Sengerammer – Stor guide 2020

0

I denne guiden gjennomgår vi forskjellige sengerammer i ulike størrelser og prisklasser.

Vi har lagt stor vekt på å finne sengerammer i god kvalitet som oppfyller alle krav og er av markedets beste. Samtidig har vi fokusert på at de er pent designet og passer inn i den skandinaviske stilen. I tillegg er de laget av lokalproduserte materialer fra Skandinavia.

Alle sengerammene i denne artikkelen er produsert av danske leverandører og er produsert i massivt tre, slik at du sikrer deg produkter der kvalitet og design er tydelig og du får en sengeramme som kommer til å vare i mange år.

Fokuset vårt ligger ikke på masseproduserte modeller fordi vi mener at det ikke er verdt å investere i slike – spesielt ikke når du kan få skandinaviskproduserte sengerammer til en ganske rimelig pris der du vet at kvaliteten er topp.

Messina Sengeramme 

messina-sengeramme

Messina finnes både i oljet furu og massiv kjernebøk. Her får du en kombinasjon av tidløst skandinavisk design og kvalitet i toppklasse. I tillegg har denne sengerammen 4 oppbevaringsskuffer under sengen, så du får plass til å oppbevare sengetøy, laken og ekstra dyner og puter der.

Sengeskuffene måler 91 cm i dybden og 55 cm i bredden.

Fururammen er svært robust, noe som gjør at sengen står stabilt på gulvet. Legg merke til at prisen på denne sengen er svært billig om du sammenligner med hva du ellers betaler for en sengeramme i massivt tre.

Messina er produsert av det prisvinnende danske firmaet HMS Furniture Group som ble grunnlagt i 1974. De har siden produsert kvalitetsmøbler i Holstebro i Danmark.

Sengerammen Messina finnes i følgende størrelser:

Furu Olje:
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Massiv Kjernebøk:
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan se de ulike modellene i Messina-serien her.


Karlsson Sengeramme i massiv bøk

karlsson sengeramme

Her får du en elegant sengeramme i luksuriøst dansk design. Den er konstruert i massiv bøk og sikrer deg en robust seng som holder i mange år fremover.

Bøken er kjent som det danske nasjonaltreet, så dette er valget for Danmarks-entusiastene. Stilen er også tydelig dansk i designet. Med denne modellen er det lagt mye vekt på enkelhet, så den passer fint inn i de fleste moderne hjem.

Hvis du leter etter en enkel og stilfull sengeramme som er produsert i de beste materialene, er denne modellen et strålende alternativ.

Karlsson sengeramme finnes i følgende størrelser:
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan se de ulike modellene i Karlsson-serien her.


Alma Sengeramme i massiv eik

sengeramme-i-trae

Denne sengerammen er laget i massiv eik og er både enkel og stilfull. Det lyse treet gir sengerammen et pent og elegant utseende.

Sengen er utstyrt med firkantede vinkelbein i rustfritt stål. Dette er en danskprodusert sengeramme i absolutt toppkvalitet.

Alma sengeramme finnes i følgende størrelser:
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan se de ulike modellene i Alma-serien her.


Pippi Sengeramme

pippi-sengerammer

Her har du også en svært stilig seng som er produsert av de beste materialene, slik at du er garantert en sengeramme som holder i svært mange år fremover.

Dette er enda en sengeramme som er produsert i Danmark, der fokuset har vært på å bruke de beste materialene.

Pippi sengeramme finnes både i kjernebøk og eik. Bøk er kjent som det danske nasjonaltreet og eik har vært det foretrukne møbeltreet i Danmark helt siden vikingtiden på grunn av hardheten og holdbarheten. Dette er et tre som gir ekstra sterke og holdbare møbler.

Pippi sengeramme får du i følgende størrelser:

Massiv Eik:
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Kjernebøk:
🔵 140 X 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan se de ulike modellene i Pippi-serien her.


Wig – Sengeramme i massiv eik 

wig

Her får du en sengeramme i dansk design som skiller seg ut med eksklusive materialer.

Sengerammen er produsert av Jabo Møbler i danske Salling, som har produsert møbler i toppkvalitet siden 1961.

Kombinasjonen av kvalitetsmaterialer og grundig håndverk gir deg en sengeramme som holder i veldig mange år framover. Den oljete eiken står stabilt og stilfullt og passer inn i de fleste hjem.

Wig sengeramme finnes i følgende størrelser:
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan se de ulike modellene i Wig-serien her.


Messina Briks i hvit furu

sengebrinks

Denne Messina brisken i hvitmalt furu er produsert av det prisvinnende danske firmaet HMS Furniture Group som har produsert kvalitetsmøbler siden det ble grunnlagt i 1974.

Den er ideell for en mindre leilighet, eller hvis den for eksempel skal brukes som gjesteseng uten å ta for mye plass.

Det er verdt å legge merke til prisen på denne modellen, som er svært gunstig når man legger merke til at materialene er i topp kvalitet og den er produsert i Skandinavia.

Messina brisken får du i følgende størrelse:
🔵 90 x 200

Du kan lese mer om Messina brisken ved at klikke her.


Ny madrass – Hvilken bør du velge? 

Hvis du skal kjøpe nye madrasser til sengerammene dine, får du 4 gode madrasser her som garantert kan gi deg god nattesøvn.

BN 300 Latex:

Denne springfjærmadrassen i lateks er en av de beste madrassene på markedet.

Den er produsert i Belgia hos en av Europas beste madrassprodusenter og er markant bedre enn mange av de masseproduserte madrassene man kan kjøpe svært billig.

Det er mange fordeler ved denne madrassen: Den har for eksempel 5 komfortsoner og hele 300 separate pocketfjærer per kvadratmeter, noe som gir optimal støtte til kroppen din. Vanligvis har de dyre modellene bare 250 fjærer per kvadratmeter, men denne madrassen har ekstra fjærer for å sikre deg den beste opplevelsen.

Komfortsonene støtter trykkpunktene på kroppen din, for eksempel hofter og skuldrer. Det gjør at de synker lenger ned i madrassen og hjelper til så ryggraden er rett når du sover.

BN 300 Latex-madrassen er samtidig ustyrt med et ekstra tykt komfortlag rundt pocket-fjærene, hvilket er med på å gjøre madrassen fast og gi skikkelig støtte til kroppen.

Det komfortlaget som støtter opp rundt fjærne består av 35 mm lateks. Komfortlaget er også produsert hos den førende produsenten i Belgia.

Denne modellen er utstyrt med pocket-fjærer, noe som anbefales for deg som veier under 95 kg. Hvis vekten din er over 95 kg, anbefales det at du heller velger en madrass med multipocket-fjærer.

Thermogel & AEGIS trekk sikrer godt søvnmiljø

Denne madrassen har også et flott AEGIS-trekk som sikrer deg best mulige forhold når du sover.

AEGIS er en spesialutviklet beleggsteknikk som sikrer at mikroorganismer ikke kan leve i stoffet, og derfor også at bakterier ikke kan leve i madrassen. Dermed kan ikke støvmidd utvikle seg i madrassen din. Støvmidd kan ofte være med på å utvikle allergi og astma, så derfor er det et godt valg å kjøpe en madrass med AEGIS-trekk.

Samtidig hjelper AEGIS-belegget også med å avlede fukt fra kroppen i løpet av natten. AEGIS inneholder Climawatt-fiber som gjør at fukt ikke samler seg på områder i madrassen, men i stedet blir spredd utover slik at den fordamper lettere.

Det allergivennlige trekket er selvsagt lett å ta av og vaske.

Madrassen får du i forskjellige fastheter: Det blir anbefalt at du velger “fast fasthet” hvis du veier mellom 75 og 95 kilo. Veier du under 75 kilo bør du velge “medium fasthet”.

BN 300 Latex madrass finnes i følgende størrelser:
🔵 120 x 200
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan lese mer om BN 300 Latex ved å klikke her.


BN 300 HR: 

Denne madrassen minner mye om BN 300 Latex-madrassen over, men skiller seg ut på noen punkter:

I likhet med modellen over har den også 300 pocket-fjærer per kvadratmeter som sikrer absolutt optimal støtte av kroppen din når du sover.

Den er også utstyrt med samme AEGIS-belegg som sikrer deg et godt og rent søvnmiljø der bakterier og husstøvmidd ikke kan leve.

Denne madrassen er designet og utviklet i Danmark, og produsert hos en av verdens ledende madrassprodusenter i Belgia.

Det som gjør denne madrassen spesiell er at den er utstyrt med High Resilient-skum som sikrer svært lang holdbarhet og veldig høy komfort.

Vanligvis er madrasser med High Resilient-skum mye dyrere enn denne modellen, så du kan trygt si du får veldig mye for pengene her.

Bn 300 HR madrass finnes i følgende størrelser:
🔵 120 x 200
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan lese mer om BN 300 HR ved å klikke her.


Airpur Fresh madrass

Hvis du ønsker deg en madrass av ypperste kvalitet er Airpur Fresh et svært godt valg. Vær oppmerksom på at prisen er litt høyere enn hos de andre modellene i artikkelen.

Denne springmadrassen er konstruert med nyskapende og trykkavlastende Freshgel som gir en helt fantastisk liggekomfort.

Freshgel består av små blå gel-perler inni skummet, og disse sikrer at madrassen blir mindre varm og ventilerer bedre. Den pustende gelen gir individuell trykkavlastning på kroppens trykkpunkter slik at du får optimal avlasting mens du sover.

I tillegg har madrassen også AEGIS antibakterielt trekk som samtidig er kjølende og vaskbart.

Airpur Fresh madrass finnes i følgende størrelser:
🔵 120 x 200
🔵 140 x 200
🔵 160 x 200
🔵 180 x 200

Du kan lese mer om Airpur Fresh ved å klikke her.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🏆 Hvilke sengerammer anbefales?

Vi anbefaler blant annet Messina Sengeramme, Karlsson Sengeramme, Alma Sengeramme, Pippi Sengeramme, Wig Sengeramme og Messina Briks

🔹 Betyr høyden på sengerammen noe?

Det korte svaret et ja. Når du kjøper en ny sengeramme er det viktig at du tenker over høyden. Er sengen for lav så belaster det kroppen unødvendig, og sengen blir vanskeligere å seg komme inn og ut av. Selv om det kanskje ikke er et problem nå så vil en slik ekstra belastning kunne merkes når man med alderen kanskje vil oppleve mindre bevegelighet.

🔸 Hvor høy må sengen min være?

Når valget skal tas om en ny sengeramme så er det anbefalt at du velger en modell hvor du når ned til gulvet uten å bøye beina når du svinger beina utover sengekanten. På den måten belaster du kroppen minst mulig når du skal komme deg opp fra eller ned i sengen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse