Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger

Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger

(4.3)

587 anmeldelser

beste robotstøvsuger egnet for harde gulv

Vi tror at Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger er verdt prisen. Denne trekantformede støvsugeren, i motsetning til sine runde motparter, er designet for å nå hjørner effektivt. Vi tror dens avanserte teknologi gjør den til et verdig valg for de som søker høy ytelse. Det vi liker med dette produktet er dens evne til å fjerne støv og skitt effektivt, og dens funksjoner som 3D-visjonskamera, AutoPower for gulvdeteksjon, og ClimbForce for høye hindringer.

  • 3D-visjonskamera
  • AutoPower for deteksjon av gulvflaten
  • ClimbForce for høye hindringer

Spesifikasjoner

Driftstid 60 min
Ladetid 180 min
Støvbeholdervolum 0,7 l
Sugeeffekt 1600 Pa
Dimensjoner (bxdxh) 2,8 x 3.25 x 0,85 cm
Vekt 3,32 kg
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Hinderdeteksjon check-icon
Automatisk lading check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Automatisk rengjøring kan tilpasses ulike dager
  • Enkelt å sette opp individuelle rengjøringssoner
  • Grundig rengjøring
  • Tømmes enkelt
  • Utfører rengjøring raskt

Ulemper

  • Finner ikke alltid tilbake til ladestasjonen

FAQ

Hva er batterilevetiden til Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger?
Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger har en batterilevetid på omtrent 40 minutter. Imidlertid, i øko-modus, forlenges batterilevetiden til omtrent 70 minutter, noe som er tilstrekkelig for å rengjøre et område på omtrent 70m2. Når batteriet er lavt, returnerer støvsugeren automatisk til ladestasjonen sin.
Hva er sugekraften til Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger?
Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger har en sugekraft på 1600 Pa.
Har Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger noen ekstra funksjoner som mopping eller stemmekontroll?
Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger bruker infrarød teknologi med et 3D-visjonssystem for å unngå hindringer og oppdage trapper eller skarpe kanter. Den kan styres og overvåkes via en app, noe som tillater fjernstyring. Samtidig har den ikke ekstra funksjoner som mopping eller stemmekontroll.
Hva sier bruker- og ekspertanmeldelser om ytelsen og påliteligheten til Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger?
Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger er sterkt anbefalt av både brukere og eksperter for sin ytelse og pålitelighet. Den roses for sin evne til å nå hjørner og kanter, hastighet, og sjelden blir sittende fast. Brukere setter også pris på dens 70-minutters driftstid i øko-modus, intelligente rengjøringssystemer, og hindringsdeteksjon. Den har en god vurdering på 4,3/5 på tvers av forskjellige nettbutikker.

Anmeldelser og tester av Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger

Vår anmeldelse

Godt valg for en 2-roms leilighet

Vi anbefaler Electrolux PI92-6DGM fordi den leverer et fantastisk rengjøringsresultat takket være de mange funksjonene. Roboten kan lagre ulike navigasjonsruter, så hvis du bor på flere kvadratmeter fordelt på flere etasjer, er den kvalitetssikret. Det er imidlertid viktig å si at roboten mangler noen av de grunnleggende funksjonene som også finnes på billigere robotstøvsugere, for eksempel stemmestyring.

Vi mener likevel at den er verdt å vurdere, ettersom den trekantede utformingen gjør den perfekt til å rengjøre steder der andre robotstøvsugere ikke kommer til – spesielt i hjørner. Det er også verdt å nevne at den filtrerer luften for 99,9 % av mikrostøv, og navigasjonen fungerer godt via Pure-appen.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.3

Basert på 587 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Electrolux Pure i9 Robotstøvsuger sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen