Silver Cross Wave 2020

Silver Cross Wave 2020

(0)

0 anmeldelser

Pris:

4.900 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
2-i-1 barnevogn med vendbart sete

Silver Cross Wave 2020 er en barnevogn designet for urbane terreng og travle livsstiler. Det vi setter pris på med dette produktet er dets lette vekt, punkteringsfrie hjul og enkel sammenleggbarhet, noe som gjør det til en tilpasningsdyktig reisekamerat. Den har et reversibelt sete med flere liggeposisjoner, laget av mykt og pustende bambusstoff. Til tross for en høyere pris, mener vi at dens fleksibilitet og mange fordeler rettferdiggjør investeringen. Denne barnevognen imøtekommer virkelig både barnets komfort og foreldrenes bekvemmelighet.

  • Fleksibelt reisesystem
  • Mykt og pustende bambusmateriale
  • Vendbar seteenhet med flere hvileposisjoner
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Dimensjoner (utfoldet) 60 x 111 x 109 cm
Dimensjoner (foldet) 60 x 39,5 x 95 cm
Maks. vekt 25 kg
Antall hjul 4
Maks. vekt i kurv 5 kg
Vekt 14,2 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Høydejusteringer for både barnesete og styre
  • Lett å skyve i terreng
  • Flott for høye foreldre
  • Utvidbar design

Ulemper

  • Dyr prislapp

FAQ

Hva er størrelsen på Silver Cross Wave 2020, og hva slags type barnevogn er det?
Silver Cross Wave 2020 barnevogn er en lett, reisevennlig trille med punkteringssikre skumhjul. Den er lett å slå sammen og kompakt for oppbevaring og reise. Dimensjonene når den er utfoldet er 60 x 111 x 109 cm og når den er sammenfoldet er 60 x 39,5 x 95 cm. Den kan bære en maksimal vekt på 25 kg.
Hvilke tilbehør er tilgjengelige for Silver Cross Wave 2020 for å øke komfort og bekvemmelighet for både forelder og barn?
Silver Cross Wave 2020 tilbyr mange tilbehør for å øke komfort og bekvemmelighet. Den har et lett design, punkteringssikre skumhjul og enkel folding for reise. Andre funksjoner inkluderer et fleksibelt reisesystem, avtakbare frontstenger, justerbart håndtak og sete for høyere foreldre, og en termoformet base med et justerbart ventilasjonssystem for behagelig søvn.
Hva er vekten på Silver Cross Wave 2020?
Silver Cross Wave 2020 barnevogn veier 14,2 kg. Til tross for sitt lette design, er den robust og tilbyr mange fordeler som punkteringssikre hjul og enkel sammenleggbar mekanisme, noe som gjør den perfekt for reiser.
Hva er noen av de viktigste funksjonene og fordelene med Silver Cross Wave 2020, ifølge både bruker- og ekspertanmeldelser?
Silver Cross Wave 2020 er høyt rangert av brukere for sine mange funksjoner. Viktige fordeler inkluderer dens fleksible duo-funksjon som tillater bruk med flere barn og høydejusteringer. Den er også lett å brette sammen og behagelig for utflukter. En betydelig funksjon er det ekstra store solskygget med UPF 50+ beskyttelse.

Anmeldelser og tester av Silver Cross Wave 2020

Vår anmeldelse

Svært justerbar med mange valgmuligheter

Vi anbefaler Silver Cross Wave 2020 til den urbane familien som er mye på farten. Dette er en lett vogn som er tilpasset urbane forhold med sine punkteringssikre skumhjul. Vognen har mange smarte funksjoner som vi mener gjør en hektisk hverdag lettere. Ettersom barnevognen er tilpasset reise, er den lett å slå sammen og tar liten plass. Dette er en vogn med en dyr prislapp, derfor passer den nok ikke alle budsjetter.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

0

Basert på 0 anmeldelser

Silver Cross Wave 2020 sammenlignet med andre barnevogner

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen