om gangen. Denne metoden er både raskere og mer skånsom mot håret.


Føn håret som en profesjonell frisør

haartoerrer
Livsstilsmagasinet KK har utarbeidet en guide som gir deg noen tips for å føne håret mer effektivt, og samtidig gi håret et flott resultat. Nedenfor gir deg et kort sammendrag av denne guiden.

Utstyr:
KK anbefaler en hårføner med minimum 1500 watt. Hårføningen bør gå raskt, så jo mer styrke dess bedre. KK anbefaler også å ta hensyn til hvor mye hårføneren veier, når du skal investere i slik en, siden en tung hårføner kan være ubehagelig for ledd og muskler ved langvarig føning. De anbefaler også å sjekke om strømledningen på hårføneren har en optimal lengde for dine behov, samt at hårføneren har de munnstykkene du trenger. Det er viktig å fokusere på regelmessig rengjøring, siden det forlenger produktets levetid.

Produkter:
Før hårføningen anbefaler KK å bruke en god og fuktighetsgivende balsam. Dette gjør håret mer håndterlig når det fønes. Det anbefales også en god hårolje i spissene, siden det gir glans og fuktighet. KK understreker at et varmebeskyttende produkt før føning er viktig for å opprettholde hårets glans og sunnhet. Ønsker du mer tekstur i håret, kan du også benytte saltvannsspray før føning.

Teknikk:
Før du føner håret er det lurt å tørke håret med et håndkle. Bruk et varmebeskyttende produkt og del deretter håret opp i deler. Føn en del om gangen og føn alltid mot lengden på håret. Unngå føning direkte varme mot hodebunnen, da dette kan føre til irritasjoner. Føn håret med middels varme, siden det gir et mest naturlig utseende. Avslutt føningen med kjølig luft og bruk serum eller olje, som fukter håret og får de små hårene til å ligge.

Shampoo

Føntørreren er et uundværligt redskab for mange, når det kommer til hårstyling, og den kan især være nyttig til at forme og definere krøller. Men før du bruger en føntørrer, er det vigtigt at forberede håret med den rigtige hårpleje for at få det bedst mulige resultat. Dette inkluderer at vælge en god shampoo til krøller, som er tilpasset de specifikke behov for krøllet hår og vil bidrage til et sundere og mere velplejet look.

Shampoo til krøller er specielt udviklet til at fugte, nære og styrke krøllet hår, som ofte har tendens til at være tørt og tilbøjeligt til at kruse. Ingredienser som aloe vera, sheasmør og keratin er almindelige i disse shampooer, da de hjælper med at fugte og beskytte håret, samtidig med at de fremmer krøllernes naturlige form. For at opnå en skånsom og effektiv rensning er det vigtigt at vælge en shampoo, der er fri for sulfater og parabener, da disse stoffer kan være skadelige for håret og hovedbunden.

Ved at vaske dit hår med en passende shampoo til krøller, inden du bruger føntørreren, giver du dit hår den pleje, det har brug for for at forblive friskt og stærkt. Dette vil også hjælpe med at gøre dine krøller mere håndterbare og mindre tilbøjelige til at kruse, så du nemt kan forme dem med føntørreren for at opnå en smuk og langvarig frisure.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


GHD Aura

Anbefalt hos independent.co.uk
Anbefalt hos cosmopolitan.com
Vinner av Best in Beauty Awards

GHD Aura

Avisen Independent, magasinet Cosmopolitan og nettmagasinet Beautyheaven alle enig om at hårføneren GHD Aura er av høy kvalitet med nyttig innovative funksjoner. Spesielt får hårfønerens stylingmuligheter ros fra kritikerne.

Independent skriver at en av de tingene som får dem til å anbefale GHD Aura, er at håret tørker på “rekordtid”. Testpanelet liker også den fokuserte luftstrømmen, som gir en presis og konsentrert tørking. Dens elegante design og gode brukervennlighet, får også ros av testpanelet.

Nyskapende funksjoner
GHD Aura er utstyrt med en nyskapende funksjon kalt Laminair. Det er en funksjon som gir en konsentrert og ikke-turbulente stylingkontroll, og som gir deg et fint og blankt resultat. Hårføneren er også utstyrt med en teknologi kalt Cool-Wall, som gir en behagelig og avkjølende slutt på hårføningen.

Perfekt for krøllete hår
Om du har tendens til krøllete og uregjerlig hår, kan GHD Aura hjelpe til for å bedre problemet. Det følger med et spesialdesignet munnstykke til hårføneren, som gir deg gode forutsetninger for konsentrert hårføning, samt stylingmuligheter, som også får ros av testpanelene som har testet den.

Utvalgte fordeler med GHD Aura:
Konsentrert hårføning
Elegant design
Innstilling for kaldluft
Nyskapende funksjoner

Her kan du se en video som produsenten har laget om GHD Aura:


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

Hvilke hårfønere er best i test?

GHD Air, GHD Aura og Babyliss Pro Silence

Hvordan er hårfønerne blitt testet?

Hårfønerne er hovedsakelig blitt vurdert ut ifra deres funksjonalitet og brukbarhet. I tillegg har ekspertene også sett nøye på modellenes brukervennlighet, innebygde innstillinger og pris.

Skader det håret å bruke føner, rettetang eller krølltang?

Det korte svaret er ja. Når man bruker disse produktene så vil man utsette håret for høy varme, noe som sliter på hårets ytterste lag. Av den grunn kan håret bli spaltet og til slutt bli tørt og livløst å se på. For å motvirke dette er det anbefalt at man bruker et varmebeskyttende produkt til håret, samt en sjampo med fuktighetsgivende ingredienser.


Hårføner test – Disse kildene har vi brukt:

Amazon
Amazon er en anerkjent nettbasert markedsplass som tilbyr et omfattende utvalg av produkter. Amazon er en pålitelig kilde til produktanmeldelser og gir autentiske tilbakemeldinger og vurderinger fra kunder. Dette hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger ved å evaluere virkelige erfaringer med produktene.

Brukeranmeldelser på Dyson Supersonic finner du her.
Brukeranmeldelser av Remington Thermacare Pro finner du her.

TechAdvisor.com
TechAdvisor.com er et teknologifokusert nettsted som gir ekspertanmeldelser og råd om de nyeste dingsene og programvarene. De evaluerer produkter gjennom omfattende tester og analyserer ytelse, design og valuta for pengene. Anmeldelsene inkluderer ofte praktiske erfaringer, sammenligninger med lignende produkter og innsikt i brukervennlighet, noe som gir leserne grundig veiledning om teknologikjøp.

Omtalen av Dyson Supersonic ble oppdatert 14. oktober 2022.
Du finner den her.

T3.com
T3.com er et nettsted for teknologinyheter og anmeldelser som er kjent for sine grundige analyser av de nyeste teknologiproduktene. De evaluerer produktene gjennom grundige tester med fokus på design, funksjonalitet og innovasjon. Omtalene inkluderer bruksscenarier fra den virkelige verden, sammenlignende referanser og ekspertuttalelser, noe som gir leserne en grundig forståelse av hvert produkts styrker og svakheter.

Omtale av Dyson Supersonic oppdatert 1. mars 2022. Du finner den her.

Det danske livsstilsmagasinet Femina
Magasinet Femina har nyheter, anmeldelser, oppskrifter og artikler innen helse, mote og skjønnhet. Det er et anerkjente dansk magasin, som henvender seg primært til danske kvinner. Femina har testet tre forskjellige hårfønere, som vi har vært igjennom denne artikkelen. Du kan lese mer om dem her.

Den engelske bloggen The Hair Room
The Hair Room er opprinnelig en engelsk frisørsalong, som har eksistert siden 1993. I tillegg til å ha en aktiv frisørsalong tester og vurderer The Hair Room ulike hårprodukter og redskaper, som de skriver om på sin hjemmeside. Du kan lese deres fulle gjennomgang av GHD Air hårføneren her.

Den engelske avisen The Guardian
Guardian er en engelsk avis, som skriver om de siste nyhetene, sport, utenriks, bedrifter, debatter og mye mer. De skriver også forbrukerstoff og anmeldelser. The Guardian har skrevet en artikkel om hårføneren Parlux Advance. Denne artikkelen kan du lese her.

Den engelske avisen The Independent
Avisen Independent er en av de største i England. Her skriver de blant annet om politikk, utenriks, sport og aktuelle nyhetsartikler. De skriver også artikler rettet mot forbrukeren, og her har de blant annet skrevet en artikkel om de tolv beste hårfønerne. I denne artikkelen finner du blant annet tester av Parlux Advance og GHD Aura. Les hele artikkelen her.

Det australske nettmagasinet Beautyheaven
Beautyheaven er en australsk nettplattform, som tilbyr nyheter og anmeldelser innen skjønnhet og livsstil. Plattformen har artikler om sminke, hårpleieprodukter og livsstil. De har også en av Australias mest omfattende databaser av vurderinger innen skjønnhet og livsstil. Her har vi funnet en test og tilhørende vurdering av GHD Aura. Denne testen kan du lese her.

Den svenske avisen Expressen
Expressen er en svensk avis som blir lest av over en million mennesker om dag. Det er en avis med nyheter fra Sverige og utland. De har også ulike deler, som er rettet mot ulike målgrupper. De har blant annet en skjønnhetsdel, som de kaller Halsöliv, der de har artikler om helse, skjønnhet og velvære. De testet hårføneren Björn Axen AC 2000, samt GHD Arctic Gold. Disse testene kan du lese her.

Det amerikanske motebladet Cosmopolitan
Magasinet Cosmopolitan henvender seg til kvinner over hele verden. Magasinet kan kjøpes i fysisk form i over 110 land og har eksistert i siden 1965. Cosmopolitan skriver artikler om helse, skjønnhet, relasjoner, livsstil og mer. Magasinet har testet hårføneren GHD Aura og du kan lese hele artikkelen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere