Ecovacs Deebot X1 Omni

Ecovacs Deebot X1 Omni

(4.5)

1102 anmeldelser

Pris:

10.491 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
stillegående robotstøvsuger som vasker

Ecovacs Deebot X1 Omni, med sin imponerende sugekraft på 5000 Pa, overgår betydelig markedsnittet på 2000 Pa, noe som gjør det til et overbevisende valg for de som søker en dyp og grundig rengjøringsløsning. Vi tror dette produktet er spesielt egnet for huseiere med en blanding av harde gulv og tepper, da dens smarte sensorer gradvis øker sugekraften når den overgår til et teppe, noe som sikrer et rent hjem.

 • Overlegen sugekraft på 5000 PA
 • Maksimal dekning med “TrueMapping”
 • AIVI 3D-teknologi for gjenkjenning av hindringer
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Driftstid 140 min
Ladetid 390 min
Støvbeholdervolum 0,4 l
Sugeeffekt 5000 Pa
Dimensjoner (bxdxh) 36,2 x 36,2 x 10,3 cm
Vekt 18,7 kg
Mopping check-icon
Boligkartlegging check-icon
Hinderdeteksjon check-icon
Automatisk lading check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Selvrensende robotmopp
 • Automatisert vedlikehold
 • Teppesensorer
 • God batteritid
 • Stillegående
 • Innebygd stemmeassistent

Ulemper

 • Stor dokkingstasjon
 • Høyere prisklasse på grunn av mange funksjoner

FAQ

Hva er batterilevetiden til Ecovacs Deebot X1 Omni?
Ecovacs Deebot X1 Omni har en batterilevetid på 140 minutter. Imidlertid kan den kjøre i opptil 260 minutter på den laveste strøminnstillingen. Dette er bare når den er satt til støvsuging. Etter å ha fullført jobben sin, vil robotstøvsugeren returnere til dokkingstasjonen for å lade opp.
Hva er sugekraften til Ecovacs Deebot X1 Omni?
Ecovacs Deebot X1 Omni har en eksepsjonell sugekraft som er over gjennomsnittet på 5000 Pa.
Hvilke ekstra funksjoner tilbyr Ecovacs Deebot X1 Omni sammenlignet med andre robotstøvsugere?
Ecovacs Deebot X1 Omni tilbyr dyp rengjøring og mopping, med kraftig sugekraft og teppesensorer. Den har et "OZMO Turbo Spin" moppesystem som kan fjerne vanskelige flekker og rusk. Den har også evnen til å unngå tepper mens den mopper gulvet. Modellen er utstyrt med AIVI 3D-teknologi som identifiserer og unngår hindringer, selv i mørket. Den har også en innebygd YIKO stemmeassistent. Robotstøvsugeren kan kjøre i 140 minutter og returnerer automatisk til ladestasjonen for å lade og rengjøre seg selv.
Hva sier brukere og eksperter om ytelsen og funksjonaliteten til Ecovacs Deebot X1 Omni i anmeldelsene deres?
Brukere og eksperter roser Ecovacs Deebot X1 Omni for dens utmerkede moppfunksjon, evne til å rengjøre harde gulv og tepper, og dens selvstendige drift. Den har blitt tildelt "Beste Robot Mopp" av TrustedReviews.com og Wired.com, og mottok 5/5 stjerner fra ExpertReviews.com. Samtidig skriver noen at dens dokkingstasjon kan være klumpete. Forbrukere vurderer den til 4,4/5 stjerner, og fremhever dens smarte funksjoner og stille drift.

Anmeldelser og tester av Ecovacs Deebot X1 Omni

Vår anmeldelse

Robotstøvsuger med mopp - Best i test hos PCmag.com

Alt tatt i betraktning tenker vi at Ecovacs Deebot X1 Omni er en av de mest avanserte gulvrengjøringsrobotene på markedet. Dette fordi den tilbyr høyautomatisert kontrollering, god sugekraft på nesten alle overflater, solid batteritid og enestående moppe-evner med dobbeltspinnende mikrofiberkluter.

Selv om funksjonene som selvvask, tørking og etterfylling fører til en noe større dokkingstasjon og en over gjennomsnittet høy pris, har vi konkludert med at denne robotstøvsugeren med vaskefunksjon er verdt pengene -spesielt hvis du vil ha en alt-i- én modell som tar seg av all rengjøring.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Basert på 1102 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

PCMag er et teknologinettsted som er kjent for sine grundige produktanmeldelser og teknologirelatert innhold. De anmelder produkter ved å teste dem grundig og vurdere ytelse, funksjoner og brukeropplevelse. PCMags ekspertanmeldere gir detaljerte analyser, fordeler og ulemper, og hjelper forbrukerne med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Anmeldelsene deres er anerkjente i teknologibransjen for sin objektivitet og grundighet. Ecovacs Deebot X1 Omni er nominert til Beste hybrid og har fått 4.5 stjerner på PC Mag.


ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. Ecovacs Deebot X1 Omni har fått 5 stjerner på Expert Reviews.


Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. Ecovacs Deebot X1 Omni har fått 4 stjerner på Trusted Reviews.


Videoanmeldelse

Ecovacs Deebot X1 Omni sammenlignet med andre robotstøvsugerne

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen