Roomba Combo i8+

Roomba Combo i8+

(0)

0 anmeldelser

robotstøvsuger og mopp i ett

Roomba Combo i8+ tilbyr en omfattende rengjøringsløsning for forskjellige overflater. Den tilpasser seg forskjellige gulvtyper, noe som sikrer grundig rengjøring. Det vi liker med dette produktet er dens 4-trinns rengjøringssystem, som løsner, løfter og støvsuger skitt mens den mopper harde gulv. Den skiller seg også ut med sin samtidige støvsuging og mopping kapabilitet. Med et høykapasitetsbatteri, opererer den lenger enn andre modeller. I tillegg er den integrert med med populære stemmeassistenter for praktisk kontroll.

  • 4-trinns rengjøringssystem
  • System for overflateregistrering
  • Automatisk tømming

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Driftstid 110 min
Ladetid 99 min
Støvbeholdervolum 0,4 L
Sugeeffekt 1700 Pa
Dimensjoner (bxdxh) 34,2 x 34 x 9,3 cm
Vekt 3,4 kg
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Hinderdeteksjon check-icon
Automatisk lading check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Automatisk selvtømming
  • Enkel å vedlikeholde
  • Innebygd mopp
  • Driftstid på opptil 110 minutter
  • God ytelse på bare gulv

Ulemper

  • Sliter litt med tepper med høy kant
  • Litt støyende når støvbeholderen tømmes

FAQ

Hva er batterilevetiden til Roomba Combo i8+?
Roomba Combo i8+ har et høykapasitetsbatteri som gir lengre driftstid sammenlignet med andre modeller. Spesifikt er batterilevetiden til Roomba Combo i8+ opptil 110 minutter, noe som er betydelig lenger enn i7-modellen som bare kan kjøre i opptil 75 minutter.
Hva er sugekraften til Roomba Combo i8+?
Sugekraften til Roomba Combo i8+ er 1700 Pa, og den fjerner effektivt dyrehår, støv og rusk fra forskjellige overflater. Den har også et høykapasitetsbatteri for utvidet drift.
Tilbyr Roomba Combo i8+ noen ekstra funksjoner som stemmekontroll eller kompatibilitet med smarte hjemmesystemer?
Ja, Roomba Combo i8+ tilbyr ekstra funksjoner som stemmekontroll. Den er kompatibel med populære stemmeassistenter som Alexa, Google Assistant og Siri. Dette gir enkel og praktisk kontroll over Roomba Combo i8+ gjennom enkle stemmekommandoer.
Hva sier bruker- og ekspertanmeldelser om ytelsen og påliteligheten til Roomba Combo i8+?
Eksperter på Rtings.com roser Roomba Combo i8+ for dens kraftige sugeevne og effektive rengjøringssystem, som effektivt fjerner dyrehår, støv og rusk. Den presterer imponerende på forskjellige overflater, selv om den kan slite med fint støv og rusk i tepper. Totalt sett er ytelsen svært imponerende, og den får en vurdering på 7,6/10.

Anmeldelser og tester av Roomba Combo i8+

Vår anmeldelse

Ideell robotstøvsuger for mellomstor leilighet

Alt i alt, Roomba Combo i8+ tilbyr et 4-trinns rengjøringssystem som både kan støvsuge og moppe ulike typer overflater. Den intelligente Imprint Smart Mapping-teknologien og “No Mop Zones”-funksjonen gir tilpassede rengjøringsløsninger som er skreddersydd for hjem på opptil 55 m2. I tillegg er det svært praktisk at denne Roomba-modellen automatisk tømmer støvbeholderen, noe som sikrer opptil 60 dagers rengjøring uten bruk av hender.

Selv om den kan være litt støyende når den tømmer støvbeholderen, er det viktig å huske at dette er vanlig for de fleste robotstøvsugere. Vi tenker at denne mindre ulempen oppveies av modellens enestående brukervennlighet og de avanserte rengjøringsfunksjonene.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Basert på 0 anmeldelser

Roomba Combo i8+ sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen