Varmeteppe best i test – Her er de beste varmeteppene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Du ser etter en varmeteppe, men vet ikke hvilken du skal kjøpe. Det er så mange varmeteppe på markedet og det er vanskelig å bestemme hvilken som er best for deg.

Vi har gjort undersøkelsen og funnet den beste varmetepperen på markedet. Les vår varmeteppeguide for å finne ut hvilken som passer best for deg og dine preferanser.

Hva bør du tenke på når du kjøper et elektrisk varmeteppe?

 • Størrelse
  Størrelsen på det elektriske varmeteppet er basert på sengens størrelse, så hvis du kjøper teppet for en enkelt person, trenger du en mindre størrelse enn hvis du kjøper en for en dobbeltseng eller en queen-size seng. De fleste elektriske varmetepper er mellom 150 og 200 cm lange, så hvis du er høyere enn det, kan det være lurt å vurdere en større størrelse. De fleste elektriske varmetepper er designet for én person, men bredere alternativer er tilgjengelige. Du må få en større størrelse hvis du planlegger å dele din med en partner eller barn.
 • Materiale
  De fleste elektriske varmetepper er laget av polyester og fleece. Det finnes også varmetepper laget av akryl eller bomull, men det er mindre vanlig. Selv om polyester ikke høres ut som det beste alternativet med det første, er disse varmeteppene ofte veldig myke. Akryl er et materiale som ikke er like mykt. Elektriske varmetepper laget av bomull er også et godt alternativ, men husk at disse også er mer brannfarlige.
 • Funksjoner
  Varmetepper har ulike varmenivåer for ulike behov. De kan variere mellom to eller tre ulike nivåer, til opptil rundt ti forskjellige nivåer. De fleste modellene er utstyrt med en bryter for å endre oppvarmingen, men noen tepper kommer til og med med en fjernkontroll. Disse er vanligvis avtakbare fordi det er mange tepper som til og med har mulighet for å vaskes i vaskemaskinen. En viktig funksjon som hvert varmeteppe bør ha er overopphetingsforebygging. Den skal automatisk slå seg av når den merker at teppet blir for varmt. Avhengig av hvor strømuttaket er plassert, er et varmeteppe med en lengre strømkabel veien å gå. Det kan være betydelige forskjeller i kabellengde.
 • Pris
  Prisforskjellen skyldes vanligvis materialet og byggekvaliteten. De billigere teppene er laget av syntetiske materialer og har lavere byggekvalitet. De dyrere teppene er laget av naturlige materialer og har bedre kvalitet totalt sett. Dyrere tepper har vanligvis innebygde timere, flere varmeinnstillinger og bedre sikkerhetsfunksjoner. Billigere alternativer starter på rundt 200 NOK, mens du på den andre siden av skalaen har modeller til ca 2000 NOK.
 • Bruker- og ekspertanmeldelser
  Brukeranmeldelser kan gi deg detaljert informasjon og en god forståelse på hvordan teppet fungerer under virkelige forhold, mens ekspertanmeldelser kan gi mer detaljert informasjon om funksjonene, ytelsen og spesifikasjonene til produktet. Det er alltid lurt å lese ulike anmeldelser og sammenligne dem før du bestemmer deg. Vi har inkludert anmeldelser nedenfor.

arrow-more


Beurer HD 75 – et varmeteppe av høy kvalitet

Vår anbefaling

 • 4.2/5 på amazon.de
 • 92/100 på etm-testmagazin.de

Beurer HD 75

Beurer HD 75 er et elektrisk varmeteppe som har en stor størrelse, noe som gjør det til et utmerket valg for folk som ønsker å kose seg på sofaen eller i sengen. Det opplyste funksjonsdisplayet viser deg temperaturen på teppet, slik at du kan være sikker på at teppet alltid er på ditt komfortable temperaturnivå.

 • Opplyst funksjonsdisplay
 • Standard 100 av OEKO-TEX
 • Beurer sikkerhetssystem

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Beurer HD 75

Øko-Tex 100 Standard
Beurer HD 75 er laget av pustende mikrofleece i høy kvalitet. Den er Oeko-Tex 100 Standard sertifisert og produsert på en ordentlig måte. Teppet er 180 x 130 cm og veier 1.895 g. Ved valg av plassering gir kabellengden på 233 cm mange muligheter.

Seks temperaturnivåer
Beurer HD 75 kommer med seks forskjellige temperaturnivåer å velge mellom: Det tilsvarende antallet temperaturnivåer 0, 2, 4 og 6 er inkludert; kun ett poeng per nivå er tilgjengelig ved temperaturer 1, 3 og 5. Når ett av nivåene er valgt, lyser indikatorlampen for funksjonen rødt permanent. Varme kan kjennes etter i underkant av tre minutters bruk, og etter 15 minutter er den maksimale temperaturen nådd. Modellen kan også brukes på milde kvelder som et vanlig pledd og gir dermed varme; dette er ikke noe problem takket være det avtakbare kontrollpanelet.

Maskinvaskbar
Beurer HD 75 er svært brukervennlig med tanke på vedlikehold av teppet. Mindre flekker kan fjernes med en fuktig klut. Teppet kan også rengjøres i vaskemaskinen ved å koble fra kontrollpanelet. Hele teppet kan deretter legges i vaskemaskinen og rengjøres ved 30 °C med et mildt vaskemiddel på en skånsom syklus. Etter vask skal teppet trekkes i form og tørkes over tørkestativet.

Hva sier brukere og eksperter om Beurer HD 75

Beurer HD 75 oppvarmet teppe får 4,2 av 5 i henhold til 4418 brukeranmeldelser på Amazon.de. Kundene elsker teppets mykhet og teppets evne til å tilpasse seg lett til kroppen. I tillegg er varmeelementene knapt merkbare, og teppet gir en jevn varme som kan tilpasses etter individuelle behov. Den fikk også en score på 92/100 fra eksperter på etm-testmagazin.de

FORDELER

 • Kan vaskes i maskin på 30°C
 • Pustende
 • Fleecefiber
 • 6 temperaturinnstillinger
 • Automatisk utkobling etter ca. 3 timer
ULEMPER

 • Varmer ikke helt opp til kantene
 • Temperaturnivået er ikke opplys

Forbrukerlivs vurdering

Beurer HD 75 elektrisk varmeteppe er et veldig bra produkt på alle måter. De eneste ulempene er at den ikke varmes helt opp til kantene, og det ville vært nyttig hvis temperaturnivåene var opplyst. Totalt sett er dette et veldig anbefalt produkt.

Spesifikasjoner:
materiale: mikrofleece
lengde: 180 cm
bredde: 130 cm
varmeinnstillinger: 6
kabellengde: 233 cm
effekt: 100 W
vekt: 1,9 kg


Beurer HD 100 – varmeteppe av høy kvalitet med automatisk avstengning 

Beste premiumvalg

Beurer HD 100

Beurer HD 100 er et stort varmeteppe av høy kvalitet som er ideelt for folk som ønsker en koselig og behagelig måte å holde varmen på. Den ekstra store størrelsen på 200 x 150 cm gjør den egnet for større senger eller områder.

 • Automatisk av etter 3 timer
 • Ekstra stor størrelse 200 x 150 cm
 • Avtakbar kontrollenhet

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Beurer HD 100

Mikrofleece
Beurer HD 100 er laget av mikrofleecemateriale som er veldig mykt og skånsomt for huden. Dimensjonene gjør den stor nok til å dekke mer enn én person komfortabelt. Seks varmeinnstillinger lar deg tilpasse varmenivået til din smak.

Beurer sikkerhetssystem
Beurer HD 100 har også en auto-av funksjon etter tre timer, slik at du kan være bekymringsløs og vite at den slår seg av automatisk hvis du glemmer deteller sovner. I tillegg har Beurer et spesielt sikkerhetssystem på plass, forkortet BSS. Systemet som forhindrer overoppheting er basert på et varmeelement med to viklinger av motstandstråder atskilt med et isolerende lag. Hvis noe går galt, er det systemer på plass for hvert scenario for å skru av teppet umiddelbart.

Godt vedlikehold
Beurer HD 100 kan ikke kun vaskes for hånd. En fuktig klut kan brukes for å fjærne flekkert og søl. Teppet kan vaskes i vaskemaskin på maks 30°C. Det anbefales ikke at teppet vaskes mer enn fem ganger i vaskemaskinen i løpet av teppets levetid. Mildt vaskemiddel bør brukes når det vaskes på denne måten. Ved bruk eller vask skal teppet aldri bøyes for mye for ikke å skade delene av varmesystemet på innsiden av teppet.

FORDELER

 • Opplyst funksjonsdisplay
 • Standard 100 av OEKO-TEX
 • Beurer sikkerhetssystem
 • Kan vaskes i maskin på 30°C
 • Fleecefiber
ULEMPER

 • Temperaturnivået er ikke opplyst
 • Ingen timer

Forbrukerlivs vurdering

Beurer HD 100 kommer med et opplyst funksjonsdisplay. Den har standard 100 av OEKO-TEX-sertifisering. Det betyr at hver tråd, knapp og annet tilbehør på dette produktet er testet for skadelige stoffer og at produktet derfor er ufarlig for menneskers helse. Selv om denne Beureren er litt dyrere, er den fortsatt et utmerket valg når det gjelder kvalitet og ytelse for prisen.

Spesifikasjoner:
materiale: mikrofleece
lengde: 200 cm
bredde: 150 cm
varmeinnstillinger: 6
vekt: 2 kg
effekt: 150 W


Esperanza EHB002 – bra varmelaken til en rimelig pris

Beste budsjettvalg

Esperanza EHB002

Esperanza EHB002 er et solid varmeteppe for folk som leter etter et rimelig alternativ. Hovedfordelen med dette produktet er at det kan vaskes i maskin, noe som gjør det enkelt å holde rent.

 • Kan vaskes i maskin
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Rask og jevn varmefordeling

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Esperanza EHB002

Slitesterk polyester
Esperanza EHB002 er et elektrisk teppe av høy kvalitet og lav pris som gjør en veldig god jobb med å holde deg varm i de kalde månedene. Teppet er laget av slitesterk polyester. Kabellengden på teppet er 160cm, noe som skal sikre at det er et brukbart strømuttak uansett hvor du har tenkt å dekke deg til med teppet. Teppet veier kun 2 kg, så det vil ikke føles tungt på kroppen når det dekkes til. Den lave vekten gjør det veldig enkelt å flytte det fra rom til rom eller for transport.

3 Temperaturinnstillinger
Med Esperanza EHB002 kan du endre varmeintensiteten til tre ulike trinn. Den første innstillingen bruker 20 W og varmer opp til rundt 34°C. Den andre bruker 30 W, og temperaturen ligger på rundt 43°C. Til slutt bruker den høyeste temperaturinnstillingen 60 W strøm og varmes opp ved 50 til 60 °C. EHB002 kommer med et System som forhindrer overoppheting. Det vil automatisk forhindre at teppet blir for varmt slik at de indre delene eller selve teppet ikke tar fyr.

Jevn varmefordeling
Esperanza EHB002s dimensjoner er 150 cm x 80 cm og den kommer med mange interessante funksjoner. Den kan varmes opp veldig fort, og varmefordelingen i denne prosessen er veldig jevn. Du kan raskt varme opp kalde hender og føtter. Ved langvarig bruk kan du lindre noen revmatiske og nevralgiske smerter. Varmen kan til og med bidra til å lindre muskelstivhet. Etter bruk kan du koble fra strømledningen med fjernkontrollen og sette den inn i vaskemaskinen uten frykt for å ødelegge produktet.

FORDELER

 • 3 temperaturinnstillinger
 • Lindrer revmatiske og nevralgismerter
 • Forbedrer blodsirkulasjonen
 • Varmer opp kalde hender og føtter
ULEMPER

 • Ingen timer

Forbrukerlivs vurdering

Esperanza EHB002 varmeteppe er et av de bedre alternativene hvis du er ute etter et billigere alternativ. Dette produktet vil ha deg dekket på alle fronter. Den eneste ulempen er at det ikke er noen innebygd timer.

Spesifikasjoner:
materiale: polyester
lengde: 150 cm
bredde: 80 cm
varmeinnstillinger: 3
kabellengde: 160 cm
effekt: 60 W
vekt: 2 kg


Andersson HGB 3.0 – ekstra stort varmeteppe

Beste valg for familier

Andersson HGB 3.0

Andersson HGB 3.0 varmeteppe har ti temperaturinnstillinger, noe som gjør det perfekt for folk som ønsker å få plass til mer enn én person under det. Teppet kan justeres for å gi det ideelle nivået av varme for hver enkelt, slik at alle er komfortable og varme.

 • 10 temperaturinnstillinger
 • Innebygd timer for opptil 9 timer
 • Maskinvask opp til 40 °C

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Andersson HGB 3.0

Silkemyk grå plysj
Andersson HGB 3.0 er et varmepledd laget av silkemykt, grått plysjmateriale. Dette elektroniske varmeteppet er større enn gjennomsnittet på markedet. Den har en lengde på 200 cm og en bredde på 150 cm. Det gjør det slik at du komfortabelt kan få plass til mer enn bare én person under teppet og fortsatt ha nok teppeplass tilgjengelig. Kabellengden på dette varmeteppet er 270 cm. Det er langt over gjennomsnittet og mer enn nok lengde til å fungere i alle rom med tilgang til strømuttak.

Ti temperaturnivåer
Andersson HGB 3.0 har ti forskjellige justerbare varmeinnstillinger. Dette gjør teppet svært allsidig og ikke kun for bruk under den kalde vinteren, men også egnet for kalde sommerkvelder. Den bruker 180 W strøm når den er i bruk. En av de mest nyttige og unike egenskapene til dette varmeteppet er at det kommer med en innebygd timer. Du kan stille inn timeren i opptil 9 timer. Dette kommer godt med, spesielt hvis du ønsker å sovne under det elektriske varmeteppet.

Kan vaskes i maskin opp til 40°C
Andersson HGB 3.0 kan vaskes i maskin på opptil 40 °C. Sammenlignet med mange andre produkter på markedet er dette en av de høyeste temperaturene et varmepledd kan vaskes ved. Uavhengig av hvor høy temperatur det kan vaskes på, må du være forsiktig med å håndtere teppet med tanke på å ikke bøye det for mye eller strekke det for hardt, for ikke å skade noen av varmeelementene i teppet. HGB 3.0 er i den lavere prisklassen sammenlignet med lignende produkter på markedet.

FORDELER

 • overopphetingsbeskyttelse
 • fjernkontroll
 • laget av silkemyk grå plysj
ULEMPER

 • heve og senke varmen med samme knapp

Forbrukerlivs vurdering

Andersson HGB 3.0 varmeteppe kommer med en fjernkontroll som er et pluss. Noe som imidlertid kunne vært bedre er at temperaturnivåene kun har én knapp for å endre dem, så du må veldig ofte gå gjennom nesten alle nivåene for å komme til ønsket nivå. Totalt sett er dette et veldig godt valg for alle som leter etter et stort varmeteppe av høy kvalitet.

Spesifikasjoner:
materiale: plysj
lengde: 200 cm
bredde: 150 c
varmeinnstillinger: 10
kabellengde: 270 cm
effekt: 180 W


OBH Nordica 4096 Cozy Hug – varmeteppe med timer

Allsidig alternativ

 • 4.6/5 på Google Shopping

OBH Nordica 4096 Cozy Hug

OBH Nordica 4096 Cozy Hug er et elektrisk varmepledd som kan vaskes i maskin på opptil 40°. Det er en veldig god løsning for folk som trenger en lang kabelmulighet, da ledningen er 2,8m lang. Med denne kabellengden vil nesten alle strømuttak være tilgjengelige.

 • 2,8m kabellengde
 • Avtakbar bryter
 • Kan vaskes i maskin opp til 40°

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av OBH Nordica 4096 Cozy Hug

Veldig lett
Med en lengde på 160 cm og en bredde på 130 cm er OBH Nordica 4096 Cozy Hug en utmerket passform for å kose seg på sofaen eller i sengen. Dette varmeteppet kommer med ti forskjellige varmeinnstillinger å velge mellom. Den bruker 150 W strøm. Den veier bare 1,6 kg, noe som gjør den til et veldig lett alternativ. Det er praktisk å bli tatt med på ferie eller helgeturer.

Innebygd timer og auto-av
Å ha en innebygd timer er en av de mest verdifulle funksjonene som et teppe med varme kan ha. OBH Nordica 4096 Cozy Hug kommer utstyrt med en timer. Det betyr at du kan bruke varmeteppet uten å bekymre deg for at det vil fungere hele natten eller overopphetes. Bare still inn timeren, så er du i gang. Ved svært lange økter vil overopphetingskontrollen tre inn og automatisk slå av oppvarmingen for å forhindre farlige situasjoner.

Veldig rimelig
Sammenlignet med lignende produkter på markedet, skiller OBH Nordica 4096 Cozy Hug seg ut for sin lange kabellengde og avtakbare bryter. Det er også et av de rimeligste alternativene som er tilgjengelige, noe som gjør at du får mye valuta for pengene..

Hva sier brukere og eksperter om OBH Nordica 4096 Cosy Hug

OBH Nordica 4096 Cozy Hug elektrisk varmeteppe har blitt testet av en rekke brukere, og anmeldelsene har vært overveiende positive. Teppet fikk 4,6 av 5 på Google Shoppings samling av brukeranmeldelser, med brukere som berømmet dets mykhet, komfort og oppvarmingsevne.

FORDELER

 • 10 varmeinnstillinger
 • overopphetingsbeskyttelse
 • Automatisk av
 • Innebygd timer
ULEMPER

 • Bør ikke brukes etter 10 år fra kjøpet

Forbrukerlivs vurdering

OBH Nordica 4096 Cozy Hug varmeteppe kommer med en svært detaljert, men tydelig bruksanvisning. Den eneste ulempen med dette produktet er at du bare kan bruke det i ti år før du må kaste det. Alt i alt er dette et veldig godt alternativ.

Spesifikasjoner:
materiale: ployester
lengde: 160 cm
bredde: 130 cm
varmeinnstillinger: 10
kabellengde: 2,8 m
effekt: 150 W
vekt: 1,6 kg


Hva er fordelene med å bruke en varmeteppe?

Det er mange fordeler med å bruke en varmeteppe, inkludert:

 • De kan bidra til å lindre smerter og stivhet i muskler og ledd.
 • De kan øke blodsirkulasjonen og bidra til å redusere betennelse.
 • De kan brukes til å behandle tilstander som leddgikt, fibromyalgi og spenningshodepine.
 • De kan gi lindring av menstruasjonssmerter og menopausale symptomer.
 • De kan brukes til å slappe av kropp og sinn, og fremme bedre søvn.

Det er mange som nyter den koselige følelsen av å være pakket inn i et varmt teppe. Uansett hva grunnen til at du ønsker å bruke et varmeteppe er det mange alternativer tilgjengelig for å passe dine behov. Du kan kombinere den med en massasjepistol for best mulig bruk. Hvis du ønsker mer terapi kan du prøve ut en lysterapilampe for den beste terapiøkten. Til slutt, for å fullføre skjønnhetsøkten din, prøv ut en IPL-maske for de mest glatte bena som mulig.

Hvor mye strøm bruker et varmeteppe?

Siden teppe med varme bruker svært lite strøm, kan du bruke den uten å måtte bekymre deg for høye strømregninger. Den gjennomsnittlige varmeteppen bruker mellom 10 og 12 watt, noe som er omtrent det samme som en lyspære.

Hvordan vaske et varmeteppe?

Er varmeteppe er lett å vaske. Bare legg den i vaskemaskinen på en delikat syklus med kaldt vann og mildt vaskemiddel. Du kan også håndvaske varmeteppen din hvis du foretrekker det.

Det er enkelt å vaske en elektrisk varmepledd. Bare følg disse enkle trinnene:

 1. Fjern varmeelementet fra teppet.
 2. Legg teppet i vaskemaskinen.
 3. Tilsett vaskemiddel og still vaskemaskinen til den delikate syklusen.
 4. Heng teppet til tørk.
 5. Når teppet er tørt, setter du det tilbake på varmeelementet.

Hvor ofte bør du vaske en varmeteppe?

Det anbefales at du vasker varmeteppet omtrent en gang i uken. Hvis du bruker den oftere, må du kanskje vaske den oftere. Hvis du har allergi eller sensitiv hud, kan det være lurt å vaske den oftere for å holde den ren og fri for allergener.

Kan man sove med et varmeteppe?

Ja, du kan sove med et varmeteppe. Det er imidlertid viktig å sørge for at teppet ikke er for varmt og at du ikke har andre medisinske tilstander som kan forverres av varmen. Hvis du er usikker, kontakt legen din før du bruker et varmeteppe.

De fleste varmetepper kommer med en timer slik at du kan stille inn den til å slå seg av etter en viss tid. Dette er en viktig sikkerhetsfunksjon for å forhindre overoppheting. Dette gjør det slik at du kan bruke varmeteppet ditt med trygghet og vite at det slår seg av automatisk, og du vil ikke bli for varmt om natten.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon

Amazon er en online markedsplass som selger et bredt utvalg av varer, inkludert bøker, klær og elektronikk. Grunnlagt i 1994, var Amazon et av de første selskapene som solgte varer på nettet, og det har siden blitt en av de største forhandlerne i verden.

Beurer HD 75 se kundeanmeldelser her.

etm-testmagazin.de

etm-testmagazin.de er et tysk nettsted som tilbyr forbrukertesting for en rekke produkter. Selskapets oppgave er å gi forbrukere objektiv, uavhengig produktinformasjon. I tillegg til produktanmeldelser, gir etm-testmagazin.de også kjøperguider, nyheter og tips om en rekke emner relatert til forbrukerprodukter.

Beurer HD 75 se kundeanmeldelser her.

Google Shopping

Google Shopping er en tjeneste fra Google som lar brukere sammenligne priser for produkter på nettet. Google shopping gir brukerne produktanmeldelser og vurderinger, slik at de kan ta informerte beslutninger om kjøpene sine.

OBH Nordica 4096 Cozy Hug se kundeanmeldelser her.


FAQ

Er et varmeteppe farlig?
Nei, varmetepper er ikke farlige. Du bør imidlertid alltid følge produsentens instruksjoner når du bruker en. Hvis du er i tvil, kontakt legen din for de beste rådene om hvordan du bruker en varmeteppe.
Hvem bør bruke varmeteppe?
Omtrent alle kan ha nytte av å bruke et varmeteppe. De er flotte for å legge til et ekstra lag med varmeteppe til senger, sofaer og stoler. De kan også brukes til å holde føttene varme mens du jobber ved et skrivebord eller bord. Varmetepper er spesielt gunstig for personer som lider av dårlig sirkulasjon eller kroniske smerter.
Kan jeg vaske et varmeteppe?
Varmetepper er ganske enkle å vaske. Legg de i vaskemaskinen på en forsiktig syklus med kaldt vann og mild t vaskemiddel, og du er ferdig. Det går også fint å håndvaske varmeteppet ditt.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere