Silver Cross Pacific

Silver Cross Pacific

(0)

0 anmeldelser

Pris:

9.097 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
barnevogn for familier som tilbringer mye tid utendørs

Vi mener at Silver Cross Pacific barnevognen er designet for familier med en kjærlighet for off-road eventyr. Dens lette aluminiumskroppen og punkteringssikre hjul gjør den godt egnet for variert terreng. Barnevognen har et antibakterielt og temperaturregulerende soveområde laget av komfortable bambusstoffer. Imidlertid er den litt klumpete når den er brettet sammen og dyrere enn konkurrentene sine. Til tross for disse faktorene, mener vi at de ekstra funksjonene rettferdiggjør prisen.

  • Antibakterielt og temperaturregulerende soveområde
  • Laget for familier som ferdes i ulikt terreng
  • Leveres med en lang rekke tilleggsfunksjoner
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Dimensjoner (utfoldet) 60 x 90 x 107 cm
Dimensjoner (foldet) 60 x 33 x 86,5 cm
Maks. vekt 22 kg
Antall hjul 4
Maks. vekt i kurv ?
Vekt 11 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Vendbart sete
  • UPF 50+ beskyttelse i alle tekstiler
  • Uavhengig fjæring på alle fire hjul
  • Lås- og svingbare hjul foran
  • Godt designet bæreseng

Ulemper

  • Høy prisklasse
  • Klumpete når den er sammenslått

FAQ

Hva er størrelsen på Silver Cross Pacific barnevogn og hva slags type barnevogn er det?
Silver Cross Pacific barnevognen er en firehjuls barnevogn designet for friluftsentusiaster. Den har punkteringsfrie, låsbare og svingbare gummihjul, og uavhengig fjæring på alle fire hjulene. De utbrettede dimensjonene er 60 x 90 x 107 cm, og når den er sammenfoldet, måler den 60 x 33 x 86,5 cm.
Hvilke typer tilbehør er tilgjengelige for å forbedre funksjonaliteten og komforten til Silver Cross Pacific barnevognen for både forelder og barn?
Silver Cross Pacific barnevognen kan forbedres med tilbehør som en koppholder for foreldrenes bekvemmelighet. Barnevognens punkteringsfrie gummihjul kan låses og svinges, noe som er passende for familier som elsker utendørs. Barnevognen har også uavhengig fjæring på alle fire hjul for jevne turer.
Hva er vekten på Silver Cross Pacific?
Silver Cross Pacific veier 11 kg. Til tross for sitt lette design, er den utstyrt med punkteringsfrie gummihjul og uavhengig fjæring på alle fire hjul, noe som gjør den egnet til utendørs aktiviteter. Samtidig er den noe klumpete når den er sammenfoldet og krever to hender for å brette og folde ut.
Hva er noen av nøkkelfunksjonene og egenskapene til Silver Cross Pacific barnevogn som fremheves av både bruker- og ekspertanmeldelser?
Sølvkors Pacific barnevogn er høyt rangert med et gjennomsnitt på 4,9 av 5 stjerner. Brukere fremhever dens egnethet for ujevnt terreng på grunn av dens lave vekt og store hjul. Barnevognen er lett å håndtere og komfortabel for barnet, spesielt på grunn av det høykvalitets, myke bambusstoffet.

Anmeldelser og tester av Silver Cross Pacific

Vår anmeldelse

Godt valg for lengre turer

Vi anbefaler Silver Cross Pacific til den naturglade familien som vil ha en god vogn med på tur. Det lette karosseriet av aluminium gjør vognen lett og enkel å håndtere på tur. Vognen har også et justerbart håndtak med skinndetaljer for bedre komfort. Vi liker ekstra godt at stoffet er laget i komfortable og naturlige bambusstoffer. Hjulene er store og punkteringsfrie – ideelle for ulendt terreng. Imidlertid kan vognen oppleves litt klumpete når den er sammenslått, og vi tenker at prisklassen ikke passer alle budsjett.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

0

Basert på 0 anmeldelser

Silver Cross Pacific sammenlignet med andre barnevogner

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen