Ecovacs Deebot N8 Pro

Ecovacs Deebot N8 Pro

(4.3)

4359 anmeldelser

Pris:

7.998 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
støvsuger, feier og mopper i én og samme operasjon 

Ecovacs Deebot N8 Pro tilbyr omfattende rengjøring. Den navigerer sømløst mellom tepper og harde gulv, og justerer rengjøringsmodus etter behov. Det vi liker spesielt godt med denne modellen er dens avanserte teppegjenkjennelsesteknologi og dens evne til å forhindre skade på harde gulv. Med et kraftig batteri, kan den rengjøre store områder effektivt. Den har også et tre-lags HEPA støvfilter system, designet for å fjerne 99% av mikropartikler og allergener.

  • TrueDetect 3D med millimeters hindernøyaktighet
  • Automatisk teppedeteksjon
  • OZMO våttørking for optimalt rengjøringsresultat
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Driftstid 110 min
Ladetid 240 min
Støvbeholdervolum 0,4 l
Sugeeffekt 2600 Pa
Dimensjoner (bxdxh) 35,3 x 35,3 x 93 cm
Vekt 5 kg
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Hinderdeteksjon check-icon
Automatisk lading check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Avansert digital kartlegging med ryddig sonerengjøring
  • Enkelt å bytte beholder
  • Sterk sugekraft på 2600 Pa
  • Tre-lags støvfiltreringssystem fjerner 99 % av alle allergener
  • Stort utvalg av funksjoner og justeringsmuligheter

Ulemper

  • Ytelsen på tepper kan forbedres
  • Moppfunksjon sliter litt når den jobber med vanskelige flekker

FAQ

Hvor lenge varer batteriet til Ecovacs Deebot N8 Pro?
Ecovacs Deebot N8 Pro robotstøvsuger har et kraftig batteri som kan håndtere store rengjøringsområder. Den har en driftstid på 110 minutter og en ladetid på 240 minutter, noe som gir utmerket batterikapasitet sammenlignet med lignende robotstøvsugere på markedet. Den kan rengjøre grundig uten å trenge hyppig lading.
Hva er sugekraften til Ecovacs Deebot N8 Pro?
Ecovacs Deebot N8 Pro har en kraftig sugekapasitet på 2600 Pa, som er 73% mer sammenlignet med sin forgjenger, OZMO 950 Care. Denne sterke sugekraften gjør at den effektivt kan fjerne gjenstridig skitt og dyrehår, og gir en grundig og omfattende rengjøring.
Hvilke ekstra funksjoner tilbyr Ecovacs Deebot N8 Pro sammenlignet med andre robotstøvsugere?
Ecovacs Deebot N8 Pro tilbyr et kraftig batteri som kan håndtere store rengjøringsområder, med en driftstid på 110 minutter og en ladetid på 240 minutter. Dette gir grundig rengjøring uten hyppig lading. Den har også sterk sugekraft og et tre-lags HEPA-støvfiltersystem.
Hva sier forbrukere og eksperter om ytelsen og påliteligheten til Ecovacs Deebot N8 Pro?
Forbrukere og eksperter roser Ecovacs Deebot N8 Pro for dens imponerende funksjoner og rengjøringsevner. Den har mottatt vurderinger på 73/100 på Robotobzor.com, 8/10 på Gadgets360.com, og et gjennomsnitt på 4.4/5 stjerner på Google Shopping. Forbrukere setter pris på dens brukervennlige app, god navigasjon, lange batteritid og stille drift. Imidlertid nevner noen at robotstøvsugerens moppfunksjon kan ha utfordringer med å fjerne svært gjenstridige flekker.

Anmeldelser og tester av Ecovacs Deebot N8 Pro

Vår anmeldelse

God robothybrid for harde gulv

Hvis du ønsker deg en støvsuger og mopp i ett, vi tror er Ecovacs Deebot N8 Pro et godt valg. Den har avansert digital kartleggingsteknologi og en Truedetect 3D-sensor som sørger for at den ikke støter borti ting og unngår områder du ikke vil ha rengjort. Dens trelags støvfiltreringssystemet sikrer at allergener fjernes fra luften, mens den kraftige sugeevnen på 2600 Pa gjør den ideell for hjem med kjæledyr.

Noen forbrukere har rapportert om ytelsesproblemer på tepper, men det fungerer optimalt på laminat, PVC, parkett eller fliser. Alt i alt er fordelene større enn ulempene, derfor anbefaler vi absolutt Ecovacs Deebot N8 Pro dersom du vurderer å skaffe deg en robotstøvsuger.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.3

Basert på 4359 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Videoanmeldelse

Ecovacs Deebot N8 Pro sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen