Neatsvor X520 robotstøvsuger

Neatsvor X520 robotstøvsuger

(4.8)

315 anmeldelser

med innebygd mopp for ekstra grundig rengjøring

Neatsvor X520 robotstøvsugeren tilbyr en unik blanding av funksjoner. Det vi liker med dette produktet er dens innebygde vaskefunksjon, en sjeldenhet blant robotstøvsugere, noe som gjør at den skiller seg ut. Den er lett å kontrollere via en app som er kompatibel med Google Home, og du kan planlegge rengjøringen ned til minste detalj. Med evnen til å rengjøre 100 kvadratmeter på bare en time, mener vi at den tilbyr betydelige tids- og kostnadsbesparelser.

  • Innebygd vask og mopp for ekstra skånsom vask
  • Wi-Fi-app fjernkontroll i sanntid
  • 2-i-1 designbørste

Spesifikasjoner

Driftstid 150 min
Dimensjoner (bxdxh) 33 x 33 x 7,5 cm
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Hinderdeteksjon check-icon
Automatisk lading check-icon
Ladetid 240 min
Støvbeholdervolum 0,6 l
Sugeeffekt 6000 Pa
Vekt 3 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 120 til 180 minutter med arbeidstid
  • Lades automatisk
  • Kompatibel med Google Home Voice App
  • Ekstremt god sugeevne
  • Lang batteritid
  • Veldig stillegående

Ulemper

  • Varsler kun tilgjengelig på engelsk

FAQ

Hva er batterilevetiden til Neatsvor X520 robotstøvsuger?
Neatsvor X520 robotstøvsugeren har en batterilevetid på 150 minutter. Dette gjør at den kan rengjøre opptil 100 kvadratmeter på bare en time. Den kan styres via en app og har en unik innebygd vaskefunksjon, noe som gir betydelige tids- og kostnadsbesparelser.
Hva er sugekraften til Neatsvor X520 robotstøvsuger?
Neatsvor X520 robotstøvsugeren har en sugekraft på 6000 Pa. Den er unik for sin innebygde vaskefunksjon, og den kan enkelt styres via en app som er kompatibel med Google Home. Den kan rengjøre 100 kvadratmeter på bare en time, noe som gir betydelige tids- og kostnadsbesparelser.
Hvilke ekstra funksjoner tilbyr Neatsvor X520 robotstøvsuger sammenlignet med andre modeller på markedet?
Neatsvor X520 robotstøvsuger tilbyr unike funksjoner sammenlignet med andre modeller. Den kan styres via en app og er kompatibel med Google Home. Den har også en innebygd vaskefunksjon for gulvrengjøring, noe som ikke er vanlig hos mange robotstøvsugere. I tillegg lar den brukerne planlegge rengjøringsruter og overvåke fremdriften gjennom appen.
Hva sier brukere og eksperter om ytelsen og påliteligheten til Neatsvor X520 robotstøvsuger i anmeldelsene deres?
Brukere og eksperter vurderer Neatsvor X520 robotstøvsuger høyt for ytelsen og påliteligheten, som bevist av dens 4.8/5 stjerner vurdering på Google Shopping. De setter pris på dens effektive rengjøring, brukervennlige funksjoner, og jevne ytelse.

Anmeldelser og tester av Neatsvor X520 robotstøvsuger

Vår anmeldelse

Forbrukerliv anbefaler

Vi kan trygt slå fast at Neatsvor X520 er en robust rengjøringsløsning med en imponerende sugeeffekt på 6000 Pa som takler selv det mest utfordrende smusset, inkludert dyrehår. Med en driftstid på hele 180 minutter per lading kan den effektivt dekke større områder, noe som sikrer en grundig rengjøring uten hyppige avbrudd for lading.

Selv om talevarslingssystemet foreløpig er begrenset til engelsk, mener vi at dette ikke overskygger støvsugerens universelle appell, gitt dens eksepsjonelle rengjøringsegenskaper og brukervennlige design.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Basert på 315 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Neatsvor X520 robotstøvsuger sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen