Maxi-Cosi Jaya Travel 

Maxi-Cosi Jaya Travel 

(4.6)

147 anmeldelser

Pris:

2.799 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
barnevogn for barn opp til 4 år

Maxi-Cosi Jaya Travel er en barnevogn designet for familier på farten. Med sin automatiske sammenleggingsfunksjon, kan du klappe den sammen på et sekund, med én hånd. Den er egnet for nyfødte opp til 4 år gamle og tilbyr tre forskjellige seteposisjoner inkludert en helt flat posisjon. Den er priset for å passe de fleste budsjetter samtidig som den opprettholder høye standarder. Den har den store hjul med full fjæring for en jevn tur. Det vi liker med dette produktet er dens kompakthet og letthet.

  • Automatisk sammenleggbar funksjon
  • Tilpasset til barn opp til 4 års alder
  • Kompakt og lett
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Dimensjoner (utfoldet) 103 × 79 × 46 cm
Dimensjoner (foldet) 26 × 46 × 55,5 cm
Maks. vekt 22 kg
Antall hjul 4
Maks. vekt i kurv 5 kg
Vekt 6,9 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Spesielt utviklet for bylivet
  • 3 justerbare sitteposisjoner
  • Lett vekt for bæring
  • Solseil med UPF 50+ solbeskyttelse
  • Lett å manøvrere

Ulemper

  • Bedre egnet for bylivet og jevn grunn/fortau

FAQ

Hva er størrelsen på Maxi-Cosi Jaya-Travel og hva slags type barnevogn er det?
Maxi-Cosi Jaya Travel er en lett barnevogn, egnet for urbant liv. De utbrettede dimensjonene er 103 × 79 × 46 cm og den kan brettes ned til 26 × 46 × 55,5 cm. Barnevognen kan støtte en maksimal vekt på 22 kg.
Hvilke typer tilbehør er kompatible med Maxi-Cosi Jaya Travel for å øke komfort og bekvemmelighet for både forelder og barn?
Maxi-Cosi Jaya Travel er kompatibelt med forskjellige tilbehør for økt komfort og bekvemmelighet. Disse inkluderer et 3-posisjons sete for nyfødte, en rask og enkel 5-punkts sikkerhetssele, automatisk sammenleggbar mekanisme, og låsbare forhjul som passer for byliv. Det lette designet gjør det enkelt å skyve og bære.
Hva er vekten på Maxi-Cosi Jaya Travel barnevogn?
Vekten på Maxi-Cosi Jaya Travel er 6,9 kg.
Hva er noen av de viktigste egenskapene ved Maxi-Cosi Jaya Travel som fremheves av både bruker- og ekspertanmeldelser?
Maxi-Cosi Jaya Travel er høyt rangert med en gjennomsnittlig score på 4,3 fra 237 anmeldelser på Google Shopping. Brukere og eksperter fremhever dens høye standard til tross for dens rimelighet. Den er perfekt for et travelt byliv, lett å håndtere, lettvektig, lett å skyve på grunn av hjulene sine, og enkel å brette sammen og bære.

Anmeldelser og tester av Maxi-Cosi Jaya Travel 

Vår anmeldelse

Godt valg for småbarn

Til å begynne med mener vi at Maxi-Cosi Jaya Travel er et optimalt valg for familier som ofte er på reise og er på utkikk etter en kostnadseffektiv barnevogn med høy standard. Denne barnevognen har en bemerkelsesverdig lav vekt og en brukervennlighet som er vanskelig å overse, spesielt med det automatiske sammenleggbare systemet. Det kompakte designet sørger dessuten for at den tar minimalt med plass, noe som gjør den ideell i en travel byhverdag. En egenskap vi er spesielt begeistret for, er de store hjulene som er utstyrt med full fjæring, noe som sikrer en jevn og behagelig kjøretur for både barn og foreldre. Men selv om den egner seg godt i urbane miljøer, er det ikke sikkert at utformingen er like gunstig for naturentusiaster eller de som ferdes i ulendt terreng. I slike tilfeller anbefaler vi Silver Cross Pacific som et bedre alternativ.

Isidora Jankovic Anmeldelse av: Isidora Jankovic

4.6

Basert på 147 anmeldelser

Maxi-Cosi Jaya Travel  sammenlignet med andre barnevogner

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen