Nordic Dream: Gode tilbud, senger av topp kvalitet og strålende kundeanmeldelser

SENESTE ENDRING: januar 17, 2024.
Vær oppmerksom på at året for artikkelen forteller deg når innholdet sist ble oppdatert og ikke nødvendigvis publiseringstiden for ulike produkttester..
featured image

Nordic Dream er en dansk nettbutikk som har solgt senger siden 2019. De utvikler senger basert på inspirasjon fra naturen og minimalistisk nordisk design, samtidig som de er opptatt av godt håndverk. De streber etter å skape og utvikle kvalitetssenger som lever opp til merkets skandinaviske designarv.

Vi har satt sammen en oversikt over hvem Nordic Dream er, sengene de tilbyr og hvordan de sammenlignes med andre forhandlere.

Vi sammenligner også vår subjektive vurdering av forhandleren med forbrukeranmeldelser, for å gi deg et helhetlig bilde av Nordic Dream.

Nordic Dream - Gode tilbud og senger av topp kvalitet

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Om Nordic Dream

Bærekraftige materialer
Sengene er utviklet og bygget i Danmark av dyktige, danske håndverkere. De legger også vekt på bærekraft i produksjonen.

Materialene er naturlige og kommer fra bærekraftige produsenter. Dette gjelder blant annet treverket til sengerammen, som kommer fra svenske furuskoger. I disse skogene plantes trær i samme tempo, slik at systemet er i balanse og det ikke brukes flere ressurser enn hva naturen har råd til å betale.

Tekstilene har OEKO-TEX-sertifisering. Dette oppnås hvis det ikke brukes skadelige kjemikalier i produksjonen av tekstilene, så tekstilene er vanligvis også allergivennlige. 

Fordeler med en Nordic Dream-seng
Det er mange senger og sengeforhandlere på markedet, hver med sine fordeler og ulemper. Nordic Dream tilbyr en rekke fordeler. 

100 % danskprodusert
Sengene er både utviklet og produsert i Danmark. Dette betyr at det er høy kvalitetskontroll gjennom hele prosessen. Det har også betydning for det endelige produktet at det ikke trenger å fraktes fram og tilbake i verden, men forblir innenfor landets grenser gjennom hele prosessen.

Gratis frakt helt hjem
Når du kjøper en seng fra Nordic Dream, kommer de og leverer sengen helt gratis hjem til deg. Du kan også velge deres andre leveringsalternativer hvis du ønsker mer service. Da kan de bære sengen inn, montere den og til og med å ta med den gamle sengen din når de drar, slik at du slipper å ordne dette selv. 

100 dagers trygghets- og returgaranti
En seng er et stort valg, og det kan være veldig vanskelig å få en følelse av hvordan sengen egentlig er når du ser den i butikken. Vanligvis ligger du bare på sengen i noen få minutter om gangen, noe som ikke er nok tid til å få et ordentlig inntrykk av komforten.

Derfor tilbyr Nordic Dream at du kan prøve sengen hjemme i dine vanlige omgivelser i 100 dager. Hvis sengen ikke er riktig for deg, kan du gratis bytte eller returnere den – og som en ekstra bonus kommer de og henter den på adressen din igjen, noe som er veldig unikt i bransjen.

Ofte når man ønsker å returnere en seng, er det fordi man ikke har valgt riktig fasthet, så det er en trygghet å vite at du kan bytte til en annen fasthet hvis du ikke treffer riktig på første forsøk.

Opptil 25 års garanti
Ifølge forhandleren er sengene av høy kvalitet. Til tross for tilliten til kvaliteten, tilbyr Nordic Dream fortsatt 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd på deres boksmadrasser og 25 år på kontinentalsenger og regulerbare senger. På regulerbare senger får du også 5 års garanti på reguleringsmotoren.

Siden en seng vanligvis må byttes ut hvert 10-15 år, får du en garanti som i noen tilfeller varer lenger enn den tiden du har sengen i hjemmet ditt, noe som gir stor trygghet.

Spar opptil 60% på de beste sengene her.

Naturlige materialer og bærekraftighet
Økologi og bærekraftighet innen tekstilbransjen blir stadig mer populært, og med god grunn. Når tekstiler – som i tilfellet med Nordic Dreams materialvalg – er OEKO-TEX-sertifisert, er de fri for skadelige kjemikalier, slik at de er sunnere og mer allergivennlige.

I tillegg kommer treet til sengene fra bærekraftige skoger, der skogen har muligheten til å følge med da det blir plantet nye trær i samme tempo som de trærne som allerede er der. De bærekraftige valgene bidrar positivt til vår vurdering av forhandleren.

Plant et tre per kjøp
I tillegg til materialene er Nordic Dream også oppmerksomme på miljøet på andre områder. De samarbeider med Naturstyrelsen for å plante ett tre i danske skoger for hver solgte seng, slik at naturen får noe tilbake og kan holde tritt med industrien.

Opp til 7 komfortzoner
En av tingene som gjør Nordic Dream verdt pengene, er selve oppbygningen av madrassen. Fjærene i madrassene er delt inn i flere komfortsoner. Dette betyr at fjærene ikke gir samme støtte overalt i madrassen, da kroppen har forskjellige behov på forskjellige områder.

Dette betyr at fastheten varierer langs madrassen. Den er mer fast rundt mage, korsrygg og hofter. Dette er den tyngste delen av kroppen vår, som vanligvis veier fire ganger mer enn skuldrene. Derfor er fjærene forsterket her, slik at du ikke synker for langt ned i madrassen.

Samtidig er fjærene litt mykere ved skuldrene, slik at vi kan synke litt dypere ned i madrassen der. Dette bidrar til å opprettholde blodsirkulasjonen i armene og skuldrene når du sover på siden gjennom hele natten. Det hjelper med å avlaste skuldre og nakke, som ofte kan bli ømme i løpet av dagen.

Forskjellene i fasthet og tykkelse på fjærene sørger for at hver del av kroppen din får riktig avlastning, slik at du ligger i en optimal, ergonomisk stilling hele natten, der ryggen din er i en rett linje. Dette reduserer muskel- og leddsmerter.

Når det gjelder antall komfortsoner, varierer dette litt avhengig av sengemodellen. Noen senger har fem soner, mens andre har syv. Det finnes ikke et fasitsvar hvor mange komfortsoner du trenger, så det kan være en fordel å lese mer om komfortsonene i de individuelle sengene.

Ingen dyre mellomledd
Det er en fordel at alle Nordic Dreams senger er utviklet og distribuert av dem selv. Dette betyr at sengen sendes direkte til deg fra forhandleren, og du unngår kostnadene med mellomledd som butikklokaler eller selgere.

Branchens høyeste Trustpilot-score
Nordic Dream har en imponerende score på 4,9 av 5 stjerner på Trustpilot, som er den høyeste rangeringen i sengbransjen. Dette indikerer at forbrukerne liker sengene og Nordic Dream generelt, noe som klart plusspoeng for vår oppfatning av forhandleren.

Rente- og gebyrfri finansiering
Nordic Dream tilbyr rente- og gebyrfri finansiering gjennom Santander. Dette betyr at du kan dele beløpet opp i 10 eller 20 måneder uten å betale ekstra.

E-merket nettbutikk

E-merket på nettbutikker betyr at en jurist jevnlig kontrollerer nettbutikken for å sikre at den oppfyller lovene innen e-handel, slik at du som kjøper er trygg.

Finn gode tilbud og spar opp til 60% her

 • Informasjon om Nordic Dream
 • Firmanavn Nordic Dream
 • Adresse Mariane Thomsens Gade 4B, 3, 8000 Aarhus C
 • Hjemmeside https://nordicdream.no/
 • Telefon             71969622
 • CVR-nummer 40779469
 • Returregler 100 dagers sikkerhets- og returgaranti
 • Garanti Opp til 25 års garanti
 • Merker    

Leveringsalternativer:
Nordic Dreams leverandører leverer gratis til fortauskanten når du kjøper en seng. Det er mulig å kjøpe: Levering, montering og avhending av din gamle seng

Betalingsmuligheter:
Nordic Dream testanmeldelser:
Når vi vurderer forhandlere, er en av de viktigste parameterne for oss hva forbrukerne synes om produktene og selve forhandleren. Kundene er de som virkelig har hatt mulighet til å teste sengene og kjøpsopplevelsen.

Forbrukernes oppfatning av Nordic Dream kommer tydelig frem på Trustpilot, der de har blitt vurdert til 4,9 stjerner av 5 basert på 791 anmeldelser. Totalt sett har 93% gitt forhandleren 5 stjerner, mens 6% gir fire stjerner og mindre enn 2% gir 3 eller færre stjerner.

Dette er den høyeste rangeringen blant alle sengsforhandlere på markedet. Dette signaliserer at forbrukerne generelt sett er veldig fornøyde. Blant anmeldelsene kan man lese at Nordic Dreams veiledning i kjøpsprosessen, leveringsservice og kundeservice i forbindelse med bytte og retur, bidrar til det positive inntrykket.

I tillegg til forbrukernes anmeldelser på Trustpilot, har vi på flere av våre nettsider som Forbrukerliv samlet en testoversikt over de beste sengene på markedet. Her har vi vurdert hver enkelt seng basert på kundeanmeldelser, sengens egenskaper og spesifikasjoner, forhandlerens garantier, service og omdømme, samt eventuelle offisielle tester av sengene. I mange artikler anbefaler vi flere av Nordic Dreams senger, da de etter vår vurdering oppfyller forventningene man har til en seng av svært god kvalitet.  

Nordic Dream rabattkode
Nordic Dream har dessverre ikke rabattkoder, men dette er absolutt ikke negativt. Grunnen til dette er at de prøver å tilby de beste og laveste prisene hele tiden, slik at du alltid får mest mulig kvalitet for pengene dine, og derfor ikke trenger en rabattkode.

FAQ

Har Nordic Dream gode senger?
Nordic Dream er bedømt til 4,9 stjerner av forbrukerne på Trustpilot, noe som indikerer høy grad av tilfredshet. I tillegg har sengene en rekke gode egenskaper som bidrar til både komfort og ergonomisk støtte til kroppen, slik at du får en god natts søvn.
Hva koster senger fra Nordic dream?
Prisene for Nordic Dream-sengene ligger litt høyere sammenlignet med andre senger på markedet, men de finnes i flere forskjellige prisklasser. Sengene er tilgjengelige til priser fra omtrent 10 000 kr til 40 000 kr, avhengig av størrelse og egenskaper. Imidlertid er flere av sengene ofte på tilbud.
Nordic Dream tilbyr 100 dager til å prøve sengen hjemme og sende den kostnadsfritt i retur hvis den ikke oppfyller forventningene dine. Du får opptil 25 års garanti på sengen og 5 års garanti på sengemotoren, om du har kjøpt en regulerbar seng. I tillegg kan du få rente- og gebyrfri finansiering.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme