Beste Gaming Mus Test-Guide: De beste gaming musene til gaming-entusiasten

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Er du en vaskeekte gamer som elsker å leve deg inn i spillenes magiske verden – og vil du forbedre ferdighetene dine og få en mestringsfølelse når du prøver nye spill? Da vil en gaming mus muligens være noe for deg.

En gaming mus skiller seg litt ut fra en vanlig mus da den vil ha mange funksjoner, knapper, lys og design som kan hjelpe deg med å forbedre spillingen din samt gjøre det mye morsommere å sette seg ned ved datamaskinen – og dette er ikke noe en vanlig mus vil kunne tilby.

Vi har funnet frem til noen av de beste modellene som markedet har å by på ifølge ekspertene. Det finnes gaming mus i alle slags tenkelige farger og design, derfor vil du ha mye å velge mellom som kan passe til enhver smak og preferanse.

En gaming mus skiller seg litt ut fra en vanlig mus da den vil ha mange funksjoner, knapper, lys og design som kan hjelpe deg med å forbedre spillingen din samt gjøre det mye morsommere å sette seg ned ved datamaskinen – og dette er ikke noe en vanlig mus vil kunne tilby.Det er imidlertid et par ting som det er lurt å tenke på før du skal kjøpe deg en ny gaming mus, og disse vil vi guide deg igjennom her.

Dette bør du tenke på før du kjøper deg en gaming mus:

green-elm Grep: Finn ut hva slags grep du har, og om du er høyrehendt eller venstrehendt. Dette vil kunne redusere antall kandidater på listen din betraktelig, noe som vil gjøre det mye lettere å velge riktig modell.
green-elm Knapper: Sjekk om modellen har ekstra knapper å by på. Ofte har en gaming mus ekstra knapper ved tommelen slik at det blir enda enklere for deg å bruke musen.
green-elm Trådløs mus: Det finnes både trådløse gaming mus, og modeller som er kablet. Tenk over hva du foretrekker når det kommer til langsiktig bruk.
green-elm Lys: Mange gaming mus er utstyrt med kule LED-lys i alle regnbuens farger, mens enkelte modeller er utstyrt med for eksempel én farge.
green-elm Design: Er design veldig viktig for deg så bør du se etter en modell der det er lagt mye tanke bak designet, samt et design du synes er veldig fint. Det finnes heldigvis veldig mange flotte design når det kommer til gaming mus.
green-elm Budsjett: Tenk over hva du har råd og lyst til å bruke på en gaming mus. Dette vil kunne eliminere mange modeller fra listen din og gjøre det enklere å velge en perfekt gaming mus til akkurat dine behov.

arrow-more

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på.


Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition – Fjærlett, trådløs gamingmus med høy presisjon på 54 gram

 • Profftestet presisjon: Utviklet i samarbeid med e-sportsproffer, med en ROG AimPoint-sensor på 36.000 dpi for optimal kontroll.
 • Ultralett og allsidig: Veier bare 54 gram og har tri-modus-tilkobling, inkludert ROG SpeedNova trådløs teknologi for fleksibelt spill med lav forsinkelse.
 • Tilpasset ytelse: Integrer med Aim Lab Settings Optimizer for tilpassede innstillinger, samtidig som du kan glede deg over lang holdbarhet med ROG Micro Switches med 70 millioner klikk.

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Profftestet presisjon for ultimat kontroll

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Wireless Gaming Mouse setter en ny standard for presisjon med ROG AimPoint-sensoren på 36 000 dpi, som er utviklet i samarbeid med profesjonelle e-sportutøvere. Det som skiller seg ut for oss, er CPI-avviket på <1 %, noe som betyr utrolig nøyaktig og konsekvent sporing. Dette presisjonsnivået er avgjørende for spillere som er avhengige av presis nøyaktighet i fartsfylte miljøer. Det faktum at denne musen har gjennomgått strenge tester av profesjonelle, sikrer at den oppfyller de høyeste kravene til konkurransespilling.

Ultralett design møter allsidige tilkoblingsmuligheter

Vi er spesielt imponert over den ultralette designen til ASUS ROG Harpe Ace, som bare veier 54 gram. Denne egenskapen, kombinert med tri-mode-tilkobling – inkludert ROG SpeedNova trådløs teknologi – gir fleksibilitet og ytelse med lav latenstid som kan tilpasses ethvert spilloppsett. Musens lave vekt gjør det mulig å utføre raske bevegelser uten å anstrenge seg, noe som kan være en stor fordel under lange spilløkter. De allsidige tilkoblingsmulighetene gjør det enkelt for spillere å bytte mellom enheter eller tilkoblingstyper basert på behov og preferanser.

Tilpasset ytelse skreddersydd til individuelle behov

ASUS ROG Harpe Ace utmerker seg med tilpasningsmuligheter som tar hensyn til individuelle preferanser gjennom integrering med Aim Lab Settings Optimizer. Vi synes dette aspektet er svært tiltalende fordi det gir brukerne mulighet til å skreddersy musens innstillinger for en optimal spillopplevelse. I tillegg er holdbarheten bemerkelsesverdig, med ROG Micro Switches med 70 millioner klikk som sikrer langvarig ytelse. Denne satsingen på både personlig tilpasset opplevelse og holdbarhet viser ASUS’ engasjement for å levere et førsteklasses produkt som tilpasser seg brukeren og samtidig tåler påkjenningene ved intens spilling.

 

Pros

 • Ergonomisk komfort
 • Tilpasset spill
 • Ultra-lett presisjon
 • Allsidige tilkoblingsmuligheter
 • Slitesterk og responsiv
Cons

 • Kan kreve programvare for full funksjonalitet
 • Potensiell overspesialisering for Aim Lab-brukere

Glorious Model O Gaming Mus – spennende design med mange farger

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

 

Glorious Model O Gaming Mus er perfekt for deg som vil ha en gaming mus av ypperste kvalitet som også har et kult og fargerikt design.

 

Honeycomb skall og flere farger

Med denne gaming musen kan du velge mellom fargene sort eller hvit når det kommer til selve skallet. Designet både over og under musen er konstruert med et Honeycomb mønster. Honeycomb lages nemlig av bier inne i bikubene der de lager celler i veggene hvor de kan oppbevare pollen. Det er her inspirasjonen for designet er hentet.

Integrerte lys i alle regnbuens farger

Under honeycomb mønsteret på gaming musen så er det installert lys i alle regnbuens farger, slik at du vil få en tilfredsstillende og spennende opplevelse av å klikke på en mus som nærmest føles levende.

G-Skates føtter

Med Glorious Model O Gaming Mus trenger du ikke irritere deg over trege bevegelser eller tredjepart add-ons. Modellen kommer nemlig med G-Skates som er 100 % ren Virgin PTFE med avrundede kanter slik at musen kan gli helt uanstrengt over musematten din. Tykkelsen på G-skates ligger på 0.81 mm for en ekstra god holdbarhet.

Fornøyde brukere

Brukerne hos Google Shopping er svært fornøyde med Glorious Model O Gaming Mus da de har tildelt den hele 4,5 av 5 mulige stjerner etter å ha testet modellen i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«Before using this mouse I had the wired version to this model o. This mouse gives me more free-range and with the RGB off it has a battery life of at least three days without charge! It’s also still pretty light compared to the wired version. Overall there is no downside to using this mouse at all. This mouse is a 10/10 and I would HIGHLY recommend it to anyone looking for an affordable wired mouse».

Fordele

 •     Lav klikkforsinkelse
 •     Føles solid og godt bygget
 •     Blant de letteste gaming musene på markedet
Ulemper

 • Kan ikke brukes trådløst

Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus – optisk eleganse til minimalisten

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

 

Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus er et briljant valg for deg som vil ha en kablet USB mus til gaming med mange knapper – men som ikke vil bruke så veldig mye penger på en mus til gaming.

Utstyrt med hele 6 knapper

Denne gaming musen er utstyrt med hele 6 knapper. Disse knappene er programmerbare slik at du kan skreddersy gaming musen til akkurat dine behov. Musen måler 7 cm i bredden, 12,9 cm i lengden og 4,3 cm i høyden dersom du er nysgjerrig på om musen vil ligge godt i hånden din.
Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus er utstyrt med en optisk bevegelsessensor slik at musen glir uanstrengt over musematten, slik at du kan utføre ønskede handlinger i spillene dine med nøyaktig presisjon.

Gaming mus som veier lite

Det er fordelaktig å velge en gaming mus som veier lite – spesielt dersom du skal sitte med spill i mange timer. Da unngår du at armen og håndleddene blir slitne, for de slipper å dytte rundt på en tung mus. Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus er veldig lett når det gjelder vekt, for den ligger på til sammen 74 g – noe som er utrolig lite.

Umiddelbar reaksjonstid ifølge brukerne

Brukerne hos nettsiden Amazon har skrevet brukeranmeldelser etter å ha testet Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus i praksis. Brukerne er svært fornøyde med modellen da de har gitt denne gaming musen hele 4,5 av 5 mulige stjerner.
Brukerne trekker spesielt frem modellens umiddelbare reaksjonstid – og en av brukerne har følgende å si om modellen:

«This mouse rules. I have both this and razer 8k with optical switches. This mouse feels a lot faster and it measures faster in the reflex latency list. Amazing price – works great with iCue engine. I was surprised how fast the screen changes after mouse movements- everything is instant».

Fordele

 •     Utmerket når det gjelder klikkforsinkelse
 •     Føles solid i konstruksjonen
 •     Veier lite
 •    Maksimal pollingfrekvens på 8000 Hz
 •   Programvaren tilbyr mange       tilpasningsmuligheter
Ulemper

 • Høyere pollingfrekvens til bruk på high-end maskiner

Razer Viper Ultimate Gaming Mus Trådløs – trådløs gaming mus med LED-lys

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon


 

Razer Viper Ultimate Gaming Mus er gaming musen for deg som kun vil ha det beste av det beste når det gjelder spillopplevelsen din.

Utstyrt med rullehjul og bakgrunnslys

Denne premium gaming musen fra Razer er utstyrt med mange gode egenskaper. Dette inkluderer for eksempel rullehjul, hele 5 ulike profiler, et lyssystem som heter Chroma samt RGB LED-bakgrunnslys.
Razer Viper Ultimate Gaming Mus er i tillegg utstyrt med en optisk bevegelsessensor for en ekstra lav klikkforsinkelse, og med denne gaming musen vil du få en bevegelsesoppløsning på hele 20.000 dpi.

Ypperlig ytelse og mange knapper

Med Razer Viper Ultimate Gaming Mus får du en mus til gaming med en eksepsjonell ytelse. Dette er grunnet en sanntidssensitivitetssvitsjing på 800 / 1600 / 2400 / 3200 dpi.
På denne premium-modellen fra Razer vil du få utrolig mange valgmuligheter å velge mellom, for denne gaming musen er nemlig utstyrt med hele 8 knapper.

Trådløs overføringsteknologi

I tillegg til dette så får du et grensesnitt på 2.4 GHz og en overføringsteknologi som er trådløs – noe som er en stor fordel dersom du helst vil slippe å måtte irritere deg grenseløst over ledningen som sitter fast i musen.
Brukeranmeldelsene hos nettsiden Amazon vitner om modellens mange gode egenskaper, for her har brukerne skrevet personlige anmeldelser etter å ha testet gaming musen i praksis. Brukerne har tildelt modellen hele 4,7 av 5 mulige stjerner – som nesten er full pott. En av brukerne har følgende å si om modellen:
«INSANELY light. About 40% lighter than my G305 (with battery). This is the most impressive aspect for me. Fantastic shape for small hands. Good for palm, claw, fingertip grips, whatever. The hump does not impede my grip, even with small hands. Clicks are not mushy and are also pretty low-volume; it’s easy to spam-click and side button clicks are tactile as well. No software required. Plug & play and use DPI button to change DPI. Note: logo LED cycles through color spectrum by default».

Fordele

 •     Solid konstruksjon
 •     Universalt design som passer til de fleste
 •     Knapper og innstillinger er enkle å tilpasse
 •     Veldig lav klikkforsinkelse
 •    Kan brukes med og uten kabel
Ulemper

 • Kun små og middels store hender kan bruke musen med et håndflategrep

Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus – solid konstruksjon med mange knapper

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,4 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus er et strålende valg for deg som vil ha en fantastisk sensor og mange knapper å trykke på.

Utstyrt med hele 17 programmerbare knapper

Denne gaming musen er utstyrt med utrolig mange knapper på siden av musen der du plasserer tommelen din. Knappene er nummererte fra 1 til 12 og kan justeres i forhold til hånden din, slik at det blir enklest mulig for deg å komme til. Til sammen har modellen hele 17 knapper som kan stilles inn til nøyaktig dine behov.

Bakgrunnsbelysning med over 16 millioner farger

Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus er en mus som er utstyrt med en helt utrolig bakgrunnsbelysning. Her kan du nemlig få se hele 16.8 millioner farger – som er mer enn hva mange andre modeller kan tilby.
Dette tallet er så høyt at det er vanskelig å forestille seg nøyaktig hvor mange farger du kan se. Modellen veier 122 gram og finnes i fargen svart. Den måler 7.8 cm i bredden, 12 cm i lengden og 4.2 cm i høyden.

Fantastisk sensor ifølge brukerne

Ifølge brukerne hos Google Shopping s er Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus utstyrt med en fantastisk sensor og har mange gode fordeler. En av brukerne har følgende å si om modellen:
«Pros: The mouse has a great sensor making movement smooth. The side buttons have an adjustment to fit your finger length and the overall performance is great. A quality product. Cons: The rubberised plastic feel on the top of the mouse wears easily, and grease marks are easily visible and needs regular cleaning. The click could be quieter, however it is not overly noisy and the click doesn’t sound clunky like on other cheap devices».

Fordele

 •     Hele 17 forskjellige programmerbare knapper
 •     Føles solid og godt konstruert
 •     God klikkforsinkelse
 •     Programvaren er kompatibel med både Windows og macOS
Ulemper

 • Ganske stiv kabel

SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus – enkel og trådløs optisk mus

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus er den perfekte gaming musen dersom du anser deg selv som en nybegynner i gaming verdenen, men fremdeles vil ha bra utstyr som kan hjelpe deg med å bli mye bedre på kort tid.

Høyrehendt mus

Denne modellen fra SteelSeries er laget med en utforming som passer til høyrehendte brukere. Modellen måler 6.7 cm i bredden, 12.002 cm i lengden og 3.79 cm i høyden. Modellen veier relativt lite da vekten ligger på til sammen 106 gram.
SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus er designet i matt svart ABS plast for et enkelt og sofistikert utseende som passer til de fleste – og som vil gli umerket inn i resten av innredningen i rommet.

Trådløs gaming mus

SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus er en mus til gaming med trådløs overføringsteknologi for en enkel og uhindret spillopplevelse. Rullehjulet på modellen er i tillegg belyst, i tillegg til det flotte RGN bakgrunnslyset modellen har å by på.
Modellen har en veldig god ytelse da maksimumsakselerasjonen ligger på 40 G, den har også en ips-sporingshastighet på 400 ips, en avspørringsfart på 1000 Hz og kan tilby deg hele 60 millioner klikk. Når det kommer til sanntidssensitivitetssvitsjing så ligger dette på 100 til 18 000 cpi.

Gode anmeldelser fra brukerne

Brukerne virker fornøyde med SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus da de har tildelt modellen hele 4,5 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen:
«It is possible to customize the scroll speed and movement dpi which is nice and good for if you have multiple people that use the mouse and like different sensitivities. The changing color on the scroll wheel to indicate different statuses is also very nice because you do not have to guess where the mouse is at. The buttons also have good feedback so you can easily tell when you clicked something. Overall a great consumer mouse».

Fordele

 •     Fantastisk ytelse av sensor
 •     Lav CPI variasjon
 •     Komfortabel mus for alle håndstørrelser
Ulemper

 • Knappene på siden kan være litt vanskelige å trykke på
 • Rullehjulet med lav profil er kanskje ikke for alle

Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus – superlett mus med nydelig design

 • God anmeldelse hos nettsiden Rtings.com
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus er blant de letteste gaming musene som er å finne på markedet. Derfor er modellen perfekt dersom du vil ha en ekstremt lett modell som også har et nydelig design å by på.

Søtt design

Denne gaming musen skiller seg litt ut når det kommer til design. Den kommer i 3 ulike farger som du kan velge mellom, men skiller seg ut da den er ganske søt i designet. 2 av 3 fargevalg gir deg en flott hvit mus (matt eller blank) med et nydelig lilla lys.
Det tredje alternativet vil være en svart farge – og denne kommer også med et flott lilla lys som vil lett gjøre deg glad når du skal sette deg ned for å spille favorittspillene dine.

Kablet gaming mus med optisk sensor

Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus er en kablet modell som kan kobles til datamaskinen via USB. Modellen har et minne på hele 512 KB, og en bevegelsesoppløsning på 16000 dpi.
Her får du en optisk bevegelsessensor som gjør at musen glir effektivt og uhindret bortover underlaget, i tillegg til en veldig god ytelse der du kan få så mye som 70 millioner klikk ut av modellen før den burde byttes ut.

Mange gode egenskaper ifølge brukerne

Brukerne hos Google Shopping har skrevet anmeldelser av Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus etter å ha testet modellen i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:
«Good mouse. The low weight is noticeable coming from a heavier mouse. The build quality isn’t strictly the best out there. There can be some give on the buttons or creaks or other things of that kind. Not the worst but should be kept in mind. The features are great. The cable is nicer than rubber or braided cables. The feet seem to take a while to break in, but they feel a lot smoother after a few days of use, quite noticeable. (also comes with clear plastic on the feet which should be removed)».

Fordele

 •     Veldig komfortabel
 •     Veldig lav klikkforsinkelse
 •     Ekstremt lett modell
 •    Glir uhindret bortover underlaget
Ulemper

 • Rullehjulet kan ikke låses opp for uendelig rulling

 

Slik velger du riktig gaming mus til dine behov

Det kan fort bli forvirrende å skulle navigere igjennom jungelen av ulike mus til gaming, for her er det utrolig mange modeller å velge mellom. Vi kan nemlig hjelpe deg med dette da vi har funnet ut nøyaktig hva du burde se etter for å finne en gaming mus som du vil bli fornøyd med.

Gaming mus VS vanlig mus

Det har seg slik at en gaming mus ikke er så forferdelig mye annerledes enn en vanlig mus. Du kan som regel bruke ethvert design til gaming – og du trenger ikke nødvendigvis 17 knapper eller alle regnbuens farger når det kommer til lys for å kunne spille. En gaming mus vil imidlertid kunne ta spillopplevelsen til litt nye høyder.

En gaming mus som er verdt å investere i vil i alle tilfeller ha en avansert optisk laser sensor og/eller mulighet til å stille inn musen til akkurat dine behov. Ofte har gaming mus flere knapper ved tommelen, og de er mer sensitive til fart, gir flere justeringsmuligheter og er ofte lettere enn en vanlig mus.

Finn ut hva slags grep du foretrekker

Det er mange ulike grep å velge mellom når du skal holde en gaming mus, derfor er det viktig at du finner ut hva hånden din foretrekker slik at du kan velge en modell som kan tilby deg en behagelig stilling på hånden. Det er helt essensielt dersom du skal trykke på musen i mange timer av gangen.

Du kan som regel velge mellom et håndflategrep, eller et «claw grip». Et håndflategrep er et grep der du hviler hele håndflaten på musen, mens et «claw grip» er når du trykker med fingertuppene og lager en slags klo med hånden.

Med eller uten kabel

Du kan også velge modeller både med og uten kabel. De trådløse modellene vil kunne gi deg stor bevegelsesfrihet slik at du kan bevege hånden hvor du vil uten å plages av en irriterende ledning. Du må imidlertid huske å lade eller bytte batteri i disse modellene. Det er noe du vil slippe dersom du velger en kablet modell, men da må du være oppmerksom på at bevegelsesfriheten kan bli en smule redusert.

Hva er en gaming-mus?

En gaming-mus er en mus som er spesielt utviklet for å spille dataspill på en mer nøyaktig og presis måte. Gaming-mus har vanligvis høyere DPI (dots per inch) enn vanlige mus, noe som gjør at du kan bevege musepekeren raskere og mer nøyaktig. Det er også viktig å velge en mus som passer godt i hånden din, og som har nok knapper for å gi deg rask tilgang til viktige funksjoner.

En gaming-mus er et viktig tilbehør for enhver seriøs gamer som ønsker å spille med presisjon og nøyaktighet. Ved å velge en gaming-mus, kan du øke spillytelsen din og ha en mer behagelig spillopplevelse. For å oppnå en optimal gaming-opplevelse, er det også viktig å velge riktig tilbehør som gaming headset, gaming-tastatur og gaming-stol for å øke spillytelsen og ha en behagelig spillopplevelse.

Gamingmus er en essensiell del av enhver gamers arsenal, men det er ikke bare musen som spiller en viktig rolle i gaming-økosystemet. En annen nøkkelkomponent er musematten.

Musematte, også kjent som museunderlag, gir en jevn og stabil overflate som er nødvendig for å maksimere presisjonen og kontrollen over gamingmusen. En god musematte kan bidra til å redusere friksjonen mellom musen og overflaten, noe som resulterer i jevnere og mer nøyaktige bevegelser.

Det finnes forskjellige typer musematter på markedet, fra enkle stoffmatter til mer avanserte modeller med innebygd RGB-belysning og trådløs lading. Noen musematter er også spesialdesignet for gaming, med ekstra stor overflate og holdbar konstruksjon for å tåle intensiv bruk. Uansett hvilken type gamingmus du har, er en kvalitetsmusematte et must for å få mest mulig ut av spillopplevelsen din.

 


Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Brukerne skriver deretter brukeranmeldelser etter å ha testet produktene i praksis over tid. Her har brukerne anmeldt modellene Glorious Model O Gaming Mus, Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus, SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus og Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus.

Du kan lese mer om Glorious Model O Gaming Mus her.
Du kan lese mer om Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus her.
Du kan lese mer om SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus her.
Du kan lese mer om Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus her.

Amazon.com

Amazon er en internasjonal nettbutikk der man kan kjøpe alt fra klær og sko til kjøkkenredskaper, elektronikk, film og smykker. Hos Amazon.com kan brukerne skrive anmeldelser for å hjelpe andre kjøpere. I denne omgang har brukerne anmeldt modellene Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus og Razer Viper Ultimate Gaming Mus.

Du kan lese mer om Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus her.
Du kan lese mer om Razer Viper Ultimate Gaming Mus her.

Andre relevante tests og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om gaming-relaterte produkter.

Vil du ha mer utstyr som kan hjelpe deg med å ta spillopplevelsen din til nye høyder, så kan du med fordel ta en titt på vår artikkel om gaming PC. Dersom du også liker god lyd generelt sett – ikke bare når du spiller – så er det verdt å lese vår artikkel om hodetelefoner.

Er du interessert i routere så kan du også ta en titt på våre artikler om router-tester og trådløse routere. Vil du ha bedre dekning hjemme så kan det også være lurt å ta en titt på ulike wifi extendere eller repeatere så du kan glede deg over en ypperlig hastighet på hjemmenettverket ditt.


FAQ

Hvilke gaming mus er best?
Glorious Model O Gaming Mus, Corsair SCIMITAR RGB ELITE Gaming Mus, SteelSeries Rival 3 Wireless Gaming Mus, Cooler Master MasterMouse MM720 Optisk Hvit Gaming Mus, Corsair SABRE RGB PRO Gaming Mus og Razer Viper Ultimate Gaming Mus.
Hva er viktigst ved en gaming mus?
Før du køber din bedste strækvikle, bør du undersøge nogle specifikke kriterier. Du bør især vælge ud fra, hvad der giver barnet den mest optimale sikkerhed og støtte. Komfort er et andet vigtigt element, og det drejer sig både om din og barnets pasform. Holdbarhed, materiale, konstruktion, størrelse, brugervenlighed, rengøring, design og pris spiller også ind.
Utgjør gaming mus en forskjell?
En gaming mus vil kunne ta spillopplevelsen til nye høyder. Den vil ofte ha en avansert optisk laser sensor og/eller mulighet til å stille inn musen til akkurat dine behov. Ofte har en gaming mus flere knapper ved tommelen og er mer sensitive til fart, gir flere justeringsmuligheter og veier ofte mye mindre enn en vanlig mus.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere