Oppblåsbart boblebad test-oversikt: De 6 beste oppblåsbare boblebadene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Oppblåsbare boblebad passer for deg som ser etter litt luksus i hverdagen, både på sommeren, vinteren, utendørs og innendørs. På markedet finnes det mange oppblåsbare boblebad med forskjellige funksjoner og tidløse design.

Det kan være lett å se seg blind på hva som er forskjellen på boblebadene. Vi har laget en oversikt over 6 oppblåsbare boblebad, på bakgrunn av ekspertenes uttalelser og tester, slik at du enkelt kan finne det som passer deg og ditt behov.

Hva må du tenke på før du kjøper et oppblåsbart boblebad?

green-elmProdukttype: Når du skal kjøpe et oppblåsbart boblebad er det viktig å vurdere de forskjellige produktvariantene og hva som passer deg og ditt behov. Det er mange oppblåsbare boblebad på dagens marked og alle har har ett område de er spesialisert på. Om du er ute etter en bestemt farge eller fasong, moderne teknologi eller gode massasjemuligheter, finnes det alltid et tilbud til deg.
green-elmStørrelse: Bestem deg for hvor mange personer det oppblåsbare boblebadet skal ha plass til. Man få oppblåsbare boblebad i alle størrelser. Det er også lurt å sjekke at området du vil plassere det oppblåsbare boblebadet har nok plass. Et oppblåsbart boblebad kan plasseres både ute og inne.
green-elmMaterialer: Å velge et oppblåsbart boblebad med riktig materiale er viktig, både for hele opplevelsen sin del og levetiden for selve boblebadet. Norge er et land med varierende vær, vi er derfor avhengige av gode materialer og gjennomtenkte løsninger slik at vi kan få best utbytte av boblebadet.
green-elmFunksjoner: Det kan friste å legge til mange forskjellige funksjoner i et boblebad. Men tenk deg om og finn ut hvilke funksjoner du kommer til å bruke mest. Er du spontan og vil ha et behov for hurtig oppvarming? Vil boblebadet være i bruk ute om vinteren, eller ser du etter et boblebad av helsemessige årsaker?
green-elmPris: Når du skal kjøpe et oppblåsbart boblebad må du vurdere budsjettet ditt. Hvor mye vil du bruke på et boblebad? Oppblåsbare boblebad kommer i alle prisklasser, som med mye annet følger kvalitet etter pris. Vurder hva slags funksjoner og behov du har og sett opp et budsjett for å vite hvor mye du vil bruke.
green-elmBruker og ekspertanmeldelser: Når du finner det boblebadet som passer deg er det alltid en god ide å se på kundeomtalene, både fra leverandøren du vil kjøpe produktet av og ekspertanmeldelser. Ekspertanmeldelser inkluderer ofte tester og bruk av produktet.

Lay-Z-Spa Cancun AirJet – oppblåsbart boblebad med massasje muligheter

Beste oppblåsbare boblebad med massasje

Lay-Z-Spa-Cancun

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Lay-Z-Spa Cancun Airjet er boblebadet som tar ditt hjemmespa til neste nivå. Med sine 120 stressdempende luftdyser får du en fantastisk spa opplevelse i ditt eget hjem. Boblene gir en intens massasje til hele kroppen og stressdempende. Boblebadet har et hurtig-oppvarmingssystem som får vannet opptil 40 grader på kort tid. Antifrost systemet gjør det mulig å bruke boblebadet like aktivt om vinteren som om sommeren, både inne og ute. Med et moderne kontrollpanel kan du enkelt styre grader og massasjebobler selv.
Ytterveggene på boblebadet er bygd med DuraPlus i Beam-konstruksjon. Dette gjør boblebadet meget slitesterkt og holdbart. Det er også lagt inn antifrys teknologi som sørger for at temperaturen i vannet ikke blir så lavt at det fryser.

Redaksjonens vurdering

Vi anbefaler Lay-Z-Spa Cancun AirJet til deg som ser etter de beste massasje mulighetene. Med sine 120 luftdyser, får alle sitteplassene en intens og behagelig massasje. Lay-Z-Spa Cancun AirJet vil gi deg en av de beste massasjene som er tilgjengelig i et oppblåsbart boblebad i dag. Boblebadet er lett å sette opp og bruke, det tar deg bare 5 minutter å blåse opp.

Vi synes Lay-Z-Spa Cancun Airjet har et klassisk design som passer i de fleste hjem. Størrelsen er ikke av det største laget men den passer fint for 4 voksne mennesker.
Om du ser etter ditt første oppblåsbare spa-boblebad eller vil oppgradere ditt gamle er dette en modell du garantert vil bli fornøyd med.

Fordeler

 • Lett å sette opp
 • Gode massasjemuligheter
 • Følger med en startpakke med kjemikalier for å få deg i gang
Ulemper

 • Mindre enn andre modeller

Dette må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Cancun AirJet

Et boblebad med gode massasje funksjoner for alle sitteplassene

Lay-Z-Spa Cancun AirJet har gode massasjefunksjoner til alle fire sitteplassene. Det er plassert 120 luftdyser nederst i boblebadet som fører bobler langs hele kroppen og gir en behagelig og god massasje til alle som tar det i bruk. Massasjesystemet kan du enkelt styre selv via kontrollpanelet som er festet til pumpen. Kontrollpanelet har også andre funksjoner som gjør boblebadet enkelt å ta i bruk. Du kan enkelt stille temperaturen på vannet eller slå på hurtig oppvarming før du får gjester.

En hyggelig pris som passer de fleste budsjett

Norge er et land med veldig varierende vær. Antifrys teknologien som gjør at boblebadet kan brukes like mye om vinteren som om sommeren er et stort pluss for mange. Snøbadingen er ikke lenger en luksus man må dra langt for å oppleve. Prisklassen passer de fleste som ser etter en oppgradering eller en ny investering av et massasjeboblebad. Ved et gjennomsnittlig bruk sies det at kostnaden på Cancun AirJet er 70-80 kroner i uken. Dette er med forbehold at du er flink til å bruke overtrekket for å spare på varmen i vannet. Boblebadet kommer også med en 2 års garanti dersom det er noe feil.

Hva sier forbrukerne om Lay-Z-Spa Cancun AirJet?

Google Shopping viser en gjennomsnittlig vurdering på 4,7 av 5. Her har 3083 personer lagt inn sin mening om helårsboblebadet. Forbrukerne gjentar at boblebadet er enkelt å sette opp og har et tidløst design.

De som bor i de kaldeste strøkene har noe problemer med å oppnå 40 grader innen tiden som er oppgitt fra leverandøren.

Spesifikasjoner

Kapasitet:2-4 voksne
Materiale:Yttervegg: DuraPlus
Konstruksjon: I-Beam
Design:Grå
Volum: 669 Liter
Vekt:    32,22 Kg
Maks temp:40 Grader


Lay-Z-Spa Bahamas AirJet – et sterkt oppblåsbart boblebad som tåler nordisk klima

Beste holdbare oppblåsbare boblebad

Lay-Z-Spa-Bahamas-AirJet-boblebad-1

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Med en yttervegg bygd med DuraPlus og en konstruksjon I-Beam havner Bahamas AirJet på toppen av slitesterke boblebad. Den passer perfekt til småbarnsfamilier med sitt oppblåsbare lokk. Det oppblåsbare lokket har en barnesikret dobbeltlås med sikkerhet klemmer. Boblebadet passer også fint til vennegjengen som samles for en hyggelig tid sammen.
Det oppblåsbare boblebadet har plass til 4 voksne personer og en maks temperatur på 40 grader, som du enkelt stiller inn via kontrollpanelet som er festet til pumpen.

Bahamas AirJet har 120 luftdyser som fører terapeutiske bobler langs hele kroppen.

Redaksjonens vurdering

Vi anbefaler Lay-Z-Spa Bahamas AirJet til deg som ser etter et slitesterkt boblebad med et fint design. Boblebadet er enkelt å sette opp og har stort fokus på komfort. Det er plass til 4 voksne personer og de 120 lufdysene er godt fordelt slik at alle får en god spa opplevelse. Dette er et helårsboblebad som kan stå ute hele vinteren så lenge du følger brukerinstruksjonene.
Vi mener at pumpen drar vurderingen noe ned ettersom den kan bråke litt i forhold til andre modeller.

Fordeler

 • Rask og enkel montering
 • Slitesterk konstruksjon
 • Koppholder for drikke og snacks
Ulemper

 • Pumpen kan bråke noe

Dette må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Bahamas AirJet

Et tidløst design i et slitesterkt materiale

Lay-Z-Spa Bahamas AirJet skårer høyt på holdbarhet i forhold til de andre oppblåsbare boblebadene i denne testen. Boblebadet kan plasseres både ute og inne uten problemer og er et helårs-oppblåsbart boblebad. Dette betyr at det kan stå ute hele vinteren så lenge du følger instruksene for hvordan du best ivaretar pumpen som følger med.

Ytterveggen er laget i DuraPluss, et materiale som er forsterket med en polyester-netting kjerne og to lag med PVC med høy måling for styrke og holdbarhet.

God kvalitet for pengene

Lay-Z-Spa Bahamas AirJet har god plass til 4 voksne mennesker og blir fort festens høydepunkt.

Dersom du ser etter et oppblåsbart boblebad som passer hele familien og har lang levetid er Lay-Z-Spa Bahamas AirJet for deg. Prisen på boblebadet er overkommelig for deg som ønsker å oppgradere ditt nåværende spa-boblebad, eller om du vil investere i litt hverdagsluksus. Ved et gjennomsnittlig bruk av Lay-Z-Spa Bahamas AirJet, er ukesprisen estimert til 70-80 kroner. Boblebadet kommer med en strømsparings-timer for å redusere driftskostnader. Det er også 2 års garanti på boblebadet dersom det skulle være noe feil.

Hva sier forbrukerne om Bahamas AirJet?

Av totalt 3084 anmeldelser havner brukeromtalen på 4,6 av 5 stjerner. Forbrukerne gjentar at det er et slitesterkt boblebad som gir mye verdi for pengene. Boblebadet er enkelt å sette opp og gir et tropisk preg i hagen.
De som bor i de kaldeste strøkene i Norge sier det tar noe lenger tid å oppnå 40 grader i vannet på de kaldeste vinterdagene. Det er normalt at oppblåsbare boblebad trenger noe lenger tid på oppvarming om vinteren enn sommeren.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 4 Personer
Materiale: Yttervegg: DuraPluss
Konstruksjon: I-Beam
Design: Treverk
Volum:    669 Liter
Vekt: 27 Kg
Maks temp: 40 grader


Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki AirJet – et stort og værbestandig oppblåsbart boblebad

Beste oppblåsbare boblebad med frostbeskyttelse

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki AirJet

 

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki AirJet er et av de nyeste oppblåsbare boblebadene på markedet. 2021-modellen kommer i et stilig design som passer like godt hjemme som på hytten. Boblebadet har plass til opptil 7 personer, her kan du arrangere tidenes sommerfest med vennegjengen eller nyte et avslappende boblespa med hele familien.

Redaksjonens vurdering

Vi kan anbefale Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki til deg som har en stor familie, eller deg som liker å samle vennegjengen. Helårsboblebadet har blitt kåret til det mest populære boblebadet i Norge og har gang på gang blitt kåret til det beste boblebadet på markedet, vi skjønner hvorfor. Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki har et hurtig-oppvarmingssystem som gjør det enkelt å ta seg et spontant spa. Boblebadet kommer også med antifrys teknologi, dette gjør det mulig å ta et boblebad om vinteren helt uten problemer.

Fordeler

 • Antifrys teknologi
 • Antiskli bunn for forbedret sikkerhet og komfort
 • Pumpeeknologien varmer og filtrerer vannet samtidig som massasjesystemet er i bruk
Ulemper

 • Høyere prisklasse

Dette må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki

Et romslig helårsboblebad med god plass til hele familien

Som de fleste produkter får man mer for pengene om man legger til litt mer. Dette gjelder også oppblåsbare boblebad. Det er estimert en kostnad på 70-80 kroner i uken ved et gjennomsnittlig bruk av Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki. Dette er samme estimerte pris som de mindre boblebadene. Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki har plass til opptil 7 voksne mennesker. Det har hele 180 luftdyser som gir en stillegående massasje for alle sitteplassene. Pumpen er også stillegående, dette er ikke en selvfølge for de fleste oppblåsbare boblebad. I tillegg har boblebadet et antiskli gulv, noe som gjør hele opplevelsen bedre.

Et solid boblebad med gode materialer for hele vennegjengen

Antifrys funksjonen gjør det mulig å bruke Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki like aktivt om vinteren som om sommeren. Hurtig-oppvarmingssystemet går opp til 40 grader på kort tid, selv om boblebadet rommer mer vann enn de mindre variantene. Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki har også et system for at klornivået holdes stabilt til enhver tid, så du slipper ekstra arbeid.
Helårsboblebadet er laget med et 3-lags Drop Stitch-materiale som er meget slitesterk og har god holdbarhet. Du slipper derfor å bekymre deg på de kaldeste vinterdagene eller når boblebadet er ikke er i bruk.

Hva sier forbrukerne om Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki

Google shopping viser en stjerne rang på 4,6 av 5. I tillegg har Lay-Z-spa Whirlpool Helsinki blitt kåret til det beste oppblåsbare boblebadet på markedet gjennom flere undersøkelser. Anmeldelsene gjentar at boblebadet er enkelt å sette opp, har god plass, godt materiale og er en god investering i både tid og egenpleie..

Spesifikasjoner

Kapasitet: 5-7 personer
Materiale: 3-lags Drop Stitch-materiale
Design: Treverk
Volum: 1123 liter (80%)
Vekt: 1155 kg med vann
Maks temperatur: 40 grader


Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet – det perfekte oppblåsbart boblebad for Norske forhold

Beste oppblåsbare boblebad med energisparende funksjon

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Lay-Z-Spa ble introdusert for markedet i 2021. Boblebadet har 140 luftdyser som gir en full kroppsmassasje uten en lyd. Boblebadet er kvadrat formet og tidløst. Den duse blåfargen sklir inn i hjemmet uten problemer og boblebadet settes enkelt opp på 10 minutter. Opptil 6 personer får plass i Lay-Z-Spa Hawaii AirJet, boblebadet er romslig og behagelig.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at Lay-Z-Spa Hawaii AirJet passer for deg som ikke er så tradisjonell. De fleste boblebad har et rundt design, mens Lay-Z-Spa Hawaii Airjet kommer i et trendy kvadratform. Boblebadet gir en full kroppsmassasje med sine 140 luftdyser, disse er innebygd og lydløse. Boblebadet har en maks temperatur på 40 grader, både med og uten massasjebobler. Det er også tilpasset nordisk klima med en antifrys teknologi som automatisk settes i gang dersom vannet går under en viss temperatur.

Fordeler

 • Massasjesysetemet har 140 luftdyser
 • Digitalt kontrollpanel
 • Energisparings-tidsur og kontrollert oppvarmingssystem
 • Passer 2-6 personer
Ulemper

 • Pumpen bråker noe

Dette må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

Et slitesterkt materiale som er skapt for  nordiske forhold

Lay-Z-Spa Hawaii AirJet er som skapt for nordiske forhold med sitt nyutviklede 3-lags DuraPlus-materiale. DuraPlus er et materiale som er forsterket med polyester-kjerne og to lag med PVC som har en høy tetthet, god holdbarhet og styrke. Det er også integrert antifrys teknologi i boblebadet slik at boblebadet enkelt kan taes i bruk om vinteren også. Strømsparingsmodusen gir et minimalt strømforbruk når boblebadet ikke er i bruk. Helårsboblebadet kommer også med hurtigoppvarming slik at du kan ha en spontan spakveld.

Profesjonell massasje som er verdt prisen

Lay-Z-Spa Hawaii AirJet har noe stivere prisklasse i forhold til konkurrentene sine, dette er grunnet materialene og funksjonene det har. Boblebadene kommer med to års garanti som kan brukes dersom det er noe feil med selve boblebadet, pumpen eller kontrollpanelet. Den estimert ukeprisen ved et gjennomsnittlig bruk er 70 – 80 kroner. Det er cirka 300 kroner i måneden for en profesjonell massasje som passer alle aldre og behov. Ved å kjøpe Lay-Z-Spa Hawaii AirJet, trenger du derfor ikke bekymre deg for store utgifter når boblebadet er mottatt og tatt i bruk.

Hva sier forbrukerne om Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

Basert på 90 anmeldelser på Amazon, kommer Lay-Z-Spa Hawaii AirJet ut med gjennomsnittlig brukeranmeldelse på 4,2. Boblebadet har god plass og et moderne design som passer inn i de fleste hjem. Massasjesystemet er roset opp i skyene og kontrollpanelet er enkelt å forstå og stille inn. Pumpen er ikke helt lyd lydtett og dette trekker ned på den totale poengsummen.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 6 personer
Materiale: PVC
Farge: Dus blå
Volum: 840 liter
Vekt: 42 kg uten vann
Maks temperatur: 40 grader


Bestway Spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus  – tar deg med inn i fremtiden

Beste oppblåsbare boblebad med appkontroll

Lay-Z-Spa-Vancouver-AirJet-Plus-boblebad

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

I 2021 kom Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus på markedet. Boblebadet tar alt til neste nivå med sin integrerte og innovative programvare med WIFI. Du kan dermed varme opp boblebadet på vei hjem fra jobb eller trening. Boblebadet har 140 luftdyser og kommer med 2 forskjellige intensitetsnivåer. Den har også spesialisert seg på fot-og kroppsmassasje som prikken over i-en.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus passer perfekt for den moderne typen som ser etter ekstra luksus i hverdagen. Å investere i et boblebad er å investere i tid med venner og familie, dette boblebadet lar deg også spare tid med moderne teknologi og løsninger. Vi syntes helårsboblebadet har et lekkert design i skifer-struktur som passer like godt hjemme som på hytten.
Boblebadet har en stivere pris enn andre boblebad som har plass til 3-5 personer. Men disse har heller ikke teknologi som gjør hverdagen lettere for deg.

Fordeler

 • Helårsboblebad med antifrys teknologi
 • Hurtig-oppvarmingssystem og tidsur funksjon
 • Innebygd massasjesystem med 140 luftdyser
Ulemper

 • Det tar noe lenger tid å sette opp enn andre modeller

Hva må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus

Et boblebad med myke og behagelige materialer

Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus er tatt til neste nivå på mange punkter. De 140 innebygde luftdysene gir en behagelig massasje til både føtter og resten av kroppen. Materialet som er inne i boblebadet er mykt og behagelig å sitte og lene seg inntil. Fokuset på komfort fikk denne modellen til å havne på toppen av boblebad i 2021. Helårsboblebadet har også antifrys teknologi så du kan nyte et spa i vinterhalvåret.

Moderne funksjoner for en enklere hverdag

Selv om Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus er dyrere enn de andre modellene som har kapasitet til 3-5 personer får man mye for pengene. Boblebadet har et strømsparing program, du slipper derfor store regninger selv om du har et stort oppblåsbart boblebad i hagen.  Ved hjelp av appen som er tilgjengelig for både Apple- og Android-enheter kan du enkelt slå på/av, aktivere timeren og kontrollere boblene og hastigheten på vannet. Kontrollpanelet er i touch format og enkelt å bruke. På kontrollpanelet kan du enkelt stille inn temperaturen på vannet, energisparing, vannfilter og massasjesystemet.

Hva sier forbrukerne om Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus

Forbrukerne av Lay-Z-Spa Vancouver Airjet Plus er strålende fornøyd med både teknologien boblebadet har, komfort fokuset og massasje mulighetene som boblebadet tilbyr. At det tar 20 minutter å sette opp boblebadet første gang har ikke så mye å si. Pumpen bråker minimalt og hurtig-oppvarming systemet virker fint selv på de kaldeste dagene.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 3-5 personer
Design: Skifer
Volum: 840 liter
Vekt: 27 kg uten vann
Maks temperatur: 40 grader


Bestway Spabad Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs AirJet – Det mest moderne oppblåsbart boblebadet

Beste premiumvalg

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs AirJet

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Det beige og tidløse designet passer inn i ethvert hjem. Boblebadet kan plasseres både ute- og innendørs hele året med sin antifrys teknologi. Helårsboblebadet har et hurtig-oppvarmingssystem som går opp til hele 40 grader. Med 140 luftdyser gir Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs en nydelig massasje til ømme muskler og reduserer hverdagsstresset.

Redaksjonens vurdering

Dersom du ser etter et oppblåsbart boblebad for 4-6 personer mener vi at Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs passer til deg. Boblebadet settes opp på bare 10 minutter med pumpen som er inkludert i pakken. Vi synes at det beige designet passer like godt ute som inne. Dette nydelige boblebadet passer for deg som vil lene deg tilbake og nyte tid med familien, venner eller ha litt egentid.

Fordeler

 • Beskyttende underlag
 • Kan plasseres både ute og inne
 • Hurtig-oppvarmingssystem
Ulemper

 • Den lyse fargen er vanskelig å opprettholde

Hva må du tenke på før du kjøper Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs

Et moderne design kombinert med gode funksjoner

Den behagelige beige fargen tar seg like godt ut inne i huset som ute på balkongen eller i hagen. Beige er en tidløs farge og dersom du er opptatt av interiør er dette boblebadet perfekt for deg. Solen kan blekne fargen noe, det anbefales derfor å ikke plassere den i direkte sollys for bevare fargen lenger.
Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs kommer med 140 luftdyser for en behagelig massasje for hele kroppen. Materialet inne i boblebadet er mykt og behagelig for å gi en ekstra spa følelse. Boblebadet kommer med antifrys teknologi slik at du kan nyte det om vinteren også. Hurtig-oppvarmingssystemet får vannet opp til 40 grader på kort tid, du kan også stille temperaturen selv via kontrollpanelet på pumpen.

Et stort boblebad som gir deg mye for prisen

Det er ingen hemmelighet at den mentale helsen forbedres med et avslappende boblebad. God livskvalitet fører igjen til bedre søvn, som igjen kan bidra til vektreduksjon. Selv om Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs er ikke et av de billigste boblebadene på markedet, slår den til med fargevalget og massasje funksjonene. Boblebadet har plass til opptil 6 personer og er et romslig boblebad. Ytterveggene er laget av DuraPlus materiale for å gjøre det slitesterkt og ha en lang holdbarhet. Boblebadet har også et stort fokus på komfort på sitteplassene. Ved et gjennomsnittlig bruk av boblebadet vil ukesprisen estimeres til 70-80 kroner. Boblebadet kommer også med 2 års garanti.

Hva sier forbrukerne om Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs

Basert på 3391 brukeranmeldelser går Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs ut med en solid 4,5 av 5 på Google Shopping. Boblebadet er enkelt å sette opp, har god plass og varmer opp vannet til 40 grader veldig fort. Boblebadet har et flott design og virker like godt om vinteren som om sommeren.

Spesifikasjoner

Kapasitet: 4-6 personer
Farge: Beige
Volum: 916 liter
Vekt: 1225 kg med vann
Maks temperatur: 40 grader


Hvilket oppblåsbart boblebad skal jeg velge?

Få en oversikt over hvilke behov du har i hverdagen

Et oppblåsbart boblebad er en god investering for både egen helse og tid med familie og venner. For å finne det boblebadet som passer deg og ditt behov, er det lurt å se hvilke produkttyper som er på markedet. Ser du etter et boblebad av helsemessige grunner er kanskje et med mange luftdyser for deg. Om du har planer om å oppgradere hytten men litt luksus trenger du kanskje ikke det mest avanserte produktet på markedet.

Størrelse er også en viktig faktor når du skal velge et boblebad. Det finnes alt fra tomanns boblebad, til boblebad for hele familien.

Komfortable materialer som også er tilpasset nordiske forhold

Materialene som er brukt inne i selve boblebadet er viktig for best mulig komfort og trygghet. Sjekk hvilke materialer boblebadet er laget av for mest mulig komfort. Om det skal være barn i boblebadet er det kanskje viktig med et antiskli gulv.

Oppblåsbare boblebad har ofte materialer og funksjoner som gjør at det tåler den kalde, norske vinteren. Velg et boblebad med riktig materialer for å forlenge levetiden. Sørg for at boblebadet tåler en hard vinter for å forlenge levetiden.

Hvordan finne et boblebad som er verdt pengene?

Det er lett å la seg rive med når man ser alle de smarte løsningene og funksjonene et boblebad kan ha. Men vil de bli brukt? Tenk igjennom ditt behov, hva kommer du til å bruke mest og hva du kommer du til å sette mest pris på. Dersom du skal kjøpe et boblebad av helsemessige grunner, kan du finne funksjoner som du ikke visste ville bli nyttig ved å undersøke litt.

Som med mange andre produkter følger kvalitet etter pris. Oppblåsbare boblebad kommer i alle prisklasser og det kan være lurt å sette et budsjett for hvor mye du er villig til å bruke. Sjekk også hvor mye den estimerte ukeskosnaden på boblebadet er så du ikke får en overraskelse etter kjøpet.

Les også: Massasjestol best i test


Beskrivelse af kilder og tests

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser, på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker.

Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Boblespa.no

Boblespa.no eies og drives av konsernet Norsk Netthandel AS og har over 8 års erfaring med oppblåsbare boblebad.

Du kan lese mer om Lay-Z-Spa Cancun AirJet her
Du kan lese mer om Lay-Z-Spa Bahamas AirJet her
Du kan lese mer om Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki her
Du kan lese mer om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Hawaii AirJet her
Du kan lese mer om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Pluss her
Du kan lese mer om Bestway Spabad Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs AirJet her

Google Shopping

Google shopping er en viktig kilde for oss. Der henter vi ut forbrukeranmeldelser og får et godt innblikk i alt fra leveranse, produkt kvalitet og kundeservice.

Du kan lese anmeldelsene av Lay-Z-Spa Cancun AirJet her
Du kan lese anmeldelsene av Lay-Z-Spa Bahamas AirJet her
Du kan se anmeldelsene av Lay-Z-Spa Whirlpool Helsinki her
Du kan se anmeldelsene av lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs her

Amazon.com

Amazon er en annen viktig kilde for forbrukeranmeldelser. Amazon.com er et Amerikansk selskap hvor flere nettbutikker selger sine produkter og får tilbakemeldinger fra forbrukere.

Du kan lese mer om Lay-Z-Spa Hawaii AirJet her

Inflatablehottubguide.com

For ekspertenes anmeldelser bruker vi Inflatalehottubsguide.com. Denne nettsiden spesialiserer seg på oppblåsbare boblebad og har som mål at det skal være enkelt å finne det boblebadet som passer deg.

Du kan lese anmeldelsene av Lay-Z-Spa Cancun AirJet her
Du kan lese anmeldelsene av Lay-Z-spa Helsinki her
Du kan lese anmeldelsene av Lay-Z-Spa Whirlpool Palm Springs AirJet her

FAQ

Hvilke boblebad er best?
Det er mange ulike boblebad på markedet, og det er vanskelig å si hvilke som er de absolutt beste. Det avhenger også av hva man er ute etter og hvilke faktorer man vektlegger mest.
Er et oppblåsbart boblebad komfortabelt?

De aller fleste boblebad er laget med myke materialer for en bedre brukeropplevelse. Vi anbefaler å sjekke forbruker- og ekspert anmeldelser før du kjøper et oppblåsbart boblebad. På denne måten vil du enkelt kunne se hva forbrukere og eksperter mener om komforten.

Hvordan skal jeg sammenligne oppblåsbare boblebad?

Tenk over hvilke behov du har i hverdagen og sett opp et budsjett. Du kan sammenligne oppblåsbare boblebad basert på: mulighetene for massasje, hvor holdbare materialer det er laget av, hvilke som er mest solgte, hvorvidt det er tilpasset nordiske forhold, om det har moderne teknologi og hva forbruker- og ekspertanmeldelser tilsier.

Er et oppblåsbart boblebad verdt pengene?

Vi mener at alle fortjener litt luksus i hverdagen. Et oppblåsbart boblebad er absolutt verdt pengene om du mener det samme. Med dagens teknologi kan de fleste oppblåsbare boblebad brukes året rundt både inne og ute. Massesjemulighetene har blitt ekstremt gode og vanlig bruk av et oppblåsbart boblebad koster som regel ikke mer enn 70-80 kroner i uken.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere