Sengerammer testoversikt – Stor guide og Prissammenligning

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne guiden gjennomgår vi forskjellige sengerammer i ulike størrelser og prisklasser.

Vi har lagt stor vekt på å finne sengerammer i god kvalitet som oppfyller alle krav og er av markedets beste. Samtidig har vi fokusert på at de er pent designet og passer inn i den skandinaviske stilen. I tillegg er de laget av lokalproduserte materialer fra Skandinavia.

Alle sengerammene i denne artikkelen er produsert av danske leverandører og er produsert i massivt tre, slik at du sikrer deg produkter der kvalitet og design er tydelig og du får en sengeramme som kommer til å vare i mange år.

Fokuset vårt ligger ikke på masseproduserte modeller fordi vi mener at det ikke er verdt å investere i slike – spesielt ikke når du kan få skandinaviskproduserte sengerammer til en ganske rimelig pris der du vet at kvaliteten er topp.


VidaXL | Sengeramme i rotting

VidaXL Sengeramme i rotting

Finn den billigste prisen på Vida XL sengeramme ved å klikke her. 

VidaXL er en lekker sengeramme konstruert i naturlig rotting, samt kvalitetsmaterialer som mango- og mahognitre. Selve sengerammen er utarbeidet av mahogni og mangotre, og deretter dekorert med abaca-rotting.

En sengeramme i rotting er midt i blinken for deg som ønsker å skape en naturlig og varm atmosfære på soverommet. Rottingsengen kan også fås i hvit, dersom du ønsker et mer klassisk og nøytralt utseende på sengen din.

De robuste materialene gjør at denne naturfargede sengerammen tåler slitasje godt. Sengerammen har en medfølgende hodegavl som også kan fungere som ryggstøtte. Dette er ypperlig for deg som leser på senge

Rammen passer til madrasser med mål 180 x 200 cm, om du velger dobbeltseng-rammen. Høyden på VidaXL sengeramme er 34 cm. Merk at madrass ikke er inkludert. Sengelameller følger heller ikke med.

VidaXL finnes i følgende størrelser (madras-størrelse oppgis):
180 x 200 cm

Finn den billigste prisen på Vida XL sengeramme ved å klikke her.


Wilson & Wood Mujo | Sengeramme i tre

Wilson & Wood Mujo Sengeramme i tre

Finn den billigste prisen på Wilson & Wood Mujo ved å klikke her.

Wilson & Wood Mujo er en robust og lekker sengeramme laget av tre. Sengerammen leveres med innebygde skuffer som kan trekkes ut nederst ved gulvet. På siden av sengen kan matchende nattbord festes, noe som gir en gjennomført look.

Sengerammen Wilson & Wood Mujo tåler slitasje godt, takket være det robuste materialet den er laget av. Treverket bidrar til at sengen får et naturlig og varmt utseende, noe som igjen bidrar til å skape en god atmosfære på soveværelset ditt.

Dette er en sengeramme som finnes i ulike mål. Dobbeltsengen måler 186 x 206 cm, og passer derfor til madrasser tilpasset standard dobbeltsenger (180 x 200 cm).

Merk deg at madrassen ikke følger med sengerammen, denne må du kjøpe utenom. Sengerammens høyde er 66 cm.

Wilson & Wood Mujo finnes i følgende størrelser (madrass-størrelse oppgis):
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Finn den billigste prisen på Wilson & Wood Mujo ved å klikke her.


Supreme | Sengeramme med tekstiltrekk

Supreme-sengeramme

Finn den billigste prisen på Supreme sengeramme ved å klikke her.

Ønsker du en trendy sengeramme som passer inn på moderne soverom? Supreme er en sengeramme som er inspirert av utseendet på en kontinentalseng. Sengerammen er trukket i grått tekstil, noe som gir den et stilig og rent utseende.

Det er også mulig å få Supreme sengeramme i farger som hvit eller sort, dersom du ønsker å skape et annet uttrykk på soverommet ditt.

Sengerammen har også en medfølgende hodegavl i samme farge og materiale. Denne rammen har også praktiske nakkestøtter (puter som kan festes på gavlen). Supreme sengeramme passer utmerket for deg som ønsker å lese på sengen.

Sengen har lekre føtter av tre, og disse sørger for at sengen løftes i en nokså raus høyde over gulvet. Du kommer derfor lett til under sengen dersom du for eksempel skal rengjøre gulvet. Husk at madrass ikke følger med sengerammen.

Supreme sengeramme finnes i følgende størrelser (madrass-størrelse oppgis):
180 x 200 cm

Finn den billigste prisen på Supreme sengeramme ved å klikke her.


Edmonds | Sengeramme i PU

Edmonds Sengeramme i PU

Finn den billigste prisen på Edmonds sengeramme ved å klikke her.

Edmonds er en lekker og moderne sengeramme som har et futuristisk og unikt design. Sengerammen leveres med madrass og lamellbunn, og er dermed en komplett seng.

 Sengerammen er trukket i et behagelig og stilig PU-trekk. Du kan få sengen i fargen hvit og svart (sengen er tofarget). Mellom de ulike fargeseksjonene finnes det metalldetaljer, noe som forsterker sengens futuristiske design.

 Sengerammen Edmonds har en medfølgende sengegavl som har samme lekre design som selve rammen. Sengen har sort langside, og er hvit på midten. Sengen holder høy kvalitet og yter optimal komfort til brukeren.

 Rammen har runde former, noe som gir en unik fasong. Med denne sengen vil du gi soverommet et unikt og spennende preg. Sengen leveres uten puter og dyner, men ellers er dette en komplett sengepakke.

 Edmonds sengeramme i PU fås i følgende størrelser (madrass-størrelse oppgis):
180 x 200 cm

Finn den billigste prisen på Edmonds sengeramme ved å klikke her.


Les også: Kontinentalseng og regulerbar seng testoversikt

FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke sengerammer anbefales?

Vi anbefaler blant annet Wilson & Wood Mujo, Supreme sengeramme, Edmonds sengeramme og VidaXL sengeramme

🧐 Betyr høyden på sengerammen noe?

Det korte svaret et ja. Når du kjøper en ny sengeramme er det viktig at du tenker over høyden. Er sengen for lav så belaster det kroppen unødvendig, og sengen blir vanskeligere å seg komme inn og ut av. Selv om det kanskje ikke er et problem nå så vil en slik ekstra belastning kunne merkes når man med alderen kanskje vil oppleve mindre bevegelighet.

🤔 Hvor høy må sengen min være?

Når valget skal tas om en ny sengeramme så er det anbefalt at du velger en modell hvor du når ned til gulvet uten å bøye beina når du svinger beina utover sengekanten. På den måten belaster du kroppen minst mulig når du skal komme deg opp fra eller ned i sengen.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere